I le laina ma le malu

Anonim

Chiller-Finochal Commams: System vaega ma o latou ata faʻataʻitaʻi, iloiloga o tagata faʻatau meatotino o le system, faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu fale, o le tau o le ea

I le laina ma le malu 12779_1

Tagata e ona o fale lea, o se tulafono, o le a manaʻomia e faʻaaoga i latou i se siosiomaga faauo tau o le tau. O le toʻatele oi latou e fiafia lauiloa i atunuʻu ese o le lalolagi, e aofia ai i le US, Italia ma Farani, le faiga o le ogatotonu o le ea "chillerla".

I le laina ma le malu
Aermecpo Lyyout Chiller-Fan Coil o loʻo pei o le The Pei o le Prenomoous Water Creating System ma faʻamalosia lapisi. Ae e le o le vevela tele o lana galuega autu, ae o le malu ma fale. O le vaitau o le fale femalagaiga mai i nofoaga o fale nofomau, o le chitretor o chiller, faaitiitia le vevela o le vai i le 6-7c. Mai le chiller e faʻaaoga ai le pamu o le pamu, o se vaitafe malu i paipa e lafoina i le potu. O iina, o le vai e pasi atu i le au folau i le au folau (taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le vevela o le vevela ma se tagata fiafia ma le faʻatonutonuina o le aufaʻi), ona toe foʻi lea i le chiller. Malulu potu (mai le tamai ofuvae i potu tetele ma fale faigaluega) ona o le mea moni o le ea e faʻatumu ai o loʻo faʻasolo i luga o le malulu o le vevela

I le laina ma le malu
Ata 1.

"Ruskylim"

I le laina ma le malu
Ata 2.

"Worophorf"

I le laina ma le malu
Ata 3.

"Ruskylim"

Taavale Fan Collig Modes: Brio Evolusione (Rhoss) (1), 42E (Carrier) (2) ma Smart (Enkrolux) (3).

I le laina ma le malu
Rhosssezonezone toe fetuunai faʻataʻitaʻiga o le auvae ua suia i le vevela pamu mode. O le VItoga i Can Cils o loʻo i totonu o nofoaga, e le o malulu, ae o le vai vevela (e oʻo atu i le 55c), ma latou vevela le fale atoa poʻo se vaega o le fale atoa poʻo se vaega o le fale atoa poʻo se vaega o le fale atoa poʻo se vaega o le fale. O le tele o faʻataʻitaʻiga i onapo nei o tagata e mafai ona tuʻuina atu i le atunuʻu e mafai ona maua ai le atunuʻu fale ma le mafanafana, aʻo le vevela i luga o le auala e le pa'ū i lalo ole 3C. E iai mea e faaʻolimaina e taofi ai le gaoioi ma aau, i -15:35.

Faʻateʻaina le tele o le malulu o le malulu ma le vevela mo le fale tumau o loʻo faʻaaoga i le itu i saute. Avo mo le faʻamafanafana o meaʻai i le ogatotonu auala ma le itu o Rusia faʻapitoa e masani ona fautuaina mo le taumalulu ma le paʻu. O faʻaiuga sili ma lenei metotia o le maʻa e mafai ona ausia pe a faʻapipiʻi mea lelei i potu vevela uma i lalo o le Windows. O le mea, tusa lava pe o loʻo i ai i tua o le poler line, o le a mafanafana i le malosi tele o fugalaʻau ma pe a tape le Fin Costa.

I le laina ma le malu
Ata 4.

Komepiuta kalafi n.samarina

I le laina ma le malu
Ata 5.

Komepiuta kalafi n.samarina

I le laina ma le malu
Ata 6.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 7.

Daikin.

4. I totonu o le tau o le tau "chiller-fan ma matamuli" aofia ai se masini e teu ai masini (a), i le taumafanafana, o le malu malulu e oo atu i le 6-7c. O le pamu e aveina ai lenei vai i luga o paipa (b) i totonu o le vevela vevela o le au siva a le au malaga (B), e mafua ai le ea i totonu o potu.

5. Channel Trails o le au folau ua fuafuaina mo faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani ona faʻamauina i lalo o le Windows, i Niches tapunia ma Mrwall Panels.

6-7.montamine Channel Fina Cauls i Niches Simplince le pusa Ventilcassmaforma (Aermec).

Tuʻufaʻatasia o le "Chiller-File ma Funkyla" faiga ma o le sapalaiina o le vaega o loʻo mafai ona tuʻufaʻatasia. Chiller ma le Brioner e fesoʻotaʻi ma le mea mulimuli i le mulimuli. O le iʻuga o le masini eletise e tusa ai, ua maalili pe vevela, ona e sau saʻo lea i le potu i totonu o le potu e aofia ai ia i latou mai nofoaga. Faʻavasega faʻaopoopoina le faʻagaioiga i le uila uila, faʻamalosi i luga o auala auala, o le a tufatufa ai le paluga i potu e faʻaaoga ai le paʻu o le vaega O leisi ono mafai o le vai malulu e malu aife e feololo le tau malulu o le tau malulu o le tau malulu ma potu uaina. O nisi Chillers Faʻataʻitaʻiga (ma le vevela o le faʻaaogaina) e faʻaauuina ai le tele o vevela vevela, ina ia mafai ai ona latou maua le taimi malulu ma vevela vai. O le mea mulimuli o le faʻaaogaina e faʻamalolo ai le vai i le vaitaʻele, vai ua fuafuaina mo le GVS System, ia.p.

Lua itu o le pine

Faatusatusa i le freon ea-tuʻutuʻu faiga (aemaise lava, o le tele-sui) chiller-fun-caun-cloed faʻapipiʻi e saogalemu tele. I mea uma, o le vevela ma le malulu o loʻo iai i totonu ia e le saʻo, ae o le vai masani lava. Afai e paʻu lenei suavai i totonu o le potu, e leai se mea mataʻutia o le a tupu. Avto pe a fai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o se tele o le aufaʻi o loʻo i ai i se fale nofomau, tagata e ono le oona mai le autu o Freozon eletise eletise. Afai o le itiiti ifo i le tasi le manava o le mea leaga na faia i le taimi o lona fesoʻotaʻiga ma le afi (faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le afi), e sili atu aʻafiaga faigata e mafai.

I le laina ma le malu
Ata 8.

Daikin.

I le laina ma le malu
Ata 9.

Daikin.

I le laina ma le malu
Ata 10.

Ferroli.

I le laina ma le malu
Ata 11.

"Ruskylim"

8.Faʻave mo faʻataʻitaʻiga o uila e masani ona taulaʻi i luga o le faitotoʻa i le potu. Mo lenei avanoa avanoa i tua atu o se ufiufi taualuga. Ua aveʻesea le faʻaeteete mai ia i latou i le kalave, i luga o le paipa e fesoʻotaʻi i le siphon i le pito i tua.

9-11. Tachanal Funkyla Fwd 12 (Daikin) (9), Compat Plus DD (Ferroli) (10)

I le lelei e tatau ona maitauina o le Chiller o loʻo iai foi ia o se mea o le freon (tele kilokalama), ae o le faʻaaogaina o le auala, e naʻo le potu faʻapitoa o loʻo siʻosiʻomia.

O le isi lelei o le chiller-finochal system o lo latou tele. O le numera o potu-faʻatapulaʻaina potu e mafai ona filifilia i le finagalo. Afai e toʻatele i latou, o le malosi o le chiller ma pamu o le a manaʻomia, ma o le mea lea e sili atu ai sapalai i le fua o le 1kw o le eletise eletise i le 25-35m2 o le eletise eletise.

I le laina ma le malu
Ata 12.

Daikin.

I le laina ma le malu
Ata 13.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 14.

Mitsubishai eletise

I le laina ma le malu
Ata 15.

Daikin.

12-13.FANCANCESS MO LE CHILANG Clulling o loʻo faʻapipiʻi i le fasi ipu. O le malu ea malulu na saunia e latou e ulufale i le potu i luma o le ea dult damle. Faʻataʻitaʻiga fwl03 (daikin) (11) ma FC Om (RoyalcImama) (12).

14-15. Suesuega Chillers Zubadan Inteverter (Mitsubishai Select) (A) ma Altherma (D) Taofi sili ona lelei le vevela -15 ...

I le laina ma le malu
Architects sh.-y. Vilkas, o. URBIshTE-VIKEN

Ata R.Selomestalsts O le Chiller-Fanochaluccorc system o le a mafai ona uma puipui i soʻo se atunuʻu fale-mamanuina pe ua uma ona fausia ). Faʻamasino pe a fai o le fale e fausia ma iniseti e le vave, ma faʻasolosolo, e mafai se mea e amata ai ona amata meafaigaluega i le le atoatoa le malosi. I le tulaʻi mai o le fou o le tulaga fou, e faʻauma ai i latou i faʻaopopoga faʻi, vaetamaina le mea mulimuli i le taimi nei o loʻo i ai nei. O le mamao i le va o le chiller ma fakalati e ono naʻo le malosi o pamu i totonu o le 'ava, ina ia mafai ai ona tuʻuina le' au i le falefaitau, i le pito i luga o le fale mai le fale).

I le laina ma le malu
Ata 16.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 17.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 18.

"Palemia tau"

I le laina ma le malu
Ata 19.

Ata V. Paleni

Fan Coil Clitter Models o loʻo faʻamauina i totonu o potu tetele. O o latou tino ua nanaina i tua o le le mautonu o le sulugatiti, o loʻo tu mai i le slab o le sili atu i le 450-500mm. O nei masini o nei masini e tufa ai le ea i le fa faatonuga. E ese mea taua e uiga o tagata faʻatau. "Auina, Cassette Ueleto Wkw (WESCER) (16), fati (1), o le CCAF (19).

Faatasi ai ma ofisa o le faʻamatala lea faʻamaumauga, matou te matauina muamua lava lona taugata maualuga. Mo le atunuʻu fale, o le faʻatauga ma le faʻagaioiga o le chiller-fun-con-con speedlation o le sili atu 1.5-2 taimi maualuga atu nai lo le faʻaaogaina o le meaola. I luga o le pito o le FAN Coil e matua sili atu lona tele nai lo le vaeluaina o le tino e tutusa ma le gafatia gafatia, ma o lenei mea faapitoa, pe a fai o mea ua uma ona faapipiiina. Malulu (pei o, pei ona vevela) Fan potu malolo lemu nai lo Forton Parmation Conditions. I le mea mulimuli, o le isi le faaletonu e maua ai le tele o faʻafitauli, paipa e mafai ona pipili, o le mea lea e fesoʻotaʻi ai le peleue ma ua faʻasolo i totonu o puipui, e leai mafai i soo se mea. Ona o lenei mea, e manaʻomia le fausia ina ia fusei o fesootaiga o fausaga sese.

Le isi, matou te mafaufau puʻupuʻu i le ata o ata o le auvae ma le auvai na faʻaaogaina i le faiga o le agai i le atunuʻu.

Sauniga fofo mo se atunuu fale

I le laina ma le malu
Daikin.

O le altherma system (dakin) maua ai le vevela, o le ea malulu, faʻapea foi ma le tapenaina o vai vevela mo se atunuʻu o fale teu oloa, mo le atunuʻu fale ma se vaega o le 50-150m2. E mafai ona latou galulue ma se tamaʻi feoaʻi o fagaʻau o Vasa Foals, ma le faʻamaligiina o le maʻaleleia lelei. Peitaʻi, o le faʻapitoa o le faʻamamafa o loʻo iai ni vaega e faʻatonutonu ai lona mafaia ona galue o se vevela o le atunuʻu mo se atunuʻu atoa (lua "o le vevela o le vanu ma RIDIDORS, faʻapea foi ma le vai mo le DHW ma le vaitaʻele o le vaitaʻele.

O lea, le Kamupani DAIAIN i 2005. Na ia tatalaina le altherma i le tagata Europa maketi. O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai le chiller ma se vevela pamu faiga ma se agavaʻa o le 7kw (o loʻo sapalaiina e pei o se paoa-poʻo le susu / vai "Ma eksww Tank mo le vevela vai vevela (DHW) mo le 150, 200 pe 300l. O isi vaega o mea na totoe, paipa ma fusi ole vai o le vai vevela ma malulu lelei, e ofoina uma dakin ma isi kamupani. MITSUBIHI Electrio eletise e faʻamalosia ai tagata fiafia i le mono- ma faʻalua-poloka (compressor-backs baverter couporator 5-16 kw. O le tulaga manaʻomia o faiga na faia i luga o le faʻavae o nei tamaʻi teine ​​o le Papela-pe afai o le pule.

Ma, ia Setema 2008 I le faaeega a Leinad, o le kamupani "punavai" (Lusia) ua faamautuina ai le Shilled chilled chiller zubadan tagata mativa (PRP71DA,2KW). E faʻaaogaina e te vevela ai le fale tumaʻoti ma se vaega o le 72m2 ma galue i luga o le radiator Seating System e tumu i mea puʻeata glycol. O lenei faʻapipiʻi na faʻamalieina e aunoa ma ni faʻafitauli i -25c (aemaise le malulu na tuʻuina atu i le tele o aso i le faaiuga o Ianuari 2009) - i nofoaga vevela, o le vevela 21c na tausia. O le uiga o le a le -3 i luga o le auala ...- 8c, o le Zubadan Bourverter System e na o le 1,89 kw eletise mo le 1 aso. O faʻailoga maualuga e mafai ona mafai ona ausia le faʻafetai i le maualuga lelei o mea na faʻaaogaina ma lelei le ofe o le fale (o loʻo faʻaaogaina o le papala o le papa 100mm).

Loto o le malulu

Chiller, pei o se taʻavale lelei, e masani lava ona maeʻa o se tagata faʻapitoa i lalo o se tagata faʻatau faʻapitoa. O le mea lea, lona malosi ma mea e masani ai ona saʻo mea faigaluega i mea e fai ma mea e fai ai. Tele taimi uma i le Rusttic fausiaina, faʻataʻitaʻiga ma le ea o le vevela o le nofoaga ma le agavaʻa o le 5-80KW ua faʻaaogaina. Latou te gaosia le faitau selau o kamupani. O le maketi a Rusia o loʻo sapalaiina pisinisi e pei o le Aermec, lanumoana pusa, cravet, ROC Spored, Baicwey, Dain Id. O le tau o le Chiller o se tulaga malulu o le 40kvt- lata 1-1.6 miliona rubles.

O faiga o fale o fale e masani ona faʻaaogaina e masani ai i le ea-laʻei-chilled chillers ma tagata fiafia. O loʻo iai le numera e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻataʻitaʻiga a le arl Series (AERMEC), Mini-Y (ROES), Alta / HAPA / HAPA / HAPA / HAPA / HAPA / BALETER) ma le tele o isi. O le Tatala na feoaʻi ma le faʻailoga a le au. O masini e oo i le 50 kw o loʻo vela i luga o puipui faʻapipiʻi i le puipui, ma sili atu le malosi o le taualuga poʻo le vae i lalo o le togalaʻau.

I le laina ma le malu
Ata 20.

"Ruskylim"

I le laina ma le malu
Ata 21.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 22.

Ata V. Paleni

20. Pa puipui o le Feals Coils Candwall (Rhoss) e iloga e se mamanu matagofie. O loʻo faʻamatuʻuina atu i latou o loʻo tuʻuina atu ni faʻailoga e maua ai se toniga o le toniga e ala i le tuʻuina atu o le malu (vevela) ea.

21-22. WSW (Wesser) ma Soffio (Ferroli) (22). Faʻapuna i latou mai le tulaga ma le faʻatonutonuina poʻo fefaʻatauaiga mamao.

Mai le chiller evaporator faʻapipiʻi i luga o le auala, e tatau ona tafe le vai i le malulu. Ina ia faia lenei mea, e le manaʻomia le faia o lenei mea, o le lua-mataga tuomea o le malulu o le sapalai faʻaaogaina o fofo e le ogatasi. O le mea mulimuli na faatumulia ai le uaina ua tapunia o loʻo fesoʻotaʻi ma le evaporator ma taʻoto i potu faʻapitoa ma potu e le faʻasoaina i le fale. I le taimi lava e tasi, o loʻo fesoʻotaʻi ai le fale 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona faʻatumuina i vai, ma le fesuiaiga o le vevela o loʻo faʻatinoina i le potu televave.

E mafai ona e filifilia se chiller ma le ea malulu o le ea ma se axial fan, o le evaporator mai lea o loʻo faia i totonu o le nofoaga o le fale (o lona fesoʻotaʻiga ma le fesoasoani i fafo o le fale o le paipa paipa ma le puleaina o fesoʻotaʻiga).

I se faʻaopopoga, o le malulu ma le malulu o le ea ma centrifugal o tupulaga e masani ona faʻaaogaina. Na latou tuuina i totonu o le potu pito i lalo poʻo se faʻaopoopoga i le fale (e masani lava o mea e tuʻuina atu i luga o vibroopora e faʻaititia le gatete ma pa o le fale). O le ea mo le malulu o le auala e ave mai ai faʻataʻitaʻiga mai le auala, ona toe foʻi ai lea i tua i le ea. Faʻataʻitaʻiga o mea nei - tuʻuina atu i se sipai faʻamalosi faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o lau ata. 42 york (iunite 30 (iunite 30 (courte1 Ina ia faʻagaioi le ea, centifagual fans ma maualuga static mamafa o loʻo faʻaaogaina, faatoilaloina le tetee atu i le ea o le ea 5m ma sili atu.

I le laina ma le malu
Ata 23.

"Ruskylim"

I le laina ma le malu
Ata 24pi.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 25.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 26.

Ata V. Paleni

I le laina ma le malu
Ata 27.

Daikin.

I le laina ma le malu
Ata 28.

Ioka.

I le laina ma le malu
Ata 29.

"Palemia tau"

I le laina ma le malu
Ata 30.

Daikin.

23-25. Ituaiga o tamai mana ma le ea malulu o le tino ma axal fan o le y-mich) (5), atsmec) (arterc o le fale o le fale (o se au poloka fafo o vaeluaina o faiga).

26-27. Cyllars ma le ea malulu Capped Captor Cap0100aaanb (Heier) (26) ma EUWA (Daikin) (27). O nei faʻataʻitaʻiga e masani lava ona taulaʻi i luga o le togalaʻau o loʻo i le faʻatoʻaga poʻo le lotoa o le tau i le fale, i lalo o SWD.

28-29. E sili atu le lelei o le tagata e fiafia i ai ma le ea o le ea-sutua-sutua-stoor ma le anxial fans o le YCAA faʻataʻitaʻiga o le (York) (29).

30. Malosiaga Chiller ma le Air Cooled Condenser Euwa40-120KBX (daikin) mafai ona sapalaiina ma le malulu (pe mafanafana) ma le vai i le tasi fale.

O tulaga lelei autu o le staratatus ma centrifagoul fan o se nana faʻapipiʻi (ese mai le mata o tuaoi ma le le mautonu o le taimi i soʻo se taimi o loʻo i totonu o le vevela. , pe a mafai ona ofeʻau o le potu o loʻo avea ma fale mautotogi ma se pusaaisa e fesoʻotaʻi ma le chiller). Peitaʻi, mo isi vaega faʻaopopo i lalo o le faʻateʻi o tusitusiga faʻapitoa mo le masini uila ma le fausiaina o le Veldentie o le a tatau ona totogi tele.

Ina ia faʻamalosia le vai e faʻatali ai le chiller i le fāina o le uila ma tua, e te manaʻomia se hydraulicood o loʻo aofia ai se faʻamalosia o le pamu, ma le saogalemu. E masani lava, o le Hydromodele o loʻo faʻamatuʻuina atu i se maa talena e faʻatagaina ai oe e faʻatumauina le sili ona vevela na tuʻuina atu i le FanacAL o le vai ma le tagata e amata. Mo faiga maualuga-faʻatinoga, o le hydromogel e masani ona faʻatau e pei o ni mea eseʻese. Ava i le tamai eletise eletise (e masani ona oʻo atu i le 50-70 kw) e masani lava o se vaega o la latou fuafuaga. Chilies ma le Hydraulictol e sau i le pule o le fale atoa sauni mo le faʻaaogaina - pe a maeʻa ona tuʻuina atu, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o paipa ma le malulu ma faʻataʻitaʻi le eletise.

Aofia ai gaioiga

I le laina ma le malu
Ata V. Paleni Hinanochate, o lana tautua tautua e gata le umi i le 8-15 tausaga, malulu pe vevela le ea i potu 'eseʻese, fuafuaina mo le faʻagaioiga i totonu ole 40-45 tausaga. O le umi o auaunaga o le olaga e mafua mai le leai o le tagata fiafia i nei masini. Ae mo le faagaoioiga o faiga na faia i luga o le faavae o E masee tagata, e leai foʻi se isi masini e totogi ai - o le iunite maualuga e tatau foi. O le Peraimeri (Street) Air o mai mai i le ea e tau i le motusia o tagata faigaluega, e sau i fafo o ni auvae, ma le saoasaoa maualuga (ua i ai i totonu o le potu) O le au mulimuli atu o Underaders e lē o le vevela e maua ai pepa vevela, o le mafuaaga lea ua maasiasi i le taumafanafana, ma i le taumalulu sa malulu. Ona o le fefiloi o le Peraimeri ma le lona lua ea e ala i le faauuga na sapalaiina. O tagata faitofo e tatala le fafab o le Farex (Suetena), "nofo", "Preon" (uma atoa).

Savili perfury

Fan Cils (o loʻo taʻua foi o le Fon Perfers) fetuunai le vevela i totonu o potu ma faʻamamāina le ea mai le ea mai le pefu tele, staff. O loʻo latou gaosia e le tutusa kamupani e maua ai ni tamaʻi teine. Mo Kivatt taʻitasi, o le faʻamalieina o le tau o le ban collil o le a tatau ona totogi le 10-25 afe rubles. Ae matou te fautuaina pe a faʻatau e filifili le sili ona lelei le mana o le masini, o le a avea ma le vevela o le uta i le vaega itiiti o le saoasaoa. Lenei o le a faʻaititia ai le leo o le leo i nofoaga.

Mo se tatala le faʻapipiʻi i lalo o le Windows e masani ona faʻaaogaina le fola o le fola o le uila. Latou te fai ma sui o se vaapiapi o le vaʻavaʻaiga pusa, e faʻamoemoe i luga o le fola, poʻo le tautau i luga o le puipui. Ono faʻapipiʻiina o ni faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga ma i lalo o le taualuga. Fola fan uila e masani ona paʻepaʻe, siliva poʻo nifo elefane. Peitaʻi, o se faʻataʻitaʻiga, o le Brio Evolusince (Rhoss) faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻauʻuina i le pito i luma o loʻo valivali i soʻo se lanu e tusa ai ma le Ral Ratalog "," uliuli ata " E manaia tele fale o siliva i ona po ua eseese o Ontia HL (AERMEC).

O le isi tulaga masani o le Fean Coils mo fafo faʻapipiʻi - Wall-Stored Models (Expribly faigata e iloa ai latou mai totonu o poloka-ituaiga). O loʻo tuʻuina mai i totonu o puipui i totonu o nofoaga i le maualuga o le 2.2-2.5m. Afai o le potu ei ai le faʻamaloloina o le siʻusiʻu (digwall poʻo le ituaiga "armstrongs"), luga o le Fina le Cloosed Sweet Squaret . O le a faʻafifi i luga o le malulu poʻo le vevela o le ea i le fa faatonuga.

I le laina ma le malu
Ata 31.

Feaveai.

I le laina ma le malu
Ata 32.

Feaveai.

I le laina ma le malu
Ata 33.

Feaveai.

I le laina ma le malu
Ata 34.

"Palemia tau"

I le laina ma le malu
Ata 35.

Rehu.

I le laina ma le malu
Ata 36.

Rehu.

31-33. O le Aquasmart (31) Management System (31) Fai mai o loʻo faʻatautaia ai le pule i luga o le galuega o le chiller (32).

34. FAN COL pule e mafai ona faʻaaogaina e ala i faʻatonutonuina o le auala

IR Rays.

35-36.Ciler (35) ma le otometi pulea iunite (36) (rehou).

Ae i totonu o le atunuʻu fale o loʻo faʻaaogaina pea le auala faʻataʻitaʻi o le au folau, ua fuafuaina mo le nanaina o le faʻapipiʻi (o le-taua e le tatau ai faʻataʻitaʻiga). O ia metotia e ofoina mai e Carrier, Daikin, York IDR. O nei masini ua potopoto i se tulaga saʻo - lalo o le faʻamalama pe i totonu o puipui, mo fausaga pepelo mai Mrwall, poʻo le faʻaupuga (i le skithil) avanoa. Soclimis, channel fancois e fesoʻotaʻi e le Connection Changes o loʻo faia o le apaʻau poʻo le puʻupuʻu o le ea o le i totonu o le totonu. O le auala o le auala (e ala i le palu fefiloi faʻapipiʻi i le vanit i le ulufale), o le ea fou mai le sapalai vaega mo le vela o potu ua fafagaina.

O loʻo faʻatumuina i totonu o le fanoka, pei o 'auʻauna, ua filifilia mo se faʻapitoa faiga, ma amanaia ai manaoga o le e ona le fale. O le atunuʻu fale o loʻo i ai le tele o loʻo avea ma faʻaea i le tasi vai vevela fetufaʻi (faʻi suauʻu mo le lua paipa faiga). O nei masini i tutusa e fesoʻotaʻi i le fafagaina ma toe faʻataʻotoina, lea, e fuafua i le vevela "i luga o le vai malulu pe vevela". E mafai ona faʻaauuni faʻamoemoega ma electrotanes, faʻataga e vevela i potu tusa lava pe o le a le vaitau. O faamama e ese mai: I le faʻaopopo atu i le mesh, pasia eletise ma le kolok (o se filifiliga poʻo se vaega o le tulaga faʻatulagaina) maua. AERMEC e faʻaaoga foi ilizations tapenaina i uila uila (mo se faʻataʻitaʻiga, o le FCX P) ma Bacx9).

I le laina ma le malu
Ata 37.

"Ruskylim"

I le laina ma le malu
Ata 38.

"Ruskylim"

I le laina ma le malu
Ata 39.

"Ruskylim"

37-38.bescondenttant Chiller TCEE (Rhoss) (37) o loʻo faʻaalu i le tausiga o le faletupatu, mo se faʻataʻitaʻiga i lalo o le potu. Susunuina ma le 'apamemea paipa (Freonapal paipa) faʻafesoʻotaʻi CCAM (38), tuu i le faʻatoʻaga poʻo le fanua.

39.leorler ma le vaʻalele o le ea ma centrifugale fn tcce (rhoss).

O le malulu ma le vevela fesiitai o le FAN Coils Faʻatonutonu, suia le taimi o fevaeaʻi o latou tagata fiafia (i le tele o taimi o le fesuiaʻiga o sitepu (o le auala mulimuli e sili ona lelei ). O le mea faafesuiai o le Coan Can, faapea foi ma ona "faʻapipiʻi", e mafai ona filifilia, mo se faataʻitaʻiga, o le biencestic ma le poto masani o le masini. Faasee le mafanafana i luga o le fan collil (i le fola laupapa) pe i luga o le puipui. E mafai lava ona faʻaaogaina ni mea e maua ai i le o loʻo i ai i le faʻailoga o le tagata faʻatau, ona mafai lea ona faʻatautaia e tagata faʻaaoga le faʻatonuga e faʻaaogaina ai le auala mamao.

Faamafanafanaina

I le laina ma le malu
Rehaauda Cooting ma Heating Waters mafai ona faʻaaogaina le au faigaluega mai polymer paipa i luga malu pe mafanafana vai o loʻo i lalo o puipui i luga o puipui. O leisi isi filifiliga lea e fai ai. O le malu ma maalili e tupu lemu. Vevela punavai ma malulu e le o vaaia.

Pe a "susu", o le metotia o le faʻapipiʻiina o le paipa i le ituaiga o cils e tumau i luga o le mafolafola poʻo le gaʻoa o le fofo o loʻo faʻaaogaina. APRI "DRE" SATIGE (Faʻaaoga na o le lamolemole fua) Faʻaaoga ni pepa ua uma ona faʻapipiʻi i totonu o paipa. O le taimi malulu o le vai vevela i totonu o le vai o loʻo tausia i le tusa o le 18c (ina ia puipuia ai le faʻatasia o le faʻamalosi ma faʻauma le potu e tusa o le 30-40c.

I le laina ma le malu
Toe faʻafouina se seti o meafaigaluega mo luga o luga o le tausiga o polokalama (malu), mo se faʻataʻitaʻiga, reuu (Siamani). Faatasi ai ma fetuʻutuʻu ma meafaigaluega o otometi Tulafono Faʻatonutonu, na te ofoina atu le 5-35KBVHW Chiller, e aofia ai ma le faʻafouina faʻataʻitaʻiga. Chilies mo le timu-malulu faiga ma otometi foi i le Aermec, Rhoss IDrere.

O Ai le Mauga?

Naʻo tagata tomai faʻapitoa e manaʻomia e mamanuina ma le muina o le Chiller-Fin Cil System. O le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina le faʻalapotopotoga e te faʻatupuina le laisene o le galuega o loʻo fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu o le faʻapipiʻiina. o loʻo faʻamaonia e totogi naʻo mea mo se fomaʻi ma le tusi faʻamaoniaina o le faʻatulagaina o le Federal International mo le tulafono faʻafoe o le New Rusia.

Muamua faamatalaga.

Ua maeʻa ona maeʻa le faʻatulagaina o le fausiaina ma le maeʻa o se atunuʻu i le tasi o itu foliga foliga o Moscow Records, o ana tagata e ona (o se aiga talavou e toʻalua e le o le lava. O le moemiti o le taumafanafana i totonu o potu o le vevela na teuina i le tulaga o 30s i le po, ma aso malulu pe a tape le fata, ma na vave ona fiafia le fale. E le gata i lea, e masani lava ona amata ona ulufale mai le manogi le lelei e ulufale latalata i le auala tele i le fale, na tatau ona latou tapunia moli matala, o le mafuaaga lea na i ai le leai o se ea fou. Na tonu ia te ia e feagai ma le le mautonu i le fesoasoani o meafaigaluega mo le ea malulu ma le tau masini.

Filifiga.

Mo potu-o le ea-o le atunuʻu o se atunuʻu fale, o le chiller-fulkyla faiga na filifilia i luga o le courer pusa oloa ma le feaveaʻi o le arasmorctarctage O le pule o le tagata e saili ai i lenei filifiliga, taʻitaʻia muamua i le mataupu silisili o le sili atu o le siosiomaga saogalemu (e leai se paipa o loʻo faʻatautaia ai le auala. Mo le tapenaina ma le sapalai o le ea fou i totonu o le fale, na faʻaaogaina ai le vaʻa vaʻalele ea le ea, ma aveese le ea otaota i fafo atu o le fale o loʻo i fafo atu o le pusa (Suetena). Mamanu, meafaigaluega ma faʻapipiʻiina o le tau o le tau i le fale o le atunuʻu faia le kamupani pili o le Kamupani (Lusia).

Polokalama vaega Aofai o
Toe fetuʻutuʻutuʻu le masini (RH 040 (Carrier) ma le agavaʻa o le 38kw ma hydrojotole ma le maualalo-vevela seti 1 PC.
Carrier AqAASMARTMO System Pule e oʻo atu i le 32 TFCUC 99QM-03XX-051-ee agavaʻa pule 1 PC.
Fan Coil Control Panel Carrier Aquirmart i se seti ma se le aoga o le faalauiloaina (33 ntc-hrc-hs) 6 PCs.
Counnel Fan Cauls 42 NF33HFKC (Carrier), 2,5kw (pepe, fale moe, kapeneta) 4 mea.
Channel Fan Coil 42 NF43HFCKC (Carrier), 3,5kw (Hold Bachow) 1 PC.
Channel FAN COIL 42 DWC012K (Carrier), 8,23kw (faʻapipiʻi i le sktothpone i le potu malolo ma le magalafu uafu) 1 PC.
Seapy Faʻapipiʻi le 39SQ 04.04 (Carrier) ma le agavaʻa o le 2500m3 / h ma le faʻamalosi 300 pa 1 PC.
O le seti o le otometi i le sapalaiina o le sapalaiina ma le faʻatonutonuina o le faʻatulagaina (faʻavae i luga o le otometi logoina o le cipclect (feaveaʻi)) 1 PC.
Vevela Faʻatupuina le fefiloi potu mo tagata fiafia 5 fasi.
Faʻasalalau le pamu mo le sapalai vai mai le bouler i le sapalaiina o le sapalaiina o feʻau (Siamani) 1 PC.
Faʻaliga Faʻatomulu o le agavaʻa (Siamani) e puipuia ai i le taimi masani ona amata 1 PC.
O le Intermediate Sport Exchange Alfa Vai (Suweden) ma le Glycolic pamu e puipuia ai le faʻaʻaisa o le sapalai vaega o le sapalaiina o le eletise 1 PC.
Aotelega "Arktos" (Lusia) mo le sapalaiina o le lafoina 1 PC.
Sitaili ventiplation clubiling cauttations (Suetena) lapoa 600600mm (mo le ea vevela i le fan coil ma felauaiga i le ea malulu) 12 PCs.
Ventipration Couriling Lattacs Skickarmar tele 450450mm 16 pcs.
Uamea le ea o le uamea i le isolation (luga o le fanua) 180m2.
Uamea uamea e aunoa ma le faasee (luga o le fanua) 120m2.
Auala-ituaiga ostberg o loʻo i lalo ifo suo o le suti o le suka (boailer potu, saogalemu, faletaavale, mouse, umukuka, faletaele, faletaele 5 fasi.
Isi masini seti
Tuuina atu tau * 8400 rubles
* O le tau o le agai i luga o le 1m2 vaega o le atunuʻu fale (ia amanaia tau o fausaga, faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina o meafaigaluega).

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonuina o le United Enomen, Mcquay, Ruskimot, Daikin, Aermec, Aermec, Rotaki mo le faʻatulagaina o mea ma saunia.

Faitau atili