Faimalaga i le malo malosi

Anonim

O le tele o le tele o uluai manatu ma le lalolagi faamaneta o le fantasy feiloai matou i lenei togalaau ofoofogia. I lalo o le Papake Hill, mai le solomuli o loʻo soloiesea, e iai le tele o Boroviki ma aufafuta e latalata i laʻau, ma le matagofie o mea ma manu foliga mai i fualaʻau

Faimalaga i le malo malosi 12789_1

O le tele o le tele o uluai manatu ma le lalolagi faamaneta o le fantasy feiloai matou i lenei togalaau ofoofogia. I lalo o le papaʻeiʻe lea, mai le avanoa o loo i ai i le vaitafe, e iai laua ma mulilua i tafatafa o laʻau, ma le manaia o uiga ma manu e vaʻai i le mutia.

I lenei malo o le taumafanafana, o mea uma e suia ai ma sui. O le maʻa maa a o matou asia iinei mo le taimi mulimuli (tagai i le "IRD i le epika", o loʻo agai atu i le vai taele ma se potu malolo. Na avea ma faaauauina o le malo i lalo o le potu. E ala i le "aia o le pule, e le gata o foliga o le fale na suia, ae foi le togalaau ...

Lima-faia mauga

O se tasi o malifa o le mauga pei o le la o le la-scarus, mai le manava lea o le tamaloa-faia spring boots. O le vai ma le pisa ona pa'ū mai nofoa, ae le o toe umi le vaitafe o vaʻalele i se vaitafe filemu ma tafe i se tamai vaipuna.

O le le saogalemu o se galuega faʻatulagaina ma galuega faʻatino: E "fafagaina i le vaielu ma le tuʻuina e faʻamaloloina, saunia se pa Tumau o le vai. Ina ua faʻatumuina le vaitaʻele i le tulaga manaʻomia, o le lapotopoto faiga o loʻo faʻagaioia (grindfos, denmark patu).

E le faigata le stroongng le mamanu o le taʻele-mauga. I luga o le faʻavaʻa na faia o uʻamea utupoto ma le faʻamalosia o le fesoasoani ma le fesoasoani o le galuega o galuega o galuega, sima ua lolovaia. O se taiala taiala o loʻo faʻatulaga i le iʻuga o le Monolithic maualuga, o se eleele o le eleele ua mautu mo le totoina o laʻau mafiafia ma maa o loʻo faataatia. O le malamalama matala o totoe i luga o le pito i luga ua tapunia ma polycarboate laupepa, ma tipiina i le prope palasitika faamalama ma faaluaina faalua-glazed faamalama. Lata le magalafu ma se vaega o le fausiaina o le fale e faʻamaumau i maʻa masani, ma se vaega o puipui, pei o le "papa" o le vaipuna.

Faimalaga i le malo malosi
Ata 1.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 2.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 3.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 4.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 5.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 6.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 7.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 8.

1.4. O loʻo mafai ona le mautonu le mashos ma le faʻamaoni, pe a leai ...

2,3,7.in le togalaʻau e tele naua i le tausiga, ae matua matagofie laʻau.

5. O le mauga o le mauga o le totoina o le tumutumu o pones, cossic juniper, teuteu herbaceus fua.

6. Faʻapea o se laumei mata laumei e mafai ona lelei o se faʻatoʻaga.

8. Na toe sau mai le itu vaitafe o le mauga o le maa o maa ma le ad art. O le taamilosaga o le pasi matala e avea o se matala tulaga ese i le lalolagi o matagofie togalaau laufanua.

Fatufatuga, tomai ma faasaienisi atinae

O galuega uma lava luga o le fausiaina o le laufanua laufanua na faʻatinoina e fomaʻi-sculptors poʻo lalo o latou malosi faʻatonutonu. Sima faʻaaoga mo le gaosiga o tuʻufaʻatasiga ma taupulega. O lona fausaga sa matua atiaeina i le faʻavaeina o sima i se faʻapitoa faʻapitoa. Faʻafetai i mea saʻo o mea na filifilia, plassizers, meatotino faʻapitoa tuuina atu lenei mea, faʻatagaina oe i le moni na o le moliina o mea manaʻomia mai ai. I tua o mea uma, e le gata i maʻa, ae o le tele foi o togafiti i le faʻatoʻaga, mashbolus, o manu o loʻo faia o sima ma le maualuga.

Faimalaga i le malo malosi
Ata 9.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 10.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 11.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 12.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 13.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 14.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 15.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 16.

9-10. O le limafa o le afu ma le afu o le a faia se apefai lelei, lea e mafai ona e oʻo i le pito i luga o le faʻasologa o le vaitafe ma le togalaʻau. I luga o le maa moega o le vaitafe e i ai le lautele o se vaega o se stripque strepboard. Tele ituaiga ma fesuiaʻiga o laʻau na aoina: ma faʻalelei ma faʻatonutonuina o vaomatua, mumū o le lauʻeleʻele, cereals. Tele o latou o le susu. Itu mautu o le vaitafe, i tafatafa o le ala, e totoina laʻau i tamaʻi tamaʻi "taga faʻapitoa saunia mo lenei.

11-12. Aemaise lava le tuʻufaʻatasiga o "mafolafola" luga o laufanua na fausia e le eleele o laʻau, ma mush ma maa.

13-14. I le motusia o afu o le tupu tupu, o le pine mauga foliga fiafia i ai. Ma le faʻatuputeleina o le kalave lea e latalata i le kalani peiseai ua tuʻuina i matagi mauga.

15. Faʻaopopoina o le "Chite" o le Vaitaau o le Vaitafe na fai ni auvae laiti-lupe ina ia o le leo o le vai o loʻo iai nei.

16. O auala e totoina i le tele o fugalaʻau o laʻau, latalata i totonu o vaomatua, e matagofie foi i le taumalulu.

Mo le malosi i oloa, o le uamea na faʻaaogaina mai i faʻamatalaga eseese ma le faʻamalosia o le faʻataʻitaʻiga, loloto i le ituaiga o faʻatagata, o lea e toetoe lava o mea uma. Valiina i latou ma ni vali faʻapitoa i luga o sima (Korea). Laʻitiiti popo na faia i le fale faigaluega, aumai ma faʻapipiʻi i luga o le faʻailoga faʻatonutonu e fetaui ma le latou tele.

Toe foi i le tamaititi

E foliga mai o nei lalolagi aulelei uma, alu i lalo o le palealii o le palealii o nuu, e nofo ma se olaga tutoatasi. Aemaise i le po, a liliu atu i le pito i luga o le pito i tua ma e avea ma mea ma mea lilo. O le filo lena e faʻafesoʻotaʻia ai le togalaʻau ma ana tagata faʻatau, e tumau lava ona suia tumau ma faʻatumu tagata fou. O le faʻatoʻaga e mamanuina e omiga ma fiafia i 'au ma malo, faʻatiga le le mafaufau i le taulaga, toe foʻi i le siosiomaga o se tamaititi fiafia. O le a sau It i luga e faaali ai ia te oe ana mea ofoofogia.

Faimalaga i le malo malosi
Ata 17.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 18.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 19.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 20.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 21.
Faimalaga i le malo malosi
Ata 22.

17-21. Saʻea le masima i itu uma o le togalaau. Ae o le tele o le taupulega ua i ai le mafuaʻaga talafeagai.

22.Eomi papeta, laina ma le leo, sili atu le pamu, ina ia mafai ona tautua Benches.

Faitau atili