Matagi o Suiga

Anonim

Suʻesuʻega o le maketi masini masini maketi: Ituaiga o masini ma o latou ata o foliga, mataupu faavae o gaioiga, faʻataʻitaʻiga ma faigofie foliga

Matagi o Suiga 12809_1

O le a le mea e fai i ofu mama pe a uma ona fufulu? Tele o tagata faaauau pea le "Teuteuga" O Le Falevaʻai I Fafine Maumalie, Te.D. Ua oʻo i le taimi e gagau ai stereotypes, ona o masini e faʻamago e mea ua uma ona faia.

I Europa ma le Iunaite Setete, ua umi lava le avea ma masini matutu ma tagata tausi. Latou te felagolagomaʻi ", ma e leai se tasi o le a faʻaleagaina sea galuega o loʻo tu ia tu ia E mamao lava le satelite. I luga o latou faʻatasiga, e toaitiiti tagata o loʻo mafaufau, ma o le mafuaʻaga autu o le leai o se avanoa i totonu o tatou tamaʻi fale mautotogi. E le gata i lea, o nisi na ona le masalosalo o le ufiufi e mafai ona matuatuisi atu i se isi itu. E ui lava e te ioe e te masani ai i le lalagaina i le fale matou te le mafai. O le masini mago o le a aveese ai le faamalosia o le "dector elemene".

Kapeneta po o le talipalau?

O le toatele o le "dryers" tuuina atu i luga o le maketi Rusia - drums: T 7744 F (Miele, Siamani), VDR 07 LB (Ardo, Italia), AWZ 8676 (Whirlpool, ISA). I fafo, latou te pei o le fufuluina masini, ma o la latou elemene autu o le au talipalau. Ae o iai ni masini ma se faʻatulagaina o mataupu ma se faʻataʻitaʻiga - mo le tali a le faitotoʻa, DC 7171 (o lo o fai ai Suʻega o se ofu masani. Mo le isi mataupu, o pito i lalo o vaisu i totonu o le polokaina o le talipalau ma le tutusa e fasi le ea mafanafana. AB Faʻamagoina lavalava poʻo ni ofu uila na o le tautau i luga o tautau ma feula ese.

Matagi o Suiga
Electrolux
Matagi o Suiga
Electrolux
Matagi o Suiga
Taeina.
Matagi o Suiga
Ardo.

O talipatu e lelei i latou e sili atu le aoga uiga mo le faʻamamaina o ie ma le faʻagaioiga lava e tupu vave. E ala i le ala, o le faʻafitauli o le faʻasoasoaina o le Drum masini e le o le le mafai ona foia. A iai sau masini fufulu, e oʻo lava i le vaega sili ona fetaui o le a mafai ona e mauaina se nofoaga mo le "faʻamamaina" - O le tagata faigaluega faautauta i luga o le masini fufulu, ma E aliali mai se koluma ma le maualuga o le 170 cm. Ma le "soʻotaga tumau" masini o faʻafitauli e le tatau ona tulaʻi. Muamua, tagata gaosi oloa taumafai e gaosi mea i se tasi sitaili, ma le lua, mago iunite i le tele e fetaui lelei ma mea taua o le fufuluina o masini (pe a 85608M). A faʻapipiʻiina, ia manatua le mamafa o le mamafa o masini i luga o le averesi o le 50kg. O le faʻapipiʻiina mo le faʻapipiʻiina o le a faʻatau ese ese, talu ai latou masani ona aofia i totonu o le pusa. O o latou matata e eseese e fuafua lava i le kamupani ma ituaiga. E mafai ona e mauaina le fesoʻotaʻi elemene mo le 400 rubles., Ma oloa mo le 2-4 afe rubles. Ua televave i le toe faʻafouina o le fata mo ie lino. Afai o le avanoa e mafai ai ona e tuʻuina se "faʻamamaina" i autafa o le masini fufulu. O le fausiaina o filifiliga uma e lua o loʻo faʻalauiloaina muamua i le faigofie o le sifi ie lifi. I le auala, o le talipalau o le talipalau "ua fuafua i le averesi mo le 5-6 kg o ie lino (pei o le utaina, e pei o le fufulu masini, e fuafua ile ituaiga ie).

E mafai ona utaina lemu kapeteni i laʻasaga laiti - pe tusa o le 3.5kg, ae o le a le mea o ana mea. Mo i latou, o le isi tulaga e mafai ai ona tutusa le mafaitaula i le laina lino ma le umi o le 15m. E lelei le kapeneta aua o le ie lino e le mafai ona tupu ma mea mai mea ma mea manogi o le a mago atoa, talu ai e leai se afaina o le mafaufau. E iai tulaga o loʻo toe foʻi mai ai le aiga mai le savaliga i lavalava susu. O le faʻamagoina o le faleʻoloa o le a avea ma mea moni a le teine. O le mea e mafai ona faʻafetaia le masini ma ma le faʻafouina o mea - latou vave aveʻesea le manogi. O mea moni, e le lauiloa kapeneta ona o lo latou itu (tusa o le 1756560cm) ma le mativa galuega. O lona uiga, e le faigofie le faatauina atu o latou. O loʻo latou i ai i le tele o mea e fai i le vaega o loʻo fai ma faʻapitoa i lavalava, pei o le toe o.

Matagi o Suiga
Ata 1.

Taeina.

Matagi o Suiga
Ata 2.

Taeina.

Matagi o Suiga
Ata 3.

Whirlpool

Matagi o Suiga
Ata 4.

Mimiti.

1. O le Cry Coang DC71171 (DEOO) e faaauupegaina i le tolu faasee polokalame: "masani" (65C), "averesi") Le umi o le matutu - 120 minute. O le potu e aofia ai se toʻotoʻo mo tautau, o le seevae o loʻo tu ma totigilima fata.

2. A o faapipiiina le masini mago i luga o le masini fufulu, e mafai ona e faʻatauina le Mauga, e mafai ona faʻaogaina ma se talafeagai toe litaea moli mo ie, pei o le HSS105 (Desto). O le fata o le a faʻafaigofie ai le faʻagasologa o utaina ma faʻapipiʻiina le mea faigaluega. O se tagavai faapena e faigofie ona filifili e filifilia mo soʻo se tuʻufaʻatasiga o masini.

3. O le afz 8676 (Whirlpool) o le Sporaaratus o le sili ona manino itu taumatau-kolol hatch.

4. O le faʻataʻitaʻiga o le T 7000 faasologa (mimiti) i ai se ato mo se faʻamago lemu o mea.

Manatua o le Fale talipatau, ma le kapeneta o "leotele" lava, lava ma e le mafai ona faʻatagaina oe e moe lelei: o le leo e tusa ma le 30 db). Ioe, ma o le "manaʻo" latou te lelei - i le averesi 3 kwh.

Masters mo lima uma

O le igoa o Detorging Detices tautala ai ia lava. Toeitiiti lava o ituaiga o mataupu o loʻo i ai ia i latou, o le tele o vaega tutusa e oʻo lava i mea vaivai ma le paʻu. Sue le mulimuli e sili atu le faʻaaogaina o le polokalama ma le puʻupuʻu taimi, ma e le tatau ona vevela le ea. Mo le faʻamamaina o oloa mai fulufulu mamoe, o mea o loʻo avea ma mea e masani ai i ato faʻapitoa. O loʻo iai i se masini mamago, o le ie uma e faʻamalosia ai le mafanafana ma sili atu le manaia i le paʻi (e le manaʻomia le faʻaaogaina o soʻo se vailaʻau o lona uiga). E maua e mea a Ammakroy mea le lelei tele, tusa lava pe o le a le umi o le taimi latou te fefiloi, aua o le faʻagasologa o le faʻamago "tuʻituʻi" le tele o sisi.

Afifi ma mago

E mafai ona e mago lavalava i totonu o le fufuluina masini ma mago-stal-stand161s2 (SMAGG, Italia), WDI 120 L (ARDO), WTRM (ARDO). E i ai se fesili talafeagai: a iai ni au masini, aisea na faʻatau ai se mea e fai ai se isi masini? O le mea moni o le fufuluina-mago masini e le mafai ona mago ai le tutusa lino pei o le tagamea ma le fufulu, talu ai o le matutu e manaomia tele o le poprum. O le a vaʻaia, a maeʻa ona fufulu, o le a e maua le tolopoina o le afa o mea ma faʻamago i nota o loʻo vaʻai, lea, e le fetaui. E le gata i lea, e leai se ituaiga o polokalame pei o le talipalau o le talipalau ". O loʻo iai pea, o le galuega autu o le tuʻufaʻatasia o le faʻaputuputuina o le fufuluina. Ua talitonu e mamao le mafai ona faia ni masini maualuluga ma le vasega matutu o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le galuega. Uma masini e masani ona aoga. O masini mamago e tele maʻea, o loʻo taʻua ma le faʻaeteete le aano ma maua ai le sili ona faʻamamaina o le faʻamago mo se ituaiga o mea. O le tau o fufuluina ma faʻamago masini pe a faʻatusatusa i le "tutoʻatasi o" masini faʻateleina e tusa ma le 30%. O loʻo i ai i latou ma tau faʻatauvaʻa e tusa ma le 100 afe afe o rubles.

O nei faʻaputuputu e le mafai ona matuā matutuʻua, latou te taofia lelei le fausia o le puipui: moega ie lino, sasaina pese, jons, T-sperts i ai .p Ina ua uma ona nofo i le masini mago e le manaʻomia i uʻamea. O isi vaega e sili atu le fesoasoani e sili atu ai le tausiga o ou lavalava. Fai mai, O le polokalame "Road" Faʻatagaina oe e faʻamama ai mea mai le pefu ma le fulufulu manu, faʻafou ma faʻamalu le ie.

A o ni tiute tuʻutuʻuga o mea faigaluega, o le itu faʻaonau o le folauga o le forum e tuʻuina atu polokalama tele mo le filifilia polokalame (e oʻo i le 15). O le tasi filifiliga o le setiina lea o le taimi faʻamamaina poʻo le taimi na manaʻomia ai le susu o mea. Mo le mataupu muamua, e te faʻamatalaina le taimi faʻavae i luga o lou lava malamalamaaga, ma e i ai le avanoa e le fiafia ai pe faʻaleagaina lavalava. I le lona lua, o le a e alu ese mai le taʻavale ofuvae ma se pasene o le susu o le susu: "I lalo o le uʻamea" (5% le le fiafia). O polokalama ua fuafuaina e fuafuaina mo ituaiga eseese o ie (cotton, fulufulu, flaxth, sythhetic idr), faʻapea foi ma ituaiga oloa (mitiafu, i fafo. E tatau ona e filifili le mea manaʻomia.

Matagi o Suiga
Ata 5.

Lole

Matagi o Suiga
Ata 6.

Whirlpool

Matagi o Suiga
Ata 7.

Selemen.

Matagi o Suiga
Ata 8.

Electrolux

5. Otometi faʻamamaina masini CSW 105 (lole) o le le talafeagai 5kg tagamea mo le fufuluina ma le 2,5kg mo le faʻamago.

6. O le afz777 faʻataʻitaʻiga (Whirlpool) o le 7 ma le 4kg, ma le tasi. E mafai ona puipuia ni masini e puipuia ai le puipuiga.

7. O le mataga o tagata gaosi oloa o masini faʻamago masini ua gaosia ma le utaina fofo o palasitika. Naʻo ni tuʻusaunoaga pe a pei, pei o masini mumū, faia i ipu tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le WT 46s512 e ala i le faʻataʻitaʻiga (SIEMENS). E ala i lenei "faamalama" e mafai ona matauina mo le taotoga o le masini.

8. O le tulaga faʻapitoa, pei o le eletise, faʻataga oe e faʻamago i fale talimalo ma seevae, faʻamaumau lelei pe a suia le talipaʻu.

O le lelei o le "talimalo" faʻamamaina e faʻalagolago tele i le mamafa o le ofuvae i le masini fufulu. O le maualuga maualuga le fua faatatau, o le sili atu le mamago mea e paʻu'ū i le faʻamamaina ma le itiiti ifo o le taimi e alu ai i le faʻamago. I le faʻataʻitaʻiga mulimuli o le fufuluina masini, e mafai ona tupu le soli i le 1600 rpm, pe a maeʻa le susu o le 45%, ma le 1000 rpm, pe a ma le 1%. O le tele o le vaʻaiga e taua foʻi: nai lo le tele o avanoa, o le sili atu fua avanoa i le va o mea uma o le a matutu. Lea o le lelei ma le saoasaoa o le matutu i le taimi e le i suia mo le leaga, mulimuli i le faʻamamaina o faʻamama mo le aoina o le pefu o le ea.

O le a le mea na fai?

O le tala i fafo atu o le au taʻalo "e pei o le fufuluina o masini ma luma o le avega, naʻo le fofoa. Peitaʻi, e iai tuʻusaunoaga, o le WTE 86303 Oe Model (BOSCH, Siamani) e faia i tioata. O le mea faigaluega autu o "mamago", pei o le fufuluina masini, o le lau kesi (na o le sili atu nai lo le fufuluina). O le lingerie ua utaina, ma ua amata ona feoai. Ae o le saoasaoa o Ghis- 50002 / Min (fuafua i luga o le tisu). I le taimi lava e tasi, o mea o lo o tuʻi ai le tafe mafanafana (50-70 °, e ui lava, mo se faataʻitaʻiga, ma le vevela o le ea.

I lea taimi, o le Drump taofi ma amata ona liua i le isi itu - O lea e itiiti ifo le ofuvae. Ae i masini faʻamoe ma nisi simemers faʻataʻitaʻiga (Siamani), pei o le WT 46s5s512 i, o le DAPER e le mafai ona pamu i luga o le auala e valu. O lenei filifiliga e sili ona manaʻomia ona e puipuia ai le drive mai le sili atu, aua ma le toe faia o le gaioiga e sili atu ona vave.

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le DOMM faʻataʻitaʻiga i tuutuuga o tulaga lautele, o loʻo mulimuli mai: mai le potu, o le masini e ave le ea ma vevela i totonu o le aiga o lavalava. Le ea e mitiia susu mai ia, o le ua aveese.

Drum "masini mgo"

faamoemoe

Faʻamago e tusa ma le 1.5 itula;

sili atu le malosi (e oʻo i le 6-7kg);

Tele Modes e faʻatagaina ai oe e filifili le sili ona talafeagai mo pisu poʻo oloa.

Miscuses

O le fale mautotogi e manaʻomia se eseʻese nofoaga i le masini;

E le mago uma ie.

Mamago masini susu

faamoemoe

E le manaʻomia e faʻamamafa se nofoaga mo le faʻamago ma liti;

Faamago e tusa ma le 1.5 h.

Miscuses

E mafai ona e faʻamamaina na o le afa o mea mai le maualuga avega mo le fufuluina;

Faʻataʻitaʻiina o faʻamaumauga, ma o lea e faʻaititia le faʻatuatuaina o le masini;

Le aoga le aoga nai lo lena o le talimalo "Dryers".

Kapeneta

faamoemoe

I le taimi o le faʻamago, o mea ei ai le tulaga faalegata, ma e oʻo lava lava o le a le mafai ona faʻaleagaina aʻiaʻi a le malo;

E faigofie atu i seevae matutu ma pulou.

Miscuses

o le siʻitia o le faʻamamaina o taimi (e oʻo i le 3h);

se laʻititi le malosi (tusa o le 3-4 kg o ie lino);

ni nai polokalame, o lona uiga e faigata ona filifilia le faiga sili ona lelei;

Taua vaega.

Ae o fea e alu ese ai le susu i le taimi o le matutu? O le tali i le fesili lea na mafai ai ona tatou vaevae faʻatasia i ni vaega e lua - o le a le ma le faʻamalosi. Mo le tulaga, o le vevela ea e maua e ala i le faʻamalosia o le sami i fafo atu o le potu. Mo lenei, o le masini ma se springble paipa e fesoʻotaʻi i le ventiplation pusa, i luga o le susu ea susu. Peitaʻi, o lenei ua seasea masini, e tele ona mafua ona o manatu faʻapitoa (le i ai o paipa faʻaopoopo i totonu o le potu) ma le le mautonu o le nofoaga o loʻo iai i le nofoaga.

I le tulaga lona lua, o le ea na alualu i luma i le va o le galue o le pito i luga o le mea faigaluega ma le vevela o le vevela (o le susu ua maligi o le laualuga o le mea mulimuli). O lenei faiga galue e pei ona taua i lalo: O le ea mafanafana, na ulufale mai i le susu mai lavalava, pa'ū i luga o le vevela vevela, o se tamai pusa e totogi ai le vai malulu. O iina, ua faʻasusu le fua, ma ua fau se vai o le tuʻuga o le vaipuna (poʻo le pamu patu i totonu o le pusaaila). Mai le spaar, o le vai e tatau ona toso mai i le taimi nei. I le avea ai o se tulafono, o le taʻavale e faʻailo mai o le taimi lea e tuu ai le koneteina.

tusi

Aua le fautuaina le tuʻuina atu i masini mago, faia le paʻu o paʻu, pei ona leaga.

E le mafai ona faʻamama mea mamago i le faila (i.p.) Afai o le atigi ua faʻaleagaina.

E le tatau ona tuu i le masini mea o laei e feagai ma afi mumu

Aua le faʻapipiʻi ni ata uliuli fou faʻatasi ai ma le malamalama. I luga o se pito pogisa o le ai ai o le a sili ona fiafia tele i mea o isi lanu.

Faʻailoga faʻailoga, faamaoti mai i luga o le ofu o lavalava

Matagi o Suiga
Matagi o Suiga
Matagi o Suiga
Matagi o Suiga

O le ea mago ua malu, ulufale i le talisua, ma o mea uma ua toe fai seia oo i le fefe e taunuu i le taua faʻapitoa (mo le le faʻamaualuga o mea ma le ea ua tutusa ma le ea. O loo faaauau pea le gaioiga ile 1. O kapeneta o kapeneta o lo o faigofie uma ona matua. O se faʻaliliuina o le faʻalumaina o le masini o se tagata fiafia ma le sefulu: o le muamua na alu i le ea mai fafo, o le lona lua o lo o tuʻuina atu i le ea. O le ea susu na tuua ai le ventipela. O nei masini e le faʻatagaina oe e faʻavaeina le tikeri o le manaʻomia mago o mea pe filifili le faiga mo se ituaiga faʻapitoa o ie. Taʻitaʻia e lou lava poto, e mafai ona e setiina naʻo le faʻaitiitia taimi ma le vevela. O le umi o le faiga e tusa ma le 3h.

Taua Tekonolosi

Tagata gaosi oloa e le faia ni masini mago ma masini ma isi makaʻesega ma fou tekinolosi. Ae o isi taimi latou te o ese ai mai tulaga faatonuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Uron Audsbil II (Pactrolux, Surden) ma WT 462 e (Siemens) ua lata mai i le taimi o le 7kg. Serive T 7000, t 8000 ma le T 9000 (Mile) o loʻo faʻaogaina i ato faʻapitoa o loʻo faʻamaloloina i le faʻapipiʻi pu. O mea (seevae, meaʻai vaivai vaivai, sikafu, fofoa i ai. E le lelei lelei ua mago pei o se tulaga lelei Faataamilo i oloa o le a faʻamalamalamaina le ea mafanafana, ae o i latou o le a latou tumau pea e aunoa ma le gaoioi. Ato atopi3kg.

Bosch mafaufau e uiga i oloa ma le tama. Na tufaina le Wte 8630 o le OE o se mea faʻapitoa "i lalo o peleue". Le vaega muamua, i le maualalo o le vevela, o le "masini faamago" e le maua ai le sluff e pa'ū; O le lona lua e tasi i le masani ai mago le faiga.

Matagi o Suiga
Ata 9.

Ardo.

Matagi o Suiga
Ata 10.

Tolopo

Matagi o Suiga
Ata 11.

Taeina.

Matagi o Suiga
Ata 12.

Taeina.

9-10. O vaega o le puleaina o le mago ma le fufuluina o masini e leai se ese mai le tasi ma le isi. Ua i ai a latou tala po o tulafono o polokalame faigaluega galuega: "Faavae", "Mamalu", "Anapogi", "e faasaʻoina ai le faiga o iai nei.

11-12. O le faʻalauteleina o le ala o le Croning Hi115 (Fesili) e mafai ona faʻatauina o se faʻaopopo faʻaopoopoga i le masini mago. Ua fuafuaina mo faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi i le koluma. A manaʻomia, ua oʻo i le lima, ma pe a le faʻaaogaina.

Ua tatalaina e le eletise se mea lelei i le iquo. E sili atu ma sili atu le faʻaeteete nai lo isi faʻaputuputu, vaʻaia lelei lau poropopole ma faigofie o le a faʻaumatia ese ato. O le Drapy e ese mai i le vevela o le ea ma masini o le ea "galue" ma le steam: O loʻo tuiina i le potu ma ie lino i le va o filo ma toe faafoi ai le fibts ma toe faafoi ai le fibs ma toe faafoi ai le fibrs ma toe faafoi ai le fibs ma toe faafoi ai le fipe ma toe faafoi mai le fibs ma toe faafoi mai le fibs ma toe faafoi mai le fiker ma toe faafoi ai le fipe ma e toe faafoi mai ni filo ma toe faafoi i latou foliga Ae ui i lea, o lenei mafuaʻaga o le faʻaalia i le paga e le fou: Afai e te faia lavalava i le faletaele, liliu i luga o le vai vevela, o le ulugaliʻi o le laʻei mai laiti laiti. O le 'au o le isi mea e tuu ai: O loʻo vavaeʻese mai le tisu o le suavai o le manogi o le manogi, faʻapitoa ulaula ma le "manogi" o faleʻaiga ma le umukuka. O le filifiliga atoatoa lea mo le sapalaiina o mea.

O le isi fou o le eletise eletise eletise mo le fuafuaina o le "sauniuni" o ie lino. E faʻavae i luga o le vai mafai ona faʻatino le eletise eletise. A oe iloa, o le tele o vai e tinei ai, e sili atu lona faia fua o lana eletise. O le talipalau o tutusa masini faamago e aofia ai vaega e tolu: itu-mai le uamea, ma tutotonu ma palasitika. Lingerie tautua o se "Pule" i le va o uamea vaega. O le taimi nei pasi i le susu susu, o le filifili tapunia, ma o le faiga e filifili ai, faʻaauau ona mago pe leai.

Matagi o Suiga
Ata 13.

Taeina.

Matagi o Suiga
Ata 14.

Tolopo

Matagi o Suiga
Ata 15.

Tolopo

Matagi o Suiga
Ata 16.

Mimiti.

O le faitau Kapeneta e taua tele mo oloa e le tatau ona fufuluina, ae e manaʻomia le fufuluina, ma se faʻataʻitaʻiga, mo seevae ma pulou.

14-15. Lagolagoina masini tkf 7350 (14) ma tkf 7340 a (15) (Blomberg) o le Custonetion Ituaiga o nofo ai ma le 7kge ie. O mea faigaluega ua faʻaauupegaina i le 14 faʻamama polokalame, e aofia ai le matutu wolen mea ma le silik. Faapiletonu le amataga - e oo i le 19h.

16. Kolusek (fufulu ma faʻamamaina masini) polofesa mo le fale (maile) o se faʻapitoa faʻapitoa. Laititi o galuega fesoasoani - 20 tausaga (8h 5 aso i le vaiaso). Le Taleni Taleni mulimuli ane 48mi nai lo le masani i le 90min.

Matagi o Suiga
Muleele gaogao giele-dram-drum mea ma se convex "cellular" fausaga o le totonu o totonu. Ona o lenei, o le faʻamago faʻago pe a faʻamalosia atili. I le "Honeycomb" O se Airbag ua fausia, e piki lemu i luga o le ofuvae, ma o le umi "mama" i le ea tafe. O le sili atu o le mafai ona avea o "fesoʻotaʻiga" ma masini sili atu le mafanafana. Tatou fai atu, o mea laiti e mafai ona maua i le talipalau ma le moli. "Amata faʻatuai" o le a faʻatagaina le taʻavale a le taʻavale i se taimi talafeagai mo oe. Tele saogalemu saogalemu i toetoe o iunite uma ua saunia mo puipuiga mai tamaiti ma isiks.

Uma fou ma faʻaopopo le faʻateleina o le tau o "mamago". E ui lava e tatau ona faʻailoa ona o le matua faʻamago lea o le tekonolosi faʻago i le tau e le faʻatauvaʻa tele. O ituaiga uma e lua e tutusa i le averesi 20-30 afe o rubles. Peitaʻi, e mafai ona faʻatau le masini ma mo le 12 afe, ma mo le 50 afe rubles. - Tele e faʻalagolago i le pule o le gaosiga ma le faʻapitoa "faatumuina" o le masini.

Faitau atili