O lapisi a tamaiti

Anonim

Radio ma le ata vitio mo le pepe: Tofiga o le masini, foliga o galuega ma mamanu, faaopoopo galuega, faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi

O lapisi a tamaiti 12758_1

O lapisi a tamaiti
Tuta.
O lapisi a tamaiti
To'ā

O le Readyliare Waidabout Primaer Alualu i Luma Vermber 1244 (Toh) ma ni fusiuani, le po moli ma thermometer

O lapisi a tamaiti
Pepe pepe

Faʻataʻitaʻiga 360500 (Babymoov) o loʻo tuʻuina atu i le thermometer, leo leo ma le faʻamalosi malamalama

O lapisi a tamaiti
Pepe pepe

O le masini A014000 (Baymoov) o se manifinifi ma le 17mm), e i ai le malamalama ma le manino ma le manino lelei

O lapisi a tamaiti
Brevi.

Pepe Mataʻitu Plus (Brevi) ma le tasi-itu sootaga ma le tele o le 300m. E i ai se lanu faʻapitoa e mafai ai ona e ofuina se matua poloka i luga o le fusi

O lapisi a tamaiti
Pepe pepe

O le Radinalire 360100 (Barmoov) ma se radius o gaioiga 1000m. Faʻailoga-foliga ma malamalama faʻailoga, faʻapea foi ma le gatete

O lapisi a tamaiti
Brevi.
O lapisi a tamaiti
Brevi.

Meliope Vitio (Brevi) Comp Stud Wind Distolatototototors ma 1.5-inisi lanu. O le mea pueata ma le faʻataʻamiloina o le lepela, e ono fua o faʻailoga e talafeagai pe a faʻaaogaina le masini i le po. Radius o gaioiga - 100m.

O lapisi a tamaiti
Pepe pepe
O lapisi a tamaiti
Pepe pepe
O lapisi a tamaiti
Pepe pepe

O le ata 361000 (Baymoov). O le sifi o le masini o 100m i le vitio faiga ma 3 pocecsite

O lapisi a tamaiti
Filipo.

O le Scd530 faʻataʻitaʻiga (Philips o loʻo iai) ma le lua-vaega itu o loʻo faʻaogaina i le le fiafia ma le susu vevela. O loʻo fausia foʻi le pito i le po i le po, e tele ni lullabies

O lapisi a tamaiti
Pepe pepe

Taugofie puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga 360300 (agavale) ma 360501 (babymoov) ma le lua fesootaiga o le fanau ma matua

O lapisi a tamaiti
Brevi.

O le numera numera o le numera o le numera o le Spiricare. (Brevi) ma le malamalama malamalama o le leo

Ae peitai, o le pepe mea e fanau e manaʻomia i taimi uma, e mafai lava ona feoaʻi matua i le uati i autafa o aʻu. A o le fiafia o tamaiti e moe, latou te taumafai e toe fai uma meaaoga ma usu teisi. Ina ia mafai e tagata matutua ona saili i le taimi na aau ai i luga e le tamaititi, pe faʻalogo foi i lona tagi i leoʻai o le mama o le mama, na faia ai se mea faigaluega.

O se ulugalii talavou i le muamua o le olaga o le latou tamaititi na folasia ma le susulu. Ua leva na fesiligia e matua se meaalofa: "E tuai tele? Mo le atoa o le tausaga, matou te faʻamaonia atoatoa mo ma aunoa ma lenei masini. " Ae o le tofa i le masini ma pe a uma ni nai aso na latou le malamalama ai pe na faapefea ona latou ola ai. E le faʻaolaina e le tane se tala fou ma ia faamautinoaina e mafai ona toʻafilemu ai fale ma le malamalama. O le faletua, na tusia le taumafataga, sa le nofo i le popolevale, faalogo uma i le umukuka, i le taimi lava e foliga mai ia te ia. O lea la, sa tele lo latou taimi masani: tatou te vaavaai atu i le pepe, naʻo le taimi lava e manaʻomia ai, ae le faʻamaoni ia o ia lava.

Aua le popole ae fiafia

Vaai faalemafaufau: Uafu mai ia te oe, oe na aveese le fale po o kuka, matamata i le TV pe na filifili e taele ma Ulolu. O le taimi lenei ua e malaia ai i le leai o se mea ma ua faʻamalosia e faʻasaga i taimi uma le tala: E le o ia ua totoina? Peitai e lagona le leo o se aafiaga? Malilie i ai, o se togafiti i se tina talavou uma. Pisa o le faitotoʻa faitotoʻa, susuga, galueaina ma gaoioi - o nei leo uma i totonu o se faʻasologa o le tele o le auvai mai le pepe radobae maua i le leo leo o matua. O le masini o le a avea moni e matua taua lava pe a fai o le tama poʻo le afafine o loʻo moe i totonu o le potu faʻatasi i totonu o le potu malolo, e le mafai ona latou latalata i le uati). Ia, i le fale, e matua tatau ai le masini. E lemi lemu le moega i se moega: Afai e fafagu le tamaititi, o le ae iloa iloa e uiga i ai.

O le Radeaya o, lautele, masani lava i le leitio. Ina ia liliu le leitio masini, lea e fesoʻotaʻi ma gaioiga a le militeri (moni poʻo le taʻaloga) ma galuega o le tele o auaunaga faʻapitoa, - sa latou filifilia i fafo. O iina ua leva ona tatau ona iai ni masini. O le leitio e tasi ma vitio iunite i le lautele faʻatau atu foliga mai i nai tausaga ua mavae.

O le masini e aofia ai le lua poloka poloka ma le mauaina o le leo leo. O le Transpomiter na tuʻuina i le paolo iloga o loʻo fuafuaina e le mamao mai le tamaititi (mamao o le 1-2m), ma o le e mauaina e masani ona feaveaʻi i taimi uma). O le lafoina o masini e gaosia ai se faʻailoga (leitio galu), ma o le a faʻaalia e le aliʻi i le va. O le tagata e talia na pasia le faʻailoga e faʻaaoga ai le antena. O taimi e sili ona taatele i le taimi o galuega amata o le 860, 863, 865 mhz IDR.

Saogalemu i luga uma

O lapisi a tamaiti
Babymovravradis o ni masini e le taliaina eletise eletise. O le tele o le pito i luga, o le sili malosi malosi eletise eletise. Ioe, o sui o masini tautogia uma pasia uma fuafuaga talafeagai uma ma tausisi i tulaga saogalemu. I le avea ai o se tulafono, o le tulaga o le eletomone o le subromagnetic e maualalo maualalo, e matua maualalo lava nai lo le maualuga o le faʻatagaina tulaga faʻatulagaina i tulaga. Ae o le, o le faʻamoemoe o electromagnetic galu i le tagata e leʻi suʻesuʻeina i le iuga, ma o iinei e uiga i le fou ... o lea, o tagata atamamai na fautua mai i le 1m mai le moega ma tape pe a e I tafatafa o le tamaititi.

O le tele o faʻataʻitaʻiga o onapo nei o loʻo aoga e faʻavae i luga o le numera numera (toaitiiti asoa). Digital, I.E. Decce-Technologgies (Igilisi Digital faaleleia le talafeagai Telecommunications- "Faapipiiina le tulaga lelei o lou lava olaga. Analog faailoilo faaliliuga faamatalaga i le pepa matala. O lona uiga o le tagata o loʻo i totonu o le sone o le mea o le a faʻavasega ai le taimi o le a faʻaauau le taimi e mafai ai ona ova le talanoaga. Faʻatau mai o se numera numera e aoga, aemaise ai, pe a e manaʻomia se manatu faaalia (pe a mafai foʻi e se tamaititi ona faʻalogo i matua), aua e mafai e le leo i sea mafutaga, e aunoa ma le faautauta i nei leo.

O le mamao maualuga o poloka e lua mai le tasi i le isi - 1000m, pei o le A014000 masini (babymoov, Farani). Mo le tuuina atu o se faʻataʻitaʻiga o se fofo lelei. Peitaʻi, o le faʻasalalauga o le faʻailoga i se mamao o le 150-250m e le leaga foi, ma mo se tamaʻi fale ma itiiti "oloa umi". Ae maitau o tagata gaosi e tatau ona faʻaalia le laina i le avanoa avanoa. A faʻapea e te va o oe ma le tamaititi, o se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia faʻamau faʻamau, na te totoina le faʻailo. O lea la, e mafai pe a e alu i lalo i le pito i lalo o lou atunuʻu, le malosi o le faʻailo o lau masini e le lava le "tele o le" fogafale lona lua. O laupapa, palasitika, pepa e fai lava e le fausia ni pa puipui i galu i leitio; Piliki ua uma ona faaitiitia tele le laina; O se mea e sili atu le taua o le faʻailo e faʻavaivaia pe a fai o le uʻamea faʻapitoa, steel poʻo le alumini o loʻo i ai i lona ala. Faapitoa "malosi" susu susu ma susu e mafai lava ona totogi atoa le faailo, ina ia i le faletaele, mulimuli atu i lona i ai. E i ai foʻi se isi faʻafitauli: Afai o iai sau masini malosi, ma o lou tuaoi le kamupani lava e tasi o loʻo e faʻalogo atili ai ni leo (sili ona lelei, o la tatou tamaititi pe o la tatou tamaititi). I lea tulaga, e tatau ona e faʻalatalata i se isi fesoʻotaʻiga auala.

O le numera o auala i le tele o mea eseese o le tele o le laina o le 1-120. Nai lo le sili atu, o le sili atu agavaa "faasalalauga" ua saunia oe, aua e mafai ona filifilia le sili ona talafeagai auala mo oe ma le pipili leo. O nisi masini e mafai ma tutoʻatasi o le auala mai le tasi auala i le isi sa suʻe le leo o sea leo. I le auala, o le faʻalavelave i nisi taimi e aliali mai i lona tuaoi vavalalata ma le tasi o poloka o se isi masini eletise (mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi o le telefoni telefoni). Mo le faʻatuatuaina gaioiga o le masini, o le sitaili o le leo o le leo e taua ma o le a le mamao o le masini e mafai ona fesiʻi i leo (masani).

O le atuafalemu lea o le leo e uiga i tafatafa o le tamaititi e ese. Afai o le a fiafia o ia, o le a faʻalogo matua o tagi, ma sasaa ma isi, e oʻo lava i le tamaʻi laiti, sa lolomiina e le pepe po o tagata ese (mo se pusi poʻo se maile). Peitaʻi, o loʻo i totonu o le umukuka, ma fai ane i le vasega mea, tatou te fai atu ai, O le tagata maʻi e leʻi lagonaina se leo, ma taufetuli atu ia te ia, ae latalata ia te ia, ae o le a lautele atu. O LE FANAU LELEI E LELEI LELEI. Malamalama faʻaali (BM-2300, I-Nanny, Hong Kong) o le a fesoasoani iinei - A tupu le leo, moli moli. E moni lava, i lenei mataupu o le leai lea o se leo, ma e tatau ona e vaʻavaʻai i le masini mai lea taimi mai lea taimi i lea taimi ina ia aua nei misia se vaega taua. Suʻesuʻe faʻataʻitaʻiga (Wainpaboat Primaer Alualu i Luma (Tome, United Kingdom) o le aofaʻi o moli mumu e faʻaalia ai le malosi o le pisa. O le isi auala o le faailo o le gatete. E lelei o ia aua e te le tau vaʻaia se mea: faʻatauaina le masini i luga o le fusi ma o le a moni lava ou lagona pe a ala i luga lau tama. O se tasi o le sili o le tuʻufaʻatasia o le system - leo ma le malamalama.

O masini e masani ona faʻamatuʻuina atu e le upega tafailagi, ma mai maa po o maa. O le Matua iunite e masani ona faʻaoga ma maa, ona e masani lava ona taliaina mai i le tasi potu i le isi. O loʻo i ai se faʻailoga e iai se maa le mama, faʻafetai i le mea o le a e aʻoaʻo ai i se taimi vave e tatau ona suia.

Nanny mo uma 100%

O le Radinanini o loʻo faʻaogaina i le tele o faʻaopopoga ua fuafuaina e fai ai "Fesootaiga" ma nei masini e sili atu le mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Carding" faʻataʻitaʻiga o le a lapataʻia oe i le leo na leiloa i le va o poloka, na faʻaoʻo ai le maa. O masini o masini e i ai le malosi e fetuunai ai le tulaga o le atamai ina ia e faʻalogo atili ai le leo o le tamaititi i tulaga eseese o le tamaititi. O le "Fesootaiga pea" galuega tauave (e masani lava e nafa ma le faailoga malamalama ai) o le a logoina le matua o le masini o le "i saunia atoatoa le taua", ma o le a tuuina atu i le tamaitiiti se leo, ia vave ona tuuina atu i ai. E aoga manatu: e le gata o le a e lagona lau fanau, ae o oe foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ai ona lele filemu le tamaitiiti pe a na ona ia viia, - o se leo naʻo lea e mafai ona puipuia mai le "lanu viia" e mafai ona taofia ai le vevesi.

I se faʻaopopoga, o le leitio e leʻo faʻalauiloaina le leo. O nisi faʻataʻitaʻiga o tagata malaga (sdd 520, o Filitoina o sauniga, o loʻo faʻatupe ai i se malamalama mama ma le moli o musika ma le moli malu. O le foliga mai o le lafoina masini o le a le tumau e le tumau i tamaiti - I le toesea o tagata matutua latou te fiafia i ai panu, fale, susulu o le la. O le fausiaina-i le ermometer o se mea lelei foi lea: E i ai foi i se isi potu, e le gata o lau pepe o loʻo moe filemu, ae o le a le vevela ma le le fiafiaga o loʻo tausia i totonu o le potu. AUTU o le a pei o faʻataʻitaʻiga ma tagata e lua tagata ulufale.

Ma aua e te fefe ona e tatau ona e aveese le masini, i le taimi lava e pasi ai le tamaititi. Afai o lau amataga o lau "faʻamatalaga" galuega, e mafai ona aoga faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ma taʻaloga o le a tupu aʻe le tamaititi.

Vitio ala

Ata Vasega- mo se faʻataʻitaʻiga, 361000 (Pelomov, Farani), Cerubino (Berubi, Italia e tusa ma le leo, o le ata o le tamaititi e pasia. I le tulaga, o poloka pepa o tamaiti o se pepa puʻeata, ma matua ua faʻatagaina i se tioata. O le mea pueata e mafai ona liliu pea i luga poʻo le faʻamalosi e ala i le leo. O le mamao i le va o le transmitter ma o le tagata e mauaina e oʻo atu i le 100m i le vitio faiga ma luga atu i le 3 poʻo le taimi o le leo. Po o mea pueata o le po ma le faʻaititia o le a faʻatagaina matua e vaʻai ma faʻalogo i le pepe i luga o le mata i le pogisa. O le fesoasoani a le Joh -imput, o le matua poloka o ata vitio o loʻo fesoʻotaʻi ma le televise, o le a sili atu le ata. AESNG TV o loʻo faʻaogaina i le "ata i le ata" galuega, o le a faʻatagaina ai oe e matamata lou avanoa ma i le taimi lava e tasi e te fiafia iai. O nisi masini e fesoʻotaʻi foi ma le VCR, DVD, CDJ, CD3 Player ma le komepiuta. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e vaʻai i le polokalame poʻo tifaga poʻo tifaga ma faʻalogo i musika e aunoa ma le paʻu i lau tama poʻo lou ataliʻi poʻo lou ataliʻi. Ae o le taimi lava e pei ona faia e le mea puʻeata poʻo le masini faʻapolokiki i le vasega pepese o le a faʻasolo i luga poʻo le leo, o le masini e otometi ona fesuiaʻi i le tamaititi.

E fia le fesoʻotaʻiga?

I faleoloa o fale o fale, o le filifiliga o le radonan e laiti. O le tele o le lautele lautele o loʻo tuʻuina atu i luga o le initaneti fefaatauaiga. O nei masini e ofoina atu mea gaosi i le fale tagata gaosi - Mo se faʻataʻitaʻiga, Fili i Netherlands) ma TFAFA (FEDERDS), Boanmoo , Tomy IDR. O tau taua e faʻalagolago tele i le pule a le tagata gaosi oloa, system system (faʻailoaina o mea faʻapitoa), faʻafesoʻotaʻi (manatu o le po moli). Tau le tau - 1500-8000 rum. Mo Vitio Dynamics o le a tatau ona avatua le 6-15 afe afe.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Faʻafetai i le kamupani "Seb", Philit Ofhvih, Toy, Pepemoov "mo le fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili