Mea manogi.net.

Anonim

Pulou mo le umukuka: masini ma le faʻavae o faʻagaioiga, faʻapitoa faʻapitoa, foliga o le faʻapipiʻiina o le iunite ma le tau o le 'ea, faʻaopoopo galuega

Mea manogi.net. 12721_1

Pe faʻapefea foliga faʻafiafia pi, ma o le a le ituaiga o amioga faʻamaneta tupu mai ia te ia! Peitaʻi, e leʻo mea uma "e mafai ona sili ona manaia, o lea ua tatou taumafai e aveese ia latou. O le faigofie auala e fai ai le potu, tatalaina o le faamalama, ae malulu ma e le lava le leaga "manogi" e mafai ona sau mai le auala. O le mea lea, i fale puipui o le ona faaonapo nei ma misa o loo tauivi. Ua tuuto le tusiga mo i latou.

Mea manogi.net.
Na faamaonia e le leo le malosi o le malosi o tagata ma mafai ona amio i luga o neura. UPU FORKEN E tumu le fale mautotogi uma e le manaʻo tele, ae peitaʻi, i se isi itu, mafua ai le inosia ma le le fiafia. Ua manatua foi e Aesley le leaga o le oti i luga o meaafale, o le faʻaiuga e faʻatau se taofi e sau ia lava. O i latou o le a faʻatau e faʻatau e le tatau ona filifilia se masini talafeagai mo o latou internares ma faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, ae o le mafaufau ma le faʻaeteete le faʻapipiʻi o le iunite ma lenei faiga). O le a matou taumafai e tosina mai lou mafaufau i mea sili ona taua.

Matou te feiloai i ofu

O le Experctor e aofia ai le fa vaega autu: fale, Air Inkeke, faamama ma le poloka poloka. A itiiti mai i le suʻesuʻeina o le manulele manava auiliili, vaʻai totoʻa i nei masini. I fafo, e eseese lava le tasi, ae le gata ile mamanu. O le sili ona faigofie, mafolafola pulou. O i latou o le lua ituaiga: faʻapipiʻi - Lana (Krona, Italia), fpb-2050 (Cata: Siamani), Siamani), Siamani) ). O le mea muamua na faʻapipiʻi i le puipui i lalo o le lokaina o le spinger (pe leai foi) i luga o le ogaumu lava i le pito i lalo o le kapeneta lava ia. I le tulaga lona lua, e manatu o le E tatau ona tuʻusaʻo le loka i le puipui, ia faʻailoa lona mamafa (i se setete pe o le mamafa o le manava. Fausia-i le faʻaulu tuʻusaʻo i le faʻapipiʻi umukuka (naʻo le tasi le vaega o loʻo vaaia i fafo)

Mea manogi.net.
Ata 1.

Cata.

Mea manogi.net.
Ata 2.

Elica.

Mea manogi.net.
Ata 3.

Elica.

Mea manogi.net.
Ata 4.

Elica.

1. O auala tetele e tuʻuina atu i sitaili eseese ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona maua se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le sili ona le masani ai umukuka. Taualumaga i nei aso-tekonolosi, mo se faʻataʻitaʻiga, atoatoa fetaui lelei ma le faʻataʻitaʻiga ombu tcc 900 (cata).

2-4. O mamafa e masani ona faʻaaogaina e faʻamalamalamaina ai le kuka i luga, i lenei tulaga, o faʻataʻitaʻiga pei o vaitafe (2.3) ma cuubalto (4) (elica) e manaia.

O le masani ona taatele - afi mumu: sigma vl3 (cata), ZHC 624X (Zanussi), Miamir, Bamiir, Cothair, Beetaar, Cothair, Beetaar O lo latou igoa e toe foʻi i le ituaiga mea faigaluega (e ui lava o le ata o faʻataʻitaʻiga faavaivaia o loʻo suia malosi), latou te faʻatiga i luga o le puipui i luga o le ogaumu. O nei oloa e sili atu ona aoga, e masani ona galue i le faiga ma toe masani, ma le le ea aveeseina. "Ua leva" Houtla - Stella ISOLA 5P (Krona), Isla GamMed VL3 (CAA), o loʻo fuafuaina mo le tele o le umukuka i luga o le umukuka i luga i luga o le umukuka i luga i luga o le umukuka ". O le Horular Houts na aliali mai i le tele o kamupani (Angolo BODD VL3 BL, CAA) - Mo le nana i le tulimanu.

I le susulu malamalama

Mea manogi.net.
Na asiasi atu Fander e faʻatau se maʻimau, e mautinoa lava le gauai atu i lamepa, aua e tonu ia i latou le lelei o le hek luga. Latou ituaiga, aofaʻi (averesi (luga o le averesi 2-4) ma le nofoaga e taua tele ina ia saunia ai meaʻai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lamepa o loʻo i totonu o le faʻavae o le masini, o le moli e pau na o tagata maualuluga mamao. Liliu i luga o le pulou malamalama i totonu o le faleoloa ma vaʻai pe o le a le fetaui lelei latou te faʻamalamalamaina ai le avanoa. O mea o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai moli moli, o le aso pito i luga o le fale.

Avanoa incindndercent Clomps (20-40W) oloa i luga o le ogaumu maua ai se mumu mumu. O nei moli moli e taugofie ma faigofie ona sui.

Fluorescent lamepa (9-13w) tautua umi atu nai lo isi ituaiga o lamepa, ma fai ni toniga toniga e oso ai. Ae ui i lea, o oloa i ona isumu foliga mai e peigofie ma foliga sili ona malamalama i ai.

Lyric le malamalama o le haloseen moli (20-50w) oloa taofi pea o latou lanu masani. O nei moli moli e taugata tele.

O tagata gaosi oloa e matua gauai atu i le mamanu o ufi. Cubes (Emili, Krona), Cylinder (Pamella, Krona) (Black Sorumm 51 Ix, Esaca, Italia) ma le tele o oloa e le tutusa e tutusa ma le moli auala e tutusa ma le moli auala e tutusa ma le lamepa.

A o mea, o mea e sili ona lauiloa - staneless steel (Dwa 093550, Bosch) ma Aluminim (Tar 289-4, Gerele). Faʻataʻitaʻiga na faia i Slinglen Steeb foliga sili atu le lelei, aemaise lava talu ai e sili ona vali. O tala fatu e faigofie ona fufulu, ae e le mafai ona e mama i agelu. Lea la olo o loʻo taofia ai le uluaʻi foliga, e tatau ona tausi i ai (o nisi taimi e oʻo lava i le fesoasoani a faʻasologa faʻapitoa). O le isi mea leaga o lenei mea o loʻo iai ni tamatamailima o tamatamailima, o nisi tagata gaosi e faʻaaoga ai le teuina o le taʻele i le taimi i le taimi e soli ai le stanless uamea ma ni tagata faʻapitoa. Ua faʻalatalata mai ia Cata le faʻafitauli i le lautele o le, atiaʻe o ni mau mea e puipuia mai le foliga o tamatamaʻilima ma taʻavale. E lelei le osofaʻiga o Almininum ona o la latou Mate luga "sima" i lalo o le lanu o mea i totonu o le umukuka, ma e leai ni faʻailoga o tamatamai lima.

Mea manogi.net.
Ata 5.

Tagata.

Mea manogi.net.
Ata 6.

Krona.

Mea manogi.net.
Ata 7.

Krona.

5. O le faigofie expract D 99w59 N0 Wall Scinging System D 99W59 N0 (Neff) Faʻatagaina oe e taui ai le faʻasesega o fusi i totonu o le numera

6-7.Mell Bella 3p (Krona) (6) maualuga tulaga o le 390m3 / H, ma le manava scarlett slum 5p (700 - p.

Teuteuina o ie ma le fulufulu tioata ma o se laʻau (e ufitia i se faʻapitoa puipuiga faʻapitoa). Tioata, pei o se tulafono, o loʻo faʻaaoga pe a maeʻa le tauagafau-Jasmin 5p LCD / 5p (Kroarst "(BASCH), ma le laʻau o loʻo i ai i le pito i le atunuʻu ( "Pergola", Ellaor). O loʻo iai foʻi ni fofo masani. O lea, Cor-l ma Cor-S (CAA) masini o loʻo faʻamauina i totonu o Corchon Corgina, o loʻo iai, Faʻataʻitaʻiga mai i lenei mea. O le kamupani Elkor e ofoina atu e tagata faʻatau ma Epsilon Sheatast, ma valivali le masters mai zohhovv. O le mafuaʻaga autu o zhohotovsky vali i luga o le uamea o se paʻu o le paʻu.

Dalemma

Ae le i filifilia se ufi, o le tagata faʻatau o le a tatau ona foia le fesili autu: faʻafefea ona aveese le le fiafia i le recycling poʻo le aveeseina o le ea? E leai lava se tali sili i ai. O filifiliga uma e lua e iai lo latou lelei ma leaga, ma e tatau ona e fuaina i latou ma filifili le mea e sili atu. O le a matou taʻuina atu uiga uiga ese o nei auala e lua. O le tele o ufi o loʻo fuafuaina ina ia mafai ona latou galulue i totonu o lena ma i le eseese auala, ae afai e te le amataina le ea duct (e sili atu le faia i le faʻatulagaina tulaga.

A o le fausiaina, o le Expractor galuega e pei o lenei: Na molia e le tau o le ea i lalo o le faamalu, na aveina i luga o faamama ma toe foi i le potu ua uma ona mama. Tagata o nei pulou ua viia ai i latou mo le maualalo tau ma faigofie fesootaiga ma le le atoatoa o fua o le masini ma le le mafai ona ave ese ma masani ona suia ai le umukuka.

Mea manogi.net.
Ata 8.

Bosch.

Mea manogi.net.
Ata 9.

Cata.

Mea manogi.net.
Ata 10.

Elica.

8-9. DWB 069751 (BOSCH) (8) E i ai se dimem galuega e mafai ai ona e filifilia le malosi o le malamalama i halogen. O le Delta Glass DT4s (Cata) Model (9) o loʻo faʻaogaina i se LCD faʻaali.

11. Invoice faʻataʻitaʻiga o nisi taimi e faʻaaoga ai le isi auala o le ea o le ea: everporation sosolo i totonu o le ogatotonu o le potu ma alu i totonu o le fale o le pulou. E faʻatagaina 10% e faʻaleleia ai le lafoina o manogi ma faʻaititia le leo tulaga tele. E agisi e na tekonolosi, faaaʻoaʻo i totonu o le tauofoga o le tau i le tauofo (Elica).

O le ea o le ea o le ea o le a ave ai foi le ea ma avetaavale e ala i le gaʻo ma le vevela, ae togi ese mai le paʻu o le ea. O lenei metotia e faʻaosofia ai manogi o manogi e sili atu le aoga, ae o le faapipiiina o le ea ua matua le malamalama ma manaʻomia ai le poto. Faʻatau le ea Duc, PAVER ma faʻafesoʻotaʻi e faigofie, ae e tele faʻafitauli ia.

Faapea na e filifili e faʻafesoʻotaʻi le Air Duct i le Ventiption Shoft. Afai o iai sau auala tuʻusaʻo (o le taimi lenei e seasea tele, tele i totonu o le atunuʻu fale), e leai ni faigata e fesoʻotaʻi i le soifua maloloina. Ae afai e te masani ai ma tuaoi o le aia a le ituta, o luga o tulaga o le tagata, i luga o tulaga e le i ai le aia tatau ona e fesoʻotaʻi ai: muamua, ua saunia mo tali faʻalenatura; Lua, e mafai lava ona faʻamasani ai, i le averesi 140m3 / h, ma e seʻi ala aʻe i le averesi o le 200-700m3 / H pe sili atu. O le iʻuga o le a iai le tele o faʻafitauli: E le toe foʻi le manogi manogi e toe foʻi mai pe alu saʻo i tuaoi; Ona o le toe fai o le auala o lau 'auala, e iai se mea e leai se mea e togi ai le ea, o lona uiga o le iunite o le a le uma, ma e le mafai ona fufulu e le iunite. I se faʻaopopoga, ma ituaiga ata o le venitilate maina, e le mafai ai ona e mauaina se paʻu i le faʻasologa maualuga.

O le isi lomiga o le ea o le ea e tatau i le auala. I lea tulaga, e mafai ona e faʻatau mai se paʻu tele o soʻo se mana, ma o le a le maua ni faʻafitauli tau le tomai ma le ala taʻitaʻi. Ae o loʻo tatau ona e tipiina se pu lelei i totonu o le puipui fafo, ma o le a mautinoa lava lenei manaʻomia le faamaopoopoina i malo i le lotoifale.

Mea manogi.net.
Ata 11.

Krona.

Mea manogi.net.
Ata 12.

Lex.

Mea manogi.net.
Ata 13.

AEG-Electrolux

11-12. Le mautonu (Kamilla fafie, Krona) (11) ma le faʻapipiʻi (Smart Pro, Lex) (12) e le mafaitaulia. O loʻo latou galulue, o se tulafono, i le redrumps, e masani ona tuʻuina atu i le faʻaaliga vaʻaia, faʻataga e faʻateleina le ea, pei o Kamilla).

13. Lagolagoina ma isi ituaiga eseese o le mamafa, e pei ona fausia i le galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, fm 2500 dda (AEG-ROD-Elect-Ettowom). O se vaega lea o le "domino" Module, lea, pe afai e taua, "ave" tofo mai le hoe. E le gata i lea, o sea masini e mafai ona galue i totonu o auala o le aveeseina ma le toe fetuunai. Tulaga maualuga o oloa - 350m3 / h.

Afai e te filifili e fai se mea e sili atu, galue i le ea aveeseina faiga, e tatau ona e mafaufau i ni manatu. Faʻafesoʻotaʻi o le Expractor, faʻapipiʻi le siaki siaki ina ia le toe foi mai le ea i le fale mautotogi (pe a fai o le manogi (pe a le faʻatagaina le masini malulu e ulufale ai i le potu ae le o le mea e le aoga ai le potu ae o lenei masini e le aoga). O le feoai auala o loʻo matala ai o loʻo matala pe a faʻaoʻo i le ea i luga o le ea mai le umukuka mai le umukuka ma tapuni pe a tape.

E pulea? Faigofie!

Mea manogi.net.
Faber.
Mea manogi.net.
Feiloaiga filifilia o le ituaiga o le faʻaaogaina o le taofiga o loʻo i ai le mea e sili atu ona faigofie mo oe. Puleaina e tupu i le ki, lagona ma faasee (slider). O le ala muamua o le taugofie ma le faʻatuatuaina: E tatau ona e faʻapipiʻi le faʻamau. I le tulaga lona lua, lava sina sina sinasina o le mea faigaluega e liliu ai. O le lelei o le sensinory filifiliga o le vaega e faigofie ona fufulu: E leai ni aulu ma palu, o le a le pa le palapala i soo se mea. I le auala lona tolu, o le masini faʻaseʻe ua siʻitia i le tulaga manaʻomia, o loʻo faʻateleina ai pe faʻaititia le saoasaoa o le afi idr. AMDEL DM 8700 (AEG-Electrolux) mafai ona faʻamalosia e faʻaaoga ai le felauaiga mamao. O nisi masini o loʻo sapalaiina e se faʻaaliga LCD, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i auala faʻagaioi o mea, faʻatinoga, o le maualuga o le IT.P.

Ae e lē o mea uma lena. O le faʻalauiloaina o taulaga o le taulaga o loʻo faʻalenatura, o le ea e ala i faitotoʻa ma faʻavaʻa i faʻamalama, ma agaʻi atu i le vetthach. Afai e te maua se malosi malosi, o le a togi le averesi o le 200-700m3 / h. O ia ea ea leiloa e tatau ona tauia, aua afai e le o lona faʻailoga (ia tatou fai mai, e mafua mai i le mea moni o faʻamalama, o le a taofia ai Windous " . O se tasi o le sili ona faʻamaoni (e ui lava e le o ni tekonolosi uma) metotia, na o le tatalaina o le faʻamalama, ae le o le umukuka (ona le ave lea o le ea mai le auala), ma i se isi potu. E mautinoa lava lenei filifiliga atoatoa: I mea uma, o le ea e le mama tele i fafo, ma i le taumalulu faafitauli e sili atu ona faaofuina le ea malulu. E i ai le isi auala e tuʻu ai le sapalaiina o potu i totonu o potu o potu (lea e talafeagai i le i ai o le faʻalua-auvae). E moni, o le a aofia ai tau, ma le faʻatonutonuina o le aofaʻi o le a manaʻomia. O tagata e lava e tasi e le o faamalieina i taimi uma i le iʻuga ma le faitio o se malosi malosi o le malulu ea.

Mea manogi.net.
Ata 14.

Selemen.

Mea manogi.net.
Ata 15.

Zanussi.

Mea manogi.net.
Ata 16.

Krona.

Mea manogi.net.
Ata 17.

Electrolux

14-15.rebor lc 956bc60 (Slainmens) (14) ma se fausia-i LCD Vaega. Faʻataʻitaʻiga Zhc 9244 x (Zanussi) (15).

16-17 Ole mea e faigofie ona faʻapipiʻi ai e Hout the Goods: faʻapea foi ma le fesoasoani o fao, e faigofie ona oso i le puipui. O le Redkka Model (Krona) (16) o loʻo faʻaoʻo atu i le Ron Backlight faataamilo i le Boameter ma le mafanafana tioata tala mo le tele o umukuka O le EFC9680X Device (Electrolux) (17) mafai ona faʻatautaia e tapunia i le taimi faʻapitoa.

Ae peitai, aua le manatu faapea ona o le tele o faigata, e le manaʻomia le faʻatuina o se 'auala, galue i le ea aveeseina faiga. E le moni lea. I le faʻataʻitaʻi, o le maualuga o oloa o le masini e matua manaʻomia tele (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e susunuina se mea). E masani lava, pe a sauni tagata, e galue le ufi ile saoasaoa maualalo. Afai e te le taumafai e lafo le Air Volume i le ea, matua sili atu ona sili atu i le mea e mafai ona utiuti ma goto ifo i le va o le potu, e le tatau ona i ai ni faafitauli. AB EMUMER RAVER OLA FAʻAFAIFAIGA I LE ASO LELEI - O se tasi o sili ona lauiloa ma lelei le sili ona lelei o filifiliga galuega.

Auala ole vaalele

Mea manogi.net.
AEG-Electroluxcho maua ai gaioiga saʻo, e taua tele le piki saʻo ma tuʻu le ea o le ea o loʻo faʻatau i faleoloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulaga o le tele o tafega e faʻamoemoeina ai a latou mea. O le Aaminutum Fril Water Poged ua amata ona faapogaia ma fausia ni leo faaopoopo, ma le papa pamu, i le isi itu, e mitiia ai le leo. Ae o le faʻapipiʻiina o paipa paipa e faigofie atu nai lo le gaosia mai palasitika: o le mea muamua e faigofie lava ona mataala i soʻo se mea e te manaʻomia ai, ma o palasitika o loʻo tuʻuina atu i vaega e manaʻomia ai se vailaʻau e manaʻomia ai se vailaʻau e manaʻomia ai se herotic sootaga. E taua foi e leai ni palauvale na mafua ai le ea i le pomu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Harineca", Besset, ua teteʻe atu ia le vaapiapi e vaʻavaʻaia, faʻaitiitia lona saoasaoa. O le tele o le ea e tatau ona filifilia e tatau ona filifilia i luga o le lapoa o le pito i luga o le tagata matala: Afai e sili atu lenei faʻatusatusaga o le 100mm, e sili atu le faʻatauina o se lapoa lapoa damet

Mea manogi.net.
Ata 18.

Faber.

Mea manogi.net.
Ata 19.

Cata.

Mea manogi.net.
Ata 20.

Faber.

Mea manogi.net.
Ata 21.

Indit.

18-20. O le faʻata (feeber) (18) o loʻo teuteuina i le matagofie mamanu, cor-stais-stail (coa) (19) ma le penina oona o loʻo i ai .

21. O le taua o le Palemia (o le le-ondit) e faia i Stainless Steel. O pito o le faamalu o loʻo i ai o le tulimanu o le 25, lea e faigofie lava ona maua ai le faʻatonutonuina o le pule. Oloa - 430M3 / H.

O le ea e faia i luga o le puipui; O nisi taimi latou te faʻalilolilo i tua o le vevesi kapoti poʻo le faʻamaloloina o le taualuga, na te fiafia i fafo o mea teuteu pusa. E mafai ona e unaʻia le ea i luga o le ea ma i totonu o le puipui, ae o loʻo tuʻuina atu o loʻo faʻavae. O lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu fale. Afai e te setiina le ufi i totonu o le kapoti, o le a tatau ona e faia se pu mo le ea duct (e masani lava luga).

E tatau ona fesoʻotaʻi ni vaega o le aunoa o le le talafeagai i se isi mea i luga o le mea e te mafaufau ai pe faʻapefea ona nana le uaea: i totonu o le puipui poʻo le pusa. O le pulou e tatau ai i le eleele (o nei masini ua i ai se maea ma le tolu paipa faʻafesoʻotaʻiga, "zero" ma le "faʻavae" Afai o loʻo e nofo i se fale tuai ma se tagata lua-uaea mana feaveaʻi, aua le paie e faʻaaluina se uafu fua uaea mai le talita.

Faamama ...

O se tasi o le taua o vaega o le ata o faila, aua o le lelei o le ea e faʻamamaina faʻalagolago i latou. E mafai ona manatu o le faamama mataupu mo faʻataʻitaʻiga ma le toe faʻaaogaina. Ae o le mea moni, i masini o loʻo fausia i le ea o le ea, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina ina ia faʻapipiʻiina vaega i totonu o le masini, o le ea e le afaina ai.

Pulou ma ogaumu

O le mamao mai le ogaumu i le u i luga e pulea. O le mea lea na faʻamatalaina mai le tofo o gaʻo e mafai ona gaʻo, ma afai e maualalo tele, e mafai ona afi, mafua ai le vevela vevela poʻo le afi. O lenei, e le mafai ona faʻapipiʻiina le mama i le maualuga tele: Ona fai ai lea o le pikiina o le aveeseina mai le slab, ma o le mea lea e faʻaitiitia ai le lelei o le masini. Afai e iai sau kesi kuka i luga, o le amoina e tatau ona taulaʻi i le mamao o le 80-85Cm mai ai. Ma se faleoloa eletise, o le mamao o le 70-85CM. E manaʻomia o le ogaumu ma le 'upega tafaʻilagi e mafai ona o mai i le tele. E sili atu le talafeagai, e le tatau ona faʻatau atu le faʻamalu nai lo le kuka luga, a le o le a le lelei le masini odors manogi. Afai e te faʻapipiʻi le malae i le maualuga atu nai lo le fautuaina, e mafai ona faʻaaogaina o lona faʻamalu e lautele atu nai lo papatusi.

E lua ituaiga o faamama-gaoa ma koale. A o le igoa e mai le igoa, o le muamua faamama le ea mai le gaʻo, o le lulu o le mea, o loʻo tupu le tele o le palapala. E faʻapipiʻi i latou i luga o le paʻu tusa lava poʻo le a le ituaiga masini. O faʻamaumauga o togi na faia o mea e tatau ona suia ai le synthetic i taimi uma i taimi uma (o le a latou faʻailo le sili ona malie lanu o loʻo faʻamamaina). E le faigofie tele, o lea e seasea maua. O le toe faʻaaogaina o loʻo faia o le Alumini o le vaipuna poʻo le Grid (sili atu tonu, mai le tele o vaega o le oona o le atuminim laupepa). Ua fuafuaina mo le ola atoa o le maʻimau, ma ua filogia, e tatau ona latou fufuluina i le vai mafanafana ma se vailaau paʻu. Afai e te le faʻamama le faamama i le taimi, o le uta i luga o le afi o le a faʻateleina ma o le a faʻaititia ai le masini o le masini. O Hourcokes Teugaga- Mo se Faataʻitaʻiga, Hütb 9 Ix (Hotpoint-Arsiton) Na faamamaina le taimi.

Mea manogi.net.
Ata 22.

Elica.

Mea manogi.net.
Ata 23.

Cata.

Mea manogi.net.
Ata 24pi.

Turboair.

Mea manogi.net.
Ata 25.

Turboair.

22-25. O le lauiloa o le "motu o tagata e ola faatasi ai ma le salalau atu o le" Atute "umukuka. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani lava o le sili ona taugata ma malosi. Faamauga i latou i le taualuga. O se faʻataʻitaʻiga o le ISLA Sigma DT4 (Cata) Model (23), AD 6900s (24) ma DH 1050is (25) (Turboair) e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga.

O le autu autu o le povi faamamaina o le tele o manogi. O nisi mea e faʻateʻaina e faʻapipiʻiina i recycling stricts faʻaopopoina i le gaʻo. I totonu o le tapena ato o loʻo iai ni fasi vaega o le faʻamalosiʻau o le carbon, le faailogaina o manogi. I lea taimi, o nei fasimea poʻo le atigipusa e tatau ona suia, e aofia ai tupe faʻaalu masani (o le faʻamama o le averesi 200-500.).

Ofoofogia latalata

Ma, na matou iloa o le pulou e ese a tulu i le fausaga, o le mataupu o le mataupu o le pa ma le tino. E le gata i lea, o loʻo iai le tele o galuega na tuʻufaʻatasia ni faʻataʻitaʻiga i luga o le maketi pe fai ni mea faigaluega.

Smoothed faʻataʻitaʻiga (DWB 069751, Bosch; 9060 DM, AEG-Etorawox) E i ai le vaega o le RAN - pe a uma ona ausia le 10 minute ma le laititi o manogi. E i ai foʻi le faʻaaogaina o le aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le D4692xo Device (Nef, Siamani) Toe liliu mo ni nai minute i le ea. O se mea e ofo ai o le a avea ma se galuega e mafai ai ona e sologa lelei oe pe faʻaititia le malosi o le malamalama (o lona igoa mai isi gaosi oloa mafai).

Faʻafefea ona fuafua le ea?

O se tasi o mea sili ona taua o le sili ona taua o lona faatinoga, faʻaalia le lelei ma lelei le masini o le a tau le lelei o le umukuka manaia. O le vaega o le ea o le ea o le puʻeina o loʻo pipiʻi ia te ia lava i le iunite o taimi (fuaina vm3 / h). O le faiga faʻavae o le faʻatulagaina e mafai ona aʻafia ai le fola, o le umi, lona afaina, o le malosi o kuka. O tagata gaosi oloa e galue ma fuainumera o le 1000 ma le 1200m3 / h, ae o ni faʻailoga mautu e le manaʻomia i tagata uma ma e talafeagai, masalo naʻo le atunuʻu. E ala i le ala, tagata gaosi oloa ei ai le isi auala e "taʻalo" ma le tele o le faʻatinoga. E mafai ona fuaina i ni metotia se lua: I se mea e le fesoʻotaʻi ai i le ea duct, ma i le taimi o le ea i le ea duct, ma le umi (IEC tulaga i le 30 cm le itu i le 1m). E masani lava, i le tulaga lona lua, o le a itiiti numera o le a itiiti. Faʻatasiga Feʻau Tagata Maua E Faʻaaoga E Taʻitasi Uma E Uma Uma E Faʻaaoga le Tulaga I La Latou Lava Mea Lelei.

Faʻapefea ona filifili se masini o lana galuega e talafeagai mo ou tulaga? O nisi e faʻavaeina ai le faʻalavelaveina, faʻafesoʻotaʻi le metotia o le ea faʻamamaina ma le malosi o kuka. E mafai foi ona e faʻaaoga le mea nei o loʻo mulimuli mai:

Faatinoga = voluma i totonu e faʻasaʻo ai le faʻaaogaina (8-10).

E masani ona aʻoaʻoina nisi ata i le "Lagona." O lea, i ni faʻataʻitaʻiga eseese, na faʻaaogaina e Elica le Tekonolosi o le fausiaina o le tele o tagata na fausia (vevela, vevela ma le susu). O le vevela e tali atu i le siʻitia o le vevela i totonu o le sone o le ie puipui, vevela vevela i totonu, ma le le fiafia o le ea e faʻatonutonuina latalata i le paketi kuka. Faafetai i nei susu, ua le o se mea e sili ona fetaui i le faʻamalositinoga o le mea manogi - o le a suia lava lona faalagolago i le ituaiga ituaiga ma isi o le matagaluega. O loʻo iai pulou e faʻatagaina ai oe ona aʻoaʻo le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaliga o le Antidtic Meteo Model (Elica) faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le vevela o loʻo sau mai le fale teu oloa i fafo. Sili atu ogaoga. I luga o le ea (Hardpoint-Aristson) o loʻo faʻaogaina i le Bluetooth system, lea e mafai ai ona fai ni valaʻau e ala i le leo leo e aunoa ma se telefoni. LC 956BC60R (SIEEMENS, Siamani) o loʻo maua ai le TV, o se masini mo le vaʻaia o DVD ma faʻalogo i CD. TV faʻaalia e mafai ona e matamata ma o se manava aperara tv (Krona), o loʻo fausia i le LCD TV.

Matou te o i le faleoloa

Matou te fautuaina oe lava i le Faleoloa Susafi: Tonsect o faʻamau, faʻalogo i le pisa, vaʻai poʻo fea moli, e mafai ona suia le moli uila. O lenei i le teuina o se filifiliga lelei o ufi. File (Italia), Gaggenaau (Siamani), AEG-Potorawo, Cata, Eleni, Okarterson, Daemen, Neemen, Neetmen, Neffmen e folasia.

Mea manogi.net.
Ata 26.

Cata.

Mea manogi.net.
Ata 27.

Faber.

Mea manogi.net.
Ata 28.

Faber.

26. O le lalelei o le pito i luga o le auala o Mishell 5p (CAA) ma Pertutheric Mirlopt o le ea ua faaauupegaina i se auala mamao.

27-28. "Ua maeʻa" Casiopepapa Isola (27) ma Cylindra (28) (27) ma Cylindra (28) (faber) o le a teuteuina lau umukuka.

O le tau e fuafua muamua i le ituaiga o masini. O le taugofie e mafolafola (i le averesi 1500-4500rub.). O le magalafu pulou ma se faigofie mamanu, e aunoa ma le fiafia faʻapitoa e mafai ona e faʻatau mo le 4500 rubles, ae o le averesi o le aofaʻiga, e afe ma le agavaa. Afai e te manaʻo e faʻatau le tuʻufaʻatasiga o le pule a le pule o le tagata gaosi oloa ma se ata manaia, faʻaopopoina o le eletise-luga poʻo le motu o le sami. O le Premium faʻataʻitaʻiga mo le 50 afe rotabs ua maua. Ma e sili atu ona taugata, mulimuli ane, ao e iloa, e leai se tapulaa o le atoatoa.

O le komiti faatonu faafetai, "Bsh" mea faigaluega a le aiga "," Cavheant "ma" Campatkit O le Vaega o Tagata Faigamalo ma Tautua, mo le fesoasoani i totonu o turisi. o le tapenaina o mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili