Kapeta toe foi

Anonim

O le asō, o le kapeta e le naʻo le tuʻu i luga o le fola - o loʻo faʻaaogaina o se mea lava e lava-lava cakile mea. Mai le faatusa o le mafanafana, na liliu o ia i se mea ofoofogia

Kapeta toe foi 12775_1

O le asō, o le kapeta e le naʻo le tuʻu i luga o le foloa, o loʻo faʻaaogaina o se mea lava e le lava o le tino. Mai le faailoga o le fale faʻamafanafana, na susulu i se mea masani: "Carting filifiliga" o galuega a le Lalolagi vali, kopi o le pologa o tatou taimi i lau galuega.

I aso tuai, o le tulaga maualuga o le tamaoaiga i le fale na fuafuaina i le numera o kapeta i totonu. I aso nei, e le o la latou numera e talisapaia, ae lelei. Fans of Bangizes e maua ai le faʻafetai i le masani ai poʻo le Peresia oloa poʻo le AVEAN, ma o le Avint-Garde Barthes o loʻo sailia se mea fou foliga ma faʻavae fou. Afai o kapeta faʻaleaganuʻu ola o latou olaga ma faiga i luga ia i latou e toetoe a leai se malosi, ona mafai ai lea ona fai atu e uiga i oloa o nei o loʻo iai nei. Fou iinei foliga vave.

Manatu o se faapitoa

Filifili le kapeta o le kapeta e faigofie: ave mea totoe o aano o ie pupuni, o faʻataʻitaʻiga a le pepa puipui ma sau ma se ata o lou potu i totonu o lou potu i totonu o lou potu. O faufautua faapolofesa o le a fesoasoani ia te oe e filifili. I le faʻatulagaina o se oloa o se mea faigata, e manaʻomia le faʻatinoina o se mea sili ona lelei, faʻatupu se kapeta o le kapeta atoa ma le "taumafai" i totonu o loʻo iai. E folau atu i sina taimi i le eseese o kapeta, e aoga mai le vaevaeina o nei oloa uma: lofituina, ma se mamanu ma le lanu. O kapeti e fetaui lelei i totonu o so o se potu, foliga manaia i luga o le foloa, luga o le fola o le maa masani ma popcevin cydure. O kapeta ma se mamanu e tatau i le ogatotonu o le potu, latou te manaʻomia se nofoaga latou te faʻaalia ai ". O lanu malamalama ma ata ata e mafai ai ona fausia se avanoa e le masani ai o loʻo avea ma kapeta e sili ona lelei.

Ksenia sedov, kapeta fale maketi

E le iai ni tulafono le talafeagai mo le filifilia o le kapepeta, e na o nisi o tagata suʻesuʻe o loʻo iai nei. O laʻei lapotopoto i totonu o le sikuea potu i lalo o le laulau pe faʻaaoga mo le Zogle Space i se potu umi umi. Oval ma tafatafa o le tele o mea e sili atu, o se ituaiga foliga masani ona toe fai i le auivi o le 'ai laulau. Afai e te manaʻomia se kapeta tele (i totonu o le potu), filifili le tasi o ia o lona mamao mai mea i puipui o le 20-30cm. O se kapeta tele (mai le 32.5 m) mafai ona fausia foliga o le potu. Tele tamai fala na o ese mai ma le le faʻatamala le faʻaeteete, o se fofo le masani ai vailaʻau. Saunia mea uma e mafai ona faia mo le tuʻu i luma o meaafale i luma. Tuu le kapeta ina ia mafai ai e le tagata ona tuu uma vae i luga. O le kapeta-tele-taʻavale (mai le 1.51m) o le a avea ma elemene tutoʻatasi o totonu, e mafai ona tuʻuina i luga o se tamai laulau. Mea faiʻau i luga o le kapeta, e toʻatele e fetuʻutu le faaputuga, ae o oloa lelei o le a le tigaina i lenei. O mea lava e tasi ma vae mamafa e sili le le mafai ona lafoina.

Manatu o se faapitoa

O le kapeta o le kapeta - o le atoaga-sola-arted prests pei o le vali po o se mea tuai statutte. E masani lava. O faʻagaioiga talafeagai, o le a mulimuli mai le oloa i le 50 tausaga, ma le umi o lona olaga "e le faʻatapulaʻaina. O loʻo avea ma kapeta o loʻo iai nei nai lo le 3 afe tausaga le matua. Aua le teuina ma le uma le kapeta i totonu ma le maualuga o le susu. Taumafai e fai se susulu o le la i luga o le oloa. O le kapeta e mafai ona mafai ona teu i le lisi i le lisi. Peitai e tatau ona manatua e sili ona "lagona", ma tau mai i le fola, ona sa faia lea mo lenei. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi vave se kapeti o loʻo taoto i luga o le fola, 90 poʻo le 180. O le a aloese ai e aloese i nofoaga le mautonu i nofoaga e le mautonu lea.

Sa "o le lalolagi taʻitaʻi o Kiring Kingokhhoom, le Faatonu Sili o le Vaega o Kamupani" Le Lalolagi o Karepeta "ma" Vaomatua Mai i le fale "

O le tausiga a le kapeta e le itiiti ifo e le o le sili atu le tali atu nai lo lana filifiliga. Sili ona manaʻomia le tausiga o tagata puʻeata. E faia i latou i le loto fuatiaifo, ma o latou iuga e mafai ona solia. E tele ni fautuaga faigofie o le a fesoasoani e faʻalautele le ola o le kapeta. Tausi lelei ina ia mafai ona faʻagaioia ana pito. Avanoa eseese ma mea gaosi - Overlock, Cotton Fosi, Tapena ma Pati, e iai lo latou lelei. Pati o se tasi o filifiliga sili ona taugata, ma le soona tau ona taugofie, i le tui, o le sili faigofie ma le tamaoaiga, e ui lava e iai ni tuusaunoaga iinei. E tagata taʻitoʻatasi, e mafai ona e faʻaalu le pito o le "Golden" Lyrex ma se sili atu. O kapeta na faia e ala i le tusi puʻupuʻu, e le pei o le va o kapeta, manaʻomia le tausiga faapitoa: E tatau ona puipuia le itu i se itu i se auala faifai pea, a leai e paʻu le filo. E iai ni vaipalaina o le faʻamamaina o le onosaʻi ma wolen kapeta o le a oʻo atu ai i lo latou fuata. O le faʻafiafiaina o le kapepeta e sili atu i le itu o le tiʻe o le faaputuga, ma 1 taimi i le tausaga e tatau ona fufuluina o i totonu. E te le tau tuʻituʻi mai le kapeta, e mafai ona faʻatamaia ai le faʻatulagaina o vaomatua ua uma ona lelei.

Kapeta toe foi
Ata 1.

Le Kamupani o Rug.

Kapeta toe foi
Ata 2.

Le Kamupani o Rug.

Kapeta toe foi
Ata 3.

Arte Espina.

Kapeta toe foi
Ata 4.

Le Kamupani o Rug.

1,2. Muamua, o le Kamupani o le Kamupani (United Kingdom) o loʻo ofoina atu le sili ona mafai (100% fulufulu). Peitai, e mafai ona suia, faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo le silik. Afio mai fulufulu fulufulu ma le silika (lege alto).

3. Tagata fiafia i mea e fiafia ai (Arte Espina, o Netherlands) e faia e le tusi lesona TOFOTO. O le eseʻesega ma le maualuga o le faaputuga, o le metotia lea na o le aveina o ia te ia. Tau - 5200rub. Mo le 1m2 (kapeta fale).

4. Maualuga Maualuga (150 Nodes i le 1 inisi) e le avatua se kapeta Ophelia e toe fausia.

Kapeta toe foi
Ata 5.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 6.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 7.

Le Kamupani o Rug.

Kapeta toe foi
Ata 8.

Ikea

5. Anot Carped Paola Lenta (Italia) o se faʻataʻitaʻiga o le faʻatapulaʻaina o le faiga o le au.

6.Eghgh-PIN PRARAMA kapeta ona o le tipiina o pu e manaʻomia le le faʻamaoni e le faʻaleagaina pito. 7. Pa o Paso (o le Cug Kamupani) mai Tibetan Baol e matua umi lava ona o le WAX ​​Hall List, lea e faia ai le oloa malu i le felelei (lee alto). 8. Ufita "Lucy Blogy" ua fai ma sui i le paepae ma le tele o lomiga. Tau - 2190 olo.

Kapeta toe foi
Ata 9.

Le Kamupani o Rug.

Kapeta toe foi
Ata 10.

Ou + I.

Kapeta toe foi
Ata 11.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 12.

Nanimarquana.

9. Ita Zap (le Rug Kamupani) lalagaina o le tasi mai fulufulu ma le silik (lege alto).

10. Faʻaaogaina o le vaega o loʻo faʻaleleia atili ai le faʻaalia o le ata faʻataʻitaʻi o le kapeta.

11.12. O le tele o kapeti o le au kapeti e faʻavae i luga o nei faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga ma le lanu.

Kapeta toe foi
Ata 13.

Vaomago.

Kapeta toe foi
Ata 14.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 15.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 16.

Paola Lenti.

13. Lipoti mai le lanu polo samasama pinocchio le tele o lanu (vaomago, denmark) o le faʻamamafa o loʻo faia i luga o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaleagaina lanu. Tau, mai le 13 690 olo. (Mamanu).

14. E te manaʻo e faʻalautele le lagona o tafaoga? Ona faʻatau lea o se kapeta e mafai ona e savali e pei o le laufanua. Paola Lenti.

15,16. O le faʻafetai i le tu ma aga o le kapeta o le kapeta, o tagata tolauase, o tagata mamanuina e faʻamatalaina i ata fou (e aofia ai ma le ata fou, ma le lototele. Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 17.

Le Kamupani o Rug.

Kapeta toe foi
Ata 18.

Nanimarquana.

Kapeta toe foi
Ata 19.

Ikea

Kapeta toe foi
Ata 20.

Ou + I.

17. O le kapeta o le tele o le tele e sili ona nofo i luma o le sofa pe i lalo ole laulau kofe. Le Kamupani o Rug.

18. Nancirmirquin curriats e iloga i se mea le masani ai geometry. Sui Sui o le Pogisa ma le Malamalama Nofoaga, e mafai ona e faia se matagofie o le fausaga.

19.quer "casus urred" (ikea) faia o le ofuina fulufulu fulufulu ma palapala-palapala meatotino. O lapisi a Anti-STIMP i lalo o le kapeta e faʻateleina le maualuga o le saogalemu ma le faʻamafanafanaga. Masini e fiafia ai. Vort: 80% - fulufulu, 20% - Nylon. Totonu o le anima. Tele - 200140m. Tau - 5290 olo.

20. O le malosi o le cotton faʻavae e sili ona fetaui lelei mo le hall poʻo le alatele.

Kapeta toe foi
Ata 21.

Ou + I.

Kapeta toe foi
Ata 22.

Ou + I.

Kapeta toe foi
Ata 23.

Ou + I.

Kapeta toe foi
Ata 24pi.

Paola Lenti.

21.22. Galue pe malolo i le lata mai o le lata mai o le kapeta, o se tagata e iloa o se mea o le macro fana. I lea tulaga, e mafai ai ona e talisapaia le vulu o ese mai le mafiafia mafiafia, faaputuga o uumi uumi, o lona pupuu pe tipi luga.

23. O le Manu Mat e lelei mo le teuteuina o sone o tagata taʻitoʻatasi, pei o le avanoa i luma o le magalafu poʻo le moega.

24. O le fesoasoani o le catepet o le kapeta e fausia ai se isi gaioiga teuteu. Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 25.

Ou + I.

Kapeta toe foi
Ata 26.

Ikea

Kapeta toe foi
Ata 27.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 28.

Paola Lenti.

25. O le malo mautu faʻavae e sili ona fetaui lelei mo le hall poʻo le alatele.

26. Trump's Pridrid RUG na faia i Coquet Pam Maber.

27. O le aʻoga e faia i le droprophic gaugau ma fauina meaola. Paola Lenti.

28. ____nightness i le ituaiga o le kofe o le a talisapaia e sili ona fiafia i ai le au fiafia e savali ai: E le faigofie lava, ae aoga.

Kapeta toe foi
Ata 29.

Parensi quadra.

Kapeta toe foi
Ata 30.

Paola Lenti.

Kapeta toe foi
Ata 31.

Le ofuvae.

Kapeta toe foi
Ata 32.

Fale nofomau.

29. O le leoleo taʻavale saratnah (Parentesti Quadra, Italia). O le faʻapipiʻi o le lau o le monster ua faia e faʻaaoga ai le tusi lesona o laser tipi. O le masini fasi sluce smootes o pito o le oloa, e le faʻatagaina e tautevateva e uiga i le kapeta ("Arville").

30. O le Appliqué metotia o loʻo faʻaogaina i le kapeta.

31. Mamoe Balls i luga o le auala o le kapeta o le kapeta o vae ma fatuina se lagona o le savali e aunoa ma le oneone oneone.

32. o le tulaga mo le faʻagaioiga o le pito (mo le 1 m / m): luga o le: mai le 85 rotabs; ribbon gaosi - mai le 370 rubles; Tapē ma ie ma ie puipui, mai le 590 rubles; Tuʻufaʻatasia paʻu ma lipine - 710ʻau. (Kapeta fale).

Kapeta toe foi
Ata 33.

Le ofuvae.

Kapeta toe foi
Ata 34.

Le ofuvae.

Kapeta toe foi
Ata 35.

Le ofuvae.

Kapeta toe foi
Ata 32.

"Fale"

33-35. O le tali mai le manatu o le manatu o le kapeti o le kapeti: lalagaina o le paʻu o le paʻu o le paʻu, o se pepa teuteu, manino manino laina.

36. O le tagata suʻesuʻe e mafai ona tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia o elemene eseese o meaafale ma le au fai ("fale fatu").

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Fale "Fale Mail", Chadyboom, IKA, ASKEL, CARPED HOUNT, LE AUTU mo le sauniaina o mea.

Faitau atili