Faailoa mamanu

Anonim

O tusiata ma tagata mamanu na faia i luga o le ono o fale gaosi o fale mautotogi e ala i fuafuaga na lafoina e le au faitau i le faatonu

Faailoa mamanu 12742_1

Faʻamasinoina e le tele o tusi o tagata aʻoaʻo oe na o mai i le ofisa Itu lagolagoina o le "Imd" ma luga o le Fono a la matou mekasini, i aso nei e mafai ai ona sefeina le taimi ma tupe pe a mafai ona e faʻaola se fale mautotogi. O le faatonu filifilia ono mataitusi ma fesili mo le tusiata e fai ai ni pepa ata uma - tolu filifiliga filifiliga. O filifiliga sili ona manuia na filifilia e le aufaigaluega a le mekasini ma le tusiata auiliili: O faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina, 3D ata ua faia. O tulaga o le filifilia o le fofo sili o le fuafuaina o le fuafuaina ma le mimita, ogatasi ma manaoga o tusitala o le tusi, faigofie o le manatu.

Ia, a o se fomaʻi faʻapitoa poʻo se tagata iloga e le gata o le atinaʻeina o se poloketi, ae faʻapea foi ma nafa ma le vaʻavaʻaiga a le tagata e ona le fale. Lenei ituaiga manumalo i mea uma: O le tusi tusiata mafai ona toso le saʻo o galuega i ona ata, ma o le e ona le fale mautotogi e fiafia i gaioiga e le masani ai ma tele gaioiga. Na ia filifilia le filifiliga filifiliga, lanu lanu ma mea, talanoaina le tau o lona lima o lona lima ma o se taunuuga e maua ai le lilipa. Galuega Faʻavae, e aofia ai galuega Faʻauigoaina, 3D ata ma faʻatinoga galue, tau 1200-3000 nepa. Mo le 1m2. E 1-3 masina. Tau o le tusitala o le tusitala - mai le 20 afe rotabs. contez (2-4 sosolo). O le tau e faʻalagolago i le faʻailoga o se faʻapitoa ma le lavelave o galuega.

A e manaʻo, e mafai ona sefe ma faʻatonuina se ata galue, ae o lona malamalama tele o le faʻaalia mamanu. I le mauaina o o le tamaoaiga, o le tusiata o le a ofoina atu ni filifiliga se tolu, faʻamatala a latou mea ma ua lelei. A o le tagata e ona le nofoaga e filifilia ai le sili filifiliga (tele taimi e tuʻufaʻatasia ai manatu sili ona lelei o poloketi uma), o le a tuʻuina atu ai se ata tele. O le tusiata o le a faʻaalia ai le 3D ata (tasi mo potu taʻitasi) pe faia se tafailagi savali i totonu. Ina ua maeʻa le faamaoniga mulimuli, tusi o le a faia (lua mo potu taʻitasi). Ona ave loa lea e le Tusitala o le poloketi, o le a ofoina atu le pepa o meaafale (e aunoa ma le faʻailoaina o ata faʻapitoa) ma le tuʻuina o lamepa. O le tau o le faʻaalia o mamanu eseese i le laina o le 300-600 rubles. Mo le 1m2. Galue i luga e alu mai le 2 vaiaso i le 1 masina. Lalo o le a tatou faʻaalia faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga o faʻaalia ai mamanu.

Tusi 1 (tasi-potu potu fale)

Faailoa mamanu

Na matou tuʻuina atu i lau tama i se faʻaipoipoga tasi-potu potu ma le atoaga o le 46.4 m2 i totonu o le 17-freatm Mononick fale. Ou te manaʻo ia faʻalelei atili ma o aso nei, ona o loʻo ola ai iina e o iai ma ulugalii talavou. I luga o le Fono a le Aiga, na latou filifili e faamuamua se "faamoega" ma le itiiti ifo le toe fausia. Upega Tafaʻilagi 22.8m2 ma le tolu faamalama (lua alu i le itu i matu, tutusa itu i sasaʻe) lua faitotoʻa, o loʻo tulaʻi mai Foi ma le faʻatulagaina o meafale. Masalo e tatau ona e taamilomilo le tatalaina i le va o le umukuka ma le potu, ona foliga mai ai lea o le potu mo le fata. Fale o le fale teu oloa i le auala e foliga mai ia i matou le le mautonu - o le kapoti o le coupe e sili atu le talafeagai. Matou te fuafua e vaevae le faletaele ma le faleuila, ma o le umukuka e susulu. O Kyyna ma e masani ona alu atu lana ava uo, o lea na tatau ai ona sili atu le laulau.

Suwato, veronota, moscow itulagi

O le filifiliga "Dynamics" e sili ona fetaui mo talavou toʻalua, pei o le dynamic ma aoga. Dynamics o le tuʻufaʻatasiga tuʻuina atu le diagonal: fola o le fola laupapa laupapa, liliuina o puipui i totonu o le potu malolo. Pe a fai o le diagoonal laumeunu, avanoa ua sili atu le manaia. O le taui o le toe fausiaina o faletaele, faatulaga se potu faigofie, lafoa le puipui i le va o le umukuka ma le auala e aumai ai le ao hookid o le mea mulimuli. Nai lo le faleʻoloa, faʻapipiʻi se pusaaiu. O le elemene autu o totonu o le puipui o se laulau 'pito i luga, o le "tafe" i totonu o le desktop. Faaauau o lenei lio lio laina-umi tu ma le auvae. O le tasi o puipui o le potu o loʻo vavaeʻese e piliki, isi-laina o le veneer panela, o isi mea o loʻo valiina i le paepae

.

Poloketi Tulaga:

Potu potu fale mo le talavou malosi paga, masani ona valaauliaina se kamupani tele o uo.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Fuafuaina o fofo 1. "Dynamics"

Faailoa mamanu

+ faʻaputuputu o le umukuka avanoa ma le potu malolo

+ Tutoso, 'ai laulau ma desktop o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le potu

+ Raise leoleo ma se tamai faamalama i lalo o le taualuga mo moli faalenatura ma le ea

+ Ua saunia le poloketi ma le mata

+ Lelei-fuafuaina falefaigaluega, o le teuina o le teuina kapeneta e maua ai tusi

+ O le vaega masani o le itulagi

+ Sliding Dorns sefe avanoa

+ faletaele faletaele ma faleuila

- chat chartertup, tuʻufaʻatasia ma le kesi galuega, nai lo se laulau tele, o ai e fia faia ni au faitau

-Mane o le tino o loʻo i le maualalo o le pisa o le tele o faitotoʻa faitotoʻa i totonu o faletaele

Fuafuaina o Tafola 2. "Tulaga"

Faailoa mamanu

+ I le umukuka o le umukuka ma le potu malolo

+ O le pulega o le kapeti i luga o le faapaologa

+ faailoga nofoaga mo le potu lavalava

+ Lanu faletaele

+ O faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o faletaele ma le potu sefe avanoa ma e saogalemu i se auala vaapiapi

- E faʻatulaga tagata faigaluega i luga o le faapaologa, o le a manaʻomia le soona fevaʻaiaʻi

-Faʻaʻa vaega i le potu malolo vavaeʻese le potu faiʻai, faaitiitia le potu

Fuafuaina o tali 3. "Transformer"

Faailoa mamanu

+ Flami le moega e ave le avanoa

+ Nofoa e faigofie ona faʻafiafiaina, e mafai ona e faia ni tuʻufaʻatasiga eseese o latou

+ avanoa i le potu malolo

+ Lanu faletaele

+ fale o le fale o le fale

+ tagata faigaluega faatulagaina i luga o le faapaologa

- e taua tele le le iloa le faapaleni

tamaloa potu potu fale

Tusi 2 (tasi-potu potu fale)

Faailoa mamanu

Na matou faatauina mo le tama-tamaititi-tamaititi "Odnushku" i totonu o le 9-faleoloa monolithic piliki. O le fale mautotogi o se potu tele ma umukuka, o se uila umi (pe faʻapefea ona faʻaogaina, aua neʻi iloa, aua neʻi iloa). E fautuaina e tuʻufaʻatasia se faletaele ma le faleuila. O le tuʻufaʻatasia e manaʻomia e faʻailoa ai le vaega autu. O le tagata faigaluega o loʻo manaʻomia se kesi tusitusi ma se fata. Ou te manaʻo e faʻatulaga se moe atoa o le moe. O le faalogoina o se potu 'ola matou te manatu e tuu se fale talimalo, TV, Southours ma Sorfa. O le foloa i totonu o le potu e sili atu le masani ai. Umukuka ogalaau ua tatou vaai malamalama. O manaoga e uiga i le sitaili, o mau ma lanu tatou te le faia. E sili ona fiafia i luga o le moli moli ma le malosi o moli. Matou te faʻamoemoe mo le "Tala o le Tala o le Poloketi.

Aiga Kuznettov, Faalautele

O fuafuaga i filifiliga uma e tolu o loʻo uia suiga nei: O le faletaele e tuufaatasi, ma i ai, nai lo le taʻele, o loo i ai i le taʻele, o loo i ai i le taʻele, o loo i ai i le taʻele, o loo i ai le taʻele, o loo i ai i le taʻele, o loo i ai i le taʻele, o loo i ai le taʻele, o loʻo iai; I le tulaga o le faʻaogaina, na latou faia se amataga fou e fesoʻotaʻi ai le umukuka ma le potu; I le 'aufaitau faʻapipiʻi kapeti, fata; O le potu e tautua o se potumoe, potu malolo ma le tai-kapeneta. O le lelei o le fuafuaina o le fofo i - - vaaiga faaleoga o avanoa, faaleleia atili i le va o agaga. O le potumoe o loʻo i totonu o le faamalama, aua e manaia le ala i luga ma la moli. O le mea totoe o loʻo i totonu o loʻo i totonu o le potu, e vavaeʻese mai le moe e maualalo le ala maualalo, lea e avea ma faʻamaumauga mo le kesi, o se televise ma sulu. O le ata o le ulutala e sao foi i le ata vaaia o le potu i luga o le sone.

Poloketi Tulaga:

aoga va o le fale mautotogi a le potu eletise; Pisinisi, o le faautauta style - i totonu e tatau ona faʻatulagaina e suʻesuʻe ai.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Fuafuaina o fofo 1. "Oʻu Iunivesite"

Faailoa mamanu

+ O le potu o le potu o loʻo moe lelei ma le tagata malo

+ nofoaga faigata i le faamalama

+ o se tagata taufaafefe tulimanu i le ala savali ma le faatafafa - i le potumoe; Stepped Stellags

+ Tatalaina potu avanoa i le tele o moli ma ea

+ Tusi fata o loʻo tuʻuina atu i itu uma e lua o le sofa

-O le vaega o le tatalaina ma le auai i faletaele o le a manaʻomia le soʻotaga

-Le potu mo vasega

-O le pito i lalo o le faletaele ua faaitiitia vaega

- Vaʻai vaʻaia mai le auala

- o se fuaitau lelei i le va o le tulimanu kapoti i totonu o le auala ma le pito i luga o le faletaele

Fuafuaina o le tali 2. "O MEA UMA I LE POTO"

Faailoa mamanu

+ lelei le potu malolo i totonu

+ potu malolo faʻatasi ma umukuka

+ Ua fausia le avanoa-i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe sone

+ lava avanoa mo vasega

-O le manatu o le tatalaina i le le-le-le-le-le-le-o le auai i le faletaele o le a manaʻomia le soʻotaga

-Noble sikuea sanzla

-E le o le avanoa o le umi o le auala o aofia ai

Fuafuaina o le tali 3. "Tamaititi Aʻoga"

Faailoa mamanu

+ lelei le desktop insolation

+ Ua aafia le Corridor, o lenei o lenei o se leoleo

+ Ua faia fua mai le potu

-O le manatu o le tatalaina i le le-le-le-le-le-le-o le auai i le faletaele o le a manaʻomia le soʻotaga

- Mo le faʻavae o le auala o le auala, o le a e tatau ona faʻapipiʻi se faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faletaele

- lata mai sanuzel

Tusi 3 (lua-potu potu fale)

Faailoa mamanu

Sa ou faatauina se lua-potu fale mautotogi ma se vaega o le 64m2 (taualuga maualuga - 2.7 m) i le 6-storey monolithic poloka fale. Uma le lua: Ua 30 oʻu tausaga, ma le Alo - 2 tausaga, ma o loʻo manaʻomia e tagata uma lona lava potu. Ou te manaʻo e fai se potu malolo ese (atonu o loʻo tuʻufaʻatasia ma le umukuka). Iapani o le faia o se potu lua-potu mai le "faaluaina". Leai se ata o ni pa, ae o iai pou. O faamalama sau i saute. O le tele o fale, o le laititi ulufale halls ma fulufulu manu. E le fefe le toe fuataina o aʻu, ae naʻo le faletaele faʻatasi e le manaʻomia. E foliga mai o se potu tuʻuga o le umukuka-ola ma se laulau lapotopoto. E le tatau ona tatala atoatoa le umukuka. Manaomia se galuega sone. E taua le aiaia o nofoaga e teu ai mea. O le lanu lanu o le totonu o loʻo i totonu o lanu mafanafana lanu.

Suwato, olga, vinbsk (beelatus)

I le "Air Po" ole filifiliga, e i ai le tuueseeseina o teritori tumaoti turisi, peitaʻi, o le potu fanau a le matai e toetoe lava tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. Talitonuina "kaleidoscope" ona o le motusia o laina o puipui o puipui o le potu e maua ai se tulaga le masani ai. O le a fiafia ai le faʻavasegaga o le a pei o talavou o loʻo ia sailia le sili atu. O le minus o le le faʻaaogaina le talafeagai o vaega, o le uta ua taʻuamiotonuina mo le fale mautotogi e se metro nofoaga mai le 120m2. O le faaiuga autu na taʻua o "Europa" Faʻafetai i le manatu o le tele o le avanoa o le potu malolo-umukuka i Europa. O le lelei o lenei filifiliga: ona o le faʻaititia o vaega o le vaega o le kalopo, o loʻo aliali mai le potumoe ma le vasega pepe. Milo- leai ni faamalama i le umukuka.

Poloketi Tulaga:

Fausia se faigofie, maualuga le avanoa ma le aoga i totonu.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Fuafuaina o fofo 1. "Europa"

Faailoa mamanu

+ O le umukuka o loʻo tuu i totonu o le ogatotonu o le fale mautotogi ma tuʻufaʻatasia ma le potu malolo (o le mea e le solia ai luga o fasi)

+ O potu sili ona ua fetufaaʻi mo le potu ma ni tamaiti; O le mulimuli o loʻo faʻaalia i tafatafa o le ta polo, i le mea e faʻaauuugaina ai le taʻaloga.

+ Utu pulumu

+ Faatulagaina fale ma potumoe

+ O Corriders e leai

- E aofia ai le faaumiumi uma fesoʻotaʻiga e faʻaliliu ai le umukuka masini

-Kosushanna ma le potu malolo o le leai o se mea masani

-O le faaitiitia tele, ma e aofia ai i le umukuka

- 'o le' aiga i le faletaele e taʻitaʻi mai le umukuka

Fuafuaina fofo 2. "Air"

Faailoa mamanu

+ Shechen umukuka-o le potu malolo ma le faamalama

+ Fale tele o le ulufale ma se leoleo vaʻa; O le malamalama ua i ai i le loloto o lenei potu e ala i se tioata vasega

+ Utu pulumu

+ Sliding vaega faatagaina oe e sefe le eria

-Faʻatasiga o le ao i le potu malolo

- alii o le tamaititi o tamaiti

-Faʻaʻa ma le potu malolo na aveese mai le tasi i le isi

Fuafuaina o le tali 3. Kaleidoscope

Faailoa mamanu

+ Foliga o foliga fou o tuaoi fou o nofoaga o nofoaga

Ava le palu

+ Faʻateleina fale teu oloa i le tupe faʻaalu o le auala

+ O potu malolo ma tamaiti

-O le vaega o le avanoa e le mautonu mo aso uma olaga

-Natt meafale e tatau ona faia e fai i le okaina e tusa ma le tusiata ata

-Faʻave nofoaga mo le teuina

- E leai se mea e le tuulafoaiina

- leaga i le va o le potu malolo

Tusi 4 (lua-potu potu fale)

Faailoa mamanu

Matou te i ai ma loʻu toalua (o matou o le 45 tausaga le matua) na faʻatau ai se potu lua potu i totonu o le fale o faʻasologa ma le 79-79. Faʻamatalaga e le faʻaputuputu - o le suiga e tatau ona laʻititi. E taua tele 'O le poloketi ose paketi. Talu ai o le tane o se tusitala ma galue i le fale, e manaʻomia le pisa o le leo tele o potu. O le alatele ma le auala o le a fiafia e foia i moli moli. Matou te manaʻomia ni teuga-i totonu o uarota, aua e tele mea matou te maua. Faitotoʻa e agaʻi atu i le potu malolo ma umukuka e tatau ona avea ma tioata. Potu malolo matou te manatu e faʻatulaga i le lanumoana gamma (o le faʻamalama faʻasolosolo ma maʻa e fai ai lanumoana), ma le faletaele ma le faletaele - i totonu o le faletaele. Lutia pa ma le maa ia samasama, ma meaafale. O le potumoe o le a fiafia e fai i le lanumeamata lanumeamata ma se niko masini i le laupapa.

Natatia Nadehva, Moskovsky

I totonu o le fofo filifilia 1, o le mea autu o le lanu, pito o mea ma malamalama. Faʻasino i le ala maualalo i le faleuila i le faleuila o loʻo faia mai le auala i le alatele. Lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina se lapoʻa lapoʻa mo tusi i luga o le puipui o faletaele. E ala i ala, fata ma kapeneta ua tuu faataamilo i le va o puipui, lea e faaleleia ai le le mautonu o le fale mautotogi. Gostoye faʻapipiʻi le laulau pito i luga ma le aufana ma le faamalama. Latalata ane, i luga o le puipui, tuu le Tumbata: E le gata mo se mo meafaigaluega - e mafai ona nofo i luga. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ona tapunia le fuaitau mai le auala i totonu o le umukuka poʻo le potu malolo. O lenei tali o lenei fofo o se manaia taʻaloga ma eseese faʻasologa o tulaga lelei, lelei le va o le alatele ma le auala. O le minus o le umukuka ma le potu malolo e le mafai ona faʻaesea i le taimi e tasi.

Poloketi Tulaga:

sina suiga i le faiga; O le taulaiga o loʻo i tuʻufaʻatasiga o matala, pupula lanu ma mea ma ni mea eseese.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Filifiliga Filifiliga 1. "Le Olioli o le Vanu"

Faailoa mamanu

+ tele numera o kapeneta

+ Ua ufitia uma faiga o puipui o puipui, kapeneta, countertops - e talafeagai ma faʻatagaina oe e faʻaleleia atili ai le mafaufau

+ Potumoe leo leo

+ O le ulufale i le faletaele e faia mai le alatele

+ o faitotoʻa faitotoʻa i le umukuka ma le potu malolo sefe avanoa

+ sporigeacerurator lilo i le Nichh

-Faʻaveina sili le leo o le potu o le potu e le manaʻomia le faʻaseʻe o le faitotoʻa, ae o le aau

- i tua o le pisa o le potumoe o le maualuga o le potu ua faaitiitia e le 19cm

-Un sliding faitotoa i le potu malolo ma o le umukuka e le faʻatagaina ai i lalo potu uma i le taimi e tasi

Fuafuaina fofo 2. "Uma e tatau ona"

Faailoa mamanu

+ Sefeina le amataga

+ Faʻatasia le laulau faigaluega ma se faʻamalama sill i totonu o le potumoe e faigofie ma sefe avanoa

+ I le Corridor faʻapipiʻi Rack mo tusi i le puipui atoa

+ I le talosaga a le tusitala o le tusi i le alatele na faaaoga tioata poloka

-Faʻave nofoaga mo le teuina

-Chun ma le potu malolo leai ni faitotoa

Fuafuaina tali 3. "I le tulimanu"

Faailoa mamanu

+ O le nofoaga o meaafale dimary orically fesoasoani i se nofoaga manaia avanoa

+ O le ulufale atu i le faletaele e faʻatulaga mai i le alatele, e faʻatagaina oe e tuʻu se ato umi mo tusi

+ o le faitotoʻa o le umukuka i le umukuka ma le potu ola fesoasoani i le va o le auala

- lata ane alavai

-Faʻave nofoaga mo le teuina

- E faigofie ona tuʻuina atu ni fasiga i se laulau mo le ea

Tusi 5 (lua-potu potu fale)

Faailoa mamanu

O lo matou aiga (tane, ava ma atalii e mauaina se potu e lua-potu ma se eria o le 74m2 i le P-111m faasologa o le fale i le taulaga. Tasi le potu e manaʻo e puʻe ai le tama talavou. Ma e sili atu le tasi i le faapaologa) seʻia oʻo i le taimi nei. Ou te manaʻo e fai se potu malolo ma se potumoe. E mafai ona toe faʻaleleia le mea e mafai ona toe faʻaleleia ai le toe faia o le potu i le fale i le fale, o se potu vavaeeseina: o se uumi vavaeʻese mai le potu ese mai le umukuka, faletaele ma le auala o le potu i le va o le potu ma le faletaele. E leai sa matou mea e te fiafia i ai, ae o fofo ipo nei. Faamolemole fesoasoani i le fono.

Milane (tusi mai le nofoaga IVD.ru)

I ni fofo e lua o loʻo fuafuaina, e le o 'ai le umukuka i se isi potu, ae tuʻufaʻatasia ma le potu auala poʻo le potu malolo. E ui i lea, i itu taʻitasi, i faʻasalalauga taʻitasi, e le gata o potu talafeagai o loʻo fuafua, ae faʻapea foi ona fausia se ofisa, teuina, mataala, mataala. Filifiliga1 e faʻaaoga uma ai manaoga uma o tagata e ona o le fale mautotogi, e ui lava e le o le le amanaʻiaina. O le potu malolo o loʻo fesoʻotaʻi i le potu umukuka. O le potu o matua o matua o se potu ese ma le lautele, tuueseeseina e le mata. Faʻamaeʻaina o le Young Sounkager Podium: E maua ai se tulaga le aloaia mo le mauaina o malo ma faʻatagaina oe e fatuina ai nisi nofo nofoaga. Tatou faia se laulau faʻasee kofe, o se moe moe ma paʻu mo mea.

Poloketi Tulaga:

Sili ona lelei le aoga o nofoaga. O loʻo fausia le mamanu i le tuʻufaʻatasiga o laina sao ma lamolemole, faʻaaoga se ata faʻapitoa lanu mo potu taʻitasi ma le faʻaaogaina o ni mea ua uma faʻaiʻu.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Fuafuaina o le tali 1. "Tapena tumaoti"

Faailoa mamanu

+ Tagata lautele o le olaga-o le tino

+ toetoe a leai ni alatele

+ Pusa taele

+ I totonu o le potumoe o matua faatulaga mini-ofisa

+ Malangancyuranal Boady

+ matua le mautonu

-Faaa umukuka

- i le faletaele - mai le potu malolo, mamao ese mai potu potumoe uma

-O le a le taele (O lenei filifiliga o le a faia uma)

Fuafuaga o le Fuafuaga 2. "Polokalama Mataupu Faavae"

Faailoa mamanu

+ matutua fiafia

+ Potu moe ma faletaele o loʻo faʻamamafa i se sone tumaʻoti ma se masani masani

+ lava nofoaga mo le teuina

+ masini mo le lafoina ma linn curgets

+ Potu tele o le talavou, o le ogatotonu e tumau pea

-Faʻamao faletaele

- cuishine i le alatele

-Nibyope Maota ma 'ese le vaega

Fuafuaina o tali 3. "e ala i talanoaga"

Faailoa mamanu

+ manuia le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le 'ai potu

+ Fausiaina o se tamaititi i totonu o le Intut sone

I le potu o le talavou, sa faa faʻaopoopo i le potumoe ma fale faigaluega ua faʻaalia ai se faafiafiaga.

+ Masini teuina faiga

- faʻamaoniga o le faʻateleina o le tatalaina i totonu o le pulupulu o loʻo i ai

-Kuhny faia se vaega o le vaega o le faletaele, o le a mafua ai faigata i le faamaopoopo

- O loʻo iai le sipai i luga o le umukuka o tuaoi mai luga

-Faʻafe faletaele mo le toʻatolu tagata

- O le potu 'ai e tu i luga o le ala

Tusi 6 (tasi-potu potu fale)

Faailoa mamanu

Sa ou faatauina se tasi-potu potu mautotogi i Moscow. Ou te 29 tausaga, ou te faʻaaluina le tele o le taimi i le galuega, ou te alu i se malaga pisinisi. O uo e masani ona oʻo mai ia te aʻu, e te manaʻomia se nofoaga e maua ai malo ma vaʻavaʻaia ata tifaga. Tele avanoa, potu potu, ae ona o le pa e tautua ai, e faigata ona faʻatino lea manatu: e leai se taimi ma tupe e faʻamaopoopo le toe faʻatulagaina o le toe faʻaleleia atili. Sa ou manatu e tuʻufaʻatasia le alatele ma le potu, ae o loʻo le faʻafetaiaʻi foi. Matou te manaʻomia se potu vaivai tele, ma nai lo le taele sa ou manaʻo ai e faʻapipiʻi se fale taʻele. E le gata i lea, e fautuaina le tuu o se tuʻinanau faʻapemuli, o se TV ma le Tumao. O le umukuka e manaʻomia le faʻapipiʻi, meaafale ma se pisinisi laʻititi. Ou te manaʻo e vaʻai i se tulaga faʻapitoa i le Europa sitaili.

Nikolas (tusi mai IVD.ru)

O le Finauga o Fuafuaga 1 na avea ma sili atu ona sili ona sili atu ona o le mauaina o manaoga uma o le tusitala o le tusi. I le lona lua, o le potu e latalata tele i le auala savali, ma le lakapi uumi e taofia i le feoai solo i le umukuka. Aoga le umukuka e latalata tele, ma ua vaevaeina le potu i se potumoe ma se potu malolo. Na matou vavaeʻeseina le "galuega ma le faigofie", faʻaaoga le faʻavaivai vasega, e mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia le potu ma le auala savali, ma pe a manaʻomia le faʻaputuputu o lea. E leai ni meaafale. Vaʻavaʻai lanu, masini teuteu, ata tifaga ma pepa faʻavae. O le mea autu o le fatuina o se siosiomaga lelei ma malu. O le kapeneta i luga o le pa atoa o le potu ola e alu i le galuega, ina ia latou foliga tutusa i le faʻavae e tasi, ae le ose potu malolo.

Poloketi Tulaga:

Faasaoina o le fuafuaina ma faia se Europa faaaloalogia ona o le tuufaatasiga o mea.

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Faailoa mamanu

Fuafuaina o fofo 1. "Galuega ma le faigofie"

Faailoa mamanu

+ Aso O le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le alatele ona o le tatala matala vaega

+ Spill nofoaga o le plumping i totonu o le faletaele taofi fua avanoa avanoa

+ Lapopoa lapopoa fufulu, i lalo o masini fufulu

+ o le faʻaaogaina o le potu

+ O se tulaga umi o loo tusia i luga o puipui o le potu malolo.

+ meaafale

+ lautele laulau i le umukuka

+ E le afaina ai le tele o vaega

- Tamaʻina mamao i le va o le faleuila ma fufulu masini

Fuafuaina o Tanu 2. Fetuunaiga

Faailoa mamanu

+ O se moega ma o le moega ma o se malo ma avotupoto ua saunia

+ lava nofoaga mo le teuina

+ Tele loka i totonu o le umukuka

+ E le afaina ai le tele o vaega

- Mo le faʻateleina o le umukuka pito i luma o loʻo pasia i totonu o le potu e tau vaapiapi, ma o le umukuka avanoa o loʻo vaʻaia

-Taube ma desktop o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le fou aganuu, o le a tatau ona latou faia e okaina atu

- O le potu malolo e tasi e le o ese mai e se faitotoʻa mai le alatele

Fuafuaina tali 3. "aunoa ma tuaoi"

Faailoa mamanu

+ Ua saunia e le Kapeneta mo mea ma fafo o fafo.

+ Faʻafetai i le le mautonu vasega, o le alatele o loʻo tatagi i le ao, ma ua atili ai ona avea le potu

+ E le afaina ai le tele o vaega

+ Umi le umi

- Ola i le va o le 'aʻai o le' 'Umi ma le umukuka pito i lalo ifo o le 90cm, o lea i le umukuka e vavalalata ma le talafeagai e kuka ai

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faailoa mamanu 12742_45

Designer: Zoya Babushkin

Designer: Nikolai Pozpikov

Tusiata mamanu: Olesya ShiumyTina

Designer: Alexey Pantyukhov

Architect: Sami matagi matagi

Matamata i luga

Faitau atili