Fale o le Fale

Anonim

Air Headdifiers: Evacootive, Steam ma Altrasond faʻataʻitaʻiga, o le faʻagaioiga o masini, o latou tulaga lelei ma le leaga

Fale o le Fale 12716_1

O loʻo matou faʻatali mo le suʻega o le taʻavale aʻi, aua o lona amataga o fale microcmote o fale mimiti e suia i le susulu ma, e tatau ona ou fai atu, leai, e le mo le lelei. O pulou e galue ai; e mago le ea, ma i le taimi e tasi le matou paʻu. E tatau ona toe foi mai le susu, ma ua alu aʻe lenei mea ma masini faʻapitoa - e leai ni faʻamimi. Tatou pikiina talafeagai.

Fale o le Fale
Tusiata i Baranauskas

Designer D. Faʻailoga faʻailoga

Ata e K.manuyKonely O le ea i totonu o lou fale e manaʻomia le susu, muamua o mea uma e manaʻomia e filifili ai le metotia o le mama. O le a ave le solo susu ma tuu le pelvis ma vai o le a le fautuaina. E faʻaaoga e se tasi itu taupulega. Ioe, latou te vaʻaia tele i totonu (ma e mafai ona malolo, vaʻai i le Miurmaric Water), ae le mafai ona aʻafia tele le microclite. O se auala lelei e faʻatau ai se masini faʻapitoa e taʻua o le Jaidifor. E tolu ituaiga autu o ia aofaʻiga: efa o le, steam ma ultrasound. "Ola" ia i latou e matua faigofie ma lelei, latou te le faʻalogo ai, latou te le manaʻomia le faʻapipiʻiina, oe manaʻomia le faʻatumu o masini ma le mama.

Fale o le Fale
Ata 1.

Polaris.

Fale o le Fale
Ata 2.

Ata k.duboupets

Fale o le Fale
Ata 3.

Ata k.duboupets

Fale o le Fale
Ata 4.

Tusiata I.yigi.jorzholinia

Ata e.kolubaba

1. O le le salamy e, o se tulafono, e sili atu le manaʻo e manaʻo ai. O loʻo tausia pea o ia e tagata faʻatau mea e faʻaleleia atili ai le faʻaleleia o le faʻatekinisi "faʻatumu." Ae e i ai ni tuusaunoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, na tatala e le polaris se masini i le ituaiga o se fugalaʻau ma le rane.

2-3. O vaipupuni e tautua ai e teuteu, ae le mo le le fiafia.

4. Uluai Ultrasonic hevedififier 7135 (Boneco).

Manava manava

Ae le i faʻatauina se molisizer, o le a manaia le le iloaina pe o le a le mea e i ai, ae ia malamalama foi pe e aoga moni lava i le fale. Ole a se mea sili ona lelei o le ea i totonu o lou fale mautotogi ma o le a le mea e tupu ia te ia i le vaitau o le susu? Matau lena mea, talanoa faapei o le susā, o le igoa o lea mea, o le fua faatatau o susu o loʻo iai i le ea i le maualuga o le aofaʻi e ono iai i le vevela. Faigofie ona tautala, le aofaʻi o le susu o le pasene o le maualuga.

O le sili le le fiafia o le susu i totonu o fale mautotogi i le taumalulu. O le mea moni o le malulu ea ma o loʻo i ai sina susu laititi, ma ulufale i se potu mafanafana (ona o le umiaina o le fale), ma e faʻaititia ai, ma onorriaty e faʻaititia. E tusa ai ma le gost30494-96 "Fale nofomau ma le lautele. O le lautele o le microclite o le ogatotonu o le tausaga e tatau ona 3030 e ui lava e mafai ona 60% pe a mafai ona 60% i le mafanafana- 30-60%. Fomai malilie faatasi ma lenei mea, latou te faʻatuina se susuga mososū mo se mea manaia microlite i le laina o le 40-60%. I le taumalulu, le iʻa faʻaosofia le mea moni i le taumalulu, o le susu i totonu o fale mautotogi i nisi taimi pa'ū i le maualuga o le 20%. O lea foi ata e seasea maua i le natura, e matua le fiafia i ai se tagata ma faʻaosofia lona manuia, ma e manaʻomia e faia faʻalelei fua. Ina ia maua mai le Headity moni i le fale mautotogi, e mafai ona e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa ma le hygrometer. O ia masini e faʻatau atu i faleoloa ma tau e uiga i le 1t. Rubles.

Fale o le Fale
Ata 5.

Electrolux

Fale o le Fale
Ata 6.

Stadler foliga

Fale o le Fale
Ata 7.

Polaris.

Fale o le Fale
Ata 8.

Boneco.

5-6. Faʻataʻitaʻiga Ehu 5525 (Electrolux) (5) ma Fred (Stadler pepa) (6).

7. PUH 0707 (Polaris) faʻaoʻo mai ai ma le Fofoga o le Detron ma Ozontor mo le ea.

8.Parara headdifier 2031 (Boneco) O le faʻamafanafana o le faʻamafanafana e le o se palu.

O le a ni faʻamataʻu ia tatou faʻaititia ai le susu susu? O le le lava o le susu o se faʻafitauli matuia, mafai ona tosina mai ai le soifua maloloina o tagata. Afai e i ai sina sussure i le ea, e amata ona maua vave: E ala i le paʻu o se tagata e mafai ona leiloa le 0.5-1l suavai i le aso. O le leiloa o le malosi e mafua ona o le tausaga - i le taumalulu o lenei faiga e vave. O le iʻuga, o se mea lelei mago o le mukos membranes o le pito i luga o le manava, paʻu, o laugutu amata, o faʻafitauli i le manava amata. O nei mea uma e mafai ona faʻaauau ona oʻo atu ai i le faateleina o le vaivai, aua a faigata le ulufale atu i le ea, o Okesene e faigata ona ulufale i le tino. E tele taimi o loʻo i ai le faʻavaivai, le mafaufau-o le le mafaamatalaina, lelava, gaoi i mata, faʻaititia le faʻatinoina ma le puipuia. Ioe, ma o le pefu o loʻo avea foi le volatile, o le leo ma tagata agasala e faigata ona manava.

O le matutu na afaina ai fagafao uma, faʻapea foʻi i laʻau e faigata tele ona manava. O le leai o se susu e le gata i meaola ola. Atonu e mafatia i le ogaumu, ae e maua ai le susu, o le mea lea na mafua ai ona ua lelea le susu o mea faimamago, ma latou vela ma gagau.

E tatau ona iai tonu e le lava le faʻamalologa, - i le faʻafitauli o le faʻatulagaina o se lanu microclithite i le fale mautotogi, na manaʻomia e faʻalatalata i ai.

Fale o le Fale
Ata 9.

Ea-o-swiss

Fale o le Fale
Ata 10.

Ata e.Savina

Fale o le Fale
Ata 11.

Ata e.Savina

Fale o le Fale
Ata 12.

Ata e.Savina

9-12. Faʻatupuina o le ulaula, pei o le E2251 (9) ma le E2241 (10) (Air-of-Swiss i totonu o le faʻalavelave o loʻo sasaaina ai. O le Fina (12) Sue mago le ea, pasi mai i le susu susu, ua mafua ai le Movining, ma tauva i le potu. E faigofie o le susu o le a le oso i luga ole 60%.

O le mea autu o le masani

O le faigofie o mea suamalie e faʻanoanoa ai (latou masani ai). O le vaega autu ia i latou o se grid gridged, e mafai ma mou atu ma faamama le ea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le E2241 (Air-O-Swiss, Switzerland) o loʻo faʻaogaina i le Presbactal Stridged, ina ia faamamaina le ea mai le ea tele. O le au lafitu na tuua ai le vai malulu, puipuia mai le tele o siama ma siama. E lelei mea uma, ae o soʻo se pulutigaina e le faʻavavau, e tautua toatasi i le 3-4 masina. E mafai ona e suia oe lava, ae e tatau ona e totogiina mo se fou pe tusa o le 600 rubles. O le sui sui masani tele faʻalagolago i le lelei o le vai o le ae sasaa i totonu o le masini. O lea, e le aunoa ma le le talafeagai le vai o le a le mafai ona tapunia le vai. Ma o le a umi ona ia tautua, e mafai ona e faʻaogaina le vai ola, ae tatau foi ona faʻatauvaʻa.

Faʻalapotopotoga faʻafanua e lelei i totonu o le Mossiring e tupu toetoe lava a le natura. Pasi atu i le faamama, o le ea "susu" vai o le vai o le vai, e mafua mai i le masani o le tele o le vai o le vai i totonu o sela vai. I le tulaga lea, o le ea o le a le taliaina, o lona uiga e le mafai ona manaʻomia le taufaʻamataʻu o le le mafai ona manaʻomia le tagi le tagi. O le a le sili atu i se tulaga filemu o le 60%, aua e le lava, ae tusa lava pe e te le manaʻomia ni tau o se fale mo le faʻatupuina o le 'oa.

Faapitoa faʻapipiʻi

1. O le taulaiga o le masini e tatau ona maua fua avanoa. Aua le faauma i tafatafa o meaafale, faamalama ma faitotoa.

2. Inu le masini ma tapuni tapuni ma faamalama, ali mai le susu o le a alu ese.

3. I le faʻaopopo atu i le ituaiga o le faʻamalieina, tuʻu ai pea i le le mafai ona maua mo tamaiti ma meaola, ina ia mafai ai ona foʻia se faʻalavelave.

O le faʻagaioiga o mea e sili atu e seasea, o loʻo latou le faʻalogo ai (o le leo o le tusa o le 30 db), o le a le alu e 'au a Fula. Faalatalata atu i le masini, e na o lou lagona le mimilo o le matagi susu, peiseai oe latalata i le vasa. O le saoasaoa o le saoasaoa e mafai ona suia e fuafua i le fiafia. E masani lava, o mea faigaluega ua fuafuaina i ni taʻiala se lua: po, ma se laʻititi tulaga o le pisa, ma le ao, ma le tele o gaioiga. I le auala, o le fua o ia mea mamago e uiga i le 200G / h ma le mana 20-50w. Laititi le mana o lona uiga o le mauaina o le masini o le a le afaina ai le eletise eletise, ae o le maualalo o oloa o minus. E mafai e le lava mo lou potu, ma o lea o le a le mafai ai e le masini ona faʻateleina le taufaʻaleaga i se tulaga lelei. Masalo mafuaʻaga mafuaʻaga o lenei e tele tele pe o le a le mea e masani ona tatalaina e le Fortumoque poʻo le faitotoʻa ma le laʻei le ea e leai se taimi e susu.

E ui i le mea moni o le masini e lava "tutoatasi", pe a uma ona manaʻomia uma le tausiga. Vaiaso e tatau ona aveese tupe teu i luga o le pallet e faʻaaoga ai se suavai vailaau, ma o le iunite o le iunite o loʻo feoaʻi i se ie susu.

Fale o le Fale
Ata 13.

Ata V. ACASHOVA

Fale o le Fale
Ata 14.

Ata V. ACASHOVA

Fale o le Fale
Ata 15.

Ea-o-swiss

Fale o le Fale
Ata 16.

NGO "KINETCS"

13. Model HDL-969 (Airmiferty) Mama, Moisturing ma Ezistus Air.

14. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se headdifier i le vasega pepe, tilotilo i le ultrasonic faʻataʻitaʻiga PUH 1505 (Polaris). E mautinoa lava e le fiafia i tamaiti pengins.

15. U7146 (Air-O-Swiss) e tutusa lelei ma faigofie ai e mafai ona ave ma ia e oʻo i se malaga o loʻo i ai i se taimi fou. O le masini e masani ona tuu i luga o lau desktop i le ofisa.

16. Aquacom (NGO "KINETICS") faʻaleagaina ai siama ma siama, ina ia faʻaaoga le masini e susu le ea.

Fautua i ai se ulugalii

O le faʻavae o le faʻagaioiga o gaioiga a smamb e faʻamamaina ai mai i o latou igoa. O mea uma e faigofie: o le vai o loʻo vevela (o le a faʻapopoleina ai), o le mea na tupu, ua faia le steam, faʻaleleia le ea. Electrodes poʻo le faʻamafanafana o elemene e nafa ma faʻafefeteina. Mo le isi tulaga, e vevela le vai ina ua pasia le eletise, e oʻo atu le uaina i le va o le eletise. Ina ia mafai ona iai le masini o le a faigaluega, teuina popo i le vai, saunia lona eletise, e le talafeagai le vai.

Filifili Mea gaosi

O loʻo matou tauaveina le fuafuaina o le fuafuaina o le faʻatinoina o le faʻatinoga o le Faʻamamaina mo tulaga faʻapitoa.

Faapea lava, o le lapoa o le potu o le 43, o le maualuga o le taualuga - 2.7 M (432.7.7.7 = 32,4 m3). Air vevela - 20c, ua le fiafia o le 30%. E te manaʻo i le susu e le itiiti ifo i le 50%. Ina ia fuafuaina, tatou te manaʻomia se laulau "o le anotusi o le vaipuna o le vai i le 1m3 ea". Mai ai, matou te aʻoaʻoina i se vevela o le 20c ma le kulimi, 30% i le 1M3 Air o loʻo iai 5.2g vai toʻotoʻo.

Vzhizn potu o le tele o le ea o le ea e tusa ma le 0.3. Matou te mauaina o le 1 H o loʻo manaʻomia e faʻamaligiina le ea i le potu o le potu ma le 1/3 (fou na mauaina), o lona uiga, 1.3 =.3. O lona uiga o le ala o le ea, e tatau ona toeselisia, o le a fai: 32.41.3 = 42,12m3.

E tusa ai ma le laulau, matou te mauaina o le vevela o le 20 ° C ma le Humpity o le 50% i le 1M3 Air e aofia ai 8.6 g o le vai vai. O le eseesega (8.6 - 5.2 = 3.4G) Faʻaalia ai le tele o vai vai e tatau ona faʻaopopo i le potu mo taʻitasi 1M3 e ausia ai le le susuga manaʻomia. O le mea lea, matou te mauaina lona manaʻomia tele mo le potu: 42,123,4 = 143.2G. O le faatinoga o le masini e te manaʻomia (a e le itiiti ifo i le 143G / h).

Ioe, o lenei faʻamoemoeina e faʻatatau ma e mafai ona faʻaaogaina e fai ma se mea e te filifilia ai, talu ai tele le ea e sau mai le auala. Ma o le faʻateleina o le ea faʻatauva e le tutusa tutusa, ma, o le mea moni, o le iʻuga o loʻo fuafuaina e le muamua faʻapitoa tulaga.

O le le mautonu o le le lelei o le Steam o le Steam o loʻo avea ma mea e tulaʻi mai ai e mama ma le le fiafia, pei o le tele o microbes oti pe a faʻafefeteina. E i ai foʻi se suiga tele: O le Steam e matua vevela (50-60s), ina ia aua neʻi oʻo atu i le Steam-lagolagoina le Homa. E manaʻomia tele le faʻaeteete atili i ai pe a ia le faʻaaogaina o ia masini, ma e le tatau ona faʻapipiʻiina i le vasega pepe. Ae ui i lea, o le faʻatuatuaina o le masini e le mafua ai masalosaloga: O le Hull e faia o se palasitika o le siʻitia o vevela vevela, ma e mafai ona e faia saogalemu ai. A o le saogalemu i le taotoga, o le tele o le puipuiga o le tele o le tele o le tele o faiga. Faʻataʻitaʻiga, ma se tapuni tapunia tapuni mo le faga o le vai, o le a le aoga le iunite. A oʻo mai le maualalo o le suavai le maualuga o le suavai, o le a otometi lava ona tape. O le le fiafia i le Hygrostat (o le masini e faʻatonutonu le maualuga o le le lelei o le le mafai ona tape pe a maua se mea susu. Ae o le mea e masani ona faʻatau atu e aumamaina e aunoa ma se hygrostat, o le a e fuafua lelei i le tulaga o le faʻamaligiina ma tuʻufaʻatasia le masini, a leai e le fale mautotogi i le masini. Pe o le a manaʻomia le mauaina o le faʻaopopoina o se hygrostat (tusa o le 1500 rubles).

Fale o le Fale
Ata 17.

Polo.

Fale o le Fale
Ata 18.

Polo.

Fale o le Fale
Ata 19.

Daikin.

17-18. Uhb 910h (17) ma UHB 900m (18) ma uhb 900m (18) (polo) e faʻamamaina ai le vai. O le mea lona lua o loʻo manaʻomia i totonu ma le fausia-i le hygrostat ma le LCD faʻaali, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le le suamalie o le IDR.

19. O le faʻaaogaina o le MCD75J (Daikin) o se vailaʻau mama. E ono le ono le paʻu o le ea, ma ua maeʻa ona oʻo atu i se antibabmil mosituri.

Taua le lava o le steam emomafi-matata o le eletise eletise (300-400W). Ae o lenei e tauia e le maualuga faatinoga (400-700 / h). O le mea lea, latou te sili atu mo taumalulu togalaʻau lea pe a manaʻomia le sili atu o le ulaula. E le gata i lea, e mafai ona latou faaaotuina, latou te le o le faʻamoemoe, ae pei o tagata manu, pei o le faʻataʻitaʻiga 2031 (Boneco, Suico, Suico, Suico. Liligi le fualaau faasaina ma vai vai ma, o le latalata i ai (ae le latalata i le 25 cm mai le pulupulu e lagolagoina ai), manava. E mafai foi ona faʻatino le mea e faʻamalieina ai le manogi, o le manogi o vai ma au mea e te fiafia iai.

E lelei le Steam Models i latou e le manaʻomia le faʻaaogaina (faʻamama, pulufana). AIH faamamaina o lena mea e pei ona manaʻomia (pe a maeʻa le 3-5 taofi), e manaʻomia le faʻapipiʻi le vai ma aveese le tupe teu i le faʻaaogaina o le proggent. E tatau foi ona e faamamaina le 'aina o evaporator iunite ma solo le fale ma se solosolo.

O se auala faigata

Afai e te filifili i le mamafa tele o le fausiaina o le manaia o le microclite, vaʻai i mea faigata o loʻo i ai, pei o le 3sk-am (W24 (AATTA, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani). O se mea leaga lea ma le ea ma le ea "i le tasi fagu."

I se tulaga lautele, o le faʻavae o le galuega e pei o lea. O le ea i totonu o le kamupani ua molia i le tagata folau, ona pasi atu ai lea i le hepa faʻamamaina, aveese mai le microparparm (efuefu, pollen laau. Sosoo ai, ua lafoina atu le ea faʻamamā i le evaporator, lea e puipuia le teine, pe a maeʻa ona faʻatinoina o siama. Ona pasi atu lea o le ea i totonu o le koale mama, faʻaaoga le manogi le lelei (e oʻo i le tapaa ulaula). I mataupu faavae, e iai ni faʻafiafiaga mai lenei polokalame i ni mea ese (o se tulafono, sili atu o faʻamamafa i ai, o le ala e faʻamamaina ma mou atu o lenei: o le ea ua faʻamamaina ma mou ese ai. Faʻataʻitaʻiga 3sk-AC0304m (Airmacty) o loʻo faʻaalia i totonu o le ultraviolet moli ma le tele o le tino. Faatasi ai ma le latou soʻoga soofaatasi, 99.6% o le Allergens ua aveʻesea, 99.99% o siama ma le 95% o le odors decoose.

E i ai foi mea faigaluega e pei o le "taavale fufulu" - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga lw24 (Venta). Ole faʻamama lea foʻi o se mea e pipili i le tasi fale, ae o le faʻavae o lona faʻatinoina e ese. O le mea taua o le hustififier iinei o palasitika discs ma le adssobing luga. Vaega o loʻo i totonu o le vai, ma o le gaioiga e taʻitaʻiina ai le afi eletise. O loʻo feola, latou ave vai mai le pallet, ma o le ea o loʻo pasia e ala i le kilia i le va o tisiki (malulu le faʻafilemu).

E fia i lenei leo ...

Le sili ona lelei ma tekinolosi - untrasound hirdifiers. O le vai e pa'ū i luga o se ipu faʻapitoa ma lalo o le faʻamalosiʻau o leo o le masani o le maualuga o taimi e vaeluaina i le laititi. O le faʻamaloloina o le bicroscopic fasimea o vai ma le ea o se ituaiga o puao, o loʻo lafo i le potu ma le fiafia.

Lenei e manaʻomia le tatau ona faʻamaonia se mea taua: O le fale mautotogi e mafai moni ona ufitia ai le paʻepaʻe paʻepaʻe. O le mea moni o loʻo faʻaaogaina le vai mai lalo o le popo, e le gata ua pau le vai, ae faʻapea foi ma le masima o loʻo i ai, e faʻatusatusa i mea faigaluega mama, ma le faʻagaioiga mama e pa'ū i le ea. O le vai malosi o le ae faia, e pa'ū le mafiafia o le tagata meamea. O lenei paluga o le a tatau ona manava. O tagata gaosi o masini ultrasound ua leva ona uaina i lenei faʻafitauli ma amata ona faʻapipiʻi ni laupapa faʻapipiʻi i masini, e fesuiaʻi ai le eon o le INO. O le pulufana e mulimuli 3-4 masina. Afai e leai se faʻamama i le faʻamaliega pe e le faʻatautaia atoa le aveeseina o le plaque, e mafai ona e faʻamamaina vai i se isi masini (mo le faʻaofu foi o le OSSmosis) Ae o le metotia pito sili ona aoga o le faʻaaogaina o le vai fiafia (e faʻatau atu i vailaʻau ma tagata otometi).

O le faʻateleina o mea totino a le Ultrasoundes na o le lelei: Faʻataʻitaʻiga Maualuga (tusa o le 500G / H) ma se laʻititi mana taumafaina (35-50W), e mafai ona tumau i le masini. E le gata i lea, o mea ia e sili ona manaia i tekonolosi ma mea mananaia: fetaui lelei, ma le foliga manaia. Aotelega Faʻatinoga o loʻo fausia i totonu o le Ozonniazers, faʻataʻitaʻiga, i le Pulega 0707 masini (Porlais, faavaomalo anufe). Ozone e le tuʻua le ea, e le tuʻuina atu e atiaʻe ai le ola ma mashom, ma i ni nai mea laiti e lelei e lelei i le tulaga o tagata. O le Aquacom Model (NGO "kinetio" ma le tagata suʻesuʻega a le tagata, Lusia-Switzerland) o loʻo faia i le soifua maloloina). E faʻateʻaina i le vai faʻapipiʻi ma fofoa le ea i le ario ario, e maua ai meatotino a le paleni. O le vaega o le EHU-5515d masini (eletise, Sweden) o le mafai ona galue i ni auala e lua: "CHAN BAP". I le faaiuga, o le vai vevela e oʻo i le 80s ae leʻi ulufale i le ipu, ma o le faʻamafanafana o le steam e sau mai le le fiafia. O le sini o le faʻamafanafana o le fasiotia lea o siama ma le leaga o meaola o meaola, ma uamea i le outlet e avea ma mama. O le U7146 Faʻataʻitaʻiga (Air-O-Swiss) e faʻaalia i le puʻupuʻu (e ui o le mea e mafai ona galue i totonu o le potu o le tino lanu (uliuli, paepae, paepae, paʻepaʻe, paepae , lanu viole ma le lanumeamata).

O le filogia ma vaega o le i totonu o le ultrasonic e aveesea ai le ie susu, ma o le ipu o le fufuluina o le fale.

Fale o le Fale
Ata 20.

Electrolux

Fale o le Fale
Ata 21.

Venta.

Fale o le Fale
Ata 22.

Polaris.

20. Le malosi o le "ea o le ea" ohaw 6525 (Electrolux) na o 20w. O loʻo faapipiiina e le faatonu se fasi o siliva siliva e tuʻu ai le suavai.

21. "O le fufuluina o le ea" LW 44 (Venta) ma le mana o 32W e talafeagai mo nofoaga i le44M2. O le masini o le a mama ma faʻaleleia le ea i luga o le faʻavae o le malulu o le mataga. E talafeagai o le iunite e le manaʻomia le faʻasoaina o sea fetuutuunai, e manaʻomia ona sui le vai palapala.

22. Php 1802 Air Purutarier Comaner (Polaris).

Parameters ma tau

A faʻatau, ma le amanaia ia se faʻamatalaga faʻapitoa o le le toe taumafaina, ona o le numera o le eletise. O tagata suʻesuʻe o ituaiga eseese o lenei faʻatusa e mafai ona fesuisuiai. O loʻo tusia le ata o loʻo tusia ai ma le "ma le" Air Miles "ma le sili atu o le malosi, o le mana o le 20-50w, ma i le Steam-300-400w. O le lona lua taua o le vaega o le tele o le potu (20-100m2), lea e mafai ai e le masini ona susu le ea. Fai atu foi i le vai taumafa e ia malamalama ai i le tele o taimi e tatau ona e faʻatumuina ai le vaituloto; I le ala, mafaufau i lona tele. E masani lava, o le fua faatatau o le 200-500G / H, ma le tele o le afavoir o 4-7l.

O mea malie e gaosia e le ea malulu, ea-o-swiss, boneco, electrolux, polaris, ventas, ventas, ventas. O le tau tele e fuafua lava ile ituaiga masini. O lea, o le taugofie - steam. Tau amata mai le 2 afe rubles. Ona e i ai le evaporavess - 3-6 afe o le rubles. - ma mulimuli ane ultrasound: I luga o le averesi 7 afe rotabs. O le sili ona taugata o loʻo tauʻaveina ma le "ea shinks", lea tau 10-15 afe o rubles.

faamoemoe Miscuses
Fana
1.I le tau

2. Le malosi o le mana o le taumafaina

3. talafeagai uma vai

1. E manaʻomia le suia o taʻavale

2. Lima fua

3. E mafai ona e mauaina le le fiafia i luga ole 60%

Steam Hordififier
1. Tele oloa

2. Parabeat

3. E mafai ona e faʻaaogaina o se manava

4. E te manaʻomia le faʻaaogaina

5. Fufulu se vai

1. Mamalu Mana Manaomia

2. E masani ona liligi vai vai

3. O le pa

4. E le avanoa mo se hygrostat, e manaʻomia ona faʻatau ese

Ultrasonoc hevedififier
1. Ua puʻupuʻu

2. Sili atu faatinoga

3. Leiloa le malosi o le eletise eletise

1. Tableble tau

2. I le faʻaaogaina o le vai faigata e foliga paʻepaʻe paʻepaʻe oso i luga o meaafale

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le kamupani ea-o-Swiss, Dankin, Pontaris, Venta, NGA "mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili