Nana natia faamafanafana

Anonim

O le tele o le pa puipui o pa puipui e lautele ma eseese, o lea e faigofie ai ona filifili e le tagata faʻatau se vaega tumau. O le sili ona lelei ma le eco-faauo puipui o le a aofia ai boliners aofia ai

Nana natia faamafanafana 12719_1

O le tele o pa puipui o loʻo tuʻuina atu i le fefaatauaiga fesootaiga e lautele ma eseʻesega, ina ia faigofie ona filifili le tagata faʻatau le faʻaaogaina o le vaega atoatoa. O le maa o le sili ona aoga ma siʻosiʻomia o le agalelei e aofia ai puipui o le mamafa o loʻo faʻagaioia i luga o le kesi kesi ma meta.

Nana natia faamafanafana
O le tele o loʻo i le tino o le Wack-ofe o le Poto o le Lapataiga, o lona tulaga lelei e tusa ma le 80-85%, o le puipui na mafai ona e faʻaaogaina le malaevaalele 93-96%. O le mafuaʻaga lea o le tamaoaiga Europa e faʻamalosia atoatoa le faʻaaogaina o le faʻamalosi o vaega. Laina o le Malo talu ai nei, na o le tele o faaeega liputuputu e faatagaina i fale nofomau. O loʻo faʻamatala foʻi lenei mea e manaʻoga o le tulafono a Peretania o loʻo fuafuaina le poloaʻiga fou o aia, ma le tuputupu aʻe o le faʻatauina tau o kesi. Ioe, ma i totonu o le matou atunuu i le lumanaʻi i le lumanaʻi, e ono le toe faʻaavanoaina e tagata faʻatau le pa puipui o le kesi i le tumau o faʻalapotopotoga, faʻapitoa i le sili ona atiaʻe.

E uiga i le cunning metotia o le fuafuaina

O le sili ona maualuga le tau o le suauu o le aofaʻi atoa o le vevela lea e mafai ona faʻaaogaina pe a susunuina suauu, e aofia ai lona faʻasoa i totonu o le vai o loʻo i totonu o le vai o manava. O le tau maualalo o le kalone o le tele o le vevela e le aofia ai le malosi, natia i totonu o se paga i fafo. Ina ia faʻaalia au oloa i se malamalama lelei, o tagata faʻatau o le vevela, e masani ona faʻaalia ai lava le lelei o le vevela o le Sword, fuafuaina e tusa ma le metotia. Peitai, o le tagata faʻatau e le faʻamatala e uiga i ai. VOOOGA nai lo le lelei o le 80-85%, o le mea moni mo le masani masani afi afi, o se faʻailoga o le 92-96% o loʻo aliali mai, ma le tulaga lelei, e feteenai ma le tulafono o le malosi o le malosi. O lenei mea moni e mafua ai le masalosalo i tagata faʻatau i tagata faʻatau e le masani ai ma le AZA Word Engingering. Ae o le fefe i le ungatra-maualuga lelei o le faasalaina o le bioleir boueir, o le a le aoga lava le tau o le i ai alauni o le fuafuaina.

Aoga o le fausiaina

Pas Papers Boilers faʻaaogaina le vevela na tatalaina pe a susunuina kesi, faʻaaoga se mea e maua ai le vevela vevela (o le mea moni, o lenei faagaau o loʻo fuafuaina). Methane Taulaga oloa vevela lenei iunite, ma o loʻo faʻamatalaina le fale teu oloa e maua ai le vevela vevela. O le pau le mea e tatau ai ona tausisi i le faʻatulagaina o loʻo masani ai i le tino o Wat Walk. Ole ole mafanafana ole malulu ole Vaega ole Vaega, aveese ile ALMmosprey, ile fonotaga a le koaika o le 120C. O le le mautonu i fafo o le vevela i lalo o le vevela. Paʻaga faʻaleaganuʻu ona o uiga o latou fuafuaga e le mafai ona mafai. Ioe, e mafai ona e faʻapipiʻiina se sili sili ona lelei vevela vevela i le lelei. Ae afai o le vevela vevela faʻaititia, ua faʻamalosia le aofia ai o le acid i luga o ona papatusi ma totonu o le chicney, ona o le mea o le a sau ai le vaega o le popor. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaluina o le malosi "i luga o le faʻamafanafana o le auala" - e sili atu nai lo le tasi i le tasi e suia ai le vevela o le vaomatua e faʻaleagaina e le vaomatua.

O fea e faagasolo ai? Ina ua maeʻa le kesi o le kesi, pei o se isi suauu hydrocarbon suauu), o se vailaʻau vailaʻau, ma o le faʻaiuga o le vai, i le afi i le afi i totonu O le paga lea o loʻo i ai i le 11% o le malosi o le mumū methane. O le mafuaʻaga o le condian colivar o le faʻaaogaina lea malosi i le faʻaititia o le vevela o le subsus scase (mo le 57c), o le shorm o le a taofia i le faʻavae o le steam (E mafai ona faʻasaʻolotoina le vai o vai, ma e leʻi uma le vevela, ma e mafai ona faʻatatauina, mo se faʻataʻitaʻiga, ia vevela le malala.

Nana natia faamafanafana
Ata 1.

De dietrich.

Nana natia faamafanafana
Ata 2.

De dietrich.

Nana natia faamafanafana
Ata 3.

Varllant.

Nana natia faamafanafana
Ata 4.

Vaavaai.

1. Manusaga (de Dietrich) Wallpapers o le a mautinoa ai le sili atu tulaga o le mafanafana pe a faʻamafanafana ma kuka le vai vevela.

2. MCRS ma le agavaʻa o 6.3-39kws faagaoioia i luga o le kesi masani poʻo le propane. Mo le vevela vai sapalai, o le aufaasoga e faʻaoʻoina i le faʻamamaina o le vevela vevela, faʻataga vai vevela i le taimi lava o le kesi, pe fesoʻotaʻi i le polesi. O le gafatia o 80l o loʻo faʻaseʻe i ona tafatafa o le ponaivi, i le 130l, i lalo o ai.

3. Ecotec Plus (o le Shillant) Nofoaga o tagata faiʻai o le tamaoaiga tele ma aua le faʻaleagaina le siosiomaga.

4. Avanoa Avanoa Boiler Cliler Vithens 200-W (Viessmann) ua setiina i se laina ma le faaulu mai umukuka kamuta.

O le a le eseesega i le va o le condomention Blilers mai aga masani o mamanu? O le muamua e i ai se faʻafaigofieina vevela faʻafaigofie faia o le acid-teteʻe i mea (stanless steel, sima i ai.p.). O loʻo i ai i luga le pito i fafo o se tele o siʻosiʻomaga ma le asu moe, lea, e mafai, e mafai ona avea, e mafai ona avea ma fesoʻotaʻiga i le vevela o le taulelemu (luko, Siamani, Siamani, Siamani, Siamani). O se mea e sili ona vevela vevela e mafai ona galue e pei o le vevela-vevela auala (o le vevela o le vai na toe faʻafoʻi i le boailer e tusa ma le masani ai, maualuga-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela-vevela . E moni, i le mataupu mulimuli, ma le faʻamalosi i le vevela faʻafiafia o le a amata, ma e mafai ona tutusa le lelei o le pa puipui o le fale puipui. E le gata i lea, o le condensitions boilers faʻaaoga se faʻapitoa modulating Fan Burner. E mafai ona gaosia mai le 8-20 i le 100% o le Nomimel Humanmal Manava (faalagolago i le faʻataʻitaʻiga), fetuunai le vevela vevela o le boley i manaoga o le fale. E le gata i lea, o faʻafitauli i le kesi, uiga o le le loloto o le Lusia, o le uafu o faamagaloga, e le afaina - latou te galulue ma le faʻaititia o le fale. Ua le mafai ona faaumatia le Brun Burner.

O le Bropaday Wall Commandness Bouler (uma tutusa ma faaluaina) e sili atu le sili atu o le pa puipui o le pa puipui o le poto masani o le poto masani o le poto masani o le tino. O le mana o le puipui e le fiafia i ai le tele o le laina o le 5-125kw. O lona uiga o le fesoasoani i le fesoasoani naʻo le tasi le iunite o le a mafai ona faʻamafanafana i luga o se fale tele tele. Afai e manaʻomia e le manaʻoga i le vevela i le vevela o le 120kw, pe a manaʻomia, pe a manaʻomia, ua manaʻomia, pe a faʻatagaina oe e faʻamalieina le soʻotaga o soʻo se atunuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Rendamax Malosiaga Prolers (Netherlands) e mafai ona tuʻufaʻatasia i se masini faʻatonutonu, lea e aofia ai ma le valu masini.

O le vai vevela e maua ai e le poler i le poler e maua ai i aofaiga taua. O lea, o le tasi le faamaʻatasi e mafai ona fesoʻotaʻi i taimi uma e fesoʻotaʻi ma le liliuina o le meli. Faʻataʻitaʻiga, procon (MHG, Siamani) e mafai ona galulue ma se boler i fafo o le 500l. Faatasi ai ma se tamaʻi taumafaina o le vai (tatou fai mai, o le fefiloi i le umukuka ma taʻele i totonu o le faletaele) e le leaga e faʻatau ai le faʻaluaina o le protose o loʻo fausia i totonu. Atonu o le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamafanafanaga faʻalua-condompinit (luko). Lelei puʻupuʻu ma aoga faʻataʻitaʻiga ma le fausia-i le Mini Poler. Vittones 333-F PC (Ituaiga WS3C, Viossmann, Siamani) mo HBS e fausia ai se fale o le tane tane i totonu o le Tank6l.

Nana natia faamafanafana
Ata 5.

Vaavaai.

Nana natia faamafanafana
Ata 6.

Luko.

Nana natia faamafanafana
Ata 7.

Varllant.

Nana natia faamafanafana
Ata 8.

Misi.

5. O le auala lelei o le pa puipui biler vittos 200-w (Viessmann) o loʻo faʻapipiʻiina i le umukuka o le atunuʻu. O le masini e tofoina ai le vevela vevela mo le mamafa ma le vai mo le dhw system.

6-7. CGB-K-24 HEMERA-laina (luko) cgb-k-24 (luko) (6)

8.Faʻaveina faʻamandens colers tagata posisi e faʻaleleia le malosi e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o se casecade. Faapipiiina o meafaigaluega o le a avea ma se taua tele uamea clat chiets.

E aoga le taʻaloga o le moligaʻo?

Ile averesi, ona o le eseʻesega i le lelei, o se mea lelei o se mea e faʻaalu i luga o le gaosiga o le 1kw vevela mo manaʻoga o le kesi vevela i le 15% i lalo o le pa o loʻo masani ai o le faʻavae o le pa o le kesi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faʻamafanafana o le fale ma se vaega o le 200m2, o le faʻamalosi o le 24kw mana boair mo le vevela o le 6 afe m3 e tutusa le malosi o le 5100M3. Ma, afai o le tau o le 1000m3 kesi 3690 rubles. (O le mea lea ua tupu nei le kesi masani mo tagata e ona o nuu e latalata i Moscow), mo le vaitaimi faʻapitoa, o le pule o le faʻaeʻeina o le a sefe pe tusa o le 3321. Mo le 10 tausaga o lenei aofaʻi o le a siitia i le 33 210 afe rubles., A leai, talu ai, talu mai tau moni mo le faitau gatalau.

Filifiliga mo le faatinoina o chimney

Mai le Mario

Nana natia faamafanafana
De Dietrichnas o le ata o loʻo tuʻuina atu: Faʻaiuga i fafo atu o le CoaxAL Chimney i le taualuga (a) poʻo le puipui i fafo (B); Chimney i se faʻa-ea uʻamea + le ea i le susunuina mai le siosiomaga (b) poʻo fafo atu o le potu (g); Vertical coaxial chimney ma se fuaitau e ala i le masani ai (D, e) taualuga; CAXAL Chimney i le maina (g); Fetuunai chimney i totonu o le lengat e foliga mai o aʻu (s).

Peitaʻi o loʻo manatu iai o le tau o kesi i Rusia e le suia (o le mea e le mafai ai), o le tau tamaoaiga o le faʻatauga o se ponaivi ua mafai ona fesiligia. Ina ua uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻamalosia ai le malosi o le 24kw e sili atu taugata nai lo le masani ai le vevela o le malosi o le malosi e tasi, o le a faʻasaoina i luga o le fagu Boiley i le 10 tausaga o lona taotoga. Ma le isi, e ui o lenei meafaigaluega ua faʻateleina lea o punaoa (lea, e ala i le auala na tuʻuina atu ai i le tau maualuga o le tau).

Nana natia faamafanafana
Ata 9.

De dietrich.

Nana natia faamafanafana
Ata 10.

Vaavaai.

Nana natia faamafanafana
Ata 11.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 12.

Ata V. ACASHOVA

9. O loʻo i ai le tulaga o loʻo taʻua i aso nei, e masani lava ona puʻupuʻu le vaega, o le mamafa maualalo, o loʻo paʻu'ū. O lenei mea uma e faafaigofie ai a latou faʻapipiʻi ma faʻatagaina oe e ulufale i mea faigaluega i totonu. Maualuga-sili ona lelei tulaga meafaigaluega galue ma le tele o le leo maualalo leo e oʻo i le maualuga o le malosi faʻatonutonu.

10. O le vittons 300-W (Viessmann) Cresstan Biuler o loʻo fuafuaina ma le lipotia tekonolosi o le faʻagaioiga o le Swords Generator ma lipoti atu o lea i le tagata faʻaaoga.

11-12. BWC 42 (BOSCH) (11) ma Logmax Plus GB 162 (Burerus) (12) faigofie i le malosi faʻatonutonu, e matua faigofie ile tulaga.

E ui i lea, e le tatau ona faia le manaʻomia o tagata faigaluega i taimi uma ona o latou o le siosiomaga faauo. Talu ai o le le ulufale atu i totonu o le siosiomaga o le faʻamalosi o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga (faʻatusatusa i oloa masani o faʻalapotopotoga masani), e aunoa ma le fausiaina o fale taʻitasi. Ona o le muamua fefiloi o suauu ma ea, faʻapea foʻi ma le maualalo o le vevela o le manava o le ofe o le axogen oxadid, talu mai le mea mulimuli o le co (carbon mo le taimi mulimuli lamatia co2 dioxide (carbon dioxide). O le lofituina tutusa le puʻeina o se vaega taua o mea leaga, o lea o le tele o le afaina o le siosiomaga o le siosiomaga ua faʻaititia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le anotusi o le atrogen ma Carbon monoxide oxades i Baxi Standensation (Italia) faʻatusatusa i le Barday Wad Cod Wable

E i ai le isi taua o le faʻaaogaina o se condiantion bioler i luma o le masani o le tino o loʻo feagai ma le vevela-vevela o le vevela o le vevela (sili atu le mafanafana nai lo masani, maualuga-vevela). HTUUKI polokalama faʻaaoga masini maualuga vevela vevela. O le latou seti o le a tau le tagata e ona le fale e tusa ma le 20-50% sili atu taugata nai lo le fausiaina o se maualuga-vevela vevela vevela (mo le 150M2-10.). Ae peitai ae o le autotoso o le mamafa o lempamps e na o le 40-45c, o lea, e mafai foi ona paʻi i ai mo se taimi umi, ae e te le susunuina. O le uumi o le le mautonu mai luga o le lapotopoto o le lapotopoto, paipa ma isi vaega o le maualalo-vevela vevela vevela o le sili ona lelei mo tagata. Ioe, ma i totonu o potu e toetoe lava leai ni ata, talu ai le tele o le mafanafana susulu o le susulu o faamalama e sili atu le tauivi o faiga masani o le kamuta. O le faʻaputuputu atoatoa e fetuunai e galulue faʻatasi ma folalea mafanafana.

Nana natia faamafanafana
Ata 13.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 14.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 15.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 16.

13. O le Spamax Plus GB 162 (Burteous) o loʻo faʻaogaina i le vevela-agavaʻa i le 100kw, o le maualuga lelei o le mea e mafua ai ona o le tele o le vevela

14. O le CHADAMICICICILART O LE GB 162 Boiley ua mafai ai ona suia lona mana mai le 18 i le 100%.

15. O le Giegustar (Guerch) faasologa o Stiness Steel faasologa na faʻaaogaina i luga o le pito i luga o le vevela vevela o le giegurtar (gentch) faʻasologa.

16. Oi le galuega a le MCR Boiler (de Dietrich).

Faiga tau

Ae paga lea, o le condliation Bouler "mataupu i luga o le mauga" o se aofaiga taua. O le mea moni, i le taimi o le faʻagaioiga o se tagata masani e masani ai i chimney, o nisi taimi o se tele o lenei vai, aemaise lava i le tau malulu, ae o nei pepa e le mafai ona faʻaleagaina i le "oloa" o le le mautonu. O le mea lea, o le faʻamalosi o Boiler ma le agavaʻa o le 25kvt e teʻi 3.5 lita o le a siakiina, e lua pakete o le a siakiina o ia, ma le tausaga (e oʻo atu i le faia o le tino (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea) o le tausaga (ma le taimi faifai pea). O le mea moni, ua faamautu o se vaivaiga vaivai o koale ma sulfiric amo i le vai. O lona faʻailoga o le Hydrogen o le SM e faʻalagolago i le ituaiga o suauu, o le ata o le vevela vevela, o le sili atu le lelei o le ea, o le iʻuga o le kesi o 4-6.

O le fesili e tulaʻi: O fea e tuʻufaʻatasia ai le faʻamalosi? I mea uma, e le mafai ona talepeina se vai latalata i le fale, i luga o le eleele poʻo le suli o le siosiomaga (faʻapea o lea lava tou te maofa ai i lona teritori, ma tuaoi). Afai e faʻavaeina le swoage system i luga o le nofoaga o le tino togafitiga o le tino, e le mafai ona faʻatagaina le fofo e le mafai ona manaʻomia pe le taliaina o le paipa (le kolone o siama e ono tupu ai le siama o manu. O lea, mo le tele o le maualuga-tekonolosi faʻataʻitaʻiga o le sewouge togafitiga o loʻo fuafuaina mo se atunuʻu, o le manaʻomia o le ph tau o le tagata e le ofi i le 6.5.

Peitaʻi, e tele lelei mea, lea e ono faʻatulagaina e faʻamalosi ai i le faʻaaogaina i auala masani. Ma, a o le i oso aʻe i le fale o se ivi o se vai, e tatau ona faʻaititia i le netuara. O le mea mulimuli, o se tulafono, o loʻo alu ese i le puipui o le pa puipui poʻo luga o le fola poʻo le puipui). O le tagata atamamai e masani lava o se tamaʻi pusa, i le faʻamatalaga lea na faʻapipiʻi ai le faʻamama, faamamaina mai vaega mautu. Mauaina i le neurarizer, condustate faʻasolosolo vaʻai i le faʻatumu o le lafi mai le granules e aofia ai alkali, poʻo le mea o loʻo saogalemu mo soʻo se vai vai ma le ph6.5-9.

O le lautele o le pH o le poxidized condensate e tatau ona togafitia lelei (le itiiti ifo 1, inctext). Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le faʻailoga o le faʻailoga mai le seti o le tilivaina o le neurarizer poʻo le ph-mita. O le a tatou tatau ona faʻao lava le faʻapipiʻiina o granules i le neutralrizer poʻo (pe a fai o le faʻatonuga faʻamaonia e manaʻomia le suia atoa o le 1-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina i le 6-12 masina. Faʻataʻitaʻiga o Neatraterizers - Netrabox Conoo I-25 (Gronbeck, Siamani), NS33 (De Drancesch, Falani). O le tau o le neurarizer mo le condiansing boler ma le mana o le 25kvt (aofia ai i le afifi, o se tulafono, o le deoxiding gropod Se isi afifi ma granules (5kg) tau e tusa ma le 1-1.5 afe rotabs.

Amata le otaota (pe a fai o le tele o fale e fesoʻotaʻi ai i totonu) ua mafai ona tuʻufaʻatasia e aunoa ma le faʻatamala pe a le sili atu le pule a le popo. I mea uma uma, otaota o aiga, e aofia ai mai le fufuluina ma ipu, e masani lava ona sili atu le vaivai o Akaline (PH7,2-7,8). O le mea lea, ua faʻamalosia tuusaʻo e faʻasino saʻo i totonu o le swoage, ona o le fesoʻotaʻiga o alkaline o alkaline ma acidic ala o faasalalauga. Peitaʻi, i lenei mataupu, e mafai ona manaʻomia e faʻavae ai se masini deoxiddizing masini, faʻataʻitaʻiga pe a fai o paipa ma faʻailoga vaivai o le amusa, pe afai e le o le faʻamalologa umi o paipa fefiloi i le tutusa vaega ma le suavai o le fale (a itiiti mai 1 :5).

Nana natia faamafanafana
Ata 17.

Vaavaai.

Nana natia faamafanafana
Ata 18.

Misi.

Nana natia faamafanafana
Ata 19.

Misi.

Nana natia faamafanafana
Ata 20.

Luko.

17. O le "loto" o le pa puipui o le vevela o le Generations 200-W o le sherical buarner o marix speinless, lea e mafai ai ona faaitiitia le leaga o mea leaga i totonu o le siosiomaga.

18-19. O le masini (18) ma le cylindrical burner (19) o le condensation Wall Stored Boalirs Orsis e faia o Actid-emtants postible mea.

20. O le Andtand Wall Wad Cus Brolers CGB-K-24 (Wolf) o loʻo faʻaogaina i se vevela vevela o DHZ le Shinless Steel. O nei vevela o loʻo fuafuaina e mamanuina mo le vevela ma le kuka vai vevela i le tafe-auala. Afai ma le taimi o le manaʻomia mo se atunuʻu fale i le vai mafanafana, e mafai ona fesoʻotaʻi le polesi i le poleror, mo se faʻataʻitaʻiga CSW-120.

O au o se tasi tulaga. Afai o le boiler o loʻo i ai i le pito i lalo poʻo le faʻavae o le fale o le fale, lalo o le ulufale atu i le Swer Coldusce, o le a le paʻu i le otaota. O le a tatau ona faʻapipiʻi se tane ma se alatoto o le vaʻa, o le a le vaʻa e faʻatumu ai ma se pamu, poʻo se faʻailoga faʻapitoa, pei o le 6.2 afe o le faʻaofuina) .

E taua tele le filifilia o le saʻo le chimney mo le condensation poler. O le tusi a le Au mulimuli o lea o le taua lea o oloa e le mafua ai le faʻamalosia. Lenei ua mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi le pesega i le CoaxAL Chimney, faʻapea foi ma le 'auʻaunaga mo le osofaʻiga mai le auala poʻo fafo o le asu o le asu. O le vevela utaina i luga o le chimney o le condensition boler e laiti (i le taimi o le ulufale atu i le chimney, o le manava vaivai ua malu i le 40-60c). Ae e tele taimi na faʻaauau ai le faʻamalosi i le chimp, lea e tatau ona faʻamau ma faʻafaileleina acid. E mautinoa lava e le piliki piliki le acid e faʻaleaga mo le tele o gaioiga. ADT chimneys, e pei o maoaʻe, Rab (uma Siamani), faia i mea mataga a, o le a toe aʻoaʻo. I le avea ai o se tulafono, o le chimneys e gaosia mai le PPP, PPS poʻo le PVD- Pati. E faʻaputu le chimney, tuʻusaʻo tipi o paipa ma le umi o le 0.5-2m (RR paipa ma le lapoa o le 8000. mo le 1 M Peitaʻi, e iai le simini e faʻavae i luga o se paipa sipai mai le paipa i le pp polymer, e faigofie ona "faʻasolosolo" i totonu o le paʻu o le piliki tuai. Latou te ofoina atu, fai mai, Immergas (Italia). Copdiction Boilers "uo" ma aga masani a staness steel chimneys (Aisi 304, Aisi 409, Aisi 49, Aisi 490).

Nana natia faamafanafana
Ata 21.

Nana natia faamafanafana
Ata 22.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 23.

Ata V. ACASHOVA

Nana natia faamafanafana
Ata 24pi.

Ata V. ACASHOVA

21. O le aso o le faʻamaloloina i totonu o le atunuʻu o le nuʻu. Pe a aveʻesea le faʻaititia mai le pa puipui o le bioulersition bouler i le taulaga poʻo le tele o le itu a nuʻu o se vaega o le nuu, e le mafai ona e faʻaaogaina le masini mo lona soli. Faʻatulagaina le pu o le a tupu ona o le fefiloi o le faʻafefiloi ma le otaota.

22. Granules o le le fiafia i le condnates neurarizer.

23. Netrabox I-25 network.

24. Faʻapipiʻiina Colift (Drandfos) ma le fausia-i le siakiina o alatoto mo otometi faʻamalosia le aveeseina o le aveesea (faʻamalosia 11. 5.3 m).

O le a le mea e fai e le maketi maketi?

I le taimi nei, faasalalauina o le au toto e fua mai toetoe lava o uma taitai taitai. Mafai ona matauina ni oloa acv (belgium): o le mea muamua; Ariston: Gutu kemita; Bentetta: foliga lanumeamata ma le mana ma le mana Baxi: Prame Ht, Luna Ht, Luna HT NET tagata nofomau ma Nuvola HT. De Diettrich e maua ai se sili sili ona lelei auala: Recranc, McR. Sei o tatou valaau i luga: Vitrix; Ferroli: Malosiaga pito i luga, elticept; Sime: Faʻatulagaina Dwy.zip ma Planet Dewy (uma Italia); Protherm (slovakia): lion vaitaimi; Leʻafiaga (Czech Republic): KD, kdc, kdz ma le malosi o le 28kvt, faʻapea foʻi ma le palasitika. O se tasi o faipule o faiga o faiga mo le tumu auala o rendamax (i Rusia e lauiloa, mo se faataitaiga, o tagata fai pisinisi o le R30 faasologa). Ma le mea mulimuli, o le malaia e sili atu ona lelei mo le lelei ma le vevela inisinia uiga o le Bream Bullais Boulers (Logamax Plus (GB162), GB162 Pressmann (Viteans 200 -W, 300-W ma 333-F), luko (mafanafana). O le tau fuafuaina o le fale puipui o le aiga Bouler e mafai ona faʻamatalaina i le faʻateleina o le tau o lona malosi malosi i le 3 afe rotables.

O le au faatonu faafetai i le uila, o Burerus, or bietertrich, o le cillant, vasesmann mo fesoasoani tapenape mea.

Faitau atili