Aau i le tausaga atoa

Anonim

Fausiaina o se faʻaopopoga ma le vaega atoa o le 66 m2 ma le fiberglass o vaitaele: o se faʻamatalaga o le fausiaina ma le inisinia lipoti, o se tusi auiliili.

Aau i le tausaga atoa 12705_1

Seasea, o ai mai le taumafanafana o le olaga i le taulaga e mumusu o ia lava le fiafia i le apoina i le latalata ane. Akuk e avea ma se tasi e leai se vaitafe, po o le lepela? Ma o fea e aau i le vaitau malulu? O le ulufafo o le: e fausia ai lau oe lava vaitaʻele, tusa lava pe laʻititi.

Aau i le tausaga atoa

I le lomiga o le mekasini, matou talanoa e uiga i le fausiaina o se fale o lapisi faaputuputu, ma le fausiaina o puipui o le sogision fordul, lea na mafai ai ona faaitiitia le faaaogaina uʻamea uʻamea i puipui i le itiiti ifo. O tagata e na te fiafia i le tekonolosi ma lelei, ma na latou fesili muamua i le fale teu oloa mo le lua taavale, ona faʻapipiʻi lea i le vaitaele fale. Otootoga o le fausiaina o Lalatiga Fale (Lusia) o se faalauteleina ma se vaitaele aau ma o le a faamatalaina i lenei tusitusiga.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Aau i le tausaga atoa

1. Terrace ....................................... 9,6m2

2. Tambour ......................................... 8,3m2

3. Hall Hall ............................................. 12, 4m2.

4. Faleoloa BADE ....................................... 16m2

5. Hall Hall .............................................. 24 , 7m2

6. O le potu faatau ............... 7,3m2

7. O le potu puipui o le umukuka ............................ 24,7m2

8. potu malolo ...................................... 47.3m2

9. faletaele ........................................ 2.9m2

10. O Leuna .......................................... 4,6m2

11. potu malolo ......................... 16m2

12. Ponol Potu ................ 66m2

13. Tatala Veranda ...................... 85m2

Na faʻafefea ona e filifilia le vaitaʻele?

Na faia le galuega i luma o le tufuga fai fale, e tatau ona mafaufau se faʻaupuga lenei, a e le mafai ona faia le fale ua uma ona fausia. Ibasin o se laʻititi foʻi (e le sili atu nai lo le 10m umi), ae le saʻo. Uma nei mea na tatau ona e faia i le tele e mafai ai, ma e le taugata tele.

"E leai ni faʻafitauli!" E leʻi tali mai le aufaigaluega. "E na o oe o le vaitaʻele o le taimi muamua. Filifili: SIMEH, PEDERCELY PANELS, ata ... ma o le a matou faʻataunuʻuina le ata."

Luga o le Tali i tagata fau fale na tuuina mai e le 'tufuga, na tatau ona malepelepe o latou ulu. Na ma suʻesuʻe fua o fale, latou e aoga ma aoga. Fuafuaina le tau o le fausiaina ma le taotoga. E faia e le Incantal se filifiliga e fiafia i ai le autasi filifiliga (FiberGlass Bowl). O manatunatuga nei na fuafuaina. Muamua, o le ipu ua tuʻuina atu i se togafiti ua maeʻa sauni mo le faʻapipiʻiina. Lona lua, o lona faitauga i luga aʻoga aitalafu 1-2 vaiaso, ma e tau i vai latalata ile 1.5 tausaga le taugofie nai lo sima. Lona tolu, o tau galue malosi tele e tutusa pe o loʻo fua mai i le pepa lautele: O le tafe fua o vailaʻau e itiiti ifo nai lo le 70% o le malosi faʻaletonu mo le vevela o loʻo vevela - e 30%. O le ala lelei o le alavai o le a tatau ona sili atu le tau le mafai ona sili atu nai lo isi ituaiga o ipu: O le laufanua o le vaitaʻele o pulumu, le toe faaleleia, e toe gaosia le kolone o le siama o le siama o le siama o manu O le ai ai lea o le tele o suiga o le vai - o le a le manaʻomia ma e masani ona faʻaigoaina le faʻaoʻoina o le faʻaʻaisa (mai le mea ma le faʻaititia maualalo o vailaʻau). O le a faʻaititia le tausiga i le faʻamamaina o le faʻamamaina o puipui (uma i le aquarium) ma le telefoni. Yven Fa, faʻafetai i meatotino a le mea, o le uluaʻi geometry ma le faʻapipiʻi metotia, o le ipu e le fefe i taunuuga o le suavai o le vai o loʻo faia i ai e le o nonofo i le taimi uma). Aprocesses o le taumalulu faʻasaoina o le vaitaʻele o tupu i totonu o ni nai itula ma e aofia ai i le vaetamaina o faiga e puipuia ai meafaigaluega.

Ioe, e iai mamanu i totonu o mamanu ma e sili. MULIMULI MULIMULI MAI LE SAMATA LING O LE A LE MAFAI ONA O LE A LE MAFAI ONA E SUʻESUʻA ATU I SE ISI tulaga. O le tele o vaitaʻele e faʻatapulaʻaina: O le umi o le umi o le 13.1 m, o le lautele e itiiti teisi nai lo le 5m, e mafua mai i le fale tekonolosi ma manaʻomia). Filifilia o se mea mamafa i totonu o le pesini, e mafai ai ona faʻaleagaina le vaega o teuteuga (a e aunoa ma le faʻaleagaina o le penefiti e sefulu, ma mo lona le toe maua mai o le a mafua ai ona mafua ai le uila. E ui lava i le tuaʻa o le lelei, o nei leaga na mou atu.

O le na ona sa ia lava na o le na ona saloa e le gata i lea o mea, ae faʻapea foi ma le foliga ma le tele o le vaitaʻele. Na matou filifilia ma faʻatonuina se faʻataʻitaʻiga o le 8.73.711.7 m ma le lanumoana i totonu. Na lipotia i tagata fau e fai ma tagata e fai ma tagata fau fale, ma e amata na amata ona faʻailoaina le manatu o le ola.

Aau i le tausaga atoa
Ata 1.
Aau i le tausaga atoa
Ata 2.
Aau i le tausaga atoa
Ata 3.
Aau i le tausaga atoa
Ata 4.

1. I itu uma e lua o le faʻavae o le lumanaʻi i itu uma, na tuʻuina i ai e se laʻau le suavai, ma o papatusi o polestyrene o loʻo tuʻu i fafo. A mavae lena, ua toe liu le eleele le eleele, lea na tausua toto.

2. O le faʻavaeina o le faʻavae e fausia ai le "Faʻalauiloa" Afiafi: I luga o le vaega o le oneone na o faʻapipiʻiina papatusi o polyyyre, ma le tele o le step, - nofoaga sima ma le 160 mm, faamalosia e le auala o le auala.

3-4. E ogatasi le pito i luga o le polosi o le polosi o le paelo, na tu ai le 'olo i le tasi itu, faʻapipiʻi le pito i tua ma, lafo i lalo o le vaipuna " Faapipiiina o meafaigaluega tolopoina seia atoa le tulaga.

Mea uma na o foliga

O le faʻatauina o le vaitaʻele o le lalolagi na fuafuaina na fuafuaina vave. Faataamilo i le pesini, o fuaitau o le 1m lautele (mai le itu ulufale e tusa ma le 2m); O lea, ua fuafuaina ia lava fetena mataupu o le lumanai faamuamauaiga: 10.66,3m. O le fausaga lava ia o se tino oti, A o lona pupuni i fafo e tatau ona faʻataʻitaʻia ai le faʻasolosolo o pa ina ia foliga mai o le faʻalauteleina o le fale e pei ona faia i le fale ua uma ona faia.

O le faʻavae i lalo o le faʻalauteleina na filifili e fai ai se lipine. Mo le faʻatinoina o le tufuga fatufa tagata i le tulaga o le lumanaʻi, o le utu o le eliina o le loloto o le 1.7 m (o le eleele eleele e matua maualalo lava), i le pito i lalo o le oneone i luga o le sami. O le imbrash faʻapipiʻi se pepa laupapa, tuu le faʻamalosia faʻamalosi i totonu ma, faʻaaoga le M300 Chind Correte, liligiina le lipine o le fanua i lalo o le eleele. O foliga o le faavae o le mea moni o le mea moni, e le gata, ma le tolu puipui - mai le itu o le tuaoi o le fale o le lipine o le fale o le lipine o le fale o le lipine (e le o le tau, ona o le puipui lona fa o le faalauteleina o le fale). Lona lua, o le faavae fou faʻavae e leʻi faʻaleleia le mamanu o le "puʻeina o se tasi" i lalo o tulaga mai le faʻavae o le fale o le a le "ai". Pati, ile taumalulu, e ufitia ai pa o puipui o le ipu mai le eleele o le malulu.

Ona togi lea o tufuga, o le ipu o le vaitaʻele o le loloto o le 1,2m, lea, i itu uma, na sili atu nai lo manatu ua leva. O le alatototo ua mapuina ma faʻapipiʻi le gaioiga tufuga na tuʻuina atu i le upega tafailagi. Na o se pesini na ala i luga o le nofoaga o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻaituau i le itu o lona sone laititi (iinei le loloto o le ipu o 1.2 m). O le po nei na ia malamalama i lo latou mea sese: E laʻititi lava le malamalamaaga, e manaʻomia le i ai o ata saʻo o le ipu.

O le auala na vave maua ai le tulaga o loʻo i ai nei: siitia le pito o le pesini ma sasaa i lalo o se sima "aluga". Ae na faamanino mai e le au faututa ma tagata 'ona faia: O mea sese e mafai ona i se lumanaʻi, o lea e sili ai le faʻapipiʻiina o tagata aʻoaʻoina faʻapitoa.

Aau i le tausaga atoa
Ata 5.
Aau i le tausaga atoa
Ata 6.
Aau i le tausaga atoa
Ata 7.
Aau i le tausaga atoa
Ata 8.
Aau i le tausaga atoa
Ata 9.
Aau i le tausaga atoa
Ata 10.
Aau i le tausaga atoa
Ata 11.
Aau i le tausaga atoa
Ata 12.

5-6. O le vaegatupe amata na amata ile foafoaina o le puna: O puipui na tipi i totonu o puipui o le polokalame, ma le faʻapipiʻiina o ni masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o ia maʻoti o le pito i tua ma e fesoʻotaʻi ai nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei mea e fesoʻotaʻi ai ma le faʻapipiʻi o le pito i tua ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei masini ma le fesoʻotaʻi o nei mea ma Uaea ia i latou, o pito lea na aumai ai le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi ma le faʻamafanafana o le vai.

7-8. Karkas Pa puipui o le faʻalauteleina o le 15050mm mai laupapa, faʻatulaga i le sitepu o le 600mm. O le Cuboos Wall o le fale na faʻapipiʻi i luga o le faʻasolo i luga o le Sliding Sliding Landing: O le umi o le umi o le puipui i le puipui, na tuʻuina atu ai le lima malosi i le puipui. O se tamai va i le va o le puipui ma se faʻavaʻa o le faʻavaʻa i le lumanaʻi "faʻamalosi" e se paʻu paʻu o loʻo togafitia ma se hydroptobiziz.

9-10. Faamaloloina le fausiaina fausia mai se kuluta laupapa ma se koluse vaega o le 150100mm, nonoa i le nofoaga tafatolu. O latou pito o loʻo faʻavae i luga o le pale pa o le sili ona malosi o loʻo faia e tagata tino na faia e le au fai o le tino mai le ipu o le vaega o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega e tasi o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa o le vaega tutusa.

11.O le faamalama, pei o faamalama i totonu o le fale na teu ai na o tagata e na o tagata e sese i luga o le skeleton Technology.

12. Na faʻapipiʻiina mai le handprone o le faʻapopoleina i le faʻalauteleina o se faʻalauteleina o se faʻaopoopoga o le auvili, ona fetagisi ma le lautele o le laupapa.

Tuu pai pa

Fesoasoani i tagata e ana mea totino ma le au aoina na malilie e tagata faʻapitoa o le kamupani "vai lalolagi aqua" (Lusia). Muamua lava, sa latou finau i le suiga i le geometry o le PRO: O ona puipui e fautuaina, o le a taofia o latou paʻu, ma le mamao mai le pa o le pefu E i ai le nofoaga mo le aluga o faʻapipiʻi). O le matai na faʻaalia ai le auala e fausia ai se alavai i le lotoifale o le alavai i le sone i luga o le pesini (mafai ona faʻaaogaina mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o le vaitaele). O le palasitika matauina lelei na faʻapipiʻiina e le vevela vevela nofoaga (pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai se pamu mumusu), o loʻo ufiufi i geoty o le sima " "(O le pai sa ufitia i se alavai alavai). Mulimuli ane, na faatauina ai le pito i luga o le manuia i le asiasiga o le aʻoaʻi- "le vaaia".

O nisi taimi e gaosia ai tagata tomai faʻapitoa mokesi i luga o puipui o le vaitaʻele: Skimmer, toe faafoi ni auupega ma le malamalama. Mo lenei faamoemoe, na vavaeeseina matala i puipui o le ipu, na tuua ai pu talafeagai mo a latou faiga faavae ma, faʻaaogaina faota (aofia ai le paʻu o le masini) ma le faʻapitoa vaega. O le fusi ua faatinoina mai stpfuted polymer paipa na faapipiiina i tagata. Ina ia faʻaititia le uta i nei fesoʻotaʻiga, ua nonoa le paipa i le maea i le pito o le ipu, mo le mea na faʻatinoina ai le ples.

Ina ua maeʻa, i lalo o le taʻitaʻiga a se faʻapitoa, o puipui o le lua na filifilia e laupepa o laupepa pito i luga o le vaitaʻele o le vaitaele o le vaitaele). Ona o le avanoa i le va o le ipu ma le le mautonu na moe i le oneone (pe a fai o le startir, o lona solomuli o le ipu) o oneone. A o faateleina le oneone oneone, o le vaitaʻele e sasaa vai, ma mulimulitaʻi i le tulaga o lona tulaga i le ipu o le 200-300m i luga o le oneone i luga,.

I le tulaga o le vaitaʻele o le vaitaʻele, o le faʻamalosia na faia na fausia, e le gata i le faʻavae mo le fola vevela ma ufiufi lona lua, ae o se ituaiga o le 'ea vai taele i le "float" po o le faalagolago. Mo le masini o le naliina i totonu o le pito i luga o le pesini i le taimi atoa, na tolopoina o holes i le 50-70cm, lea na tuu ai le pito o le 'au vaalele o le lumanai fola. O luga o nei Rods o loʻo tuʻuina mai le transverse Contrats (o le faʻamalosia o le Grid e talafeagai) ma na latou faia se uaea naea ma le uaea o le 1008 sima o le 100mmis o le 100 miliona mafiafia. I le taimi lava e tasi, e leʻi mafai e le au teu ona tuʻuina i le sima "i le saito o le eletise eletise, alu i le faʻapipiʻi, ma le faʻatulagaina o faasitepu.

Aau i le tausaga atoa
Ata 13.
Aau i le tausaga atoa
Ata 14.
Aau i le tausaga atoa
Ata 15.
Aau i le tausaga atoa
Ata 16.
Aau i le tausaga atoa
Ata 17.
Aau i le tausaga atoa
Ata 18.
Aau i le tausaga atoa
Ata 19.

13. Ia malupuipuia le fausaga i le atoaga atoatoa ma le fale, o vaega o le fasimomo o Tilu na malupuipuia i ona tulimanu, o lona uiga foi o le faʻamatuʻuina o le tipi. O papatusi uma ma le pa sa pipii i le faavaa mai totonu.

14. O faʻatoʻaga mamana i le talosaga a le ona o le tagata e ona e leʻi mafai ona vaʻaia i totonu. I fafo, na maua latou ia i luga o le laina laina, ma i luga o le mea na fatuina ai le vasa o le "kapeta".

15-17. O le pito i luga o le SPAR Barer Fievener na matuaʻi i luga o le taʻavale na malupuipuia e le Pine-Court Bormad o le 20050mm, o papatusi o le taualuga e leʻi faʻatumauina) , ia na ufitia i se susuga faʻaalu i le umbarane, fetaomi atu i le utupoto o fata. Ma, 10020m sa faia se taimi o le laupapa ma se kolosi vaega o se satauro vaega, ma sa faapipii i se falepuipui lelei mai oa-papatusi. Talu ai o le taua o le vevesi o le taualuga na laititi, na tuu ai le kapeta mautu na tuu i luga o le kapeta-papatusi, ma le fusi vaivai malu na tuu ai, e talituleia ai le fale. I le tonu ma le sitaili, o le matagi laupapa ma taufetuli o ova o le taualuga o le faafiafiaga o le faaopoopoga.

18-19. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa na tuʻuina atu ai le eletise i le palasitika o le palasitika paipa ma paipa i le va o mata o le 150mm . Mai le faʻafesoʻotaʻi ma le susu o le ea, o le faʻalumaina o loʻo taofia ai le soʻona puipuia o le vaega o le vapsazoidiplation (o ona foliga na sili ona taufaafefe). O puipui mai totonu sa teuteuina i se lautele lautele o laina.

Ma tutusa

E oʻo mai i le taimi nei, Galue i le faʻapipiʻiina o le vaitaʻele, e leʻi manatu ese le fausiaina, na latou fausia le faʻavaʻa o lona pa. O se vaega o le pusatoso na oofu i luga o se fetuunaiga o le faavae o le faavae, ma se pa o lo o oso ai, ua faapipiiina foi se fuga afitusi i le faavae. I luga o lenei faavae o pine pepa, o le Faavae o le Luma o le Lumatotonu na fausia. O lenei faiga i auiliiliga o faʻataʻitaʻiga ata, ma o le a tatou le faʻamatala atu i tusitusiga o le tusitusiga. Tatou tofu uma ma le tasi mea taua, ae o loʻo tumau mo le nofoaga, e faʻapea e le faʻaogaina i le fausaga, ae o le faʻapipiʻiina foʻi ma le tausiga o gaioiga faʻasasavavo.

Pe a aau tagata i le vaitaʻele, o le vai o le vai e mautinoa lava le paʻu i luga o le tulaga faʻataʻamilomilo solo (tusa ma fuainumera, e faʻatatau i le vai taele e 100-500L). Ina ia mafai ona tu le fola i luga o le fola, o le au pulega, o le au pulega o le tagata faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se faʻafeiloaʻiga faigofie: puipuia le paʻu o le vai i le itu o le vaitaele o le ipu o loʻo faʻaalia ai se alavai toto ma ufiufi i se masini laupapa teuteu na faia o larch. Faatulagaina i luga o le Groove, o vaipuna uma o loo alu i se lua faapitoa, mai le pamu ua pa i ai ... e le taumate! O lenei vai e le pa'ū i totonu o le faʻamamaina o faiga, ma taua i totonu o le pusa olo. O le mea moni o le faʻamamaina o le, faʻamaʻi ma le toe foʻi mai o le a tatau ona faʻapipiʻi ai se sili atu le malosi ma le taugata ma malosi-malosi-malosi faamama faiga ma le faʻamaʻi.

Ma faʻataunuʻu ai ni nai upu e uiga i le suʻesuʻeina o le pesini. O le faʻamamaina o ona puipui o loʻo faia ma le fesoasoani a le vai o le vai o le faʻamamaina e fesoʻotaʻi i se skimmer. Fufulu le vai oneone faʻamama, pamuina le atoa o le aofaʻi o le ipu mo le 2-4. O sea faʻamama e tatau ona galue 6-12 itula i le aso (o le mana o le Pupuni Pamu - 0.5-2kw). E le itiiti ifo i le 1 taimi i le vaiaso, e manaʻomia le faʻamamaina o le oneone oneone e le itu tauagavale o auala - aʻo le 0, o le voluma e tatau ona faʻatumu). Ma le tauʻaveina o tau o vai ma nofoaga mo lona manaʻoga (sili ona tamaoaiga, ae lelei tele-chyune-o le a faʻaaogaina). O le iʻuga o le faʻagaioiga o le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o le ogatotonu o le tau o le 20-25 afe rubles. i le tausaga. Tele lenei pe masani ona filifili mo oe lava.

Aau i le tausaga atoa
Ata 20.
Aau i le tausaga atoa
Ata 21.
Aau i le tausaga atoa
Ata 22.
Aau i le tausaga atoa
Ata 23.
Aau i le tausaga atoa
Ata 24pi.
Aau i le tausaga atoa
Ata 25.
Aau i le tausaga atoa
Ata 26.
Aau i le tausaga atoa
Ata 27.

20-22. O le folasaga o le vaitaʻele o le vevela e ala i custocts o loʻo tuʻuina atu i tagata e na o le vai ma le vai mafanafana o loʻo faʻapipiʻi i luga o le paipa o loʻo faigofie ona faʻapipiʻi i totonu. Vevela i totonu o le polokalama e sau mai le tasi o le lua kesi e lua ua faapipiiina i totonu o le fale.

23.Aona meafaigaluega, oneone faamama ma vai vevela ua faigofie ona tuu i totonu o se tamai laupapa "tapuni". I luga o le puipui i tafatafa o le sili ona mamago masini mamago.

24-25. Amotau sa taumafai e fai se tamai paolu i le fale, malamalama lelei, tafe, tafe i lea taimi, ma le afiafi o lamepa, ma i le afiafi o lamepa, ma i le afiafi o lamepa, ma i le afiafi o lamepa, ma i le afiafi o lamepa, ma i le afiafi o lamepa; Se tamai faafiafiaga nofoaga ma le la tama. O laau lanumeamata tetele (na mafai ona pulea e le 'au na ona faʻatau seʻia oʻo ina latou manatu) o le a latou tuʻuina atu le potu tutusa ma le taumalulu togalaʻau.

26-27. O le auala o le faaopoopoina o le auala o le vaitaʻele, teuteuina i le fale lava e tasi e pei o le fale, e le faasee ifo i mata. Iso "dvor", e ui i le mea moni o loʻo i ai tulaga lautele i le fale autu ma faʻasaga i se tasi o lona itu tino, e le mafai ona faʻafetai i le fale o le veranda .

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o se faʻalauteleina ma le vaitaʻele o vaitaʻele o le atoa o le 66m2, tutusa ma le tuʻuina mai

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sima faʻavae o le masini, faʻalumaina, susu 30m3 - 155,000
Fausia le faavaa o le fale, faasee seti - 220 300.
O le Stud Sheath ma le teuteuga o le laupapa 84m2. 560. 47 040.
Bitsumen triles coting masini 70m2. 460. 32 200.
Sauniuni galuega, faapipiiina o pol bowl seti - 275,000
Faapipiiina o masini tekonolosi meafaigaluega seti - 55 700.
Faauma galuega seti - 79 800.
Atoa 865 040.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima mamafa, o le maaatu ua maasiasi ai maa, oneone 33m3 - 145 400.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic seti - 26 400.
Pa o le palu seti - 1 232,000
Steam, matagi ma vai potu, faaseeina 320m2. - 11 700.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 43 400.
Bimuminius tale, donborny elemene 70m2. - 36 500.
Faamalama ma poloka poloka seti - 155,000
Meafaigaluega vaitaʻele seti - 299,000
Mea teuteu seti - 290 200.
Atoa 2 239 600.
* O le tulafono ua faia e aunoa ma le suʻesuʻeina o le vaomatua, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma tupe maua.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai, o le kamupani Lapys ma le Wall Water o Aqua faatonu ma le vaipuna o Aqua Faʻatonu o Aqua Molima mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili