O le a le mea o loʻo i ai le ventipelation mo faʻamalama palasitika ma pe aisea e manaʻomia ai

Anonim

Matou te taʻuina atu le lelei ma le le lava o ituaiga taʻitasi o le ventisitila o le tino ma faʻapipiʻi foliga.

O le a le mea o loʻo i ai le ventipelation mo faʻamalama palasitika ma pe aisea e manaʻomia ai 12780_1

O le a le mea o loʻo i ai le ventipelation mo faʻamalama palasitika ma pe aisea e manaʻomia ai

O lenei i le tele o fale, faʻamau tioata faʻamalama faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona "i le avega" i le le le mafanafana ma le leoa, e le i ai le le mautonu o tagata i le le mautonu o le okesene o le okesene fou o le okesene o le okesene i luga o puipui. O lenei faafitauli muamua. I fale tulaga tele, o le faʻamalosi ma le aveeseina o mea na mafua mai i le eseʻese ona o le faʻamalosi i totonu o le matou faʻamalosi i totonu ma fafo foi foi o le potu, faʻapea foʻi ma le matagi i fafo atu o le potu, faʻapea foi ma le matagi i fafo atu o le potu O le maʻaʻoi lea i le nofoaga o loʻo taua i avanoa i faʻavaʻa, faitotoʻa, pa ma feusuaiga, ma le faʻamaloloina o auala o le faleuila i totonu o potu malolo. Sili atu i luga o le lautele o laʻu vaega, o loʻo ulufale i le taualuga poʻo luga o le fola faʻapitoa. Afai ua tapunia le filo, o le a le galue lelei le ventipelation ma o le ae manaʻomia le faʻapipiʻiina o le ventister alatoto mo faamalama palasitika. Matou te taʻuina e uiga i lenei masini.

Vanny Vatoto mo Windstic Windows

Mafuaaga o vae o vae

Manatu

  • Fuaina o faiga
  • Masini masini
  • Faaloloto
  • Ova luga
  • Faapipii i totonu o le puipui

Aisea e te manaʻomia ai le ea?

  • Malosi tele pe vaivai. E oʻo lava i le lelei tulaga, o loʻo i ai le lautele o faʻasaʻoga e iai le tele o sese. I le taumalulu, o le speft i le mist e malosi ona o le tele o le lanu o le faʻamama o le mafanafana siosiomaga i totonu o le fale ma le malulu i le auala. O le iʻuga, e amata ona feosofi mai i totonu o le au tuʻitamoga uma, lea e oʻo atu i ata. I le taumafanafana, o le to thust e laitiiti tele, aemaise i luga o le fola i luga.
  • Faateleina le susu. O punavai o le foliga vaʻaia o Vopors e tele naua (kuka, fufulu, fufulu, o loʻo mulumulu, oloa taua o le taua o tagata ona o le au tuli, manu. O se Aiga e Toa toʻafa i le Aso "o loʻo faʻateleina ai" 5 laina o le vai, ma le fausia o le le faʻamaluga e alu i le saoasaoa o le 300 g. O lenei ua lava lea e faʻatatau i ai le suamalie (RH) i se vaipoʻo o aso nei (ma se vaega o le 120 m2) o le itiiti ifo 70% (i le t = 20c). O lenei faʻailoga e le o tuʻuina mai le faʻamafanafanaga lelei. Ioe, ma Carbon Dioxide, o le tagata o loʻo i ai i le 19 l / h, ma ia ausia ai le tulaga taua i le potu ua maeʻa (0.1%) e mafai ona vave vave. O lea la, e manaʻomia o le susu o le siosiomaga ua suia fou, sili atu le matutu, i le tele o aofaʻi: a itiiti mai 30 m3 tausaga.
  • Faamaloloina. Afai, i le faifai pea o le faʻamalosi, o le faʻamalosiʻau o le pea faʻaogaina, i sina vevela (le igoa ua taʻua o le moa) o le a amatalia ai. O le maualuga o le ea vevela, o le tele o le susu e mafai ona mitiia. O le faʻamino o loʻo aliali mai i luga o le pito sili ona malulu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faʻalua-glazing. O le faʻaleleia o galuega ma le faʻaopopo o le faʻamaufaʻailoga e faigata ona fesoasoani e faʻafetaiaʻia ai pea le tau.

Mo le potu e ave se mea e ave ai le N & ...

Mo le potu e ave se mea e tusa ai ma le 30 m3 / h. I le taimi nei, o le fausiaina o le fausiaina manaoga e le sili atu nai lo le 7m3 / h ia ala i le faavaa. Faʻapefea Ona Filifilia se Onotusaina? E tuʻuina atu i le vaʻalele, laititi ma le loka. O le ala e foliga mai e faigofie, ae e faapena foi le tele o sese. O le efuefu, ata o ata, leo (o le leo o le igoa ua faʻaititia i le 2 taimi).

Kamupani ofoina atu se ituaiga o ventiving vasves a alavai mo faamalama palasitika. E mafai ona vaevaeina i nisi o ituaiga e faʻatatau i foliga o loʻo uiga o le faʻamalosi auala.

Ituaiga o Ventiption Atoves mo Will Passion

Fuaina o faiga

O mea faigofie nei. O vaitafe fou e paʻu i totonu o le fale mautotogi i ata o le cous o le Convener, o loʻo pasi atu ia i latou o se auala umi (1-2,5m) i luga o le ata o loʻo i luga o le faʻafanua o loʻo i luga o le ata o loʻo i luga o le faʻafanua mai le ata o le vaipuna. O le mea mulimuli e masani ona tu i le pito i lalo o le faʻavaʻa ma ua faia foi i le ituaiga o tipi o le faʻamau o le fana pe i le fogafale o le faʻavaʻa ma le tino faʻapitoa. O se malaga umi e fesoasoani i le ea e faʻamafanafana mai le palasitika mafanafana - e faʻaitiitia ai le tulaga lamatia o le aisa ma fasia le leo malosi.

A faʻapipiʻiina, o fasi manoa ua muamua aveeseina, ona e fufulu ai lea poʻo le faʻaseʻe le tino o le oloa. O le mea mulimuli e tatau ona faʻaoʻo i le petal flap o loʻo tali atu i le mamafa o le ea i fafo: O le matagi e faʻamalosia, o le peta o loʻo faʻaalu i le pu vent. Ma le isi, o le faʻaleagaina e mafai ona fetuʻunaʻi faʻatasi. I luga o le vevela ma le faʻamalosi tino, o mea faapena e le afaina.

O le mea leaga tele e maualalo le bandwidth. Latou te aumaia se fesuiaiga o le ea e uiga i le 5-6 m3 / itula, ae, e tusa ma le tumama ma fale, e manaʻomia se faʻamalosi o le 30 m3 / h i le sikuea mita. I se faʻaopopoga, o ia faʻataʻitaʻiga e le tali atu i le setete o le vanimonino i totonu o le fale. O le lelei o le agavaʻa e faʻapipiʻi ai i luga o le ua uma ona faʻapipiʻiina faaluaina-glazed Windows, o le leai o ni mea e vaʻaia sese. A faʻaaoga ia latou, e le mafai ona faʻaoʻo i le leo le lelei.

O le tasi faʻataʻitaʻiga o le Ventotherm - Faʻasaʻo ...

O le isi faʻataʻitaʻiga o le Ventotherm - o loʻo faʻatagaina ai le tafega o le tafega ma le slux ma le faʻamamaina, faʻapea foi ma le vevela i le vevela toe faaleleia (oomi i le 45%). O loʻo faʻapipiʻiina i le faʻavaʻa i le faʻalauteleina o le talaaga. Pulea otometi e ala i faʻailoga o le faʻamaligiina lagona ma le CO2 mea. Faʻaaogaina 1 kwh i le vaiaso.

Curvage faiga

O loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le ship, o loʻo faia muamua i se tasi pe lua oʻu pu o le manaia. O se fesili talafeagai e ono tupu - faʻafefea ona faʻapipiʻiina ia se vaega o le plativelation alavai i luga o le palasitika faamalama ma mafai ona faia oe i le fale?

Faapipiiina e le o galue malosi ma, i le ...

Faʻapipiʻiina e le o le faigata tele ma, pei o se tulafono, o loʻo faia i luga o le faʻapipiʻi faʻalua-glashed. O le faatinoga e matua lava lava, ae o le ata o le mamafa mamafa e mafai ona aliali mai.

Slit masini

O le auala galue ia i latou o se koluse-crotting slot ma le maualuga o le 12-16 mm ma le umi o le 170-400 mm, faia i le pito i luga o le stash. Mai le auala ua tapunia e se vaega o le tagata leaga puipuia i le timu ma iniseti. I totonu, o le slot tapunia le iunite puleaina. O le polokalama e maua ai se faʻamalosi i le voluma o le 25-35 M3 / H (i le P = 10pa), na toetoe lava a feiloaʻi.

O le tele o latou e mafai mo le monta & ...

Ole tele o latou e mafai ona faʻauigaina i luga o ni faʻamatalaga mai palasitika, fafie ma le Alumini, uma pe a faʻaputuputu faʻamalama i le fale gaosi ma luga ua uma ona faʻapipiʻi. Faapipiiina mulimuli 40-60 minute. E moni, i Lagonanum Flippin, afai e uma poloka o laʻau o laʻau, o le "Win Bridges" tupu "ua 'aisa. O loʻo i le avanoa e tuu ai se pipipatu palasitika e fatu ai se taʻaloga o le vevela e le o mautinoa le manuia.

O faʻafitauli i totonu o le fale gaosi ogamumalo, o le taua i le pefu ma le leo o le kamupani e foʻia i ni auala eseese (eseese ata o le capolira, dopeticers, dopecles). Faʻataʻitaʻiga, i le Aeravent ma Ventar Valves i le poloka pito i fafo, o se ipu fetuunaiga o loʻo faʻapipiʻi ai tapunia ma le matagi malosi. Mai le poloka i fafo, o le fuʻa e lafo ai le ea i luga ina ia aua neʻi faia ni ata tuusaʻo. I le nofoaga o Venetec, ua tu aʻe le vaitafe e le vevela mamafa i le tau i le va o tioata fafo ma le tioata.

E masani ona pulea e le Depper Depper Depperctor, ae e iai ni faʻataʻitaʻiga ma Corrd Drive, Barbell, poo le afi.

I totonu o masini slot e maualuga atu e le hygrorggiade otometi gaioiga. Latou te faʻaaogaina se faʻavae faʻapitoa o le puleaina o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina, faʻalagolago i le le fiafia o le potu ea (i isi vasela - mai le lautele o le mamafa o le auala ma le ea ea). I le fatu o le manatu - faʻaolaina o le malosi: tagata na aliali mai - ua tatala le damper, ua atili ai le malosi o le olaga - sili atu ea, pe moe. Ma nei mea uma.

I le AEreco faiga, ua liliu le moli ona o le Defolotion of the Nylon Tapita um. O loʻo tuu i totonu o le potu, i le mea o loʻo tausia ai le vevela i le tulaga o loʻo i lalo e ala i le faʻamamaina o le tafe o le tafe. Lenei faia le masini le faalagolago i tulaga ese fafo. E tali atu i le suiga i le susu i totonu o le potu i le laina RH = 30-70% i le taumafanafana ma RH = 15-31% i le taumatematega o 5-35 M3 / H. I le "off" State, o le Slot e le tapunia i le faaiuga ma pasi 5 M3 / H.

Afai o loʻo i luga o le fale i luga o le pisi o auala, o le slotsicted masini ia i latou e le o le sili ona lelei o lona uiga o le paʻu ma leo. Faʻamaoni, Faʻapitoa Faʻapitoa, e pei o le ACOTCE VAIASO MA SUʻESUʻEGA A LE FAITAU O LE A LE MATAUPU 5 DB (I luga o le leo o le Spil - faʻamaonia e tusa ma le 50%).

Ova luga

O le ata o fausaga o se vaega tele o le galue slot chatnel (e oʻo i le 200 cm2), o loʻo faʻamauina mo le umi atoa o le talaaga. Talu mai le faia o se auala e aunoa ma le faʻavaivaiaina o le faʻavaʻa, e le mafai, o gaioiga faʻapena e sese. Faʻapipiʻiina le Ventisition Atoves i luga o faʻamalama palasitika mafai ona faia i auala e lua:
  • i le va i le va o le faʻavaʻa ma tatalaina;
  • I le va o le SISS Depany ma le faaiuga o le tioata afifi.

E tele a latou maulalo (nisi - e oʻo i le 160 m3 / h i le 1 taimi o le umi i le p = 10 pa), pe a e moe ma vevela ma vevela ma vevela, efuefu. Manumalo ia i latou i le faʻaaogaina o mea moni o loʻo mafai ai le pulea ma faʻaputuputu. Peitai, ei ai foi ni faʻafitauli patino. O le tele tele o le fausiaina o le maualuga (60-150 mm) ma le pusa foliga, suia le foliga o le salu ma le fatu, o le a le faʻapipiʻi e mafai ona teteʻe atu i le taulaga. Taua le loloto (95-150 mm) e le avatua le matagofie o le totonu o le potu. Ina ia maua ai le malosi o ia, o le utu na faia mai le almininum talaaga, ae ma le Humaminal Master o PVC ma se siʻosiʻomaga (20-24 MM) na tupu. Ma le maualuga maualuga o le bandwidth, o le sili atu le leaga o le creves.

Faʻaaoga ni masini faʻapena ua fautuaina i ni mataupu se lua:

  • Afai o le pau le mea e laitiiti (mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu fale ma le maualalo o le paipa i luga o fale i luga o fale maualuluga);
  • Pe a faʻaaogaina le faʻatonutonuina masini.

O le puipui o le pa

E masani ona faapipiiina latalata & ...

E masani ona faʻapipiʻi i tafatafa o le faʻamafanafana le laʻei ma o le ea e maua mai le auala e faʻamafanafanaina e le maa. I le puipui i fafo, o se pu ma le lapoa o le tusa o le 90 mm (ina ia le aʻafia ai le faʻamalosia, o le faka uʻamea ua faʻaaogaina). O faiga na faia e Areco, Voranuff, Mark, Sieghean o ia matua tutusa.

O le faigofie ile faatinoga e le eseese e ese mai ile tina, ae o le toe fetaui ma le tasi. O le tele o faʻalavelave e faʻaaugata i le susu susu, ma sili ona alualu i luma - fasiotiga, paʻi i le vaega faʻatonutonu ma o le mullalayer faamama. O nisi masini e mafai ona galue i le itu tagi ma le sili atu ona vave, ma le tafe ifo i fafo e maua ai le vevela o se tasi mita mai le auala.

Afai e te faitau i manatu ma manatu o tagata faʻapitoa e uiga i le Ventisists amoves mo Wingsosing Wides, o latou manatu e autasi i latou. O latou vaivaiga e sili atu nai lo sese.

Boris paiev, ulu o na mea & ...

Boris botsev, ulu o tekonolosi sui ofisa o le AEreco

E toʻatele tagata nonofo na latou mauaina i latou i se tulaga o loʻo iai ni kesi o le kesi o le kesi o le kesi (kesi i totonu o le potu, ma o potu o le vai) . Ua uma ona tapunia uma slots, ma o le okesene mo le faipule e manaʻomia. E i ai mataupu faʻanoanoa ina ua uma ona maliu i le pa puipui o le ea mo se pusa o le mumu mai le gafa o ukuka, o Okeren e le aoga gaslo, ma ua le aoga le afi. O le mea na tupu, na tu ai tagata. O le a le mea e fai? Ua ou mautinoa e faʻaaoga ni masini sapalaiina, e oʻo lava i le tapunia o loʻo iai se faʻatosinaga, e lava le susunuina. O se faʻataʻitaʻiga o le 22-50 (AERRECO) mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai le matataʻu faʻapitoa e le faʻatagaina ai le latalata i le 22 m3 / h. E tatau ona faʻapipiʻi i le umukuka (e tusa ma manaʻoga o le afi saogalemu).

Faitau atili