Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Anonim

Lua-faleoloa fale ma le atoa o le 408 m2. O le malosi o le tusiata o le auala o le stades o loʻo tausia e aunoa ma le faʻaaogaina o le vanimonimo o loʻo taofia ai le lelei o le lotou

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia 12737_1

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
Lautele ituaiga tuuga ma vaʻaiga o faʻafitauli pei o apaau e pei o le fausiaina o se lagona o le "punaoa". I luga o le ki tutusa "galuega" ma lapoa tulimanu faamalama - shopcases, vaaia lelei le mamanu. Alatonic lanu lanu, o le faavae o le paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma siliva-efuefu, faʻatagaina oe i le sili ona malamalama e iloa ai foliga o le tusiata
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O le maualuga ese o loʻo faʻatagaina ai oe e filifili e filifili tagata taʻitoʻatasi o se tagata aoga a o le tausia o se tusi nofofua. O lea, i le itu o le umukuka ma le potu malolo o le potu e sili atu teisi atu nai lo le sone o le potu 'ai i le lua-vaiaso avanoa. Ona o lenei potu malolo ma le umukuka e sili atu potu
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
E ala i ni naifi o le pito i luga o le umukuka puipui, o loʻo faʻapipiʻiina ai le desktop, o le malamalama e ulufale i se auala vaapiapi e tau atu i le faletaavale
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O le galuega i le umukuka e faia e okaina mai le tutusa granite e pei o le fola
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O faitotoʻa uma o le fale o loʻo valiina i le lanu o puipui ma faʻapipiʻi e aunoa ma platform. O sea faʻasolitulafono o metotia faʻatagaina oe e faʻasaoina le loto gatasi o le iloa o le avanoa
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O le afi afi o loʻo ulufale mai i totonu o le potu malolo avanoa ona o lona matataʻu. Vali le lanu, e manatu o se vaega masani o le tusiata

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O le streparent pa o le potu o le fogafale lona lua e fesoasoani i le atoa lagona o le avanoa i totonu

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
O faʻamalama mataʻilau, o loʻo aapa atu i le masani ai o le tusiata o le fausaga o le fale, ia faʻatupuina se gaioiga tumau i totonu. O se tamai mesonineine o loʻo i lalo o le taualuga e faʻaaoga o se potu laki. O lona manifinifi na faia o le tioata o le a aofia ai i totonu o tamaiti
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
Mai le potumoe o le potu o loʻo i ai le avanoa i se faʻalavelave tele
Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
I nofoaga uma o le fogafale pito i luga, o le faaeʻeina o pine e faia e aloese ai mai le mafai ona faʻauiga o le faʻauiga o le faʻauiga o le taimi

O le Dinymac tuʻufaʻatasia o laufanua geonotric, mafanafana, malamalama o fausia ma a latou afu ma le manatu autu, o loʻo i ai uiga faʻamanatuga o lenei atunuʻu. O le malosi o le tusiata o le auala o le stades o loʻo tausia e aunoa ma le faʻaaogaina i totonu o le vanimonimo ao taofimau le faʻamalamalamaina o laumei.

Vaʻai i le vaʻaia o lenei fale i le taimi, o le a e le fenumiai ma le isi. Faʻapipiʻi i le le mautonu o le sitaili, o loʻo iai se tagata pupula, e sili ona manatuaina, e talepele le faʻavae o le masani ai manatu o le atunuʻu. O le tusitala o le poloketi - na tautala ai le saito, na saunoa ai i le muai taimi o lona foafoaga. Ae peiseai o se tasi o uo i le mamanuina o se fale ma lenei mea e ono mafai ai ona na o ia ma lona aiga, ma le aiga o Ia. I le fesili, o le a le sitaili e tatau ona taliina, sa taliina e se uo: "Ole fuafuaga e tatau ona faia mo aʻu lava." Atonu o se tulaʻiga o iai i le itu e tasi, i luga o le saolotoga e faia ai le saʻoga, ma le tasi, na ia te ia lava le tiute tele. O le taunuuga na fanau mai o le fausiaina, e le gata ma lona foliga iloga, ae mafaufau manino foi i lalo o le poto masani.

Pepa malamalama - mama mea

O le aga i le fale e tasi o se meaola, lea na filifilia le fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o fofo fofo ma faatulagaga, sa atagia mai i foliga o le fauina, ma le gasologa o le fausiaina. O le fale o se tuʻufaʻatasiga o le tusiata o ata tusi, na faasolosolo ona oso i le ogatotonu. I le taimi muamua, o le faʻavae o faʻamaumauga e ono matua saʻoloto aʻe, ae e tutusa lava faʻatasi ma le amua o le nofoaga e fausia ai. Lua apaʻau o le fale e tuufaatasi i le itu taumatau agavale: O se tasi oi latou o loʻo i luga o le auala avanoa, ma faʻatasi ai ma le tuaoi ma le palufaʻai ma le palauvale ma le palufaʻai ma le palauvale ma le palauvale ma le palauvale ma le tuaoi ma le palufaʻai ma le palufaʻai ma le palauvale ma le tuaoi ma le palauvale. O lea, na faavaeina ai le loto i totonu, nana mai mata o matamuli.

O se tasi o mea taua o le fausiaina o le "koshogol" Windows. Marro-pei, pei o le taʻalo, "scalwali solo" i luga o le tulaga o puipui, latou te tuʻuina atu le tino o le au faʻatau. Ole faʻaaogaina o le le masani ai-faʻavae o loʻo vaʻaia tele na muai taʻe ai le filifiliga mo le puipui o ia mea e pei o le sima. E manaia tele i le sili atu o le vevela o le vevela o fale gaosi: A faʻaaoga poloka o 40404, e pei ona i ai nei tulaga, o le a paʻu e faʻamafanafana ai puipui. O le tutusa o le fagaloa e faigofie ona vavaeina, ona o lenei mea e mafai ona e faia ai ituaiga 'aʻai, lea e faʻaalia ai le fausiaina o le fausiaina ma fesoasoani e faʻatino ai pea fuafuaga sili ona faʻamalosia o le tusiata.

Saʻo le fuafuaina: Monolithic amplication

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

I vaega e sili ona faigata, aemaise lava pe a fai o fugalaʻau tele o fola, ma le monolinolo o fasiga o mea e faʻamalosia ai le nofoaga o le "dagonal" Windows ". O le mafiafia o nei nofoaga sima o le 20 cm. Angeny itu mo le mafuaʻaga o le Hormal Creves, faʻapea foi ma le faʻatusatusaina o laufanua, o se osofaʻiga o pou sima sima ma le mafiafia o le 20cm ua faia. O le monolithc faʻamalosi sima o loʻo faʻaogaina mo le fausiaina o se lipine o le potu i lalo o le fale (loloto - 1.8m), ma ia mafai ai ona fausia se avanoa avanoa i totonu o le fale.

Faateleina le spans ...

Ua le lava le malosi e tatau ai i le taualuga o le fausiaina. O loʻo i ai se lavelave le faʻatulagaina: o vaega e tasi-laulau e tuʻufaʻatasia ma le hotm mamanu.

Ina ia fausia se faʻataʻitaʻiga faʻamalosi o le taualuga o le faʻatafunaga, i le ogatotonu o le vaega o le fafie tapuni o loʻo avea ma ata tifaga, o se taunuuga o le mea o loʻo aapa atu ai o nisi o loʻo iai le 15m. Tuuaia lenei mea nai lo le masani o betums faia o fafie ua faʻaaogaina le paʻu o pa, faʻatagaina oe e faia le utupoto manaʻomia. O le faʻaopopoina o le faʻateleina o lo latou malosi faʻaaogaina se faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga (o se faiga tuʻufaʻatasi e faʻateleina ai le malosi o le utupoto mai le stopped " ituaiga o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le fale o onapo nei.

Talu ai o le pito i luga o le fola o se fale nofomau, o le taualuga o loʻo tuʻufaʻatasia ma le rockwol stone taavale (faavaomalo popolega) (200mmm). I le itu o nofoaga i totonu, e puipuia ai i se vaega o ata tifaga Vaopiazola (ma mai le itu o le taualuga o le Anti-Customed ata tifaga. O le taualuga e faia i lau uʻamea, o loʻo faʻamamafaina ai ona foliga manino o ni tusitusiga matagofie. O le taualuga o mea e i ai le linomer maoaʻe, faʻateleina faʻateleina lona olaga tautua.

Matagofie stroke

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia

Ina ia aloese mai le faʻatonuga ma faia se nofoaga malolo sili ona lelei, o le tulaga na maeʻa ma mea e manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tusi aoga faʻamaonia ua faʻamaloloina i le vaega '' ai, o loʻo vave ona tele le galuega, nai lo le poto masani o le tulaga o le nofoaga o loʻo i totonu o le vaega o loʻo iai i totonu o le nofoaga e fausia ai. O le pito sili ona matagofie o le moli uila, o lona lagona o le faʻamalologa, lea na fouvale ai le moli, eseese ma se vaega o le taʻaloga i totonu. O le auala lava lea e tasi e faia e vai o le vai, o le teuteuina o le pu o le umukuka o le umukuka i luga o le fale faigaluega ma le pati kuka ma fufulu.

Auala Faigata

O le faaputuga fale o le fale e faʻatuina ma le fuafuaina o se mafanafana nofo o aiga e toʻatolu, e fetaui ma le galuega muamua. I luga o ie e lua o le fale o loo i ai ni potu moe i le tolu, o potumoe o le fale, o le tasi o le faletaele i le faletaele ma le taele ma se potu vevela ma le vevela ma se potu vevela ma le vevela. O le fola lona lua o iai foʻi se potu ese, muamua auauna i le malo, ma i le taimi o le vasega pepe. I luga o le fola muamua o loʻo i ai se ofisa (pe a manaʻomia, e mafai ona avea ma potu moe). O nei nofoaga uma o fale mautotogi e gata mai i apaau o le fausiaina o le fale, ma o le potu faʻapitoa o loʻo tu ai le umukuka i le fale puipui. O le nofoaga faafiafia na faia i le lobby o le fogafale lona lua. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o le fale na mafai ai ona tuʻu ai le lua Mzeanine Lua, o le na faia foi i le taualuga lava, ma le toʻalua, o loʻo faʻatulaga i lalo o le potu e faʻafeiloaʻi.

O mea uma a le au faʻatekinolosi o se boiler ma le agamalu e teu ai i totonu o le sao (latou te tu i le itu tauagavale o le nofoa lona lua, o loʻo sauni le faʻasitepu e tau ai le folasaga. O le aofaʻi o vaega o le aoga o le aoga ma faʻaititia ai le au pasi sone na fesoasoani e fausia se avanoa saoloto ma pupula avanoa. Talu ai e tele o tulimanu o faamalama i totonu o le maota, o lona vaega tutotonu ua ufitia lelei i le aso.

"Felelei" faasitepu

O se vaega taua o le fale o totonu, o le faasitepu, e faamamaina ai sipela o le ata faʻataʻitaʻi, taliaina i luga o le talaʻaga o le malamalama puipui. E i ai le lagona latou te moni "tautau" i luga aʻe o le fola, e aunoa ma le tele o lagolago. AserueCrere- i mea nei. O faʻailoga ata o loʻo avea ma ata omea-sima monolithic: muamua mai uʻamea faʻalelei, uʻamea uʻamea ma uafu, lea o loʻo iai "i sima" I lalo o le pito i lalo o le laʻasaga o Mati taʻitasi, o le maualalo lagolago lagolago o loʻo faia. Afai e te vaʻai i le sitepu mai le itu, o nei manatu o nei e le masani ai, o lea e foliga mai o le faʻailoga o le tautau i le ea. Taitasi faʻapipiʻi e malolo foi i luga o le sitepu i luga o le puipui poʻo le sitepu, ma o le apefai e mafai ona sili atu teisi mai le puipui, o loʻo vaʻaia vaʻaia malamalama i le mamanu.

HOP o le ea ma le malamalama

Totonu o potu uma o potu uma e tausisia ai le aotelega manatu. O le siʻosiʻomaga, filifilia o le faavae o le mamanu, ua tuuina i ai se avanoa e faʻamamafa atili ai le fausaga o le fale.

O Le Malamalama "Srownrough" e tupu i le sui sui i le Tupe Taitai o le Lua vaiaso faatulagaina iinei. O le tafe o le malamalama, liligi mai i le maualuga maualuga, e tufatufa lemu i le tele o le potu. O le sologa lelei o le foloa o le fola na faia i le natura grancite e atagia mai ai le faʻamalama matala, toe foʻi le faʻataʻitaʻiga o ata o le manifinifi o alminisum. Iloilo ma le Stylity of Middlelism o loʻo filifilia meaafale ma se mea e sili atu o le laconic geometric tusi ma lanu masani. A o le filifilia o totonu o mea mo fale nofomau mai le sili ona faigata o le porsh i nisi taimi e solomuli. Lenei, ua masani ona faʻaaoga e le Wiker ma fafie meafale e faʻatupu ai le mafanafana.

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Fale talimalo.

2.Ushanna

3.Calian

4.Pallna

5. feoataga

6.Sanusel

7.kerardor

8. Pata

9.SONAN

10. Toutll-pou

11.Faaa

12.Garazh

13.tambur

14.crylz

Uo mo se uo, po o se faigamalaga fiafia
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1.Pallna

2.URCH

5.vanna

4.E

5. Holl

6.o le siosiomaga

Faamatalaga numera:

Aofaiga atoa o le fale .................. 407.8M2

Fale o le ola .......................... 365.8m2

Fanua:

Fatu ituaiga: Foam sima ma le faʻamalosia sima faʻapitoa vaega

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Taualumaga Faʻapipiʻi Ipe ituaiga, loloto - 1.8m, Sprizol WaterPoffil- Roberroid

Pa puipui: Fom Crerete poloka (404040cm), vaega o le Monolithic faʻamalosi sima mo le faʻafefeteina o galuega ma vai sima. Ua maeʻa le maeʻa o le 'upega tafaʻilagi

Overlap: MonolithIccm faamalosia sima

Togitoʻaga: Vaeluaina o le Fausiaina o Faʻafanua, Liner-Pa puipui, Steam Barrier - ata tifaga, Sounchopments Prepac); Blootuming uʻamea ma polymer Taʻialaina Peretania Steel (United Kingdo)

Pupuni: Alumini ma le lua-Chamber Windows Reynaers (Belgium)

Lagolagoina o le Alaga:

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai ma kesi sapalai: tutotonu

Heatting: kesi o le apamemea de dietrich (Farani), o le vai vevela fola, inrapole convect

O le vevela vai vevela: Boyler de Dietrich

Faaopoopoga Faaopoopo:

Fireplace: Piazzetta Cassette Ituaiga Firebox (Italia)

O le teuteuga o totonu

Pam: Capitil's Deal Double Dourte (Siamani)

Fola: maa faalenatura

Tausiga: Plasterboard, faaloaloa

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le atoa o le 408m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 138m3 620. 85 560.
Oneone base masini, lapisi 27m3 420. 11 340.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 76m3 4300. 326 800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 350m2. 380. 133,000
Isi Galuega seti - 97 600.
Atoa 654 300.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 76m3 3900. 296 400.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 27m3 - 35 100.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 350m2. - 101 500.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 94 500.
Atoa 527 500.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo mai poloka 115m3 1900. 218 500.
Masini o le faamalosia sima seti - 43 700.
Masini o le faʻamalosia sima pipi, jumpers seti - 20 900.
O le masini ata o le mamafa o le mamafa o le monolithic malosi sima 120m3 4500. 540,000
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 43 200.
Masini o vaega i totonu, chimney o lo o taoto 220m2. - 127 800.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 280m2. 920. 257 600.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 688m2. 90. 61 920.
Hydro ma le SyPorizootion masini 688m2. 60. 41 28 100.
Uamea le masini uamea 280m2. 620. 173 600.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 20 300.
Faatumuina o avanoa e ala i le faʻamalama poloka, faʻapipiʻi o fale faʻapipiʻi seti - 232,000
Isi Galuega seti - 138,000
Atoa 1 918 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le Cellur Chilete Pa, Vaega, GLe fefiloi 137m3 3700. 506 900.
Totogi o le Steel, Steel vasega, fetaui lelei seti - 65,000
Mamafa mamafa 3M3 3900. 11 700.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 127,000
Pa o le palu 14m3 - 128 800.
Steam, matagi ma vaipuna 688m2. - 24 800.
Faasee rockwol. 688m2. - 292 400.
O loʻomea le laʻau o loʻomea, Dobornye elemene (United Kingdom) 280m2. - 257 600.
Alumini faamalama poloka ma lua-glazed Windows (Belgium) seti - 897 000
Isi mea seti - 312,000
Atoa 2 623 200.
Inisinia faiga
Poloka poloka seti - 589,000
Faapipiiina o fola vevela seti - 210,000
Masini afi afi seti - 118 900.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 426,000
Atoa 1 343 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Mea mo le Basni, Tekonolosi Meafaigaluega (Mantonronics, Ventail) seti - 720,000
Kesi boler (Farani) seti - 290 000
O Masiga o Manumalo (Italia) seti - 98,000
Plumping ma eletise eletise seti - 975,000
Atoa 2,083,000
Faauma galuega
Vali, Faʻasaga, Faʻapotopotoga ma Carpenty Galuega (e aofia ai Faʻasao) seti - 3 920,000
Atoa 3 920,000
Apalai mea i luga o le vaega
O le maa faalenatura, o le faavaitamaina o le taualuga, plartboard, o poloka faitotoʻa, deciveves oges, laki, vali, puipui faʻatamala ma isi mea seti - 8 250,000
Atoa 8 250,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili