Tea pati i luga o le veranda

Anonim

Faauma ma mamanu Veranda i se atunuu fale. Na fautua mai le ua tusia i le moega matala le potu tatala ma ki i se nofoaga mo aso malolo aiga.

Tea pati i luga o le veranda 12760_1

E masani ona tupu na vaiiiga ma le le sefe a matou mea e aua neʻi tafiesea i tausaga. I le mea tonu na taunuu ai le fausiaina, ma ua totoe le veranda mo se taimi mulimuli ane, ma le faamoemoe e faʻamaeʻaina le faʻafitauli. Ina ia puipuia le laau mai le timu ma le kiona, ma mumu ma popyHedylei ma ... mo sina taimi latou te galo. Manatua moni le vaega o le Polokalama a le Faletupe o le Faletupe na asia i latou.

Tea pati i luga o le veranda

Gapi i fafo potu i fafo ma liliu i totonu o le nofoaga mo aso malolo aiga na fautua mai ai le Designan portirnov. Na fiafia le Veranda mai le fola i le taualuga, ae o le mafiafia ma le mafiafia o tioata na faʻaaogaina i le pito i lalo, ma i le pito i luga e tasi manifinifi. Faafetai i lenei mea, o le veranda avanoa o loo tatalaina ma pei o pe afai e tafe atu i le mauoa togalaau. Vaega, Window Frames, O Meaʻai na valiina i le lua lanu autu: paʻepaʻe ma lanu enaena enaena. O le tuʻufaʻatasiga lea - agavaʻa ma i le taimi lava e tasi e sili ona matagofie - tautua o se leo leoletuʻu mo le pupula tele o tusitusiga. O le Windows o loʻo teuteuina i le lua-pito i luga o ie puipui: Faʻalauiloa Farani - mai le manifinifi paʻepaʻe, ma lanu moana Roma, ma le faʻatamala. Lanumeamata lanumeamata ma le faifaatoaga i totonu o le sogasoga o le sofa, aluga ufiufi. Tutu i luga o le Veranda Sorfi ma se taumafataga maua ai se faʻavaʻa faia o le mafiafia Plywood. Na latou tuuina le mafanafana o laʻau, ufiufi e suʻi mai se ie ma se fugalaʻau lapoʻa.

Tea pati i luga o le veranda

Tea pati i luga o le veranda

Tea pati i luga o le veranda

Tea pati i luga o le veranda

O lenei matagofie manogi veranda na faia ma le faʻamoemoe o le "tuu" le matagofie o le faʻatoʻaga i le fale, faʻatupu se lagona o le vave o le natura. Fesuiaiga e iloa ai o le Draft tusitala o le poloketi ua uma ona foia ma le manuia. O le aʻafiaga e maua ona o le tele o vaega o si nai loʻasaga, aemaise lava ma le fesoasoani mo le manuia deachuator metotia. I le faʻaopopoga i le moli moli, o le uluaʻi faʻamatalaga ma le manatua o le tusitala - o le tusitala a le tusitala ma pipili mo pupuni apalai. I luga aʻe o le laulau, ma sosoo ai ma le aiga tele, tautau o se matagofie moli moli, faoa e fugalaau. Na ia foliga tutusa i se agalelei aoga. Mo ana gaosiga, fugalaʻau o fugalaʻau na faʻaaogaina. E tele na latou puʻeina i le pito o lamepa ma fai ai se lush wreath. E taua le popooga fugalaʻau filifilia fugalaʻau faia i ie, latou foliga moni moni.

Faitau atili