Faavavau i le maa

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Start Edget Art: Tiga o Fortional Capement Oloa, o togafiti ma tulafono o le masonry, masani ai faʻasaga i

Faavavau i le maa 12798_1

Faavavau i le maa
Paepae papae.
Faavavau i le maa
Foreland.
Faavavau i le maa
Foreland.
Faavavau i le maa
Foreland.

Taifau "maple waf" (Foreland). Tau 1m2- 1380-1500Rab.

Faavavau i le maa
Tusiata t.juravlev

Ata R.Shealoredv

O le lautele o le tatalaina o polaina i le va o le potu malolo ma le umukuka ua teuteuina i se maʻa teuteu mai le "pauna lelei" aoina ("atoatoa maa"). Tau 1m2 ma 1 po. M- 1130-132020B.

Faavavau i le maa
Kamrock.

Aoina "Dolomite Wall" (Kamrock). Suture Grout Suiga uamea talaaga

Faavavau i le maa
Kamrock.

Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le fale o le faʻatumuina o le faitotoʻa faitotoʻa. O le mea teuteu e le tuʻufaʻatasia ma fafie, cerammics, pipili

Faavavau i le maa
Kamrock.
Faavavau i le maa
Kamrock.
Faavavau i le maa
Kamrock.
Faavavau i le maa
Kamrock.

O le ata tusiata e fai i le ituaiga o bas-weits

Faavavau i le maa
Ata 4.

"Atoatoa maa"

Faavavau i le maa
Ata 5.

"Atoatoa maa"

Fou: Stone "Scythian" (4), Tau 1M2-9501-111 Faʻasaga Pilato i le "Vienna Cliniker" (5), Tau 1M2- 700-820b2. ("Manuia atoatoa")

Faavavau i le maa
Paepae papae.

O tau o tau e faʻalagolago i le mamao o le mea o le mea o le mea o le mea lea, o le ituaiga maʻa, o le metotia o le taotoga (ma pe leai foi se isi), o le aofaʻi o elemene, faʻamalama ma faitotoʻa

Faavavau i le maa
Ata 6.

Paepae papae.

Faavavau i le maa
Ata 7.

Paepae papae.

Fou: O le maa faʻavae mai le aoina "seia oʻo" (6) ma le "lotia" (7), o le tau o le 1M2-960-10. (White Hills)

Faavavau i le maa
Foreland.

Manuia tuʻufaʻatasiga o lagolago lagolago laina ma le maʻa ma le piliki

Faavavau i le maa
Kamrock.

Oti ipu o le taua o le maʻa mo le lagolagoina o koluma o le Faasoga ma Pa, 3838CCM, le mafiafia - 8-11 8m, Tau 1 pc.- 27prip. (Kamrock)

Faavavau i le maa
Rosser.

Pa mai poloka 3801901888Mom ma Eurocarpich 250120, tau, tau o le 1pc. - 55 ma 15 rubles. (ROSSER)

Faavavau i le maa
"Atoatoa maa"
Faavavau i le maa
Paepae papae.

O le lanu faʻapitoa o le faʻaleleia o piliki e faia ai piliki e fausia ai le aʻafiaga o le puaʻi tuai o le piliki

Faavavau i le maa
Ata 11.

Kamrock.

Faavavau i le maa
Ata 12.

Kamrock.

Novelty Kamrock: Stone mai le aoina o le "Sordy String" (11) O le tau, tau- 1350rub.; O le "Karelian Planteau" (12), o le tau o le 1550rub.

Faavavau i le maa
Foreland.
Faavavau i le maa
"Ect-Tratt-Tratt-fefaatauaiga"

O le faʻaaogaina lelei o le alavai o le a puipuia ai le faʻatonutonuina o le fausiaina o le fale mai le tele o aʻafiaga o timuga ma o le a alu i le olaga tautua

Faavavau i le maa
Tusiata-designer m. frolova

Ata e.kolubaba

O le "lanumeamata lanumeamata" o se tamai ogasigo ua teuteuina i moli lelei lelei

Faavavau i le maa
Tusiata v.vershinnin

Ata S. Mognonov

Piliki ma maa ma le sploll frotture - o se manuia fofo mo le tele o le faaumaina o totonu. E leai ni mea faʻanoanoa, faʻapopoleina o loʻo i ai i luga o latou laufanua, ma o le mea lea latou te le o fuafuaina

Faavavau i le maa
Paepae papae.
Faavavau i le maa
Paepae papae.

O le taʻele e talafeagai i totonu, ma i fafo. Faʻavasega fou "Cologne Brik", Tau 1m2- 750 Crum. (White Hills)

Faavavau i le maa
Kamrock.

Apoapoina atu o mea taua - o le faamalumaluga o le maualuga-lelei faiga

Faavavau i le maa
"Atoatoa maa"
Faavavau i le maa
"Atoatoa maa"

E le manaʻomia e le maʻa le maa faʻaopoopo, ae o le Hydpoplibic tuʻufaʻatasiga lelei e i ai se tulaga lelei i ona foliga vaaia ma le olaga tautua.

Faavavau i le maa
Ata 13.

Foreland.

Faavavau i le maa
Ata 14.

Foreland.

Oameland Stone mai le Grou Collections (13), Tau 1m2- 1354 Rusia.; "ISA Stastone", Doror (14), Tau 1m2- 3532 Run.

Faavavau i le maa
Chelsea maa

Faʻapitoa le faʻaaogaina o se mea teuteu, e mafai ona e tuʻuina atu le faʻavae o le faʻaaogaina o le stade

Faavavau i le maa
Rosser.

I fafo atu o soʻo se atunuʻu fale e mafai ona lagona ai, faʻafetai i le mea e maua ai i taimi uma le avanoa e tuʻuina atu ai i totonu o le tele o suʻega o le "piliki i totonu o le" aso anamua. E taua le manatua o le atoatoa o le lava foliga o le tino pe a fai o metotia e faʻaaogaina ma tulafono o le maʻa moni o maʻa o le maʻa moni o le maʻa

O le faʻasolitulafono, poʻo le teuteuga, o le maa o le maʻa, o le lanu, o le lanu, o le tino, o le vaitafe, ma ua leva, ma ua leva ona faʻaaoga, papa. O le faʻaupuga "a talafatu" i le ulutala o lenei mea e le tutusa ma le upu "syththetic" - ae, o loʻo faʻaalia ai le leai o se ola. O loʻo iai vaega autu o sea sima (o se vaega noatia), eseese faila (pati, pelē, pemefu poʻo le faʻatafunaina o ai) ma pigutu. O nisi taimi e faʻailoa ai laufanua faʻapisinisi e faʻaleleia atili le meatotino i lona faʻavae, Aneti-Corronise faʻaopoopo. O le tau o le 1M2 o 750-1400 rubles.

I totonu o le Taʻitaʻi Vaega o lenei Oloa - O le Kamupani Chelsea Sysea, Eurookam, Parcrock, Wormsmark "," es- Lusia fefaatauaiga "," O le vaega o i latou taʻitasi e aofia ai le silia o le 20-30 aoina o maa e siomia ai le natura faʻataʻitaʻiga ma lanu o mea e faʻaoʻoina ai, oona, o vae o loʻo poloka ai. E le gata le saʻolotoga o le filifiliga o mea masani ma lanu e fesoasoani e fatu ai ni mea ofoofogia ma ni mea e sili ona masani ai o le laufanua, faʻafefeteina, o le tele o le auala e suia ai puipui, afi Poloaiga, koluma ma isi faʻamatalaga auiliili. Naʻo le filifilia o le filifilia o le tuʻufaʻatasiga o maa ma le paso, ona faaitiitia lea o puipui, e mulimuli i tu ma aga o se vaitaimi.

Ogatotonu o le tupuaga

O se maʻa faʻapitoa e le gata o oloa mai le sitaili faʻapitoa, o lenei faʻaupuga o loʻo faʻaaoga i se isi vaega o mea faʻapitoa. O mea la nei o le agglomeders, 95% e aofia ai ma le maamora, helzite, granite i foliga o tamai nutimomoia po o le tele (2-3cm) o fasi tino; O loʻo totoe le 5% o a latou faʻavae o loʻo nofoia se Polyester Restin, taʻalo le matafaioi a le saisaite. E tele maa matata e faʻavae i luga o le maamora ma le maamora, quangez couponctions e faʻafiafiaina pe o le tuʻufaʻatasia o tioata, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o quarz, tioata, penina.

O kamupani nei e maua ai Agglomerates: "Faleoloa o mea totino" - Brand Bym Sinad (Lusia, RODELLA (ANANDA) Republic). O lenei ituaiga o le maʻa e gaosia i foliga o le tele o tumutumu o afi poʻo avanoa, o loʻo mulimuli ane faʻatumauina le lavelave spectstops mo le gaosiga elemene.

O le tutusa ituaiga o mea e aofia ai le faʻatonutonuina o maʻa e faʻavae ai i luga o le acrylic comis ma minerale uila (uamea oxide). Ua lauiloa i latou i lalo o le fefaʻatauaʻiga o Corian, Montelling Dungon Dupont), Talofa-Macs ma Roang), Raasole).

Leai se taimi ua tuanaʻi e leai se lumanaʻi

O tausaga taʻitasi, oloa gaosi e ofoina atu i le au faʻatau tagata faʻatau faʻasalalauga aoina o le maʻa masani, faʻalautele le laina o otaota. O manatu mananaia ua fanau mai pe a uma se suʻesuʻega auiliili o aganuu a Europa ma fale, e pei o le manatu o Katuossian (1160) ma le DODDIV, le Ekalesia (1165), aloaia), o le Lotu a le Ekalesia. O i latou ia o tolauapiga sili ona matagofie. O fale o faʻamoemoega o tagata lautele i na aso i Rusia, o le mauoa i le vaomatua, na fofogaina mai fafie, ma 'aʻai o fale fafie lea i le tele. A o le au o Europa aai ma se mafanafana ma le malulu o le tau, ma o le tasi o le mea taua o le rome-johon o le atoa o atua. Meleniuma.

Faavavau i le maa
Ata 1.

Plaza maa

Faavavau i le maa
Ata 2.

Plaza maa

Faavavau i le maa
Ata 3.

Plaza maa

O le tele o fausaga, lanu ma le pito i luga o le kuata o le kuata e faʻalagolago i le tele o le kuata o le kuata (1.2), o mea teuteu vailaʻau ma le ituaiga o luga ole togafitiga (3).

E pei o ni mea mama-mea e mamana aoga. Ae na o mai le faʻataʻitaʻiga o le tusiata mai anamua, o le faʻataʻitaʻiga manino o le tuʻufaʻatasiga o mea e aoga ma teuteu teuteu o maa elemene. E tusa ai ma tagata poto masani, e talafeagai i le aso. O aso uma e maualalo-tulai mai o le tele o foliga o le tele o le tele o le suʻega o le tausiga mataitu ma mea o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o le fale ma e nafa ma le faʻamoemoeina o ona tagata i fafo atu. O puipui o le tele o fale e faʻapipiʻi i le teuteu lelei o le maʻa e faʻataʻitaʻi moni maa maʻa.

Mo se faataitaiga, o le fausiaina o mea a talafani na faia i maa tetele. Sa taugata le paia i latou i le tele o le tele, ma lotoa o loʻo faʻaaogaina nei. O le tulaga tulaga ese na avea ai ma vaega o se fasi vaega o ala vaapiapi. Na faʻatagaina e faʻamafanafana uma o le puipui. O le vaega na gaosia, naʻo mea taua o elemene na aoina: arches, faʻamalama matala, tulimanu. I le tulaga, le tuʻufaʻatasiga o maa tetele ma laiti e le gata na faia ai foliga o le sukaʻiga muamua, ae fetaui foʻi ma tulafono faʻalilolilo o le fausiaina.

E tutusa lava le taua le faʻapipiʻiina o elemene na faʻamalosia ai elemene i le aoina o le maʻa maa, ae na matua talafeagai i le fausiaina moni. O tusi o loʻo aofia ai ma falemaʻi ma ni oʻu jomp O le ARC o le manaʻomia radius ua tuʻuina mai i fafo o le maʻa poʻo piliki ma le uʻamea-mamanuina ma ogatotonu o le jumper malosi, o le maa 'olo. O ia fausaga o loʻo i totonu o se auala faʻapitoa e tufatufa ai le uta ma o loʻo i le taimi lava e tasi o faʻamatalaga manaia.

Aua le faʻasao i le faʻatauga o vaega o vaega o vaega o aoina uma o faʻaputuga o maa faʻavae. A leai, e tusa lava po o le a se manaia o puipui o pa o le fale, o le tasi lona vaaipa i vae, a o le a fesootai ai le jackā, e faapologaina le talafatai.

O faaputuga o ata o le tusiata o le sili ona manumalo o le sili ona manumalo e foliga i le itu taumatau o le tele o maa o le lapoa o elemene ma le fua o le fausaga. E le o se avanoa e fautuaina ai e maua e tagata lautele le mauaina o ni aoina e aofia ai maa laiti; Sili ona tele ma sili ona tele o le okeni masani i le foaoina o fale. O faʻamatalaga sili ona lelei o loʻo filifilia e faʻaaoga ai komepiuta polokalame. Atiina ae se o le aoina o faʻamaumauga o maʻa, gaosia e tagata gaosi manatu e faigofie ona faia galuega ma taumafai e faʻaititia le otaota. Ole mea lea, o le tele o elemene tau faʻatagata e tele naua ituaiga lapoʻa, ae o le eseʻese-itu modular. O lona uiga, i le 1m2, e mafai ona tuʻuina e aunoa ma le manaʻomia, o lona uiga o le a leai se otaota. E le gata i lea, o loʻo fuafua e le toʻatele o maa tetele ma tamaʻi maʻa o loʻo i ai i luga o le 1m2 pe i le tasi pusa.

Faavavau i le maa
Ata A.

Chelsea maa

Faavavau i le maa
Ata B.

Chelsea maa

Faavavau i le maa
Ata B.

Chelsea maa

Faavavau i le maa
Ata e

Chelsea maa

Faavavau i le maa
Ata D.

Chelsea maa

Eleelea elemene:

A-TOTOTO "Fugalaʻau" 29,791,5cm, o le tau o le 210 rubles;

B-Sinader 2011,80,8-3cm, tau- 135rub.;

i totonu-caps mafolafola 37262610cm, o le tau o le 1220Rab.;

M-Auina atu Platbands 33153.5 cm, tau- 300rub.;

D-Capitel Abnn 1716165cm, tau- 9220 gi.

Piliki o le decor elemene

O le tasi o ituaiga o ata o le maʻa-o loʻo i ai le osofaʻiga e fiafia ai le piliki e fiafia tele lava. O le mafiafia o le "piliki" tupua o le 0.7-2cm. Tau 1m2-680-820RB20B2. O le faʻasaga i le mea o loʻo manaʻomia i totonu o le totonu, aemaise lava i tulaga o loʻo tulaʻi mai se "piliki" e aunoa ma le faʻateleina o le avega i luga o karita. Ioe, ma le fale o le atunuu, sa gagau mai le teuteuga vaipuna, pe a uma ona matagofie le faʻalelei ma lenei mea, faʻapea foi ma le arfasic poto masani.

O le mafaufau o le Connoisseours o tuitui o le a tosina mai ai le aoina o se tamai piliona po o le matua piliki. O loʻo taʻua i latou e ni afterogenety o elemene o le tele ma lanu tutusa i oloa moni anamua. O taimi mataʻina o le aliʻi e tuʻituʻi le fofo popolega, e le masani ona saʻo le faʻatusa masani o le faʻatusatusaga o le oneone ma omea. Ina ua ofu le leaga o le manuʻaga i ogaumu, ma o le fale faigaluega na ofu lelei i ni auala eseese, ma o na uiga ese, o meaola luki na ese ai ma le tasi.

O le toe gaosia o se maso ma le tele o laei, venetian, stanetia, Igilisi, - faʻaaoga se faʻasaga i le sikiki, lea e toe faʻaleleia o le sipuni poʻo le itu o le piliki masani. O le tuʻufaʻatasiga o elemene o ituaiga eseese ma lanu o le a toe faʻafouina ai le masonry ma muamua geometric teuteu.

O le galue ma le piliki e le faigata uma. E taua le matauina o laina faalava ma mulimuli iai. Tasi le mautonu: Afai o le fale tu i luga o le mauga, pe a uma le puipui o loʻo i ai i luga o le palu, e tatau ona amanaia ma leai se mea e leʻi faia i luga o le laina o tagata faigaluega , tipi i lalo maa pito i lalo.

Manatu o se faapitoa

Filifilia o se maʻa foliga, e aoga lava le taliaina i lenei uiga pei o se nofoaga teu. Mo masani taotoga, o le maʻa e lava le malosi 150-200KG / cm2. Ae i le maualuga o le fausiaina vaitau, o le tulaga ua masani ona maitauina pe a le faʻatagaina e le mea le 28 aso (mo lenei vaitau, o oloa sima o loʻo maua ai le malosi atoa), ma le 3000 le malosi malosi. E leai se mea e oʻo atu ai se maʻa e oʻo i le taunuʻuga e aunoa ma se taua, chips ma maligi. Ina ia le tupu, le tatau ona faʻatau muamua, e aunoa ma le faʻatali i se fesoʻotaʻiga faʻapitoa, pe faʻatau oloa ma le maualuga o le malosi o le malosi.

Manatua e tusa ma isi itu i luga o femalagaiga, matou te faʻailoa atu se taua i le tele o 3-5%. O lona aofaʻi e mafai ona siʻitia i le mea faitino, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o tagata faigaluega e faasino lava i mea. Ae o mea e le lafo ese. O le mea faigaluega e faʻaaogaina ai elemene o loʻo iai i nofoaga o fetuʻunaʻi i Windows, faitotoʻa, faʻapipiʻi masini, o fea lava, o maʻa tino e tatau ona tusia.

Dansis Panov, CEO o paʻepaʻe mauga

Gauai: decors

Faatasi ai ma ituaiga eseese o ituaiga o mea e feagai ai ma le maʻa, o se manogi faʻapitoa i le tisaina o aʻoaʻoga ma tagata teuteu e eseese mea teuteu o mea tutusa. E matua le masani ai lava le le masani ai "VLadimir Ry" (Kamrock), e aofia ai 12 Ball-Meduss na faia e tusa ma le Bladievsk. O ata o DOCORS e ave i le tele o taimi faapaupau, pe a gatete se tagata ile ituaiga uma o aotelega. O le totogi i lenā a le taeao i Sorvic Pibelo o le fanau, e maua ai le soifua maloloina ma le fiafia. O le Cereal Seaer, o loʻo faʻamatalaina i le tele o tala fatu ma talatuu, faʻaosofia le manuia. Tering le Atua fiafia, faatamala ma le tele o mea. O le olaga o se leoleo o le mumu, e puipuia le alofa ma le malie i le aiga. Tau o le Tautua Fasionia i le fale ma meatotino uma. O le tele o le pa o le 3030cm, o le mafiafia o le 3 cm. Tau - 650-700 oona.

Faavavau i le maa
Ata 8.

Foreland.

Faavavau i le maa
Ata 9.

Foreland.

Faavavau i le maa
Ata 10.

Foreland.

Pusa faasaga i le maa mai le "Rock" aoina (8), "Wart Wall" (9) O le tau 1m2- 1354 Rusia.; Faʻavaeina o le fa folau faʻaputuga "Raivero" (10), Tau 1M2-158585 Row Rosi. (Fomai).

O loʻo fesoʻotaʻi i se faiga masani, o se tasi o foliga vaʻaia o le apili lea i ata ma ituaiga o le tusi saisai i le lolomiga o le papa "lkysea). O le faʻasaga i mea o ia na toe gaosia ai le tele o le tāʻoi. O teuteuga o teuteuga o loʻo faʻaaogaina o le vaega o loʻo faʻaaogaina le 2020 ma le 1010cm (o le tau o le 120 ma le 80 rubras, o loʻo faʻapipiʻiina, 715 cm (300 cm) .

Le kamupani "maa malolo" faʻatasi ai ma EAVs na teuteuina i mamanu faʻalilolilo, na faʻatautaia ma faʻatamala i luga o faamalama anamua, o loʻo i ai i le faʻavae o le au Aikupito. lona uiga ma le faʻataʻitaʻiga foliga foliga foliga, o loʻo maua i nofoaga masani o tagata faʻatau, faʻapea foi ma le faʻaalia o ato, o loʻo fuafuaina mo ogaumu ma afi afi. Fua o Decors: 29 / 24,514,5 ma le 3030cm. Tau 1 le vaega 1 190.

Manatu o se faapitoa

Aoina o le faʻatonutonuina o le fatufatu o le fatu e toe gaosia le vaega ma le lanu o natura. O le fausiaina oi latou, e le naʻo le tuʻuina mai a matou kamupani le faʻataʻitaʻiga masani, ae e filifilia le mea sili ma faʻamalosiʻau. Mo le faʻaosoosoina lava le finauina, o ni koni potopoto e tuʻufaʻatasia i se tasi elemene lanu lamolemole ma sili atu ona faʻamalosia, faʻalauteleina o le aʻafia o le filifilia o mea faʻavae e faʻavae i luga oa latou masani faʻataʻitaʻiga. I le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona e faia le aoina e te pei o soʻo se isi lanu.

Pe a tuʻu le teuteuga i le tuʻuina atu o le sili ona lelei, e tele ituaiga o ituaiga maa o loʻo faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi mo le faavae ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua mo le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua mo le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua ma le lua mo le lua mo le lua ma le lua mo le lua ma le lua mo le lua ma le lua mo le lua ma le lua mo le lua ma le lua mo le fafie mo le palapala. I lea tulaga, o le tasi ituaiga o loʻo tupu ese ai ni vaega faʻapitoa o vaega: Windows tatalaina, tagata faʻamaonia, ervent.d., ma o isi o loʻo tumau i le vaalele o puipui. A o le gasolo, metotia faaleaganuu faʻaaoga i le fausiaina mai maa e tatau ona faʻaaoga. O le filifiliga o aoina ma lanu e faʻailoa ai le foliga mai o foliga ma faiga o se fale faʻapitoa. O le saʻo fofo o le a fesoasoani e ave le tusiata, tagata mamanuina, ma vaʻai i le tele o fuafuaga mo le maeʻa o le komepiuta faʻataʻitaʻiga polokalama.

Vapely Centin, Kamrock tusiata

Mea lilo o le Tautua lea

O le matagofie ma le agavaʻa o le faʻauma e sili ona faʻalagolago i le polofesa o le faʻasao. A o le tulafono, e mafai ona fautuaina e tagata gaosi uma le poto masani, e masani ai i metotia suʻesuʻe o sea galuega. O le tau o le faʻasaga i auaunaga 1m2 eseese i totonu o le 680-1200RRUB. Ma o le tau e aafia i ai ni tulaga. Muamua, o le tino o le maa. O le faigofie auala e tuʻu ai piliki e fai ma isi taʻamilosaga. Eseese maa ma le sese foliga e sili atu le faigata, ma e masani ona taugata le gaioiga. Lua, o le tau e faʻateleina le folasia ma le lima sipili, o lona uiga, sosoo ai ma le faʻatumuina o auala ma se faʻapitoa faʻapitoa. Le sili ona taugata o le matagofie ma le tuʻufaʻatasiga o maa o maa o maʻa eseese, e latalata i le tele, lanu ma le tino, manaʻomia mo tagata maualuluga agavaa.

Faavavau i le maa
Kamrock.
Faavavau i le maa
Kamrock.
Faavavau i le maa
Kamrock.

O le ata vaaia o Monolithic Sym Masonry e tele na fausia e le tele o elemene. Ua ala ai ia i latou o pa e tatau ona amata i taimi uma, feoai i le taimi lava lea mai le lua itu ile ogatotonu.

Sili ona taua o le saʻo filifiliga o le faʻapipiʻiina ma fatu fatu fatu, eleele, hydropobizers. E le o se avanoa e faʻaaogaina ai le lapataiga a le tagata gaosi oloa e tusa ai ma faʻatonuga e tusa ai ma faʻatonuga na tuʻuina atu ma pe a faʻaaoga le vaega (pe fautuaina) O le mea moni o le faʻapipiʻi e tatau ona apalai mo oloa mai le sima. O le paʻu e talafeagai mo Cerampecs, lea na seʻi eseʻesega ma le amio e ese pe a suia le vevela. Faapitoa le faʻavae ma i le puimanava mo le maʻa o le maʻa. E mafai ona latou "taofi" o le vavaeeseina ma le lautele i le 5 cm e aunoa ma le solomuli ma le talitonuina ma le talitonuina e puipuia ai i luga o le susu mo le ufiufi.

Anti-cristis faauma

Le faʻatulagaina o le fale mautotogi ma le faʻamau o meaola ai, aemaise i tulaga faigata o se tulaga faigata o le atinaʻeina, e mafai ona iloiloina i totonu. E faʻatulaga kalama, Palls, potu aoga, gaosia e tagata gaosia e le au faʻatulagaina o maʻa. O se tulafono, e aofia ai elemene o le laiti tele ma mafiafia. Laititi laiti, o loʻo sioa ma sina mea itiiti mai le tasi i le isi, e taua tele pe a puʻeina ni kolu, koluma ma isi siisii. Matua iloga "lavalava" i le maʻa foliga o le laufanua o le paepae o le paepaeina ma le sone latalata ane, aemaise lava talu ai le le-afi o mea. Faatasi ai ma le saʻo masini o le magalafu, o ona puipui i fafo e le tatau ona vevela i luga o le 60-70 C. O le vevela e aunoa ma faʻafitauli o loʻo fautuaina e faʻaaoga se vevela faʻapitoa. E taua le faʻaalia o le faʻaeteete ma aua le faʻaaogaina "ki" o le "pito i luga ma le tele o potu i totonu o potu o faletaele poʻo vaitaʻele e aloese ai mai le fesoʻotaiga e le manuia.

Lapataiga: o le tulafono le tumau!

O nisi taimi e tupu ai e le aumaia e le tagata gaosi oloa se faamaoniga. O le mafuaʻaga o le masani sese e te iloa - o le a fesoasoani lea e taofia ai latou mai mea ma faʻasaosaʻo ai ona taofia ai.

Ulu i lalo le lisi o le solomuli o le fale ma pa puipui. E foliga mai e manino lava o loo e amata i fafo atu, ma o loʻo maeʻa le totonu o le fale, pe o le mea e tupu ai le fale pe pa'ū foi. Ae e i ai ituaiga faʻavae faʻavae, faʻafoega fomaʻi ma mea fausaga. O lea, o le tikeri o le solomuli o fausaga taitasi o se tagata. Tasi e mafai ona feagai ma se maa i se taimi vave e uma ina maeʻa le pito o le fausiaina, o le isi e tusa ma taimi e tatau ai ona faʻailoa mai e tagata atiaʻe.

E pei foi o le manaʻoga e matau faʻalelei mea talafeagai. O se faʻataʻitaʻiga faigofie: I le toesea poʻo le le faʻapipiʻiina o le alavai alavai, timu ma liusuavai vai e masani ona tafe sao i le auala. Ua manino o le soifuaga o le ola o le teuteuga teuteu i ni tulaga ogaoga o le matua faʻaititia ai.

O le le mafai ona tuʻuina atu se tuutuuga pe a maeʻa fesoʻotaʻiga o mea ma vailaʻau ma vali, faʻapea foi ma le tulaga o le faʻafefeteina ma le tauʻavea, o loʻo tu i se laina o faʻasea lautele. E le masani ai le faʻaaogaina o tagata mataitu i le sitaili o le sima O le manatu e manaia le aveeseina o nei faʻatapulaga mai luga, e masani ona oʻo mai pe a latou faʻamalosia le fesoʻotaʻi ma se maʻa. YB sili ona lelei mataupu e mafai ona faia na o le mauaina o le faia o vailaau. E masani lava, ina ua maeʻa le faʻamamaina o puipui, ua amata ai nei apoʻo le taua! O tagata e ona o le taele ma sauna i ofu piliki na teuteuina ma le maʻa o le maʻa e masani ona le fiafia i le mea moni e foliga mai i luga o suauʻu e foliga mai i le mea taua pe pogisa. E ui lava o loʻo tupu uma lava ia o le iʻuga o le aoga o se mea faʻalenatura. I le feagai ai ma le magatu o tagata folau, aemaise lava i le pito i luga o le la, faamaufaailogaina le suo. Umukuka "Aprons" o loʻo ufitia i le gaʻo o le gaʻo ma faʻailoga o faʻaputuga lapoa. E le gata i lea, e le pei o laupapa laupapa, faʻamamaina le ulu o se maʻa e sili atu ona faigata.

Manatu o se faapitoa

O le isi filifiliga aoga e faʻauma ai le faʻatauga - o le faʻaaogaina o poloka ie, faʻafefe ma teuteu teuteu e lua, tasi Faʻafetai ia i latou, o le faʻatulagaina o Fetuʻu ma o latou faʻamaligi o loʻo tuʻufaʻatasia i le tasi, o loʻo mafai ai ona vave maua taimi taimi ma o lona uiga. O le tau o le 1m2 masonry flicctites i totonu o 485-1200rub.

Mo le fausiaina o pa i atunuu, pe a taoto le mafiafia o le tasi maa, poloka e lua teuteu teuteu itu lelei. Elemene (390190188M8m) o loʻo tuu i luga o le tasi le isi (o le tau o le 1 PC. - 46-83 ua faʻamalosia ma sasaa ma le fofo. Oloa e gaosia e semi-matutu vibropress. E taʻutaʻua e le maualuga o le malosi (M100- M250), o le teteʻe i luga (50-150 taamilosaga) ma tumau. O Mea "Suavai", aua o loʻo i ai se poser e feʻaveaʻi le ea (o le faʻaaogaina o le susu o le susu o le 4-6%). O le lanu o Gamut e sili atu nai lo le 100 Ten, mai le toe gaosia o le lanu o maa masani i le lanumoana ma le lanumeamata, faʻapea foi ma le malamalama o le maamora.

Alexey Samkohvalov,

Taʻitaʻiga faʻapitoa TM Rosser Kamupani Kamupani-stroy

Vavaeese le faʻatagaina o le faʻaaogaina o mataupu o le faʻaaogaina o le poto masani e le mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. O matou tamaoaiga o le tamaoaiga o uso uma na taumafai e tuu i luga o le tulaga, latou te aveina le faapaologa ma tau, ona ou maofa lea na tafana le maa. Sei o tatou taʻu puupuu: O se mea teuteu teuteu maʻa ua mamanuina mo le saʻo o luga. Alatele Ala ma Platforms - Prerogaves o le faʻapitoa faʻapitoa o papupuni o papupuni ma conbbleones.

Masalo o nisi o faʻataʻitaʻiga i luga e mafai ona mafua ai le maofa. Faʻapipiʻi mo tagata gaosi, malilie, e talafeagai tele. Manuia tele le manuia e le o le tele: le filifiliga o tulaga o le tagata poto masani, o le felafolafoaiga o se tusiata poʻo se mea taua o le lumanaʻi ata tifaga o le lumanaʻi.

O le faatonu laupapa faafetai mo le fesoasoani i le sauniaina o mea a le kamupani Chelsea Cine, Ithlands, Kars, Rossacks "," Ekollstone ".

Faitau atili