Ave i luga

Anonim

Mamanu o le tele-maualuga o le tele o le maualuga: autu, faʻasaga ma faʻamalolosi faiga, lelei ma le le lelei ma le le lelei o faiga taʻitasi, tusa ma le tau

Ave i luga 12763_1

Ave i luga
Tusiata Y. Mikhealosiva, A. Kucenkon, A. korolkov

Ata V.nepledova

Ave i luga
Saros mamanu.
Ave i luga
"Kaoree Coir"

"O galu" o le glossy pvc ata o loʻo feagai ma ua masani ai i potu vaʻaia: E tusa o potu vaʻaia: E tusa o le fanua o loʻo iai i puipui.

Ave i luga
Tusiata n. Amataga

Ata R.Shealoredv

Tuʻuina atu le toniga o le toniga o le ea fou i totonu o le potu o le tele o le a fesoasoani i auala o loʻo aʻafia ai auala i le taimi o le vaega. O le Lattises e faʻapipiʻi i le taualuga

Ave i luga
Tusiata O. Lucky, A. Kasaryan

Ata S. Mognonov

O uaea, paipa ma le ea o le ea e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le Jumpers o le Caisson Counder, ma i sela e tuu ai ni moli muamua

Ave i luga
"Punaoa"

O le tapoleni ma le ata o le lolomiina o loʻo taua mai o le cornice itu o se leo pupula i totonu.

Ave i luga
Tusiata m. zvondkov, p. sudnyna

Ata e le A. Vedditv

Zoning ma le tele-maualuga le maualuga o le tuʻufaʻatasiga ma le podium e masani ona faʻaaogaina i potu potu

Ave i luga
Ata 1.

"Punaoa"

Ave i luga
Ata 2.

"Punaoa"

Ina ua maeʻa le tulau aʻe muamua, ae o le faaloaloa na fausia mai pa, faʻapipiʻi i pa, ma puipui o ato, ma o loʻo teu mo moli (1). A uma lena, e naʻo le tosoina o le pvc ata, faʻapipiʻi lakepi ma le taualuga ua saunia (2). Na teufauina atoa le faʻamatalaga o le ato i lea faʻamoemoe e le mafai, ae o lona foliga vaaia e pei o le faʻailo o le upu ma e le o taumafai

Ave i luga
Tusiata v. skardana, e.vitkov

Ata V.nepledova

Ave i luga
"ELosel"

E masani lava, tulaga tulaga o tulaga faʻatasi ma le uluaʻi lanu talimalo. I le taimi faʻatasi, o se malaga faigofie e mafai ona faʻatusa i le pa ma le gatasi ma vai faatasi, ma faʻataʻitaʻiga, ma ie puipui, meatatao ai .1

Ave i luga
Saros mamanu.

Ata lolomiina i luga o le PVC ata ma Polyester Banvas o loʻo faia e faʻaaoga ai se tagata sili ona lolomiina. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia se ata mai le gaosi oloa pe avatu lau oe lava (vtfiferom)

Ave i luga
Ata 3.

"Punaoa"

Ave i luga
Ata 4.

"Punaoa"

Ave i luga
Ata 5.

Mai le PVC ata, e le gata o se vaitafe faataamilo (3), ae foi i ni auala atamai (4); Mo ia vaega o elemene, o se screeble fetuutuuga ato e faʻaaogaina (5)

Ave i luga
Ata 6.

"Exphon"

Ave i luga
Ata 7.

"Exphon"

Ave i luga
Ata 8.

"Exphon"

O le faʻamalologa o faiga e faʻatagaina ai oe e faʻatupu ai le curvilleous. Mo lenei, faʻapitoa modules o loʻo faʻaaogaina (6.8), faʻapea foi ma le masani o panela, o loʻo tuʻuina atu i luga o ni taiala curdide (7)

Ave i luga
"Exphon"

O le pito i luma o le pito i luma o le pito i luga o le fiberglass vaega e ufitia i le vali vali. I le tulaga lea, o le numera o lanu e amata mai 1 i le 10-12, fuafua i le faʻataʻitaʻiga o le taualuga

Ave i luga
Ata 9.

Tusiata n.mat, p. tolstnoy

Ata P. Lebedeva

Ave i luga
Ata 10.

Salu.

Ave i luga
Ata 11.

"ELosel"

Toeitiiti lava o le uiga taua o le tele-maualuga o le tele o tamai moli. E mafai ona avea ma faʻaopoopoga i le chandelier (9), taʻitaʻia "fetu fetu" (10) pe taʻalo se tutoʻatasi o ia (11)

Ave i luga
"Kaoree Coir"

Glossy PVC ata atagia le malamalama, lea faaitiitia le mana o le moli masini

Ave i luga
Ina ia ofi atu i le tulaga moli i le pito i lalo o le pito i luga, manaʻomia i le itiiti ifo ma le lua fioxichaplastic infersicul cuptions o le tele

O le fesuiaʻiina o totonu o le potu o le potu, o nisi taimi e lava le suia o le ata o le faʻafanua. I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le fesoasoani a le "laasaga" i luga aʻe o le ulu, e mafai ona foʻia ma mama lelei ma teu le leaga o le tuufaatasiga o le pa puipui.

Talu ai nei, na i ai i le laina o le tele o laina o le tele o laina. O latou o se uiga sili ona taua o le tele o galuega mo le toe faʻaleleia, ae le gata i fale felelei, ae foi i nofoaga masani i fale masani. O se faaiʻuga tuʻufaʻatasia o le sini o loʻo lauiloa o le i ai i le aso, ae ua atili ai ona malamalama lelei i ai. I mea uma, i le matou "Odnushki", "faaluaina" ma le "Titki" o le maualuga o le Laiti na faamaonia ai lava o ia lava ae le masani ai. O le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o se oloa o "mama art" e le mafai ona talafeagai i le tulaga masani o fuafuaga ma fua o le fale mautotogi. E i ai isi foliga o le a tatou iloa mautinoa ia te oe lenei tusitusiga.

A faʻapea e tatau ona faʻavasega le mataʻupu i mafuaʻaga faʻapitoa, o se isi mataupu. Ona talanoaina lea o le avanoa, aʻo latou fai mai, tuʻufaʻatasia le manaia ma le aʻoga. O le ki i le manuia i le faia o gaioiga o se manatu ma le faʻaeteete - i fafo o le fofo fatufatu ma lona atoatoa faʻafaigaluegaina galuega.

Manatu i luga o fanua

1. O le auala o le faʻaopopoga o le faʻamanatuga o le fausiaina e le aoga i le faʻamaloloina o le toe faʻaleleia ma e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia. Peitai, i le aso, e toʻatele tagata tomai faʻapitoa o le fausiaina o le faʻalavelave, talu ai o le tele o pu mo le faapipiiina o le lapoʻa poʻo le taofia o le faʻapipiʻi o le fusipaʻu. Ia malamalama ai pe faʻapefea ona faʻaitiitia le tausiga o le sāfaioi a le kapota ma o foliga faʻapitoa e faʻatagaina, i mataupu taʻitasi e tatau ai. O lea la, matou te fautuaina oe e te faaali atu le galuega mo le toe fausiaina o le tusiatusi ma, i soo se tulaga, tuu le pepa faʻapipiʻi i le 600-800M.

2. Malilie i le Snap 21-01-97 "afi saogalemu o fale ma fausaga" O le faʻavaʻa o le faʻamaloloina o le taualuga e faia mai ni mea e le fetaui ai. I le taimi lava e tasi, o le afi e le mafai ona maualalo le faʻasalalauina o soʻo se faiga fausaga e le tatau ona maualalo ifo nai lo le fausaga ia lava. E tusa ai, e taua mai le maugaina le faʻavae i le ipu o le uʻamea ma na o uʻamea uʻamea, ae leʻo soʻona.

3. O ata o le tumutumu o tatou fale e leai se mea e le masani ai. Latou tellocly e molimau le faʻapipiʻiina o le aufaʻatasi. Ina ia le afaina nei suiga le faiga laei, e talafeagai le mafaufau mafaufau i le polokalame faʻapipiʻi o le sysricer a Carersrive ma, faʻaitiitia le numera o fusiua. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻamalosia o tulimanu o le laʻau e faʻaaogaina ai tulimanu tulimanu, ma e sili atu le faʻaleagaina o le scotchs faʻamalosi, o loʻo iai, i le tele o le suʻega "Knauf GIPs".

Matagofie ma e le gata

Faʻaaogaina o faʻasaʻoga faʻapitoa, i le va o le fasiga o le tumutumu ma le faʻaleatua, oe mafai ona tuʻuina le mana ma fesoʻotaʻiga uamea ma vai. O le lelei tele o se auala o le kesi o le saogalemu: Talu ai o le taualuga, e toetoe lava a le o tuliina fao ma pu e le ofiina i ai, e leai se faiga o le faaleagaina ai le taua o le faanatura. E tusa ai ma le ea e tele o le matagi ma le alu atu i nisi taimi o nisi taimi e le mafai ona nana i seisi lava auala. E mafai e le tele o le militeri ona tautua ai se galuega lelei ma ma le ogaoga o le pito i luga o le pito i luga (mo se faʻataʻitaʻiga maualuga o le faʻailoga o le 1-2 cm) pe i le i ai o rumptud utupoto), pei ona i ai i fale o le maota.

O le mea moni, o le aveeseina o fesootaiga ma le fausiaina, oe mafai ona e faʻaogaina se suʻega poʻo faʻamalolo i le mea moni o loʻo faʻaitiitia ai o le vevela o le a matua faʻaitiitia lava o le tele o le potu e matua pa'ū lava. O le a faʻaititia le faʻamaʻi o le a faʻaititia ai nei mea leiloa i le itiiti ifo. E le gata i lea, i se poloketi lelei lava galuega, faʻafetai i le taʻaloga o potu susulu, o le a faʻateleina le potu, ma o le taualuga e maualuga.

E taua tele o le toe faʻaleleia o le maualuga o le tulaga o le tulaga o se mea na faʻaalia ai elemene, ma tusia i totonu o le aotelega o le tali. E sili ona faigofie le faia o lenei mea ma se mamanu e mafai ona matou valaauina cornice. O le atigipusa o faʻaʻoleʻole foliga, lautele ma le mafiafia, o loʻo 'ai i le faʻapagisaina o le puipui (lua, tolu puipui, tolu o loʻo faʻataʻamilomilo i le potu). O sea pusa o le a na o le fesoasoani e le faʻatautaia ai fesoʻotaʻiga, ae faʻapea foi ona faiga ai se fou ata tifaga, faʻapea foʻi ma faʻamamafaina le vavaeʻeseina o sone aoga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le lautele o carnis carnis, o le a mafai e iloa ai le galulue ma le tu i totonu o le umukuka, ma faamamafa le ofu mo le potumoe, ia iloa ai se tulimanu mo le malologa i le potu malolo o iai .d. I le faʻaopopo atu i lenei compuna lautele i luga o se tasi o puipui pupuu o le "Faʻasaina" i nisi taimi e mafai ona fetuunai ai ana talanoaga faʻamalie. I le taimi lava lea, pe afai o le faauma o se tasi o tulaga o le a ogatasi ma puipui o le fola o loʻo i ai poʻo le fola o loʻo i lalo, o le mafuaʻaga o le potu "o le a faʻateleina ai, o le a faʻateleina ai, o le a faʻaosofia ai le potu.

Ae o le tusiata o tala o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele o corginguar O le tagata mamanu o le a ofo atu ia te oe ma "motu" faʻapipiʻi, ma eseese fantasy curvilinar eleelea, ma le tele o tulaga o le lavelave. O fale o le Brotherspecial o loʻo aofia ai ma fale faʻapitoa e aofia ai ma Calueson ituaiga), i totonu o loʻo mafai ona faʻataʻapeʻapeina ai pe isi fesoʻotaʻiga poʻo isi fesoʻotaʻiga.

O a avanoa o loʻo ia i matou i le taimi nei e faʻatino ai mea uma o manatu?

Ave i luga

Fesuiaiga o le masini o le tele-maualuga o le maualuga

a-statese ma mea pepelo;

b-na tusi i le mataua o le maualuga o le maualuga e tutusa ma le 30mm;

1ūga aʻiaʻi;

Ave i luga

2-tugalii talaaga,

3-talaaga taiala;

4-contortor faʻamatalaga i le lua tulaga;

5-HCCD 9.5mm

Mea faavae

A mafai ona faʻaaoga le masini o tamaitusi o le tele o le siʻusiʻu o le tele o aso nei, faʻasolo ma faʻamaloloina faiga. E masani ona faʻatasia e le au atamamai mea, aʻo le faʻaaogaina e lua, ma e tolu tekonolosi se tolu.

O le sili ona sili ona tele o fale mai le GLC. Mo le sili atu o le faʻauiga, o laupepa e masani ona ave ma le mafiafia o le 9.5mm (pe a oʻo i le atunuʻu fale poʻo "susu" Mo faʻavaʻa, faʻaauʻu o polofesa (PP) o le 6027mme tele ma taiala (ppn (ppn) 2827m, e pei o faʻapipiʻi puipui e 40-200mm. Vasserized Suafa "Belgaps" (Beilatus), "Kiuf Hots" (Lusia) ma Saint-Gobain Syproc (Farani) e mafai ona suia i totonu o le 250-500m.

Fuafuaina le lelei o le le mautonu o le Drywall o loʻo i ai le tau maualalo ma le mafai ona fausia ma le sili ona faigata tusiata tusiata. O le le maʻelega malosi o le, muamua o tagata uma, o le manaʻoga mo le faʻatulagaina ma valivali muamua e fesoʻotaʻi ma taimi faaopoopo ma tupe tau.

Ave i luga
ae
Ave i luga
B.
Ave i luga
i totonu
Ave i luga
G.
Ave i luga
O le O.
Ave i luga
E.

O se tasi o filifiliga mo le fausiaina o le tele-maualuga o le tele o le mamanu mai le GLC: O le vaega o le faʻapipiʻi sa teuteu i luga o le uamea o loʻo i luga o le lumanaʻi o loʻo i totonu o le lumanaʻi. O le faʻamalologa na fauina i le taualuga ma faʻamalosia i la latou fesoasoani faʻaopoopo faʻaopoopo faʻamatalaga ma se leo o 600mm (GD). O le i ai o le faʻavaʻa o le glc, tapunia le faʻaseʻe o soʻotaga ma se faʻamatalaga faʻapitoa (D, e). E tumau lava i le sasaina ma vali le taualuga.

Ata R. Sheloenseva

O isi taimi ae o le HL, o le pito i totonu o polystyrene panels o loʻo faʻaaogaina. O a latou tulaga masani o loʻo faʻateleina ai le faʻamatuʻu o le faʻamatuʻu o le paʻu, tamai maso ma le faʻamalosia i fafo ma le fiberglass, faʻafaigofieina le sthtocking o le laualuga. Falemai, ia e sili atu nai lo 2 taimi sili atu nai lo gkl. O le isi filifiliga i luga o le mamago pepa (SML) tele 24401220mm ma 4, 6, 8, 10 ma le 12mm mafiafia. E toetoe lava a faigofie atu nai lo 2 minute, malosi i le punou, sili atu le susu e tetee ma i le taimi tutusa e tusa ma le 20%. O le tekonolosi o galuega ma lenei mea e toetoe lava tutusa ma le glc. E naʻo le tasi le faʻailoga: e fausia ai curviililiar foliga, laupepa mafiafia o le 4 ma 6mm mafiafia punou i le matutu o le setete (GCL mo lenei ua susu, muamua "ma se faʻaseʻaga faapitoa). Ae ui i lea, o le sitaili o le pla o le smm e oʻo lava i le puʻupuʻu mafiafia mafiafia e le mafai ona itiiti ifo nai lo le 2.5 m, naʻo le paʻu o loʻo avanoa ai counvare.

Sa faaaoga foi foi le fausiaina o le tele o le tele o taimi, ma sarricol paris, carrnoir, stontenzo, cantages, avresos), clipsos), cotheats), cotheats), clipsos), chipsos), cotheats), chipsos), chipso) (Switzerland) IDR. Sa matou tusia i luga o luga o le upega tafailagi nofoaga (Vaai i le "Ivad", 2006, №8, №9, №9) O lenei na o le manatuaina latou e vaevaeina i ni ituaiga autu se lua: mai le PVC ata ma polyester e leai se mea. Muamua e atoatoa mo le lavelave fausaga ma laina tetele ma laina curven, pei o meatotino o mea ma le tekonolosi o lana faʻapipiʻi (faʻaaogaina le paʻu o le vao ma le maanuminuta. O le ata lanu e tasi o le pvc o loʻo i ai le maualuga o le agavaʻa e mafai ai, faʻafetai i le faʻaiʻuga o le siʻitia. Ae peitai, ia maitau, e ese mai ai i le Polyester ie, o lenei mea e le mafai ona faʻaogaina i totonu o fale i le taimi a le tautalaga: e aofia ai ma le faʻapalapala ma faʻaleagaina ai le ea). O le tulaga maualalo o le maualalo o le pito i lalo o le pito i luga e faʻalagolago i le steding system: ma le harpoon metotia (PVC ata) - 30-40m, ma le SMAM (Postram. Amaximal mafai ona filifilia le le mautonu, pei o le ato ato i puipui. E faʻamalosia ai ata i le nofoaga o tulaga, e manaʻomia le avea o se faʻavae o pa ma le PLYWOOD.

Faasaga i mala faalenatura

I le tulaga o le mausa, e tupu ona o le sese o tuaoi mai le fale mautotogi, o loʻo i luga, muamua o mea uma mai le taualuga. Afai e faia i pepa o Planterboard (leai se mea, masani poʻo le susuga masani), e foliga mai e tatau ona toe suia, pei ona o le a le mafai ona latou mauaina le latou pepa muamua. Na taofia le taualuga o le avanoa mai le faberglass, pei o se uʻamea faʻafilemu, e le afaina le susu. Tului o le a taofia ai se tala tutusa ma le tuluiga. E le gata i lea, o le pvc ata tifaga, tusa ma tagata gaosi, e mafai ona laveaiina le lolo o lou fale. E moni, e tuʻufaʻatasia le vai mai le "Bubble" fausia, o le a talafeagai ai, o le a manaʻomia e mafua ai ona faʻatonutonu tagata o loʻo tau i le 10-12 le tolu.

O nisi taimi o Modular Sound Cropers e aofia ai ma le tele-maualuga fausaga. O i latou o se vaega o le feagai ai ma ni faʻailoga muamua, lea ua faʻapipiʻi i le vaega o loʻo faʻaalu i luga o le faʻamalologa (o le umi o le 200m). O le faʻamalolo o le faʻamaloloina e maua ai le Armstrong (USA), ecophon, Braffon, Rockfson (Denmark), AMF, o le taeao (Orbress, o Empey).

Modules e eseese foliga (ipu lapoa 600400, 600g 600, 1200600mth ID i le 2M; O loʻo latou gaosia mai ni mea eseese: extruded fiberglass, gypsum, na feosofi mai memumū, uamea (kamela (kaloto). O tulaga lelei o ia faiga e faigofie ona faʻapipiʻiina ma se lautele lautele filifiliga o lanu ma foliga o modules. E taua foi le masani ona sae ave, ma o lea e faigofie ai ona suia i latou i le faaleagaina; E le gata i lea, i le avanoa i le suʻega avanoa, o lo o faʻafaigofie le suʻega o fesootaiga.

O nisi tagata gaosi o le faʻamalologa o le Faamalosia (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Armstrong ma le Ecophong) faia ni fofo mo le tele o suiga i le va o le mamanu. E moni, e naʻo le matou faʻatonuina, ma o le vaitaimi o le a faʻatinoina o le a sili atu nai lo le 1 masina. Naʻo le faʻaaogaina o le fofoina o le fofoina o oloa e mafai ona maua ai na o oloa e pei o faʻata pe o le faʻataga poʻo le faʻamalosiʻau o polycarboate minecary. Faʻafetai i moli moli o loʻo i tua o loʻo i tua o se laupepa o le mattle tekexolas, e mafai ona e faia "susulu" sifi. Peitai, o soʻo se fale sulu faʻapipiʻi e maua ai avanoa sili ona matagofie e toe teuteu ai le moli toso i totonu o le potu.

Fesuiaiga o le masini o le tele-maualuga o le maualuga

(faʻaaogaina Knaufi Gyptum vaega)

A-tuʻufaʻatasia (mai le laupepa ma le liligi ma leai se ofu o polyester);

B-Faʻamamaina ma se Cornice, Faʻaau i luga o le fiafia;

i totonu o le CORRE ma se malaga lapotopoto i o oaves;

1-upega tafailagi;

2-bagutte;

3-talaaga taiala;

4-malosi ofutino;

5-lega le tonu;

6-hccv 9.5mm;

76 Faamaloloina Fetaui;

8-faʻamalologa fetuunai ma se toso (stu);

9-g Clac 9, 5mm i ni vaega se lua;

10-contortor faʻamatalaga i le lua tulaga;

11-Connerctor tulimanu;

12-tulimanu plaster

Ave i luga

Ave i luga

Ave i luga

Fiafia i Malamalama

O le tele-maualuga o le tele o le tele o le tele o loʻo faʻatumuina i taimi uma o loʻo faʻaogaina ai le fausia o lumeires. E le gata i totonu o fatutusi, ae sili ona faʻamalamalamaina foʻi le potu faʻatusatusa i le ogatotonu o le curndelier. O le mea lava e tasi na aliali mai ai le mafai ona faʻatulaga le malamalama o le malamalama tonu i le mea e sili ona manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga atu o le galuega galue i le umukuka). Moni, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻiina na masini malamalama, e manaʻomia mo le tulaga o tulaga tutusa i le averesi o 120mm. Faatasi ai ma se tamai mafiafia o le mamanu (40-60 mm), e mafai ona e faʻaaogaina ala. Peitaʻi, i le mataupu lea, e le manaʻomia le faia pe a le saʻo ni faʻamatalaga masani i luga o le tauao (na faia ai, faʻataʻitaʻiga, mai tioata tioata poʻo le tele o tioata). O le faʻafefeteina o le tusitala o le a sili atu lona manaia, le tino o le tino e toetoe lava a le lelei mai soʻo se mea, uʻamea, palasitika, fasi pepa o le palakalafa .d. E le leaga le faapipiiina matagofie mini-cakenight ma ova atu "papatusi" - mo lenei mea e te manaʻomia naʻo se uaea i luga o le taualuga.

Afai o le a faapipiiina moli i le pito i luga, mo i latou taʻitasi o le a manaʻomia e fatuina se pito o pavyod poʻo pa. E aveʻesea i luga o maea e faʻaloaloa i le tulaga o le ogatotonu o le taʻamilosaga lea o le laualuga o le ata (web) tumau atoatoa. O moli o le malamalama o loʻo mumusu i totonu o le pito i luga o le pito i luga, o le faia o mea vevela i le va o le rim ma le upega tafailagi (ata tifaga). I le taimi lava e tasi, o le mana o le halopen lamepa e le tatau ona silia ma le 35 ae ma le leaga o lamepa - 60w (a leai o le uamea uamea o le a totogi ai le mea leaga).

A toe faʻaola le moli pito i luga o le eletise eletise eletise, e manaʻomia le faʻafaigofie muamua ona le fausiaina o le tulaga o le 'upega tafaʻilagi). A o le a faia le galuega eletise, aua neʻi galo e mautinoa o le uaea mo uʻamea uʻamea na faia mai le le mautonu i le le mafai ona faʻasalaina (ma le faʻailoga "h" ma "Ng"). Afai e te fuafua e fai se taualuga o mea taua, o le uaea e tatau ona faʻatinoina i totonu o le paipa uʻamea (o le spradble lima o le pvc e le talafeagai mo le kolosi o Ua uaea le uaea. O le paipa e tumau ma ni fatuga i vaega o le faʻavaʻa poʻo le fasi o le faʻapipiʻi.

O matou o le amio moni

Lipea o se lavelave masani fausaga (pe a fai o ni faaletonu ua mulimuli ane i ai) - O le mataupu e faigata ma taugata. Ae o le taimi e tasi, o le a talafeagai le a faapaleniina meafale mai le potu, e pupuni mai i le tino gaosi ma le sefe o le fola, puipui, faitotoʻa ma faʻamalama paʻu. O le mea lea, o loʻo faʻatonuina le masini o le tele o le tele o le tele o le tele o le tele na o le faʻamaonia o se faʻamaoniga mo mea ma faʻapipiʻi. O le faigofie auala e feagai ai ma tagata gaosi oloa o feteʻenaʻiga, tuʻuina atu se mea taua i luga o le tapoleni, vaega ma faʻapipiʻi galuega (masani 10 tausaga). Peitaʻi, o le lua-tulaga pito i luga o le 1.6-2 taimi (ma i le i ai o le curvililiar elemene, 3 taimi) sili atu taugata o le laʻau tutusa. O lenei ona o faigata tele pe a fuaina, faia o mamanu ma faapipiiina.

O se faamaoniga mo le siʻitia o le Drywall ma modular taofi o le a tatau ona 2 tausaga le matua, o ia lava vaitaimi e lava e faia ai se faʻaipoipoga natia. Afai e te faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga o le lua pe sili atu faiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se siʻusiʻu ma faʻaloaloa), e manaʻomia le faia o galuega ma le fausaga lautele ma fausaga lautele. Ma e sili pe a leʻo ni konekarate vavaeeseina o loʻo tuʻuina atu se faʻamaoniga, ae o le faʻapitoa o le faʻaaogaina o lenei vaʻaiga.

Faataʻitaʻiga o le fuafuaina o le tau o se sui o le lua-maualuga le maualuga o le 18m2 mai glc

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Nofoaga ma ata vali seti - 14 500.
Apalai mea
O polofiti e taʻitaʻia ai le 3040mm. 20 pauna M. 90. 1800.
Polofesa Taualuga 4040mm 32 pog. M. 110. 3520.
Faʻamalolo mo faʻamatalaga 44 pcs. 25. 1100.
Plasterboard pepa 10mm 21m2. 140. 2940.
Lava-siaki se tala 1 lisi 180. 180.
Faafefiloi Spike Vol 10kg 23. 230.
Vali polymer beckers nondrop 6l 70. 420.
Atoa 24,690.

Faapitoa Fuafuaga o le Tau o le Faʻalauteleina faʻalua-maualuga le pito o le 24m2

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Fausia laupapa laupapa seti - 4000.
Faapipiiina o ato ma tapoleni 24m2. 410. 9840.
Faapipiiina o moli 6. 700. 1.00.
Chandelier faapipiiina 1800. tasi 1800.
Apalai mea
Bagegny talaaga 21 PO. M. 190. 3990.
Pvc glossy asvas 26m2. 740. 19 240.
Atoa 43 070.
Faaopoopo mo le lavelave o galuega 14,000
Atoa 57 070.

Faataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o le tau o le taofia o le lua-maualuga o le maualuga o le 18m2 mai le acoustic panels

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina ma faapipiiina o panels seti - 12,000
Faapipiiina o moli valu 400. 3200.
Apalai mea
Taofi taofi seti - 8600.
Oostoustic Smart 60060012mm Panels 50 fasi 120. 4500.
Atoa 28 300.

O le Ofisa Faʻatonutonu Faʻafetai o Kasuf, Knaf Marchum, "Woben Wort WR," Suaure "mo se fesoasoani i le sauniaina o Mea.

Faitau atili