Poetry o se vaitafe filemu

Anonim

O le tasi potumoe fale mautotogi ma le atoa o le 58.1 m2. O le malosi o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia (2.5 masina) ma le faʻatapulaʻaina o le aofaʻi ua uma ona suia e suia ai le foliga o nofoaga - o tulaga na tuu i luma e le hotsss o le fale mautotogi

Poetry o se vaitafe filemu 12700_1

Poetry o se vaitafe filemu
O tauaso o loʻo ufiufi tauaso i se eseese eseese, o lea latou te le oti mo se taimi umi, aua le gagau, aua le gagau ma aua le mou atu i lalo o le tosinaina o le anā
Poetry o se vaitafe filemu
O puipui o le fale mautotogi e tuu i totonu o faʻataʻitaʻiga sipela o rasch ituaiga lua ituaiga: pei o se tusitusiga e pei o le gaʻo o le gaʻo Saina
Poetry o se vaitafe filemu
I le ala tele i le malamalama maualuga i luga; lamepa e pei o se tusi tusi o le porched; fola moli. O le atagia mai i faitotoʻa o le faʻata o le kapeneta faʻaleleia atili le aʻafiaga o le moli
Poetry o se vaitafe filemu
Nai lo le faamalama i totonu o le umukuka o lo oi ai se consulle chartertpop. O lenei mea na mafai ai ona maua mai le tele o vaega o le galue ai o le umukuka.
Poetry o se vaitafe filemu
I luga o le fola ma pa o le faletaele - o se tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua o le taugofie, ae o le scracrar chictic tles of homeful gaosiga
Poetry o se vaitafe filemu
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Poetry o se vaitafe filemu
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

E toʻatele na talitonuina o le masologa o le toefaafofoga o le toe liligi le mafai ona maeʻa, ma e mafai lava ona taofi le taumafaiga o le finagalo. Ae o lea e pei lava o se 'alofaga o lo matou agai i luma. Atinaʻe o se fuafuaga fuafuaga fuafuaga ma le teuteuga o lenei fale mautotogi, e aofia ai le faʻatauina o meafale ma faapipiitusi o lamepa, na faia i se polokalame faʻamaonia - mo 2.A masina.

O le manoa o le taimi o le toe faaleleia ma le faʻatapulaʻaina o le aofaʻi o loʻo tuʻuina atu i le suiga o foliga o nofoaga, o tuʻu i luma e le tali a le fale mautotogi. Na ia faʻailoa foʻi se isi manaʻo: Umia pe faʻatonutonu uma o faʻavae lagolago. Aih tele: I potu taʻitasi i se tasi o tulimanu o loʻo i ai se mea o loʻo i ai le faʻaaogaina o le tausiga. E le gata i lea, ua matua siosiomia uma e nonofo i lalo o le taualuga o perinos o lagona lautele (6060cm): Lua i le potumoe ma potu malolo. O nei fausaga foliga ua leva ona tulaga i auala eseese. O le avanoa i le itu o le lagolago ma i lalo o le tautau o Beam o loʻo nofoia le fale o fausia-i totonu o le aufaitau: e lua laufui ma tasi tusi. O le kapeneta mo ie lino i le pulou pulou faʻatasi ma le kapeneta e fausia ai se ituaiga o galuega faʻaʻofulefu. Vnei na tuʻuina atu se moli mo le afiafi o le faitau ma le faʻaleleia atili ma le lelei tele; Oe mafai foi ona tuuina tusi ma mekasini.

Falalau faamalama ma popo popo faamalama, faʻapipiʻi i totonu o le fale i le fale ae leʻi toe faʻaleleia, lagolago le aotelega o le manatu o le faʻasologa o le faʻasologa. Nai lo pupuni masani i luga o potu moe, laupapa laupapa. Naʻo le utupoto i luga o le faʻamalama matala o loʻo faʻapipiʻiina ma le moli lanumeamata.

Faigofie manava o sasaa

E tusa ai ma le au tusitala o le poloketi, o le nonofo ai i totonu o se fale mautotogi na teuteuina i se sima sili ona lelei lautele e le sili atu le mafanafana. O lea la, o le itu i sasaʻe o loʻo i totonu o le totonuga o totonu na taʻu mai ai: O le faʻataʻitaʻiga na aumaia le lanu o le tala o Saina. Lanu samasama manifinifi fanua kapeti, moli lanu piniki, eseese lanu o fafie, susulu foliga o luga o le tino (Shenrerequiin) e okaina. E o ia o ma le tele iʻa, "o siiina" i luga o se stroens stambarch. I luga o le Windows o Glashed Parcony, Alminim tauaso. Sumpush Day latou te lafoaia le sioa i luga o le laupapa luga i le potumoe, mafua ai se ata tusia o le tele o vaitafe.

Pusa musika

O le pule o le fale o le fale na faʻauʻu mai le Coupment Muse Musika Aʻoga. Gnesinic. Musuia o ia i se atua esetia i faatufugaga adgent, na liua le tusiata o le potu malolo i le musika musika, na avea le Preitin T.Amoni.

Lalo, e pei o le potumoe, o le puipui i lalo o le utupoto na aveina e ala i fausaga-i fausaga. Vaʻaia, latou te vaaia le malamalama o le malamalama Iapani vaega (o loʻo iai se lagona o loʻo latou avanoa avanoa), e mafai ona suia le "amio" o le nofoaga. O le ogatotonu autu o se ata o se tamai potu autu: Afai e te tatalaina, o le potu musika liliu i totonu o se faletusi.

O le fale moana tuai i luga o le fola o le fale mauto na filifili e sui le Komiti o Karelia Corqut Board (Finland) mai lefulefu. O lenei kuka e masani lava, ma o le faʻasalalauga faʻagaioiga e pasi sina taimi. O lona luga, aulelei ma ufiufi i le tele o vaega o matata eseese, e pei o se laau sao. O le tekonolosi gasps na totoe i le tino o potu uma (i le va o fola-kupita ma puipui) na tapunia ma laupapa meli. O le fola i totonu o le umukuka ma le ulufale sone o le auala o le auala na fai e sili atu le aoga nai lo se laau, Cerateric Tillang. O le taualuga o le fale mautotogi na ufitia ma valiina le matte beyx vali euro2 (tikkulla, Finelani). Nai lo le auvaʻa-uʻamea tagata faifeau, "harmonica" faʻapipiʻi fou SIra Heating Devices (Italia), o le numera o vaega talafeagai na fuafuaina e tusa ma le tele o potu taʻitasi.

Taimi faatinoina

Poetry o se vaitafe filemu

I faamalama ma faamalama i le potu malolo, o pou mai le ie puipui, faʻamautu i se faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa. O pupuni e le nofoia le tele o avanoa, e faigofie ona potopoto e tutuli ese mai fafo, ma toetoe lava latou le malamalama i luga o le faamalama. O le osofaʻiga o le faʻamalama mafiafia, faʻaloaloa mai le tasi pa i le isi, ua faʻaaogaina nei o se galuega poʻo se fata, e aofia ai mo fugalaʻau. O lea, ua le latalata le faʻamalama ma le faʻamalama e faʻagaeetia foʻi i le faʻamalama, ae i se mamao mamao.

Iina, i le taimi nei ...

O le ulufale atu i le umukuka ae e te leʻi toe faʻaleleia o se tamaʻi art. Na aveʻesea ma faʻalautele i le amataga o loʻo i luga, ma ia faʻaleleia le moli eletise o le ala savali. O le avanoa ua faateleina ma ona o se leo le masani ai o le kapeneta ma se nonoa i luga. O le faʻailo o loʻo faʻaaoga i luga o ona itu e taʻitaʻia e le moli "i luga o le taimi" - i le pogisa o le nofoaga i le faitotoʻa ulufale. Mo le mea o loʻo tupu i le auala e mafai ona maitauina e aunoa ma le ulufale atu ona o le umukuka laulau.

Ulufale mai o le fale mautotogi faʻaaoga softwakes ma fesuiaʻiina o le mafai ona maua ai le sili ona lelei (Lusia), faʻatagaina le tele o le moli o le auala umi. O le malamalama e aofia ai le ulufale atu i le fale mautotogi, ma ta esea le ki o loʻo i totonu o le isi itu o le folau, latalata i le umukuka. E faʻapea e faigofie ona toe fai

Ofu ie

Poetry o se vaitafe filemu

O le Wallpaper Hot Embossing ma se manifinifi ae mafiafia vaega o le vinyl, faʻaaoga i se pepa poʻo le manaia faʻavae, o se filifiliga lelei mo le umukuka. E tetee i eseʻese vailaʻau, vai, aua le mou atu i lalo o le faʻamalosiʻau a Uv Rays. I se faʻaopopoga, Vinyl Wallpapers e faʻataʻitaʻiina ai le vaega o aano o aano, o le tele o masani masani fiber, o loʻo lelei tuʻufaʻatasia le matagofie ma le aoga.

Masani i le itiiti ifo

Tele o pa puipui o le fale mautotogi e le o ni tagata na fefaʻatauaʻi, ae e leʻi faʻasauaina le tusi tusiata latou faʻaliliu. Suia le nofoaga o le faitotoa i le potu malolo. Ma le isi mea, o se tasi o le lua na fausia-i le Kapeneta na faʻatauauina ma se tamai faletaele ma fausia se tasi o vasega na vavaeʻese mai le alatele. Manaia nicho na lafoina se masini fufulu. Sa auʻaunaʻia o ia e se puleaga ia te ia ina ia le lagona le le mautonu o le fale i le taimi o le teuina o le vai vevela. O lenei faʻaopopoina o mea a samaʻi mea na nana i tua o tauaso tauaso.

Faapipiiina teuteuga

Poetry o se vaitafe filemu

Ina ia lelei le paʻepaʻe o le White Shopriorator e ofi ai i totonu o le auala savali, ao le au meli meli, na teuteuina i se ata "CARDEGED" (IKEA, SWEDEN) (1NEAD).). Na aoina e le toe fatuina o mea ia te ia lava, fetaomi atu i le mama mama.
Poetry o se vaitafe filemu
Ikea
Poetry o se vaitafe filemu
Ikea
Poetry o se vaitafe filemu
Ikea

O le taele na suia e se vai malulu. O le faʻataʻitaʻiga o le le mafai ona le malamalama i ai i le tulimanu na o ese, ae na faʻaopopoina o ia ma tulia. O lenei ua ia taʻalo le matafaioi a le fata mo le taʻele. O le Popolding Commolits na malemo ai i totonu o le pa, i le mamao e mafai ai. O le mea lea, o le telē o le pa o le pa na faaitiitia. Ae ui i lea, o le mamao ese mai ai i le vai taele na o sina mea itiiti na o le le masani-tulaga foliga foliga i le va o latou.

O le le fiafia o le atunuʻu o le axial e le o le Vorice (Italia) Faʻapipiʻiina i le faʻafanua o le faletaele. E liliu i luga o le taimi e tasi ma le moli, faʻaleleia le fefaʻatauaʻi o le ea ma sili atu ona aveʻesea ai le susu o le susu mai le potu.

Faatuatuaina puipuiga mai le vai

Napanese e avea ma suavai e le gata i lea e tasi le itupa e latalata i puipui e latalata i le vao ma le faleuila, o le pito i totonu o le taʻele tulimanu. O soʻoga o faʻatasiga uma o fale faʻatulagaina o loʻo leiloloa e Agles e ala i le vilitofi i le tapoleni ma sa sipimilo ma se moli vai emoli. O ia oloa e gaosia e le Knauf (Lusia), Utakov (Italia), Saints-Gold-Goben Factore Writ Rout Rustob "(Rubia).

Poetry o se vaitafe filemu
"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"
Poetry o se vaitafe filemu
Moli uila
Poetry o se vaitafe filemu
Moli uila

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma le le fiafia seti - 4100.
Faʻaliliu faitotoʻa amata seti - 9700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa 7700. 15 400.
Atoa 29 200.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Block vasega, Glue fefiloi, fetaui lelei seti - 2900.
Ato mo lapisi, polythylene ata, scotch gaʻo ma isi mea seti - 2500.
Atoa 5400.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina o le Vaivai iva 240. 2160.
Sima-oneone fusi 58. 560. 32 480.
Faapipiiina o le faavae o Plywood 34,1 320. 10 912.
Purqut laupapa laupapa 34,1 560. 19 096.
O le taoto o chramic 23.9 - 20 800.
Atoa 85 448.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 26K 200. 5200.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 18 900.
Plywood, Glue, fusiua seti - 15 800.
Parqut laupapa (Finelani) 34.1m2 - 44 300.
Ceramic tile (Rusia), kelu seti - 15 400.
Atoa 99 600.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 780 M. - 46 800.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 15 300.
Faapipiiina o switches, sckets 39 PCS. 320. 12 480.
Faapipiiina, faʻamalologa chandeliers, lamepa seti - 11 600.
Atoa 86 180.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 780 M. - 29800.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 23 200.
O mea faigaluega 39 PCS. - 14 500.
Atoa 67 500.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 240m2. 600. 144,000
Sauniuniga, luga o le ata, puipui puipui 209m2. - 125 400.
Faapipiiina o polysurethane ofu seti - 9300.
Feagai ma puipui ma ceramic fales, mosaic 31M2. - 34 800.
Carpentry ma isi galuega seti - 37 200.
Atoa 350 700.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 165 500.
Vali v / d, puipui seti - 46 700.
Polyarethane Eaves, Glue Steing ma Discking seti - 7200.
Ceramic tile, astic, kelu seti - 46,500
Potu potu (Rusia) 3 PCs. - 31 500.
Atoa 297 400.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 39 PG. M. - 7100.
Tagi o le Sweage Paipelines 12 pole M. - 5160.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 18 100.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 19 800.
Atoa 50 160.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 39 PG. M. 180. 3120.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 12 pole M. - 1.00.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 22 800.
Santechborlibor seti - 72 900.
Atoa 103 020.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Poetry o se vaitafe filemu 12700_18

Tusiata: Alexander Volkova

Architect: IRINA BOOISOVA

Matamata i luga

Faitau atili