Lilac Minililim

Anonim

Lua-potu potu potu ma se vaega o le 97 m2 i le 1-fale gaosi fale. Faʻafetai i le mauaina o le tusiata i le fuafuaina o le fale mautotogi ua tutusa foʻi le tutusa o Afilad

Lilac Minililim 12806_1

Lilac Minililim

Lilac Minililim
Spopler Storess i luga o laupapa mo uʻamea, lua laina o moli i luga o le faʻaevaina o meaafale, o mea faigata o le kapeneta fatuina
Lilac Minililim
E ese mai i le faletaele, lea o le a pa'ū le ao, o le faletaele e le masani ai. O ona uliuli pito i lalo, teuteuina i "tautaliga" o moli moli, luga o le avanoa e matua i le kofe lanu Lanu uliuli e faʻaititia ai le tulaga o le tulaga. Faafetai i se uaea maeʻa uma uaea, o le makonolosi o le makonolosi na faia o ia lava puʻupuʻu ma faʻatulaga i le va ma le itu taumatau ma le lua fata e lua ma se nofoaga mo le lua fata.
Lilac Minililim
Ata V.imisminieva

Manaia le ofo i le vai manava o fualaʻau fualaʻau fualaʻau fualaʻau fualaʻau o le pamu o le pamuta. Tuaoi ma se faʻata e faʻailoa mai ai se manatu le mautonu ma le le masani ai i totonu o lenei teuteuga fofo

Lilac Minililim
Ata V.imisminieva

I le pasia sone sa i ai ni ata mo atavali. O lenei faamoemoega i totonu o le uila i tafatafa o le potu moe na fuafuaina e le pito i tua. Juicy deceaves panels manumalo foliga i luga o se pogisa sukalati puipui

Lilac Minililim
E matua talafeagai le tatalaina o se ie puipui i le umukuka: ia tatalaina le faitotoʻa o le faapaologa poʻo le liliuina o fugalaʻau, e le tatau ona alu ese ai, e faʻamatuʻu ai le faʻaseʻe ai le filo. O le faʻataʻamilomilo vali o ie pupuni e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o filo o fale taua e tolu mo lenei fale o le fale-lilac, pipili. Sui le tasi ma le isi, latou te faia se melanging lanu lanu, e le faʻaititia atoatoa i soʻo se mea o nei punavai lanu
Lilac Minililim
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Lilac Minililim
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

I le taimi muamua, e leai se mea e sili ona faʻaalia ai le faia o le fale fou e le o iai, e le tatau ona toe toʻesea mai sininalilism o loʻo masani ai i fale ua masani ai. Ae peitai, faʻafetai i le tusiata ma mamanu, o le mamanu na pasia i luga o se tulaga sili ona aoga tulaga ese: O le Crowy Styletic Squarity suia ma le pule pule pule.

O se aiga o le tolu (matua ma afafine-tamaiti aʻoga) mauaina se fale mautotogi i le iva iva fola o le 17-faleoloa fale. Talu mai le siitaga lea e mafai ai ona le toe faʻavasegaina, o le faʻatulagaina o le malaga fou na tuai atu, o lea na lava le suʻeina ma le sui manatu o le taimi.

Missingalist Classic

Lilac Minililim

O le loloto o ata o Tailcases na faia o Mywall (3.91.1.1.1 m) i le potu malolo faia ni mea taua se lua O le vaega atoa o meaafale o lenei potu e fetuunai mo latou. Hall Court Court Lagolagoina le naunautaiga o le faaupuga, otootoina le vaega 'ai o le potu' aiga. E le feteenaʻi le potu o le kissonismes. O le 'eseʻese potu e le feteʻenaʻi ai le faʻatulagaina o vaega o le potu e sili ona faigofie, ae o le faʻaititia o le agaga.

E tusa ai ma le uluaʻi tulaga i totonu o le fale mautotogi na toetoe lava leai se matagofie o fofo o fofo: Mai le alatele o le sese pepa, o le avanoa o le potu malolo) na tatalaina ai le potuolaola, ma i totonu o le mamao, ua suia i le itu taumatau ulufale i se faletaele tele. O le tusiata e le naʻo le totonu ma le manino ma manino galugalu, ae na faia foʻi se ituaiga o transverse esfilade i totonu.

Matou te faʻaaogaina le potu malolo o le lumanai, na siitia ai le tamaʻi potu, o loʻo tuu ai ma le vaeluaga o le potu mai le auala Ala, ma le ituaiga o faʻavavevave "latalata i le sikuea. O le ulufale atu i le umukuka-laulau na i ai le faafeagai o le auala fou i le potu malolo, ina ia toetoe lava a le axis o potu e lua. O le faitotoʻa lima e tasi i le Logginia na suia i se lua-mafaufau, faʻaletonu le poloka faamalama ma le faʻatuina o le faʻamalama Farani (o le tagata taʻavale i lalo o le potu, ma latou te le afaina ai i le tulimanu o le potu, ma latou te le afaina). Faʻalauiloaina i luga o le tasi Axis "Nanuunina" fa faitotoʻa, lua potu, sivaleu loggia ma le fagota. Se tutusa tutusa o le fausiaina o le fausiaina, o se faʻailoga ua nono mai i le maota o le tusiata ma o loʻo aliali mai potu o aso nei. Matagofie e ala i Maimoa i avanoa na aga fiafia tagata uma mai faitotoʻa i le umukuka ma le potu malolo na filifili e toesea (e ui ina vaeluaina i totonu o le potu malolo.

Luma i luma

Mafutaʻi ma toetoe a leai se fofo o le umukuka o le umukuka na suia e se lautele "abron" mai lilac fafie. O se pupula lanu o le apu a le afu e vaʻai i ai siliva e faʻaaoga ai se metallic tosoina o se paipa o le paipa. I itu uma e lua, o lenei ituaiga teuteu teuteu "vaega" flank White Srings Chitts. O le uluai "Apron" e foliga mai e feoai i le taualuga, vali i luga o le palapala teisi o le tutusa leo. Le masani ai tuʻu le vaega o le umukuka i luma mai o le isi okela: I le itu tauagavale o le faitotoʻa o le kapeneta o le kiona maualuga o le paepae ma le uafu i totonu Afai e le o ni kapeneta papaʻe i autafa o le anoa, o le faʻatulagaina o meaafale mea tau mea i totonu o le umukuka e mafai ona faʻatusatusa i le nofoaga o le taʻaloga taʻalo i luga o le laupapa. Faʻaopoopoina lenei mea teuteu o le fola o le fola i totonu o le rare lilac checkeleton ma le ie puipui o le suauʻu, "e foliga mai o le faʻamalama, o le faʻamalama e foliga mai ua faʻalauteleina e le fola.

O le vaaiga i le potu malolo tatou te faʻamamafaina le tuʻu i ai le tuʻu i ai meaafale. I lalo o le taualuga o loʻo taofia ai le faʻamamaina o laina. Afai e te vaʻavaʻai i le potu malolo i le itu o le umukuka, o le faʻamoemoe o le a tele na tipiina i se pouliuli vaega, o se faʻaopoopoga i le fola. A le iai mo le tulaga o le fanauina o puipui, o foliga mai ua amata mai le faitotoʻa puipui na avea ma sulufaʻiga ua maua toetoe o sosoʻo lea ma le tuʻufaʻatasia o le fale mautotogi. Ae o le avanoa i le va o le umukuka, potu malolo ma o le ulufale atu i le vaega tumaʻoti o le fale mautotogi na tuuina atu le ituaiga sao. O lea la o lana vaega o le vaʻaiga, na fausia mo le faʻamaumauga o le faitotoʻao le potu malolo; I le isi Pa o le umukuka ma le felauaiga o le fale-i totonu o le kapoti; faatasi ai ma le lona tolu-tolu kanesa, nana le ea o le pito o le faletaele sa iai; Mai le kuata-portlol (2.41.1.1 m), mulimulitaʻi i potu o le tagata lava ia.

O le ulufale atu i le sone tumaʻoti o loʻo muamua i se puʻupuʻu puʻupuʻu. E le mafai ona i ai se talatala faalilolilo e ala i le pulega, ona susulu lea o le faitotoʻao le faletaele, ona ua pupula aʻe i le laina vata i le tasi lanu ma ia (filemu).

I le Malo o le Tupu Itumalo

Lilac Minililim

I le potu o le tama teine ​​pule le malosi o le malosi o le uliuli ma paʻepaʻe. O le kesi ua manatu e amanaia manaoga o le tamaititi aʻoga xxiv: Mo tusi, komepiuta, primen ma pepa, o loʻo manaʻomia (lautele (lautele (lautele (lautele (lautele uumi, umi umi o le-7m, umi umi O le puipui ma le faamalama- 3, 2m). E faigofie le faʻatulagaina o mea toleniga i luga, agaʻi i le nofoa i luga o uili i luga o le laulau (e mafai ona e aveina i se togafiti o le faleuila o le faleuila). EmPlillers, pusa ma niches. Ina ia saʻo le faʻafiafiaina o le laulau i le pito o le potu, o le mafutaga faʻavae e taʻu mai ai se pepa "mamanu" i lana ufiufi, aveese i luga o le nofoaga. I le avea ai o se mau i le itu o le faʻaauau o le faʻaauau o augatupulaga, e foliga mai o se upusii mai le vineri fanua, ae o loʻo tusia i le vaipuna o le faʻaupuga a le Farani.

Lilac Minililim

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

O le mamanu o le fale mautotogi e le tatau ona taugata tele - e tele mea ma mea o le gaosiga o le aiga i totonu o le fale, o le tele o mea tau gaosia. O le lelei o le fausiaina na mafai ona faʻaolaina ai i matou mai le faʻasaʻoina o tagata fai pisinisi ma galuega. Faʻaititia le tulaga taua ma le faʻatulafonoina o le fola o loʻo faʻalauiloaina e se manaʻoga faʻapitoa. Mo le tulaga muamua, sa manaʻomia le tuʻuina o poloka o le ventiplation system, o le lona lua e fesoʻotaʻi ma se foliga o le toe faia o le umukuka o le umukuka. A maeʻa uma fuafuaga "o le feʻaveaʻi" i le tulimanu o le umukuka, o le nofoaga ua seepi e manino mai, talafeagai mo le fufulu. Fesootaiga toso mai se faletaele oso i lalo o le fola. O lenei mea na aliali mai i le postaum maualuga 18cm, lea e ala i le alatele ua matou siitia mai le taʻele o le neon matapogi poto. E faapena foi, o se vaeluaga i luga o le ogaumu: Ona o lona i ai o lona maota, o le faletaele e tatau ona faʻatulagaina se ogaumu i lalo o le umukuka, 24cm).

Tusiata Tatyana Solovyva, Designer Gali Kerisimasi

Taua tuʻu i lalo le tulaga o le tauluga ona o le ea o le ea o le suavai o le sapalaiina o le sapalai ma osofaʻiga o loʻo iai i luga o le vaega o potu taʻitasi.

Faʻafetai i le au tusitala o le poloketi "faʻaititia manaʻoga", na maua ai e le au talimalo le faʻapolofesa ma le mauaina o le tagata o le dewellang i luga o le 'afa. O le faigofie tele metotia na faʻaaogaina i le nofoaga saʻo i le nofoaga saʻo, tuʻuina atu se fale mautotogi o se igoa igoa.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le nofoaga faʻatau "stockmann" mo mea e mafai ona maua mo faila.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lilac Minililim 12806_13

Architect: Tatyana Solovyov

Designer: Gali Kerisimasi

Matamata i luga

Faitau atili