Nofo i lalo, 'ai ...

Anonim

Iloilo o nofoa nofoa a tamaiti mo le fafagaina: O foliga foliga, ERGONOComics ma le saogalemu mea, i le tele o faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, tau

Nofo i lalo, 'ai ... 12697_1

A maeʻa le tamaititi i le afa tausaga, e matua mautinoa lava. Tusa i le taimi lava e tasi ua amata ona aʻoaʻo atu i le tele o meaʻai a tagata matutua. O le mea lea, ua le toe mafai ona fai e aunoa ma se tauvaga faʻapitoa mo le fafagaina, saogalemu ma toʻafilemu, manaia, manatu, manatu, o le matua masani o le pepe.

Nofo i lalo, 'ai ...
Peg-Pergrew e iai sau nofoa mo le fafagaina? E le afaina ma le saogalemu, ona ua mafai ai e le tamaititi le saito le saogalemu (pe a fai ua latou misia, e ono le faʻatauina). E sili atu le faigofie ona fafaga le nofo i ou tafatafa pe i se mea e sili atu, nai lo le taofi i ou lima. O le a fesoasoani le nofoa i le galugalu ia aoao tutoatasi ma sili atu foi o se sui tutusa o se aiga ei ai se laulau, o le a mafai ona 'ai ai, o loo nofo i se laulau o iai. o le pa puipui). Ma le mea mulimuli ane, o le haala mo le fafagaina e mafai ona faʻaaogaina e pei o le nofoa o le "tolu i se tasi", o le a le mafai e le tama ona nonofo, malolo (pe a mafai e le tamaititi ona taʻalo o le faʻataʻitaʻiga).

E tusa ai ma mea lelei, o nofoa uma mo le fafagaina o loʻo vaevaeina i le maualuga (tulaga) ma mama (gaioiga). O le lona lua o loʻo vaevaeina i boosters, e tuʻu i luga o le nofoa mo tagata matutua ma faʻapipiʻi i ai, ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le laulau 'ai laulau. E tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o le kalopo, faʻavae i luga o le a le sefe o le a le sefe o le tumama, faʻapipiʻi (pe a talafeagai) ma le mafanafana mo matua ma le tamaititi.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 1.

Aunsnana.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 2.

Blo

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 3.

Blo

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 4.

Gether.

1. Faʻataʻitaʻiga Zuma: 8 laina o le maualuga fetuʻutuʻuga, 3orromers o le tuliga o le pito i tua, 2 laina o le fata.

2-3. Faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaogaina e le gata o se nofoa (2), ae faʻapea foi o se moega (3).

4. Faʻaofi i se faʻaonea lemu, e faigofie ona tape. Tau - 7300 olo.

Maualuga fanua

Sei o tatou amata i le vaega sili ona tele i vae maualuluga. E aofia ai 'oloa o le tele o mamanu: faʻapea ma fetuʻutuʻunaʻi pe le mafai ona fetuʻunaʻi i nofoa sili; Gagau ma le malosi; ma le i tua o le pito i tua ma e aunoa ma ia; O nofoa e mafai ai ona suia le latou mafuaʻaga aʻo tuputupu aʻe le tamaititi ma liliu se laulau ma se nofoa, tagata savavali, ma le auē, o loʻo savali ai, tagata savavali, ma le nofoa.

O le vaega e faigofie ona eseese o se vae maualuga, e le mafai ona fetuunai i le maualuga ma gagau. E aofia ai se nofoa ma le tua ma le pito i tua ma fusi, vae ma sitepu. O le countertop i na faʻataʻitaʻiga e masani ona le toesea. Faʻataʻitaʻiga o nofoa faigofie e aunoa ma ni chanterter ma le tasi tulaga o le maualuga: e le mafai ona faʻaaoga (tusa ma le pretelope (52mm, nofoa maualuga - 62mm, nofoa maualuga-90cm); "Blomes" mai le BIRCH CALSUFIFIFIFUTAFUIFING e tusa ma le 2 afe rotabs. (Obseka, Suetena).

I o tatou manatu, o le nofoa e aunoa ma lona lava poto masani o lo o maualalo, aua "o le" fusia "i le laulau '' ai. Amolaes ma se galuega e mafai ona "tamoe" i le fale atoa. I luga o le laulau UPU e le gata ina tuu se ipu i le comini, ae ia e faia mea inu.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 5.

Ikea

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 6.

Ikea

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 7.

Ikea

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 8.

Svan.

5-6. O le tamaoaiga o tamaoaiga (IKA), le fetuʻutuʻunaʻi i le maualuga: o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi "Antelolope" (5) i luga o le uamea vae; Stypert oloa ma le laulau ma saogalemu fale (6)

7. Faʻatupuina le tulaga le faʻatagaina faʻataʻitaʻiga mai le faʻasologa e talafeagai ina ia mafai ai ona "faʻatonuina" i totonu o le umukuka, ma ua faʻamoemoe ia i latou e le faʻamoemoeina se mea e sili atu nai lo le fafagaina o le faʻateleina o le osofaʻiga e te fafagaina ai le faʻateleina o le osofaʻiga e te fafagaina ai le faʻateleina o le tuputupu ae o le faʻateleina o le osofaʻiga e te fafagaina ai se mea tiga.

8. O le madeo o le pepe e malie ma saogalemu. O le a fiafia o ia e aʻoaʻo ia i ai le "matua".

Faʻataʻitaʻiga fetuunai i le maualuga e sili atu le talafeagai i le taotoga. Na latou faʻatagaina le tamaititi e suʻe le tulaga sao ma i le taimi o le taumafataga o le aiga i le laulaufaiva masani, ma le taʻaloga poʻo itula o le taʻaloga. Faʻatau mai i ni nofoa, matou te mautinoa e siaki poʻo le a le lelei o le masini, pe o le nofo fola e faʻamoemoeina, ma ia mautinoa o le a mafai ona e vave oso pe faigofie ona e taia pe faʻafilemu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea masani lava ona faʻaaogaina aiscopic cachanism faʻatagaina oe e faʻagaioi le nofoa i se tasi gaioiga. Ae e leai se mea o fai lea tulaga pe a iai se tamaititi. Muamua, seti le maualuga maualuga, ia mautinoa o loʻo tusia le nofoa, ma ona tuʻu ai lea o le pepe.

I le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e filifilia le numera o le nofoa maualuga. Sili atu le lua tulaga: maualuga (100, 106cm) ma le maualalo (58-60Chich mo le totoina ma ua uma ona avea o se tamaititi tutoatasi). Tele taimi, o na meaafale mea e fa pe lima tulaga o le maualuga fetuunaiga. Peitaʻi, e tele foʻi nofoa ma aiga ono ma e oʻo lava i le valu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le Chicco Polly (Chicco) mo le 4200RAP., Prima PAPPA mo le 6 afe o Rubles, Tatiama. (Overg-Perego), Zuma (Laingina) pe tusa o le 6 afe rotabs. (Italia uma).

I ni faʻataʻitaʻiga fetuutuunai, nofoa laupapa, faʻaaogaina i le faʻatusa ma tutusa o le sitepu, o loʻo i ai. I le va o fata faʻaituau e lua i totonu o togalaau, o le nofoa, ufimata ma coupoplep o loʻo faʻapipiʻiina i isi tulaga o loʻo mautu. O sea nofoa e fiafia ile faʻaogaina e le gata o tamaiti laiti, aʻo talavou foʻi. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, Danikera faʻataʻitaʻiga (pepe da, denmark), bombert (bebe run, fratther) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rubrang) mo le 11 afe o rutler) mo le 11 afe o rutler. (E tutusa lava le talatala a Siamani). Le fiafia ma le agafem tripp trapp (strakke, Noukkey) oloa tau e tusa ma le 10 afe rubles. - o se fetuutuunai nofo i le Beek Avanoa ma VointT e mafai ona fetuʻunaʻi e le gata i le maualuga, ae matua loloto foi. I luga o se nofoa, e talafeagai ma nofo lelei i se tagata matua.

Abc faamafanafanaga

Ergonomics Sporsrs filifilia mamanu e faigofie faigofie "e fetuunai" i le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, tino ma Pepe Pose. O le a le sili atu le taugata suia i le pito i tua o le pito i tua. I le avea ai ma se tulafono, o le tulimanu o le naunau e faʻasaʻo i lea tofiga tolu: "Fafaga", "Taʻaloga", "tofiga le pepelo". O le pito i tua e filifilia maualuga ma lautele. O le foloa vae e manaʻomia foʻi (fetuʻutuʻunaʻi i le maualuga), lea ua lagolagoina; A aunoa ma lea, o vae o le pepe o le a faigofie lava ona tautau i le ea - e le talafeagai i se poese. E iloagofie le i ai o le aufatufu; manino; E manaʻomia ona ia te ia i se tamaititi pe, i se e ese mai foi, alu ese mai ai. O se auala e sili ona faʻamamaina ai e faigofie ona aofia ai mama. Ina ua uma ona aveese lea, o le a mafai ona e faia ni nofoa i le laulau 'ai mo tagata matutua. Taua ma ia auiliiliga faʻatapulaʻaina o vaalele (latou te fesoasoani i le taofia o ipu i luga o le laulau, meataʻalo ma meaai tomatu), tamai potu mo le atoatoa. O le a faʻatagaina se nofoa malolo ma le lelei e faʻatumauina le saʻo o le faʻaaogaina o tamaiti, e taua tele mo le tuputupu aʻe o le tino. O auala sili ona lelei e iai se fesoasoani i le loloto o le nofoa o se magatomical foliga ma auala vaivai. Matou te fautuaina oe e mafaufau lelei i nisi "talitonuga", pei o taga a le au aʻiaʻi, faʻatagaina oe e tausia mea uma e te manaʻomia pe a fafaga.

Tele matua e manaʻo i se nofoa mo le fafagaina o le pepe e le gata fetuʻunaʻi ile maualuga, ae gagau foʻi. O fausaga tutusa e fetaui lelei ma telefoni. I foliga o le foliga, o nei nofoa e mafai ona teuina i le pa, i tua o le kapeneta, ma ave foi i totonu o le fale, asiasi pe malaga.

O fale gaosi ma fafo oloa e ofoina atu ai le tele o paketi o paketi. O lea, mo se faataʻitaʻiga, o nofoa faʻaseʻe o nofoa maualuluga "Jang" (Baby Line, Lusia) Tau 1800 NUBRS. E le sili atu taugata nai lo poni o poni i le (2300 olo.) Ma le fetu (2800rub.) (ONRAVI, ARAD) , Mellanan), Manuia le Snack (2900rub, Chico), Prtoo (Neiato, Italia) mo le 1950sdas). Graco (USA) o se faasologa o le toega Taavale Taavale Tarphao Hiverpar, o le tau o le tau e tusa ma le 4 afe rubles. Lautele o oloa gaugau oloa o le mama ituaiga - tusa o le 4-5 kg. Ae o loʻo i ai se sili sili ona mamafa faʻataʻitaʻiga: Kevin, o le malo atoa (greco) mamafa 8-10kg.

Avanoa mo suiga

E masani lava, o le mea e tuʻufaʻatasia le mamalu o nisi mea e sili atu le faigofie (e itiiti se avanoa) ma e aoga tamaoaiga. E faʻaaogaina foʻi ma taʻitaʻi ole tramofou amata i totonu o se nofoa lafo, tagata savali tagata Walkers, Laʻu Uopule ma se Tapeʻa, O se kesi ma le Stroller.

E suia le nofoa i le nofoa o le ki i luga o le ARCS, ua lava le alu i le uili pe siitia i luga. Check Caepis ma le eletise eletise o musika, pei o le Prima Pappa ma Dondonono (Wall-Perego), Totogi. O le tasi le auala e mafai ai ona e faigofie ona liliu le nofoa mo le fafagaina o Tatumia (Peg-Perego) i le aau.

Tele o le transformer nofoa "faʻalumaina" i se paga, e aofia ai le maualalo laulau ma nofoa poʻo pati ma le nofoa. Plum faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaogaina ni metotia se lua o suiga. Toe manatua ma le pito i luga o le pito maualuga o loʻo faʻapipiʻi i le afa (o lenei filifiliga e sili atu le tamaoaiga, peitaʻi, e le manaʻomia, talu ai o le nofoa e tasi ma le uili o loʻo i luga o uili). O le metotia lona lua o fesuiaiga o le auala tele ua aveʻesea mai le tulaga, o loʻo liliu i totonu o se laulau.

I le avea ai o se tulafono, o tagata transformers e sili atu le mamafa nai lo nofoa masani (e le itiiti ifo nai lo le 8-14 kg), e ese mai, o uili e masani ona leai. O tagata gaosi oloa e gaosia e latou tele mai fafie, ma o Europa o loʻo i fafo atu o le palasitika. Tau le tau - mai le 500-1000 rubles. Tusa o le 5-6 afe o rubles. E mafai ona e valaʻau le faʻataʻitaʻiga "la" mo le 2 afe rubles. ma le "Mishutka" mo le 2400 rubble. (O le lalolagi atoa, Rusia), Galue (Jane, Spain, 4500rub.), Preonio (Nekonon (NUBIDERS (NUPERA) mo le 3 afe o NEPERA.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 9.

Gether.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 10.

Park Antie tamaiti.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 11.

Bebe contron

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 12.

Bebe contron

9. O le Ergonomic Highchar mo le fafagaina mai le Beech Custof e mafai ona tupu ma le tamaititi. Tau - 7750 Crub.

10. O le nofoa masani mai le fafie ua manaʻomia se paʻu vaivai.

11. O lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻatasi ma le tamaititi mai le 6 masina i le 10 tausaga, e tutusa ma manaʻoga o le tamaititi i soo se atinaʻe.

12. O isi e iai sina palu. O le agamalu agamalu e fausia ai le sili atu le mafanafana. I tua o loʻo iai le taga mo le solosolo.

Filifiliga Filifilia

Suiga i le maualuga o nofoa, faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga ma boosters. O le igoa "mou" tautala ia te ia lava. O lenei nofoa o loʻo pipii atu i le faʻatulagaina o laulau mo tagata matutua, e faigofie ona faʻaʻomiaina, ae e tele lava le avanoa. O loʻo faʻapipiʻiina le Fuafuaga o le Center ma Clips na faʻatulaga e le ituaiga o le ata. Faapipiiina pakes faataga oe e puipuia le laualuga o le laulau. O le saogalemu saunia puipui Tumau poʻo peniga, ma le faʻatuatuaina o le pepe i le nofoa. Matou te valaau atu, mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga ma fale tifaga (Brevi), hippo (chipco), faʻavae (bebe). Latou tau e uiga i le 2000-2500rub.

Peitaʻi, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona talafeagai mo se tamaititi laiti (matua-tausaga-6-18 masina), o le mamafa e le sili atu nai lo le 15 kilomita) o le 1-bebeg, ma lona tino) o le 1, BOSM) - 73563CM. E i ai isi tali talafeagai.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 13.

Stookke.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 14.

Stookke.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 15.

Sarfors.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 16.

Sarfors.

13-14. O le tele o tamaiti aoga (13) e mafai ona avea ma se auala aoga i mea tau ipamaga, lea e masani ona faaaogaina mo tamaiti laiti. Pafuga ma Ergonomic Greying Tripp Trappp (14) faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo uma lima-masina nutimomoia ma tagata matutua. Mo tamaiti, e fautuaina e faʻatau se nofoa malu ma saogalemu tagata.

15-16. SAHA pei o faʻaalu faʻatasi i afiafi, ma e leai se 'aiga o le afiafi e aunoa ma le laʻititi o le aiga o lou aiga? Ona ou mataala lea i faʻataʻitaʻiga auala o le mama mama e mafai ona faʻaogaina e le gata i le fale, ae o loʻo femalagaai foʻi i femalagaaiga O le SRAROTS Play faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina o se booster faʻapipiʻi i se tagata matua nofoa (15), ma o se filifiliga fafo (16).

Seisi ituaiga o auala na mafai ai, booster. O sea faʻataʻitaʻiga (i le tele o le sili atu o taʻavale taʻavale taʻavale taʻavale) e mafai ona tuʻu toetoe lava o soʻo se tagata matua ma faʻapipiʻi i ai ma fusi. O le mea autu o le nofoa lea o lenei nofoa (ma le fa o vae ma se nofoa sili ona lelei lautele) sa tumau e mafai. O tulaga lelei tele o tagata o tomai, atoa foi ma nofoa faanatinati, e fetaui ma le gaoioi. Faatasi ai ma le malae ona vaa, ua latou taooto ma, pe a manaʻomia, tuu i totonu o se ato auala poʻo se atopau. O loʻo fetuunai fusi i le maualuga (lua pe fa faʻapipiʻi tulaga). E toetoe lava o lo latou faʻaaogaina o se vave faʻamamaina, ma e masani foi ona fetuʻutuʻunaʻi fetu. Alatele ma le Taitai "Jungle Fored" (Fisher-tau, ISA) o le a fesoasoani i le laupapa taala, lea o le a fesoasoani ia ave le pepe. O le tau o sea nofoa e tusa ma le 4 afe rubles., Ae o le mataupu faavae, o le fasioti tagata e mafai ona faatauina mo le 2000-2500rub.

O le booster ua fuafuaina mo tamaiti mai le 6-8 masina i le 3 tausaga. Faʻatau e na te faitauina faʻalelei ia faatonuga, o le tele o faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo tamaiti mamafa e oʻo i le 15kJorn, o Peokborn) e talafeagai ai foi mo tamaiti e lima tausaga.

O se tulafono, o le faʻataʻitaʻiga ua faʻatagaina i totonu o le taofiofi i totonu o le Belts ma T-foliga le puipuia o le pa puipui e le faʻatagaina le tamaititi e paʻu ese mai le tamaititi. Mo le faigofie o le pepe o loʻo i ai foʻi le maualuga o le pito i tua, mama ma le malu lemu. O Flywearce, o nofoa pupula na faia i le vailaau, e le faigata ona faamamaina, ma le uili nofoa o le faletalimalo (Mole, o Sepania) e mafai ona tautua i se masini fufulu. O tagata maualuluga o ni boosters i le lautele o tagata gaosi e pei o le saogalemu 1st (Netherlands), o le muamua tausaga (Sepania, Camplay-Preplay Pata, Pati, Pati, Pata.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 17.

Bebe contron

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 18.

Chico.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 19.

Chico.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 20.

Chico.

17.DRUBCINS E ono faʻatapulaʻaina le mafiafia o le countertips (mo se faʻataʻitaʻiga, 15-63mm). O le mea lea, afai o le metetrippe o lo o mafiafia, ia mautinoa e mafai ona e faʻasaʻoina le nofoa filifilia o loʻo filifilia. E le mafai ona faʻapipiʻiina i se tioata poʻo se calad chartertpep, faʻapea foi ma le laulau ma le tasi lagolago i le ogatotonu (latou te mafaia ona tiʻetiʻe).

18-19. Faʻataʻitaʻiga Polly (Chicoco): 7 Laasaga o le maualuga, mautu faʻavaʻa, o le auala (18) ma le nofoa malu ma le lima-lima fetuutuunai fusi (19). Tau, mai le 4500 Crum.

20. O le Tatiamia Motugalaʻau-transformer e mafai ona faʻaaogaina mo tulaga eseese e ala i le faʻapipiʻi o le nofoa i le tasi o avanoa e tai-tais: mo meaʻai, taʻaloga, faʻafiafiaga ma moe. E faigofie ona feoaʻi Tatiami i autafa o le fale mautotogi ma le fesoasoani a uili e faigofie ona faʻalelei.

Saogalemu tulafono faatonutonu

O le saogalemu o nofoa e mautinoa ai le tolu po o le lima-pito lino. O le muamua pasi i le va o vae o le pepe (tutotonu belt) ma faataamilo le fusi. E masani lava, nai lo le ogatotonu o le sitaili mo le tuueseeseina o vae, o le fausia-i le faʻauiga faʻapipiʻi foliga foliga le lelei. O le lona lua o loʻo tuʻuina atu i se isi fusi o loʻo pasi i tauau. E tusa ai ma tagata atamamai, lima itu o le a sili atu le talitonuina. Peitai, na latou faʻatapulaʻaina le saʻolotoga o gaioiga a le tamaititi, o lona uiga o le filifilia o Belts fetuunai i le umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le PRIMA POPSPA (PEG-PREGO) Faʻataʻitaʻiga, o le Pule Faʻatonu faʻatulagaina faʻaaliga lima e tatau ona tusia saʻo foliga o tamaiti laiti. Aua neʻi galo e siaki le faʻatuatuaina o loka.

Ua matau atu i le mautu o le ata atoa. Ia o le nofoa e le soona alu ese mai, o ona vae e tatau ona lautele. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le vaega i le pito i lalo ma e aunoa ma lea. E faateleina e le vaega vaega le mautu, lea e sili ona talafeagai, pe a oʻo le tamaititi ma mafai ona eli. Ia mautinoa e leai ni avanoa i le laina laupapa, lea e mautinoa ai se pepe ma matamata ona tama.

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 21.

Bebe contron

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 22.

Bebe contron

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 23.

Bebe contron

Nofo i lalo, 'ai ...
Ata 24pi.

Bebe contron

21. O le seti o le tele o nofoa mo le fafagaina e aofia ai se laulau (o nisi taimi e aveese) ma itu. O le a le lautele, o le sili talafeagai ona talafeagai i le pepe o loo i ai ma taalo ai.

22-24. O le Muggy Underwsters o le Frenming Model Ome Soga o le paʻu o le paʻu o le pepe, ma o le mataʻutia e le faigata ona fufulu. Lua pito i luma o Rollers fesoasoani gofie ona ave le nofoa (22). O le nofoa e faaauupegaina ma se 'eseina Lima-sym fetuunai belts e mautinoa ai le saogalemu atoatoa (23). O le tulaga o le lua maualuga tulaga maualuga (24).

I le va o pito i luga o le au Silisiligi, e iai ma faʻataʻitaʻiga ma na Rollers ma e aunoa ma latou. Nofofua tasi, faʻataʻitaʻiga e aunoa ma rollers i uʻamea struts ma lapisi vaega e puipuia ai glide, e sili atu le saogalemu. Sterinitor, o ni nofoa e sili atu ona faigata le feoai solo i totonu o le fale mautotogi. O le fiafia i se faʻataʻitaʻiga feaveaʻi, ia mautinoa e iai le taofi o laʻau ma faigofie ona uu i luga o taofi.

Afai e leai sou avanoa i le umukuka pe e te fuafua e masani ona ave se nofoa i le atunuʻu poʻo isi malaga, filifili se faʻataʻitaʻiga malamalama e mafai ona gagau. Ae e te leʻi faʻatau, taumafai e faʻatino taimi i le faleoloa. I le avea ai o se tulafono, o faʻataʻitaʻiga e fuafuaina i se 'au, ma o le faʻaʻoleʻole masini e faigata tele pe a fai e te tataina le faʻamau poʻo le tuai o le' au. Ia mautinoa e mafai ona faigofie ma vave, ma, ma e sili ona taua, ma siaki i luma ma le faʻamanuiaina o le loka ina ia le aoga le nofoa. S splad's nofoa e masani ona faʻapipiʻi i se taga faʻapitoa mo felauaiga, faʻafetai i le mea o le a sili atu le faʻamalieina o le a faʻaaoga.

Mataupu o le Peraimeri

Nofo i lalo, 'ai ...
Geouther - Fiafia aga malie mo le fafagaina o mea, ma le mautinoa o mea na faia ai. O nei mea o le laupapa, palasitika, tuʻufaʻatasi (uʻamea ma palasitika, uʻamea ma fafie). Uma ia latou aoga ma e sili. Palasitika e faigofie ona fufulu, ma e mama ai mai ia. Fafie-eco-faauo ma manaia i le mea e te fiafia ai. O le masani a filifiliga e masani ona faia o le lafo o le palasitika po o ni tamaʻi uʻamea ma luga. Mo le mulimuli mai, filifili se ie e faigofie ona fufulu (i tua atu, o le a faia e faia soo), ma e faapena foi ona ia faasafua ai le manuki malu o le pepe. I le faʻaopopoga, mea e faʻafaigofie mea ma faʻapitoa puipui o loʻo aofia i nofoa e tatau ona iai faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, cott, fuc). E manaʻomia le ufiufi o laʻa, faʻapea foi ma vaega uma o le fausaga, sa faia i le ie, ua sili atu ona tauimasuiina. Ma e manaʻomia le tausiga o le lanu lanu o le oloa. E sili le taofi i luga o lanu pastel, talu mai le tele o lanu pupula e leaga leaga i le vaai a le tamaitiiti.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le fesoʻotaʻiga o Salon "Kangaroo" ma TD "Ola" mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili