Tuʻufaʻatasia faʻamalama: Vaega operies, foliga faʻapitoa

Anonim

Faʻatasia Window Window ofp Vaʻaiga: O ituaiga o fausaga, faʻamaumauga faʻapitoa ma faʻagaioiga

Tuʻufaʻatasia faʻamalama: Vaega operies, foliga faʻapitoa 12813_1

Manaʻomia mo Windows i le aso e maualuga tele. E aoga foi i le malamalama malamalama, ma le tulaga o le vevela ma le faʻamalosi, ma le onosai ma le faigofie ona faʻaaoga. I se faʻaopopoga, e tatau i le faʻamalama ona foliga manaia, ona o se nofoaga taua o le totonu o le totonu ma le tusiata o le fale. O le mea lea, tagata gaosi oloa e saili ni auala fou e faʻaleleia ai le faʻalavelave i taimi uma. O le tasi o latou o le faia o faiga tuʻufaʻatasi.

Atamai tuufaatasi
O le tusitala o le poloketi A.skinsh

Ata k. Mankooma faʻaaoga e fevaevaeaʻi faamalama lata mai i luga o le palasitika, laupapa ma alumini. Peitaʻi, i le aso nei i le gaosia o faamalama pusa ma shishs, o faʻalapotopotoga o mea eseʻese e masani ona faʻaaogaina. O lenei inisinia faʻaiuga o loʻo fuafua e tuʻufaʻatasia ai o latou tulaga lelei ma le poto masani. Ioe, e tele faʻaoa o le tau o le faʻamalama, ae e mafai ai ona e faʻaleleia lona fesoʻotaʻiga. Mai le mafuaʻaga e tuʻufaʻatasia ai faamalama, o le a matou taʻuina ia latou foliga faʻatekinisi ma gaioiga faʻatino i lenei tusitusiga.

E manaomia e le Fanua puipuiga

Ioe, o faamalama pupuni e matagofie, ma e ui lava i le maualuga maualuga o le tau, ae le mo le tagata uma. Peitaʻi, o le tagata faʻaaoga e manaʻo e mautinoa o le a tumau le oloa mo le tele o tausaga. E mafai ona e faʻateleina le ola o le Windows, pe a e puipuia vaega o le Window ofter mai i isi mea, tetee i le susu ma le ultraviop, Faʻafetai, Alumininu.

Ufiufi ai mai le pito i fafo o laupapa i totonu o le uʻamea 'ie o le muamua uʻamea faʻapipiʻi o Windows o loʻo aofia i le taualuga (Ata). Lenei o le a feagai ai (ma e taʻua o totogi) faatino ni gaoioiga e lua i le taimi e lua: muamua, na ave le vai mai nofoaga o taualuga, ma lona lua, puipui vaega o le ilasoga. Mo le taimi muamua, o le Alminim totogi na faʻaaoga e Volux (Tepora) i le 1962. Faakei o le tele o le tele o latou oloa ma tagata gaosi oloa o le laupapa.

Manatu o se faapitoa

Fanua-natura, "ola" mea. Susu lona le fiafia, ae masani ona avea tagata faʻatau i le taimi tuai masalosalo masalomia o le umi o Winden Windows. E aveese nei masalosaloga, matou te tuuina atu le tele o finauga. Umia mea elemene na faia mai se inisinia faʻasologa, o maʻa ma le maualuga le malosi o le malosi ma punou. E mafai e le au tolotolo o vaefa o onapo mea e puipuia ai le laau mai le ATMspheric faʻaalia mo se taimi umi, ae na o le tulaga masani (tusa o le 1 taimi) ma ni taimi faʻapitoa. O le sili ona aoga auala e puipuia ai vaega laupapa i fafo atu o almininim ufiufi. O le tino faatatau o le tautua ola o ia oogā e sili atu i le 50 tausaga. I se faʻaopopoga, o le ufiufi e faʻafaigofie ai le tausiga o le faʻamalama i fafo o le faʻamalama ma ona o le malosi o la latou laina, ma maua ai ni foliga fou i foliga o le fale. La latou, e faʻapena vaega o le laʻau, a o le tautua o le a tele nisi taimi.

Andrei Levindovsky, Faapitoa faatonu o le kamupani "vaega o Kamupani Ruduspis"

Faʻalauiloa laupapa laupapa ma Aluminium Kiliki, o loʻo faʻaalia i totonu o le lotoifale maketi, e matua eseʻese lava. E ofoina atu e tagata faatau pei o "Bavarian Windows", "Will Triable", "Window Wibbig", Yulhofer (Siamani-Austria), Ru-Dupis (Lithuania), tulivae Fonster, Sweeb (Burgel), Uzededki (Poland) IDR.

Atamai tuufaatasi
Ata 1.

Galuega fafie.

Atamai tuufaatasi
Ata 2.

Galuega fafie.

Atamai tuufaatasi
Ata 3.

Rudapus

Atamai tuufaatasi
Ata 4.

Rudapus

1-2. O le sili ona taatele bintinininous Windows. O faʻafesuiaʻi o la latou gaioiga e toʻatele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tioata faʻataʻitaʻiga (galhofer) (1), o le Almininum faʻamatalaga o se vaega taua o le pusa ma ua faʻaoʻo atu i le fusi (2) Winder (2) Windom (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windex (2) Windom (2) Windex (2) Windex (2) faamalama o le pito i fafo.

3-4. E le mafai ona faalavelave i le faamalama o le faamalama o le faamalama o nei ona po nei o feoai solo. I lea tulaga, o le sash mafai ma tatala i totonu o le slotting mode (3), ma aau (4). Ae ui i lea, o lenei filifiliga e avanoa na o le tasi pe faʻapipiʻi matata.

O le sili faigofie o le faʻamalama o le faʻamalama ma le vaʻai e tasi, e na o ia, O le Almininum Faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pito i lalo o ona atigipusa (o nisi taimi e taʻua o le Bropper), aveeseina le timu) mai le timu i lalo o le pusa ma uta.

E sili atu le lelei le malosi o le puipuia o le faamalama i luga o le tulaga faigata. I lea tulaga, na tapunia le pusa ma le oso mai o le sash ua ufitia mai fafo ma sili atu tupe, sa muaʻi aoina i le faʻavaʻa e faaaoga ai le tulimanu faʻapitoa pe faʻapipiʻi faʻatasi.

Atamai tuufaatasi
Ata 5.

Winfin.

Atamai tuufaatasi
Ata 6.

"Tuputupu Ae Windows"

Atamai tuufaatasi
Ata 7.

"Selmidii"

5-7.Ce i le va o atigipusa o pusa ma le sash (5.7), faʻapea foi ma le va o le kuata ma le ata (6), e masani ona leai se faʻamaufaʻailoga. O le vai e pa'ū i totonu ua aveese i le faiga o le alavai alavai ma pu i le alminutum faʻamatalaga. O nei pu e tatau ona fufulu e le aunoa.

Alminim Diression o loʻo faʻapipiʻiina i le taimi o le gaosiga, pe a o le faʻamalama. Faʻapipiʻi i latou i luga o laupapa faʻamatalaga i auala eseese: O nisi taimi o le kelu spike spike o loʻo i lalo, ae sili atu ona faʻaaogaina faʻapitoa palasitika atoa (kiliva) poʻo le buivel) poʻo le au faʻapipiʻi. O isi ma isi e faʻasoesa i le pito i fafo o le faʻamalama. E manaʻomia le avanoa o le ventiplation o le tele o millimeters lautele i le va o laupapa laupapa ma le alumini. I lea tulaga, o le laʻau sili atu lelei ona maua le susu, e faʻauia mai le potu ma ea mai fafo, ma e tau le mautonu i lalo o le laina.

O nisi taimi o le Atimonim Profile e le na o se ie puipui-faʻamaualuga, ae o se mea taua foi le faʻavae o elemene, o le mea lea, mo faʻataʻitaʻiga o le tioata (pei o, i nisi o faʻataʻitaʻiga a Rudake. O lenei metotia o le nanaina o le tioata afifi ua mumu. A faʻaaoga e aunoa ma se silig -one Sealant: Aaomini Skill ma laupapa auiliiliga o le Soush o loʻo faʻaogaina i le faʻapipiʻiina o le faʻamau. I le ala, e talitonuina o lenei metotia e sili atu nai lo "susu": E leai se lamatiaga o le a tumau i le sone o le a le tumu i le suavai i le tulaga o mama.

I le malo o lanu

Alminin Deliliels o loʻo i ai ni mea faʻapitoa pe ua pisia. O le lanu o le Powder Sinamel o soʻo se RL RATAGUG. A o le le mautonu, e i ai se filifiliga talafeagai - masani le sili atu nai lo le sefulu tone. Fou, ma luga o valivali gaosi oloa aumai se penisione tenisi a tagata e te sefulu tausaga, o le moni tautua o le olaga o tamaitusi e silia ma le 20 tausaga. O le faʻauma e mafai ona toe faʻafoʻi, ae naʻo le fale gaosi tulaga, o le a manaʻomia se vaega poʻo le faʻauiga atoatoa o le fausaga.

Ina ia okaina Winden Windows toetoe lava o soʻo se ituaiga-taʻamilosaga, ova, na tupu ai.p. E le faʻalavelaveina i le ISO i o latou fesoʻotaʻiga alminuntum i luga: O Alininum Dirends e mafai ona punou i luga o le radius, mo le mea e faʻaaogaina ai taʻavale faʻapitoa. E moni, o fausaga faapena e mafai ona iai ni taugofie a le vaega o le osofaiga.

Sili atu steash!

Seʻia oʻo nei, matou te talanoa naʻo pupuni ma tagata e tasi. Ae i luga o le maketi maketi, oloa o faʻamaumauga, Lammin Ikkunu, Polofesa, Tivii (uma-Finolani), o Astonia) - Windopra) - Window) SATH. E le gata i lea, o le le mautonu o le pito i fafo i aso nei ua atili ai ona faia mai le Aluminum, tapunia le ufiufi mai le mea tutusa ma le pito i fafo o le pusa.

Atamai tuufaatasi
Ata 8.

Rudapus

Atamai tuufaatasi
Ata 9.

Rudapus

Atamai tuufaatasi
Ata 10.

Rudapus

8-10. Mo le laupapa laupapa o Cora (Rudiupis, 8.9), o se faʻapipiʻi o se laʻau alumini o loʻo i lalo o le puipuiga ma le paʻu i lalo o le fale puipui. Ua fufuluina Braga e le kamupani lava lea (10) ma le fesoasoani a le paolo vai faʻasaʻo le ipu. I le isi mataupu, o uʻamea faitoʻaga sili ona suia lava foliga o le faamalama mai le auala, lea na mafai ai ona faʻapipiʻi i totonu o le taulaga. Auznutri i le taimi lava e tasi taofi le matagofie matagofie o le laau.

O le fausaga maʻai (Finnish Ituaiga) O le SHAS o loʻo tutoʻatasi e le mautonu i le matasele i le pusa ma o loʻo fesoʻotaʻi e ala i le savali i le taimi e tasi ina ia mafai ona latou tatalaina i le taimi e tasi. Susuga (Suetena ituaiga) O le pito i fafo o loʻo tautau i totonu o le lotoa i totonu ma taofi lelei faʻaaoga Latchatchers. Aulelei ma faʻaoʻopuu faʻamalama matala o le Soush e faigofie ona faʻafaigofie ai ona fufulu le pefu i fafo. E tasi le tioata ua faʻaofi i se ipu tasi o le 3-68 mafiafia, ma i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa.

O le lautele o le Windows Box ma eseese ma Twodted Flaps e sili atu nai lo le EuroCon (i le taimi muamua e mafai ona oʻo atu i le 300mm, aʻo le o le lona lua o le 2 Isois o latou e le mafaamatalaina: Faʻafetai i le lautele o le king o le sami, o malifa o loʻo puipuia lelei mai le faʻaʻaisa. O le isi faʻaopopoga-le tutusa i le va o mata tioata, e faʻaititia ai le aʻafiaga o le restonication ma faʻateleina ai uiga o le faʻamalama (e oʻo i le 35-40db). I se faʻaopopoga, o le Poloaiga e mafai ai ona e faʻapipiʻi i le va o le va o tioata ma faʻamalama o le tauaso o soʻo se ituaiga, ma faʻatasi ai ua uʻamea foʻi na uʻamea.

Atamai tuufaatasi
Ata 11.

Gekoc

Atamai tuufaatasi
Ata 12.

"Selmidii"

Atamai tuufaatasi
Ata 13.

"Selmidii"

Atamai tuufaatasi
Ata 14.

Winfin.

11. O le atoa o laupapa ma le Aluminim e sili ona talafeagai mo le gaosiga o mea na fuafuaina e le kiona ua fuafuaina mo le tele o le kiona.

12. O le alualu i luma Windows o le Teteey ituaiga, o se tulafono, e iai se isi (hroproproof) fusi.

13-14. MA LE POTO (13), ma motusia (14) O loʻo avea ma fausaga ma mea atofaina o loʻo faʻatumuina i totonu o le totonu (laupapa) flat ma se faʻaluaina-paʻu paʻu.

Peitaʻi, e taua le iloiloina o le mea moni, pe a 'eseʻese stash faamalama mafai na o swivel (tatala naʻo le tasi vaalele). Le tutusa ma pe a tuueseeseina, ma ma se mamanu mafai, pe a ma le 2 tausaga o le a le toe laʻeina le lua, ae fa o tioata tioata.

Saczintrome i luga o le uamea

Pupuni, lea e faia ai le pusa ma le Soush i le Alumini ma e faʻaogaina ma teuteu teuteu laupapa laupapa laupapa, valaʻau mai le alumini-laupapa. O le Humarmlul Purgicity of Aliginum o le selau o taimi o taimi maualuga atu nai lo fafie pe pvc, 220W / (MK). O le mea lea, o faʻamatalaga autu o loʻo faia ma se siosiomaga o loʻo afaina, o lona uiga, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻi o posamimide-malosi-palasitika ma se vevela faʻatautaia o le 0.25W / (Mk). O le tasi Masterl Master o le 25mmm lautele ua lava e maua ai le atoatoa faamalieina o le faʻaaogaina o le puipuia o le puipuia o le vevela feololo-0. e tusa ma le tolu-potu PVC I totonu o le faʻauiga i totonu, faʻatagaina oe e ulufale i le Windows i totonu o se nofoaga o loʻo iai, gaosiga mai le tele o laʻau laʻau: Beek, Matheli, Mathees. Faʻatu i la latou faʻataʻitaʻiga metotia - o le Avalinim Proprict o loʻo i ai faʻapitoa (ivi), lea e faʻaofi i luga o le alavai. E manaʻomia lenei mea, talu mai le vaega o fafie i lalo o le faʻaosofia o paʻu o susu susu e suia ai o latou tulaga ma mafai ona faʻapipiʻiina, pe a fai e faigata ona faʻapipiʻi i le alminisum.

Atamai tuufaatasi
Ata 15.

Winfin.

Atamai tuufaatasi
Ata 16.

"Malosi"

Atamai tuufaatasi
Ata 17.

"Malosi"

Atamai tuufaatasi
Ata 18.

"Malosi"

15. Faʻateʻaina le vaʻa e aunoa ma le fesoasoani o le mea faigaluega.

16. O le laina o le ominini-laupapa laupapa e mafai ona valivali i foliga paʻepaʻe lanu paʻepaʻe.

17-18.PROPPROPINGEDED MA LE TASI (17) pe lua (18) O eseʻesega o le vai. I le mea na tupu, o le isi faʻaopopoga o le faʻamalosia o le polymide o loʻo tuu i le va o fafie ma le alumini.

Falemai ia foʻi faʻapena ona o a latou 'au taua e leʻo ni suiga tele i lo tatou atunuʻu. Alumini-Wooden Debilies mo nei faamalama e tele na faaulufale mai. O loʻo lomia e ala i le marnems o agnelli Metalli, Mamai, Vitralux (uma Italia). O le Fono Aoao o Mea Taua o loʻo faia e Sustorigram, Alwood, Showod Gardda (All- Lusia) IDR.

O le lelei o le lelei o le Alumini-Wooden Windows o loʻo faia uma o mea na faia o uʻamea, ma mea faigaluega (matalosi, tuʻituʻi, loka masini) e tumau i ai. O ia fausaga e matua fuafuaina lava ma pe faʻafefea ona sili ona fetaui mo le "widencreen" glazing. E tusa lava pe taua le latou tagata iligaʻo, e le faʻasolosolo ai le ola i le taimi, ma masini faʻaletonu. E le gata i lea, i le gaoi, o le boominim-laupapa faamalama e sili atu i laupapa ma palasitika.

Union of Plastic ma Almininum

Tuʻufaʻatasia palasitika ma almininum fausaga o ni ituaiga autu e lua. O le muamua o se palasitika o le faʻamalama ma fafo atu alminum linges i luga o le pusa ma le tipiina o le shish (anlougue o le laupapa eurowendid ma le alumini veneulation); Le lona lua palasitika faamalama ma se isi almininum flapon (o le alaloa o le Swedshi faamalama).

Atamai tuufaatasi
Ata 19.

"Malosi"

Atamai tuufaatasi
Ata 20.

Studiao Gardda.

Atamai tuufaatasi
Ata 21.

Studiao Gardda.

Atamai tuufaatasi
Ata 22.

Le tusitala o le poloketi R. Krussopop

Ata K. Manko.

19-20. I le faalagolago i luga o le pito o le pito i lalo o le tioata ma le faʻapipiʻi o le tioata-laupapa laupapa, tasi poʻo le isi tulaga o le 1m compolo.

21.velli ma isi mea faʻapitoa e naʻo le alu i le alumini vaega i totonu o pu i luga o le ufiufi.

22. O le faʻamalama o le Windows Gaosi e faʻaaogaina ai se Aleaminum Expomage, faʻatusatusa i le "olaga taimi" o le fale.

O le muamua ituaiga faiga o loʻo i le vaega o nisi o loʻo taʻitaʻia ai le alatoto faʻamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, polofiti (Siamani) e ofoina atu i luga o soʻoga mo le ituaiga o polofesa o le kube, kmmerling ma stracal, ma shea (Siamani) - corona tuli.

O le tulafono, o le laina e na o "lamatiaga" i le PVC talaaga, o lona uiga, o loʻo faia i le tele o lona laʻititi (uma i le afc. cormat intompol), Ae o isi metotia o faʻaaliga o faʻailoga e ma faʻataʻitaʻiga, lua-auala le lipine lipine. O le auala muamua e sili ona manaʻomia, talu ai o le fesoʻotaʻiga e faʻaseʻe, lea e mafai ai ona e taui mo le eseʻesega i le laina o le laina.

Manatu o se faapitoa

O le muamua faiga o le almuninum i luga o le faʻamalama ma le faitotoʻa PVC faʻamatalaga na faʻaalia i le 1992. I le taimi e ofoina atu ai i le augatupulaga i le augatupulaga. O le autu autu o alminum inges e teuteu. Latou te eseese mai i isi ituaiga o lanu faʻafilemu o PVC o taua tele e sili atu le saʻolotoga e filifili ai lanu valivali o monochrome ma le tele-lanu. Faʻaopopo i le maoaʻe "foliga" faʻamalama mai le PVC, faʻaleleia e le Aluminum, e iai isi lelei. Masani faʻafuaseʻi, e faigata tele ona hack, ma nisi faʻatusa e mafai ai ona tele lapoa nai lo le masani PVC Debules. E le tele ni tulaga tutusa o ni vaega tutusa. Muamua, aua e maualuluga le latou tau nai lo le faʻamalama masani mai le PVC; Lona lua, ona o le mea moni o le amio a le fuafuaga i lalo o tuutuuga o le arsh tau o Rusia e le lava poto masani.

Vladimir Kalabin, Technical School Custosi o Polofesa Togiola

O se filifiliga filifiliga o le palasitika ma almininim ofo rehau (Siamani), o loʻo tupu ai se mamanu ma le faʻaituau flap "2 + 1". O le autu (i totonu) Soush i le taimi lava e tasi e faia o le POLOKE PVC Desillilies faavae faavae faavae-mamanu. Nofofua-soush ua faaofiina i le tasi tioata o 5-68 mafiafia mafiafia. O faamalama e mafai ona maua ai le siʻitia o le puipuia o, ma i latou o loʻo fautuaina e faʻapipiʻi i fale e peigofie auala tetele. E tusa ma faʻaiuga o suʻega na faia e Rehau Accusts, o le aufaʻamatalaga o le felauaiga o le felauaiga leo o le faʻamalama mai le faʻavae-mamanu "e tutusa ma se tasi palasitika -Faʻa-faʻalua-mafiafia faamalama, o lenei faʻailoga e tusa ma le 28dba). I le auala, talu ai nei, talu ai nei, ua fautuaina e Yukuko se faʻafaʻasoa a le atunuʻu o lenei faiga.

Atamai tuufaatasi
Ata 23.

"Polofesa RE"

Atamai tuufaatasi
Ata 24pi.

"Polofesa RE"

Atamai tuufaatasi
Ata 25.

"Polofesa RE"

Atamai tuufaatasi
Ata 26.

Gekoc

23-25. I le affaikous system (23.24), o le sash e faia mai i se faʻailoga faʻapitoa pvc, ma o le pata e faia ai le taga o galuega. Opuututototototototo na faʻasao ona o le tele o le tele o tupe na faʻateleina ai le malosi, lea e mafai ai ona faʻateleina le lapoʻa o le vaʻa. O le Auclip (25) faiga o loʻo masani ai le tele o soʻoga e toe fai ai le otootoga o le autu o le PVC. Latou te fatuina se gaioiga teuteu mai le fogafale o le fale.

26. Ia faʻamalamalamaina le faʻamalama papala (yukko) mai le veka euroline talaaga faʻamatalaga ma se isi alminutum osh.

A itiiti e uiga i tau

O le tau o Windows e masani ona fuafuaina taitoatasi. A maeʻa mea uma, e faʻalagolago i le seti o itu o itu: pei o faamalama-sifini ma meaaiga, le faʻasologa o poloaiga, o le taimi o le faʻatinoga o le mea na faʻatinoina .D. O le tau o tuʻufaʻatasiga o fale na faia i laupapa ma le Aluminim e tele na aʻafia i le "Nationality" o le gaosi oloa Europa, 1.5-2 taimi sili atu taugofie i Rusia. O le i fafo atu o loʻo feagai ma le aluminum uma o le a faʻateleina ai le tau o oloa e le 30-60%. Tau mo ia Windows amata mai le 18 afe rubles. Mo le 1m2 (pe a fai o le mea autu o le pine). Vavaeʻeseina ma faʻauluu ma o se pito i fafo o le alminim o le a tau le isi 20-30% sili ona taugata. Alumini-laupapa Windows tu mai 65 afe rubles. Mo le 1m2. O loʻo feagai ma le PVC faʻamatalaga e Aluminum o le a faʻaopopoina i le tau o le 1M2 Windows 40-50% (I.E., ma le 1-4 e tatau ona totogi le itiiti ifo ile 14-4

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "KHOBBIT '," O le kulupu o kamupani "," manuia o aʻu ", Yukko, Reumani, Cariato, Rehuo Gardda mo fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani

Faitau atili