Fale Talimalo

Anonim

O POPTERAING Oloa i totonu: Desktop Air, Faʻateʻaina o ata laiti mai ia Lace Procelain, aoina pepe ma Porcelain Panels

Fale Talimalo 12761_1

Pupuniini masani o faʻamanatuga satateelite ma meaʻai a le aiga. O se seasea mea e mafai ona tauva mo le matagofie, manaia ma tamalii. Mautu ma Af 2.TSTPRASH ASKTOPI AVIIT, SLOULSPESE O LE MALOSI O LE AP POPERAN, AOFIA GETER MOLIMAU O LE A LE MAFAI ONA FAIGOFIE LE OLAGA TOURL.

Porcelain mea, lelei atoatoa talafeagai mo le faia o tamai vailaau palasitika. O le poleti moni (o le mea lea e gaosia i Saina ma le loloto o le mea moni) - mautu susulu mai le paʻepaʻe mumū ma le leaga. O le manumalo ma ua i ai le le mafaufau. Malulu (maualalo-liusuavai) - o ituaiga o ituaiga o Europa o le Europa Prcerlain. Mai i ai, o se tulafono, o se manu feʻai o loʻo faia i luga o le faʻavae. O se tasi o ituaiga o le vaivai o le procedin, i le gaosiga o fea bone ash ua faaopoopo i le tele. O ia mafuaaga e faamatalaina i paʻepaʻe, maʻamaa ma le poto o pepa. O le oloa mai le paʻu o le poletini tele, e le o ufiufi i le aisa ma le i ai o le matematika mataʻutia luga, ua taʻua o Bromit.

Fale Talimalo
Ata 1.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 2.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 3.

O le pale palealii.

Fale Talimalo
Ata 4.

Villars D ESTE.

Fale Talimalo
Ata 5.

I lalo.

Fale Talimalo
Ata 6.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 7.

I lalo.

Fale Talimalo
Ata 8.

Ata e E. Morganova

1. O le ata o le "Zebra". "O le a le lalolagi poprapelin laau" (Lusia). Tau - 3170Rab.

2. O ato. Lfz (Rusia). O le tele o oloa o le LFZ e mafai ona fuafuaina e le lanu o le faʻailoga o le faʻailoga i le taimi. Black Stagma-pito i luga vasega, mumu - 1st. O le tau o le 1200 ma 600 rubles. E tusa ai (o le "Millery" Tinamatua ").

3. Avanoa i totonu o le ponaivi popylain mataupu. Royal pale pale (Malo ma le malo).

4. Ole lagolago a faʻatoʻaga mo le naifi ma faʻasa e faʻaaoga e le teuina ai le laulau.

5. Faatoʻaga faʻaleaganuʻu (fiaʻai).

6.Stutte mai le Biscut ("arpeperial procecelain laau toto").

7. O isi foliga malie na o mai i le luʻi o Saina o Saina o le elefane.

8.Fipufu "Akhmatova". Tusi Lesona Ofolau mai, na osofaia lima o le lima. Sourptursor-Natatia Danko, tusitala o le vali - Elena Danko. 60-70-tsg. Hchw. ("Arpeperial Parcelain Worte").

Manatu o se faapitoa

O le lelei o le pldcelain e le faigata ona iloa le tago. Lelei Saina ei ai se matata faʻapitoa i luga, lea e faʻalagolago i le fuga o le leo. O le isi faʻailoga o le maualuga-lelei le lelei o le lanu o le olaga. I mea uma, atonu o ia, mo se faataitaiga, e pauu se tetete taulima, ae ua oti. St. Petersburg Dicecelain ma teisi laʻititi Blush, le Vienna - o lanu o le susu o le susu, faʻamalosi, ma se pepelo. Le amioletonu, o le pocecemin e tatau ona tauaveina foliga foliga. Lenei aso i Europa e tele ni mea taua e maua ai ni mea ofoofogia o oloa tele. Peitai e pei lava o tamaiti o loʻo mulimulitaʻi i aga masani a Berlin, vienna, Sevra, o Massenka, o loʻo i ai le vaega o le "Imperian Art.

Alla Faidyushina, Faatonu o le Matagaluega o Tautau Saʻo

Moscow lala o le kamupani "arperial propraplain laau toto"

Faʻavasegaina tuʻufaʻatasiga mai le prcelain i Europa i le XVI-XVIIIIINESE. Teuteuina o mea suamalie. O le mea fiafia, a o le i faia ia vaega teuteu na faia i suka ma Wax, ma muamua ole popitini sisina sa pei o latou i le lanu ma le tele o faatagata O le ata o faʻamaumauga o kesi, faʻatasi ai ma le OLLAVE tautua, na faasolosolo lava ona atili losi ma faigata, ma ua faʻamutaina uma latou ma le olaga o le Aristocracy. Mulimuli i le Europa faiga, i Rusia i le 50-hgg. Xviiv Na amata ona latou maua ni palasitika laiti i luga o le pito i luga o le lalolagi i le St. Petersburg. O lenei porcelain i le lelei e le maualalo i le saxon, ma e tusa ma le faʻavae o le tele ua saunia mai i totonu o le atunuʻu. Lenei aso, pisinisi faapitoa i oloa tusiata mai le popcelain atiae tulagaga o le masani a Lusic Lucini Porcelain.

Fale Talimalo
Ata 9.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 10.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 11.

Messen.

Fale Talimalo
Ata 12.

Ata e E. Morganova

9. "O le tagata leoleo". Popcein, o se tolopoina vali. Laau o faatufugaga o faatufugaga g.polonony. Tau, 2 afe Norbles.

10. O le teine ​​ulu ulu. Europa. 50-Lusia. Hchw. Tau - 3 afe o rubles.

11. O oloa taʻitasi o le saini a le Matai ma le fale gaosi igoa. Latou te faamaonia le moni o le mataupu. Messen (Siamani).

12. O le faigata o le popcelain compiation o loʻo tuʻufaʻatasia e se suavai popcelan tele. Royal Copenhagen (Denmark). ("Lo matou fale").

Laiti aso faʻaonapo nei mai le popcenimin e matua eseʻese lava. O le amio na o le talafatu ma le Italia o Deldy Del Arte, Desktop Strutrats, ata o manu, ata o le lelei lauiloa, cortoralics. O mea e fai i le matai o le lauiloa Europa fale gaosi oloa (Maissen, Sevra, iineissiskaya, DRREDEN IDR).

O le tau o le popcelain oloa e iloa ai le lelei o mea, le ituaiga, matagofie ma le moni o le atavali, le tulaga o le mataupu ma le i ai o le fale gaosi mea. O le lelei o le popcelain tele e mafai ona iloiloina tutoʻatasi. Taumafai e fai ina ia mafai ona atagia mai ai le paʻepaʻe le la.

Fale Talimalo
Ata 13.

Tautupu le Copenhagen.

Fale Talimalo
Ata 14.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 15.

Ata Fouga

13. O le tulaga maualuga o le salatau e fetaui ma le manatu o le poletinin stattutte o se pes.

14. O le 'ai o le' aisa ma le matagofie i mea teuteu stacuetes i Buonanno (Alessi, Italia). Tau - 1430 ru. mo le 1pc. Teuteuga o le Studicard Wizard Mago Sterlino (Alessi). Tau, 1200rub. mo le 1pc. (Mamanu).

15. Lelei, o se faaupuga faʻamalamalamaga stacelain stapette ma lona palasitika ("arperial proceslain toto").

Afai e te le vaʻai i se faʻaletonu poʻo se aofia ai, o loʻo ia te oe lava le moni elite Saina. O le mea lea, o Saina e seasea maua, o ufiufi atoa i le vali, o le lelei o le paʻepaʻe paʻepaʻe (paʻepaʻe) tatau ona vaʻaia.

Faamolemole Talosaga

O le upu "Porcelain" e fesoʻotaʻi ma le mataupu o le maaleale ma tuai. Lautele Statuttes mai ai na tuuina mai i se faʻailoga faʻapitoa faʻaaliga o lagona. Sa i ai le tu masani e tuʻuina atu i aso o le tele o aso malolo o se ata mo se lelei manatua. Aulelei Statits i ia mataupu e tutusa ai ma foliga maaleale o lagona manaʻomia ai le faʻaaloalo i le faʻaaloalo. Na teu i latou i le tagata siaki, fafie i lalo o le ipu tioata. Seʻia oʻo nei, e le mafai ona iloa lelei pe o lenei mea o loʻo faʻaalia i le matua. Ua atoa le vaitaimi o le taimi e le o le mauaina ai sona lelei o le malosi o le malosi, malosi, susulu ma le tele o mea. O le porcemin e le o ni mea leaga, e le mafai ona faasolitulafono e acid ma alkalis o loʻo i totonu o vailaʻau o le fale. E faigofie ona e tausia, ua lava le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o vai loloto ma le tele o le vineta. Porcelain faʻatusatusaga e sili atu le fufuluina malosi, faʻaaoga le sili atu le tiga o le malosi (faʻataʻitaʻiga, tamaiti, ona aoga lea o le paʻu. Afai o le ata ei ai le laupapa laupapa, tatou susu.

Fale Talimalo
Ata 16.

O le pale palealii.

Fale Talimalo
Ata17.

O le pale palealii.

Fale Talimalo
Ata 18.

Tautupu le Copenhagen.

Fale Talimalo
Ata 19.

Villeroy boch.

Fale Talimalo
Ata 20.

Ata Fouga

Fale Talimalo
Ata 21.

Kasa bella

Fale Talimalo
Ata 22.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 23.

Ata e E. Morganova

16-1-19. Statistals toetoe lava a le toe faatauina pepe ma seasea tuʻuina i tamaiti. E ui i lenei, e tele tinatifaga e soofaatasi i tamaiti. Atonu e mauaina e tagata matutua, e manatua le fiafia o le vaitaimi o latou olaga (i aso o lo latou laʻititi, ua goto ifo le Teuteʻa o le poletini.

20.Faa "Giraffe ma le ulu o le ulu" ("Imperial Parcelain Worte"). Tau - 1970rb.

21. E masani ona le mautonu manuki - tagata e umiaina mo tusi. Casa Bella (Spoin).

22. Le tusitala o le fale o le atunuu mai le laumata susulu. O le pepe meataalo e faia i le sitaili o le vaitaimi o Louisxiv: Lima manifinifi ma le umi bushes, o le toe faaleleia o vaega ("papeti gakhlen

23.Bashmachack faia le susu susu. Amerika i Matu. 50-Lusia. Hchw.

I tulaga uma (fatuina o se faʻataʻitaʻiga, atavali ma glazing) procedin faʻatusatusaga ua gaosia ma le malosi. O oloa lavelave e masani ona lafoina i vaega, e fesoʻotaʻi i le tasi iunite. I le fale gaosi o le ace procedin, o le aupito moni o le ie o le cotton haubric ua faaaogaina, susu i le procelain tele. Wati "Raw" Porcelain Lace "Bres Up" fuainumera. Pe a pa le fana o le cotton, ma le le masani ai le popcenimini o le lace ofu. Le mautonu nofoaga e mafai ona vaʻaia i nisi taimi i luga o le laufanua o le prcelain, o le iʻuga o foliga o le faʻaea faʻagasologa. Latou te le o manatu e aveese.

Manatu o se faapitoa

Amata aoina Porcelain - o se taimi faapitoa. E avea ma mea e potopoto ai tagata aoina poo le poto, ma o lenei lesona e manaʻomia ona tuuina atu se vaega o lona agaga. Filifili se mataupu patino e aoina. O laʻu aoina o le prcelain hevestic lfz (Legangrad Porcelain Wort Wort) amata i le matua o le aliʻi na foaʻiina e tama matua. Ona ou manao lea o le sovieppit poptiviro tu o tama ma teine. Ma o lenei ua ou aoina le mea e le masani ai mo Lusia popcelain fafine i le afa muamua o le luasefulu seneturi. O lenei matagofie o le suka e masani lava ona aoga: na latou faliu i ni nini i lima o a latou tagata i le fakaina o le ie, na feoaʻi ifo i lalo o lamepai ma le tele o laa aitema.

Anna YutupOva, Faatonu o Mulleri "Tinamatua"

Porcelain stipturines o laʻau eseese e ese mai i palu, foliga ma le lanu. O le igoa o le Patinitila e talanoa e le gata i le lelei, ae faapea foi i le sitaili o le oloa. E mafai ona e aʻoaʻoina le gaosi oloa e Stagma. Faʻatulagaina o le kamupani tuʻu i luga o oloa aʻo leʻi aofia ai ma le aisa. Porcelain oloa e teuteuina i se mea talafeagai ma i lalo ifo o le tino. O ata o loʻo faʻatatau i le pa puipui; E faʻamoemoeina tele i latou mai le pito i luga i luga ma le faʻaluumu, ae faʻatapulaʻaina la le palanite. O ata o le fili e sili atu le tele o lanu lanu. O le tele o pleramram i le aoga suia suia o latou lanu, e maua ai avanoa faaopoopo mo popcein vali. Faʻamata e faʻaaoga foʻi mo le faʻamaumauga o oloa. O lenei faʻaliliuga lenei ata, lomia e ala i ata faʻataʻitaʻi i luga o le pepa faʻaputuga ma ufiufi i luga o le faʻapitoa faʻapitoa. Pe a fai o le taupulepulega ua uma ona togafitia foliga, na mu le ata i fafo, ma o ata ua faaosoina i le lecong, ma o loo tumau le ata i luga o le poptunlain.

Fale Talimalo
Ata 24pi.

Porcelane pricpe.

Fale Talimalo
Ata 25.

Messen.

Fale Talimalo
Ata 26.

Ata e E. Morganova

Fale Talimalo
Ata 27.

"Aise Fatu Selginac"

24.Ampa "tamaʻitaʻi ma le cabction". Porcellane pricipe (Italia). Tau, mai le 27700 olo. (Bierhaus).

25.Fargatar faʻaalia ai meatotino leaga: o le maʻalii iloga o le tusiata, o le faʻaalia o le siʻusiʻu ma le lanu o le vali ata.

26.damky torso (nila) mai le prcelain. Siamani. 20-30-tg. Hchw.

27. Lototele mo mea lilo mai le limo i le popcenin. ("Suiga").

O le faitau tele ma le tele o faatosinaga i luga o tamai palasitika palasitika: i le taimi e tasi le taimi o ata o le vaega ma modnitiz faaali mai mai ia lauiloa mea na toe gaosia. O aso nei orcelatin o Miniti e masani lava o faʻataʻitaʻiga a le lalolagi sili ona lelei. O tagata le aoga i ni tulaga le aoga - o le manumalo manumalo. Paradobally, ae o le mea moni: O le mea moni: O le sili atu o le siakiina o pisinisi, o le tele na e faatauina.

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai faʻafetai i le kamupani ofisa, "arperial polecelian laau toto", Berierhaus, "Gullery" mo le fesoasoani o se siata mo le fesoasoani.

Faitau atili