Tua o vaaiga

Anonim

Vaʻaiga lautele o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi faiga mo faleuila, poloka ma faʻavaʻa i totonu, fausia-i totonu o le orwaic compements

Tua o vaaiga 12741_1

O le tolauapiga o le faletaele, e sili atu ona manaʻomia e tagata 'ofu faleuila, Talanoa pe faʻapefea ona faia.

E tafao faamasani, o le sili ona talafeagai mai le faʻatekinisi ma le uaina fofo mo faletaele-faamafanafana (faʻapipiʻi) pipili. O lenei itu na fafaguina i le tuai o 80-HGG. Hchw. Ma e mafua mai i sea manaoga ia o tausisia ma le tumama o faleesega lautele ma faigofie o le faamamaina. O le faʻatinoina o le Revolinery Manatu o le saeia ai le tumama o mea faigaluega mai le fola, ma o mea uma e sili atu (mai le manatu o le faʻapipiʻiina o laufanua (faʻapitoa faʻapitoa foi o loʻo faʻapipiʻiina i laufanua o loʻo lafoina pe sisitema o le nana o le modular stating).

O le faʻavasegaina o le uluaʻi faʻavaʻa i le Europa na amata ona maua mai ai le geberit (Switzerland). O lenei faʻapipiʻiina faiga, fausia-i le alavai taʻavale faʻaopopo i le faʻaopopoina o le Europa Forms Acpapment (Czech Republic, Acered, Viod (ACKEN), WORTA (Netherlands), Sas (Farani), Roca (Spon) IDR.

Faʻapipiʻi faiga (mai le Igilisi Faʻapipiʻi- "Faʻapipiʻiina") o se faʻavasegaina atoatoa o le mafutaga e mafai ai ona e faʻaoʻoina oe e faʻafesoʻotaʻi e le suavai o le suavai. O ipu faleuila e faʻatumauina i le mana o le faʻapipiʻiina poʻo nisi taimi faʻapipiʻi i luga o le foloa latalata i le puipui (e masani ona faʻalagolago i le ata o loʻo laga i tua o le puipui.

Susulu e faʻapipiʻi faiga ma tuʻufaʻatasia masini faʻapipiʻi i luga o le fola e le gata ina ia mautinoa le faʻamamaina ma le faigofie o le faʻamamaina. Lenei mea e mafai ai ona vaʻaia lelei le faia o totonu o totonu, ma o le faletaele e lautele.

Tua o vaaiga
Ata 1.

Viga.

Tua o vaaiga
Ata 2.

Viga.

Tua o vaaiga
Ata 3.

Grohe.

Tua o vaaiga
Ata 4.

Iakopo faauluulu.

1. Module poloka faʻapipiʻi mono (viega). Le maualuga o le module e 1130mm. E aofia ai i le pusa fata e lagolago ai. Tau, 5 afe o rubles.

2. O le ECO ma le module ua faʻauʻuina i le tulivae ma fetuʻutuʻutu ma fetuutuunai fanua loloto e oʻo atu i le 75mm. Tau - 6500 olo.

3. O le vave slo (o le maualuga maualuga o le 1000 mm, lautele o le 420 mm) ua mamanuina mo le mutia i luga o le moli moli i le maualalo o le ki e maualalo i le moli moli. Tau, 12500 palapala.

4. TOCE (Iakopo faasolosolo). Faʻasalaina o loʻo teuteuina ni masini na faʻamamaina ma nana ma natia e le puipui faʻapitoa "Nuces" Vaʻai ma le faʻalautele o le potu

O le isi faʻaopoopoina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina, aua o fofo uma i le vaega fuafuaina o loʻo manatu i ni mea laiti. O le iʻuga, o le "New of instage" O galuega e mafai ona faia faʻavave, matagofie ma faʻamoemoeina, e aunoa ma le faʻaitiitia o le malosi o pa puipui.

O mea faʻapipiʻi e talafeagai pe a faʻatulaga i potu laiti ma le mautonu, tusa lava poʻo a latou ata tusiata. O le faʻapipiʻiina o vaega e lua o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale e lua o loʻo fausiaina (i le taimi lava e tasi, e aofia ai ni paʻu faʻapitoa mo i latou i le fau o fale.

E mafai ona matou tuʻufaʻatasia soʻo se mea e fai ai ni masini mo le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi faiga. Ae i lenei mataupu, e na o le faʻatulagaina o matou e uiga i le faʻapipiʻiina o faiga mo ipu fale ma faleuila, o le a sili ona faigata. Fausaga ma le poloka ma le faʻavaʻa.

Tua o vaaiga
Designer O. Kontrarttova

Ata e.kolubaba Le fiafia i le le fiafia

Faapipiiina tulaga faatagaina:

saoasaoa i luga ma faafaigofie faapipiiina;

saogalemu saogalemu i luga o le fola;

Nana le tane faleuila ma tapuni paipa;

Seti le flush faamau i se nofoaga talafeagai;

avanoa avanoa;

faaitiitia le leo leo i le taimi o le vai vai;

'Aua nei i le faletaele e tusa ai ma mea sili ona maualuga o manaʻoga o le ata faʻaonapo faʻaonapo aso;

E aunoa ma le tele o galuega e aofia ai faleuila ma le fola faataamilo i le mama, pei ona le o se toe o se faigata-i-aapa atu Jet avanoa.

Poloka fale

O faiga o lenei ituaiga o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i luga o le fanauina o puipui lea latou te faʻasaʻoina ma taula bolts. O le poloka poloka e matua taua o se tane, o loʻo faʻaogaina ma le faʻamalosi ma alavai. Fausaga e faia o se monoblock. O ona fale o loʻo iai ni faʻailoga o prismamatic, faia o palasitika, faʻaaogaina ma elemene mo fusi ma paipa mo le sapalaiina ma fafo o le vai. E mapuola e aveese le faʻavae o le faʻamalosi (pe a faʻatumu i le vai malulu) ma leo e faʻafefeteina vai tafe. Lagolago i luga o le fola o se faiga e masani ona leai. Faʻaoga le manogi (Foam sima, atoa piliki) pe fai ni mea i le sili atu. E mafai ona faʻaaogaina poloka poloka uma ma faʻapipiʻi ma fafo (apalai) le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

O poloka-ituaiga ata o loʻo gaosia e le Geberit (Kombifix), Friatec (Friathec (Friavai (viega (Mono), TOEC (SHEC). O le tau o le poloka poloka mo le faleuila e 4-10 afe rotabs.

Frames: fefe ma le talaaga

O le faʻavaʻa o le faʻapipiʻiina o modules e maua ai toetoe a le faʻatapulaʻaina fuafuaga saʻolotoga o le mamanu o le faletaele. Muamua, faʻavae faʻavae, e le pei o le poloka, e mafai ona faʻaseʻe i puipui o ituaiga uma. Lona lua, faʻavae faiga faʻatagaina oe e faʻavasega galuega e le gata i luga o le puipui, ae i totonu o soʻo se nofoaga: i le ogatotonu o le faletaele, vae o le faletaele "i luga o le eleele" pe tape Tolettne sone, mamanu le faletaele mo tagata e faʻatapulaʻaina agavaʻa tomai ma, o le mea moni, manumalo se vaega aoga.

O le faʻavasegaina o le tino o se puʻupuʻu o loʻo aofia ai se uʻamea uʻamea pupuʻu valiina e Powder vali (tagata gaosi oloa uma e iai lona lava lanu). O loʻo faʻasaʻo i luga o le Tanan Tank ma le atoaga inisinia poloka o le masini ma elemene o le faʻamaulotoina o le faʻavaʻa i ata o le fale ma le tumaʻoti apamemea i le faʻavaʻa. E pei ona iai poloka alavai, i le faʻavaʻa na tuʻuina atu i totonu o faleuila, o le auvai o le auvai o loʻo faʻalavelaveina ma faʻaogaina i se faʻatumu ma le faʻamalosi.

Tua o vaaiga
ae

Ata T.GRronskaya

Tua o vaaiga
B.

Ata T.GRronskaya

Tua o vaaiga
i totonu

Ata T.GRronskaya

Tua o vaaiga
G.

Ata T.GRronskaya

Na faia le faiga o le faʻapipiʻiina o se ituaiga tino i le taina o aʻu i luga o se avanoa avanoa, taula faʻapipiʻi i le fasi ipu o oʻu pa (a, b); O le tele o le osofaʻiga na aveeseina mai le faleuila i luga o le 'aʻai o loʻo fuafua i le nofoaga ma le sili atu vaega na tipi ese (b); Le foaʻi o le faʻateʻaina ma le siʻitia o le siʻitia na faʻamaufaʻailogaina (D).

E lua ituaiga o nei faiga o nei faiga: Mo le nanaina i le le-leai se avanoa ma uta fanua fanua.

Vavaeina puipui. Malamalama Malamalama, Papatusi Paʻoto, Presters, Plaster, Detelds o le a le mafai ona tuliloaina le tele o le faleuila (tusa o le 25-36 kg) faaopoopo le mamafa o le tagata faaaoga. O le mea lea, faʻamalosia le lagolagoina o le tagata lava ia e mafai ona tatalia le tele o le 400kg o loʻo faʻaaoga e faʻaputu ai le faleuila i totonu o pa. O le faiga e tumau i le fola ma o nisi taimi i le puipui. O loʻo faʻaalu le pamu o le pulupulu, le faʻamau fufuluina o vaisu o loʻo fesoʻotaʻi ma faaiuga, ma o le faʻavaʻa lava ia ua tapunia ma se faila. Faʻavaʻa faʻapipiʻi faiga mo le nanaina o le faʻapipiʻiina i se nofoaga faʻapipiʻi poʻo isi moli uila ua tatalaina tulaga lelei (Siamani), geopities, vine, vine, viea. O lo latou tau o le 8-10 afe o Rubles.

Ina ia faafaigofieina ma faʻavavevave le faʻapipiʻiina o santechnicorshics, sitaili o mea faʻamalosia (Steel, mai lanu taʻuleleia foi. O nei polofiti e i ai se vaega faʻapitoa faʻapitoa ma le atoatoa e faʻatagaina oe e togi oe le module ma le faʻataʻitaʻiga faiga. E mafai le vave ona fausia se malosi o Sesenā, o le faʻataʻitaʻiga o vaega o ni faʻafaitia ai ituaiga, lea e sili ona talafeagai mo le le masani ai faʻafitauli. Faamoemoe, latou te le o fetuutuunai ma taugata tele.

O ia faiga mo a latou au o loʻo ofoina mai e ghitā, tee, vie-vie-manatu. Fausaga, latou te matua faigofie lava ma le faʻaopopoga i faʻamatalaga e aofia ai fesoʻotaʻiga elemene.

Tua o vaaiga
Ata 5.

Geberit.

Tua o vaaiga
Ata 6.

Geberit.

Tua o vaaiga
Ata 7.

Viga.

Tua o vaaiga
Ata 8.

Tece.

5-6. Fufuluina tane o le lakaina o le faʻapipiʻi (faʻaluaina, o le palapala i luma, loloto - 90mth - le 7mm), tuʻufaʻatasia i totonu o le laupepa o le laumua, lotomalie ma le tumama

7-8. O na mea le masani ai o le tulaga o loʻo faʻataunuʻuina ai le faʻafetai i le modules o le faʻapipiʻiina o le viega, lea na faʻatagaina ai le tulaga o le pipili masini i tulimanu. O le kinging module e mafai ona faʻapipiʻiina e le gata i se tasi o le 45, ae tuʻu saʻo foʻi i luga o le puipui poʻo le faʻapipiʻi o le ata. E maua ai le lava fetuunaiga o elemene i le loloto i le 200mm (7). O le Touff Module o loʻo ufiufi i laupepa sima. O le puipui na faia fou e mafai ona liligi ma fusi (8).

Laupapa puipui. O ia puipui (tupe toe iloiloina le Monolithic poʻo le piliki puipui ma le mafiafia o le sili atu 250mm) i le tulaga o le amoina o le maualuga avega ma le manaʻomia se avanoa avanoa. Ae aisea e manaʻomia ai e le faʻaopoopoga o kopi o modules? Ma o le mea moni o lena ma le masani ai faʻapipiʻi i totonu o puipui e masani ona faʻatulaga mo le faʻasoaina o le vai sapalai ma suavai suavai, e ui lava e faʻasaina mai le pito i lalo. O le toʻafilemu o ia tuʻuesega e mafai ona le malamalama i ai, e le taʻua le mea moni o lenei galuega e ono pefu ma le lelei. O le faapipiiina o le faapipiiina, o nei faigata ua aveʻesea. O mea uma e te manaʻomia e fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi (fesoʻotaʻiga, 'auvae, ua uma ona i ai i le pa e faʻaaoga ai puipui. Puipui mo pa puipui o loʻo faʻavasegaina i faiga, lautele. Latou te faʻatagaina oe e faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le gata i le puipui, ae faʻapea foi i se tulimanu o le 45.

O faʻavaʻa e manaʻomia ai le faʻamaufaʻailoga o puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, friacpia (aco (fraeac), eco (viega). E i ai le lautele o faiga: fai mai, cufuooox (keyoit) o ​​loʻo faʻamauina i totonu o ni vaega, o loʻo iai foʻi le avanoa mo le faʻatulagaina o le laumua i luma o le laumua puipui ma luga.

Fausiaina o niteina o le faʻapipiʻiina o le suʻega, tagata gaosi oloa na saunia muamua mo le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o faiga. O lea, ina ia tuʻufaʻatasia, e lua mea masani o loʻo faia i le va o le faleuila o le faleuila (180 ma 230mm).

Vaega o Autū

O le tulimanu o tulimanu o faʻailoga faʻatagaina e te faʻapipiʻiina le faleuila i tulimanu, e sili atu pe itiiti ifo i lenei nofoaga, e mafai ona e faia se tasi o le e lua paipa lagolagoina. O le i ai o le mita faailoilo e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina, ma le nofoaga o le taʻavale toso i le pito i luga e faʻafaigofie ai le fesoʻotaʻiga i le suavai. I totonu o le module ua lava avanoa mo paipa uaea ma le potopotoga o le faamalosia o le faamalosia. Afai e tatau, o le tuʻufaʻatasiga o ni vaega e lua e mafai ai.

Fausia-i le uta tane

O le ki ki o le faapipiiina pusa mo le faleuila-fausia moli moli (le tau e tusa ma le 5 afe rubles). O se tasi o mea taua tele mo le iloiloina o le faʻapipiʻi faiga o le faʻatuatuaina lea o le galuega a le faʻamalosia, fuafua muamua i le lelei o mea. E faʻaaogaina le maualuga-tulaga lelei plastics e le aofia ai le 'eleʻele ma tagata faigaluega mo le sefulu tausaga le sili atu le sili ona leaga mo le alavai i le alavai.

O tagata faʻaaoga e sili ona popole i le fesili: Faʻafefea ona alu i se moli moli, paipa, eyeliner, pe a iai le le lelei? Muamua, o le natia faʻapipiʻiina o togafiti a tagata taʻutaʻua o ni tagata gaosi tagata e faia e uiga i le loto fuatiaifo, ma e toeitiiti lava leai se mea e motusia ai iina. O le mea autu o le faatuina o latou. Lona lua, tatalaina le toe teuteuga le pulou (i tua o le fufulu ki), e faigofie ona ulufale i le tane mechanisms (e ui lava o le manaʻomia o le vai o le vai o le vai o le vai. E ala i le vaitafe o le fofo, o se stepink alatoto e mafai ona fetuʻunaʻi foʻi, seti ni isi lua plum. E i ai le avanoa e sui ai le aofaʻi o le vai o loʻo faʻaalu pe a tuʻuina mai le fale gaosi: Mo le tamaoaiga plum - 3 pe 4l, ma 9l. O le satia le pusa faʻamalosi o le fesuiaʻiga o le loloto mo le setiina o le Flush button e le faʻatagaina le pefu ma lapisi e paʻu i totonu o le velan viole

Matou te faia se filifiliga

I le filifilia o le faʻapipiʻi faiga, e tatau ona e mafaufau:

Tumaoti puipuiga nofoaga;

Faataʻitaʻiga o le masini faʻapipiʻi;

metotia o faiga tusitusi;

Vaaiga i le faavae mo le faapipiiina o le faiga;

Laina laina o le nichh (pe a faʻaaoga);

Nofoaga ma foliga o le fufulu ki;

Faatekonolosi ma le tumama ma le asthetic meafaigaluega meafaigaluega.

Fetuunai le vaega o le vai i totonu o le tane e aunoa ma le faʻalavelaveina o le alatoto o alatoto. O le faʻagaioiga o loʻo faʻagaioia i le sili faʻataʻitaʻiga o le 0.1thebar, ma le leo e tutusa ma le vasega1 o le leo o le leo I le ala, o tagata gaosi uma o le auvai o loʻo tausisi i lenei maualuga Europa tulaga.

E lua ituaiga autu o le tiʻetiʻe masini: masini (VBZayA Standouration) ma le Pneumatic (Userver faaleleia). I le ala, vae vae pomupatuc accorsars, pei o fesootaiga, e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma fale faiʻai ma le faʻatapulaʻaina o tagata. Matou te faʻaleleia le tekonolosi o le fufulu: O lea, o le lamolemole i lalo o le faʻamau ma le faʻagaioia o le fuli alatoto o loʻo faia e faʻaaoga ai se kapeteni malu (viega).

Faamau mo Estethe

Tua o vaaiga
Mamalu-Ulutala i le faʻamau (ki, laupapa) Sa mulumulu, O le mea moni, o le mea moni, o le teke tekesi o loʻo maua ai se puʻupuʻu puʻupuʻu e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia vai. O le ata o nei oloa na faʻapipiʻi foʻi taua tele. E faia le tele o tala a Apoton, o le Solitulafono APC (Chrome-Swel lanu, sinasina o.d.1.) ma uʻamea (chrome poʻo santin, o le a le fiva). Filifiliga Filifiliga mo uamea ma tioata fesoasoani e faʻailoa ai leo mamanu. O ni faʻaupuga autu o le sili ona faigofie ma faʻamalosi ata. O le ata autu o le eseese: faataamilo, sikuea, ova, toeititi, mafolafola, mafolafola, convex.

Faapipiiina? Faigofie!

O le lagolagoina lagolago e mafai ona fetuunai i le maualuga e oʻo atu i le 20cm (ina ia i ai le tagata faʻaaoga le avanoa e tuʻu ai le faleuila e tusa ai ma lona tuputupu ae). O le poto faʻapipiʻiina o tagata gaosi oloa o loʻo tatalaina vae lagolago o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tagata lava ia. E fesoasoani le faʻapipiʻiina o le faleuila i le mamao talafeagai mai le muamua fola. O le pito i luga o le faleuila e masani ona tuu i le maualuga o le 40-43cm mai le tulaga o le muamua fola. Peitaʻi, o le maualuga o le nonoa o clatrics e mafai ona suia mo tagata e faʻatapulaʻa mafaufau mafaufau pe sili atu le maualuga o le tuputupu aʻe.

Faapipiiina modules o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻagasologa o le ata galuega. Faʻapipiʻi solo o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻavaʻa o le faʻapipiʻiina e ala i le feagai ai ma le faia o se Sese poʻo le faʻavaʻa ma vaega faʻapitoa. Ua latou teuina i le faʻavaʻa o le faʻapipiʻiina aʻo leʻi maeʻa. Mo le le mautonu, le mautonu o kesi i le va o le santechinicCecerobouth ma faaiu o puipui, faapea foi ma shat croffs, ua ofuina i totonu

Tua o vaaiga
Ata 9.

Geberit.

Tua o vaaiga
Ata 10.

Geberit.

Tua o vaaiga
Ata 11.

IOE.

Tua o vaaiga
Ata 12.

Sanit.

9. O le tasi o le lelei o le faʻapipiʻiina o faiga o le mafai lea ona nana mea uma e le fetaui ma le asthetics ma le mamanuina o se faletaele nei

10-12. Lautele o le faʻapipiʻiina o modules o le ituaiga ituaiga e sili ona lelei mo uma faʻapipiʻi ata o soʻo se mea e faʻapipiʻi ai o soʻo se Europa gaosi oloa

Faʻafaigofie sootaga i le Swoage System fetuunai i le loloto o le tulaueleele. Mo le faʻapipiʻiina o masini i se laina (faʻataʻitaʻiga, o le faleuila ma failautusi), sprett) o le tulaga o le mea e mafai ai. ADLA Water sootaga o loʻo i ai se mea faʻapitoa o loʻo i totonu o le puipui.

Ina ia fetuunai le tulaga o le tane pu mo le fausaga mafiafia, i nisi faiga, e mafai ona e fetufaaʻi le tulaga o le tane i le maualuga o le faleuila.

Afai e le lava le mea i le maualuga, faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa faʻavaʻa. O loʻo tuʻuina atu i latou i le Eco R gaʻong (Viguga): O lo latou maualuga o le 630m, aʻo le tulaga masani o le modules o lenei gaosi oloa e 11 820, 980 ma 1120). Aesyley e le lautele o le lautele o le lautele, o le sili atu le lelei xs (WADA) o le fasi module o le a fesoasoani i le lautele o le 380mm lautele. (Mo le faatusatusaga: Module lautele Geberit- 450mm, viega- 490 ma le ata- 500mm.)

Aofia uma

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi faiga mo le faleuila e aofia ai:

faʻapipiʻi elemene (Carrier faʻavaʻa);

Faapipiiina (seti o meatapupuni mo le faapipiiina o le system o ia lava ma faleuila);

O le Garain Taaloga o le Faapipiiina;

Fufulu ki (filifiliga);

Na mafai 'au pulu ma le lima o tulivae;

Pisaina elemene elemene.

Manatua. O meafaigaluega eseese.

Tua o vaaiga
Geberit.
Tua o vaaiga
Geberit.
Tua o vaaiga
Geberit.

O se isi tulaga lelei: I se seti o faiga uma e 90/110 suiga e fesoʻotaʻi ai i le Swew Paipa ma le lapoa o 90 ma 110m, e pei o ninielibbor. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ua saunia ma se paipa ma le lapoa o le 90mm, o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o modules.

Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻapipiʻi i se nichh poʻo se vaega i le loloto o le 125-185mm. Mo lenei, tagata gaosi oloa ofo atu ata faapitoa. A faʻaaogaina le pule faʻamau o loʻo fesoʻotaʻi tuusaʻo i le tane auala, o le le puipui mafiafia tapunia le faʻapipiʻi, e masani ona le sili atu i le 60-70mm. Afai o le faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu i tua o le mafiafia o le puipui, e tatau ona e filifilia se ki ma se pneumatic drive i le tane. Faʻatuatuaina le faapipiiina o le faʻamafanafana faleuila na o le faʻapitoa o le ki i le taimi umi o le masini.

O le faatonu faafetai o Roca, Satulik mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili