Taugofie pisinisi

Anonim

Optimezation o tau pe a okaina se chorrobe: filifili mamanu, mea, teuteu le mamanuina o tomai, o mea i totonu

Taugofie pisinisi 12772_1

Workrobe Coupe - o le mea i itu uma. O le faʻatulagaina o oe, o le tagata faʻaaoga e filifilia o ia lava: mamanu, ituaiga, mea, lanu, faʻatonutonuina o le vaega o faʻataʻitaʻi, i totonu o le mataupu. Ole mea lea e mafai ai ona lelei lelei ile tau.

Muamua lava, filifili le tele o lou manaʻo e te feiloaʻi ma e mafai ona gafatia mo lenei tupe. I mea uma, o le coupe, faʻapitoa e le galuega faʻapitoa, e sili atu taugata nai lo le maeʻa o le aʻoaʻoga o le tamaoaiga-vasega 5-10 taimi. O le tau e faʻalagolago i le mea o le a iai le fasi meafale, pei o le Kapeneta i le ala savali, le potu, potu, o le potu e maua ai ni manaʻoga faʻapitoa. O le tau o le a aʻafia ai foʻi manatu o le Kapeneta, togafiti o faʻamatalaga ma taʻiala, o le faʻatumu o le Iunaitesi o le IDR.

Masani pe okaina?

O uarota uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega taua se lua: faʻasologa (masani) ma aga masani (e tusa ai ma se galuega faʻapitoa). O le faʻasologa e iloga i tulaga mautu, o mea lautele ma mea faigaluega ma mea e fai ai mea totino). O sea pusaloa e faia e tusa ma mamanu faʻapipiʻi, e le manaʻomia ni tuʻu eseese o pepa mo ia, o lea, e taugofie (i le averesi 8-20 afe o rubles).

Taugofie pisinisi
Piaca.
Taugofie pisinisi
Komansor
Taugofie pisinisi
Moltei.
Taugofie pisinisi
Piaca.

Afai e gata le paketi, ma o le faʻafitauli o loʻo afaina ai e tatau ona foia, matou te fautuaina oe e saili se faʻasologa o le tamaoaiga o le gaosi oloa i totonu o le tagata gaosi oloa i totonu o le gaosi oloa i totonu o le atunuʻu. , "Satenite", "tumau", faafaatusa faaPop, uma), br- rub (porland belatus) idr. O le mea moni, o se saolotoga masani e le o le uiga le taua tele e filifili ai ituaiga maa, faʻatulagaina, mea, i totonu o mea e tutupu, pe a tupu i le faʻasologa. Ae le faapea lenei e le o le a le mafai ona pikiina se lelei atoatoa kapeneta o se tau talafeagai. O le faʻatinoga o le leoleoina o le fale i luga o se galuega faʻapitoa e mafai ai ona e amanaia le tofo ma manaoga uma o le tagata faʻatau, faʻapea foi ma foliga o le potu ma le fuafuaina. I le taimi lava lea, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona eseʻese: ma ni matatamao, nikalafi mo leo ma mea pueata, masini, toʻilalo, tutoʻatasi. E masani lava, ina ia mafai ona sefe le avanoa, e i ai meaafale atoa i totonu o le latou faʻavae, e le gata i le tuʻusaʻo o le colaupe tuʻufaʻatasia se moega poʻo le tusi kesi. E masani ona manaʻomia e le au mai fafo o fale laiti faʻatasi e tele faʻafoeina fale faitotoʻa. O le Fale Faaosooso lea O lenei fasi meaafale e mafai ona auauna atu i totonu o vaega aupito maualalo.

Soviets o tagata mamanuina

Sa mafai ona sefe le itu o le 'au i le potu o le potumoe - mo se faataʻitaʻiga, e gata mai i latou ua maeʻa le potu atoa. O lea, o le suauʻu ma puipui o le a faʻaalia faʻatasi i le tasi atoa, ma isi, e mafai ona sefe. E mafai ona e faʻaogaina se taʻamilosaga ma se isi mamanu e latalata i le ata o loʻo i ai, fai mai, weppapers, o le paʻu, sili, faʻamolemole filifili le lanu o le starepm. E tele atu mea e sili ona manaia: faʻasino i lalo o le ario ma auro faʻata, manino, matematika poʻo le tioata lanu.

I totonu o le vaega tele o le masani ai coupesized coupe, o le tamaoaiga-vasega kapeneta (mai le 30 afe orbles), feololo (mai le 50-60 afe orbles). O le tau o le mea mulimuli o le faʻaaliga moni, mamanuina faʻapitoa mo lenei tulaga faʻapitoa, le faʻaaogaina o mea taua ma taugata tele, faʻavaeina o isi mea e maua ai le mafanafana ma le tele o isi itu. Kapeneta o feololo ma maualuga taua vaega e mafai ona faʻatonuina mai ia tagata gaosi oloa o le "stymed umukuka", Aldo, ecatar, gedontis, chiccontis, gedontis, gedontis, gedontis, gedontis, gedontis, gedontis

I le le fiafia o ituaiga

Na fausia ma le fausaga o uarota i totonu: e aunoa ma pa, fale ma fuloa, na o sulugatiti faitotoa. O le Ulu e faatino ai puipui, pine ma fola o le vaega o le potu lea na fausia ai le kapeneta. O le aso, o se vaega manino o kapeneta i se tasi o aʻoga eseese uma (coups) ma le le maua, ona o le taualuga o le mataupu, o le fanua lea, o le fanua ma le fola . Maualuga auala e toetoe lava a faia i taimi uma e le Kapeneta. O le au tau au mea faatauoloa vaega e mumusu e faʻapipiʻi ai fata i le "pake" pa, ona latou te fefefe e nana ai le ua feutagaiga.

Taugofie pisinisi
Ata 1.

Iese

Taugofie pisinisi
Ata 2.

Mr.Dors.

Taugofie pisinisi
Ata 3.

Aldo.

Taugofie pisinisi
Ata 4.

Aldo.

1-2. Faʻatumuina o le Kapeneta o loʻo iai le pule a le Kapeneta i le pule o tagata e faʻalagolago i le sone o le a teuina ai. O le sili ona tau o le mea e sili ona tupu o le static beroves. Ae leai ni tagata e fiafia mo ofuvae, oketi, e faigata ona fai.

3-4. O taimi e sili atu le faia o le numera atoa (3); Tatala fata e fautuaina e tuʻufaʻatasia ai ma tapuni tapunia faiga (4).

E ui i lea, pe a fai o le tagata e faʻaaoga le Kapeneta i totonu o se mea na te tuʻua ai le kapeta poʻo le tuʻuina atu o le tumau i le kapeneta, pusa ma isi mea. O le iʻuga e mafai ona teuina 15-30% o le tau o le oloa. Peitaʻi, e tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, o se mea sa faʻateleina ai se malosi elemene mea i le tulaga talafeagai o le mamanu. O le puipui e tasi ma autafa o le fola ma le foloa ma le taualuga e manaʻomia pe a fai o puipui, le fomu ma le taualuga o le potu e le masani ai). O lenei filifiliga faufautua e mafai foi, pei o se kamupani le ulaula-faʻatauvaa, i mataupu e faʻaopopo i totonu o le faitotoa, e lua fai mai, tasi itu o le sami.

Fafo Fafo

O le faitotoʻa atoa-umi mai le laupapa laupapa poʻo se faʻata o le faʻata lea e ese mai le tau mai le faitotoʻa tuufaatasiga. I le amataga o mataupu, faʻapipiʻi i totonu o mea eseese e mafai ona faia se poloketi sili atu. Afai e faʻaaogaina le faitotoa i luga o le faitotoʻa ma vasia, e faʻateleina le tau. Ata e ese, ma faigofie, ma lavelave; Mulimuli ane filifili ia te oe. O se tasi o aga masani o loʻo susulu mai ai vaega (faʻataʻitaʻiga, mai le tioata tioata, idr palasitika).

Mea Matu

I le taimi o le gaosiga o kapeneta, eseʻese o mea mo tapunia (e le mafaitaulia) ma vaʻaia vaʻaia o loʻo faʻaaogaina. Muamua o le tulaga lea, malu o malu, i ni atigipusa pupuu, mea uma o loʻo i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa. Le vaega lona lua. O isi ma isi mea e mafai ona filifilia ni mea sili atu fetuʻutuʻunaʻi pe sili atu taugata.

Taugofie pisinisi
Ata 5.

Iese

Taugofie pisinisi
Ata 6.

Aldo.

Taugofie pisinisi
Ata 7.

Pardinal

Taugofie pisinisi
Ata 8.

Komansor

5.shkaf-conupe ma le lautele o manogi manogi manogi na faia o le matematika e fetaui lelei ma le stylistinas o le mimiti.

6. Na lofituina le Kapeneta i se nai-fa ua maua ai le maualuga o le teuina o avanoa mo mea eseese. O le Desgina Scrades o Sui ma Aaminutum (Sound) Layout faia lenei Utilitarian Seat o le sili ona pule i totonu.

7. Fau lelei lea mafai ai ona ulufale atu i se siliva i le tulimanu, o Niche, masani, i lalo o le faasitepu, po o lalo o le taualuga o le fale puipui.

8. Vasega o se ata vaʻaia o le manuia naunau o le leoleo mamoe i le vasega pepe o loʻo i le falefaita.

Tele taimi, o le coupe e faia i le filifilia o le Chipboard ma MDF. E tusa o le avanoa o le sefeina i lenei tulaga, e toʻatele ese i manatu. O nisi e talitonu o mea taugofie e le o se lelei lelei le lelei. O tekinolosi faʻaonapo nei e mafai ai ona e filifilia ni mea faʻapitoa e aunoa ma ni faʻailoga faʻapitoa i le lelei o le maeʻa o oloa. O isi na te taʻitaʻia le finauga: O le tagata faauigaina e faalua ona totogi. Sei o tatou fai, tuu se mea mamafa i luga o le fata, ma o le mea na tupu, na lele ese mai i fafo o le lio chipboard. Le Upu Moni, e pei ona masani ai, se mea i le ogatotonu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le Laminare Chipbb o loʻo faʻamoemoe lava i le gaosi oloa. O lea, dhort stmopal (Siamani) o se tasi o sili ona taugata, ae e sili ona lautele lanu lanu. E le o avanoa ma maualuga maualuga o ata o loʻo ofoina mai e fuamoa (Austria) ma Glunz (Siamani). Peitai, afai tatou te talanoa e uiga i le "interllasheds", e mafai lava ona faʻaaogaina le vaega o tagata gaosi, pei o Kroonopor, o Kroupra) - e lelei tele uiga.

Taugofie pisinisi
Piaca.
Taugofie pisinisi
Mr.Dors.
Taugofie pisinisi
Komansor

O se vaega taua o le laupapa laupapa. Tele taimi e le o vaaia, o le 8-32mm mafiafia chipboard o lo o faaaogaina. I le taimi lava e tasi, o potu malolo alu atu i fale mautotogi (i latou, e masani ona taugata). Afai e le sefe fata e sefe.

O le puipui pito i tua e masani ona manifinifi nai lo le itu (o le mafiafia o le mea mulimuli e tusa o le 25-27mm). Tulaga mafiafia o le stade - 8-10mm. Le leaga auala e sefe ai - tuufaatasi mea. Afai e o mai i ni vaipuna foliga, e le aoga le faia o ni vaega i totonu o le Kapeneta mai le tutusa taugata pei o fafo.

O le tau o mea e faʻalagolago i le lanu gamma. O le au atamamai atamai o le laupapa laupapa na tuʻuina atu i le faʻatonuga, ma le faʻaaogaina o le fale teu oloa ma se seti o laufanua (i le tulaga lona lua, o Papatusi e taugofie). O polokalame o loʻo le mafai ona faʻamalieina ai le tele o taimi o le sili ona lelei, o lanu i luga (O lenei o le mamafa o le oak ma le mascastar). Latou ofoina atu ia i latou ua leva, ma o le tau o le chips o ia lanu e sili ona maualuga, talu ai ua latou manatu o oloa fou lea - o le eseesega e uiga i le 10%. Masina "Paketi" lanu e masani ona paʻepaʻe.

Taugofie pisinisi
Ata 9.

Piaca.

Taugofie pisinisi
Ata 10.

Piaca.

Taugofie pisinisi
Ata 11.

"O le umukuka manaia"

Taugofie pisinisi
Ata 12.

"O le umukuka manaia"

9-10. Tusi i totonu o le avanoa i tua atu o le slidion starcdes, na faʻamalosia ai le galuega aʻo leʻi faia le gaosi oloa ma mafaufau i mea laiti uma. Ona e fiafia ai lea i le faʻatonuga na e faia e faʻaaoga ai ni masini talafeagai: toese le tagata e umia (9), laʻititi-lini (10).

11-12. A o le tulafono, gaosi gaosi uma a le aiga umukuka o loʻo ofoina atu tupe ma isi faamoemoega aoga (e aofia ai kapeti mo soʻo ni nofoaga), faʻaaogaina ai mea ma vaega mo ia.

Faitotoa- "foliga" conupe

O le faitotoa - o latou aofaiga ma mea mai mea na latou faia - fuafua le autu (50-70%) vaega o le tau o le Kapeneta. O le tele o faitotoʻa, o loʻo iai le tele o faʻamatalaga ma vaega e o atu i ona gaosi ma, e tusa ai, o le maualuga o le a iai le tau.

O faitotoʻa o le 'aʻai (mo le logonoa e masani ona faʻaaogaina MDF) sili atu le lelei nai lo tioata poʻo le faʻata ma faʻapipiʻiina, ma sili atu i le paʻu o Rattan, anufe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai kapoti o le falefaʻamataʻu o SMA (Italia) ma le tele o 24001900600mm ma le 52 afe, ma le 72 afe. O le eseesega o le 30%. Ae o le tioata o se ipu. Afai e oo lava i le tasi o le faʻailoga e faʻateleina ai le tau o se kapeneta mo le 1500 rubles. O le a le mea lea e talanoa ai e uiga i le faʻataua, e uiga i le faʻaaogaina o le advers? Ma o loo i ai pea le pule o le kamuta ma isi fiafiaga ...

Masani ona faʻaaoga e tagata faʻaaoga le faʻatumu o le kapeneta i le taualuga. E talafeagai, pe a manaʻomia ni nofoaga teu faʻamaumauga ma maua ai se nofoaga saʻo mo latou. Peitai, afai e te okaʻesea faitotoʻa mo le Kamupani Tau Mai le Kapeneta Main ma le ARNole, o le mea mulimuli o le a sili ona taugata nai lo le tasi tapoleni. E le faigofie le faia i le tasi faitotoa masani? Faigofie, peitaʻi, e leʻo se taʻutinoga uma faʻatagaina oe e fai le faitotoʻa i luga atu o le 3000mm, ma e masani lava o lo latou maualuga e itiiti ifo (2420mm). O le tele-faʻatulagaga-faʻatulagaga i le maualuga o le 5000mm e le taugofie (taugata alinum faʻamatalaga, faʻatumuina o le faʻavaʻa).

Taugofie pisinisi
Ata 13.

Berloni.

Taugofie pisinisi
Ata 14.

La le Face Manumimi.

Taugofie pisinisi
Ata 15.

Ikea.

13. SDD faitotoa o loo galue le mataupu faavae o mata tauaso o le isi filifiliga o se ie faaonapo nei. Latou aofia ai i le tuufaatasia faʻavae, o le fea agai i le pito i luga o le nofoaafi ma ua aoina o se tusi.

14. O le falefaigaluega falefaigaluega i le gaosiga o le aufaitau e faʻaogaina ai panels ma le faʻapipiʻiina o le Tambura, o loʻo lauiloa i tagata mamanuina ona o le latou ata o le 36mm). O i latou na faia ni fata e pupula ai fata, fata, lautele faitotoa.

15. O mea uma o lona nofoaga: I luga o fata, tautau, i 'au po o ato. O mea sa i totonu o le aufaitau o le aufaitau e tatau ona faʻamalieina lelei manaʻoga o tagata faʻaaoga. O le faʻalapotopotoga lena o le teuina o mea, e aofia ai mea laiti, faʻafaigofie le ola ma faʻatagaina oe e vave suʻe le mea na taua.

Faiga: Steel po o Alumini?

O le tau o le ofu o le pusaaipoto e aafia i le ituaiga faiga. O le filifiliga e laʻititi iinei, aua o faiga e naʻo le lua: Steel (Steel Deliliel) ma Alumisina (faʻamatalaga o Dralimin).

O le mamanu o soʻo se pusatooa e malosi. I le faʻaopopo atu i le tino maliu, e aofia ai se faitotoʻa i gaioiga faʻafeagai, taʻitaʻi (ala) ma le faʻatumu i totonu. O le faitotoʻa e matua naʻo se faʻavaʻa e aofia ai le faʻaupuga ma faʻaupuga. O se faitotoʻa matagofie e faia ai le faitotoʻa faitotoʻa. Ae i luga o faʻamatalaga a le tulafono, o uiga uma o le faitotoʻa ma tali ma faʻagaioia, ma o manatu e faʻalagolago i ai.

Steel stipms maua sipine, vertal (uma- Lusia), roler (Farani), conco, ramtack (obanack (obanack (obanack (obanack (obanack (Obanack (Obanack (Obapack (Obanack (Obana's Canada). Alminin Diressing Proles Fund o Ratumps (Siamani), Komander (Common Deburit, Art "," Manatu ". Mautinoa tali e sili atu le leaga, faigata. O le mea moni ma isi mea ma isi ma isi faiga e mafai ona tumau ma fiafia tagata faaaoga, faʻataga ia e tatalaina le kapeneta faitotoʻa.

Taugofie pisinisi
Ata 16.

Aldo.

Taugofie pisinisi
Ata 17.

Moltei.

Taugofie pisinisi
Ata 18.

Ikea.

16-18. O fata maupe ma faʻataʻitaʻiga o loo i ai ni masini o se tagata tatala e umiaina le ofuvae mo ofuvae (16), teuina i totonu o le pusa (18), na fufusi ai i le pusa (18).

E ui i lea, o le Alimini Systems e 1.5 taimi sili atu taugata nai lo le Steel. E le i le malosi o mea na faia ai le faamatalaga o mea fai (speteni, e pei ona iloa, pei ona fuafuaina. O le mea lilo o loʻo taoto i le ata o loʻo i ai o le faʻamatalaga i latou lava i le latou ituaiga.

Alumini o se tasi o faigofie faigofie metal. Faapitoa faʻapitoa o le malosi lea i le maualuga o le uʻamea. Ava i le faʻagaioia e sili atu le faigofie. O le metotia o le 'alo i luga (ittroesalion) ma le Powder Metotia (Fetaomiina o mea laiti laiti) mai ia mafai ona e faia se faʻamatalaga o soʻo se faʻasologa o soʻo se faʻamatalaga. E le gata i lea, o le Aliminum Profic Stand Force e nana ai stunconasms. Steel slidding spettings mo fafo matagofie e maualalo ifo i le alumini, o lea e faʻaaoga i le gaosiga o le tamaoaiga o le tamaoaiga-vasega.

E i ai le isi mea taua: O le faʻatulagaina o faʻamaoniga ua mafai ai ona faʻaaogaina le chipboard o le faʻatumuina o le faʻavaʻa, o loʻo faʻatapulaʻaina itu o le faitotoʻa. Ae peitai, o le uʻamea uʻamea e ese lava. Afai ua e faamalieina i le Kapeneta Standard ma le malosi o le 8mm mafiafia ma o le tele o le a le sili atu 24209129, o le a sili ona masani ai i Rusia. Mo le sili ona tamaoaiga o le stel system, e le lava le malosi e aveese ai le sui o le faitotoa. Afai, mo se faataʻitaʻiga, e te manaʻomia se 'upega tafaʻilagi ma le maualuga o le 2750mm, lautele e oʻo i le 1100mm ma le faʻatumuina o le 10-12mmim mafiafia o isi faiga. Advis o sili atu lavelave poloketi, tuʻufaʻatasiga o vailaʻau, tele-fausaga kalama ua uma ona faʻaaoga le Alimina Cormat o loʻo faʻapipiʻiina o le 18mm mafiafia cloves cloves ma sili atu.

Taugofie pisinisi
Hlstta
Taugofie pisinisi
Ecalum.
Taugofie pisinisi
Toe tu.
Taugofie pisinisi
Vs.

A o se vaega taua o le gaoioi o faitotoʻa, o le "folau aafiaga" (malamalama ma le leoa ma le leoa ma le leoa le pamu o loʻo faia i luga o le malosi-malosi lagolago. O le taugata sili ona taugata o loʻo ufiufi i le teflon ma ua faʻaaogaina ma vaipuna. Na mafua ai ona faasolosolo atu le lamolemole ma le leoa.

E masani ona ofoina atu e tagata gaosi oloa uma filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Mr.tonial wamminim fula o loʻo faʻaalia i totonu o le gagana vaʻaia ma "teuteu", ma le uamea "i" Arredo ", Larcoreo", Lardoreo ", Larcreo", Larcreo ", Larcoreo", Lardoreo ", Larcreo", Lardoreo ", Larcero", Larcreo ", Lardoreo", Larcreo ", Lardoreo", Lardoreo ", Larcreo", Lardoreo ", Larcreo", Lardoreo ", Larcreo", Lardoreo ", Larcreo", Larcreo " E aoga le sefeina o le faiga? E tatau ona foia i mataupu taʻitasi. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le filifiliga o le tele o le Alminum systems, e le aoga: o le atunuʻu o le fanua mai le "winged uamea" o loʻo faʻaalia i luga o le tulaga o ramus ma komander. O le tau e ese le lelei, ae o le au o tagata faʻatau meatotino a oloa a le tagata gaosi e igoa e igoa e igoa maualuga. AVOT e sui le uluaʻi Rapamplus sili atu gafataulimaina Korea o se tasi o le arague, o se isi filifiliga i le Rusia lomiga poʻo se faiga e fofo ai oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le kolope i totonu o le kesi, lea e alu ai i le vaiaso, - aisea e le mafai ai ona sefeina tupe? Afai e te faʻaogaina se uila faʻamalositino i aso uma, sefe i luga o le tino, i o tatou manatu, e le mafai ona talafeagai. Aemaise lava talu ai o le a mafai ona e tuʻuina atu se faʻamatalaga faʻauma, o le a le faʻailoga o le PVC ata poʻo se mea teuteu veneer (faʻalenatura poʻo le faʻanatura). Veneer, e sili atu le taugata, sili atu taugata, ma mai filifiliga eseese i le ata tifaga e mafai foi ona e filifilia se paketi, fai mai, i lalo o uamea).

Ofo mai o le mea e le mafai ona teena

O nisi kamupani mai lea taimi i lea taimi e faatino ai ni faalauiloa eseese, e avatu ai i tagata faatau tupe i le 30%. I se faʻaopopoga, toetoe o tagata uma oloa na faʻatau atu faʻataʻitaʻiga faʻaalia i se paʻu o le 70%. I luga o nofoaga o le tele o inisiua mo ia talosaga, o se isi itulau i ata, faʻamatalaga, tau ma tuatusi o faleoloa ua faʻaagaga, o loʻo faʻatau atu le tasi poʻo le isi kopi. Ioe, o le filifiliga o loʻo laʻititi iinei, ae o le agavaʻa e faʻatau ai se lelei kapoti mo le 1/3 o lana tau masani o loʻo matua manaia lava.

Tulaga i totonu

Masalo o le mea sili ona taua mo tagata faʻaaoga o le auala o loʻo faʻatulaga ai le fale. O foliga o lenei meafaitino o meaafale o meaafale o lea e mafai ona e fuafua i ai "suavai" e faigofie mo oe (ma le mea moni, a e tele avanoa faaletupe ai). O le filifiliga o le faʻatumuina o le faʻatumuina o le mataʻutia tele. Afai e te agaʻi atu i le faʻasaoina o mea, static elemene ma drawers mai le chippomi ma palasitika o le taugofie. O nei pusa, lea, e na o le matala ma le faʻavasegaina, o le mulimuli e leʻo faʻalautelega i le iʻuga (e tumau i le 6-8 cm), ae e le taofia ai se mea uma. Faʻatasi ai ma le uiga lelei o atigipusa, o le eseesega i le tau e mafai ona tupu ile 900 rubles. Mo le 1 PC. Mo se faʻataʻitaʻiga, viconitti ei ai le pito sili ona laʻititi o le lautele (503020CM) tau e tusa ma le 3100 rubles.

O le faigofie tele cellulalar system e aofia ai ma meafaitino, pusa, o mea tautau ma fata. O moli moli a le Agemining Atuminim Wirway Wire Hall

I le mataupu alofa, o le ituaiga faʻatumuina o aʻafiaga o le tau: o le mea e tasi o le faʻatonuina le fata, se isi ata ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, aldo fata tau 435 rubles., Pasita o le tau tamaoaiga - 1100RUB., Ma Vibo (Italia) E te manaʻo e sefe i le 40% o le tau o le kapeneta? Lafoai le tele o drawers (aunoa ma pusa e le mafai ona e faia) pei o pa, ofuvae, nonoa, fusifusi, o le convives e sili atu le aoga ma Tele faʻafiafiaga i aso uma o le olaga, ae e naʻo oe e faʻatapulaʻaina i fata. Pe, filifili mai le tele o le tele o mea lelei e sili ona e fiafia i ai. Mafaufau loloto i mea i totonu, ia manatua mea taua - Faʻafefea ona tuʻuina fua avanoa i mea uma.

Maelega

O le tele o kamupani e ofoina atu a latou tagata faʻatau o se mea manaia o le a maeʻa ona faʻapipiʻiina coupe. E mafai ona e suia le mea na faʻatau muamua atu nai lo le Tala o le paketi o isi sili atu tau faʻatauvaʻa ma sili atu. Le tutusa foʻi faatatau i le faʻatumuina o le kapeneta. E mafai foʻi ona fai mai, fai mai, fusiua, ofuvae, faapipiiina faʻaopoopo tautau. E tusa ai ma mea gaosi, pe a le tumau le le tumau o tupe mo se mea atoa e i ai o le enbodim o mea leaga, e le o se mafuaaga e lafoai ai le faatau. E mafai ona e okaina se faʻamau ma vaega, ae mo lenei mea e tatau ona e saʻo saʻo i le nofoaga mo le lumanaʻi Kapeneta. Muamua, e mafai ona e faʻatonuina le faavae (Taiala, Dors, Vaega), ma le totonu o le "faʻatumuina" - ua uma lava i le aofaʻi o loʻo ia te oe (mo naʻo le aofaʻi).

O le Faatonu o le Kamupani Aldo, Commer fefaatauaiga fale, Ecalum, Mr.Dosts, Fautuaga mo Fesoasoani i le Saunia i le Saunia o Mea.

Faitau atili