Olaga i le Malo

Anonim

"Malamalama" Sliding Deaders mo le fale ma fale mautotogi: sii i luga ma le sliten, parangol-sliplel, gagau o oloa, gaosi oloa ma tau

Olaga i le Malo 12702_1

O tagata faasee i totonu o le au lagolago a le au lagolago ma tagata autu. Aemaise i le vevela Verores alu e uiga i le faʻaaogaina o ni mea, faamalosia e maua ai le vevela lelei ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vevela ma puipuia le le tusa ai o le vevela. Mata o le a avea ma nei galuega uma "Faʻaseʻe"? Tatou taumafai e iloa.

Ina ia faia le manino, o le a vave ona tatou lafoaia o le sliding stacms mafai ona vaevaeina i le fa vasega: meafale faitotoʻa (apalai i le conzissin o balgas ma faamalama. Ma le talitonuga manino o le faʻavae o le tatalaina, o le ata o le "Weeter" system e matua masani lava i le "malulu" masini. Ina ua maea uma, ina ia le tapoleni maua le avanoa e faigofie roll ese, o le avanoa i le va ai ma le faavaa (pusa) e manaomia, ma ina ia mautinoa tightness, i luga o le ese mai ai, mafiafia e sosoo ma le tasi le isi e ala i le Faataatiaga faamaufaailoga. Tamoe agai i luma, seʻi o atu o tagata ua tusia na mafai ona foia lenei feteʻenaʻiga.

Auala Fefaatauaiga

O faitotoʻa muamua o faitotoʻa mai le palasitika ma alminini o faʻamatalaga, o le faʻaoʻo atu i le faʻaluaina o faamalama, ua aliali mai i le matou maketi i le 15 tausaga talu ai e masani ona suia. Mo le "mafanafana" o le faitotoa o le faitotoa ma aso o le a tatau ona totogi se aofaiga tele, 2-2.5 taimi maualuga atu nai lo le tau o le taufetuli o le fausiaina mai lea lava mea tutusa ma mea tutusa. Ae, e te iloa, faʻatasi ma se faʻatiga i lenei tau, afai o oe o le lagolago o mea fou i le tusiata ma o loʻo faʻailoa mai ai, o loʻo matou faʻavae. Ae o le mama aoga, o lenei tali ua mafai ai e lenei tali ona faʻaaogaina le tele o vaega, lea ua mafai ai ona faʻaleleia le vaʻaiga o le potu ma vaʻaia ai ona tuaoi. E tatala e Avoeba le faitotoʻa, e le manaʻomia fua le avanoa o meafale.

Punou faitotoʻa faitotoʻa i fale faʻavaveina o fausaga e mafai ona faʻapipiʻiina naʻo ni faʻafitauli tau, mo se faʻataʻitaʻiga, i nofoaga puipuia ma le puipuia. Tele taimi e tautua ai, latou te tautua ai e ulufale i le auala ma le malulu o le vevela poʻo le togalaʻau o le a faʻapipiʻi i le fale (o le a faʻatulagaina se feʻau mai i totonu o le nofoaga). Tai-faitotoa e masani ona faʻaaogaina e pei o le faapaologa.

Obile o le a tatou vaʻavaʻai atu i le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia, tutusa ma faitotoʻa faitotoʻa ("tusi" ma le "tuʻuga"). Manatua o fuaitau o le oloa, o lona vevela o le vevela ma isi meatotino e faʻalagolago i se ituaiga lelei. Faamasino, i totonu o se tasi faiga o faʻamatalaga ma mea faigaluega (faʻalagolago i le faʻatinoina), atonu e ono mafai ona vaʻaia o tapulaa.

Olaga i le Malo
Ata 1.

Sieggenia-Aubi.

Olaga i le Malo
Ata 2.

Rehu.

Olaga i le Malo
Ata 3.

Veka.

Olaga i le Malo
Ata 4.

Rehu.

1. O le Sliding Dortors Mismans ua fuafuaina mo le 15 afe. ​​Tatalaina / faaiu taamilosaga, o lona uiga, pe a ma le 20 tausaga o gaioiga.

2. O le faʻasino pasi pasi i luga aʻe o le fola o le na o le 10-20mm ma e le faia le faʻalavelave pe a savali.

3. Mamanu pusa mo le siiina o faitotoʻa o faitotoʻa e maua ai le tulaga o le faʻatonutonuina o 'au na o i totonu o le potu. O le mafai ona lokaina le faitotoʻa o loʻo ofoina atu o se filifiliga.

4. White Debootilit e sili ona talafeagai mo le tele-lapoa faitotoa mai PVC. Latou te le vevela tele i le la, pei o le filifilia ma se ata o le pogisa leo. O le mea lea, o le laina fale sili ona faʻalauteleina o vaega e laititi, ma o le geomery o loʻo teuteu fale.

I luga o le lifi

Masalo e sili ona manaia mai se mea e fai ai le mafaufau o le siiina o le siitia ma le sliding faitotoa. A uma le tatala mai se faitotoʻa, ua maeʻa le 10-15m, pe a maeʻa ona faʻasalalauina. O le siʻitia o le kapoti e tupu ona o le mea moni o le mea lea e mafai ai ona faʻataʻamilomilo le pule o le 180 mai lona pito i lalo, o tagata lagolago lagolago o loʻo tuʻuina i luga o le paʻu o le paʻu. A tapuni le faitotoʻa, o le tapoleni e le o faia ma lata ane i le pusa i le lua o fusi o faʻailoga, ma le pito i luga ma lalo o le au i totonu o pu i totonu o pu i totonu o pu. O le auala e faʻatagaina ai oe e tuʻu i lalo le ie i soʻo se mea i le gasologa o le gaioiga. I lea tulaga, o le a faʻasaʻoina ma lona lava malosi, ma o le a lomia le lotoa o loʻo i ai i luma o se faiga e poloka ai.

O le siʻitia o le siʻitia o le faitotoʻa o le siʻitia o le faitotoʻa i totonu o le pusa o loʻo faʻapipiʻi ai paʻu ma taʻitaʻi paʻu, pei o faitotoa na faia i le pusa). Peitaʻi, o avanoa e mafai ai ona gaosia faitotoʻa ma le fa tapoleni.

Taimi Taimi

Tele fale fale o le a le mafai ona mafaufau e tuʻufaʻatasia le loggia ma se potu pe sili atu le suia o le foliga o le Badcony Block, e le mafai ona ulufale i ai) e le mafai ona ulufale i totonu o le itu faaonapo nei. O faitotoʻa o faitotoʻa ma le faʻaluaina o faamalama e mafai ona avea ma galuega sili atu i lenei tulaga, talu ai o le vevela vevela e le faʻatauvaʻa e le faʻatauvaʻa e le faʻatauvaʻa e le faʻatauvaʻa e le tupu mai fafo e le faʻatauvaʻa e le maualalo le vevela. O le a lē faʻalavelaveina e le fale o lotoa o le fale, ma mai lea itu, e le manaʻomia le faʻatali mo le teteʻe i le vaʻavaʻaiga a le vaʻavaʻai.

Ae o loʻo i ai se faʻafitauli: ia maua se lautele o le faʻatapulaaina avanoa mo le tosoina o le faitotoʻa, e tatau ona e soloia le fasi pepa i lalo o le faʻamalama. Alas, o ia lava e le mafai ona faʻatagaina (e fuafua uma i le metotia o le faapipiiina o le pepa faʻapipiʻi o le 'aufaʻatau poʻo le loggia) ma i soʻo se mataupu e manaʻomia ai le faamaopoopoina i le fale asiasiga. E manaʻomia se poloketi na fuafuaina e le mamanu o le fale (poʻo le suʻega ua pasi) ma faʻamaonia e ala i fale o faʻamaumauga. Afai e leʻi faʻatagaina lou fale, e sili ona faʻatagaina le galuega e atiaʻe se tagata atiaʻe.

Matou te tosina mai i le mea moni o le tele o khrushched ma i totonu o se fale o nisi mulimuli ane, o le teuina o paopao o loʻo lafoina o se faʻamafanafanaga, e le fesoʻotaʻi i le vaega autu (Smamming) o le vaega o le vaega. Aveʻesea o se vaega o lenei vaega, ua e lamatia lava le le fiafia i le faapaologa (aemaise lava pe afai e te amanaʻia ai le aotelega o le mamanu). O le mea lea, e leai se mataupu e le mafai ona toe faʻamautuina tutoʻatasi tutoatasi, peitaʻi e masani lava ona tupu, i taimi lelei.

Mo se taimi umi, o le vaivai o le vaivai o le siitia-slit-slidy down o le pito i luga o le upega tafailagi ma le pusa, lea na tatau ona maua ai se pulumu fufulu mama. O le fufusi o le mamanu sa taumafai e faʻateleina, faʻateleina le lautele o pulumu ma le numera o faʻamau. Peitaʻi, e sili ai tali mai ua ausia, faʻaaoga ni faʻamau mai le isi mea, pe a tuʻu i lalo o le afu o le paʻu (Siamani). E faʻaopopoina le faasinomaga o le leo o le ea mai le 27-32 ia 38-40dB.

O le sili atu o faʻataʻitaʻiga o le siitia o le siiina o le siʻitia ma le sliding faitotoʻa mai le PVC na i ai se isi faʻaletonu o le oversper sone. Ona o le tele o avega na faia e le tele o pavai, ua le mafai ona faia se pito i luga o se masani masani. O le mea lea, o tagata gaosi oloa o oloa na aofia ai se tala o le tumninum i le tulaga o le ampininu. O nei aso, o lenei flaw ua aveʻesea: o le pito i luma o le o loʻo i ai se suʻesuʻega vevela o le PVC. Vasserid Gaosi tagata gaosi e maualalo le maualalo o tagata (lalo ifo o le 20mm), e le faalavelave i le savali. O le faʻavae, o le faitotoʻa e mafai ona faʻauigaina i se auala faʻapena e paʻu ai le 'aufaʻatanoa o le fola i le sami.) I Carriages o loʻo avea ma fanaua.

Olaga i le Malo
Ata 5.

Faaleaʻoa aoga.

Olaga i le Malo
Ata 6.

Faaleaʻoa aoga.

Olaga i le Malo
Ata 7.

Sieggenia-Aubi.

5-7. O metotia o le siiina o faitotoʻa-sliding faitotoʻa (5) i lalo ifo o le 'auʻaunaga (6) O loʻo iai le taʻavale toso (6.7). Pasa taʻitasi, tusa lava poʻo le a lona lautele, ua faʻaauʻuina atu i ni taʻavale se lua; E ala i le fia fegalegaleai o lo latou fegalegaleai ma le ecperpric o le pulega pule.

Ole tele o le siiina o faitotoʻa-sliding dolders mafai ona tapunia mafai ona fai ma sui o se tulaga lamatia pe a fai e te le faʻapipiʻiina se tofitofi. Na ia tineia inertia i luga o le mulimuli 50-100mm stake o le tapoleni, faʻapea e puipuia ai e lana vaʻai i le fata o le pusa ma puipuia tamatamailima.

Mo le gaosiga o le siitia o le siʻitia ma tioata faitotoʻa, o kisi e manaʻomia pei o le HS-Portal (SieGiania-Aripu) ma Atriou) (Haouau Faʻapitoa Faʻapitoa Scripments e masani ona faia o PVC-Brillant-Demulhs (Rehau), Premidore (DEPANDS), STROD) Elite (taufaasese, belgium). O le pusa faʻamatalaga mo le siiina o faitotoʻa-sliding dorner e 5-6 o le lautele o le 160-205m o 160-20mm, ma le faʻaʻoloaʻole o le 70-80m. O le Space Transfer Restorence o le autu talaaga o le le itiiti ifo nai lo 0.7m2c / W. A faʻaputuputu oloa i tulimanu, e le mafai ona latou faʻaaogaina le palasitika, pei o faʻamalama, ma faʻaaogaina uʻamea Connectes a le tasi i le tasi.

A o faitotoʻa mai le "mafanafana" Alu i le Aluminim, ona o le maualuga maualuga o le tau, latou te le faʻaaogaina e le faʻaaogaina i le manaʻoga tumaʻoti fale. Fafie Fafie ma Sliding Dear e sili atu ona lauiloa, e pei o atinaʻe pisinisi e iai le mafai ona tuʻuina atu ia te oe lava le gaosia o le manaoga.

Numera numera tasi

E le tatau ona faʻapipiʻiina faamalama ma faitotoʻa seia oʻo i le pito o le galuega lea o loʻo fausia ai le tele o le sikauti o le sikauti: sala poʻo le faʻalauteleina o le faitotoʻa. O vaega e faʻagaioi e matua leaga ai le amoina o mea silikini o loʻo aʻafia. O le tautua Olaga o la latou tautua o loʻo faʻaitiitia lava, ma faʻafitauli (gaioiga faigata, o le leo o aliʻi) tulaʻi mai pe a tulaʻi mai i le tausaga. Afai o le apoapoaiga lava ia i le auala, o le mea mulimuli e sili atu le aveese ma fufulu ma le vevela vevela.

O loʻo matou sailia ni mea tutusa

O faitotoʻa o le palu-o faitotoʻa (latou te taʻua foi o le tutusa-litaea ma gagau sliding) e mautinoa lava le masani ai i le au faitau. A tatalaina la latou vaʻai, e tatau ona e toso aʻe oe lava ia, ona alu ai lea o autafa. O le taiala ma kalama o loʻo taofiofia i le faitotoʻa i totonu o le potu, ma o le 'au a taʻavale taʻavale e fesoʻotaʻi i puipui o rotaled. Faʻafetai i le mulimuli, o le sāʻai e mafai ona "alu ese" mai le vaalele o le pusa i le itu o le potu.

O le leai o se mea e le mafai ona faʻaaoga e le mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i se auala vaʻaia, fuafuaina mo se tasi-houl iunite. Ile la lea tulaga, ua faʻamauina le pusa, faʻaleleia atili i le amataga agai i le potu, ma faʻamau ai le taʻitaʻi o le pa puipui i luga o le puipui. E mafai foi e le tapoina ona sifi le faamalama tutusa i le faamalama. (Ae o le a manaʻomia le lafoina o le vaega atoa o le facebook i le taimi e tasi, ma o le a tatau ona e lafoaia le Windows, ma faʻaliliu le mea o le paʻu i le puipui o Apogata.)

Olaga i le Malo
Ata 8.

Taufaasese.

Olaga i le Malo
Ata 9.

Appust.

Olaga i le Malo
Ata 10.

Houtuu.

Olaga i le Malo
Ata 11.

Sieggenia-Aubi.

8. O nisi ata faʻapitoa e aofia ai Steelluk Galvanized suafa.

9. O le malosi o le faʻamalosi e tatau ona le itiiti ifo ma le 2mm.

10-11. Tumau le fetaui mo le tutusa-slidy dorading o le umi o swavel puipui e ese. Ole a lea mea e sili atu, o le sili atu (ma le "faʻamafanafana") o faʻamatalaga e mafai ona faʻaaogaina.

Mo le palu-faʻaseʻe faitotoa, o se faʻamalama faʻapitoa e le manaʻomia; e le manaʻomia le Windows pe o le masani ai o loʻo galue ai (mo le tele o mea o loʻo atiaʻe ai palasitika Rehau), tagata atamamai KBA, Trocal Innonova70.A5 (uma-polofesa vaega), luga (veka). E masani ona faia ni mea tutusa-faatūina o mea e le faia mai le pvc, ae faʻapea foi mai laupapa ma Alumininu.

O le matou maketi e aofia ai seti o mea faigaluega mo le tutusa-slidy dorners o le tele o tagata gaosi - psk-psk-aligelia (artaiy), phility). O nisi faitotoa o lenei ituaiga e mafai ona lafoina i le slotting mode.

Matou te fautua i le faʻaaogaina o le tutusa o le vaega o le palu ma mea faigaluega i totonu o le countervinome fasiotia. E ese mai le masani ai o le mea moni o le lokaina o piniva o loʻo i ai se maso foliga ma aua le tulei le ie mai le pusa. Afai i le taimi lava lea e sapalai atu le faitotoʻa ma se ipu i se tolu tolu, e mafai ona teteʻe i le le gaoia ia 206 le vasega e leai se aoga a Europa o Dianved1627).

O le "tapunia e aunoa ma le loka" o loʻo tuʻuina atu foi le galuega, ma le autau pito i fafo, e mafai ai ona latou faʻapaʻiaina le sili i fafo.

Asiasiga manaomia

O le faiga ma faʻamatalaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo manaʻomia le sologa lelei ma le tausiga masani. Le itiiti ifo 1 le taimi i le tausaga e tatau ona faʻamalosia ai vaega o feololo (rollers, o le axis "seleulu". O le matua o le tutusa vaitaimi e manaʻomia e siaki ai le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi ni tusi i faʻamatalaga ma, pe a manaʻomia, lipine le sikulu. Afai na ave e le fale se solomuli e toe faʻafoʻi ai le malosi o le gaioiga, o nisi taimi e tatau ai le toe faʻaaogaina o le auala (o se avanoa e tuʻuina atu e tagata gaosi oloa). Peitai, mo lenei mea e tatau ona e valaʻau i se fomaʻi faʻapitoa.

Afai o le au faitotoa o loʻo siitia-sliding, e tatau ona faʻamautinoa e se tasi o le pefu ma le palapala e le paʻu i totonu o le pusa puipui. O Achtoba na le masani ona faʻao lava le auala, e mafai ona e filifilia ni masini o loʻo faamamaina ma pulumu e teu i taʻavale, pei o Atriumhs (Haouau).

Le mautonu tulaga

Faleau Filifiliga - "Tusi" (o lea Lalaloina o le faitotoʻa, pe a fai o lona Suas e le sili atu i le lua elemene) (o le numera o elemene o le tatalaina , o le sifi le sash i le puipui.

Vaega o le pito o loʻo faʻamau ma le tasi matatitu ma o loʻo sapalaiina i le lagolago, o loʻo mimilo i lalo o le taiala, o loʻo faʻalili i le pito i lalo o le pusa. Fusi o flaps faia mai se palasitika, laupapa po o le poumini faamalama talaaga. O le "mafanafana" sliding downson, piilima e sili ona faʻamaufaʻailogaina: O le umi o le faʻavasegaina latou te maua ai le tele o faʻafitauli, ma o le o loʻo iai i le vaega o le pito i lalo ma luga o mea o loʻo le maalofia. O lea, e mafua ai ona faʻapipiʻiina i latou i le va o le potu ma le paʻu o le loggia. Peitaʻi, i le lata mai o fesuiaiga o le FS-Portal Actional Access ma Patio6080 (Roto), e mafai foi ona lokaina uma vaega o le tusi faitotoʻa.

Filifili tioata faamalama

PVC faiga mo le siiina o faitotoʻa-sliding dortod faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina le lua-glazed Windows ma le mafiafia o le 44mm o loʻo faʻatagaina ai le faʻapipiʻi o le tioata i le 52mm, mafiafia. Ae o le mea muamua na amata ai le taua o le sili ona maualuga manaoga o le malosi sefe ma feololo. Matou te fautuaina le faʻapipiʻiina o se tasi-potu afifi ma le malosi-sefe tioata ma faʻatumuina orgon, poʻo se lua potu (pe a manaʻomia le faʻateleina o matatila).

Fiafia tele, fiafia lanu

E ui lava o le sliding systems na atiaʻe tele mo le tele o avanoa (o loʻo i ai le lautele o le 1000mm ma le maualuga mai le 2100mm), ae mo le mea o loʻo iai o mea mai le tulaga faia.

Faʻalelei tagata gaosi faʻalauiloa faʻatapulaʻa tapulaʻa tele o mea o loʻo tupu. I lea tulaga, o le sili sili ona ola le malosi o menusms mo le siitiaina o faitotoʻa-sliding faitotoʻa, mafai ona faʻaleleia le taʻele o le 400kg. Afa o mea e mafai Aveina: 90, 100, 130, 150, 180, 180 ma le 200KG. O le tele o elemene o le vaega o le totoina o le 6. ae o latou numera sili ona umi o le 6.8m taiala ai.

O le faiga o le gaoioi o gaioiga o le upega tafailagi e sili le le utaina i le tapulaʻa, a leai e leai se faʻaititia o le olaga o le a faʻaititia ai le ola. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata atamamai ua fautuaina mo le mamafa o le Upega o le 90-100kg e faʻaaoga ai se masini e oʻo atu i le 130-150kg. (Fuafua le tele o le upega tafailagi e mafai ona tutoʻatasi, faʻavae i luga o le mea moni o le 1m2 tioata mafiafia o le 4mm mamafa e tusa ma le 30 kiloka 70-85% o le tele o le upega tafailagi.)

O le tau maualalo o le Tamoes foi e faalagolago foi i le ituaiga o fesoʻotaʻiga. Tatou fai mai, i totonu o le faʻavaʻa o le siesenu-aubu polokalame, e le mafai ona faia se siiina o le liliuga ma le faʻaseʻe i lalo o le "harmonica "E itiiti ifo nai lo le 330mm.

Olaga i le Malo
Ata 12.

Roto

Olaga i le Malo
Ata 13.

Roto

Olaga i le Malo
Ata 14.

Roto

12-14. O mea e fai ai mea faigaluega - Roller Carriages ma le masini o lo latou faʻalautele (12), tapuni le auala ma le malosi (13) o loʻo faia ai le taʻeʻeʻesega o le uamea; E ala i le masalosalo, o nisi tagata gaosi oloa mafai ona faia se seti o le stalielless. Faitotoʻa faitotoʻa (14) o loʻo valiina ma le tagata e le mafai ona faʻapopoleina pe chrome.

A o le maualuga o le tele o le palu ma pusa, o le faʻatapulaʻaina o nei faʻatapulaʻaina o le faʻamatalaga gaosi tagata gaosi. E faʻatagaina le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i le maualuga o le 2700mm, ae pe a fai e le sili atu le lautele i le 900 mm. Sili atu o le tele o se PVC Account mo le siiina o faitotoʻa - 24001800m800m800m, mai le paʻepaʻe paʻepaʻe pvc pross - 2200100mm. O le mea moni, na matou taʻitaʻia tulaga taua, ona o le tele e faʻalagolago i le ituaiga tioata afifi, pe a faʻaaoga le auala o le ipu tioata i le fola, matagi.

Matau o le maualuga o le siitia ma le sliding ma o le tutusa-slitel-slitlel faitotoʻa e le mafai ona sili atu le lautele i le 2.5 taimi: O mea mamao i le tulaga o le tapoleni.

PVC-Faʻamatalaga Lamination Palette mo le siiina o le siiina o faitotoʻa na o sina tagata matitiva nai lo le faʻamalama. O lea, o le faʻataʻitaʻiga S8000iq (Gelan) ofo atu e ese mai le paʻepaʻe i le lima isi lanu ma le iva ituaiga o laupapa laupapa. Ia, o faitotoʻa o loʻo ufitia i le faʻamamaina, vali i soo se tasi lanu o le ral paletini, o le mea lea, o loʻo togafitia ma tuai. O tagata gaosi lapopoa na i ai a latou lava mea, faʻafetai ia iai le filifiliga filifiliga, ma o le taimi faʻatali ua faʻaititia.

O le faʻagaioiina o vaega ma taʻiala paʻu o Mechanisms ua tapunia ma teuteuga o le paepae o le palasitika po o le amoina poʻo le valiina o laʻau. E laʻititi foliga o lanu, ae ia mafai ai ona e filifilia se ufiufi e le feteʻenaʻi ma le fusiua (faʻataʻitaʻiga, afu, efuefu, efuefu).

Olaga i le Malo
Ata 15.

Tusiata v.davistus, v.vishnya

Ata R.Shealoredv

Olaga i le Malo
Ata 16.

Jas laupapa

Olaga i le Malo
Ata 17.

Jas laupapa

Olaga i le Malo
Ata 18.

Taufaasese.

15. O le faitotoʻa e masani ona tuʻufaʻatasia ma se faʻamalama o le faʻamalama. Mo le tele-fausaga glazing, saogalemu lua-glazed Windows ma se tolu tolu po o le leo tioata e sili ona fiafia i ai. E moni, o le tau o le faufauga o le a siitia e le 1.5-2 taimi.

16. Mo le maualuga maualuga (vaaia lautele lautele) o le aisa talaaga, o lenei faitotoʻa o le "harmonic" foliga tele, e ui lava lava, e ui lava o le mea moni o se ata ata. O le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina poʻo le faapaologa e oʻo i le i ai o le lua-glazed Windows e naʻo le faʻaaogaina i itulagi ma le palapala o le a

17. O metotia o le "Warmoshk" e fesoʻotaʻi i se tasi o loʻo i ai le itiiti ifo ma le tolu atxial matas. I lea tulaga, o paga taʻitasi o matati o loʻo sapalaiina ma se taʻavale toso solofanua.

18. Faapipiiina o le faasee (Polyarethane Finam) I lalo o le ASDRES ADECT e manaʻomia i itu uma e lua e puipuia mai le susu ma se lipine susu. Ina ua maeʻa, o le mauga o loʻo tapunia ma se uʻamea uamea pe faataatia i luma o le faʻavae o le poletini o le laupapa, kuka i.p.p.

Mai le faasologa a o le i taina

Poloaiga mo le gaosiga o le siitia o le siʻitia o faitotoʻa o le PVC poʻo le Alumini na o ni nai tagata faʻatau o faʻatauga. E sili le apaʻau i le sui sui o le kamupani o loʻo aumaia ai se faʻamatalaga, i luga o loʻo iai ni oloa faʻapitoa mo le siiina o faitotoʻa o fafo. O le siitaga-sliding mamanu o le ogatotonu-lapoa (24002200mm) mai PVC o le a tau ai le 45-55 afe rubles; O le tau o le faitotoʻa o le laupapa o le tutusa itu e le itiiti ifo i le 60 afe rubles. E masani ona le mafai, o se mea e le mafai ona faʻaoʻo mai le palu-valiina ma gagau, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le poloka 21001800mm mai paʻepaʻe PVC Dewaliles e mafai ona faʻatauina mo 34-38 afe. Faapipiiina o le sliding faitotoa o tekonolosi ese ese mai le faamalama faapipiiina. E moni, faʻatasi ai ma le lautele o le poloka o le sili atu nai lo le 1200mm, e tatau ona e faʻaopopoina le faʻaopopoina o le pito i luga ma lalo o pa i le tatalaina o le tino o le tino.

E masani lava, o faitotoa e maua ai se atoaga mautu 1-2 tausaga. Peitaʻi, matou te fautuaina le fesili mo se vateatea ese i luga o le auala (e tatau ona i lalo ifo o le 5 tausaga). Ma, i le tulaga o lona motusia, o fesili uma ma le gaosi oloa o le a foia e le Destors Estorver, ma e te aveesea o le sili atu le feeseese.

Lelei Microclite

O le vaega o le tutusa o le faitotoʻa e le sili ona faʻamaufaʻailogaina nai lo le faʻamalama o onapo nei, o le mea lea e mafai ai ona faʻatinoina i le vaomatua o le vevela o le ea i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu fou i totonu o le potu. Talu ai aua neʻi faʻatinoina faʻamatalaga o Will Will Windows mo lenei mea, matou fautuaina oe e fesili i le fale gaosi o le faitotoʻa, e mafai ona faʻapipiʻi ai na alatoto.

O le siiina o faitotoʻa ma le faʻaseʻe faitotoʻa o nisi faiga e mafai ona tatalaina i le faʻamalosi tino. O lenei filifiliga o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le HSK-Portal Flettings: A liliu le 'au i le 45 tapoleni e tulaʻi mai i le tulaga.

Faʻatasi ai ma le faʻamaonia fou e mafai ona matou fautuaina le ea i luga o le vaʻa ma se fesuiaʻiga ki-luga / motusia taamilosaga, e pei o le faʻateleina o le eletise.

O le faatonu o faʻafetai ia Rka Rus, "Sesersen Rus", "Panimaru Sparmanket", "Quin Heazunia" Aliena-Aolie-Aolie-Aolie-Alienia-Aolie-Aolie-Aolie-Aolie-Aliena-Aolies-Aolie-Aolie-Aolie-Aliena-Aolies-Aolie-Aolie-Aolie-Aolie-Alienia-Alienia-Aolie-Aolie-Aolie-Aolie-Aolie-Aolie-AEIGia-AEIGENIA-AEIGENIA-AEIGia-AEIGENIA-ALIZI MO FESOASOANI I FAITAU o mea.

Faitau atili