Fale o le La Sun Sun.

Anonim

Tasi-potu potu fale-potu ma se vaega o le 48 m2 i le ogatotonu o Vilnius. Sili ona manuia le faʻataʻitaʻiga o se sooupu lelei o se tamai avanoa

Fale o le La Sun Sun. 12755_1

Fale o le La Sun Sun.
O le tele o lanu o lanu e sili atu le faigata. E maitauina o le lanu o le puipui nofoaga i le va o le umukuka ma o le auala e toe fai ai le auala o le pepa puipui i le potumoe
Fale o le La Sun Sun.
Lautele maualalo faamalama e faia i fafie, latou te faigofie ona nofo i luga o latou
Fale o le La Sun Sun.
O le tamai potu e tatau ona manino e pei ona mafai ona ave i totonu o se upega. Ina ua maeʻa le tala lea, sa filifili nofoa mo le potu malolo o le sone sa filifilia ma tagata matala i tua - e foliga mai e le toe mafai ona nofoia avanoa. O faitotoʻa o loʻo ufitia i laʻau pupula e atagia mai ai opopo. Mafanafana lanu lanu palette ma pupula splashes maua ai se isi lagona ma mafanafana i le ao
Fale o le La Sun Sun.
"Matua mafiafia" O nei tulimanu e faʻaalia ai le tele o le manaʻoga "faʻamalama 'i le pa-vaega, i le fata; Tarror faitotoa o le kapeneta e tutusa lelei
Fale o le La Sun Sun.
O le alatele na teuteuina i se manifinifi o le fatafata, o se vaega o le afi i totonu o se pupuʻu auro ma lamepa "
Fale o le La Sun Sun.
O se leo e le masani ai le umukuka "o loʻo faia i le tioata valivali i luga o le raspberry lanu lanu laiti (o lo o tu i luga o le kapeteni"
Fale o le La Sun Sun.
E mafai ona tapunia Windows ma laupapa laupapa laupapa, ma le ie puipui e faia ai se gaioiga teuteu sili atu
Fale o le La Sun Sun.
Fausia-i faʻata "faʻalauteleina" faletaele. Tasi le sirror atoa ufiufi le proptions o le pa i lalo o le totonugalemu, o isi e tutusa ma le lautele o le alope i luga o le fufulu
Fale o le La Sun Sun.
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Fale o le La Sun Sun.
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O lenei tamaʻi fale laititi o loʻo i ai i le ogatotonu o Vilnius, mai le faʻamalama e masani ai ona faʻatiga i le moega anamua ma le 'aʻai o se aʻai anamua. Sa manaʻomia le talitonuina o se faʻaaloalo faʻaaloalo i lona tagatanuu talafaasolopito o le a faʻamalosia ai ata puʻe: e filifili nisi mataupu poʻo le sili atu le pipii i totinity. E le o mea uma: o tagata e faʻatatau i totonu o loʻo i totonu, ae le o Lithuanian, ae Saina ma Indonesian. E mafai ona filifilia amioga amio pei o le ata o le ata, e ese mai, o le "atoatoa" mata "lanu" lanu eseese.

Ia talisapaia atoa le fuafuaina o le mamanuina o mamanu, o le taimi muamua e vaʻai ai i le fale o loʻo iai le fale mautotogi. O le tele o fale e lua-faleoloa o le mea sese na fausia i le XIX., Ma talu ai nei o le toe fausiaina o le sao o le fausiaina o le efuefu. O maa fatu e faʻafeiloaʻi ai malo o le masani ona faauu: mafiafia lanu efuefu, tamai faamalama, lokaina le lattice o le ea o le ulufale atu i totonu o potu. Peitaʻi, ua lava lea e sopoia ai le faitotoa o le fale, sa ia teʻi ma samma Zhuken ina ia i lalo o moli lima i le la. O le a ufitia e le mafanafana o tulimanu o le "Cadiovio", ona pau ai lea o le ata ma le loloto o le pa.

Le masani-tulaga masani

Fale o le La Sun Sun.

I totonu o lenei atunuʻu, e le gata o se laulau 'masani ai' aʻai, ae o se auala vaapiapi o le a nofoia le tele o avanoa. O se laulau semi-mining ma le maualuga o le 90cm, o le umi o le 1.2m ma lautele o le 40cm ulufale i le avanoa i luma o le faamalama. Peitai e le fiafia le tusitala o le poloketi mai i aso uma - e tatau ona tausisia i aso uma le ola o aso nei. O lea, na faia ai le laulau i luga. O le tasi pito o le Laminated MDF CODEPODS e faʻavae i luga o le taʻavale ma rollers, e agaʻi i luga o le uʻamea taiala, tumau i lalo o le galuega autu. O le isi itu o loʻo uuina se uʻamea lagolago ma se paga o uili i le isi itu. Lea o loʻo i ai le avanoa e faʻataʻamigiina le laulau i le umukuka i luga o le umukuka ma faʻapipiʻi, mo le ogatotonu, i le ogatotonu o itu uma

Irma-designer e le iloa stereotypes. O le mea lea, e moni lava e faʻamasani ai ma ana galuega, aua le faʻateʻi o se poloketi. O le fatufatu i totonu o nofoaga o loʻo iai ma se seti o vaega e -percletic vaega suia i se sili atu le lelei ma le lelei avanoa, e sili ona faʻalavelaveina ai.

Talu mai le amataga o le amataga na manatu o le fale mautotogi o le a avea o se ituaiga o potu mo le tasi tagata - o se uo a le tagata mamanu, o nisi o taua na tatala (le fuafuaga na tatalaina (ua na o le faletaele). O le autu o Zonging elemene na faʻatau atu, e faʻatagaina oe e tuʻu oe i totonu o paie ma le mafanafana "o le alatele, o le umukuka ma le vaega autu o le potu malolo. O faʻamalama o loʻo i totonu o le fale mautoloa, peitaʻi o latou lima atoa e lima o le lelei lea o loʻo ou manaʻo e faamamafa atu. O le fuafuaga, ua maeʻa ona puipui, faʻatagaina e alu ese i luga o pupuni uma. Faafetai i nei "galuega i fafo atu o le lalolagi", o le potu fale e le foliga laiti ma papuoa, vaaia le lautele o le potu malolo faafetai - e foliga mai e lautele ma sili atu le lautele. Arad o le sili ona lelei foliga i diagonal - mai le alatele poʻo le umukuka totonu "faʻalauteleina", e pei o le paʻepaʻe o le matagi i lalo o le matagi. O le mafutaga faʻapitoa e le faʻafuaseʻi: O puipui i fafo o le fale mautotogi ua faʻamalamalamaina i le mafanafana lanu ma toetoe lava tuʻufaʻatasia ma paepae o le paepae o cutton. I le faʻatusatusaina ma le toe vaega o le ogalaau, o lenei vaega o totonu foliga mai e toetoe lava paʻepaʻe ma paleni le "afi" o lanu samasama ma le mumu, raraberry i le umukuka, rarabbertta Alatele. Pouliuli fafo laupapa laupapa muteva o le susulu o puipui ma meaafale.

Moe moe

O se nofoaga e ofo ai o le fale moe. Na faʻatulaga le moega i luga o le maualuga o le podium ma se lapoʻa lapoʻa mo le ie puipui. O le moe moe e laititi lava i se nicho o loʻo fausia ona o le o loʻo avea ma vaega o le tulaga loloto o le 60 cm, e latalata i le moe o le sone mai le itu. O le taualuga i luga aʻe o le nich ua faʻaititia i le palapala i le pito i luga o faitotoʻa o le Kapeneta, ma o le mea pito i tua o loʻo faʻamauina i totonu, lea e mafai ai ona e moe. Mai le potu malolo, o le moega e vavae ese le fata ma le lautele o le 40cm. Ou te faia sina teisi i luga aʻe o le maualuga o le ato ato. O lenei "faʻamalama", faʻapea foi ma le lautele o le tuufaatasia, agavale i le va o le totonugalemu ma le pito i luga o le malutaga o le malutaga, na fesoasoani e aloese mai le le fiafia o le "pusa tapunia". Lenei e mafai foi ona e faia ni masini teuteu ma moligaʻo. E matua talafeagai mo le le mautonu l-foliga fata i luga o le moega, aua e tatau i se fafine ona maua le tele o talitonuga i le lima.

Fale o le La Sun Sun.

Oloa Oti

O le laina sao o le vaevaega vavae ese le faletaele ua lavea i le "Studio" avanoa. O le le mautonu ua le amanaiaina i meaafale, ma i lona pito i luga o loʻo i ai le tulimanu o le lima ma le maualuga o le 50 cm. E lua vaega o le tolu-vaega fata e latalata i le vaeluaina (umi, 3.5m, maualuga-2.2m) mai luminated MDF. Mai le itu o le Intut sone, o le vaega o loʻo iai se malologa, tipiina o le tulimanu mo faigofie o gaioiga. O le umi o le fata e laititi lava loʻu polokaina o lenei malologa, ae e le mafai e le tufuga ona le fiafia i le taʻotoga, o lona i tua o le puipui tutusa e pei o le pa.

Na faʻaaoga e le faletaele le faletaele i le afi mumu, o le tele o le kulimi-dairy tone paʻu ma meaaʻe (tu i lalo o le vaituloto, faitotoʻa o le faleuila). O moli, e pei o se pupula fuamoa, plumū o ituaiga faigofie pei o le shars i le moli avanoa, fatufatu o faʻata. Na faigofie ona vavae ese le menu e le pupuni i luga o le toʻotoʻo i luga o le toʻotoʻo, e mafai ai ona e aloese mai le fufusi.

O lenei galuega e le gata o se faʻataʻitaʻiga o se faʻalapotopotoga lelei o le faʻatupega o se laʻititi, ae o le faʻaosoina foʻi o le leleiga o mea leaga, ia faʻamalosia ai le fofo fou i galuega o aso uma.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Matou te i ai ma Banka, o le ona o le fale mautotogi, ua leva iloa ma lagolago faigauo. E leai ni faafitauli i le filifilia o mamanu, ona o le matou muamua galuega muamua. O le Money-MODIF e foliga mai ona o le talimalo e fiafia i sasaʻe, auai i Yoga ma le faatalanoaga.

O le fale mautotogi fua, na o le feaveaʻi naʻo puipui. O le taualuga maualuga (3m) ma se tamai nofoaga e leai sana masini mo potu taʻitasi, o potu uma e manaʻo i potu uma. O le mea lea, na matou faia ai se tali fiafia i le avanoa tatala, ae i tulimanu malolosi. O le umukuka, e ui i lona tele, ua atoatoa lava, na o le kuka o lo o "tipi i le ipu ma ē 'ie e lua: mo le tagata e toatasi e lava. Mai le lupe Shie, a o moe, pei o le moega, ua le fiafia i ai le fale i le lalolagi muamua, ma ou te manaʻo ai i se faitotoʻa muamua, ma ou te manaʻo ai ia ita i le lalolagi. Ab ia ua pa le tulimanu na fausia i se niko e masani ona lagonaina e le saogalemu ma le fale vevela vevela.

Designer Irma Zhuken

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale o le La Sun Sun. 12755_14

Demigner: IRMA ZHUKS

Matamata i luga

Faitau atili