Mo le miti ua sau

Anonim

Matou te filifilia meaafale mo le potumoe: moega ma isi vaega o le moe ua moe. Tulaga o aso nei, gaosi oloa, tau

Mo le miti ua sau 12790_1

E taugata le moe maloloina maloloina. Ile tele o auala, o lo tatou lelei tele, Faigofie le lelei o le faalagolago tele. E tusa ai ma le mafaufau, o le faʻatulagaina o le potumoe e aʻafia ai le mafaufau o le tagata, tusa lava pe moe. Naʻo le potu e tusa ai, o le moe e ono tumu, faʻatagaina e toe faʻafoʻi ai malosiaga. O le fugalaʻau, le potu malolo, saoloto mai mea le talafeagai, e manaia le fafagu ma faigofie ona moe.

Mo le miti ua sau
Ikonorohelovka faaalu i le averesi 1/3 o lona olaga i se miti. O se tele tele, o lea e aoga atoatoa ai le mafaufau o loʻo mafaufau loloto i ai le tulimanu o le aiga, lea, pei ona latou fai mai i le aso tuai, ua faʻatoa ai se tagata i le opoina. E i ai ni mea faitino e mafai ona e faia ai lenei potu? I le tasi itu e toatasi, o le manaʻomia o le faʻaaogaina o ErComaomamiti e tatau ona faia ma ua faʻaletonuina faiga faʻavae i luga o senituri (e le mafai ae ia e tausini i mea e gaosia ipo nei). E atagia mai ai le uai a le potu suia aitia o se tagata e uiga mafanafana, faʻapea foʻi ma uiga masani a lona tagata, faʻatinoina ma le tofo. InconAle, o le filifiliga o le potu moe O meafale e fuafua e fale fale fale.

Mo i latou e mafai ona faʻaauuʻau le potu malolo i totonu, e mafai la ona tautala, mama aoga, gaosi oloa, tagata gaosi tuʻuina atu i se tele o ituaiga mea. I le taimi lava lea o loʻo aofia ai ia mea i totonu o le potu e faʻatatau i le sitaili, foliga o le potu, manaʻoga o tagata faʻaaogaina.

Mo le miti ua sau
Boconcept.
Mo le miti ua sau
Iese
Mo le miti ua sau
Ffdm.
Mo le miti ua sau
Flou.

O le tuʻufaʻatasiga o ulu o le potu moe ua tuanaʻi, o le tulafono, e leʻi aumaia mo le faʻaalia o faitotoʻa o latou tagata e ana. O Le asō i le aso i le maketi lea e tutusa ai le mataupu e tasi i le tele o lomiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lua le kapeneta- taʻi lua, tolu, le fa, e ono-ola poʻo le mafaufau. Apricing Kapeneta e aunoa ma shoetes o loʻo i ai: 50/6040, 12040 ma le 17640m. E mafai ona e filifilia e le gata i le fua, ae ua uma foi le stodes.

O le tele o mea, o isi avanoa e faʻamalieina ai talosaga o tagata faʻatau taʻitasi. E tusa ai, le tau o se seti talosagaina e le lisi e faalagolago i le faʻasologa. E tatau ona i ai le tele o meafale, o mea e le talafeagai ai iinei. Talanoa e uiga i le mea taua.

Mo le miti ua sau
Ata 1.

Ikea

Mo le miti ua sau
Ata 2.

Iese

Mo le miti ua sau
Ata 3.

Ikea

Mo le miti ua sau
Ata 4.

Flou.

1. latalata ane, teuteuina lelei i totonu o fale e tolu - fou meki.

Tau, 22 600 palapala. O le mamafa o loʻo aofia ai ma le au laʻei o le au laga ma mea o loʻo i totonu.

2. Aso Nei le potu potu, faʻamafanafana, faʻamafanafanaga ma gaioiga lelei, ma sili ona taua, le aoga o loʻo tupu fua. O le tele ea, o le moe loloto.

3. Pax Rider ma le elemene i totonu "Faʻafetai" Faʻamaonia atoatoa.

O loʻo ofi mai le lua o tala i totonu o le atunuʻu.

Ile amataga o le moega ...

O le faigofie ma le teuteuina o le moega tagata na faʻapipiʻi se mea taua talu ona aliali mai i lona olaga faaletagata. I. O lenei meafale e masani ona amata ona suia le sona moe, faʻataga oe e faʻatulaga se moe puʻupuʻu i soʻo se potu ma i le taimi lava e sefe ai le avanoa. Ia o se fasi meaafale, o se moe leaga, talafeagai nei, ma tagata gaosi oloa talafeagai, e tutusa ma le moega o le mafanafana. Ae a so o le a se mea, pe a tatou talanoa i fua, i le 10 mulimuli tausaga, o tauvaga e fai ma aia tatau ona faʻaaogaina e lana galuega faʻatonu - i malo. E malamalama lenei mea: potumoe potumoe, ma e le taumate e sili ona talafeagai mo le malologa o le po.

O tagata gaosi o loʻo faʻaleleia pea le faʻaleleia o le masini ma faʻamaeʻaina o aso nei. O lenei fasi meafale e iloga i se maualuga maualuga o le mafanafana. E taua uma. Mea uma: fausaga, ata, foliga ma fusi i tua, faʻatumuina ma le mafiafia o le manuʻa ma, ioe. O le ata o le moega masani, i le lautele, e faigofie lava: o le faʻavaʻa ma le lagolago o elemene (vae poʻo le laupapa) ma le faʻavae mo le paʻu.

Mo le miti ua sau
Ata 5.

Iese

Mo le miti ua sau
Ata 6.

Saini Coco.

Mo le miti ua sau
Ata 7.

Luoman Dika.

Mo le miti ua sau
Ata 8.

Ffdm.

5. Faletupe Italia o le potumoe e faʻavae i luga o le uluaʻi manatu manatu, o loʻo suia le galuega ma le faigofie o meaafale mo le moe.

6. O vaega uma o faʻailoga faʻailoga faʻailoga o loʻo tauaveina le faʻailoga o tu ma aga o mea masani a matai anamua.

7. O le seti mo le potumoe mai le MDF o loʻo teuteuina i le veneer ma paʻu.

8. O le a le Vinterra Aoina: Masher Rairay, Veneer Cherry.

Faavaa. E lua ituaiga o faʻavaʻa. Superflowers tautua lagolago. Tele faʻavaʻa o loʻo faʻaogaina i luga o vae-lagolago, ma o le itu a itu (Tupu) e faia e avea o ni elemene o loʻo iai i luga, o loʻo faʻapipiʻi ai le tasi pe lua i tua. O le galuega autu o le ulu o le ulu, pei o le toega o le moega, o le mauaina lea o le vaipanoa: lagolagoina se aluga, tautua o se tagata lagolago i le afa aso. I se faʻaopopoga, o le laupapa laupapa o se vaega o le moega o le moega, o loʻo fai ai le sitaili o meafale i le atoa seti.

O tagata mataʻina na liliu mai ai se pou o le aso nei i totonu o se mea faitino. E maualuga ma maualalo, mafolafola pe feoaʻi, i foliga o se faʻaseʻe, mautu pe faʻasesega, teuteuina ma kapeti, paʻu, paʻu, paʻu Ae o le ituaiga uma, e tolu ituaiga o ituaiga ulu o ulupo i le ulufafamoa: Tutulalo, taulaga ma ua faamavae. E i ai ma faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le ulu o le ulu (tatou fai mai, moega i luga o le podium).

O le pito sili ona taatele ai le ulu o le ulu o le a le mea e tasi, o le tasi o le moega atoa. Veverop o lenei ua avea o se maota ulu o se vaega o se fuafuaga galue e aofia ai ni elemene. O le kapelu lea e mafai ona alu i totonu o laulau moega. O leisi mea sili ona faʻaofuina o le ulu o le ulu o le ulu, faʻapipiʻi i le puipui ma o loʻo i ai tutoatasi o le moega. O le faaleaogaina e faia ai taua taua, ma mo le faʻavae o lenei mataʻupu faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o ni mea.

Mo le miti ua sau
Ata 9.

Faasee.

Mo le miti ua sau
Ata 10.

Ffdm.

Mo le miti ua sau
Ata 11.

Santarosca.

Mo le miti ua sau
Ata 12.

Miti fanua.

9. O le vine vingent ma tino faʻapipiʻi e pei o le tuai o mea faitino Farani.

10. O le ogatotonu o le Itūtau o le Adferne Readerne mai se Asial elm Massaf, laina ma Veneer Psno.

11. Tulaga potopoto i totonu o le potumoe o loʻo i totonu o le moega. O le isi mataupu o le amataga o le fuafuaga o le tagata mamanuina o le tuugamau o le ulu mai le Eco-Frieme Groud Actither Ecopelle.

12. O le moega faataamilo e mafai ona avea ma teuteuga moni o le potumoe, o le vaega tutotonu o le mamanu o le potu atoa. O faʻapena faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo fale fale.

Faavae (lagolago gralle). E talitonu o se moe lelei faʻalagolago i luga o le masani ona filifilia. Ae ui i lea, o le faavae o le faʻavaʻa ma le pito i lalo o le tuʻuga lea o lenei faʻamalu e leai se mea itiiti. O le tele o faʻataʻitaʻiga o le faʻavae o potu o vaipole o loʻo avea ma uamea poʻo se laupapa laupapa. Sa faapipii e tulivae, piki, e pei o vaipuna, - Ua valaʻauina o latouttuli poʻo semellas. Ua latou auai i le avega o vaipuna o le fagaloa, ia, faʻafetai i lenei mea, e le faʻamalosia ma latou te le iloa umi. O le mea lea, o le Sososted o loʻo taofia ai meatotino ma le avea ma se umi umi. E tatau ona i ai le malosi o Laminalder, e aulelei ma lava le faigofie ona teena le mamafa o le tino ma taofi le ivitū i le setete 'ai. Ole tele o papatusi, le sili atu mai ile itu ole mafanafana o Orthomedic ma le sili ona talitonuina o moega. Mo se tasi moega, e manaʻomia mo le itiiti ifo 15 Lats mo le faʻalua - 2 taimi sili atu.

Tele taimi, o le faavae ma le lats. E sili atu le faigofie ona mafaufau i le faavae ma ninillas e mafai ona siʻitia ma fesuiaʻi faʻaaogaina faʻapitoa faatumauina, lea e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le malosi o soʻo se nofoaga moe. E masani lava, o le lamella e faʻaaogaina i le ogatotonu o le faʻavae (o le sone o le maualuga maualuga avega).

Mo le miti ua sau
ZANOTTA.
Mo le miti ua sau
Miti fanua.
Mo le miti ua sau
Presotto.
Mo le miti ua sau
Nolte-midb.

O faʻataʻitaʻiga sili ona alualu i luma e ono naʻo le faʻaoʻo mai e le gata ona faʻagaioi ai lape, ae o le suia foi lea o le بس outou o le potumoe, o lona uiga o le siʻitia o le ulu, ogatotonu ma vae. I lea tulaga, latou te pulea latou e ala i se mamao poʻo se faʻailoga tusi faʻamaonia. E talafeagai mo tagata uma o loʻo faʻaaogaina, ae maiseā i latou o loʻo tigaina mai faʻamaʻi o le maoaʻe o le taumumuina. O le VAʻA o le moega e mafai ona tutoatasi mo potu uma o potu taʻitasi.

O loʻo i ai tamai-faʻaititia mesh bases mai le maualuga-lelei uʻamea peleue ma se polymer. E tusa ai ma tagata poto masani, o se tamai-fua grid sili ona lelei e tufatufa atu le mamafa o le tagata pepelo. Ae o mea taua e seasea lava. O loʻo latou gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, fetuu (netherlands). Latou tau e uiga i le 8 afe o rubles. (pea) ma pe tusa o le 10 afe afe. (fetuunai).

Mo le miti ua sau
Ata 13.

Ikea

Mo le miti ua sau
Ata 14.

Presotto.

Mo le miti ua sau
Ata 15.

Cavio totonu.

Mo le miti ua sau
Ata 16.

Bontemppi.

13. O lau lava avanoa, ma o mea uma o loʻo fuafuaina mo lau nofo lelei nofo.

14.Faurctual headboard zonging le potumoe avanoa: i le tasi itu, moega, luga o le isi ofu.

15. O le potu malolo o le potu, "Matia Silva" i luga o se fofo o le Stylistic o se sili atu masani faʻataʻitaʻiga i Louis Felippe), o Farani, o le amataga o le 18th seneturi.

16. O le moega ma se ofu tino o loʻo aʻafia ai ma le faʻamaufaʻailogaina o le matagofie o le fatafata, o se laulau moega ma se ato lima. O ia meaafale o le a le avea ma le faaitiitia ma le taimi.

O le faavae e masani ona faʻatau atu i le faʻavaʻa, ae mafai ona faʻatauina faʻatasi. O le tau o le lagolago Lattice e faamatala ai ni isi mea: lapoa, mea, gaosi oloa ma le malosi e fetuunai ai. O le tau o le faigofie faʻavae ma le lati alavai mai le birch matafaga e mai le 1-2 rotabs. Mo le faavae, faʻatagaina le fetuunai o le malosi o le lamellas, o le a tatau ona avatua 5-20 le tolu afe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Orthopedic lagolago Crilles Consul (Lusia) ma Birch Lamella ma le eletise eletise i luga o le uʻamea pito o le a tau 12,500-16 500. Faalagolago i le tele. Faʻagasologa faavae faʻavae "Rector o le pepe" (Lusia) ma se eletise eletise tu mai le 20 afe rubles. O ia oloa o Europa gaosi e sili ona taugata. O lea, o le tau o le Zigflex lagolago fiafia (Salvadoriner vaega, Italia) - mai le 50 afe Norbles.

O se tasi o uiga sili ona taua o moega-gabarites. O lona lautele e le tatau ona fetuu i luga o le saolotoga o gaioiga. Talumalu Lua Mole Musika 1500, 180, 200M; "O le afa-Timer" - 100-150Cm; Tasi-80, 90, 100cm. Nofoaga moe avanoa - 190-210 cm. E le masani ona fausia ni faʻataʻitaʻiga tulaga o le masani i le faʻatulagaina o tagata taʻitoʻatasi. E tatau ona maitauina o le tele o le moega ma lapoa o le moega e le tutusa. O le moega e mafai ona lautele atu nai lo le uati mo le 20-60cm, ma i le Putaga faʻataʻitaʻiga o lenei eseʻesega e sili atu. O le sili ona maualuga le maualuga o le potumoe luga e le itiiti ifo nai lo le 40-45 cm.

Mo le miti ua sau
Ata 17.

Misray ommm.

Mo le miti ua sau
Ata 18.

Moltei.

Mo le miti ua sau
Ata 19.

Catelan Italia

Mo le miti ua sau
Ata 20.

MDF Italia.

17. o le Emmira om o le shorlistly solia totonu. Tuueseeseina, mea faitino mai le aoina e le faatauina.

18-19. O le isi itu o le moega i autafa o le moega - o le lanu matagofie i luga o le tasi vae.

20. Togafitiga Laupapa mo le teuina o mea o le a ofi i totonu o soʻo se avanoa.

O le a lau mea o fai ai?

O le manuʻa e le o meaafale, ae o se vaega taua o le moega. O le asō, o le manaʻo e tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga ma le faiga o tagata tutoʻatasi. Latou te taofia la latou foliga umi ma saunia le sili ona lelei orthofautic aafiaga. O le tautotogo taʻitasi o sea māgo e tuu i totonu o se isi itu, e mafai ai ona faasino le mamafa o se tagata i luga o le laualuga atoa. O le numera o Springs i le Froughts faalua (e mafai ona oʻo atu i le 1 afe. O le tau o le fofo mo le lua moega o le 12-50 afe rotabs.

Mo poloka o foliga le foliga tutusa, faʻapea foi ma se suiga matagofie o le potu malolo, ua manaʻomia atoatoa manuʻa, e mafai ona mulimulitaʻi saʻo i le suia o le lagolago. I le faʻaopopoina o le, o mea teuteu e faʻavae i luga o le natura (geyey joce) poʻo ni mea faitino (faʻaaogaina polysurethane foma) e sili ona fetaui lelei. O le tuai e aofia ai le microvivek e maualuga tele orthopeckic ma meatotino. Tau o le matagofie - mai le 14 afe rotabs. (i le maualuga o 11-12cm).

O le a le mea tatou te totogiina?

O le tau o le potumoe e faʻalagolago i le tele o mea:

Mea (faalenatura- sili atu- sili ona taugata);

FAAMAONI poʻo le iunite o le faatinoga (faʻasologa o meaafale taugofie, mamanu - sili atu taugata);

Metotia o gaosiga (tusi lesona galuega e taua i luga);

gaosi oloa (meaafale fale faimamago);

Faauma seti (numera o elemene, faapea foi ma o latou itu).

Uma royal raint

Fale moemiti moe moe, ae aunoa ma le faʻapitoa o le pule, e foliga mai na o oe. Ioe, ma o le a le masani tagata i totonu o le potu, lea e leai se mea e sili atu nai lo le moega. O le tuʻufaʻatasiga o "suamalie" e faʻalagolago i le matua, o le itupa ma le tagata e ona le tofo. E le tatau ona le amanaʻiaina e le masani masani faʻatulaga o meaauga meamata mea tutupu, o loʻo talafeagai lelei i gagana aʻoga ma nei. I le faʻaopopoina o le lua moega (tele taimi e masani ai i le lua taimi-taimi), o se ie puipui, o le fatafata o papa, laulau ata ma laulau.

Tuugamau ma laulau. E mafai ona latou tutoatasi mea faitino poʻo se sui o se vaega o le moega (aofia ai i le laupapa, i le ituaiga o itu-apaʻau, solomuli, swivel ID.). O le 'eseʻese (le sili ona masani filifiliga), o moega taʻavale e masani ona faʻauʻuina i le au solitulafono.

Pusa toso. E manatu o se faailoga o le potu fiafia. E masani lava, o le fatafata o le fa o le fa lautele ma le toagaina o le tino na fuafuaina e le teuina ie lino, o.d. jewels Oline tamaiti aʻoga i lalo o anamua, mo se faʻataʻitaʻiga, o miti i le Laʻuni (United Went), Doassson (Farani), Parlani (o le a fiafia Connosurers. Alelegal, o loʻo siʻomia ai faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma le lacquared horged o le a faʻaaogaina i totonu o potumoe o tamai tagata fiafia. Sporty Dressers ma le tele o pusa o loʻo faʻamamaʻi i totonu o potu laiti. Peitaʻi, afai e iai avanoa i le potu e fai ai ofu, lea e nonofo ai vaega o le potumoe, poʻo totonu o le potu, o le manaʻomia o le uila ona ua mou atu.

Mo le miti ua sau
Ata 21.

Miti fanua.

Mo le miti ua sau
Ata 22.

Iese

Mo le miti ua sau
Ata 23.

"Glazovskaya Meafale gaosi"

21. "Matua" o se moega o le amataga o le uluaʻi tusiata ma le tele o ulu.

22. O le fale talimalo o loʻo tusia i totonu o se meafale meafaigaluega moduare ma fausia-i tua.

23. O faiga e teu ai le teuina o loʻo faʻaogaina i luga o le fale puipui o le potumoe.

Trelllses ma le pu. O le paʻu o le laʻei laulau ma le faʻata o se feeseeseaiga ola. O nisi tagata e talitonu o le au o le a le mapuʻe ma gatete o mea e le talafeagai ma o ni mea moni, anicaronism, ma fiafia e faia uma le fetuunaiga uma i le faletaele. O isi e faʻavae i le gauia faʻataina i totonu o le potu e momoe ai, ma e leai se faʻata e leai se mea e faʻapipiʻi ai se laulau laʻei. Lona tolu faia se faaiuga e sui ai se laulau ma le fatafata o 'auvae ma le faʻata. E le amanaʻia e Quadrantnts lo latou potumoe e aunoa ma se laʻititi-ula, e aunoa ma le malamalama i le laulau laʻei, o le faʻata ma se faʻasalaga. E leai ni a e leai se trolls ma triome e le faaleaogaina. O se faamautinoaga talitonuina o lenei o se tele ituaiga o le malosi o povi, gatete, uma ituaiga o olo na gaosia e kamupani eseese.

Mama. E pei foi o meafale ua faʻatumuina, e maeʻa ai le totonu o le potu ua manaʻomia mo le malologa. O nei mea e le naʻo le fausiaina o se faʻamafanafanaga faʻapitoa, ae e aoga foi i le manaʻoga. O le mea lea, aua le teʻena oe lava i le taumafataga (o se masani lea e tuu ai i totonu o le faitau aofai o tagata) pe o le moega foi. Faʻataunuʻuina o Ottoman ma le faʻavaivai e le maualuga atu nai lo le moega.

Cupika. E tele filifiliga mo le teuina o nofoaga i totonu o le potumoe. MAFAUFAU MOLIMAU O AʻOAʻO AʻOAʻOGA A LE FILIFILIGA FAʻATINO O FANAU FAʻAFETAI. O aso uma o le potumoe ua suia i le Workrobes (fausia-i totonu ma eseese le aoga). Afai o le potumoe e matua lautele, e sili le auai o le potu i lalo o se potu lele-uma. Ia, o le potu mini-faiʻai e mafai ona faʻatulaga i se tasi o tulimanu o le potu, e tapeina mai le isi o le avanoa ma le laulau poʻo le faitotoʻa. O le lotogatasi o le meaafale sitaili e faigofie ona mautinoa pe a e faʻatau se moega ma se ofu o se tasi tagata gaosi oloa. Ae i totonu o fale gaosi oloa o le moega o le moega i luga o le moega, nai lo le "mekran", Mr.Dors, fua faatatau. I totonu o kamupani mai fafo e sili atu: Doimo, Europa, Alf Group, Florida, AMalylla (uma Italia (Siamani).

Faʻafefea ona 'ausia lelei le tuʻufaʻatasiga o mea, pe a leai se avanoa e faʻatau ai se moega ma le ufiufi e tasi le kamupani? E le manaʻomia faapea na faia e le suega o le Kapeneta ma le ulu o le ulu i mea e tasi. E mafai ona e faʻatauina se moega ma le laupapa laupapa, luga o le paʻu i luga poʻo le paʻu - mo se faʻataʻitaʻiga, "lelei sniff", o miti fanua (Rusia), hukla (Siamani). O le isi filifiliga o se uamea faʻataʻitaʻiga: Imsa (Suetena), moli, Orseego (Obreista).

Mo le miti ua sau
Ata 24pi.

Miti fanua.

Mo le miti ua sau
Ata 25.

Presotto.

Mo le miti ua sau
Ata 26.

"Glazovskaya Meafale gaosi"

24. lapotopoto moega ma le tua, tulimanu vaega ma nichh ma tioata malu.

25. O le faʻavae o loʻo oso aʻe, ma avanoa i le nofoaga o teuina o moega.

26.Twalwalk pusa mo ie lino.

O ai e faia?

Muamua lava, matou te maitauina le tuputupu aʻe o le lelei o le lelei o oloa a Lusia na le mafai, ae le fiafia. E taua le igoa o tagata fai pisinisi "Arttic XXI a Grizovskaya meafale gaosi", "Dars", "Sakerchye", " Lotus "," Sava "," Suaronnea-Meafale "," Shele "," Dodal, orties, Schowers ID.

Oloa o taʻitaʻi o le maketi o le atunuʻu, pei o Mekran ma miti fanua, mafai ona ma le manuia le tau faʻafesoʻotaʻi ma oloa o tagata gaosi i le lalolagi.

O meaafale mo le potumoe mo lo matou faʻalapotopotoga o loʻo sapalai Siamani, Sepania, Slovenia, Clonia, Finelani ma, ioe. O le lisi o fale fai faamoega i le maketi a le Rusia na mafai ona umi, o lea matou te gata ai i sui taʻitasi: ALF, Boado, Raguris, o Florida, OKE, Poletti, SMA, Stella DE Mobile, Venier, Smieror, Tomsella, ZANAOTTTA. Mea o le tele o nei pisinisi o loʻo taʻua i le averesi o tau o vaega.

Mea faitino

I le gaosiga o meaʻai a le taeao e faʻaaoga ai mea eseese: Saepie o fafie, vene, uʻamea, laupapa, MDF, palasitika, ie, ie. E faatatau i le moega. Ae o mea autu mo vaega o tagata (faavaa, vae) tumau ai se laina ma uamea. O le amo o le ulu o se pepa faigofie, pei o se tulafono, e faia i le chipoboard, teuteuina ma vene, PVC ata po o Laminan. Afai o le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa vave auala uila, e foliga mai o le a faia i le MDF poʻo le faʻasologa. Fiafia 'aʻai o le Italia ma Sipaniolo gaosi oloa - Urnut, Celnut, Cherry, Beech, nak. E fiafia foʻi Siamani, pili, Alete, Alder; Finno-Berezu.

Ua leva o potu o Sipaniolo e fai ma sui o Benikor, Canella, O Doaper, Esteller Beral, Tergal Mo Lieto For Siamani gaosi fafine - Behr, Hukla, HLSTTA, Mohr, Nolte, Run Bette, Parthe o le tulimanu e lelei, siosiomaga faauo. Le fiafia le potu moe a le vai suamalie, o Eku, Peltola, Peltetelli. Tele filifiliga o moega ma aisa. Lelei tele oloa lelei e o mai ia i tatou mai Slovenia: Faʻaletonu o tausaga, sisi ese, laugutu, paʻu, parn, o loʻo iloga i le lautele o le faʻavae ma maualuga maualuga. O le potu moe a Romanias isar, o le SIMEX e iai le tau maualalo tau ma apili e manaia.

Tau o le tau o le lautele. Moega o le fale gaosi oloa tau mai le 5-7 afe rubles., Peitai, e iai oloa mo le 70 afe. O le averesi o le tau o se faʻataʻitaʻiga mai fafo atu mai le 30-80 afe o rubles. Peitai e mafai ona fai atu, amata tau tau. Mo le potu moe a Rusia, o le a tatau ona e totogia le itiiti ifo 18-20 afe o rubles., Ma mo se mea tau fuata mai, mai le 80 afe rotable.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le kamupani "Glazovskaya meafale gaosi", "GrayA" IKA, Kiva mo se Fesoasoani ile Sauniina o Mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili