Fale o le au

Anonim

Fale tekonolosi faʻaaoga le tele o mea faitino i le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaeʻaina o le lua-fale fale fale o le 183 m2

Fale o le au 12783_1

O lenei tala na faailoa mai ai le taimi lata ane na logo ai i luga o le maketi o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina mo fale e faaaoga ai le vevela o lotoa. O le fou na oʻo mai ia i matou mai Amerika ma e leʻi i ai se faʻailoga lautele ae leai se gauai atu, pe a mafai ai ona e faia le fale "tupu."

Fale o le au

O le pito i luga o le pito i tafatafa o loʻo i ai i luga (TNP) o se mamanu e aofia ai se uʻamea faʻavaʻa ma se monolithically fesoʻotaʻi i totonu o le polystyrene. Faʻamaonia le latou Rusia Enterprise Radoslav-ViyRol i le Patenid Tekonolosi i mea laiseneina o le radvad (US).

O le a amataina le tatou tala i le faʻamatalaga o le ata tusia o fola ma fale talafeagai o le faʻatinoina o ata ma fale, e tele lava mea e tumau ai le mafai ona felagolagomaʻi ma isi auala. O le a tatou vaavaai atu i ai i le faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o le "Sobotor House" (Lusia) fale o le Maota ma le atoaga o le 183m2 i le tasi nuʻu e lata ane i totonu o nuʻu e lata ane i totonu o nuʻu e latalata i le moscow.

Fale o le au
Ata 1.
Fale o le au
Ata 2.
Fale o le au
Ata 3.
Fale o le au
Ata 4.

1-2. O se faʻaeʻeina o uʻamea uʻamea na faʻapipiʻi i le lumanaʻi, o le uaea lelei uʻamea fale na faʻapipiʻiina i totonu. Faʻaogaina sima C250 Brand, Faʻailoga atavali.

3-4. O le avanoa i le va o lipine na tauina ma le oneone, lua galugalu o taavale toso na soloia. Toe sili atu le itu atoa na fausia ai se faʻamalosi tino ma lafo se ipu (120mm).

E amata uma i se faavaa

O le NomenClay o le gaosi oloa e aofia ai le taua ma laina o oloa, e tutuli ma tutuli ma matala-faamalama ma faitotoʻa, faʻapea foi. O le uʻamea pito i luga o le vaega o ituaiga taʻitasi o loʻo i luga o lona uiga o loʻo i ai lona manatu, ae i soʻo se mea e faʻataunuʻuina mai le bent p - ma le o lo o tautua ai i le fola (lautele-127 poʻo le 2548 ) Pepa faʻapipiʻi 0.7mm mafiafia ma se anti-ivitā.

Faia o faʻamatalaga i luga o le otometi vaega o loʻo faʻapipiʻiina laina muamua e tusa ai ma le faʻamatalaga mo vaega taʻitasi. Le isi, o le kiki e o mai i le laina o le apalai o le le tele o le le fiafia, o le o le faʻaʻoleʻole o le paʻu ma resitaraina i se fefiloi o itupa. E faʻaaogaina i totonu o le pito i totonu o uʻamea talaaga e ala i le faʻapipiʻiina o se masini faʻapitoa. O polofiti e faʻamagogogo ai lea ma fafaga i le vaega o loʻo gaosia nofoaga.

Fale o le au
Ata 5.
Fale o le au
Ata 6.
Fale o le au
Ata 7.

5-7. O puipui atoa ua talepeina le talaaga o le tulaga. Ona latou lapotopoto i luga o le sitaili adrete boner bults, tuu le vai vai i lalo o talaaga.

Mo ituaiga o papatusi, e i ai le pepa lea e i ai se kalonaka faatafafa. Twin na faia o le loloto ina ia o le umi itu o le vaega o le vaega e fausia ai le "o le" kuata "i le ogatotonu o le potu. I totonu o le fomu ua taoto i fafo ma se laʻasaga lautele (i luga o le lautele o le vaega o le 400-700mm) o elemene o le lumanaʻi lautele. O i ai ni a latou polotiu ina ia o ese ai le lautele o nofoaga o le p-ata o le itu o le lumanaʻi. I lea tulaga, o manatu o le 'oloʻofauau ma totonuga o le potu e le fusifusia le tasi i le isi, ia faʻatagaina i le taimi o faʻagaioiga e aloese ai mai le faʻavaeina o pou malulu. I luga o le tasi o pito uumi i le pito i fafo o le potu, ae le o le p-foliga, m-foliga ata ua faataatia, ma o le lautele fata o le o le vaega o le o le fogafale a tuaoi.

Ui i totonu o faʻamatalaga i se tulaga faʻapitoa tuʻuga faʻapitoa ma maneta o loʻo ia tuʻuina atu i pa puipui. Ina ua maeʻa le faʻavasegaina o le faʻavaʻa, ua tapunia le pepa ma le polysyrene granules (faʻaaoga ia lava-toso polystyrene foma psv-c). Ona i le tapunia o le avanoa o le ata e tusa ai ma se polokalame tuuina atu, o le le mautonu o le steam, o loʻo manaʻomia mo le faʻamamaina, faʻaputuputu foliga o le polystyrenu o papala. A malulu le foliga, ua faʻaalia ma aveese le faʻamaeaina o le oloa. Ua siaki mo le faapalepale, faʻaigoaina ma lafoina i le fale teu oloa, lea e faʻaalu i le tele o aso, i le taimi o le faʻavae mulimuli o le tele, ae o le lautele e mafai ona faʻaititia i le 1%). O le otometi otometi o le masini e mafai ai ona mautinoa oloa.

Fale o le au
Ata 8.
Fale o le au
Ata 9.
Fale o le au
Ata 10.
Fale o le au
Ata 11.

8. O le mauga o puipui o le fogafale muamua na amata i le faapipiiina o se vaega o vaega na faia i luga o le fale fausaga, na faaofi i totonu o le ata i fafo. Ona faamauina ai lea o le tulimanu totonu ma le taualuga o le taua.

9. O le tagata puʻe faʻapipiʻi faapipii le isi, na fusia foi i le auā ma le isi lava taimi na fai ai kuata ma le fale muamua, ona faʻapipiʻi ai lea i le fusi.

10. E aofia ai le itu a le vaega na faʻafetaiaʻi ma le tele o soʻoga.

11. Mo ni nai aso na fausia atoa ai puipui o le fogafale muamua.

Aveesea pepa

E tusa ai ma le faʻamatala o le tekonolosi e mafai ona maua ni panels ma le mafiafia o le 140 ma le 89mm. O le muamua o latou na faʻaaoga e ala i le taimi o le fausiaina o le fale. Lautele o oloa - 305, 610, 915 ma le 1220mm; Umi - 305-3660mm (sitepu-5mm). O le tele o le maualuga maualuga e le sili atu 32KG.

Laititi faalilolilo tulimanu tulimanu

Ua manino o le vaega o loʻo taofiofi i lalo o le faatalale totonu ma faʻafaigofie, ma felauaiga e le aoga, o le a tatau ona e aveina le ea. O lea, o tekonolosi atinaeina ua maua se fofo faigofie: O laʻau e maua mai le avanoa mafolafola mo se lumanaʻi tufatufaina, ma o le faʻavae mulimuli na tuʻuina atu i le nofoaga fau fale. O le faʻagasologa o le fausiaina o se mafolafola billet o le tulimanu elemene pei o lenei. Muamua, o tagata fau fale faigaluega na faʻailoa ai se foma (a), o loʻo kelu e faʻapipiʻi uma. Na o le lala atoa le togatogo 90 (b) ma le, e faʻatatau i se tulaga (faʻalauteleina i se tulaga (faʻalauteleina i le tulaga faafeagai), e maua ai ni vaega malosi), b).

Fale o le au
ae
Fale o le au
B.
Fale o le au
i totonu

O loʻo i ai se tulaga taua o loʻo iai se malosi. O le mea lea, na punou ai le transvere o le vaega ma le maualuga o le 2.8 m, e mafai ona mafai ona taofia le avega o 300kg / X6 M-195KG / M 1 55KG / MM2 maualuga. O le Tagavai 1220MMMimpture Stand Pannel Thatstands le utaina utaina o 2200 kgf / m2 i le vaalele vaalele, i le tafailagi i le 300 KGF / M2.

O loʻo i ai ni mea le lelei o loʻo i ai ni fetuunaiga i le soifua maloloina o le tagata-Moscow nai o le hygiene. F.F. O Erisiman o le State Pulega o le Rusia Federe na fautuaina i latou mo fale, lautele ma tamaoaiga ma tamaoaiga. E mafai ona faʻaaoga i latou i totonu o fale o le v tikeri o le afi o le afi o le afi, ae o le faia o mea leaga o le don db vniiipo Miack .

Fale o le au
Ata 12.
Fale o le au
Ata 13.
Fale o le au
Ata 14.

12. Ina ua faʻapipiʻiina le fevaeaiga o avanoa o se lautele lautele i luga o latou pito i luga na setiina e se faʻasologa o le 140100mm.

13. O le aoina o paluga puipui ma vaega o le foloa muamua na faʻaaogaina i le gaioiga ansispic copsissing ma se faʻasologa o le 14050mm, e faʻapipiʻi ai le uʻamea ma tulimanu.

14. Na faʻaliliu ai le faʻailoga i luga o le umi o uʻamea uʻamea laupapa.

O le fausaga puipuia e mafai ona tatalia le mafuie o le 9 manatu (suʻega "Tsniep fale") ma le Afa o le 150 km / h (H (T (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (H (TH (H (TH (H (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (TH (H (THO). I le faʻapena foʻi auala, o nei tusi e le agaalofa i le faʻaleagaina o meafaitini ma isi iniseti, faʻapea foʻi ma le pala (suʻega o le radiva kamupani). Talofa lava, atonu, o le pito i luga o le ranelav e matua ese lava le vevela-sefe meatotino. O puipui na aoina mai ia i latou e fetaui ma mea e te manaʻomia ai Snup a Skip

O lenei, pe a matou taulimaina ma le tekonolosi o laupepa gaosi ma a latou meatotino, e mafai ona e siitia atu i le tala e uiga i le faʻaaogaina o le fale.

Fale o le au
Ata 15.
Fale o le au
Ata 16.
Fale o le au
Ata 17.

15-16. O le Avanoa o le 20050mm Betms na tuu i lalo o avanoa, ona tuu lea i le pito i luga ma le laa o le 600 mm faapipii i le pulumu solo. I luga o le utupoto na fausia fola (vai vai valivali 12mm i lua vaega).

17. O le musūina o le stircase o loʻo tatalaina i luga o le malosi o le laupapa

Faavae i le fale

Tuuina atu tulaga o le nofoaga o le nofoaga o atinaʻe, ua filifili e fausia se tamaʻi pa puipui i lalo ma se masini o le le-gaogao meatao. Mo se amataga, i le fale i le lumanaʻi i le au talitalau o loʻo taʻua ai le fesoʻotaʻiga (vai, eletise ma le suʻi (kesi o le a tuʻuina mulimuli ane). O isi mea, i luga o le ituā o le fale, o le eleele lafulemu na aveesea i le loloto o le 60cm ma faia le oneone (vaega 308m), lea sa matua totila ai. I luga o le tulaga o le lumanaʻi o lipine o le faʻavae o loʻo faʻatulaga se vaega o le suavai (maualuga maualuga pv dogy) ma faʻapipiʻiina o le uamea o le 12mm o loʻo tuʻufaʻatasia uma o le isi 30mm Jumpers mai le tutusa faamalosia ma le kolose uaea). O le matagofie o le M250 Crast Correte na lolovaia, fausiaina o se 420mm lautele o 420mm ma 500mm maualuga.

S isi, vaega o tupe faʻapitoa na aveese mai i totonu o loʻo i totonu o faʻavae faʻavae o loʻo i lalo i lalo o puipui i totonu o le lumanaʻi ma ni vaega. O foliga vaaia i le va o lipine na faia i le oneone. I luga o le oneone, na tuu ai e le polythylene le ata tifaga lea o le 50mm sa tuu i luga o le mamao o le auala grid (le lapoa o le uaea m250 lafo mai le 100100m 120mm.

Fale o le au
Ata 18.
Fale o le au
Ata 19.
Fale o le au
Ata 20.
Fale o le au
Ata 21.

18-19. Na amata mai le fogafale lona lua mai le taʻoto solo i le tino o le pa o le pa o le 14050mm. Fiti faʻapipiʻi se faʻamatalaga faʻapitoa. Le isi, o le tekonolosi o le faʻapipiʻi e tutusa tutusa pei ona faamatalaina muamua.

20-21. O faʻasalalauga e avea ma lagolago faaopoopo mo laupapa laupapa ma se koluse vaega o le 25050mm faia mai i laupapa tutusa o le vaega lava. O latou pito o loʻo faʻavae i luga o le lua o le puipui.

Faapipiiina faiga

I le tulaga o le lumanaʻi o puipui, o le p-foliga o le p-foliga o loʻo tuʻuina atu (lautele - 140mm, maualuga, o loʻo faia mai i mea tutusa e pei o le mea e tasi e pei o le faʻavae o le tino. Ae a lea lava taimi, pe a talafeagai ai, sa tipi i se fua. O faʻamatalaga taʻitasi na faʻapipiʻi ese atu i se sima o loʻo i ai: tuʻusaʻo i le faʻataʻitaʻiga e se peritorator ma se laasaga o le 1m, o le manaʻomia numera o le faʻapolopolo , e i ai le lamatiaga o le latou sese). Ina ua maeʻa, ae sa faatutuina ma tuu le tala i lalo o se lipine o le totoina vai, o pulu taula tuʻituʻi i pu o le samala ma le fesoasoani a uati.

Faʻafefea ona fai ni tagata mataʻilaga

I le laina puipui o le pa, faamalosia i itu uma e lua, o le p-foliga o loʻo iai ma nisi shift (a), ma i totonu o le vaega o le lumanaʻi. O loʻo tumau le 'olo o le "manoa" i luga o le vaega o polystyrene o loʻo alaala i le faʻaputuga o le tatalaina (B). Ae le isi, pei ona latou fai mai ai, le tulaga o tekinolosi (b).

Fale o le au
ae
Fale o le au
B.
Fale o le au
i totonu

O le isi, na latou amata sao lava i le faʻapipiʻiina o paliʻi. E tatau ona maitauina i lalo o poloketi taʻitasi o le fale e faʻatino ai a latou mea faʻapipiʻi o panels gaosia i fale gaosi tulaga. I totonu o le fale 'ai latou o mai i se seti o iai, o loʻo faʻailogaina lelei. E masani lava, o le vaega o vae o lo o pipii faatasi. O le iʻuga, e sau le galuega a 'au faopu e suʻe le vaega talafeagai ma faʻapipiʻi i luga o le nofoaga na tuʻuina atu.

Fale o le au
Ata 22.
Fale o le au
Ata 23.
Fale o le au
Ata 24pi.

22. I le pito i lalo o le RAFTTS faʻapipiʻiina o se aposonizoplation membrane, o ana soʻoga o ai (na tuʻu i ai) na faʻamalosia e Scotch. O lea, o le faʻatuatuaina puipuiga na faia mai i le vai malulu o le susuga o le susu mai le nofoaga o loʻo iai le faʻaleleia.

23. O le mafaufau o le mafaufau o loʻo tuʻuina atu le faʻamaʻi o le atoa o le 200mm. Na ufitia o ia i se anti-nd ndunded ata, oomiina i le taulaga ma se counterclid.

24. O le le mautonu na tuʻituʻi le CODDs togafitia ma se antiseppitic crate ma se koluse vaega o 5050mm, lea na faʻapipiʻi ai le uʻamea laupapa.

O le faapipiiina o le faiga lava e foliga pei o lenei. Muamua, o le tuʻufaʻatasia vaega o loʻo faʻapipiʻiina (o le fesoʻotaʻiga mulimuli o ia paleni e tupu i luga o le fausiaina nofoaga), ona e faʻataʻalo ai lea i totonu o le itu. I le tulaga lea, o le pito i lalo o le vaega o loʻo faʻaofi i luga o le squipping dispot ma faʻapipiʻi i ai mai itu i fafo. Uma ma se gaioiga na tuʻuina atu, ma tutusa uma, o le fao "ma se taʻavale" o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga le muamua-faʻasologa o le faʻafanua. Faatasi ai ma le a le tasi le isi o le isi, o la, o latou uamea foi na nonoa foi i le puleaina: Ua faamamaina i latou i le ufiufi soo o le sipisi o le a-ata. O le tuʻugamau soʻoga o le laupapa mai totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O papaʻauna o pa i totonu o pa puipui o loʻo faʻaalu i le fafo, faʻaaoga le faʻaaogaina o tulimanu.

Fale o le au
Ata 25.
Fale o le au
Ata 26.
Fale o le au
Ata 27.
Fale o le au
Ata 28.

25-28. Po o i le fale i fafo atu o lo latou faatulagaina ma piliki. Ina ua maeʻa laina e lima, o le le faʻamalosia o le speed sa taotoga i totonu o ie, o le mea na faʻapipiʻiina lelei i uʻamea talaaga o le faʻavaʻa o pane. Faia i le va o le "NICHE" REFTTER tumu i le teuteuina o le au polystyyery, o totoe pe a tipiina avanoa i totonu o le laupapa. Mulimuli ane, o le a latou nana le osofaiga o le oto o le taualuga.

O le taimi o le puipui o le fola e faʻaputuputu atoa, ua amata ona faʻapipiʻi se fafie fafie. O galuega e tatau ona tufa atu i ai le utaina o loʻo galue i luga o le potu, o le puipuiga o le polysyrene o le faʻatumuina i lenei auala. Mo lenei taotoga, o se laupapa Kamupani na pasia ma se vaega o 14050mm tagofia ma le antiseptic ua faaaogaina. E faʻatagaina i luga o pa puipui, i le lautele o faitotoʻa, faʻapea foi ma faamalama, tatala i lalo o loʻo tipi i ni laina se lua. O mataupu i Sisifo, mo se faʻataʻitaʻiga, a o fuafua i le amataga i lalo o le uʻamea uʻamea poʻo le faʻamalama, o se lanumeamata tele, o le ram o loʻo filifilia mo le eli. Peitaʻi, o le laupapa laupapa i itu uma e lua o le pa e masani ai ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o panela o loʻo faʻaaoga ai papatusi filifilia ma fao.

Overlapping- masani

Na alaga le soʻofagapi e pei ona taua tutusa ma i soʻo se fale o le laupapa. Mea - gaosia e le Antippitic Compartw compict Cross vaega 25050Mo faʻapipiʻi i le pito. O puipui o loʻo faʻapipiʻiina i tulimanu ma ata taʻitasi.

I luga o le pito i luga o le utupoto na fausia fola, faʻapitoa mai le lua faʻapipiʻi pilywood plywood ma le mafiafia o vaega o le 12mm mafiafia, lea na avatua le ata atoa). Mulimuli ane, o avanoa na fausia i le va o utupoto i luga o le auala na tapunia ma papatusi o le palapala vaifofo ma le mafiafia o le vela.

Fale o le au
Ata 29.
Fale o le au
Ata 30.
Fale o le au
Ata 31.
Fale o le au
Ata 32.

29. Mo le tautuaina o le Heatting Boiler Soad Chitrac Chimney. O le boler faʻataʻitaʻiga o le a mulimuli ane filifili le e ona le fale.

30. I le talosaga a le e ona, o le simini lona lua na faʻavaeina ai le magalafu o le afi ma se afi afi.

31-32. O papatusi a polystyrene o papatusi faaputuau o polystyrene tuu le taualuga O nei papatusi mai le pito i lalo na ufitia i pepa otika. O le electrocabolic o loʻo faʻapipiʻiina i le utupoto e nana ai le feteʻenaʻiga poʻo le faʻamaloloina o le taualuga - o se filifiliga mo le e ona.

O le a le isi

I le faapalapala puipui, puipui o le fogafale lona lua na faapipiiina. O gaioiga uma o lenei vaega e tutusa ma i latou ua uma ona faʻamatalaina le faiga o le nana o puipui o le muamua fola, ina ia matou faʻapipiʻiina le fola, ma le faʻapipiʻiina o le fola, ma i le fausiaina o se taualuga "keke". I mea uma, o le tekonolosi ua faʻaaogaina e le faʻavae, ma le faʻasologa o gaioiga o loʻo faʻaalia auiliili i ata.

I fafo, o puipui o le fale na tutuli i piliki (le mafiafia o le masonry - pollinertrich), o le resgintaly puipuia le fausaga fausaga ma le malosi o le hectal E aoga le le alualu i luma pe a maeʻa isi filifiliga o loʻo mafai ona, mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui o puipui o papa poʻo maneta ua sosoʻo ma le faʻagaioiga a le CSP card.

Atonu e sili atu le faʻamaoni i le faʻafetaia o faʻagaioiga o taga fesootaiga ma le fusi o le fola o le fola muamua, faʻapea foi ma le vaaiga.

Fale o le au
Ata 33.
Fale o le au
Ata 34.
Fale o le au
Ata 35.
Fale o le au
Ata 36.

33. O le eletise eletise i le puipui o polystyrene e faigofie tele spebs nai lo se isi: o tulaga ua faia faʻaaogaina se naifi masani. Ina ua uma ona taoto, ua uma ona latou lavea.

34-36. O au fefaʻatauaʻiga a puipui mai totonu na faʻatino e faʻaaoga ai pepa Carcartter pepa na faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le uamea o le paneula. O le tulaga maualuga mai faʻamatalaga i lenei mataupu e le manaʻomia.

Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi faamalama palasitika (o le faʻapipiʻiina o faigata e le mafua ai, ona o loʻo latou faʻatumauina i le faʻavae o le laupapa) ma le nofoaga o le vai o le vai O le faʻavae o le tulaga i totonu o le fale (na faʻapipiʻiina i le vevela vevela), ma i luga o le pito i luga-pito i luga polystyrey Ona teuteuina lea i le fesootaʻiga faifaipea: o le faʻamafanafana ma le vai tuʻuina atu, atoa foi ma eletise. I le fola lona lua, sa siʻila mai le paipa na siʻitia mai Telesia, ona tuʻufaʻatasia o faletaele o falaoa uma, ma teteʻa fusiua. Eletise eletise o le uaina o le fola lona lua i nofoaga na tuʻuina mai e le poloketi, na faalautele "e ala i le faaeaga, ona tetea ai lea. I le mea e tatau ai ona aufi i luga o le puipui, sa tuu i luga o itu i polyssty ona. I le maeʻa ai o nei mea e aoga i luga o falaoa, o le tosoina ma le mafiafia o le 100mm, faʻamalosia e le auala grid (uaea ma le 3m spaloamed.

Fale o le au
Ata 37.
Fale o le au
Ata 38.
Fale o le au
Ata 39.
Fale o le au
Ata 40.

37-38.findindrended na faʻavasegaina ma le faʻamamaina o le vaipuna o le polystyy, enisinia fesoʻotaʻiga sa taoto i luga. Ona o ai i le fale o Folafa o Foods o loʻo tuʻuina atu se uamea faʻamalosia grid ma sasaa se sima o loʻo siomia ma se mafiafia o le 100mm, na nana uma paipa ma uaea uma.

39. O le ma le magoto o le taualuga o taualuga na malosi e le palasitika.

40. Na tipiina le Poles-Lagolagoina Veranda sa tipi i luga o le faʻavaʻa ma le tioata Magsiaith pepa, ona faʻapafulafu ai lea i luga o le grid. Ia mafai nei ona e mateina i totonu o le "maa" polar hides o se laupapa.

Ina ua mavae lena, sa amata ona latou i ai i totonu teuteuga. Toetoe lava i le vaʻai e faigofie: o puipui na teuteu i se nofoaga lelei, faʻapipiʻi i le uʻamea faʻamau o laupapa ma valivali i totonu o le lanu. Uaea na faʻapipiʻi i le utupoto o le ova mai lalo ifo, nana le taofia o le taualuga o le plasterboard. O le nofoaga o loʻo faʻamamaina e le aufaʻatasi i le ituaiga o tagata sisiva.

Tuu le fale tuputupu ae

Fale o le au

Fale o le au

O le poloketi a le fale na muamua saunia mo le avanoa o le tuʻufaʻatasia o faʻapipiʻi o ituaiga eseese ma taunuʻuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le itu taumatau o le fale e te "tuputupu aʻe" se faletaavale, o le vaitaʻele o vai taele poʻo isi nofoaga o ola. (O le faitotoʻa o loʻo faia i le puipui pito i fafo.) Faʻatinoina o le manatu o le a faigofie faʻafaigofie mo le faʻaolaina o oloa. Faʻavasega o le faʻalauteleina o papa ma fale o le a faʻamaumau i le tasi ma le isi e ala i le piliki o loʻo feagai.

A maeʻa galuega mo fafo atu o galuega i fafo (sofa sa faapipii i luga o le taualuga ma na latou teuteuina le ata o le maa), o le fausiaina o le tolopoina o lotoa o loʻo iai. O le faʻavae i luga o le eleele na fusia i le pito i lalo o le polystyrene o le afu 40mm mafiafia, na o le faʻapupuina o le sima. E tutusa foʻi o se tulimanu lelei na faataʻuina i luga o le eleele, ma na liligi ifo le malologa o le tino mumusu i luga o lona, ​​faʻamalosia e le auala grid. O le fale tino na vavae ese e se maa faaletagata. O le mea e faamafanafana ai faimamago e le gata na aveese ai le tafega o le ulaula mai le faʻavae (ma o lea, faaitiitia ai le ono faia o lona ulufafo i lenei nofoaga.

Tatou otootoina

O tulaga lelei o fale e amata ai ona faʻaaoga pito pito i lugalapalapa:

O le tau o le fausiaina o le 1M2 o le aofaʻi o le fale (e aofia ai le tau o fafo atu fafo ma interination decorations) e tusa ma le 2 taimi le mafanafana o le piliki);

Ua faʻaitiitia le galuega (le fale o le 200M2 fale e faʻaputuina pe a ma le 1 vaiaso);

E leai se mea e te faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi le mamafa o loʻo i luga o le faʻaolataga;

Le lava o le "susu" mafai ona fausia mo le fausiaina i lalo o tulaga uma tau;

O le sili atu le faigofie o le fauina ma le faʻapipiʻiina o galuega (le faigofie o le tipiina o papatusi ma le faʻaaogaina o melawoslocereds) faʻaititia le numera o tagata faigaluega i le faʻagasologa o tagata faigaluega;

E mafai lava ona faʻaogaina le faavae o le malamalama ituaiga ituaiga;

Taua le malosi o le malosi i le taimi o le faagaoioiga o le fale.

O vaivaiga, i o tatou manatu, a itiiti. Muamua, maualalo le vase o pa povi, ma o le mea lea, toetoe lava le leai o le leai o se natura masani o le susu i totonu o le fale. O lea la, lelei le sapalai-matati, e faʻatatau i le faʻafaigofie o le lagolagoina o le fofo, e mafai ona faia nei mea. Lona lua, e le mafai ona faʻasaʻoina mea mamafa o meafale poʻo totonu i luga o le puipui i le nofoaga ou te manaʻo ai: Faʻalelei i latou i se auala e faʻaalia ai le uta ua faʻaalia i le uta ua lafoina i le uta ua lafoina i totonu o le uta ua lafoina i totonu o le uta ua lafoina i totonu o le uta ua lafoina i totonu o le uta ua lafoina.

Peitaʻi, o ona le mautonu e tulaga ese i le tele o tekinolosi, ma latou te le faaitiitia le lelei o tulaga fou o mea i aso nei.

Fale o le au
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga Faamalamalamaga:

1.reland ........................... 26,1M2

2. mata ......................... 8,7m2

3.cyridor ........................... 5,3m2

4. O le ....................... 7,6m2

5.Sanzel ........................... 5,8M2

6. Touse ......................... 30.8m2

7.unny-'' ai potu .............. 21,2m2

Fale o le au
Fuafua o le fogafale lona lua Fola lona lua o le faʻaaliga:

1. Hall Hall .................................. 8.1M2

2.cyridor ........................... 2,2m2

3. Babin ........................... 8,6m2

4. vaeluaina ........................... 13,5m2

5.Sanzel ........................... 5,6m2

6.Pall ........................... 20,9m2

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le vaega atoa o le 183m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Taulimaina o autau, loyout, atinae, malologa ma eleele aveeseina 64m33. 180. 11 520.
Masini faavae lalo o le faavae mai le oneone 32m3 420. 13440.
Sima faavae masini 27m3 5260. 142 020.
Faapipiiina o pa puipui panels, luga o le maualuga, rafted seti - 140,000
Tile Coating masini, alavai alavai faʻapipiʻi seti - 90,000
Faapipiiina o piliki vai 184m3. 500. 92 000
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 24m2. - 10 450.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 41 700.
I totonu o le oso i totonu ma le feagai ma galuega seti - 155 620.
Atoa 696 750.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 27m3 3750. 101 250.
Oneone 32m3 480. 15 360.
Armature, suavai ma isi mea seti - 76 900.
Pa puipui 362m2. 1460. 52820020.
Slinge system, faiva, isi mea seti - 184 200.
Paro-, matagi ma ata ata, o isp, fusi seti - 25 900.
Taualuga, faaluaina elemene seti - 112 000
Alavai alavai (paipa, gutter, tulivae, clamp) seti - 14 200.
Faamalama poloka ma le lua glazing seti - 65 600.
O le moemiti 9800 PC. sefulu mal le fa 137 200.
Masonry Fofo, Faamalosia, Steel Grid seti - 47,000
Mea eletise, mea e fai ma mea faigaluega seti - 82 500.
Mea mo le gaosiga o galuega i totonu seti - 188 82020.
Atoa 1 579 450.
* Na faʻataunuʻuina le iloiloga talafeagai e aunoa ma le amanaia o le sipela, feaveaʻiga ma isi tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le polofiti a le kamupani.

O faatonu faafetai Faʻafetai o le kamupani fale "lelei fale" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili