Nepacal tekinolosi

Anonim

Le filifilia o se mea fulu uila po nei: "Advanced" faataitaiga ma a latou galuega tauave faaopoopo, tekinolosi ma le auala fou e feagai ai ma le efuefu

Nepacal tekinolosi 12745_1

Matou te faʻaaogaina moli uila mo se taimi umi ma iloa o lo latou autu autu o le faʻasaoina o tatou mai le pefu. I le taimi muamua tepa e foliga mai latou te faia ai e tutusa lava, ae o le mea moni faatino masini eseese o lo latou "tiute" atoatoa ese. Fesoasoani Tekonolosi ua suia lo latou lelei o a latou galuega i talaane. O lenei mataupu o le a taʻu atu e uiga i le sili ona "alualu i luma" cleaners lagona gaogao, oa latou galuega tauave o tagata taitoatasi, tekinolosi ma le auala fou e taua efuefu.

E masani lava i faleoloa o loʻo i ai Bosch, Krcher, Harieta, Serieta, Thomasmen Stortum Clamings, Panson, Dyson (PHERSH (PHYS). O le tau o le avanoa o mea e faʻamamaina ai mo le matutu mama e faʻalagolago i le aofaʻi ma le lelei o faamama, paoa, gaosi oloa ma isi foliga faaopoopo. E masani ona fetuutuunai i le laina o le 1-20 afe afe. O mea e faʻamamaina ai, faʻaaogaina i le se taugata, sili atu taugata: De'longhi masini (Italia), KRCHER, KRANTRS POO NUMBERS. Ma sili atu e mafai ona faʻatau e le kirby, rexir, hyla (Siamani), e le gata na faia o latou mafuaʻaga saʻo, ae e le gata i lea. cleaners lagona gaogao fufuluina Krcher, VAX (Peretania), Zelmer (Polani) - a tau 5-15 afe rubles.

Nepacal tekinolosi
Ata 1.

Filipo.

Nepacal tekinolosi
Ata 2.

Vinik.

Nepacal tekinolosi
Ata 3.

Solofanua

Nepacal tekinolosi
Ata 4.

Electrolux

1. FC9174 (Philip) ma le pefu o le pefu o loʻo maua ai se tasi o le sili ona tele o le faʻaaogaina o tulaga (500W) ma le 2200w afi eletise.

2-3.Sholesk VT-1829 (Vitek) (2) ua faatotogaina i se galuega tauave ionization. Faʻataʻitaʻiga Xaron (Hoover) (3) Cyclonic ituaiga.

4. Model Z8277 (Electrolux) ma le lua hepa faamama.

Mamago pato

Sei o tatou amata le tala i le faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le tino ua faʻamamaina mo le faʻamamaina mama. Latou eseese i le ituaiga o pefu o le aoina, ma le ato, pusa po o vai faamama. Le Mataupu Faavae o le Faagaioi o le Muamua i Tuutu Aufaatasi O le afi eletise e aveina ai se tau o le pamu i le ea mai le potu faigaluega o le fale faigaluega. O le gaogao o loʻo faia i totonu o le potu, o lea o le potu ea (o lona mamafa e masani ai) o loʻo faʻaputu totonu. Na ia puʻeina ma ia o le pefu ma tamaʻi lapisi, ulufale i le potu galue ma se faʻamama, lea o le tele o le palapala ua tuai. O le isi itu i luga o le ala o le pefu- o se tulafono, o le afi faamama puipuia le eletise eletise. Ma le mea mulimuli, o le sili ona lelei ma lelei mea e maua ai le pefu na maua ai le faamama lelei.

Mama sao

Nepacal tekinolosi
O le krcerop o le tau leai o le tau o le moli auala e faalagolago lava i le agavaa ma le mafaufau o le gaosi oloa, ae foi mai le auala e pulea ai le tagata faigaluega. O le vaega e sili ona le fuafuaina o totoe o le afi. O Ia o le mea e masani ona tupu mai i amioga le talafeagai o le tagata faʻaaoga. Aurontal e sili atu faigata ma sili atu taugata. O le falemaʻi, e toʻatele e le mafaitaulia se tulaga taua: O le sporum e le mafai ona galue mo se taimi umi e aunoa ma le taofi (i le averesi e le toe mafai ona sili atu ma le le aoga. O le a tumu Ktaku i le tuiina o le pefu o le pefu po o le toe faia, talu ai ua agamalu i le afi i le ea i fafo o le ea e le tatau ona i ai ni faigata. O le faʻamamaina o le afi e manaʻomia, pei ona i ai 2-3 taimi e itiiti ifo nai lo le tele o le afi, fai mai, o le masini (o loʻo faʻaititia le siʻitia o le matagi ma, ae o le ea vevela na tatalaina). Aunoa ma le maalili, o le afi e mafai ona sili atu le aoga i le 15 minute.

E mafai ona e matua faʻaleagaina le masini e ala i le aoina o lapisi lapisi ma maʻamaʻa. I se faʻaopopoga, o tagata faigaluega a le Aufaigaluega e le muta ai: "Aua neʻi aoina se malaia ma meaola tui lea ua le o fuafuaina mo lenei."

I le taimi muamua, ato na faʻaalu i totonu o le pefu o loʻo aoina le pefu, ma o lenei tausaga nei o soʻotaga ua tuʻuina atu i koneteina. E faigofie ona faʻaaoga le mea e faʻaaoga e le konesuuaʻi, ua lava le faʻamau ai o mea o loʻo i totonu o le koneteina, a o le pepa o le pepa. E le gata i lea, afai e te mauaina se masini fou ma ato paʻu efuefu, e foliga mai i le lua tausaga o le a le mafai ona e mauaina ni ato muamua o le osofaʻiga. Ae a suia le ato e se koneteina, o le mataupu faavae o gaioiga o le masini suia. Tagata gaosi e tatau ona viliina le ie puipui. Ole ea ma lapisi, pei o se asiosio, milo i totonu o se koneteina, cardistrifegial malosi fao i totonu o puipui, o le saoasaoa o lona gaioiga ua faʻaititia, ma e paʻu i lalo o le koneteina.

Nepacal tekinolosi
Ata 5.

Bosch.

Nepacal tekinolosi
Ata 6.

Electrolux

Nepacal tekinolosi
Ata 7.

Electrolux

Nepacal tekinolosi
Ata 8.

Electrolux

5. BSGI8POR1 (BOSCH) O LE FAʻAOLAINA ENGLISE E LE FAIGALUEGA O LE ADSALRRE foaʻiina se 10-tausaga faʻatagaina i ai. O le faʻaaogaina faʻapitoa o le fale o le o le vai o le a puipuia mai i le maosiosia. O le Karis o loʻo faʻapipiʻi i le teuina o pou ma le paʻu paʻu.

6-8.Suples Ergospace (Electrolux) Radius o gaioiga o le 13m. Talafeagai ma nisi o le fai ni mea e tolu lea o loʻo tuʻufaʻatasia galuega. E faigofie ona gagau le leo ma teu i le mataupu.

Dyson tagata faʻapitoa na faia se faʻaleleia o le mamanu (DC22 ma DC23 faʻataʻitaʻiga). Muamua, o le ea tafe i lapisi e ulufale ai i le lipi a le lipinela, vave ona viliina i totonu. I lalo o le gaioiga o le faʻamalosi o le malosi mai le ea, o folasaga lautele e tatalaina, ua lafoai i luga o puipui o le efuefu, ma e tatau ona nofoia le koneteina o le pefu. O le vaega lona lua o le faʻamamaina o se cone-foliga o le afa o loʻo faʻamamaina: O lenei le ea ua faʻamamaina mai le pefu i luga o le 1mkm (teuteuina o vaega i totonu o le 0.5 μα (siama (siama) ua vavaeeseina. O nei pa laiti uma e aoina ai foi i totonu o le bodckan booctor cont. A o le i alu i fafo, o le ea pasi atu i le hepa faamama. O le iʻuga, tuua le patoa o le ogaumu, o loʻo iai le 150 taimi i lalo ifo o siama nai lo le potu masani. O se tasi o mea taua o le Dlecic Dyson- i le faʻagasologa o le tapenaina o le masini ona o le afa o le cone-foliga, o le pule o le eletise e le faʻaititia i le pefu.

Nepacal tekinolosi
Ata 9.

Dysson.

Nepacal tekinolosi
Ata 10.

Lg

Nepacal tekinolosi
Ata 11.

Lg

Nepacal tekinolosi
Ata 12.

Filipo.

9. Faʻataʻitaʻiga DC23 (Dyson) ma se Cyclonic faʻamamaina faiga mai le pefu.

10. Sasosos Kompiresor Plus (LG) ma le pefu o le paʻu o le a faʻaitiitia ai le briquette o le a faʻaititia ai le pefu o taimi 4 taimi.

11.SeTeam Kompiresor (LG) o le a laveaʻiina oe mai le pefu ma le steam vevela, lea e mafai ona faʻamamāina e tusa ai ma falaoa.

12. O manu o Filisitia na faia se suʻesuʻega ma maua pe a o le seleseleina o le tino o le tagata e tusa ma le tulaga faa- lata mai. Ona o lenei mea, o le tasi o le tolu mataʻupu na lagona pea le tiga i le tua. Ina ia mafai ona aloese mai ni faʻafitauli i le ERGUFIT FREUM CHATUMERS (Philips), o se mea faʻapitoa na faia pe a faʻaitiitia le avega i le pito i tua ma le tapulima.

E faapena foi le tekonolosi o loʻo faʻaaogaina i le Xmion Voluum Cleaner (Hoover, ISA). O se lapisi tele o loʻo lafo ai foi i le koneteina, ma o le ea tafe e lafo i le ono auala, o le mea o le tagata palota e faʻateʻa ai le paʻu papaʻu luga o puipui. Tusi le lelei o le ea e faʻamanino ai 12 cone-foliga sela.

Leoa ma le manogi mama

O le pisa o le stiumum mama o se faʻafitauli lelei o inisinia o soʻotaga eseese o loʻo taumafai e foʻia. O le faasolosolo lava, o le "leo" o le masini ua avea ma qualiter. Electrolux, Rantheta ma Samsung na manuia ai le manuia faapitoa i lenei. O le Ultra Panr (Electrolux) faasologa o togafiti na mafai ona faʻaititia le leo o le 71db, i le puʻupuʻu o le faʻamalosi (wantangta) i le 67db O le faʻaititia o le pisa e ala i le fausiaina o se afi afi, lelei le faʻaogaina, mamanuina mamanu. I le lava o le avanoa gaogao, o lenei parameter o le 80DB.

Aqua faamamaina e seasea maua i le gaogao mama ma e sili ona tuusaunoaga. ua saunia le faamama le vai, mo se faataitaiga, AF 5600 faataitaiga (Krcher), atamai Aquafilter (THOMAS), WF 1500 SDL (DE'LONGHI) IDR. O nisi mea sese talitonu o loʻo faʻamamaina o le tui o le vai ma le aqua faamama fufulu le fola. E le pei o lenei: O le vai i le masini e le faʻaaogaina mo le faʻamamaina, ae naʻo le faʻamamaina o le pefu. Le tafe o le ea ma le lapisi potopoto pasia i le vai o loo i totonu o se pusa faapitoa i le fale o le mea fulu uila. A lapisi tele ma mamafa ua vave goto ifo i le vai ma foia i le pito i lalo, ma o le faamama gutu faapipii i le faitotoa mai le vaega, e faatuai fasimea microscopic (siama, pollen IT.P.).

Na faalatalata atu ai Lg kamupani le faʻafitauli o le pefu o loʻo aoina i lona lava auala. Ina ia faateleina ai tagata faatau mai le fesootaiga ma le efuefu, i le efuefu ao o le faataitaiga aupito fou, tekinolosi o atili uumau ai lapisi i le o loo faaaogaina briquette. O le pefu o le pefu o loʻo faʻauluina ma se faʻaputuga paluga, o loʻo tagi pefu, faʻaitiitia le voluma o le aoina o lapisi i le tusa o le 4 taimi. O lea e te faʻamamaina le koneteina e masani lava.

Nepacal tekinolosi
Ata 13.

Krkch.

Nepacal tekinolosi
Ata 14.

Samsung

Nepacal tekinolosi
Ata 15.

Ranenta.

Nepacal tekinolosi
Ata 16.

Filipo.

13. DS5600 (KRCHER) ma le vai faamama. O le pefu o le magoto i le vai ma le nofo i le pito i lalo. O le bricroscopic fasi fasipepa ua punou le le faamamaina.

14.SERBORBORD ARPERUL (Samsung) o se tasi o le sili ona pisa: leo tulaga 67db.

15. mama lagona gaogao Le Malosiaga FILEMU (Rowenta) palasi maualalo ai le leo o le masini, ma lona tulaga talafeagai e mafai ai ona e maua e faigata ona oo atu i nofoaga ma tulimanu.

16. O le Mini Taina FC 146 Rechange Verumum Claner (Filipo) e faigofie tele pe a e tatau ona fufulu se tamai lapisi. O le moli moli ma le lelei o le a fesoasoani o le a fesoasoani e feagai ma le faamamaina.

Aquazazn

Na tuuina mai e tekinolosi i ona po nei e le gata cleaners lagona gaogao faanoanoa, ae faapea foi le tomai e faia le faamamaina susu. Fufuluina o le suavai o loʻo faʻamamaina - v-020tfr (vax), bravo 20s (Thomas), Wodnik Trio .- ea i totonu o le potu.

E faʻapefea ona aoga mea faigaluega? I luma o le faamamaina i se faatanoa faapitoa, vai ua sasaa i se moli mo lauulu fuafuaina mo le faamamaina. O loʻo i ai omiga e uiga i le 2bar, e faʻasino i se paipa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le hose, o loʻo tufatufa i luga o le faʻaupuga o loʻo faʻamamaina. palapala tuueseeseina vai mai le laualuga fola (faaputuga kapeta, o maa, IT.D. linoleum). O le ea o le ea e leiloa ai le palapala palapala i tua, ae i se isi pusa. Filifiliga o lenei tane faafesootaia le faailoga le malamalama, ae na i le tulaga o loo i ai se shutdown faalavelave faafuasei o le afi.

Faʻatasi ai ma le lelei o mea e te mafaia: E tele naua, e sili atu le tele, faigata ma "leaga" faʻatafunaina mama. I le ala, ma le latou fesoasoani e le tatau ai ona latou fufuluina ni ituaiga ofutino, lelei le faia o se lelei tele tele o le lelei o aafiaga (mo se faʻataʻitaʻiga, tulaga lelei).

Ia masalosalo i le tasi mea taua: Afai o le vai susu susu e te faʻaaogaina ai ni vailaʻau faʻapitoa, ma le faʻapipiʻi i luga o le vaipuna e tumau i le fola. O le tumama, o vailaʻau e avea ma vaega o le pefu, o lea e le aʻafia.

Nepacal tekinolosi
Ata 17.

Selemen.

Nepacal tekinolosi
Ata 18.

Zanussi.

Nepacal tekinolosi
Ata 19.

Electrolux

Nepacal tekinolosi
Ata 20.

Electrolux

17.Rubt-dreutum claner menar menrar crister vsr8000 (eriemen) o loʻo feoai solo i totonu o le fale mautotogi. Liliu le masini- o isi mea uma o le a ia te aʻu lava. O le poto le iunite o le a tutoʻatasi le faʻatulagaina o le ala.

18-20. Uiga o loʻo taumafaiina e le foliga o le ulaula o suavai tosina atu ai, ma faʻaoga lanu malamalama: mumu, lanumoana, lanumeamata o loʻo fai ma metallic faiva ma le metallic gaoa ma le metallic gaoa ma le metallic galugalu i le auvai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Zanussi (Italia) o loʻo iai se pupula lanu samasama samasama sheaner Sherpa. E masani lava ona faia e le au i luga o le ita.

O nisi fale gaosi ofo atu le gaogao o femalagaiga o loʻo faʻatinoina ma isi ituaiga susu susu susu - ma le faʻaaogaina o le Steam. O lea, mo se faataitaiga, Steam Kompiresor (LG), SV 1802 (KRCHE). Latou te galulue faʻatasi i le tutusa auala e pei o ni ituaiga faʻapitoa, ae ou te le o le vai, e fetaui lava le vai ma le gaoi afi. Faatasiga faʻafaigofie nai lo vai, tuʻu le palapala mai le foloa luga, aua e taulaʻi i nofoaga sili ona mautu. Ioe, ma le lelei o le faʻamamaina i luga o le kapeta peʻa maeʻa ona tumau le faʻamamaina o se faʻamamaina Le tutusa ma le fesoasoani i se faʻaputuga o se faʻaputuga e mafai ona fufuluina faʻapipiʻi laupapa ma cerammic luga, o le maamoraina o le maamora.

Microbam- leai!

O le suavai mafanafana o o tatou fale mautotogi o loo tauivi e le gata i palapala ma palapala, peitai o le tagata leaga foi ma siama. O ni ata tu o ni faila e mafai ona maua ai nei meaola. Ae o siama e mafai ona faʻateleina i totonu o le faʻaputuga manogi seia aoga. E le tupu lenei mea, nisi o kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, Samang) faʻaaogaina siliva Ninano tekonolosi, apalai o le siliva o loʻo avea ma mea totino). Lea e mafai ai ona e faʻaumatia le 99.9% o siama i le taimi o fusia, ma taofia ai foʻi a latou toe gaosia i totonu o le mataupu, tusa lava pe ua tape le masini. AHepa faamama Dyson Daimuum Coum o loʻo i ai se puipuiga faʻapitoa e fasiotia ma faʻateʻa ai siama na paʻu'ū i totonu.

Vetenk filifili e le gata e faʻamamaina le ea, ae ia faʻalelei atili ai lona tulaga ma faʻamatuʻu le VT-1845 faʻataʻitaʻiga ma le gaioiga i le ionization. O le galuega i le galuega o le le lelei molia o Aeroooodies e ulufale i le siosiomaga o le potu ma e maua ai se aoga manuia i le soifua maloloina o tagata, faateleina latou gaioiga ma lelei. Tuusaʻo le leaga o loʻo faia eona ua uma ona faia i tafatafa o afu, e le sami ma i taimi o loʻo i ai i le ola.

Tofotofoina i le efuefu

Nepacal tekinolosi

Fgu "Rostest-Moscow" Sa faʻataʻitaʻi le fitu o le vavaeina o le fitu fasi mea e iloa ai le fausaga tasi ma o latou tiute sili atu. Luma, o le suʻega o le suʻega sa fiafia i le malosi e leai se pefu, o lena, o le aofaʻi o le pefu na aoina. O le isi faʻatusa o le lanu o le pefu ua toe foʻi i tua. O iʻuga o loʻo faʻaalia i le ata.

Faʻamaumauga o FGE "Rostt-Moscow".

Tatou o ese mai tapulaa

O le tala i luga o le tele "alualu i luma" Ote tekinolosi o faʻamaʻi e foliga mai e le mafai ona taʻua e uiga i le robots-speʻars mama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lagona faʻamalosi a le ensicraer vsr8000 (enimens) faʻataʻitaʻiga o le a tutoʻatasi le ala o le faʻaaogaina o le urosa o le potu. E tusa ma faʻamatalaga na mauaina, o le masini e filifilia se tasi o le fa faʻamamaina o le auala. O le mea e maua mai ai faʻafitauli e fesoasoani i le paʻi o le paʻi, ma o le poto o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le mama e pa'ū mai i le faasitepu.

E le gata i le tele o le tele o ituaiga foliga masani o foliga masani. O tekinolosi faʻaonaponei e mafai ai ona mou atu ma le malosi malosi ma tamaʻi potu, tusi lesona. E le sili atu lo latou leaga nai lo le "aupito sili" uso "o le a feagai ma le pefu. Peitaʻi, o nei mea faʻaalu o loʻo fuafua e le o loʻo fuafuaina mo le faʻamamaina o le faʻamamaina o le fale atoa, ae ia Camp Coma i le vaega o lau tagata. O le mea e mafai ona i ai i lou lima i lou lima e aveese lapisi tamaʻi lapisi, o lapisi lapisi o falaoa, pefu mai se tamai laualuga o le .d.

Nepacal tekinolosi
Ata 21.

Electrolux

Nepacal tekinolosi
Ata 22.

Filipo.

Nepacal tekinolosi
Ata 23.

Krkch.

Nepacal tekinolosi
Ata 24pi.

Ranenta.

21. O le uluai paʻepaʻe-paʻepaʻe ultra lele (eletise) na atiae e le Swedy Provign Pialen. O le kulimi moli ma le fasi pepa i luga o le pulumu faʻaopopo se moli uila mo se malaia faapitoa.

22-23. Agaiga FC6844, (Philip) (22) ma le SE3001 (KRCHER) (23) ua fufuluina mai le fola ma le susu mai le ea i totonu o le fola ma le susu o le ea i totonu o le fola. Ae o le tausiga o latou o le taimi-faʻatauga - ua tatau ona tosoina le vai, mago ma faʻamama le masini.

24. O le pule malosi (Randenta) o se tasi o sili sili ona malosi (2100W) i totonu o le fefiloi gaogao ie.

Faamaloloina

Tagata gaosi oloa e matua gauai atu i le ERGONOCOMICCOCCOCKS O SPIUM COLOGER. Faigofie o pulega faʻatonutonuina, faigofie o le fufuluina ma le potopotoga, vave faʻamafanafana ma pueata - o mea uma nei o se tasi sini: fai le faʻamamaina faigofie e mafai ai. filifili inisinia Philips e tausia tagata faatau soifua maloloina ma le foafoaina o le masini, pe afai e galulue faatasi ma oe o le a le i ai se vili. Ergufit (Filipaina) i luga o le toʻotoʻo faʻapipiʻiina o se mea faʻapitoa o loʻo faia ai le kamuta, o loʻo faʻaititia le avega i tua ma tapulima. O le mea faigaluega i luga o faiga e maua i luga o le au, o lea e te le tau faʻaluma tasi toe suia le tulaga. O le a outou oo atu i le sili ona faigata ona oo atu i tulimanu o le fale, ma o le a faaitiitia le aofai o malifa.

Ua tatalaina e le eletise se mama moli ma se lapoa tele o gaioiga, mautinoa e mautinoa lelei. Network Corrd ma le umi o le 9m faʻatasi ma le hose o loʻo maua ai se faʻataʻitaʻiga o gaioiga 13m, aʻo le faʻamamaina mama mama. E mafai ona galo e uiga i le faʻalauteleina poʻo le faifai pea o le masini mai le tasi mata o le isi.

O tagata gaosi oloa e matua gauai atu i le mamanu o masini. Tagata faʻatau ofo mai o loʻo faʻamamaina le gaʻo o le tele o foliga ma lanu. O lanu uma e mafai ona e filifilia lau oe lava.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "o le Fale o le" Faʻi o le Fale o Aiga ", Dyson, Filick,

Faitau atili