SOLELKA, CIR!

Anonim

O nisi ata o loʻo i ai nei vai o le vai o loʻo tuʻuina atu i le Rusia Heatting meafaigaluega maketi

SOLELKA, CIR! 12815_1

SOLELKA, CIR!
Chapepe.
SOLELKA, CIR!
CTC.

WIRBEX 20-200 (CTC) ma le o loʻo avea ma pusa uʻamea

SOLELKA, CIR!
Vaavaai.

VOTOLA 200 (Viessmann) ma Bimetal Vevel Exchange (Steel + Uaina Uron)

SOLELKA, CIR!
Vaavaai.

Ata 1.

SOLELKA, CIR!
Varllant.

Ata 2.

SOLELKA, CIR!
Nova florida.

Ata 3.

O le vai faaonapo nei o fuli boolers: Vitola (viossmann) (1), irovit i le tuʻufaʻatasia ma le manava vai vevela (rullant ruloda) (3)

SOLELKA, CIR!
Feola.

O le foliga o se masani masani a le leoleo o fafo atu o fafo atu o le suavai vai o le felelei roth e mafai ona latalata i fale nofomau - potu potu, potu potu i ai.p

SOLELKA, CIR!
Varllant.
SOLELKA, CIR!
Varllant.
SOLELKA, CIR!
BULERUS.

O taimi nei o le otometi o le otometi o le suavai o le suavai brolers mo le faigofie o tagata faaaoga e faia le siata

SOLELKA, CIR!
De dietrich.

Maualalo-vevela vai suavai boler gt 120 (dedetrich)

SOLELKA, CIR!
De dietrich.

Sa faʻaaoga e le masima o le boeir mai le tane ma suauu, lea e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu latalata i le potu o le boray poʻo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le eleele i totonu o le eleele.

Faʻavae i luga o le suavai suauʻu booler, e mafai ona e faia le lelei ma le lelei otometi faiga o le vevela ma le vai vevela mo se atunuʻu. Naʻo le taua aua le sese pe a filifilia le vevela o faʻafiafiaga i luga o le tiʻetiʻe.

O le leai o se kasa autu e mafai ai ona faia se galuega faigata i luma o le tagata atiaʻe: Faʻafefea ona saunia se atunuʻu fale ma le mafanafana ma vevela vai? Afai e leai se kesi paipa i tafatafa o le fale o loʻo i ai poʻo le o loʻo iai le tulaga o se lumanaʻi o le lumanaʻi, o se mea lelei e mafai e le kesi) tomai i totonu o le fale pe i luga o le upega tafailagi i autafa o. Talu ai nei ("IvD", 2009, №3) Na matou faʻatusatusaina le faʻatulagaina o afi afi ma isi mea e teu ai mo le suauu afi ma le borget fishritic soady. O le asō o le a i ai le vaega autu o le vai o le vai-suauu vevela na tuʻuina atu i le Rusia Heat meafaigaluega maketi.

Faaitiitia le aron labyrintha

O le tele o tagata polofesa fautuaina i latou e fiafia i luga o le suavai suauu, faʻatau se vevela o le freverator ma le uʻamea uʻamea vevela. E aoina mai vaega na fusia ma le tasi ma le isi ma le tele ma nila faʻapitoa. O le le le mafai le vevela o le vevela o se avanoa o se vaega o le afi o le Diesel Bellow, ma le tasi pe sili atu auala mo le vevela o le freenger e tolu, tolu pe fa o le nofoaga. O puipui o le ogaumu ma flue auala e malu ai le vevela o le malu (O le pamu o le vevela o le vevela o le vevela o le a tulia i le vevela o le vevela). O le vevela o le tauleʻaleʻa i le aufaifo o le boeir e maualuga atu nai lo le sao, pe a ma le 15-25с.

O le mea e faia ai le mea na tuʻuina atu i le uamea uʻamea aua, pe a mu le afi o le i ai o se tele o le sulfur, o se mamafa tele o le ogaumu ma chimney, ona o le uamea vave e mafai ona fausia. Ae o le palonei o uʻamea uʻamea o le vevela vevela e sili atu le mafiafia, o le faafanoga lemu, ma ua i ai le taimi e galue ai i le 25-30 tausaga, ma o nisi taimi e ola ai e fiafia tausaga - 50-60 tausaga!

Mai le faateʻa o le uʻamea uafu o se mea fausaga, o lona faʻateleina o le pipiʻi e tatau ona maitauina. E fefe i le faʻafuaseʻi ona faʻateʻi ai uta. O le mea lea, afai e te fuafua e 'ave lau aus-thoror biuler i se taimi mamao, faʻaeteete lelei le faʻatonutonuina o le tagata. O nei Boileras o loʻo mamafa ia tele ma o le cauldomeme, ae o nisi taimi e mafai ona e faʻaolaina i latou i se mea i foliga o vaega ma faʻaputuputu i totonu o le fale.

Vaega o suavai suauu boolers maua i Rusia boeruss, valel, viossmann, luko (o Siamani), frro (ctaatalia), cTro (fraeansia). E le gata i lea, e le mafai ona matauina oloa a Roca (SOPA), ACV (Belgium), Crance) ma isi tagata gaosi. Lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i le suavai e maua ai le vevela mai le maualuga-malosi o le malosi (maualalo-lilting) o le taimi o le irovit) ma Leganto). E i ai vaega fiafia i totonu o le maketi ma ma le vevela vevela fesuiaʻi mai le uʻamea uamea, o se tausiʻau ofo, faʻataʻitaʻiga, chopee. E tusa ai ma tagata faʻapitoa o le Lusia faʻailoga o lenei kamupani, o le mataʻaga o le vevela vevela e sili ona lelei mo le tufatufaina o vevela vevela, lea ua faʻateleina ai le punaoa o lenei ponaivi.

E mafai ona faʻatau se boiler ma le swel vevela fetufaʻi e galue ai i le inisinia Thopleer (latou te mauaina le tutusa biler kamupani). Peitaʻi, e manaʻomia le manatua o le a le tele o le a le itiiti ifo nai lo se masini i se vevela vevela o lafoaʻi uʻamea, talu ai o le saito uamea sili atu nai lo le uʻamea uʻamea. E masani lava o le averesi o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona lafoina 15-25 tausaga, ae o le koomea lelei Bonder uamea galue e tusa ma le 50 tausaga. Ae o tagata mativa uamea e taugofie, faigofie ona fefe i ai, e le fefefe ai i ni avega ua avetaʻaʻi (i totonu o tapulaʻa, e faigofie foi ona faʻatau atu.

Maualuga maualuga-lelei uʻamea polesi mo le susunuina o le suavai vai vai fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le CTC Okherer Unit Broulers e iai le laina faʻa-sela o le conlindrical combersiction. Stainless Steel Plug-I Cyllinder ma le Shishering luga o le pito i tua o loʻo fausia le tulaga manaʻomia o le gaioiga o oloa. O poloka na faʻatinoina le tolu-auala faʻavae o le tauemu kesi, na faʻaaoga ai ni vevesi faʻapitoa. O le suavai o le lelei o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le 98%, ma le risosi, o le faʻatupega faʻapitoa i Lusia, o loʻo i le tulaga atoa o le 50 tausaga. E iai le vevela o le vernalmannmann, o le vevela o le vai, o le vevela o le vai, o le faʻaoʻo atu i se mea fou o le vevela bimetallic debile: O le tasi, o le isi, o le uamea. O se faʻamatalaga le fiafia o le ai ai, e tusa ma le molimau a le tagata gaosi oloa, faʻaitiitia le malosi o aʻoaʻoga ma faʻateleina le tautua o le polero.

O le a matou aau i vai mafanafana!

Tele taimi, o tagata fai pisinisi i luga o suavai suauu sapalai i le tasi-mataga mamanu. E leai ni elemene o le DHW system. O le vai o loʻo vevela i le tane-taʻavale (biiler), i totonu o loʻo i ai se mea e mafai ona fesoʻotaʻi i le boular vevela i le boair (mo se aiga o le lua tagata e manaʻomia le 100l). E ulufale i le tane mai le vai malulu o le vai o se fale o se atunuu. O le mativa e tatau ona malilie i ai i le boler i le mana, a leai e mafai le le fiafia ona o le le atoatoa o le faagaoioiga. O le Voserne o le Taʻiala Boilers o ni tane o tane, e talafeagai lelei mo se faʻapitoa boiler faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e taʻu e Blotherus ana tagata faʻatau o Lganto Brooleirs o lenei kamupani ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma vai vevela o le taupulega o le sami. De Diettrich tausisia le GT 2,200 le tulaga maualuga o le vai o loʻo i ai i le 160l, o loʻo faʻamauina i lalo o le ponaivi.

O ata o le maketi ma faʻataʻitaʻiga o le lua-kilone bilers o le maualalo malosi o le malosi (e masani lava i le 45 kw) ma se nofoaga o le vevela vevela (pe a tumu i totonu o le vai vevela E sili le musu e teʻena o ana auala faʻavasegaina vave "Jean Salt") ma mea uma taua o le fusi mo le DHW. AVRO TOUD-Iron thermoblocks ma le malosi o le 24-43kw ma se fausia-i le Burner suauu, pei o Lyra B (nova florida potu elefane. isi i le falefaigaluega. E i ai le fausia-i le Boiler mo le 130l, o le faʻalauteleina o tane ma pamu mo le dhw ma eseese mo le mumū system, o se fale-i luga o le laina suauu. O le mea moni, o le masini e mafai ona faʻailoa i le plugplay metotia (mafai ona faʻaliliu ai o lenei faʻaupuga o lenei vaitaimi: "E aofia i le socket ma faʻaaoga").

Afi afi

E tusa ma tagata faisalae, Galulue i suauu vai, e leai se manatu o le immosphic burner. O faʻataʻitaʻiga uma e faʻaauupegaina i le Fanaina o loʻo fausia ai se tamai mea e sili atu i le faʻatulagaina o oloa ma floation channecs, faʻafetai i le vevela o oloa. Tele taimi e masani ai i le atunuʻu o loʻo faʻaaogaina le mama o le Diew Covelt: A o susunuina vai pe a talepeina le faʻafanua ma le paʻu o le suauu o le feololo. Ae o loʻo iai ma le tele o faʻafitauli e sili atu ma le tele o faʻafitauli, faʻatatauina (B2-3 taimi sili atu taugata), e ui lava e le sili atu le lelei o bioxium e sili atu begoxaum. E le gata i le filifilia o se tagata faʻatau, e mafai ona latou galulue i luga o kesi poʻo le tiʻetiʻe uila.

I le ituaiga o le pule malosi, o le suavai fasi manulele o le aiga o loʻo vaevaeina i le tasi ma le lua. O le mana o le muamua atoatoa; Latou te faʻatagaina oe e faʻatumauina le vevela o le faʻaʻai i se tele o tau (1-2c) o le iʻuga o le otometi malosi i luga ma fafo o le burner. Lua-tulaga e mafai ai ona faʻagaioia uma le faʻaaogaina uma ma se faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, 50% o le maualuga) malosi, sili atu le tamaoaiga, aua e mafai ona sefe le selau o mailei o le tausaga. O loʻo latou faʻapaʻiaina sili atu "malosi" bolivers - mai le 40kw.

E masani ona fai le tagata toto a le au pomu (kw) o le suavai o Floel Brun e masani ona teu i le iunite, ae e aoga mo le tagata faaaoga, talu ai e le manaʻomia le fetuutuunai. O le aoina o meafaigaluega i lenei itu o masini e lau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le uʻamea uʻamea o le GTU-120/1200 faasologa o 16-39kw mo le vevela ma le vevela vai. O lenei boiler o loʻo sapalaiina i le lua pepa. Suavai-Aoina o le Polokalama ma le 'ai o le uʻamea vevela vevela fetufaʻi ma se suavai suauu burner, fetuunai ma faʻataʻitaʻi i le fale gaosi. O le tulaga o le tulaga e le o se nox e itiiti ifo nai lo le 120 mg / (kwh). I le tulaga lua, e faigofie ona 'apa i le pesini pe a potopoto, pei o se kapoti o se laulau tusitusia. O le fausia-i le burner o loʻo faia foʻi le geodis (baxi, Italia) IDr faʻataʻitaʻiga.

Peitaʻi, e masani lava ona faʻatau ese le ose paga ese, ma i le tutoʻatasi o ulutala, e mauaina e tagata le au faʻaalu a le sua o le suavai. O ia iunite e galue i se lautele lautele o gafatia, ma i le fale gaosi latou te le o faia i se poleti faapitoa. E tatau ona fai se komesina.

Mai mea e mafai e le auvai a le vai e mafai ona galulue ma mea e maua ai ni meaola eseese, o tagata gaosi oloa. O le mea autu o le afi diesel ma le masini burner ua i ai tusi pasi talafeagai (Europa Norms, o se tulafono, e sili atu le mautonu Rusia). O le mea lea, o tagata fai pisinisi o Legato Caries (Buterus), irovit (valent) galuega i luga o le Deal Riel Dogs e tusa o le maketi i luga o le maketi i luga o le maketi ile Faʻatagaina o le Nox ma o loʻo vaevaeina i le tolu vasega.. O le XAMU maualuga (o le lona tolu) e aofia ai pusa lafu, i le pito o le numera o le nox (i tulaga o no2) e itiiti ifo nai lo le 10 mW / (kwh). O lenei metotia gaosi oloa e masani ona tulaʻi mai o le maualalo-leai se totogi (uafu e maualalo le nox disction). Filifili le tagata mativa e tatau ona mulimuli i le malosiʻaga o le boeir, tetele ma le tetee i ona oa ma ato afu.

Maualalo-vevela ponaivi

Maualalo-vevela o le vevela faʻataʻitaʻi na mauaina lautele i Europa i ona po nei ua faʻaopopoina i totonu o le atunuʻu o Rusia fale. O miti atoa mai le masani ai faʻapipiʻi o loʻo vevela i nisi taimi e vevela i le 90 ° C, o le faʻamafanafana o le saogalemu e saogalemu (mumu e uiga i le vevela o le 113-45 ua le mafai), sili atu le tamaoaiga), sili atu le mafai), sili atu le tamaoaiga). Peitaʻi, mo le latou masani masani, faʻapitoa-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-tele-faʻa-le fetaui i le vevela 50-55cs i le vaʻalele ma 30-38- Mo le toe tui.

Maualuga atu i le vevela o le vevela i le pito i tua e masani ona pauu i lalo ifo o le 55c. Afai ua gau lenei tulafono, o se acid ua tumu i totonu o le totonu o le fale i totonu o le fale sulufaʻi, lea ua vave ona vaivai (aemaise mai le uamea papala). I se faʻaopopoga, o le tele o le saoasaoa o le vevela e mafua ai le faʻatafunaga o ie uʻu-o le aumea uʻamea a le kolao. O le mea lea, o le toʻatele o tagata gaosi upu faʻailoa ai le maualalo o le vai o le vai i le auala tele mo lona saogalemu faʻagaioiga.

O le tali faigofie o le faʻapipiʻiina o le byposs jumper ma le pamu i le va o le fafaga ma le vavaeʻese laina. O le vai vevela mai le fafaga laina ua fefiloi e malu i le "toe foʻi mai" pe afai o le vevela o le vaitusi i totonu o le bolant o loʻo maua ai le cooler.

Ina ia aveese le vevela o le vevela i totonu o le vevela vevela, e faʻaaogaina e nisi kamupani faʻapitoa - Faʻafefea. O lea la, na taua e Baurmos le HorTrumom Tekinolosi i o latou iunite (a o le i oso i totonu o le boair, o le malulu malulu o fefiloi ma vevela). Viessmann Vesicles o le JetFlow System faʻatonuina le tafe o le malulu o le coollant e ala i le boler atoa ina ia mautinoa ai le faʻapipiʻiina o lona toniga. Lea e mafai ai ona e puipuia le faʻavae o le faʻamautuina i le ogaumu. O le BOIlers de Darttrich O le vevela vevela e faia o le faapitoa o le Electic Deadowed Wero. O lona palasitika e tusa ma le 30% sili atu nai lo le masani ona lafo iron, lea faʻatagaina le tagata gaosi i le le faʻalauiloaina o tapulaʻa i le vevela o le "toe faʻafoʻi".

O le suavai suauu faʻatau maketi e tele lava o le maketi, o le latou tautua e masani lava 2-4 taimi puʻupuʻu nai lo le "olaga atoa" o isi elemene o le au fai vai. I totonu o le 'autū "tagata taʻalo" mafai ona valaʻauina Ecoful, Lamborghini, Riello (uma o Italia), Greeach (Schitzer) O le tau o se lelei lua-tulaga burner mo le 30-40kw e masani ona le maualalo i lalo ifo o le 55 afe.

Peitai, o le filifiliga o leoleo leoleo "i le itu" e le masani ona taua. O le Polokalama Faʻatinoina o Poliors, o le tulafono, o loʻo faʻaalia ai ni fasi vai afi i lalo o a latou lava ituaiga (o nisi gaosi oloa latou te maua ai felauaiga i luga o oloa faʻapitoa kamupani). Mo nisi faʻaleleia o tagata fai pisinisi, o a latou gaosi oloa fautuaina ni faʻataʻitaʻiga o mea gaoi, faʻataga e fai le "boair-burner" coltar e mafai.

O lea, o le viesmanman fuʻa burves pasia le taamilosaga o komepiuta afi suʻega ma e ogatasi ma le sili ona lelei ma le ponaivi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Vitora 200 Priolister, ua susunuina i lalo le suauʻu o le Briol Vilefola 2011. Faʻailoga o le Solitulafono Afraf. O le G215 WS (BURDERUS) i le faʻatinoina o le Unit moni o le The Spon Generator ma o le taʻavale e fesoʻotaʻi foi le tasi i le isi i le tele o faʻailoga taua faʻapitoa. A latou galulue, e toetoe lava a le faia le po o e. I se mea senei, o le taʻavale ua faʻapipiʻiina i le pisa-moemiti, ma o loo i ai se avanoa e tuʻu ai le palapala i le lata ane o nofoaga.

I se gagana lautele, o le leo foʻi o le vaomatua e maualuga tele, ma o le leo ma le laupapa e fetaui ma le tamaʻi paea i le laʻau mama. O le mea lea, afai e te le faia se potu o le poler poʻo le burner, e sili atu le tuʻuina o se vai vai vai i le mamao e mafai ai mai potu malolo, i potu moe.

E le aoga le faʻatauina o le taugofie o le taufaʻamataʻu, aua o le le atoatoa o masini, e le faʻamaonia le maeʻa o le faʻauma o le suauu o le suauu o le suauu. O le iʻuga, o le paʻu ua faia, teuina i luga o le pito i totonu o le vevela o le siʻosiʻomaga o le boailer ma taofia le aʻafiaga o le vevela i le vevela o le vevela i le vevela. Le le mafai ona le faʻaaogaina le malosi, o loʻo alu ese mai le leo. O le vaega o le soteta ma le mafiafia o le 1mm e faʻateleina ai le vevela o le manava o le 50c, e oʻo atu i se vave ofuina o le vevela vevela.

Faamatalaga mo le filifilia o meafaigaluega boiler

O le fale o le atunuʻu o loʻo fausia o le mumu piliki. Nofoaga vevela- 300m2, vevela leiloa fale - 35kw. O le Masiofo o loʻo saunia e lua o le faʻamafanafana - o tagata folau ma ofu mafanafana i luga o le fogafale muamua, o le nofoaga o le 135m2. O le Hersi Hareting e le tumau, i le lumanaʻi o le suiga i le kesi ua faʻatulaga.

O le potu i lalo o le potu o Boleyo o loo i ai i le piliki faaopoopo i le fale o 25m2. E faʻapea foʻi ona faʻapipiʻi ni tane suauu (toe faʻapipiʻiina e le sili atu nai lo le lua taimi i le tausaga).

Suavai: E lua faletaele i totonu o le fale, e toafa tagata e nonofo pea, latou te masani ona fiafia i le vai vevela i le taulaga vevela i le taulaga.

Faʻataʻitaʻia o mea e manaʻomia: Faʻataga le mafanafana ma faʻaititia ai suauu o loʻo taumafaina, fuafua e faʻaaoga otometi le tau; E faʻatonutonuina e le Pule o le Booiler pule faʻalagolago i le vevela i luga o le auala.

Afi mumu

O le otometi o le Boiler i luga o le suavai suauu faʻamautinoaina ma le tausiga o le vevela i se tagata faʻaaogaina i se tasi pe sili atu o le dhw system, ma faataʻitaʻi foi i isi galuega. E faʻamaonia le faʻatinoga o le boeir i le leai o se tagata ma, pe a manaʻomia, puipui le vevela o le afi mai i auala lamatia. O le faigofie o poloka poloka o loʻo sapalaiina faʻamaeʻaina i le faiʻai e tusa lava pe o le "potorete" assevation, ae sili atu taugata ma le inisinia "e masani ona mauaina le pili. E te manaʻomia le faʻatau o se isi tagata otometi mo le boailer? Filifili oe.

E tatau ona manatua pea: o le faigofie (o le mea e tuʻuina atu i boilers) Otokaia e masani ona manatu o le vevela i le vaʻalele e manaʻomia le vevela, o le tagata faʻaaoga e te manaʻomia e alu ai i le boaule potu). Ua uma le faapogai i le vaega o luma o le au mativa, o se tulafono, i le laʻititi, pe afai o le vevela o le 10-20; I le ogatotonu tulaga, o le vevela o le ea fafo i le laina o le 0-10s. I luga o le vevela na alu atu -15, o lona 'au e suia latalata i le tapulaa maualuga. A o le suia o le tau, alu i le potu o le poler o le a masani ona suia le boaile cpeb i le talafeagai o le vevela vevela. I le taumafanafana, sa tamoʻe atoa le auala faʻamafanafana, ae o loʻo faʻaauau pea le galuega a le Bolior, ona o le kuka o le vai vevela e tumau pea le malosi o le vai vevela. COSsacks sologaina i taulaga faʻamafanafanaga fai mai o sea faiga e le aloaʻia, ae le o le tamaoaiga tele ma e le talafeagai foʻi.

Mai malaga masani i le potu Bolir, e mafai ona e musu, talitonuina le vevela o le paoa i le laina sapalai i le potu pule (o le a tau o le potu.). O le faʻataʻitaʻiga o aso nei o nei masini o loʻo i ai se lagona lelei, faauo fesoʻotaʻiga ma faʻaaloalo i le tagata faʻaaoga. Filifilia o le vevela manaʻomia, o le ae mauaina le avanoa e malolo ai. Faʻavae i luga o le molimau a le tagata vevela vevela faʻapipiʻi i totonu o le potu faʻatonutonu (mo se faʻataʻitaʻiga, o se fanau, fale i totonu o le atunuʻu fale, o le potu faʻatonutonu o le a avatua le faʻatonuga e amata ai le faʻatonuga le polero pe a oʻo le vevela i totonu o le potu o le a faʻasaʻolotoina mo le faʻatagaina tapulaʻa.

Afai ua e sauni e faʻaalu i luga o le otometi 35-40 afe rubles. E mafai ona e faia se "alualu i luma" o le tau-faalagolago o le tau. E faʻatagaina ai tatou e aunoa ma le faʻatamala e faʻamafanafana i ai manu mea uma e le o i le fale puʻe i le tausaga e te i ai ma isi, e mataʻutia lava le tupe. O le tau-faʻalagolago faiga e puipuia ai le faʻatonutonuina o le faʻailoga mo le poler, ia amanaia le vevela i le tasi potu malosi, faʻapea foi i le auala. Lenei faʻatagaina muamua (a o le malulu e leʻi lagolagoina le fale) tali atu i suiga i tulaga o le tau, faʻateleina le malosi o le tau. O le polokalame faʻamalosi o le tau-faʻalagolago i ai le tele o gaioiga e mafai ona tusia se mea vavaeʻese (ae o lenei o lenei autu o loʻo tumau i luga o le lautele o lenei mea).

E sili le faʻatulagaina o le boeir e le Willer o le kamupani o loʻo gaosia ia lava, - Baxi, Burerus, CTC, de berroli, fresmann, o le flewoli, violmann, o le flewoli, flesmann, o le valweman, o le valflen, o le flalmann, o le fleronman, o le flalmann, o le flewolich, i luga o le frereman, fresmann, o le a le a le ferol. Ae o nisi taimi e taʻuamiotonuina e le faʻatau o otometi ma tutoʻatasi tagata gaosi oloa, ia Kaomatua (Czech Republic), SIEMENS (Siamani). Tusa lava poʻo le a le ituaiga o otometi i luga o le laʻei i totonu o potu e fautuaina e faʻapipiʻi vatele ma herrdatic ulu. O lenei auaunaga e mafai ona faatumauina tulaga eseese i nofoaga eseese, vagana ai le pule, motu o le hormal davisor o le tau o le vevela o le tino).

Ole peleni ole potu e tau ai le potu i luga o le suavai suauu *

Igoa o oloa Iunite. suia Aofai o tau, olo. Aofaiga, olo.
Copper de Diettrich GT 1206 ma vai vevela l160 (160l) ma le tau-faalagolago pulega Panel Daineng 3 PC. tasi 176 490. 176 490.
Suavai suauu burner de dietrich m 100-2s PC. tasi 25 863. 25 863.
Komiti Faatino + Sensoor mo le tasi le palu PC. tasi 6364. 6364.
Hydraulic module ma le tolu-saoasaoa closelation pamu ma eseesega alatoto PC. tasi 28 379. 28 379.
Hydraulic module mo le Cort Coices ma le tolu-saoasaoa pamu PC. tasi 16 835. 16 835.
Fesootai Poopeline mo le vaega "Cotele-Hyderalic Module" PC. tasi 3515. 3515.
Puipui puipui mo le faʻalauteleina o tane PC. 2. 1018. 2036.
Nofoaga Puipuiga i le Suavai Faʻasalalau Colductor PC. tasi 4477. 4477.
CDI2 DIGL FAASOLOGA PC. tasi 7326. 7326.
Faalauteleina Tank Replyx NG 50/5 PC. tasi 2822. 2822.
Faalauteleina Tank Reprex De 18 PC. tasi 2350. 2350.
Tuufauga 1-1 Fiel Tank PC. tasi 13 501. 13 501.
Main HP Pusa mo le Contiti ma Quidro PC. tasi 6513. 6513.
Circulation pamu i luga 20-1s PC. tasi 8416. 8416.
Atoa 304 88.
* E tusa ai ma le tagata Rusia ofisa o le DEYRTTRMUCH i le faaiuga o Tesema 2008.

Faitau atili