Alii o timuga

Anonim

Otometi fua faatatau faiga: vaega vaega ma galuega faʻavae, mamanuina, faʻapipiʻi ma le tausiga. Tau o tupe

Alii o timuga 12792_1

Ina ia mafai ai le faʻatoʻaga ma le faʻatoʻaga i se taimi talafeagai ma i le mea e manaʻomia i le atunuʻu e tatau ona faʻapipiʻiina i le atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina o le atunuʻu o loʻo taʻua i le atunuʻu.

Alii o timuga
O le auala tausamiga o le vai o le vai ma le fesoasoani a Leeks ma Hess ma Spras ma Spray Norzers e mamao ese mai le atoatoa: e le mafai ona faʻaalu le tele o le mea e maua ai i le nofoaga e feololo ai i le vaega o feoaʻi e ala i le nofoaga e lelei ai i le vaega o feoaʻi ai i le vaega o feoaʻi ai i le nofoaga e feololo ai i le vaega o le taugofie. ADYA o le lanumeamata lanumeamata, sa nofoia e laufanua laufanua, toniga le lelei e taua tele aua e aloese mai le foliga o susu. E le malie i le faia pea o le mea e faʻagaioi ai i itu eseese, o loʻo taofia ma toe tatalaina i taimi uma - o loʻo i ai pea se lamatiaga i le gagau o le togalaʻau poʻo le fugalaʻau. Faʻasaʻo le taimi e fai ai le taʻele o le toniga ma mea e fesoasoani i le faiga o otometi alatoto. O se tulaga sili ona faigata i mea e sili ona faigata ma o le mea lea e sili atu taugata nai lo se vai e mafai pe vevela.

O vaega autu o le faiga o le alavai

Alii o timuga
O le Puble Connel (poʻo le Pule) (1) o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pusa uʻamea i luga o le pa o le fale; Electromagnetic Atoves (2) tuu i totonu pusa i le ulufale atu i le laina paipa paipa. I le avea ai o se tulafono, o le faiga o paipa (3) ua faʻaaogaina, i le mea e paipa, ma le faʻavae, ma ua faʻateʻa mai le maualalo faʻamalosi tino (Pnd) poʻo le polypropylene. Latou te fetuʻunaʻi, palasa, e tulaʻi ma fuga i totonu, e fesoasoani ai le faʻaitiitia o le mamafa o le vai e ala i le paipa. Fuafuaina le Nofoaga Faʻateʻaina o tagata SPRPYKERS (4) i luga o se nofoaga faʻapitoa ma filifili ni teuga faʻapitoa, e manaʻomia le taulaʻi atu pe a le paʻu le pa o le fale.

Polokalama vaega

Alii o timuga
Ata e D.Minkrorororororororos scorms taʻitoʻatasi mo se nofoaga faʻapitoa. Peitaʻi, o i latou taʻitasi e aofia ai le faʻavae faʻavae o vaega: o le pule o le tino (o le tino faʻatonutonu), o le eletise eletise (o latou "o le savali o le paipa elemene i le faiga. O le maketi a Rusia o loʻo maua ai meafaigaluega o tagata gaosi eseese: Minal (Siamani), Italia, NelTson, Rounth, Real Hero, Tor Sa litaea uma vaega maualuluga, ma o le toʻatele o i latou e sui atu: o lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le manulele o le timu, ma le togavao Orthal pulea panels. E masani ona atiaʻe, faʻapipiʻi ma tausia otometi faiga faiga faʻapitoa i lenei kamupani- "Aquabubalay", "DesingiGo", "Husks). Ae e te leʻi alu atu i le tagata faʻapitoa ma faʻatonu se poloketi e sili ona taua i le faʻavae, o le a fesoasoani ia te oe e filifili tonu le mea e te manaʻomia.

Alii o timuga
Gaiyy Fai, Sei o tatou taʻu atu ia te oe sili atu e uiga i vaega o le polokalama. O le pule o loʻo teu i totonu o se pusa uʻamea puipuia (e tatau ona vaʻai i totonu o le fale, ae faʻapea foi i le auala) o le komepiuta o le faʻaaogaina atoa. E tusa ai ma le Polokalama Faʻapipiʻi, o le Pule e tuʻuina atu ai le faʻatonuga e tatala ma tapunia ai o vale i se taimi vave, o le a le faʻaoʻoina vai o loʻo i ai i le palasitika ) Ma e tatau ona amanaia tulaga o le tau (mo lenei faʻaopopoga maua mai o timuga faʻanoanoa ma le matagi). Mauaina o le Faailoilo ia te ia mai le Pule, e tatalaina le measina, e maua ai le vai i le paipa ma le sili atu ona tootoo. LUʻITAU O LE "Faaiuga" Faailo, o le fasioti tagata, ma ua uma le vai o lo o tumau nei. Lapoa o paipa - 20-63mm. O le mea e alu ai paipa i luga, o le au toʻotoʻo, o le au laʻei poʻo tui o le suavai e taofia ai.

Alii o timuga
Ata 1.

Hunter.

Alii o timuga
Ata 2.

Hunter.

Alii o timuga
Ata 3.

Uniflex

O le faiga o le alavai o le ata ma aoina na o se tagata faʻapitoa e masani i le vaega o mea faigaluega ma iloa le auala e faʻatinoina ai fuafuaga. Peitaʻi, e faigofie lava ona faʻatautaia se faiga ona o le Pule (1), o loʻo maua ai le faʻatonuga i le eletise eletise (2) ma mafuaʻaga o papa e galulue (3).

Splashing po o le drops?

O le mataupu faavae o le taotoga o le au toʻotoʻo (latou te taʻua foi o sprinklers poʻo ni tagata faʻatauvaʻa) o lo oi ai i le vai - i auala eseese ma nofoaga eseese. Tala o le paketi ma talafeagai mo tamai pats - static (poʻo le fn) toʻotoʻo ma le ulu mautu. O loʻo taofia i latou i le eleele le tulaga, i le taimi o le alavai i luga aʻe o le eleele ma le "fansage le teritori ma se leo laʻau poʻo se tamaʻi faitotoʻa poʻo se tamaʻi faitotoʻa poʻo se paʻu o le taeao. ). O le vaega o le vaega o le feololo e faʻalagolago i le anzzle: O faʻataʻitaʻiga a le kamupani Hunter o ni mea taua - 90, 180, 270, ma le putrika Eseese: Ona o le fausia-i totonu o le auala o le ulu o na ofu o na bodds na suia i tua ma alu atu ma sprays le vaalele i luga o le vaega faapitoa (mai le 10 i le 360). O le radius o le alavai o le 5 i le 25m, taumafaina - mai le 3.5 i le 20 l / m, fuafua i le shidius o le suavai.

Manatu o se faapitoa

E i ai nisi mataupu lautele mo le fuafuaina o le alavai. O lea, o le utu lea e tele paipa o le a faʻataoto, e manaʻomia le tuʻu i luga o alavai ma faʻaaliga, tusa o le 25 cm mai o latou pito. Faatasi ai ma lenei nofoaga, e faigofie ai le paipi ona eli ma le tuʻuaʻi i le tulaga o soʻo se tulaga malepe ma sese. Le laʻititi mamao o le utu mai tagata matutua o laʻau o le 2m (pe a fai e te latalata atu, e mafai ona e faʻaleagaina ni aʻa o ni aʻa). I le pito i lalo o le utu, ua faʻatulaga se laʻititi laʻau e faʻatulaga ai se laʻau maausia ma oneone (o le mafiafia o le vaega o nei mea e tusa ma le faʻatatauina o le la. Tulaga loloto o mea na tutupu ai paipa- 30-40m. O le faʻata masani ma le paipa lea ua tuu foi i le uaea mo le puleaina ma le faʻatonutonuina o le alatoto. O ni leo o se lapopoʻa tele o le fefinauaiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o vaega o olo ma laʻau, e aunoa ma laʻau ma laʻau. Muamua o mea uma, o loʻo tuʻuina atu i luga tulimanu o le 'upega tafaʻilagi, ona tutusa lea o le faiaiga ma, pe a talafeagai ai, i lona tutotonu vaega. O le faʻatulagaina o le au toʻotoʻo, lea e i ai itu uma i luga o le nofoaga o loʻo liliuina ni vaipuna e lua (le-taʻua o le lua o le luga. Lenei e manaʻomia aua o Rod taʻitasi i le pito i lalo o se mea oti o le lio ma se radius o le 10-15 cm faataamilo i le 25-30 mo le 25-30 i luga o le 25-30 pei o le getors. O nei sone e tatau ona faʻasalaina ai ia le itiiti ifo i se tasi o vaipuna.

Roma masov, mamanu-manatu o le kamupani "predige atopoliv

O loʻo ese le auala o le vai o le vai. O lona fatu o le vai ma le tele o togi (paʻu moni pa'ū i tua atu o le paʻu) o loʻo tautua i le taʻele o laʻau. O loʻo faia o loʻo faia lea o le vai i mea faʻapitoa, o le faʻavae faʻapitoa vaega o 16mm. E mafai ona iloga i le va o ituaiga e lua o hoses: o le ua taʻua o le lamolemole (ia i latou i se mamao ese mai le tasi, 15, 30, poʻo le 50 susu "(poʻo loimata - latou te faia o ni mea mataga, ma ua vaʻai e vai ia i latou e aunoa ma ni masini faʻaopoopo). O loʻo gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, Mindrom. E mafai ona i ai ni nai lo se sitepu o le 15-50cm, ma le taumafaina vai o le 2L / h ma latou uma. O fale faapena e maua ai foi le NPF BEFO (Rusia). O le susu o le vevela o ofo, aemaise lava, manulele afi afi. E mafai ona tuu i luga luga o le lalolagi i laina o le laumua - i lenei tulaga, pe a ma le 50% o le susu na faasaolotoina e moli o le aʻa o aʻa o aʻa o le aʻa na o atu ai i le potuoga e oʻo atu i le potuʻiga o le aʻa o aʻa o aʻa. AESNLI O le mea tutusa e ala ai i le eleele ma tuʻu i le aʻa o le faʻavae, e tusa ma le 75% o le a faʻaaogaina lelei le susu.

O loʻo lelei le fiafia o loʻo i ai i le alavai o laʻau o le totoina o laʻau: laʻau, vaomatua, fualaʻau fualaʻau ', ma i ni vaega eseese o le paʻepaʻe moega) O le timu o le timu e tele na faʻaaogaina mo le vao, sili fugalaʻau moega. O le faiga ma le maʻena pe na e tosoina ai ni laʻesega o le 2-4 atm, tusa o le 0.2-2-2-2-2-2-2 TALOSA MO LE FANAU.

Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
Hunter.
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"

O le ulu o lalo o le eleele o loʻo faʻamauina i luga o le eleele ma le eleele ma aua le faʻalavelaveina le matagofie o laufanua o laufanua. I le taimi o le alavai, o le ulu ulu o loʻo tuʻuina atu i le maualuga o le 5-30 cm (fuafua i le faʻataʻitaʻiga), ma pe a uma ona lafi.

Manuia punaoa

O vaiega a le vai, o le pamu e ave vai mo le faiga o faasao, e mafai ona avea ma tauloto poʻo le teritori poʻo le teritori). E tusa ai ma tagata poto masani, mo le maualuga-lelei o le vai, e tatau ona i ai le lelei o le sili atu o le 4-5m3 / h, ma pamu o le itiiti ifo ile 3 ATM. Ogaoga tulaga o le a manaʻomia le faʻatuina o se intermediad contompulative container o le a saga ma mafanafana le vai. Lenei e manaʻomia pe a fai o le vai o le puna o le sili uʻamea iron o mea (uamea leaga afaina ai vaega o le alavai o le canporal, o le mutia ua samasama). E manaʻomia foʻi le malosi o le agavaʻa ina ia sili ai le vevela o le vai mai vailaau, malulu tele mo aʻa o lanu tele (mo se faʻataʻitaʻiga, roses, roses) ma laʻau i lanumeamata.

Alii o timuga
Ata 4.

Mini

Alii o timuga
Ata 5.

Mini

Alii o timuga
Ata 6.
Alii o timuga
Ata 7.

4-5. O le vai tele e ono ono eleele ma lalo ifo o le eleele. O loʻo i lalo ifo o le eleele "mulimuli" vevela vai lelei, ae vave ona pu.

6-7.Aquamayager (Uniflex, Italia) - O le Pripration Fefaatauaiga, e faʻapipiʻi i le Crane.

Vai sone

Faia o se faiga femalagaiga, ia mautinoa ia amanaia le nofoaga ma le mapusaga o le upega tafailagi, o lona siosiomaga tulaga (eleele, o le tuufaatasiga o laau toto iinei. Fuafua i luga o le tulaueleele, tele o ituaiga o tutoʻatasi vaʻalele e tuʻuesea, talu mai le ata ma le malosi o vai susu o le saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau e manaʻomia le susu e faʻatosina ai le palapala i le loloto o le 1m, ma le vao o le loloto o le 20-30 cm. O le saoasaoa ma le loloto o le suavai o le vai faalagolago i luga o le fausaga o le eleele: o le oneone na vave suia le suavai ma tiga vave, ma o le kenera na fuaina lemu, ae umi umi.

O le vaega o le lapotopoto o le fusi (masani laau o laʻau ma togavao, fugalaʻau moega, fualaʻau 'aina i Greenthouses ma tatala le suavai Afai o loʻo faʻapipiʻiina le sipili i luga o le faiga i le tulaga autu, o le kiata (faʻamalosi tino) poʻo alatoto ma tafega e muamua na faʻapipiʻi.

Alii o timuga
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
Alii o timuga

E masani lava, o le faʻatulagaina o faiga o loʻo faʻatautaia ina ia mafai ai i le taeao ma le afiafi 3 taimi i le vaiaso. Le averesi o le umi o le tasi vai vai e tusa ma le 10 minute. Tagata Mamafa Laʻau, aemaise lava Confere-File-Firk, e tatau ona tuʻu le umi. I le tau, o le faiga e otometi ona motusia.

O le sone o le pito i luga o le bomping o loʻo vaevaeina i nofoaga ma le vai e tasi e taumafaina ma "nonoa" taʻitasi i se valen eletise.

O le poloketi a le Vaega o le Fefaatauaiga, o se tulafono, e aofia ai le tele o galuega eseese. O le autu autu o le alavai alavai, o loʻo faʻaalia ai le nofoaga o le au toʻotoʻo, o latou ituaiga o suavai, o le tuʻuga o le faʻaleleia o le alavai faiga. Faʻaesea, o se fuafuaga mo paipa o loʻo faʻapipiʻiina ma targes ptussies mafai ona tuʻufaʻatasia, faʻapea foʻi ma le lisi o faataatitia mo le uaea o le uaea o le otometi ma le uaea o le faʻapipiʻi).

Faapipiiina ma tausiga

Lelei, e manaʻomia le faʻatinoina o le faiga o le suavai ina ua maeʻa le upega tafailagi, o ala ma paipa o fesoʻotaʻiga, ina ua fuafuaina nofoaga o loʻo fuafuaina, e leʻi paʻu'ū ma leai ni fugalaʻau. Peitaʻi, e mafai ona faʻapipiʻi le polokalame i luga o le polokalame ua uma ona sauni, e tele tausaga o loʻo suʻesuʻeina. I lea tulaga, na salalau ai le ata polethyleine i nofoaga fuafuaina o paipa, lea e tuu ai le vaega pito i luga o le tulauvale ma le eleele. A maeʻa le pai (pe a manaʻomia) ma uaea eletise e faataatia, e fia inu le lalolagi, ma luga o le mauga.

O le polokalame mo le tuʻuina o le alavai i luga o le togafiti:

Alii o timuga
1- GALUEGA TAMAIGA;

2-susu seso;

3-Electro maneta vase (na o le 6);

4-lat paipa ma le lapoa o le 40mm;

5-auala paipa ma se lapoa o 32 ma 25m;

6-romary toʻotoʻo ma se faʻamalosi o le vai 5.5-6m (mo le fanua);

7-Fans rods ma le radius o le vai 3m

(mo moega fugalaʻau ma tamaʻi nofoaga o vao).

O le poloketi na atiae e le kamupani "presdige atopoliv"

Autumn faasao ma tautotogo tamoe i galuega, vaitaimi taua o le tausiga o le tausiga pe a manaʻomia ona e valaauliaina tagata faʻapitoa. I le Pa'ū, faatasi ai ma le faasologa muamua o malae, e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o le vai mai le i faiga, ia, i le taimi na taʻoto ai le leo o Mongege. O loʻo fesootaʻi mai le ala o le fesoʻotaʻi ma le vai mai le system drive i fafo ma le ea faʻamalosi. E masani lava, o le pigege node o loʻo tuu i le nofoaga e tasi e fesoʻotaʻi ai le faiga i se vai punavai. Afai o le paipa e sili atu le umi, o nisi tusi Noupis e fuafuaina. E manaʻomia foi le pa puipuia (pe afai o ia), tape le pule mai le mana punaoa, tolopo le pamu ma ia fai i totonu o le potu. Uamea elemene (vatila, plugs) o le tui i luga o tane ua aveese. Paipali ma spiners tumau le taumalulu i le eleele.

I le tautotogo, a uma ona alu ifo le lagi, o le a toe teena le pamu, faʻapipiʻi le pamu, ua toe faatuina le pa faʻatonutonu. Ua faʻaigoaina i le faʻavae e pei ona lofituina o le tino, - latou te amata i le tusi lesona ma foliga, pe o loʻo faigaluega uma laʻau. Afai e toʻilaina o nisi o taimi (o nisi taimi e tupu pe a o le oneone poʻo le liusuavai vai paʻu i totonu o le masini), e tatau ona suia. O le aniva o le tolu pe fa faʻapitoa e faʻatautaia ai le faʻasaoina ma le faʻapolopolo i le averesi mo le 3-4h.

Alii o timuga
Mini
Alii o timuga
Uniflex
Alii o timuga
Uniflex
Alii o timuga
Uniflex

Ortertable sppitinkles vai ma le sili i le tele o auala: "Fan" i totonu o se lio, tasi vaitafe, e tasi le vaitafe pe tele, desetegs i itu eseese. O le failauga faʻataʻitaʻiga ua filifilia, faʻavae i luga o le tele e i ai se vaega e i ai se tulaga ma o loʻo totoina e aganuʻu. Fanua laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaigoaina le tele o le "fufusi" faʻapipiʻi, nai lo fugalaʻau.

O le a le matou tau ...

O le tau o le faiga o otometi alatoto o loʻo faia i le tele o vaega: o le aofaʻi mulimuli o loʻo aʻafia i le vaega o le upega tafailagi, o le lavelave o le fesoasoani, o le sapalai , o le eseʻesega o fanua o loʻo manaʻomia ni metotia eseese o alavai, faʻapea foi ma manaʻoga taʻitasi o lē e ona o le filifiliga meafaigaluega. Ma, mo se vaega o le 10 eka, o le faiga ma le faʻapipiʻiina ma le tautua faʻaletausaga o le a tau pe tusa o le 150 afe rubles.

O le poloketi a le poloketi o le feeseeseaiga e faatupuina eseese. O lenei tautua tau e tusa ma le 2 afe rubles. Mo se togafiti e oʻo atu i le 6 eka ma le 4 afe rotabs - mo le teritori o 6-40 eka. Faʻatasi ai le faʻaiʻuga o se maliega mo le Post-Chipred Services: O le faʻasaoina o le faiga mo le taumalulu - pe tusa o le 6 afe orples - i luga o rubles. (Saunia o mea uma siliva ua suia e le kamupani tautua).

Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"
Alii o timuga
"Presdige Autopolitan"

Pe a taʻoto se paipa i le pito i lalo o le utu, o le aluga o le aluga mai lapisi ma le oneone (o le mafiafia mafiafia o le vaega o mea taʻitasi o le 2-3cm). O le lapoa o le paipa autu mo se togafiti o le 15 aka o le 13 40 mm, taoto - 32 ma 25mm. I luga o paipa taʻitasi o e mafai ona "toto" e oʻo i le valu rods.

O le nofoaga o le paketi

Afai e taugata tele le faiga otometi mo oe, ae o loʻo e manaʻo lava e faʻaleleia metotia faʻasoasoaina, e tatau ona e saʻilia i tagata atamamai. O nei masini o loʻo nofoia se tulaga o loʻo i le va o le splashing anzzele hose ma le otometi faiga. Latou te le manaʻomia i lalo o le eleele paipa paipa ma mafai ona i soʻo se tulimanu o le faʻatoʻaga, e naʻo le manaʻomia le faʻaloaloa o le tulaga manaʻomia. I le faʻaopopo i le mamanu, o faʻapopoina o loʻo vaevaeina i tele ni kulupu: static, opping, faʻataʻamilomilo, faʻataʻamilomilo ma lagona. O le taumuga o le stapect: o le toʻatele o latou o loʻo feololo le togafiti i foliga o se lio. O le tafe o le vai e vaevaeina i totonu o le vaalele, pasi atu i le pou (unela) tuu i luga o le galuega o le anzole (auupega), ma o loʻo sapalaiina i itu tutusa. O le tele o le vaega o le le mautonu o loʻo tumau, ma naʻo le suia o vai oona, e mafai ona fetuunai ia te oe.

Alii o timuga
Ata 5.

Mini

Alii o timuga
Ata 6.

Mini

Alii o timuga
Ata 7.
Alii o timuga
Ata 8.

5-6. O le Shio Spray Hose ma le Spray Nowzle e talafeagai mo le vai i luga o malo ma i le taifau. Umi o le Hose - 10m, pe a uma ona aveʻesea le vai e otometi.

Oscillation Spins ua mamanuina mo le vai o le tapalu ma e aofia ai se nofoaga galue ma tulaga. O le vaega o le mea mulimuli o le pu o se au e faʻafesoʻotaʻi le Hose. O le faʻavae o le galue o le uamea poʻo le palasitika pai, agai i luga o le tulaga. I luga o le paipa i luga o lona umi atoa, tamai pu (uele) o lo oi le tasi pe lua laina). Ui atu i ai, o le tafe o le vai e vaevaeina i totonu o sulugatiti. O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le suʻesuʻega i luga o matata, e mautinoa ai le lafo o suugauo vai; O isi faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i luga o le faʻavae i se tulimanu, o loʻo mafai ai ona e oʻo i se vaega o le tasi ituaiga poʻo le isi. O le tulimanu o le faʻaupuga o le galuega o le galuega (o lona uiga o le onrigation i luga) faʻamaumau se faʻapitoa fetuunaiga faʻapitoa. O le umi o le 'upega tafaʻilagi o le vai - mai le 7 i le 15-20m, lautele - 4-14m.

Manatu o se faapitoa

Ole aofaʻi ma ituaiga o laʻau ua filifilia, tuʻuina mai itu: o le laufanua o le laufanua, o le i ai o le nofoaʻi ma le tamaoaiga, nofoaga o se vaega faʻapitoa, nofoaga faʻapitoa. Ia amanaia le auala o le matagi o le matagi ma le matagi malosi i le avanoa i le nofoaga tatala i totonu o le avanoa, o le auala o le ogatasi malosi o le vai e mafai ona sili atu le malosi mai le promonkler e mafai ona sili atu le malosi mai le auala ua saunia. E taua tele le taimi e alu ai le itu pa o le pa puipui i luga o le faaputuga. O tagata atamamai uma e manaʻomia ona tuʻuina i se auala sili ona lelei e faʻatatau i ai, e faʻaititia ai le teteʻe i le tuʻuga o paipa. I luga o le vaega mafolafola o faʻatagata o laina o faʻataʻutuʻunaʻi, pei o se tulafono, o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina le laina o le vai. Mo se lapotopoto o le nofoaga-foliga, o le sprinkler ma se taamilosaga po o se vaega vaega o le alavai ua filifilia. Faataamilo i laʻau ma laʻau, o le pale o le mea lea e fai ai se faʻalavelave e faʻapipiʻi ai vai, ma alavai ua faʻapipiʻiina foi ma le feoaʻiga feololo. O le kesi iunite o foliga o loʻo vaevaeina i ni "saʻo" fuainumera (faʻasologa, vaega) ma le vai taʻitasi, faʻaaogaina le mea talafeagai e teu ai. Ae ui i lea, o le fanua e tasi (pe a fai o sina mea laiti) mafai ona sasaa i le tasi faʻataʻitaʻiga-tele o le tele o le tele o sprinkler aquacontor otometi (sioa). E faʻapipiʻi i le ogatotonu o le vaega poʻo le pito o le vao, ona gata ai lea o le tulaga o loʻo vaevaeina i ni tagata ese (25-360) ma le polokalame o le vaega filifilia (i le 50 pcs). O le tele o le alavai o lenei faʻataʻitaʻiga o le 2.5-9e i le mamafa o le 2 ATM ma 4-10.5 m i le mamafa o le 4 ATM.

Andrei Kulikov, ulu o le itu o le Ammiter meafaigaluega o le kamupani "khuskvarna"

Ua mafai e le roosers ona mafai ona momoli le ituaiga o le vaega (40-310) poʻo le vai i totonu o se lio. O nei splashing faʻataʻitaʻiga e i ai le faʻavae (faʻavaʻa) i le ituaiga o le mafolafola lagolago, itiiti ifo i le tulaga o le PIN mo fusifusi (Fixtion) i le eleele. Sinia o le alavai - 3.5-12.5 m pe sili atu. O le tasi o ituaiga o le ropiary sterinkler o lo o manatu. E lafoaʻi mai le vai mai le leo e ala i vaega, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi atili i luga o le alavai. O ia splashpers e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se lagolago mafolafola, o le ituaiga o trolley ma uili, pine poʻo luga o le palasitika paipa e ala i se comsolds e ala i le palasitika o le tino e ala i se comsorcation compit e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i le palasitika e ala i se comsold comp. E mafai ona mafai ona fetuunaʻi le vaega o le vai. Na i ai i le sifi o le alavai i le sitaili maxi-hero-hards 2045 pg-6-13m, faagaoioia le mamafa o le 1.5-5 ATM. O le timu e leai ni fale gaosi oloa, tau - tusa o le 500 rubles.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "prespoliig" (Rusia ofisa ofisa o lerveror ma lerritec) ma le "faʻailoga aloaia o Husquarna" mo le fesoasoani i le faʻauiga o mea.

Faitau atili