Tulaga ese tuaoi

Anonim

Glazing o loggis ma balconnies: ituaiga o feololo fausaga ma o latou foliga o le latou faʻapipiʻi, faʻamaopoopo i tytpox, faʻapitoa fautuaga,

Tulaga ese tuaoi 12778_1

O le taimi nei, siva, glazed logginia poʻo le faiʻai i totonu o le fale, e masani ona avea ma masani. O se tagata malosi o le a i ai lava ni mafuaaga lelei mo le susunuina o lenei teritori mai le auala. AVTUUS nai lo le ma pe faʻafefea ona foʻia uma.

O le mea e lelei ai, faitio e uiga i le le lava o oloa ma auaunaga, aofia ai ma le lalolagi o glancy pakefem, e le tatau nei aso. O loʻo faʻatusa mai e le Maketiga faʻavasegaina uma o le faʻalauteleina atili o polokalama faʻapitoa ma le "lautele autu" faʻamalama mai le PVC, fafie ma le "faʻamafanafana" opminim. E i ai ni ma le naunau o le a naunau e ave uma faʻafitauli i luga o le faʻatulagaina o lau loggia poʻo le panisi. Ae peitai, e tatau ona e faanatinati atu i le telefoni ma talepe le taua. Filifili saʻo le ituaiga o faʻaseʻe mamanu, na o le mafaufau loloto.

Tulaga ese tuaoi
Ata 1.

Designer-Architects E.romanva

Ata 2I. Morganovy

Tulaga ese tuaoi
Ata 2.

Gekoc

Tulaga ese tuaoi
Ata 3.

Architect-Designer T.IVAN

Ata e.kolubaba

Tulaga ese tuaoi
Ata 4.

Tusiata artanchonova

Ata e D.Minkina

1. E ui lava i se vaega laʻititi, o le loggia o nisi taimi e mafai ona liliu i se potu atoa. AESY APERY MO FESOASOANI I SE MEA O LE STERUMER STORING, O le iʻuga e sili atu ona faʻateleina mea uma.

2. fola o talaaga mai fafie ma le Aluminim e okaina o loʻo valiina i soʻo se lanu o le ral palette.

4. Faʻaaogaina i le le aoga o le ata o le pagutu e mafai ai ona e faia e aunoa ma pupuni ma faʻamalosi.

O le mea autu o le vaʻai i le sini

O le tasi tagata o fale mautotogi e manaʻomia le liliuina o le loggia (o le faapaologa) i le "atoa-vaitau" nofoaga fale, o se suʻesuʻega, o le taumatematega, o le aso malolo. O isi miti o se moli susulu ma le lelei "veranda", puipuia ae le gata mai le leaga o le tau, ae faʻapea foi mai le vevesi ma le shog. O le tolu o ata o le ogaumu o le galuega o le teuina mo le teuina o mea e le manaʻomia i le tasi poʻo le isi vaitau. E taua mo i latou e le susulu ma le moe, e le paʻu foi le paʻu i le fola. Ia o se tasi, e aunoa ma se tasi, e aunoa ma le manaʻomia o le faʻaopopoina o le sikuea mita, ona mananaʻo lea o le paneta e leai se leaga o le fale nai lo tuaoi.

O lea, na e filifilia mo le a le mafuaʻaga na latou faʻaogaina ai le loggia (o le faapaologa). O lenei e aoga le mafaufau i ai o talaaga e tatau ona faia faʻavaomalo, le a le mea e fiafia i ai ma o le a le tatalaina polokalame o le a sili atu.

Tulaga ese tuaoi
Ata 5.

"Polofesa RE"

Tulaga ese tuaoi
Ata 6.

Rehu.

Tulaga ese tuaoi
Ata 7.

Taufaasese.

Tulaga ese tuaoi
Ata 8.

Veka.

5-6. Faiga o le lima-potu faamalama palasitika o le 75mmim o le loloto, faaaogaina mo "mafanafana" glazing: 5- filifili (pu); 6- compler-mamanu (retuu).

7-8. PVC Faʻamatalaga Systems: 7- Manaia (Faʻasese); 8- feololo (veka).

Faʻamolemole ia matau: Soʻo se filifiliga o le tele o le mafai ona faʻamaopoopo i le mauga o le vaega. Matou te maitauina faapitoa o le faʻatagaina o le faʻapipiʻiina o le Loggia i le potu tele, faʻapea foi ma le faʻalavelaveina o le faapaologa (e le taʻua lona avanoa) e ono seasea lava. Faʻafaigofie ona faʻamau i le Loggia, aʻo faʻatumauina le faapaleniina o paketi, e mafai foi. O Iutaia e sili atu le faʻalagolago i tagata Iutaia i luga o le Windows e te faʻapipiʻiina.

Digst consect

Tulaga ese tuaoi
"Hobbit" 1.le galo ona fesili atu mo tagata faigaluega i le taimi lava na maeʻa ai le faʻapipiʻiina mai i fafo o le faamalama. Manatua lena taimi, lalo o le faʻamalosiʻau o le susulu o le la, o le ata e avea ma matapogia ma e mausali faʻapipiʻi i le faʻavae.

2. Ma le palasitika, ma i le wiumpin sludec sludems, pito i lalo auala (taiala) e matua afaina ai. Mo le faʻalauteleina o le tautua le ola o le 'auʻaiga auala, e tatau ona fufuluina foʻi pei o tioata. E manaʻomia le faʻaaogaina o se soʻotaga faapitoa i le folau taʻitasi i le tasi tausaga.

3. E te taumafai e fufulu le Soush o Sliding Windows, pipii i fafo o le faamalama i le auala. Latou te leʻi faigata ona aveʻesea ia mea, ona faʻapipiʻi lea i le nofoaga (pei o le lautele lautele, e i ai le malosi tele tino mo lenei).

Ma tatou te le malulu

Oe moni e sefe le mafanafana i luga o le Logginia na o le Swing Windows i le faaluaina-glazed faamalama. E mafai ona e teuina ni fausaga mai palasitika, fafie poʻo "mafanafana" alminininum, e leai ni faʻatapulaʻaina. O le mea taua o le vevela faʻaliliuga o le faʻamalama o le itiiti ifo o le 0.55m2C / W - ona faigofie ai lea o le loggia le faʻaaogaina o le eletise eletise. Afai e te aumaia lenei faʻailoga i le 0.6-0.7 M2C / W (e mafai, mo le faʻaaogaina o le Lima-Chamber Windows ma le mafiafia-potu-conter Faʻatumuina Argoson), e faʻafefea e le faʻaalia o le potu ona vevela i totonu o le potu i le faitotoʻa aufaʻasese e ala i le tatala faʻapaologa o le papeti.

Tulaga ese tuaoi
Ata 9.

Ata V. Lotaliva

Tulaga ese tuaoi
Ata 10.
Tulaga ese tuaoi
Ata 11.
Tulaga ese tuaoi
Ata 12.
Tulaga ese tuaoi
Ata 13.
Tulaga ese tuaoi
Ata 14.
Tulaga ese tuaoi
Ata 15.
Tulaga ese tuaoi
Ata 16.

Faapipiiina o le "mafanafana" glazing (faia e le masters o le kamupani "Windows fale gaosi"). O lenei foliga mai o le faapaologa a o le i toe fausiaina (9). I le taimi muamua, i tulaga o le tulaga, na latou siaki le geometry o puipui ma palu (10). O pusa popo e faʻapipiʻi ai se faʻalauteleina o le talaaga, faʻamaufaʻailoga o soʻoga o le mauga osam (11). Faʻapipiʻi fasi ata i le filifilia o le umi o le fao ma se fuafuaina ina ia latou ulufale atu i le tino o le autu autu (12). Faʻapipiʻi (13) ma na tusia muamua i le pusa tatala o le muamua faamalama (14), siaki lona tulaga i tulaga o le tulaga (15). Faatasi ai ma le fesoasoani a se fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma le sili ona lelei o le sami, o le faʻatasiga o pusa fola (16).

Tulaga ese tuaoi
Ata 17.
Tulaga ese tuaoi
Ata 18.
Tulaga ese tuaoi
Ata 19.
Tulaga ese tuaoi
Ata 20.
Tulaga ese tuaoi
Ata 21.
Tulaga ese tuaoi
Ata 22.
Tulaga ese tuaoi
Ata 23.
Tulaga ese tuaoi
Ata 24pi.

Ina ua maeʻa le mamanu atoa i le amataga ma le saogalemu, na faʻatumuina le Mauga o Aapa i Plyirlothhane Foam (17). Na latou vaʻaia ese le Aliʻi o Sepetapere (18) ma faʻapipiʻi i totonu o le nofoaga (19). Na tapunia pito o le au faʻamatalaga o loʻo tapunia i palasitika plugs, ma lua vaega o le sili atu o le tai tasi na toso ma le tasi le isi. Ufiufi faamalama ma siaki le galuega o le lokaina o le loka (21), latou te tuufaatasia le taimi tatala (22). Na latou faʻapipiʻiina i luga o le puipui ma le langer lipine ma teuteuina i fafo atu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, faʻaaogaina le nonoa kulimi o se galuega aoga (23). O faʻamalama e faʻaititia fua, e tumau lava i le faʻatautaia o galuega (24).

Alas, pe a tatalaina le sash, o le faʻamalama amata "'ai" le nofoaga, e le masani ai ona le mautonu i luga o se vaapiapi. E manaʻomia ia e laʻititi le lautele (ona o lenei mea, malamalama susulu o le a matua afaina ai ma le tau o faamalama faateleina), pe vaai mo isi fofo.

E leʻi leva talu ai, aua o le Glazing Loggis amata ona faʻaaoga faiga e pei o le "Harmonic". Faʻalauiloa faʻapitoa mo i latou ua tatalaina e le taufaasese (Belgium), Geeagen, Deumani, Scho, ma le Siamani (Autasi: Agena). E moni, a o latou le masani ai, e tusa ma le 1.5 taimi sili atu taugofie nai lo Windows (tusa o le 1M2) ma le i ai foi o le lua geober faamau ( A maeʻa, faʻatusatusa i le faʻamalama amata, o le "Warmoshk" e le mafai ona faʻaoʻo atu ma faʻamalosi tino).

E tatau ona manatua o se "O se" mafanafana "mamanu o loʻo i ai se taua tele, ma o le clim spapeton e le mafai ona avea ma faʻatuatuaina faʻavae. O lona uiga o le a manaʻomia le faʻateleina o le faʻavaʻa ma isi o loʻomea elemene elemene ma jumpers mai le tulimanu poʻo le chapellor ma fata ma le lautele o le 30mm. Mulimuli ane, o le ana o le faʻavae o le tinoi mamanu ua tumu i tolone o aʻa fulufulu (e pei o le ausa, e le mafai ona faʻaaogaina). O le isi Embodiment o le pamu e sili atu ona taatele i totonu o le itu i totonu o le fola mai le puipui mai le vaega-foga fola.

Manatua o le fuli uma na fausia i lenei auala (faʻatasi ma faʻamalama) o le a tuʻu i luga o le slab slab, lea e le mafai lava ona taofia ai le tele o le avega (aemaise pe a le o le tele o tausaga). O lona uiga, a o le i aveina pisinisi, faʻatonuina i se suʻega tutoatasi se suʻesuʻega o teuina o le nofoaga - E leai se galuega e le mafai ona faia.

Tulaga ese tuaoi
Ata 25.

"Polofesa RE"

Tulaga ese tuaoi
Ata 26.

Manumalo

Tulaga ese tuaoi
Ata 27.

Gekoc

Tulaga ese tuaoi
Ata 28.

"Polofesa RE"

25-26. O faʻamatalaga faʻapitoa: 25-lima-potu tagata atamamai (kbe); 26- Tolu-Tolu-Chamber Sliding 222 (Wintech).

27-28. O proystems o faamalama Debuliles: Mai le 640 (Proveltal) - Sliding lua-taigaga mai le "malulu" Atumininum (27); Innonova (trocal) o se lima-kofe 7 tausaga 70mm steping loloto o le PVC (28).

O le a tatou le o taumalulu!

Afai e te le manaʻomia se loggia le ogalaau, ua lava lea e fai ai le maʻa malulu. Masalo o le sili ona lauiloa talaaga o lenei ituaiga o faia o le Alumini. O loʻo ofoina atu i latou e le Provedl (Spain), Astek-MT i lalo o le ituaiga Krasus (Lusia) ma Glaslucan (Filemu). O le suʻesuʻega faʻatulagaina e aofia ai ni taiala e lua (pito i luga ma lalo) ma le tele o ie ma le faʻapipiʻiina mai i luga o le 'auʻa o le 3020M). E tofu le auala maʻoti e lua i le lua palasitika rollers, o le fea agai i lalo i le pito i lalo, ma o le pito i luga o le tapoleni tulaga. I totonu o le faʻafesoʻotaʻiga o le sami ma faʻatonuga ma le tasi ma le isi o loʻo iai le faʻamaufaʻailoga o le pulumu. O ia ata faʻapitoa e fesoasoani e faʻaitiitia ai le leo o 8-12d, i se isi tulaga, o le logigia o le 5-7vana. Afai e manaʻo, o le faamalama e mafai ona tuʻuina atu i le namu netquitot - mo lenei, o tagata faʻatau faʻapitoa e faʻauia ai i latou i faʻamatalaga autu i fafo atu.

O le eseesega i le va o le Lux:1yst system (glashlucan) mai oloa faʻamaonia ma le "ASTC-MT" e naʻo le taʻiala e fa, ma isi e naʻo le lua. O le Finnish Design e sili ona talafeagai mo le umi rectililiar "Tamoe": I le tolu o le avanoa, o le a faʻasaolotoina 2/3, e tusa ma le lua-fesoʻotaʻiga faʻatonuga), ma i e fa pe valu ssh-3/4 tatalaina.

O le tulaga masani o le paʻepaʻe o le almininim e paʻepaʻe, ae o le faʻatonuina o le kamupani latou valiina le paʻu o le polesi o le ral palette, ma mai i totonu e mafai ona ufiufi ai le ata o le laʻau. O le tau o le faʻaseʻe o fale mai almunini o faʻamatalaga - 2500-4500 ru. Mo le 1m2 (tele e faʻalagolago i le faʻatulagaina o le Loggia, le ituaiga tioata, o le auai mai o vaega faʻaopopo, mo se faʻataʻitaʻiga, falai).

Tulaga ese tuaoi
Ata 29.

Ata e V. Crigoriev

Tulaga ese tuaoi
Ata 30.
Tulaga ese tuaoi
Ata 31.
Tulaga ese tuaoi
Ata 32.
Tulaga ese tuaoi
Ata 33.
Tulaga ese tuaoi
Ata 34.
Tulaga ese tuaoi
Ata 35.
Tulaga ese tuaoi
Ata 36.

Faapipiiina o le sliding amininum system luko (faia e le matai o le kamupani "glezer"). Karapapet faʻapipiʻi se palasitika faamalama sill, faʻaalia i tulaga o le tulaga (29). Kodoconnik tuiina le taiala lalo (30). I fafo, o le pa tuai na ufitia i le uʻamea uʻamea, vali e le tau o le tau (31). Muaʻi i le pu i totonu o le fasi ipu ma sikoa solo i totonu o latou, o puipui mai le tulimanu ua faʻapipiʻi i le taualuga (32). Faatasi ai ma le fesoasoani a papatusi ma fao, na latou aoina se mafiafia o le 20mm ma le mafiafia o le 20mm mo le pito i luga o le ala (33), auai i luga o puipui (34). O le talaaga na eliina i le tele (35) ma, faʻaaogaina se plumb, faʻapipiʻi lelei i luga o le pito i lalo o le nofoaafi (36).

PASSSI fetuutuunai

I luga o le mataupu faavae o le masini, palasitika sludicys systems mo glazing balconnies e tutusa lelei ma alumini. Peitai, o taiala (e na o le lua-parrls), ma o le sash o loʻo faia mai le tolu-potu pv deblits ma se uʻamea paʻu. O le lautele o le SISS faʻamatalaga faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se faʻamalama lua-glashed faʻamalama ma le mafiafia o 16mm. O le sili ona lauiloa vaega (Hanwha, Korea). I se taimi ua leva, suntech 222 ma Suntech 232 (Wintech, Rusia) na aliali mai.

Ona o le meatotino lava o mea, o le faatasi ai i faʻamatalaga o potu i totonu o potu i totonu ma tioata afifi o fausaga ia foliga maualuga ma o le amminil faʻalilolilo. O le vevela faʻaliliuga o ia Windows o le 0.35m2C / W. E leʻi maeʻa foʻi ona faʻatinoina suʻega maimoa, ae, e tusa ai ma faiaʻoga, e mafai e nei faiga ona faʻaititia le tulaga o le pisa i le 25 DBA.

Ae fai le loggia o le "taumalulu" ma le fesoasoani a lenei ituaiga o glazing e le mafai ona manuia. Peitaʻi, o le maualalo o le malosiaga (oʻo i le 500W) aofia ai ma le vevela o le a faʻatagaina i le malulu vaitau e faʻatumauina ai le eseesega i le va o le vevela ma fafo i le 20-25c. O le turret ua lava lea e masani ona teuina o faletupe ma piko ma isi fuafuaga tauemu. O le vave o le tautotogo iinei o le a mafai ona faʻaauauina ai se fale gaosi fale gaosi mo le gagana Greenery ma lanu. O le mea moni, o le tau o sludes skicms mai le PVC faʻamatalaga e sili atu lona maualuga atu nai lo le aluminum, - 3500-5000 rubles. Mo le 1m2.

I lalo o le pisa o timuga

Tele fale falefaigaluega ma se vaapiapi ogalaau e faia ai le slazing filifiliga ma le pito o le faʻauiga o le faʻatulagaina mo le papeti i puipui. I le taimi lava lea e tasi, o le tagavai e sili atu ona sili atu le soona vaʻie: pei o le faʻamalama mafiafia vaʻai, e le faia lea i totonu o le potu, ae i tua atu o le faʻatapulaʻaina. E tatau foi ona mumusu e musu e teena se filifiliga o se filifiliga - muamua ona faamaopoopo le toe faia o lenei mataupu e le mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona taofia). Ae tusa lava pe e te le o maasiasi e le "semi-tulafono" tulaga o lau Loggia, Manatua o le timu ma le tautotogo ua uma ona taia i luga o se ata mamao, ma o lenei leo e matua faalogo i ai O le fale mautotogi.

Matou te o i tua atu o le lautele

E leai se aoga o le Greylesi e sili atu mo i latou e manaʻomia e puipuia le Loggidia mai le kiona ma timuga ma i le taimi lava e tasi o le taʻaloga o le taʻaloga. E pei foi o le faʻailoga o le vevela ma faʻasolosolo o fausaga, ii o ia fausaga e maualalo ia "malulu" sliding alminanum stam.

Lumoon (Finelani), sks stakusit (Siamani) ma estel-poloketi (Lusia) e sili ona lautele i le tatou maketi. Pei o isi sludecys systems, e leai ni mea e aofia ai ni taʻiala e lua (i lenei mataupu ua faia mai le Aluminum) ma agai i luga o le tapoleni. O le eseʻesega o le tioata stalvas e leai se faʻasao tapunia, e na o le pito i luga ma lalo o le alumini o loʻo ufiufi. O le mea mulimuli ua mamanuina mo le faapipiiina o le au faasee faasee, faapea foi ma le puipuia o pito o tumutumu, lea pe a feoai ai ni seti ma matagi malolosi. Le ipu malamalama o loo faaaogaina e le masani ai, ma agamalu, ma lona mafiafia e faalagolago i le maualuga o le fusi: afai e itiiti ifo nai lo 2m, ave le ipu malamalama ma se mafiafia o 6mm; Afai e sili atu nai lo le 8mm. O le tapoleni luga 2.4 M e seasea faia, ma mo i latou o tioata talafeagai ma le mafiafia o le 10mm. Lautele lautele o fuaiupu 600 ma le 800mm. Ia o le mamanu e sili le poloka ma sili atu ona puipuia mai le pefu, faʻamau faʻamau o loʻo faʻaaoga i le va o le lau ma le taiala, ma le va o le sash-transparent solcone.

Roller mechanisms o eseese kamupani e ese mai le tasi ma le isi, ae latou te faʻatagaina uma le tapoleni e fealuaʻi ai i luga o le laina gau po o le vave gaioiga. Uma faiga sapalai mo le gaoioi o gaioiga i se itu i se itu i se itu ma le mafai ona "toe faaleleia" e tatalaina atoatoa le tatalaina. O le faʻatigaina o le loggia, e mafai ona e tatalaina se tasi nofoaga-sili. O le tau o le taupuna e leai ni glashing e mai le 8 afe rotabs. Mo le 1m2.

Tulaga ese tuaoi
Ata 37.

Ata e V. Crigoriev

Tulaga ese tuaoi
Ata 38.
Tulaga ese tuaoi
Ata 39.
Tulaga ese tuaoi
Ata 40.
Tulaga ese tuaoi
Ata 41.
Tulaga ese tuaoi
Ata 42.

O le Celevases na faʻapipiʻiina i le nofoaga (37). O paʻu pito i lalo ma pito i lalo o le spras o le papupuni o loʻo i ai ni uumi uumi o loʻo o mai ai nofoa faʻataʻavale; O fai uma e lua o loʻo faʻaogaina i le pulumu faʻamau, ae lua laina fetuunai e ala i lalo (38). I le tasi nofoaga, lea o loʻo teu ai taiala i se tulimanu, faʻapipiʻi se fata mai le paipa (39), ma le p-ata faʻapitoa (40) na faʻapipiʻi i ai i itu uma e lua. Wolti Desiltiles pe a tapunia pito o le sash, faʻauʻuina ma se faʻailoga, faʻafetai i le mea e toetoe lava o le mamanu e toetoe lava a le poloka (41). Faapipiiina faʻamaeʻaina (42).

O le mea e mafaufau i ai muamua

I le avea ai o se tulafono, o le loggia ua taofia ma maeʻa ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga. Ma e masani lava ona faʻatino nei galuega mai totonu eseʻese konekarate. Ae afai e te le manatu e uiga i le hemoture ma le faʻailoga muamua, e aliali mai o le faʻamalama pusa (i sliding systems, o le taiala ma le itu faʻatapulaʻaina o le E le mafai ona talia tala i le Herrm Ese, i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o faʻamalama, o le manaʻomia faʻailoga e matua faigofie lava ona fai. O le faia o lenei mea, i faʻamatalaga taʻitasi o loʻo i ai le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o vaega o loʻo agaʻi atu ai le maualuga o le 100mm. Ioe, afai o loʻo e faʻafesoʻotaʻi se kamupani faʻapitoa, lea o le a ave le siliʻau o le loggiton vaʻa, aua le tau popole fua i ai ni talitonuga. Se mea e masani ai ma se faʻatonuga faʻavae e maua ai le paʻu i luga o mea ma galuega.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "KHOBBIT '," O le kulupu o kamupani "," manuia o aʻu ", Yukko, Reumani, Cariato, Rehuo Gardda mo fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani

Faitau atili