Atoa le mimilo

Anonim

O le filifiliga o aano o manufasi: masini masini ma eletise eletise, ata o le masini, faʻaopopoina o ni auupega, faʻagaioiga, faʻagaioiga

Atoa le mimilo 12731_1

O tamaʻi atopamata, sogisisi, fualaʻau o fualaʻau ma fualaʻau, faʻamafanafana o le sisi, faʻamamaina o le sua o le vai o le fafine "Masalo o se vailaʻau gaosi oloa," e te manatu. Ae ui i lea, o se fualaʻau o meaʻai e mafai ona faʻatupuina ai ituaiga o manu. O vaega o aso nei na tuua ai o latou Soviet "ForterParts", e i ai le tele o galuega ("Ma le tele o manu feololo"

O le autu autu o le aano o manu o loʻo tipiina pea aano o manu mo le faia o aano o manu, mai poʻo a mea moni o le fale e maua ai. Naʻo lenei iunite o le a faʻatagaina le suavai e sili lona tulaga lelei, vave ma faigofie. Faʻaopopo Faʻaaliga ma "Ponesi" (auupega mo le oomiina o suavai, maʻea, moʻomia mo le kukaina o le IDR.) Aua le tuua oe o le le fiafia.

Faatuatuaina o taimi ua mavae ma le mafanafana o le taimi nei

Atoa le mimilo
Philipslove "o le aano o manufasi" E masani ona fesoʻotaʻi ma le masini masini o le USSR. Sa latou autilo solo i le auala lava e tasi: o le tino, o le mauga tuʻituʻi i le laulau, o le 'au, o le faʻafanua o le mea aano o aano o manu (pe a fai o le vale, o le a tuʻa malosi le va o le latī. Aua le tipiina aano, ae e momoʻe ai). Ina ia aumaia se masini i le gaioiga, sa tatau ai ona suitu i le au o le manutoni o manufasi, ma aua e tatau lava ona faʻapipiʻi se taumafaiga faʻapitoa. O mea na faia ai ia mea o ni masini na faia i le Alumini po o le Stehlin eyon ma o loo 'au uʻamea. I le auala, o le tagata o Rusia Sturatutus, mo se faʻataʻitaʻiga, "Uralsocka" ("Urazsib Ipk") ma PM-5 e mafai ona maua i luga o le e faʻatau atu ma le pr (e tusa ma le 500 o loʻo i ai i le 500 e tusa ma le 500 o loʻo i ai i le 500 e tusa o le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 o loʻo i ai i le 500 ua pe tusa o le 500 overbles). O nei manu meaola e sili atu le faʻatuatuaina nai lo faʻataʻitaʻiga o aso nei: E toetoe lava a le mafai ona motusia, ma latou te fia tautua i le faʻamamaina o le tuʻinanau e tasi pe a manaʻomia. Fuafua latou faaopoopoga ma sili atu le tutusa o le lautele ma le leoa.

Atoa le mimilo
Ata 1.

Atoa le mimilo
Ata 2.

Atoa le mimilo
Ata 3.

Vinik.

1-2.menac o manufasi e iloga e le talitonuina.

3. O le eletise eletise e gt-1672 (Vatek) ma le tolu auala e mafai ai ona faʻaoʻo, tolu auvai mo le gaosiga o fualaʻau. O le masini e faaopopoina i le telē, o lona malosi o le 1100w.

Ae, afai e te taua mo oe le saoasaoa ma le faigofie o le gaosi o aano o manu, filifili se vailaau eletise-po nei o manufasi. O le mea moni, o lona masini e le i suia le faavae mai le Soviet Times. Vortbaus, e pei ona i ai muamua, o se afi e tau atu i le gaoioi o le au paia. Na ia faʻalauiloaina le aano o manu i le naifi e faʻataʻamilo i luga o le axis (o se tulafono, e fa-oneone) ma sili atu tulei o fasi fasi ata.

O a ituaiga fou o le itu o aso nei? Muamua, sa latou faaaogaina le palasitika; Lona lua, o le tuʻinana e le manaʻomia, na o le fetaomi le ki. Aua le popole: Naʻo le tino o mea faifaaili e masani lava ona faia mai i palasitika, ma iunite faigaluega uma (tuʻimomoina, viine, ulutala, ata O.D.) - mai uamea. Otokipem "lamu" aano o manu e aunoa ma lou auai na faia ona o le mea moni o le eletise eletise na faailoaina i le mamanu. E tele lava valaauina e faʻafaigofie ma faʻavavevave le faiga ina ia le tatau ona faʻaogaina e se tagata le malosi faʻaletino.

Faʻafefea ona tausia mo aano o manufasi

1. Faʻaali le masini, aveese le vali, tuʻituʻi.d.

2. Alualu i luma mea totoe o aano o manu ma isi otaota.

3. Tuu vaega o le iunite i le mafanafana manaia fofo. Manatua o le chlorine-o loʻo i ai ni vailaʻau e mafai ona faʻaogaina ai le vaʻai alminisum.

4. Manaomia nofoaga o le aano o manu i totonu o le vai, ma solo i le ie susu.

5. O le uʻamea uainaa e toetoe lava o masini uma e le mafai ona fufuluina i le ipu vai.

6. GALUEGA NISI (SUASE, Latt, Lattice) e mafai ona faʻatopetoto ai, lea pe a uma ona fufulu ma o nisi taimi faʻaesaina ma nisi o taimi.

7. Afai o le a e faia pe a uma kuka, faia, mo se faʻataʻitaʻiga, Berry e faʻamama ai, muamua fufulu le masini.

Faamatalaga Taua

O lea la, o tagata faʻatau e fiafia i meaʻai a le au panimago o manu, o lea o le a tatou taʻuina ai nei faʻalapotopotoga o nei. O le a le aoga na o le na o se oloa, filifili se oloa? Tele taimi e masani ai i le faʻamatalaga o le eletise eletise o manufasi, faʻaalia muamua le malosi o le masini. Eleele e taʻu mai ai numera o numera o le 1,5kw ma sili atu. Ae o le tumutumu lea (maualuga) paoa pe a poloka ai le uaea. I se faʻaopopoga, o le masini e mafai ona galue i ni nai sekone ae e te leʻi tapeina le otometi puipuiga faiga. I le avea ai o se tulafono, e tupu pe a fai o le oloa "e le o le nifo" tuʻufaʻatasiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se ivi na i ai). AV masani auala, o le aano oona galuega i le malosi malosi, tusa o le 0.5 kw. Le tele o malosiaga, faʻafaigofie le masini masini ma aano o masini (e mafai ona e faʻaogaina le aisa, ma coures); E faʻatagaina foʻi ona toe faʻaaogaina oloa mautu (tatou fai mai, nati e aunoa ma se atigi). O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona tipiina ma laʻau laiti, peitaʻi e sili atu le meaʻai e le o totoe ai naifi.

Atoa le mimilo
Ata 4.

Filipo.

Atoa le mimilo
Ata 5.

Polaris.

Atoa le mimilo
Ata 6.

Tuta.

4. A aofia ai ma le HR2527 faʻataʻitaʻiga (Philips) alu e fitu ninii. E mafai ona tatou tapenaina ma spaghetti, ma kuki.

5. O le PMG 0302 (Polaris) o loʻo i ai se foliga le masani ai e mafai ona tuʻuina i se tulimanu ina ia nofoia ai le tele o avanoa e mafai ai.

6.massorsubka ia Me 7108 (Tuta) ma le mafai i le 1800W.

Faatasi ai ma se siʻitia o le malosi o le afi, o le gaosiga o le masini faʻateleina (le aofaʻi o aano o meaʻai na gaosia i le minute). O lenei taua e sili atu le manino mo le tagata faatau. O se faʻataʻitaʻiga lelei lea: I le maualuga o le malosi, o le 1.5 Kw o manumeina Grinder Grinds 1.5-2KG Ofa i le minute. Peitaʻi, atonu e le mo tagata faʻatau uma o faʻatauga, o lenei tapulaʻa o le a avea ma sili ona taua: A o mea uma, 1-2G o aano o manu, ma le saoasaoa o masini e ese mai i ni nai sekone. A leai se malologa, faʻaputuputu mafai galuega i le averesi 10-15 minute, ma o le taimi lenei ua lava lea e faʻagaoi ai aano o manu, tusa lava pe o loʻo sauniuni mo se aiga tele faʻatasi o le aiga tele.

Atamai o aano o manu

Taifau ma mea e aafia ai aano o manu ma sui tulaga faigaluega, o lea e te manaʻomia ai le faitauina lelei le lisi o oloa ma faʻagaioiga o le faia lea o le faia. Sei o tatou fai atu e le o mea uma o loʻo sauni e olo ai le aisa kulimi kulimi, e ui lava e iai ni faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, manumalo, Siamani, Siamani), o le a avea ma aano o Siamani. Ae e te leʻi faʻatautaia soʻo se tasi o le vaega, e sili atu le tipiina o aano o manu ma fufulu mai le ola i le ola, ona e mafai ona latou lavea i luga o le au faʻasee ma le masini o le a taofia. E le tatau foi ona toe faʻafesoʻotaʻi aano ma ivi: E mafai ona fusia le naifi, ma e le atoatoa le afi.

E mafai ona e oso i luga o le aano o manufasi:

Aano o manu i totonu o ata tifaga, na ola ma ponaivi; Fanua; Fa 'Fāfanafana, faʻagaioia i le vai; aniani; Kaliko; Fualaau o fualaʻau; fua; Nati.

E ala i le aano o manu o le a le mafai ona faasee:

Aano ma ata ma fasi; Meaʻai ma ponaivi; crackers.

Afai o loʻo teu mea mautu i totonu o le mea faigaluega, o le a maua ai e le afi le tele o avega ma e mafai ona ofi, o le mea lea, o le puipuia puipui e faʻapipiʻi i masini. O le mea mulimuli e afua mai pe a pa'ū ponaivi i totonu o le aano ma manuʻa i le otaota poʻo le manuʻa i le au tautua. Faʻasaina le faʻafitauli lona lua o le a fesoasoani i le faʻaaliga o le auala (pe a fai o loʻo tuʻuina atu i le iunite). Ina ua uma ona faʻamaligiina 'eleelea, taofi le faʻagaioiga o le mea faigaluega ma ki luga o le itu i tua: o le a amataina le auger i le isi itu. Afai e leai se toe se suiga, o le a tatau ai ona e faʻaleagaina e le tagata le masini ma faʻamamaluina le autu o le autu.

Atoa le mimilo
Ata 7.

Bosch.

Atoa le mimilo
Ata 8.

Bosch.

Atoa le mimilo
Ata 9.

Tuta.

7-9. Clamps e mafai ona faʻapipiʻi ni auupega faʻaopopo: Mo sosisi, moa o fualaʻau, suamalie, ma tisiki, mo kusi ma le kuka i le kuki ma pusi fagu.

Fai atu i se naifi, aua e faalagolago tele i le lelei o le tuuaia o au. Na ofi e tagi ma faailogaina. O le muamua filifiliga e sili atu: E sili atu le faʻatuatuaina (tau le mafai ona gagau), ma le mafiafia i le nofoaga faʻavave e tusa ma le 10 mm (i le faʻasologa - 3-54). Afai e vave ona lalagaina le naifi, e le tipiina aano o manu, ae o lo o sisi ". O lea, ao tatalaina le naiai, e tatau ona e sasaʻe (i falemai faapitoa faapitoa o le a faia e tusa ma le 200 rubles.). Manao e aloese mai lenei - sui le naifi pe filifili se masini ma le tagata lava ia.

O le gralle (oona le disc-kari) e tutusa tutusa. Ae le i faʻatauina, vaʻai i lona mafiafia - o le sili kuka, o le sili atu. Faʻafeiloaʻi i luga o pu i totonu, e vave ona e mafaufauina le lumanaʻi faʻamaoni o le aano o manu feʻai. O le sili filifiliga - pe a o le aano o manu o loʻo aofia ai le tele o matata o loʻo suia ma pu o le tele o ata: laʻititi (3-3.5) ma lapoʻa (4-6mm) E ala i le ala, e ono manaomia ai e le LTTIC se olo.

Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i se fata ma tutoʻatasi. O le tautua muamua e tuʻu ai oloa, ma le lona lua (tusa ma le ulutala) tulei i totonu. O lenei fesoasoani e tele faigofie, ma e sili ona taua, saogalemu i lo le lima. Ia, afai o le fata o loʻo faia i le uʻamea, talu ai o le palasitika e sili atu le maaleale ma mafai ona suia le lanu ona o fesoʻotaʻiga ma oloa. O le puyther e masani ona faia i le palasitika, lea e taliaina e mafai.

Atoa le mimilo
Ata 10.

Braun.

Atoa le mimilo
Ata 11.

Vinik.

Atoa le mimilo
Ata 12.

Filipo.

Atoa le mimilo
Ata 13.

Bork.

10. Trimph g 3000 (Braun) ma le lava-lava naifi, e oo lava i le banezens aano o manu (luga i -5c).

11. I le luma o Lattuble Latttis ma pu o ituaiga eseese, pei o le VT-1673 faʻataʻitaʻiga (viitek), o le a maua le avanoa e te filifilia ai le manaʻomia o le manaʻomia.

12. Vaʻai i le mea o le aano o meaʻai. O le tino o palasitika po o metallic. E sili le faitau lua, ae i lalo o tulaga masani, o le a umi foi le palasitika. O le galueina iunite e masani ona faia o le uamea.

13. Faleoloa MG REP 1316 WT (BOWK) MA THY e faia o Shinless Steel.

Manaia ma aoga

O le manuʻa o loʻo faʻamalosia ai le faʻamamaina o le umukuka. Iteper Call O le masini o se mea o le aano o loʻo sese foʻi, aua faʻafetai i nisi o ni auupega, e mafai ona galue e le gata i le aano ma e le gata o manu. O vaega o onapo nei e ese mai le tele o aano o manu e mafai ona faia ai le tele: fai pateta o pateta, sosi, toso fualaau aina ma fualaau '' aisa mo le cocktail. Mo lenei, ua latou faaau- aoina i nisi au taupulepulega. I le avea ai o se tulafono, ua faʻaaogaina 'auvae e aunoa ma ni naifi ma tagavai, talu ai latou te le manaʻomia. O se faataʻitaʻiga, e le o aano i le 'aina mo sosaiete-kebulo, ae ua leva ona teu le atigi vailaau, ona tuʻu ai lea o le uʻamea masani o le lumanaʻi. O le Mold mo le ato ato o le a fesoasoani ia te oe ia tutusa ma tagata sili ona lelei, ma o le a tumau le mama.

Ae o le aano o manu o le a avea ma na o oloa aano o manu, e mafai ona taofia ai oe ma vegetarian ipu. O isi faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu mo le fetaomi mo Berries, fualaʻau ma fualaʻau, arzole-Juricer (Cyftus Press). Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a aano o manufasi dahicts dka2213e (Molinex, Farani) O le a mafai ona e sauni le mama ma le Berry uaea ma fualaʻau. Toso faʻapipiʻi faʻapipiʻi i tootoo-drums ma tipiina pu mo le tap toso fualaʻau ma fualaʻau, susu susu. Aea "uo uo" MWF 1550 (BOSCH, Siamani) o loʻo i lalo o le mana ma le falaoamata: O le a mafai ona e faʻatau se pale o le paketi , o le a tumau pea e tuu i le umu. Faʻataʻitaʻiga HR2527 (Philip, Netherlands) e faaauupegaina i ni auvae e fitu. Autu autu mo noodles ma spaghetti.

Nofo lelei potu mo le teuina o auvae. Faʻafetai ia te Ia, e te le tau vaʻai i taimi uma mo se mea o loʻo sau i se isi autice poʻo isi auiliiliga. E i ai i latou potu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le PMg 0302 faʻataʻitaʻiga (International Strist Polaris) ma aʻu 7108 (Tutas, Farao). Pro 1600 (Kenwood, Asō Peretania) O apaau o loʻo teuina i le punosa.

Filifili aano

Atoa le mimilo
O Boschnekters talitonu o le a le afaina pe o le a le mea o loʻo i ai i aano o manu mo manuaga, - o le masini o olo uma. O se taufaasese: Mo le faia o le taumafataga o le taumafataga, e tatau ona e filifilia ni mea fou ma maualuga. Mekasini pe i luga o le maota ma le faaeteete mafaufau i le fasi e fiafia tele i le fasi. Afai e i ai le mumu "oso", e ono foliga mai o le aano lea aano o manu. I lalo o le "Crust" Pale Pining, ma le gaʻo vaivai, pinky (e le samasama!). Teisi le aano o manu ma lou tamatamailima: O le lelei o le tagata e vave ona mou. I luga o le tipi, o maso o loʻo vaʻaia manino le ata manino o gaʻo; E susu le laufanua, ae le o Mucos, e le tuua ai auala ma le aoga, mo se faataʻitaʻiga, i luga o le solo. Ma le mea mulimuli, e tatau ona manogi le aano o manu. Mo le tapenaina o aʻu, e matua taua tele le mea e laiti ai fale.

O le a le vaega o le tino maliu e 'ai mo le tau? E mafai ona ave le punou o le ua, Pasta, Blades ma fasi laiti, na tumau pe a uma ona tipiina le tino. E le mafai ona gaosia vaega o le tino o le tino o le tino o le tino, o latou, pe a e manaʻo, tapena le tele o isi ipu lelei.

Tau "Farsh"

O le filifiliga o meaola o meaʻai a manu o manu e laʻititi, talu ai o ni afi e gaosia ai nei masini e le lava. O se tulafono, ua fausia i latou i Rusia ma atunuu tuaoi. E i ai se "mea fiafia o le" Tusi Lesona "200-500rb. Ae o le eletise eletise o loʻo i ai i le tele o oloa o le tele o kamupani: binatane, Kenwood (Boan), Panminic (Predis, Zeltas Holus Vitek. E sili ona taugata. Tau amata i le 1500 o le palapala. ma faʻateleina faʻalagolago i luga o le lelei o mea, mana, isi foliga ma mataʻitusi. O le a iai o le a iai se lelei o aano o manu ma eseese nozzles e mafai ona e faʻatau mo le 3-5 afe rubles, ma i se uʻamea mataupu - mo le 6-8 afe o rubles.

Atoa le mimilo
Ata 14.

Binatane.

Atoa le mimilo
Ata 15.

Moulinex

Atoa le mimilo
Ata 16.

Bork.

14.rebred Mgr-3001 (Binatotone) ma le toe maua auala.

15. Faʻataʻitaʻiga Me611 (Molinex) Scrolls 1.7kg Meaʻai mo le 1min.

16. O le faʻatonutonuina o aano o manu, pei o se tulafono, leai se ki, leai se faʻaali, ae e i ai vavaeʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le MG REP 1316 WT (bok) faʻataʻitaʻiga, o faʻamatalaga LCD o loʻo faʻaalia ai le afi afi, faiga ma le umi taimi.

O tagata faatonu, faʻafetai i Filisila, BSH leleni o mea faigaluega, Braun, ponaivis, bnaatane, viʻoa faavaomalo mo le fesoasoani e saunia ai mea.

Faitau atili