Modular designer

Anonim

Ua tuʻuina atu e le Kapeneta Anapo nei: Tekonolosi, ifaoga ma mamanuina o ata taʻitasi. Modular polokalame o le fola, gaosi oloa, tau

Modular designer 12707_1

Modular designer
Mr.Dors.

Racks toe fai le otootoga o puipui ma le taualuga, malie atu tulimanu

Modular designer
"Maria"

O le stades o pusa pito i lalo o loʻo i ai le ituaiga o se tusi faʻapipiʻi "g". E mafai ona e tatalaina i latou e aunoa ma le palu, ma e tele naua mea i itu tino

Modular designer
Viscondi.

Campobasso Kapeneta na faia o faʻata o loʻo i ai

Modular designer
"DyATkovo"

RIDSESS RICKALCICK AOAO GETIO ma VITIOGA meafaigaluega ma fale faletusi

Modular designer
Baleri Italia.

Faalilituina

Nali Mobile Modular poloka obo

Modular designer
Blog.

Pop System faʻatagaina oe e tuʻuina atu i totonu

Modular designer
"Mekran"

O elemene uma o le Lyon Colling o faia o se fafie fafie.

Modular designer
Mr.Dors.

O se faʻataʻitaʻiga o se fofo gaioiga o le tulimanu o le tupu

Modular designer
Blog.

Re_Set o se meafale lelei mo le faaleleia o le fale

Modular designer
Aldo.

Clovict Hallway- Fiafia o le faigofie ma le aoga

Modular designer
Presotto.

Fesuiaiga i le mataupu o fale tatala - fale mautotogi i le faiga o puipui

Modular designer
Biblos.

Faʻavasegaina ata faʻafafa i lalo o le ata tuai i luga o lanu fou

Modular designer
Skovby.

Scodby laulau seti

Modular designer
"Glazovskaya Meafale gaosi"

Fromald Frames ei ai se potu galue malosi aai, fausia se lagona o le mafanafana

Modular designer
Emmmbi.

Luma racks brefa (emmebi) ma le le masani ai

Modular designer
Ikea

Ikea rack moni solo solo luga o le puipui. O loʻo fetaui lelei ma le sili ona lelei le aofaʻiga o numera o tusi

Modular designer
"DyATkovo"

Potu potu malolo solo solo i le taulaga i le matagofie matagofie

Modular designer
Fofoa.

Tali mo tamaiti o augatupulaga eseese ma mo tupulaga. O le lua-fasi laulau ma sone e galue ai i luga o se komepiuta ma mo vasega tusitusi (20) e talafeagai mo se tamaititi ma tamaiti faauo.

Modular designer
Fofoa.

O le vaega i le va o moega e tautua o se ulu ulu mo le tasi ma le tineia mo le isi, ma taʻalo foi le pito o moega i tafatafa o moega

Modular designer
Mr.Dors.

Fraling Windows Stellag polokalama "Studio43"

(Mr.Dors) - o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le avanoa o le avanoa ma le uluaʻi mea e fofo ai

Modular designer
"Maria"

Hick-Tech Style i lenei umukuka e tutusa ma mea faaonaponei pei o se matematika ma glossy) ma cormin)

Modular designer
Mr.Dors.

Vapetskaya igoa "Clockwork Foot Moli" le tele o aulelei mo se tamaititi auiliiliga

Modular designer
Blog.

O le paolo o le kolone o le kolone e maua ai le modules o se mea e leʻi mafaufauina, fiafia i lana tala fatu

Modular designer
Ikea

Komepiuta laulau e aofia ai lua "vaalele". E i ai le lona tolu-rack ma foliga eseese sela.

Modular designer
Linteloo.

"Tourter Towers" (Linteloo) e pei ona valaʻaulia i latou e ala i le faʻaoʻo atu ia i latou

O le Kaletusi o mea e fausia ai le faʻavae o le tulaga o loʻo nonofo, taʻi i le foafoaga o totonu. O le mea lea, ia faʻatau mai nei mea e manaʻomia ona e agaʻi i se isi lelei.

Modular designer
Brubling kapeneta, po o modula, meaafale e tele. Ae e te leʻi amataina se tala ia te ia, matou te manatua le uiga o le ki i matou faʻamatalaga o le upu "Call Meafaleʻau". O le meaafale lea o le mea lea e iai le mataupu o le mataupu i totonu (voluma) mo le teuina o mea eseese. Agai i luma le laina e tatau ona e valaʻauina Kapeneta (mai le afifi i le umukuka ma le aiga), kapeneta, nusipepa, laina solo, fata ma tuleia itu. Ae o nisi taimi e le manino ai Ona faailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fata i le fomu o le parasulalepipepa-hull, ma i foliga o le tasi "laupapa" - e le o toe? Ma afai o le rack o le sifi o le malu o fata na faʻatumauina i luga o fata ma paipa poʻo pa? E pei ona e vaʻai, o le faʻavasegaina o tulaga, e tusa ma le meaafale ua vaevaeina i le tulaga (aofia ai le i ai o le tulaga), o le sili atu o elemene (nofoa ma laulau i luga o vae maualuluga, muamua le aluese), e manaʻomia e faʻaalu ai ma faʻapitoa vaega poʻo ituaiga fefiloi.. Ina ia faʻaalia lelei le mataupu i le tasi poʻo seisi ituaiga, e manaʻomia le malamalama poʻo fea le elemene e puleaina ai. O lea, o le moega e aunoa ma vae, e aofia ai ma le fulufulu ma se pusa sili ona lelei mo ia, e le mafai ona manatu o se vaega tele i ai. Meafaitini ma Faʻatapulaʻa puipui, ae i le taimi e tasi na fausia i totonu o le NICH, o se mataupu lea. Afai o ia te ia se faitotoʻa logonoa, o loʻo iai le matou nofoaga masani-i totonu o le fale puipui, ma pe afai e leai se faitotoʻa pe o le mea e mafai ona faʻamatalaina, poʻo se mea e fausia ai, poʻo se fale o loʻo iai tele le televise. Ae o le a tumau pea fesili. Faʻafefea ona faʻaʻetia papa tusitusia niniga ma auala faʻapitoa, ae maise pe a fai latou te faʻaoʻomia ma le tele o paʻu? Ma fausia-i totonu o cherrobes? E mafai ona e fausia se malo atoa kapeti (o loʻo iai moni i totonu o le paso i le puipui) pe fai e aunoa ma se fale, o le mea lea e faʻapipiʻi ai o loʻo afifiina . Faʻafefea ona feagai ma ni mea faʻapitoa mai le fusi o fata o foliga eseese foliga ma uʻamea fata ma attapes (pe afai e sau, fai mai, o potu i ai potu)? E faapena foi faʻafanua, o mea lilo na ia te ma tagata mamanuina, ua tafiesea ai mata i le va o vaega eseese o meaafale. Masalo i tua o se tuʻufaʻatasiga o ituaiga o ituaiga o le lumanaʻi ... ae toe foʻi i le mea leaga o le tino.

Faleoloa Fala

O le pint o laʻau e mafai ai ona e alu ese mai faʻaonau kupita ma tutusa tutusa o le kapeneta meafale. Le-faʻavae ni faʻavae laau ma s-sp-sT-scounts e aofia ai polokalame modular (milano, tullape sima, Lusia). Mo le gaosiga o le maualuga-lelei radius stadus, o Mr.towors (Lusia) faʻaaogaina le malosi ma le moli moli o le opera (GLUNZ, Siamani) mai le GDSY CODEL Ae o le faʻatinoina o le laʻau, e tusa ai ma le lauiloa "fua" (i le gaosiga o mea fai mea fai ma le tui o le ua i ai, e sili atu, i le sili ona alualu i luma, e le sili atu. ).

Modular designer
Ata 1.

Fasioti ata

Modular designer
Ata 2.

Fasioti ata

Modular designer
Ata 3.

"Glazovskaya Meafale gaosi"

1-2. Milano Uilima tele le tele o modules ma le le masani ai o vaega ma s-scartad stages mafai ona faia ni vaega tulaga ese.

3. Faʻatulagaina o Faʻasao o le Modular Seriou Aurum ("Glazovskaya meafale gaosi") o loʻo fausia e se tagata teke teke tekesi o le kamupani

Satoggated mea moni

O mea e sili ona taatele mai le mea o loʻo gaosia e le Kapeneta o Feololo, o le Chiphboard (Chippobboard) na laina ma Veneer poʻo Lamatin. Mai ia te ia e fai ai ia lava. Mea e ma sui e iloga ai le tele o ituaiga eseese. E le gata i le vaega e le gata mai i le laupapa laupapa, ae o le MDF (teuteu PVC ata, Veneer Cloeds ma le Greats-Greams). O nisi taimi o le faʻasologa o le faʻaititia o laʻau o loʻo faʻamamaina, laina ma veneer o maa taua. I le faʻaopopoga, lua mea (pe sili atu) e masani ona tuʻufaʻatasia i totonu o le tasi auala. Faʻataʻitaʻiga - Fualaʻau Suiga: Ua faʻamauina o loʻo teuina le ogaumu, tioata, palasitika ma e mafai foʻi ona faʻaoʻo ifo le paʻu i le faʻavaʻa mai le MDF Dism po o fafie. Mafai filifiliga-valiina suiga mai le fafie. Ae o laʻau o loʻo i ai pea mea taugata. E ui lava o loʻo i ai ni faʻailoga lelei: oak meafale "gomedrev" (Beilatus), Mekran Doves mai se faʻasologa o Annek Pine, Ukmun "

Alu mai le fesā

Faiga- "foliga" o soo se meaa o meaafale. O le vaega autu o le faitotoʻa: faia o le fafie fafie pe mai le mdf poʻo le chippopi, tioata poʻo palasitika; laina ma le veneer; Pvc ata tifaga ufiufi i le maualuga-gloss vailaau pe o le paʻu; Faʻavaʻa poʻo le Panel (Faʻavaʻa). Ole fuainumera o filifiliga fiafia i lenei vāega ole tele. Faapea, e tusa ma le auala o le folo, sa i ai foi le pisia i lalo pe lalo ifo (ma le fesoasoani mai o masini faapitoa), ma le malutaga i totonu. O le ituaiga o le faitotoʻa e mafolafola, curved (radion) poʻo le faʻatusa (i le tamaititi).

O le tele o ituaiga mea tutupu e aumaia ai le tuʻufaʻatasia o mea, lanu ma foliga, e matua ese lava. O lona faʻataʻitaʻiga, naʻo sina lisi puʻupuʻu o tioata: masani ona manino; manino vali i le tele; Taomau (ma se aafiaga o le moli malulu); Lanu opaque (glossy po o le matte); Toomaga; faʻatasi ai ma se tino na faia i le silika tekinotusi tekinolosi; Faatafu .d.

O nisi taimi o le faitotoʻa o loʻo faia i ni mea se lua pe faʻaoga ni metotia se lua. O le lauiloa "Verconti Beal" o le Satin Tarror ma se mea manaia. I luga o le "aisa fafie" vaega (Mr.toors), o le pa mai le faʻasologa o le alder poʻo ni isi isi ma pa o ai aioi.

Faaopoopoga faaopoopo

O 'au' auʻauna e tasi le faʻatinoina o la latou faʻamoemoe faʻapitoa, ae faʻaleleia foʻi le faʻasaina o meaafale. Nei o faʻaoʻoga laititi, ae matua taua lava faʻamatalaga. O le 'au o le kapeneta poʻo le pusa e tatau ona malie, matagofie ma fetaui lelei ma sitaili o sitaili. Tuufaatasi o uʻamea uʻamea ma popcelain poʻo le palasitika faʻaopopo, laupapa poʻo paʻu paʻu. E le gata i lea, i le masani e leai ni auupega: e faigofie ona faʻaaoga e le au faitotoʻa (oe manaʻomia e faʻapipiʻi ni mata faʻapitoa ma se tagata e nofo toʻatasi ma o se tagata. O leisi filifiliga lauiloa o le sui o le 'au ma se fia iloa slot.

Fausia mai modules

Democratic ma i le taimi lava e tasi e sili ona fetaui e fetaui ma le matou taimi o le metotia o mea tau meafale o le faʻaaogaina o mea uma modular modular. O lona uiga taua nei: o se nofoaga o mea faʻavae; eseese ituaiga; Nisi metotia o le faʻatamaia o mea faʻamafanafana o le i totonu o le Kapeneta; Eseese uma faamutaina ma lanu lanu. Ma toetoe a toetoe lava a le faʻatapulaʻaina o auala e toe faʻavasega ai modules, e mafai ai ona e faia ni puipuiga fou ma fou mai ia latou. O le atopau o meafale e faia tele i se itu faaonapo nei, o le tasi o le modular system pe a tatau ai (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaopopo i se aiga) e mafai ona faʻaopopo pe tuʻufaʻatasia i le isi.

E tele auala o le fesuiaʻiga o le masani masani, i totonu toetoe o toetoe o mea uma kaneta. Mai le Modular "O loʻo avea ma mea e mafai ona e faia ai se dynamic inralic i totonu e faʻatagaina ai le pemita (tuufaatasia le puipui poʻo le tuu mea i totonu o le potu). E mafai ma fatufatu fefiloi o ituaiga o ituaiga: o elemene o loʻo iai le tutusa ma lattice (rack fausaga ma mea e teu ai). E le o se avanoa e sili atu le taatele i lo le taatele i le igoa masani - "Pa" "i totonu o le pusa" - e iai upu "potao". Mulimuli ane, o le tele o auala ina ia atili ai ona fiafia le tino ole faia ole mamanu faaonapo nei.

O lea, ua lava e ulufale ai i le tasi pe lua mea faitino i le faʻataʻitaʻiga ma se radius poʻo le auala tele e oʻo lava i le faʻamasinoga o loʻo mou atu. O le lanu lanu e lava ua lava le lautele ma e le o le fefe i faʻataʻitaʻiga e mafai e le tagata faʻatau ona fugaina le vaega o le a. O le modular faiga e le o le mea taua o le "kupita" o le milo. O le aoina e mafai ona lagolagoina i se sitaili sitaili (ona faia lea e le tagata faʻatauga ma le teuga tupe (i le tulaga o le curviliar (faigofie ma le lelei o le tioata. ) E mafai.

Mo Vaa faiga o loʻo atiaʻe ma tatala "Borovichi-meafale", "Glazovskaya meafale gaosi", "Ormovo Grand. Lusia). E aoga foi le le fiafia i le "Mogulevmeze" (Belarus). I totonu o fale gaosi mai fafo - IKEA (SWEDEN), DEARK (O le fanau a tamaiti o le fanau), Jesse (Obatitaly) IDR.

Manatu o se faapitoa

O kamupani tetele uma e teu tele i le ata. Ina ia faia se faʻavae, e le lava le fatuina o meafale lelei: O loʻo latou iai i se tulaga faʻapitoa, lea o vaega uma o le lanu, popo, vaega laʻititi o le lautele. E tatau ona e mafai ona faʻaalia foliga o meaafale mafuaʻaga i le tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le Aso Lulu. E manaʻomia le filifili o ia tuʻufaʻatasiga o meaafale mea, lea e foliga sili ona lelei mea taʻitasi. Sitaili i lenei tulaga e sili atu le taua nai lo masani.

Leonaid kolyada, faatonu o Mr.Dors Atinae.

Meafale "Indpochiv"

O le isi auala e mulimuli ai i aso faʻaonapo nei ma tuʻuina atu lau mea e mafai ai se tagata taʻitoʻatasi - e faʻataunuʻuina ai meafale e oka ai. Tele kamupani e leʻi faia e le au mea teuteu mea teuteu, ma maeʻa ma ua fuafuaina filifiliga. Ma le isi mea, latou te maua ai manatu faʻapitoa ma metotia, masalo o le sili ona taua. Aua le manatu faatauvaa i lenei fatufatu vaega o le galuega o kamupani. O le faanatinati o meafale gaosi oloa e taofi ai lona lava tusilima, o le mea lea, tatou te filifili se kamupani, tatou te foliga na o le lelei o mea ma fetaui lelei i luga o le sitaili. Kamupani na gaosia meafale i luga o le mataupu o le "Inippocia" nofoia se nofoaga manino i le vaega o le kapeteni meafale. Faatasi ai ma i latou o Aldo, Evalum, Komandor, Lumi, Moa, Vercontu, "Europa" Europa "ma le tele o isi, o tagata gaosi uma o le umukuka. Fuafuaina telefoni mai fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, Bjorkkvist (Finland), ligis Roset (Farani), l`tino).

Manatu o se faapitoa

O meafale taua o le modular modular e iloga ona le mafai ona fetuutuunai e mafai ai ona tali atu i nisi tagata talosaga. O polokalame modula ua eseʻese i le numera o elemene ua aofia ai. O i latou e aofia ai mea sili atu (luga o le 60) ma, e tusa ai, ia mafai ai ona fausiaina ni filifiliga sili mo ni tuufaʻatauga. E i ai modular faiga sili atu le faatemokalasi, tuʻufaʻatasiga i le 30 mea, ma ituaiga tuʻufaʻatasia (30-60 vaega). I luga o nofoaga o mea taua modular dodur gaosi oloa e iai polokalame komipiuta faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e faʻaputuputu ma "taumafai" le fuafuaina o le tele o le potu. Latou te fesoasoani i le faʻaalia atoatoa o agavaʻa o le modular faiga. O lea, e mafai ona aofia ai vaega eseese o tagata faʻatau mafuaʻaga. O le a fetaui ma se tasi o le faatemokalasi. O isi o le a mafai ona fausiaina se mea eseʻese faʻaaogaina o le tele-faleoloa aoina, lea, faʻafetai i le fesuiaiga, faalatalata atu i meaafale gaosia e ala i le okaina.

DOERY MINAEV, ulu o le matagaluega o maketi

ma faasalalauga vaega o Kamupani e fai le VITA VITA.

Sili tuufaatasiga

Modular designer
Ikea

Lokaina sela e mafai ona tuu atigipusa pusa ma puipui tutuli o palu eseese o loʻo aʻafia e aofia ai le tele o maua. E mafai ona e mafai ona fai i le faʻauiga o le faʻauigaina: O le meafale o meafale ua tuʻuina i totonu o le puipui nicho ma tapunia ma le faʻaseʻe faitotoʻa ("o le ola o Mr.tors). O le mea lea, o le a iai i ni auala se lua, pe faʻatatauina atoa, pe "faʻasaoloto i le finagalo" i se tasi gaioiga o le lima. Latou aumaia totonu o totonu o le dynamics ma se sili atu potu aoga metotia, asymmetrically slazed racks: sliding steves e na o ni fata, e mafai ona gaoioi fua i luga o fata, e mafai ona ulaga i luga o fata. O iʻuga i luga o le scoad tulaʻi eseese i luga o le autu "Architectol" K. Machoach - Adont-Greed Gardo maua o 20s. Xxv. O loʻo mamao pea mai le maʻimau o latou gafatia. E mafai ona sili atu le masani ai i le prism e ala i le fatuina o le tritonalar hort chitt po o le potu faife. O le popu o a lava tali, i le isi, o le "le mautonu", tipiese lepota i le potu i le gaioiga sili atu. Ashkaf-Shiorsed i le vasega vasega o le a faia se mea manaia mo taʻaloga ma i le taimi lava e tasi o le a faʻatagaina ai oe e faʻaaoga lelei le avanoa avanoa.

Faapea o meafaitino o meafale teuteuina e masani ona faʻalauiloa e le manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le oges o le totini poʻo le taʻitaʻi i le fogafale lona lua, o le faasitepu o le kapeti ma fata ma le laʻei pe tipiina le tietie. O ia mea le lelei o le fuafuaina o fofo, pei ona tautala atu i totonu o tulimanu, ma faʻamalolo manuia ia Mr. i tuutuuga o Kapenefu, peiseai o loʻo faʻatiga i le faʻafitauli.

Ma le mea mulimuli, o le kapeneta meafale e mafai ai ona suia ia tulaga o le potu. Afai e te le o faamalieina i lona fomu (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataotoina foʻi poʻo le asymmetric), e le manaʻomia le soloia o vaega ma fau mea fou. O Playunamiti meaafale e mafai ona sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi i le Zonate Space, fausia ma toetoe lava o mea e faʻamalosia ai nofoaga, ma le lua o isi vaega o loʻo tuʻufaʻatasia i tikeri e lua. VROLI ni vaega o loʻo faʻatinoina se pusaaipa, o le TV tu poʻo se fata (mo se faʻataʻitaʻiga, puipui mama "i luga o ravilinetar).

Modular designer
Ata 4.

Dolce vita.

Modular designer
Ata 5.

"Maria"

Modular designer
Ata 6.

"Meafale Seriowy"

4. Cubofasads Cubo o se toafilemu tuʻufaʻatasiga o moli-moega ma pogisa (o lanu vine) o pulupulu ma fusi mata i le olingum i le olingoum stames.

5. O le Sloreale Verde e tosina ai se lanu lanumeamata-lanumeamata, fausiaina se tautoga o le tautotogo, ma lavelave tuufaatasiga o faaleaogaina.

6. O le mata ua faamatalaina e le sili atu le poto "ma le uluaʻi teuteuga (mo se faʻataʻitaʻiga, ufiufi i enamel ma se siliva o le apeo mdf ipu).

Taugofie Tau

I le faamasani iai le aufaitau e tusa lava pe o le tusa ma tau e faia i mea faiaga na faia e le faigofie ai, e le faigofie, seti taitoatasi. O le mea lea, o le curviliar rack "moli moli" (visconti) o le a tau e le o le 125 afe rubles. O le tuʻufaʻatasiga o le kamupani lava lea e tasi, e aofia ai ma le kapeteni o le kapoti ma le fatafata i lalo poʻo le paipa o loʻo i totonu o le faʻatauga o le Pracpades Prapan, e tusa o le 150 afe o le 150 afe o le 150 afe. O le tau o le Pa o le Kamupani "Omaʻuga Syphony" (televise TV mo le BV ma BOBERSTAAL, o se tala faaluaina o le kofe ma le tolu coubod ) - pe tusa o le 250 afe o rubles.

Faʻatomuaga Mai meafale e mafai ai ona fuafua le tele o lau totogi mo se seti o modules, sili atu le faigofie. Ia, mo se faataitaiga, le polokalama modular Cubo (Dolce Vita): o le tau o se tuufaatasiga faigofie o le tele o fata ma a tumb mo se potu malolo e tusa ma le 30 afe rubles; Sili atu le faigata (pei o le puipui) tau 50-60 afe rotabs. O se potu malolo o le fale ma le curviilinear stade mai le Milano aoina (Filipi ata Grandy) - E tusa o le 130 afe Rubles.

O oloa o le Dyatkovo fale gaosi e faʻasino i le averesi o tau o le aofaʻiga (potu malolo o le 30-100 afe o rubles faʻatasi ai ma meaafale o loʻo faia faʻatasi ai potu., o le potu malolo ego- 70-78this. tua. Fuafua i le numera o mea).

Ae i le gaosia o meafale e okaina, ma pe a faʻatau moduʻoa faʻamalieina le fetuutuunai o le tau. E toetoe lava a mafai ona faʻaititia i le filifilia o mea taugofie pe faʻatapulaʻaina i le autu o mea taua. O le taimi o pa le maluelue ma e pei ona o le le mafai ona pasia tagshauble tags.

O le Faatonu o le Kamupani Aldo, Cavo Totonu, Dolce VITA, Merore o meaafale, "seti", " "," HtTetcherus "," Emaumeword ", Academy o le Academy o Totonu o le" Faatumu "ma Hordio" mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili