E mafai e le Microwaves

Anonim

O le tomai faʻapitoa o le sili ona lelei o le aso nei o loʻo avea ai ovesbove o ogaumu o le ogaumu, o le tele o galuega, faʻaopopo galuega - grill, o loʻo fesoʻotaʻi, falaoa, falaoa, falaoa

E mafai e le Microwaves 12730_1

E mafai e le Microwaves
Whirlpool
E mafai e le Microwaves
Moulinex

I le MW7001 masini (Molinex) E i ai se auala o Microwaves, Greill, Convection ma moni falaoa na faia

E mafai e le Microwaves
Moulinex

Ma le MW8690 microwave Oveven (Molinex) E faigofie ona saunia meaʻai meaʻai faʻafetai i le tagata taʻalo galuega

E mafai e le Microwaves
Lg

O le MH-6387RF (LG) masini e sili atu lona malosi ona o le puipui faataamilo

E mafai e le Microwaves
AEG-Electrolux

Faʻataʻitaʻiga MCD 256 (AEG-Electrolux) ma le palu

E mafai e le Microwaves
Electrolux
E mafai e le Microwaves
Whirlpool

O le JT 359 Ix Device (Whirlpool) Fai le kuka faigofie e mafai ai, e tatau ona e manaomia le setiina taimi. Faʻapea foi i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se meaola

E mafai e le Microwaves
Whirlpool

O le faʻatonutonuina o le microwave uneve e ono mafai ona faʻaaogaina le masini poʻo le faʻaeletonika. Aemaise le faigofie, o le i ai o se faʻaaliga e faʻaalia ai le faʻagaioiga faiga

E mafai e le Microwaves
Mimiti.

O le Microwave Mea pueata ua fautuaina e faamamaina ma le susu susu i luga o kuka. Le mafai ona faʻaaogaina vailaʻau

E mafai e le Microwaves
Lg

Microwave MH-6387RFS (LG) ma le faʻata faʻaata mai i luma. O le leai o se lino, lapotopoto le puipui pito i tua ma le tufatufaina o le microwave galu ona o le suia faapitoa o le 30% o le faaopoopo aoga

E mafai e le Microwaves
Pananic

O le NN-GD576MZpe Device (Payason) ua faaauupegaina ma le kuata

E mafai e le Microwaves
Lg

I le MH-6346qms (LG) faʻataʻitaʻiga, e i ai le lua grill: pito i luga (quartz) ma lalo (sefulu). O lea e le mafai ona e liliu le aano o manu i le taimi o falai

E mafai e le Microwaves
Vevela-ariston.
E mafai e le Microwaves
Electrolux
E mafai e le Microwaves
Whirlpool

O le Max (Whirlpool) faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i se tulaga le masani ai ma e foliga mai e pei o se tamai tv. O lau filifiliga e maua ai ni filifiliga lanu. I le masini o loʻo i ai ni auala kuka ma se mea leaga, o se ulugaliʻi, faʻapea foʻi

E mafai e le Microwaves
Samsung

Faʻataʻitaʻiga Pg831r (Samsung) ma le faʻaluaina

E mafai e le Microwaves
Lg

MC-8088HLC (LG) ma le faaluaina

E mafai e le Microwaves
Hansa.

Microwave Amm20e80ginh (Hansa) ma 9 polokalame

Microwave (poʻo le microwave) ua nofo faʻamalosi tino i o tatou fale. Iloga muamua, na faʻaaoga lelei i latou e faʻafaileleina ai oloa. Athena, ua atili ai ona latou liliu i mea lelei mo le faia o le tele o ipu, sauni e tauva ma le matagi a le matagi. O a ni mea ou te maua ai?

O le suiga i totonu o le au ogaumu na tupu e le ogaumu ona o le mea moni e pei o galuega e pei o se ata, o loʻo faʻaopopoina, ua faʻaopopo le vaʻa). Lea e mafai ai ona e faʻalautele le faʻalauteleina o mea lilo o le masini. Tagata faʻatau sa faʻafetaia le tele o a latou lautele, ma ua faigata ona maua se microwave, o loʻo faʻaoʻo atu i Microwave Mode.

Sili "tagata faigaluega"

E mafai lava ona fafagaina le mafutaga ma faigofie, ma e galue atoa lautele nai lo le kuka (Papatusi, kuka ma kapeta eseese), o ni elemene mama), o loo faaaoga ni vaega o fafo. O loʻo aliali mai le lelei o le eletise i le malosi o electromagnetic oscilice o le ultra-maualuga taimi (microwave galu), o le faʻaolaina o le eletise-maneta. Ma le isi, e leai ni a latou seleselega feoaʻi o loʻo taofia ni oloa, ae o le vai o loʻo i totonu. O ana mole i lalo o la latou faatosinaga amata ona vave agai ma fiafia. O le iʻuga o le siʻitia o le vevela o le vevela, ma o lea maʻa mautu o meaʻai. O tulaga lelei o le masini tagata e malamalama vave i ai: O se faʻagaioiga e mafai ai ona e sefeina vitamini, ma e le susunuina le meaai ma e le o le toe fanaina. O le saoasaoa o le faʻagaioiga o le Microwave fiafia i tagata pisi e le maua le avanoa e totogi ai le tele o taimi i umukuka ma fee. O meaʻai i le microwave mafai ona saunia 4-8 taimi vave nai lo, tatou fai atu i le ogaumu a kasa. E ala i le ala, o le faaseeina o le a tele na faia mo tagata faʻatau o nisi tagata gaosi e maua ai Microwave Mode, e pei o le osofaʻiga a le naviron (rule).

O le autu "tagata faigaluega" i le Microwave o le microwave galu e fetaui i le potu. Atagia mai i ona puipui ma lalo, latou te mafanafana mai itu uma. Ae o le taimi lava, o le miti malosi e le o tufatufa atu i luga o galu, ma tagata gaosi oloa e o atu i le eseese o togafiti e sili atu ona e sili atu ona lelei le faiga. O lea, o le a le faʻaaogaina o se laulau faʻavave, o le fea o loʻo taumafai i le taimi o faʻagaioiga. Kushany i luga e sili atu le lelei faia. Lg eletise eletise snuacaies (Korea) i nisi faʻataʻitaʻiga, pei o le MH-6387RFS, faʻaaogaina le Wave Stonelaur (Antena). O loʻo tu i le pito i lalo o le mea pueata ma natia i tua o le pallet. O lona rotating blades o le faʻasolo i luga o galu sili atu, ma tumau le ipu tumau. O lenei mea e mafai ai ona tuʻu i totonu o le ogaumu o le tele o oloa (Sei o tatou fai mai se iʻa lapoʻa).

Microwave Maeamuc Device

E mafai e le Microwaves

1-sulu;

Fale 2-sooga;

3-maneta;

4-fin;

Mafuapafoga Malosiaga;

6-faʻataʻamilomilo tulaga;

7-quartware;

8-Ua galugi 'aisa.

9-galue mea pueata

O se tasi o faitioga ogaoga faasaga i solo-microwaves (o loʻo i ai, ma le pau lava le ituaiga o le uroumu o le uroula) o le mea moni lea e le mafai e le auʻamuina o feoai. O isi tupe tupe maua e sau ma se palu-amio pulea elemene elemene. O Ia o le na te faʻaseseina le oloa i fafo atu, ma i le taimi lava e tasi o loʻo fausia ai se le fiafia. Atoa ma le microwaves prilive faʻatagaina tatou e faʻatupu ai le moni o le laʻei o laʻau, o lea e tatau ai ona tatou gauai ese.

O le uluaʻi "nofoaga o loʻo i ai" Gaill i le falelotu o le taualuga o le potu galue. E mafai ona tu ma lalo ifo, ma luga o lona puipui i tua, ma o nisi taimi i le tele o tulaga. O lea, samsung ficronics (Korea) na tatalaina le PG831R faʻataʻitaʻiga ma se faʻaluaina o le galugalu mai itu eseese o le potu. Ato toetoe lava a le uaea atoa. Meaʻai i totonu o se mea faigaluega faʻamafanafana atili lelei tusa ma vave. Ua faateleina ai foi le aofai o ituaiga meaola fiafia. O le "paionia" i le Microwave o se tane vilk grill-uamea-totonu o le mea e maua ai le vevela o le vevela. E masani ona ia "ola" i luga o le ulutala o le mea pueata, e masani ona tupu i luga o le telefoni, pe a manaʻomia, e mafai ona suia lona tulaga i le maualuga o le fale. O le mea moni, o se meaola o le potu e tele le avanoa ma manaʻomia ai sili atu amio mama pe a fufulu.

E mafai e le Microwaves
Mimiti.

Ata 1.

E mafai e le Microwaves
Teka.

Ata 2.

E mafai e le Microwaves
Bosch.

Ata 3.

1-3. O loʻo sili atu le fesoʻotaʻiga o le microwave i lalo nai lo na vavae ese, ma o loʻo latalata i o latou agavaʻa polokalame

O loʻo maua fua e le aʻoga i aso uma o le kuata. O le a se mea lelei? E maitauina i totonu o se faʻataʻitaʻiga, i le faʻatauaina, ina ia faʻaletonu na ia faia. E faigofie le mama, e sili atu le tamaoaiga, Invely luga vave ma luga atu i se vevela maualuga. O lenei elemene na maua le faʻafetai i tubes mai le quartz tioata, lea na mimilo ai se paʻu manifinifi i le hellix.

Hololon Heatting elemene elemeni-faatumu ipu ata ma mutia o filo e mafai foi ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le MP-9485srv (LG Scordros) ogaumu). E masani ona faʻapipiʻiina o se mea puʻupuʻu, ae seʻia o le lautele.

Matua lauiloa tele i le Microwave Convector Mode. O le Fana lea e maua ai le ea loisi i totonu o le potu. Fai mai, e pei o se tulafono, faʻaopopoina se laina o le mea o loʻo faʻatumuina ai elemene (sefulu). Aunoa ma se auala savali, o le stove e umia e tagata e umia e le mafai ona maua i latou lava ma le tao eseese.

Saogalemu tulafono faatonutonu

1. O loʻo tata le microwave i le vevela o le vevela.

2. Faʻamatala o le ventipeli (pu. I le va o le ogaumu ma luga e tatau ona avea ma lautele o le itiiti ifo i le 15 cm lautele, saunia le ea ea femalagaiga.

3. O le a mafai ona liliu naʻo le faitotoʻa.

4. Mataupu o loʻo i ai le masini microwave faiga e aunoa ma oloa.

5. Volume meaai i tane hermetic. E i ai le lamatiaga tele o loʻo i le faiga o kuka e mafai ona latou taʻele ma o mai i le le mautonu.

6. Fai mai fuamoa i totonu o le atigi, a o mafai ona latou pa. E mafai ona kuka le fuamoa fuamoa, ae o le Yolk e sili atu i le tuia. Tomasi e tatau ona muamua tutoʻatasi ma se nila pe tipi ese ma se maʻa naifi.

7. Aua le latalata atu i le 1 m mai le fale faigaluega.

O le a le mea fou?

O tagata gaosi o loʻo taumafai pea e fai se galuega sili ona aoga. Pala o nisi kamupani e iai le steamer galuega. Suamalie ma le aoga ma aoga mea e maua ai oe ma se faʻataʻitaʻiga e pei o le JT 359WH (Whirlpool, US). O le mea moni, o le steamer i lenei tulaga o se isi seti o ipu, e pei o le masani masani a le steamer mo kuka i le ogaumu. Oloa o loʻo tuʻuina i totonu o se tane faʻapitoa ma se Seleve, ma o loʻo sasaa le vai i totonu o le ipu maualalo. Ua lava lea e filifili ai le taimi fiafia- ma o le a faagasolo pea lava le faiga. Vevela le vailaau o meaʻai, ma vave lava (tatou fai mai, fualaʻau e moni mo 2-5min).

Mouleinex (Farani) na sili atu. MW7001 E le naʻo le MW771. "Ae atoa ai, ae o le galuega foʻi o le fai meaʻai. Faafetai i lenei, o le a mafai ona e sauni i ai tusa ai ma le mimilo o ipu ma isi moega meaola eseese. Faamaumau- I se togafiti faapitoa ma getting blades. Tuu mea taua i totonu - ma le umu na palu i le paluga. O loʻo galue pea ma le faʻaolaina o le faʻatoaga i le areto. E i ai le avanoa e filifili ai le tele o le pito i luma o baon baon (0.75; 1; 1.25kg), faʻapea foi ma le lanu o le papupuni poʻo le lio lio). I le faasee, e mafai ona e kuka ia Jam.

Se isi mea manaia fou. Hard Microwave Oves Rawing Rangoga Manao na fetuunai ona o le faasolo i totonu o le faaupuga ma motusia o le maneta. O le umi o le magneron e le aoga, le vaivai o le aafiaga o galu. E mafai ona afaina ai le lelei ma tofo lelei o oloa, talu ai o le faʻamafanafana e tupu pei o le oso. VVERS SAME, pei o le NN-CD997 (Payanic, Iapani), faʻapipiʻiina se auala e mafai ai ona e pulea le malosi masani, e fesoasoani e sefe ai meatotino.

O le utene o le utene o le le faatuaoia, ae faigofie o le puleaina e sili atu ona taua mo nisi tagata faatau. O fale gaosi oloa ofoina mai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, polokalame otometi: E taua naʻo le filifilia o se oloa tele ma se vaʻaiga, fetaomi le faʻamau o le a tutoʻatasi. O lea, i le R-8771Lsl faʻataʻitaʻiga (Sharp, Iapani) O loʻo iai se polokalame o le kukaina o le kukaina o le pizza ma ono ipu, plecaked dogs, ellowed dogs, ellowe presed fuamoa, scressd dogs, expecled fuamoa, mama.

O le MC-8088hlc masini (LG eletise) e le gata i polokalame otometi, e tusa ai ma ona agavaʻa, ma mafai ai ona tauva ma se fale apamemea. O le a matou maua vave le lua i le taimi e tasi, ona o le mea e sili ona faʻamatalaina o oloa ma tao. O le Lataina o le ea mafanafana liusuavai aisa i luga o le pito i luga o sapalai sao ma le microwave le mautonu o le paʻepaʻe faʻaleagaina i latou mai totonu. I se faʻaopopoga, o le lua-tulaga o le tulaga e mafai ai ona saunia ni ipu i le taimi e tasi.

"Tautala" numera

O loʻo sau i le faleoloa, o le a e vaʻai o le microwave toe foʻi faʻamatalaga e masani ona amata i faʻamaumauga o le potu, paoa (faʻaaogaina) o gaioiga ma isi mea. Faʻafefea ona saʻo sau i lenei faʻamatalaga?

Tatou amata i le voluma o le mea pueata. Lenei faasalaga eseese i le va o le 12-42l. O le mea sili ona laiti e masani ona fuafuaina mo le vevela ma le faʻaleagaina oloa; O le voluma e oʻo atu i le 25l, o se tulafono, e tupu i le solo-ogalaau. Amumeries o le tele tele e masani ona faʻaaogaina ae le o le Brass Kapeneta (o le a latou faia falai falai poʻo le manaia o keke).

Microwave sa muamua vaina. O tagata faʻatau na toe tali vave i le tuputupu aʻe o le lauiloa o le lauiloa o tekonolosi, ofoina atu o faʻataʻitaʻiga. Ma, afai e te filifili e aumai mea uma, e mafai ona e pikiina se ogaumu o le a fetaui ma le umukuka i totonu. Faʻamatau, ia avea faʻatusa sili sili ona taugata ma tele (a latou voluma, o se tulafono, o le 30-40l, ae e mafai ona maua le faʻamalositino 20l.

E faigofie le fefiloi: Faʻafefea ona sili atu, o le vave foʻi lea o le vevela o le meaai. O le lautele o le mana e tatau ona i ai i le vaega o le masini. O le talafatu o le mea e masani ona mafai ona fetuʻunaʻi le malosi o le microwaves ma e mafai ona e filifilia le sili ona lelei mo le kukaina o se ipu. Ia eeʻesea le mana o mea uma, ae o le tapulaʻa foi o le faʻaaogaina e faʻatapulaʻaina vave le faʻaaogaina o le eletise o lau fale eletise. Mana o le taumafaina muamua faʻalagolago i luga o le iai o le alu ma convector. Latou faʻaaogaina tele le malosi (muamua- i le averesi --2-1.5 kw, ma le lona lua o le 1.4-1.6 kw) ma masani ona faʻagaioia ma le faʻa-0.8. O le mea lea, o le avega i luga o le eletise eletise o le a maualuga.

O le tau atoatoa

I le "Tele Raceing" Tele Vaega e aofia ai i le faʻaleleia o Microware Maea: Bosch, Theremen (Normen, Sparnic Actonics, Yolenpoc, Sacoungs Intonronic, Aslenpoc, Sacoungs Intonronic, Aslelpoc, Sacoung Earninpocs, arlenpocs, o le eletise, afuninisponics, arlenpolic, arlelpolic, arlelpolic, sawnpolics, o le eletise. Tau mo masini aveese tuu i luga o le lele o le faigamalaga o le inisinia mafaufauga. Taitasi foliga fou, atiaʻe pe faʻafoliga tekonolosi, faʻapea foi ma le faʻateleina o le tele o le a manaʻomia faʻaopopo tupe faʻaalu mai le tagata faʻatau. O le faigofie solo solo-Ovens e sili atu i le 3 afe rotabs. Afai o le tala o loʻo aliali mai i le mea faigaluega, o le a tatau ona e tuʻuina atu mo le ogaumu 3-7 afe rubles. O loʻo iai foʻi le meaʻai ma le faʻapipiʻiina o le saʻolotoga, e ese mai, gaosi galuega galue ia latou masini tekonolosi (Taeloia e masani ona ogaoga - 9 o le mea lea e tau ai le ogaoga - 9 tulaga e masani ona ogaoga - 9 tulaga e masani ai ona ogaoga - 9 tulaga o loʻo masani ai le ogaoga - 9 tulaga afe.

O le maliega o le tekonolosi exwedded faʻataʻitaʻiga o le a tau le averesi o le averesi o le 15-25 afe rubles. E aoga le totogi o le alualu i luma ma le televave pe faʻatapulaʻaina i le faigofie filifiliga? E tatau ona e filifili mo oe lava.

O faatonu faafetai i le kamupani lg eletise, "CSHINCETEY COYNE, PactLal, Absul Teka mo Fesoasoani Teu.

Faitau atili