Tuufaatasia o le taualuga

Anonim

O le faʻatuatuaina o le taualuga atoa lava e fuafua lava e fuafua lava i le ala o le faʻaaogaina o le taualuga "pai" o loʻo faʻataʻoto. E uiga i se tasi o auala o le lelei o le talepe, matou te taʻu atu ai

Tuufaatasia o le taualuga 12706_1

O le taualugaluga o taualuga e le gata i taualuga, ae o le puipuia foi o le taualuga "pai", e aofia ai se amor parrier ata, strature, o le vevela (vertired) avanoa. O le faʻatuatuaina o le taualuga atoa atoa e fuafua lava e fuafua lava i le lelei o le "keke" o loʻo faataatia. E uiga i se tasi o auala o le faʻatulagaina lelei ma taʻu lenei tusitusiga.

Tuufaatasia o le taualuga

I le tau vevela i totonu o le fale o le a malu, ma i le malulu-vevela, pe a fai o le auvaa o loo taoto i le taualuga o le a sefe ai lona fale vevela. ADVEA e tatau ona puipuia mai le faʻamaligiina o le susu, lea e mafai ona pau i ai mai i nofoaga uma (paga e masani ona i ai i le ea) ma taualuga. O le ausa i le aufaʻii, o loʻo faagasolo mai totonu o le fale, ua fuafuaina ina ia fetaui. Ma le lona lua - Modisrore lagona hembrane, faʻapipiʻi i fafo. I le taimi lava lea, o le MBBBAND ​​tatau ona faʻatagaina vai vai, tasi na ala ai, na amata i le faʻaiʻuga, e tuʻu ese atu i le va o le Venila. O le saʻo faʻapipiʻi o mea uma o le mea o se faʻamaoniga o le taualuga o le a faia ai le puipuia puipuiga mo se taimi umi.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 1.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 2.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 3.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 4.

1-2. Parazolying ata tifaga i luga o le skate ma faʻapipiʻi i le folau o le vaega. O le tapoleni o loʻo faʻamamaina i le faʻatonuga mai le skite i le vaaiga. O le tau o le maualuga o le ova o le 150 mm.

3. Ua fautuaina le au amio na faʻaaogaina e le sone o le steam papupuni i puipui laupapa. O nei sone ma sooga na faasalaina i le scotch faapitoa.

4. Sa fusifusia le parazoplation i le rafus ma se koluse vaega o 5020mm e togafitia ma le antispiptic. Sa malupuipuia sa latou fao.

Tama, faʻafefea ona fausia le taualuga "Faʻataʻitaʻiga ma tuu lelei ona vaega taʻitasi, tele tusitusiga ua tusia. Na o le numera o mea sese na faia i le taimi o le faʻapipiʻiina, e le faʻaititia lenei mea. Pau lava le mea na leai se mea e leai se mea na faia e vaai ai le tusitala o nei laina o loo alu ai i lalo o le fausiaina! Ma lapoʻa lapoʻa mai le seevae i le vaega o le sussure maʻila. Taitaila Faʻataʻavaleina O le Rolls e le o le skate (pefusio i le rafters), ae o le (pai "e i ai o le tasi sela e lua i le va o le tasi o le sela e lua. O le AACCIA o fai tufuga i le tala na faia i mataupu uma na tutusa lava: "E tatau ona tatou tutu i luga o se mea!"

Tuufaatasia o le taualuga
Ata 5.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 6.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 7.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 8.

5-6. O le mafaufau o le mafaufau, mo le 1/3 lautele o le fale ma o le a le umi na ausia ai, faaputuga (ma le solal i luga o papatusi papala (200MM). Tipiina papatusi ma tuu i luga o le nofoaga e faaaoga ai le hacksaw.

7. O le faʻagaioiga o loʻo faʻamalosia ai le faʻamalositino o loʻo puipuia ai i luga aʻe, e lua tagata faigaluega i luga o le Skate ma faʻapipiʻi i le taʻavale o le vaega.

8. Sa ootia le memembrane i racks o le 6040mm ma se koluse vaega o 6040mm, i ai, ma le faaopoopoga o le 40 cm, faalauiloa ai lea o le au malaga.

E leai se tetee i le vae o le tufuga e tatau ona faalagolago i se mea, aua e le iloa ona o le a tautau i le vanimonimo. Ae o le leai o se lagolago e le avatua ia te ia le aia tatau e sosoʻo ai, ona fai lea o ni mau i totonu, pe tuʻu le susu mo le siʻitia o le suʻega. ITolo ma o le isi o le a tupu lava i le mea moni o le a faamapatu i luga o ulu o nuu fetuunai i le taualuga, ma ona taofi lea o le aufaatasi E faigofie. Ulugalii-o le le fiafia e le masani ona faʻatinoina le ea, i le taumalulu, o le vaega o le i ai o maina le tulafono ma paʻu i le vaega o le susu o le susu. O fea o le a pa'ū ai nei mea, pe a fai o latou ala o pu i totonu o le membrane ma le umi (o lea lava e mafai ai) sooga o ana tui? Tauagavale! I le feitaiga. Achetoba e le aofia ai le avanoa e laa i luga o le membrane, o le vae o le faʻapipiʻi e tatau ona tu i luga o le lagolago, lea o ia na te fatuina - luga o le tusi.

Tuufaatasia o le taualuga
Ata 9.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 10.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 11.
Tuufaatasia o le taualuga
Ata 12.

9-10. Mo le au fai a latou atiaʻe galuega uma na faʻamatalaina, ae o loʻo tu i luga tonu o latou na faia e latou sili ona mama.

11-12. O se faataʻitaʻiga, ina ua mavae le 3h, o le ofuvae "o pai" na folasia i le itu faafeagai o le taualuga. Ina ua mavae 2 aso, sa faia le CRD i le fola atoa mai osp-stabs (i le vaega o le state, na faia e faʻapipiʻi ai le Storings Funsure,.

O le faʻamalosiʻau faʻapipiʻi o le taualuga "ki" na mafai ai e le tusitala pe a fausia e le fale na fausia e le Kamupani Lapland Woir (Lusia). O le mataupu na tuai i le tautoulu, o lea na faʻavave ai tufuga e tuʻu ai le taualuga "PI" ina ia aua nei susu le timu. Montlige gaosia se brizade o le ono tagata: lua, mai totonu o le fale, fa i fafo. Ina ia faʻavavevave atu le faʻasologa, o malulo solo na fealuaʻi i ni vaega se tolu, ma o le taimi lava o le taimi muamua na taʻoto ai o le au faʻatau feʻaveaʻi, ma amata loa ona faigaluega i fafo. O le faʻatonuga ma le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o le taualuga "pai" o loʻo faʻaalia auiliili i ata. E manaʻomia le faʻaopopoina o lena mea, faʻatulagaina le aufaigaluega na faʻatuina e le au faigaluega le "tagata valaʻaulia, o le tasi na fulieseina i le vaega o Kalepa, le lona fa o le lona tolu. O le isi vaega o le mea na faatalatalanoa i le auala lava e tasi, ae ua tu i luga o le tusi. Ma faasolosolo ona aʻe i luga aʻe o maualuga ma maualuga. Izococked o le samoa o le itula mo le tolu.

Faitau atili