Anapogi i se pusaai?

Anonim

Vasega Wed Court Aget Accepment: O le ata o ata, o mea e foliga mai, o le faʻapipiʻiina o le auupega, tagata gaosi oloa, gaosi oloa ma tau

Anapogi i se pusaai? 12728_1

O moega e mafai ona lafo i tua i le po e lauiloa ma matua lauiloa i Europa ma Amerika. Na aliali mai muamua i le 15 tausaga talu ai, sa latou foliga muamua ane, e 15 tausaga talu ai, ma i nei aso, ma i aso nei o loo i le vavaeeseina o meaafale o loo vavaeeseina.

E leʻi iloa e se tasi o ai na faia le laʻasaga muamua, se nofoa, se pusa poʻo se faleʻoloa poʻo se buffet. O le igoa o se tagata na faia le moega muamua toʻotoʻo i le lalolagi e lauiloa o le sili atu i le itu i sisifo. O iina e taʻua o le moega o Murphy. Amerika William L. Murphy, na nofo i le suiga o le XIX-BW, e leai se mea e fai ma le meafale gaosi. Na o lona sipai tasi-potu-potu potu i San Francisco na matua vavalalata: O le vaega o le leona o le avanoa avanoa sa faia i le lautele o le moega vevela, e aunoa ma se siu talavou le mafaufau i o latou olaga. O le manatu o oe lava e aʻoaʻoina ai foʻifa, o tafaoga faamasani mai e tusa 1900G, sa faigofie ma matagofie. Na ia faʻaiʻu o le moega o le moega e mafai ona sili atu ma faʻapipiʻi i luga o le puipui i le puipui pe aveʻesea i se nichh, ua maua ai le fua. Talu ai o le fesili o le fale maute na tutu i lena taimi i le Iunaite Setete, o se mau faʻapitoa mo le gaosiga o moega, faʻamatuʻu e le murphy, e leʻi fuaina o faʻatonuga mo se taimi umi.

Anapogi i se pusaai?
Ata 1.

Colombo 907.

Anapogi i se pusaai?
Ata 2.

Colombo 907.

Anapogi i se pusaai?
Ata 3.

Tusiata n.skobkin

Ata e E. Kullibaba

Anapogi i se pusaai?
Ata 4.

Tusiata n.skobkin

Ata e E. Kullibaba

1-2. O faʻataʻitaʻiga i onapo nei o le gagau o moega e masani ona valevaleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ao latou mafai ona faia le sao o le fata (1). E togi i tua le moega, e le manaʻomia le fufuluina o tusi mai le malutaga ma le mea - o le pito i luga - o le pito i luga o le faʻamalologa faʻamalolo, ma o le moega e faʻapipiʻi (2).

3-4. Ma o le sili ona alualu i luma gaugau moega (3) i le ao e mafai ona liliu i se sili squre squ (4). O le mamafa o le sitaili nofoa e pito i luga o le sofa, o lea o le maualuga o le moega e matua tele (tusa o le 550m). Vrolley vae o le tauemuga o le swivel

Piilima pe siitia?

E iloa ai moega e mafai ona faia se tulaga saʻo, e leai se taimi e tasi. O le tele o fale gaosi e gata ai a latou oloa i auala eseese ma le fale puipui ma le puipui moega (e ala i le Igilisi. Ae sili ona masani uma-Taki-gaugau pe siitia. Ina ia aloese mai le le mautonu, matou te matauina o le lifi e taʻua o se mata o ese o ni ata, ma se atigipusa e teu, ua maua mai ai, siitia le faavae ma le lamolemole ma le lamolemole ma le lamolemole ma le lamolemole. O lea la, i lenei tusitusiga tatou te faʻaogaina na o le upu "gagau moega".

Ua pasia le maa sili atu ma le 100 tausaga. Ae o le aso nei o le taulaga e nofo ai e le sili atu le lautele i le tele o mataupu. Aua le afaina se mea: o le taulaga ma tamaʻi-tamai potu e le fesoʻotaʻi lelei ... potu o matou potu e le maoaʻe ma potu malolo, fale potu.D. O le gagau o le moega e maua ai avanoa mo le suia o le avanoa. Faʻatoilaloina le mauaina o se moega o se moega ma ona o le au "ni mata", ma talavou, o lona umiaina, i lona lava potu, ma matua sailia le potu mo se tasi pe sili atu talavou. Peitai, o aia i le au vavae ese moega i nisi taimi e matauina foi le 'auʻauna o nofoaga lautele, e le nofo lelei i le taimi e faʻafefe ai malo ma o aiga. E taugata tele potu vaivai (aofia ai ma fale i le lotoifale). O le a sau le moega piilima e laveai, faʻafetai i le faigofie lava ona liliu i totonu o se potumoe. Kapeneta, faletusi, faletusi o loʻo soifua ai.d. Ma ia mea o loʻo avea ai lenei tulaga o loʻo taʻutaʻua i totonu o fale mautotogi, aua o le manatu o le tagata matala, e foliga le talafeagai.

Anapogi i se pusaai?
Ata 5.

Tusiata O. Kharchenchnko, ata e.is. Morganov

Anapogi i se pusaai?
Ata 6.

Tusiata O. Kharchenchnko, ata e.is. Morganov

Anapogi i se pusaai?
Ata 7.

"Satelite meafale"

Anapogi i se pusaai?
Ata 8.

"Satelite meafale"

5-6. O le Matagaluega o Fitu Faʻafiafiaga Ooʻaga O loʻo faia ai e Hike Moega O faʻatonuga mo le gaosia o le tele o ituaiga meaafale (fata, faʻatagaina oe e maua ai le potu lanu i le tasi lanu vitio ma se tasi sitaili.

7-8. I le tusi o meaafale mo poloaiga taʻitasi i aso nei, o polokalame o pule o pule e faʻaaogaina lautele. Muamua fausia se komepiuta komepiuta (7), ona galueina lea o ata. O le oloa na maeʻa (8) e sili atu taugata nai lo le faʻasologa, ae e fetaui ma le tofo o le tagata.

I le counter smirno

E pei ona e vaʻai, e mafai ona aoga le laʻau pi i le tele o taimi. Ae Aus, o le ae feiloai i le mamao ese mai meaafale meaafale. E oʻo lava i Moscow i totonu o se toʻatele o Salonia, o loʻo sili atu nai lo le taʻutaʻua o latou e mafai ona mitamita e seasea o latou ituaiga meaʻai. O le mafuaʻaga o le numera o Lusia liʻo e le taua tele, o le "mea sili" o mea sili "mea sili, satemomed, o oloa a le malae vaʻalele , Techycevice, "sili le mama", MBI, Navigator ma isi mea, ma fafo, o oloa uma e le i ai se oloa.

AH nei mea matamuli!

Anapogi i se pusaai?

O le tele o le tele o moega o loʻo sapalaiina se paga o uamea litaea vae faʻapipiʻi i le pito i lalo. O vae e masani ona fai si pisi e sili atu ona nana. Ae tatau ona fefefe e le mafai ona tu nei lagolago ona o se avega ogaoga, aua o le moega ua mautu ma tasi itu i le pusa. O le mea lea, e le faʻagasolo ma le vevesi, o lona mamafa i luga o vae e faʻatonutonu faʻamalosi i luga o vae. O nisi taimi o vae e fesoʻotaʻi ma le poloka o le tulaga o le pito i luga o le moega. I le tulaga lea, ia tuu i lalo le moega, e tatau ona tuleia i latou muamua. Manatua i totonu o le potu ma le moega i luga o le laʻau e le manaʻomia e sili atu le malosi i luga o le fola, o le kapeta o le a tumau pea i luga o vae o le a maua ai i le ao.

O le tele o le tele o le tele o kamupani, e aofia ai faʻapitoa, e masani ona faʻatusaina i le maualuga o le lua poʻo le tolu faʻasologa faʻataʻitaʻiga. Ae ia mafai ona iai le avanoa e filifili ai le tagata faʻatau e le gata i lea, ae tele mea, fai ni mea taua i le afifi, ma nisi tulaga e faʻailoa ai lau lava ata o le fetogia.

Anapogi i se pusaai?
Ata 9.

Architements L. Ryabov, a gofie

Ata K. Rudshko

Anapogi i se pusaai?
Ata 10.

"Sonata"

Anapogi i se pusaai?
Ata 11.

Le fale faigaluega o le Wadbeadshop.

Anapogi i se pusaai?
Ata 12.

CII.

9.I faiga ma le poloka e tuʻu ai le moega, e manaʻomia le muamua o loʻo tulia i le pito i luga o le pito i luga o le pito i luma o le vaega, pe oomi le vae i le faavae. Afai o le moega o le moega o loʻo faia i se tulaga saʻo ona o lo latou lava mamafa, e tatau ona e le manaʻomia e toso le 'au, o le faʻaaliga poʻo le faʻaaliga i le pito i luga o le potu.

10. O le "Laura" ("Snata") o le moega ua natia i tua o le fulafu fatu. Ae o le taimi lava e tasi, e aliali mai le avanoa e fai e aunoa ma faʻapipiʻi i le pito i lalo o le faʻaumaina o laupepa, lea e faʻaalu ai le moega ma faigata ai ona faʻaaloalo ia te ia.

11. Tide o le moega e masani ona manatu o se uiga iloga o sitaili o sitaili pei o le sikaiina ma le maualuga-tech, ae mafai ona ofi i totonu.

12. O meafale meafale ma se tasi cring clatiing moega. E tutusa ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faatonu i luga o le initaneti.

Na faia ni moega o se tulaga o soʻo se tulaga lautele: nofofua (i lalo o le motumomor 1900/2000800 / 900m), semi-fana).

O le moega o le paluga o le natura faʻavae e aofia ai le tolu vaega autu: o le pusa, le pusa ma le masini faʻataʻamilomilo. O le pusa o le mea moni, o le mea moni lava, o le moega masani: o tupu tutusa (itu tutusa o laupapa), tua, faavae (tele (sili atu mai le plywood vaitafe i luga o vae ma le vevela. O le pito i tua o le moega o loo lafi i totonu o le pusa. O lona gaogao faʻataʻitaʻiga mafai ona maua pe misi le puipui i tua. Faʻafesoʻotaʻi le pusa ma le moega i le tasi iunite o fesoasoani i se faʻasologa-liliʻe.

Anapogi i se pusaai?
Ata 13.

"Meafale Seriowy"

Anapogi i se pusaai?
Ata 14.

"Meafale Seriowy"

Anapogi i se pusaai?
Ata 15.

Colombo 907.

Anapogi i se pusaai?
Ata 16.

Colombo 907.

13-14. Taʻea faʻataʻitaʻiga O le galuega a vae e faia ai le vaega mai le Chipboard, faʻamalosia i le faitau aofaʻi o tagata (13). I le aoauli, o le ala lea o le alavai e pei o se tala teuteu o le pusalerobe (14).

15-16. O le moega o le moega o loʻo faia ma le faʻaaogaina o se uʻamea fausaga o le aoina o le lua vaega faʻaaogaina ma le lalagaina o lapeʻa ma vae (15). I le vaitaimi o le aso na taʻoto ai nofoaga moe i tua i tua atu o le faʻamau a le Tapuna o le Failautusi (16).

Ina ia sili ona faigofie le moega i lalo ifo, o le pito i luga o le moega e masani ona fai ni au vaa. Sii le moega i le tosoina o le pito i luga o le itu faʻafeagai mai le puipui, a o manaʻomia le faia o se taumafaiga 1.5-15kgs. O le mea e tatau ai le filifiliga - fusi o le Stured i le faasologa o le siitia o le moega. Avanoa avanoa e le aveesea moega, palanikeke ma aluga - filifiliga filifiliga. E manaʻomia se atigipusa ma le loloto o faʻasoa ma se sekone lona lua o le asiasi o nini.

I le aao o Morphous

Anapogi i se pusaai?
O le moe manaia, pei o se tulafono, e faaauupegaina i se fale orthofautic. O le a avea i tatou o lona aoga tele i luga o le tau maualalo i le tau moe ma le sili ona nofoa-moega. E leʻi lava le filifilia avda i le Somarmart e le gata i le moe, ae o le soifua maloloina foi, e taua foʻi mo tamaiti ma talavou. E le saʻo, o le moega malulu (mai le foma i totonu .P.) E mafai moni lava i ni nai tausaga faʻapitoa le atinaʻeina o Scolisis i se tamaititi. O le tele o taimi, o se mea vaivai pe faigata e le o se saofaga i le lelei o tagata matutua. O le mea lea, o le avanoa e filifili ai le manogi o Orthodic o le taʻitaʻi gaosi oloa o se faʻaopoopoga o moega moega. E masani lava kamupani o loʻo tuʻuina atu i luga o moega e lua pe tolu ituaiga o tagata faʻatau. Ae e mafai ma tutoʻatasi o le a faia le teuteuina o se mafiafia mafiafia (e te fesili muamua atu i lenei tapulaa mo le gaosi oloa mo le moe).

Gaosi e ofoina atu i luga o moega ma faafiafiaga. O le vaipuna e sili atu i lona moomooga i le pu o Axis ma, pe a ave le moega, e tu i le puipui ma se faatafafa faʻataʻamilomilo. I luga aʻe o le koluse axis (o le faʻasologa o le sosolo i luga). I le "le faigaluega" tulaga, o le moega o loʻo i luga o le puipui ma le fesoasoani a le poloka (loka) pe o le le gaoia o le ogatotonu o le puipui. O metotia uma e tutusa le faʻatuatuaina, ma o le filifiliga e faʻailoa ai le tele o gaioiga o le fale mautotogi o le fale mautotogi. E naʻo lo matou matauina o le toʻatele o le moega o loʻo faigata ona tatala le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe. O lea, i faʻafiafiaga a tamaiti, o moega o tafaoga faʻaosofia o loʻo masani ona faʻaaoga. O sea, mo se faataitaiga, o le faatusatutusa "Bratrano" ("Skand-meafale") ma le "solo" ("Soniagata").

Anapogi i se pusaai?
Ata 17.

CII.

Anapogi i se pusaai?
Ata 18.

CII.

Anapogi i se pusaai?
Ata 19.

Colombo 907.

Anapogi i se pusaai?
Ata 20.

Colombo 907.

17-18. O le laulau lapotopoto faʻapipiʻi i luga o le pito i luma e mafai ai ona e faʻatulaga se fale faigaluega i sekone (17) ma e le mafai ona faalavelaveina i le moega pe a leiloa le moega (18).

19-20. Talaleina mo tamaiti: Faatasi ai ma le fesoasoani a faigofie faʻalauiloa, o le fale faigaluega (19) liliu i se moega uila (20). E le gata i lea, e mafai ai se tulaga o loʻo i luga o le laulau luga ma le moega tutusa i le puipui. O se tamai maso o le autu o vaega o elemene e mafai ai ona e faia e aunoa ma le igoa auala.

Vaega vaaia o moega, tua, toe foʻi, o loʻo faia e masani lava mai le laina faʻapipiʻi poʻo le lalagaina o le chipboard. Vaiaso vaiaso (faʻataʻitaʻiga, "vai mama", o le MBI) o loʻo iai faʻataʻitaʻiga mai se fafie, masani, Birch ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech ma Beech O le tau o ia oloa o le 40-80% maualuga atu nai lo le tau o Analogs mai le laupapa laupapa.

E le mafai ona taʻua se tasi e mautinoa e le lava le gauaʻi moega. E ui lava i le matagofie o le fesuiaʻiga, o ia oloa o monofanal - o loʻo fuafuaina mo le po malolo. O le mea lea, o le a e mauaina ai se isi "aso fetalai" meafale, a leai e leai se nofoaga e faia ai malo ma maua ai oe i luma o le TV poʻo se tusi. O tagata gaosi oloa na fofoina lenei faʻafitauli i le faia o se tuʻufaʻatasia o se faʻasologa (sofa ma se moega paʻepaʻe). Luma faʻataʻitaʻiga, o le moega sank i luga o le nofoa o se sologa tumau. O le fausiaina o le fausiaina o se tasi televave: O le sona na maualalo le maualalo o le (e uiga i le 350mm), ma le moega, i luga atu, e maualuga (sili atu i le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m (sili atu nai lo le 500m). Ae o le auala na atiaʻe ai le auala na faʻatagaina ai le SEFA nofo i Suʻega o Suʻega o le Synchronous i le gagau o le moega. Falemai, o nei mea e leʻi faʻaalia foi ile tatou maketi. Ae peitaʻi, e te iloa, o le manaʻoga e ogasua i se fuaiupu, ma atonu e le o toe umi lava e aliali mai i ai mea teuteu.

Fai oe lava

O moega o moega e sili ona lauiloa i Amerika, Italia, Peretania Tele, Finepa ma isi atunuu. Peitaʻi, o fale gaosi tapenaga oloa, e le mafai lava, o loʻo faʻaalia le lautele nai lo le faia o oe ("faia"). O le mea mulimuli na tatau ona aofia ai le siʻitia o masini, o mea uma e manaʻomia, faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o vaega laupapa, faʻapea foi ma ni faʻamatalaga auiliili mo le lolomiina ma vioa. O le tau o sea seti e tusa o le 10 taimi e itiiti ifo nai lo le tau o le mea uma. O le aupito lata mai o ni mea taugata e aofia ai le faʻavae i lalo o le motu ma pusa naʻo le faʻatasiga e manaʻomia.

Pikiaboo

O le laʻau muamua na gagau sa masani lava ona le mafai ona togafitia, vaipuna, o le plywood po o le faatopetope i lalo na vaaia, lea e leʻi teuteuina ai le fale. Ave aso o meaafale i le tapunia tulaga e masani ona masani ai foliga o se kapoti po o le coupe. A o le tulafono, o le tagata faʻatau e i ai le avanoa e faʻatau ai se moega atoa ma isi modules na gaosia i le tutusa sitaili (o poloaʻiga e faia, navigator, E mafai uma ona tatalaina uma fata ma faʻaopopo (i lenei tulaga ua sili ona moni) kapeneta - mo le moega lino, lavalava .1. O le loloto o le module vaega e masani ona fuafuaina i le loloto o le moega o le moega o le moega - 450-600m.

Aua le pepelo i le puipui

Anapogi i se pusaai?
"Snata" o moega vaivai (ma le tuusaunoaga o faʻataʻitaʻiga ma le pito i lalo o le kesi kesi, vaʻai le polokalame i lalo) E tasi le polokalame. Afai e te tosoina le fale laupapa latalata i le puipui, o le a amata ona aʻe (mulimuli ane, o le axis, o le a faʻataʻamilomilo i totonu o le potu o le springs e pei o le tulaga o le promotions). O lenei vaega e le o fai ma sui o le faaletonu mo tagata matutua. Pau lea o le taua le manatua o le faʻaogaina o mea loloto, e le mafai ona ala aʻe i luga o le laupapa, ma le siʻomaga - o le pito latalata i le puipui. A a leai se tamaititi e latalata i le puipui, e mafai ona ofi i le va o le puipui ma suia le pepelo. O le mea lea, e le fautuaina tagata gaosi oloa ina ia maua ou moega tumu mo tamaiti i lalo o le 10 tausaga le matua. E ono foʻia le faʻafitauli o le faʻaupuga tulaga mafai ona foʻia, ae, ma, matou te leʻi mauaina ni faʻataʻitaʻiga i luga ole maketi.

O le moega o moega kapeneta o loʻo faʻamau e ni auala tele e lua. Mo le tulaga muamua, o le faʻavae ma le fulufulu o loʻo i tua o faitotoʻa o faitotoʻa na oso i tua o fata, poʻo le faitotoʻa faitotoʻa o le Kapeneta. O le le lava o lea ituaiga faiga o faitotoʻa masani o le a le faia le moega pe a faʻatau uma le moega, latalata i le ulufale atu i tuaoi tuaoi poʻo fata. I le tulaga lona lua, o se teuteu o le vaega o loʻo taofia i le pito i lalo o le moega. E masani ona faʻamanatu i faitotoʻa o le faletusi. Ae i luga ole talosaga, o soʻo se manatu faʻapitoa e mafai ona avea ma: o se tamai fale malama, o se ato o aʻa o tagata anamua, o se maota o mea anamua .D. E sili atu le le fiafia ma toetoe a masani ona manumalo-manumalo filifiliga mo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi - o se faʻata tele. Manatua: O le faʻata o le faʻata na matua faʻateleina ai le tele o le moega, ma o lona uiga, o le a sili atu le malosi o le auala o le a faʻateleina ai (o le a afaina ai le tau).

Fuafuaina o isi filifiliga ofoina e nisi tagata gaosi ("Sonata", "le vai mama"), e aofia ai fale gaosi (mai le 500 400 Norllas) totonu o le pusa.

Anapogi i se pusaai?
Ata 21.

"Meafale Seriowy"

Anapogi i se pusaai?
Ata 22.

"Meafale Seriowy"

Anapogi i se pusaai?
Ata 23.

"Optimum"

Anapogi i se pusaai?
Ata 24pi.

MDH.

21-22. Faʻataʻitaʻiga "vaa" e mafai ona liua tamaiti i le potu a le kapeteni moni. Ae ina ia mafai ona faʻaliliu le moega mai le tapunia (21) i le tatala (22) tulaga, o le tagata matua e sili ona manaʻomia. Ae maise lava, mo lenei mea e tatau ona e tosoina mo se faafetai maualuga.

23. Lagolagoina taumafaiga pe a tuʻu i lalo le tino o le sprizlenil moega e matua itiiti ifo nai lo le tulaga o le saʻo. Ae ui i lea, o le nonoa o le pusa i le puipui e tatau lava ona aoga.

24. O le puipui puipui o le MDH e aofia ai le moega pepe, o se ofu o le fale ma se pou ma le auvae. O le tusi faʻamaonia e tuʻuina atu i le fausia-i luminare.

Mata e mafai ona faʻaoʻoina le moega pepe i lalo o le puipui? Ioe, ae mo lenei mea o le a tatau lea e uiga i le faʻatinoina o galuega, o le tagata faʻamaoni o le a mauaina oe E le maua ni ana avega o nei auaunaga. Oka le moe e aunoa ma ni mea teuteu teuteu o le vaega ma i totonu o le pusa e aunoa ma le maeʻa e le o se faʻafitauli. A uma ona faʻapipiʻiina, o le digwall pepa (laupepa) o loʻo i le pito i lalo, latou te ufiufi i le pepa puipui pe valivali le lanu o puipui ma le "Anting" vaega (i lenei nofoaga o le a latou faia muamua se uʻamea faʻapitoa i lenei nofoaga). I luga o autafa o se ata tutusa, e mafai ona fetuʻunaʻi e fai kapeneta poʻo fata, ma aumai i latou i tulimanu o le potu, ma le meaafale o le a foliga mai o se fau-puipui. O le maeʻa o le laulau i luma, naʻo valivali na fausia ai le taʻele o le mea e mafai ona fufuluina, pe o le pepa puipui e tatau ona faʻaaogaina, ona o le a e paʻi atu i ona lima i luga o le moega.

Faafiafiaina inisinia

Tagata uma o tagata malaga i nofoaafi ma latou te le fuaina le faigata tele (ma lemu i lalo) luga o taavaletoso o le taavaletoso o le taavale tuai. AVALI LE CALLS O BELLES e laititi - na o le 15-18kg. Mo le faatusatusaina: o se moega e tasi o le laupapa laupapa ma le afi o le faavae ma se orthopedic stroress mamafa mamafa i le 40kg. Ua manino o le au taʻitaʻi i se moega gaʻo le a naʻo le mamafa o le moega pe a leai se moli uila. E ia te ia tagata gaosi ma aiga, ma le itu i sasaʻe-faʻaeteete tele. O le siʻitia o galuega e matua fesuisuiai. E mafai ona faʻaaoga le Steel Squebrandrical Squindrical Springs, saunia-faia le tautotogo Memonis i le fale ma le ua taʻua o le kesi. O le mea mulimuli e masani ona masani ai i le tele o avetaavale. O loʻo faʻatu i luga ma taofi i le pito i luga le faitotoʻa o le ogalaau o le tele "lautele" ma "hatchbacks".

O le auala kesi mo le tele o parameters e sili atu i le tautotogo. Muamua lava, ua ia te ia se punaoa lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tautotogo o le pla phatement e fuafua ile averesi mo le 20 afe. Siiina / Maualalo Cycles, ma kesi efio - i le 50 afe. taamilosaga. E ui lava, ioe, 20 afe ua lava (e 50-60 itula o gaioiga faifai pea). Kasa eletise, e ese mai i le masani apu, aua le "lelava" i le taimi ma o lea e le tatau ona fetuutuunai. O le isi lelei o le kesi o le kesi o se lamolemole ma toniga gaoioi.

Seʻia oʻo i le taimi nei, o meaafale fale meafale na faʻaaogaina e le au fai pisinisi, o loʻo faʻaulufale mai ni masini ma kesi efisjors: basbach, conpay), gainy) Peitaʻi o le latou tau e matua maualuga lava, mai le 8 afe o tamā. E leʻi leva, o le gaosiga o le maualuga o le tulaga maualuga ma e masani ona taugofie (mai le 4 afe rubles) kesi overvotors faʻavaeina le Kamupani i le Kamupani Tekhnoform.

Anapogi i se pusaai?
Ata 25.

Anapogi i se pusaai?
Ata 26.

Anapogi i se pusaai?
Ata 27.

25-26. O le mea e mafai ai le faʻaaogaina o le ata o se laʻau gau, ma se vaega o le faʻavae, e taaalo i le matafaioi o se tuʻuga o le faʻatulagaina (25).

27. Taumafa manogi syvator gaystan ua mamanuina mo le 50 afe sifi / lalo o laina. O nei malae faʻaaoga e faʻaaoga ai ni lapoʻa aʻo leʻi fanau, pei o le "ie mama".

Manatua lena mo moega taʻitasi, e tatau ona filifilia taʻitoʻatasi le togafiti (faʻalagolago i le tele o le moega). I le faafeagai, a le o le moega o le a oso aʻe ai, poʻo le taimi nei o le taumafaiga (ona e tatau ona e faʻapipiʻiina ou maso) o le a lapoʻa. O le fetuunaiga o le masini e suia e ala i le faʻaitiitia poʻo le faʻaititia o le numera o spring, i le kesi, piki i luga o le sili ona lelei o le lima o loʻo i ai, faʻatupuina ai se taumafaiga 110-230K

I le faʻaopopoga i le aʻea o le auala, o le tagata faʻatau e tatau ona vaʻavaʻaia i le siitia o le auala i totonu o le pusa (o le-taʻua o Sueli lagolago). O le sili atu le faamalieina o le polo. O le a tuʻuina atu le pisapisao ma faigofie ona faʻagaioi, faʻapea foʻi ma le toe leai o se tupua.

Fausiaina o Tapunia

Anapogi i se pusaai?
ae
Anapogi i se pusaai?
B.
Anapogi i se pusaai?
i totonu

Tumau le siitia o le auala;

B-Taulaunoa etitototi o loʻo i lalo ma i luma o le faʻasologa o gaioiga;

I le rhinestone evervators, o loo i luga ma tua o le axis o liliuga;

1-moega;

2-pusa;

3-feeseeseaiga taofia;

4-tautotogo faaloaloa (4-8pc. I le laina);

5-pusa;

6-kesi o le lifi (2pcs. I autafa o le moega);

7-sugap fusi o le auala i le pusa;

8-node o alu i le puipui ma fola.

Faatumu le puipui

I le matou atunuu, tagata gaosi gaosia ma o latou faʻatau oloa, ma feteʻenaʻiga faʻapitoa i mea tau mea e fai ai le matou atunuʻu. Aua le faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le le aoga, talu ai o le moe sese e mafai ona momoli tele ni faʻafitauli. O lona pusa o le a faʻapipiʻi i taimi uma faʻapipiʻi i le puipui, o nisi taimi i le puipui ma semi ma uʻamea tulimanu poʻo puipui faʻapitoa. E manaʻomia aua o le faamimigi ifo o le moega ma pe a aveesea, o le malosi na faia e le siʻitia o le masini scranism e saeia mai le pusa mai le puipui mai le puipui mai le puipui mai le puipui mai le puipui mai le puipui. O le tele o le tele o le vaega o le gau ma le umi o le leve (ma se faʻamalosi o loʻo maua ai, o se faʻamalosia o le malosi), o le malosi o le faʻapipiʻiina o node ma le pa)

Nei o nisi fautuaga e aoga e mafaufau:

E mafai e faʻamau ai le moega i se moega taʻavale ma sima ma se ipu o loʻo i luga o le fao ma le faomea poʻo le umi o le 70mm (e sili ona lelei o le 70m);

Afai o le puipui o loʻo ufiufi i le laupapa laupapa pe faʻapipiʻi, o le umi o fao e tatau ona faʻateleina i le mafiafia o le tulaga maualuga. Pe a faapipii i le fola, ia fai i le mafiafia o le "folasia"

E le mafai e aunoa ma le faʻamalosiina o mea e faʻamalosia ai se moega i luga o le papala o loʻo i ai, faʻapea foi ma le piliki o le mafiafia o le 250mm (i le tasi pili uila. O tuusaunoaga o le tasi moega o le sifi o le sifi i le mauga autu i le fola.

O le tau o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o moega papaʻe e tusa ma le 2 afe rubles.

Aotele. O le filifiliga o faʻataʻitaʻiga i le fale moa maketi, ae talu ai o le tele o maʻi ua sauni e fai fale moe e fai ai le ata o le 5.-1.5 i lalo o isi filifiliga e mafai. E leai se auala mo le fesoasoani a se polofesa. Faʻafetai i le uluaʻi tali lelei, le moega e le gata ina ia mafai ona e sefeina le avanoa, ae o loʻo faʻamamafaina foʻi le talafeagai o le tulaga. O moega ua faʻaautu mai i aso nei o loʻo tumau ai masini ma o le a tautua ia te oe i le tele o tausaga (tagata gaosi saunia e tagata gaosi oloa - 2-5 tausaga).

Faʻatulagaina Tau o Fugalaʻau moega e faʻalagolago i lo latou tele ma mea o le faʻamaeaina o panels *

Faaumaina vaega Tau, afe rubles.
Momo fua, mm
2000900. 20001400. 20001600.
16mm chipboard, tuai 18-28. 30-35 33-37
16mm chipboard, Fanny veneer veneer 25-30 35-37 36-38.
Plywood 8mm, teuteu sacquated 18-26 31-36 35-38.
Acrylic ipu tioata ma almininir -ldings Mai le 30. Mai le 40. Mai le 42.
Faʻata Mai le 33. Mai le 43. Mai le 45.
* O tau o loʻo tuʻuina atu mo moega ma se kasa o le falesa na siitia ai le auala (e aunoa ma le tau o le fofo).

O faatonu faafetai i le Kamupani MDCH, "Teugaa Syphony", "Soniagata", "Sanclitelite" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili