Malu puipuia

Anonim

O le aufaʻatasi o loʻo vaeluaina polokalame mo le taulaga i le taulaga: gaosi oloa o mea faigaluega, tapulaʻa mo le filifilia o le faʻataʻitaʻiga o le ea malulu, faʻapipiʻi foliga

Malu puipuia 12816_1

Malu puipuia
Fujitsgu lautele
Malu puipuia
Hitchich.

O le aufaitau o loʻo vaevaeina i luga o le tipiina (Hitchich) faasologa i luga o R410A. E lua filifiliga i totonu o poloka i totonu: siliva ma kofe

Malu puipuia
Daikin.

O le aufaila o loʻo i luga o le Water-Studget-System URUU Sarara (Daikin) o se tasi o sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o le ea malulu i le R410A Forton. Faʻauʻuina i le New Ammosphic Air Seam System (e oʻo i le 32M3 / H)

Malu puipuia
Monte faʻataʻitaʻiga conditioners (Samsung) ma le pule o le Borvertr o le Correressor Drive Exped i luga o le R410a, e ese mai i le tau maualalo
Malu puipuia
Tusiata E. Mokievts

Ata V.nepledova

Afai o oe na o le amata ona toe faaleleia, o le faʻapipiʻiina o le split system e sili ona lelei e faia i le lua tulaga - o le a faʻatagaina le poloka o fesoʻotaʻiga.

Malu puipuia
Pananic

O le floaspin (Panasonic) faasologa e aofia ai ni ata se lua o le aufai o tagata le mafai ona vaeluaina polokalame i luga o le freon r410a malulu malosi o 2.6 ma 3.5 kw

Malu puipuia
O le Super Earverter Split-System Deluxe Series (Mitsubishi Select) i luga o le Redrigent R410a
Malu puipuia
Lg.

Art Weid Canvas Parverter (LG) malulu manaia mo 2,7kw (A099aw1) ma 3,5kw (A12aw (A12aw1) Galue i Forton R410A

Malu puipuia
Daikin.

I le vevela o le taumafanafana taimi, pe a le o le ea o le ea i le fale ma i le po e le pa'ū i lalo ifo o le 30s, moe i lalo o le "ie malulu e matua suamalie ma manaia

Malu puipuia
Tusiata v. Kuzmin

Ma le auai o B. Kulesthov

Ata V.nepledova

Vaeluaina le faitotoʻa i le va o le potu malolo ma le potumoe o le potu e fausia ai se pa puipui o le ea malulu. Lea e mafai ai ona e faʻatumauina le tele o vevela i totonu o potu tuʻufua e oʻo i faitotoʻa.

Malu puipuia
Tusiata falefaigaluega v. ma o O. Silevere

Ata V.nepledova

O loʻo faʻatagaina le vaega faalava i puipui o fale maualuluga o aso nei. Peitaʻi, o le fesoʻotaʻiga i le va o le pito i totonu ma fafo o le sploack system i totonu o le teuteuga o loʻo i totonu o le teuteuga vaega e le toe faʻafoʻi mai

Malu puipuia
O le poloka i totonu o le tagata e oʻo i le tagata o loʻo i luga-system ftxg25e-w / rxg25e (daikin) galue i luga o le dorton r410a e naʻo le 150 mm
Malu puipuia
Architect-Designer A. Asisimov

Ata e.kolubaba

Afai, o se iʻuga o le vaʻai, o le ea vevela i le umukuka, i le 'aʻai laulau, e sau i le 45 ° c, e mafai ona e foia le faʻafitauli e ala i le faʻapipiʻiina o le vae. O le pito i totonu o le iunite o loʻo tu i luga o le puipui i le itu o le vaega 'ai, ma fafo, i luga o le auala, tuʻusaʻo i lalo o le faamalama

Malu puipuia
Toshiba.

O poloka i totonu o ROS-skvp-nd split stapts Daseika (Toshiba) i luga o R410a

Malu puipuia
Toshiba.

O le poloka i fafo o Rais-Savat-ND Split stapts Daseika (Toshiba) i luga o R410a

E leʻi umi ae oʻo mai ile taimi-o tausaga-vevela. Ina ia e le fiafia mai le vevela, o le fale mautotogi e mafai ona faaauupegaina i le ea. Afai na e setiina se galuega i le tau i le tasi potu, o le puipui o se tino Vasega e talafeagai, lea o le a faʻatumauina le lelei sili ona vevela e aunoa ma tau taua i lau vaega.

O fale mautotogi i le masani ai o le maualuga-tupua i le 90% o mataupu o loʻo tuʻuina atu i le vaeluaina o le puipui o le pa - o le taʻele ia i latou pe a leai se potu e teu ai pe o le a leai se avanoa. O le iunite i totonu o le faʻapipiʻi e masani ona faʻapipiʻi i luga o le puipui i tafatafa o le faʻamalama, i le maualuga o 2.2-2.5 m i le fola (tusa o le 30-40cm mai le totonugalemu). O le Brown Blok ei ai le "uso" - o se vaega i fafo, sili atu coumememe ma pisa, ma le auala i fafo, o le auala fafo o le faamalama pe i luga o le loggia. Fesootai fesoʻotaʻiga i le va oi latou o loʻo nana i le sima poʻo le faʻapipiʻi i le pa i totonu o le pusa o paipa ma uaea. O le puleaina o le Vaelua Polokalame o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga ai le faʻatonutonuina mamao, e aunoa ma le ulufale atu i luga o le Sfaifa, faʻatonu le taotoga o le ea, ma i ni tulaga ua maeʻa.

Avega mai fea?

E tusa o le 40% o le pa Rusia maketi vaeluaina-faiga ua nofoia e Daikin, Fujitsu Aoao, Hitachi, Mitsubishi Faa-Eletise, Mitsubishi Mamafa, Panasonic, Sanyo, Sharp, Toshiba (uma Iapani). Peitaʻi, o le saʻo mai Iapani i Rusia, o loʻo tuʻuina atu ai le paʻu o le ea i ni tusi laiti. O le au Iapani metotia mo i matou nei o loʻo fua mai i o matou lava tala fatu o loʻo i ai i Saina, Thailand ma Meleisia. O le tuusaunoaga o Daiki- toetoe o ana meafaigaluega na fuafuaina mo le matou atunuu, faasaʻoloto i lana lava aganuu Europa i Belgium ma Czech Republic. I se faʻaopopoga, o faiga faʻapaʻaga a le ea e faʻalauiloaina e Saina lauiloa o Saina, e pei o Eleni, Haer, Miana, Kelela. LG, samsung oloa o loo iai foi.

O loʻo iai le auala o faʻasologa, o se tulafono, e iloga i le tulaga maualuga, o le tulaga o loʻo masani ona ogatasi ma le tau taua. Matou te faʻaaluina tupe i luga o loʻo matua talafeagai.

Faatasi ai ma i latou, e mafai ona e mauaina le tele o le tele o le taupulepulega a le ea na fausia e ala i le okaina o le Rusia ma fafo atu o le tele o vaalele o Saina. Muamua meafaigaluega gaosiga (mai le ua gaosia meafaigaluega "). E le faʻatagaina e le au Saina le taumafaiga e atiaʻe oloa (seʻi vagana le "usuina o" luga o le mamanu), faʻatino o le au tekinolosi tuai na lafoina (poʻo le faʻatau atu) o taʻitaʻi ole lalolagi.

Tele o le tele o le tele Rusia Detonicsics ma fale o le fale o loʻo filifili ma o loʻo faʻatau atu i lalo o le fale i lalo o latou; masani ona faalauiloa o latou lava ituaiga. O lenei metotia e masani ona maualuga maualuga-lelei ma lelei. Peitai, a o le i faʻatauina se ea tutusa ea, o le tagata faʻatau e tatau ona iloa o le tutusa masini atonu e sili atu le faʻatulagaina, e mafai ona e faʻatau ma lalo o le tulafono o Saina lena kamupani fefaatauaiga.

O lo o iai i le matou maketi (anbe i mea laiti laiti, aemaise lava i itulagi) ma taugofie maualalo-vasega o le faʻatauga i lalo o le faʻatauga e le iloa e ala i totonu Lagolagoina foliga tutusa i Rusia ma se taʻutaʻua taʻutaʻua ma tagata taʻitoʻatasi e manaʻo e maua "Navar" mai le faʻatau atu o le tapulaʻa o le ea i le vaitau o le aso ma le afi Ma ua faamalosia le tagata faʻatau ina ia ave se mea se tasi, tau lava lona ola.

O le foliga o le faʻatau atu o le maualalo-vasega o le tau maualalo o le ea e tatau ona totogi, i luga o le itu e tasi, o le fetuutuunai o le tagata gaosi Saina e faʻaititia ai le tau poʻo le tekonolosi tulaga o le gaosiga o pa puipui o le ea (faʻataʻitaʻiga, ia faʻaaogaina le sili ona tele na o faapalepale ma eletise eletise, faʻamatuufia ai gaioiga o gaioiga pe a faʻaputuputu poloka o ia .p. E pei ona i ai nai lo le manaʻo o nisi tagata faʻatau Rusia e ausia ai le sili atu pisinisi pisinisi e ala i soʻo se auala. O la matou fautuaga: Aua le tuliina le taugofie o le tele o le avanoa o se avanoa sili lea e faʻatau ai se Frank Hacktur, aoina mai le tulaga maualalo o le sili ona maualalo o mea maualalo. E mafai ona toilalo i le tausaga muamua o gaioiga. Faamaoniga e fai se metotia, masalo, o le a leai se tasi: O le tagata faʻatau o le a sili ona faʻateʻaina i le lata ane o le paʻu lata mai.

O mea e manaʻomia ma le faʻaaogaina

faamoemoe

R410-OONON-saogalemu-saogalemu tafaoga;

maualuga le mamafa o le tausiga;

maualalo le pisa;

tamaoaiga;

O le mamao i le va o le fafo ma totonu poloka o loʻo i luga o le 25m pipili.

Miscuses

maualuga tau;

R410a o se lua-vaega fefiloi, o le mea lea, i le gaʻoa o se tolopoina o le tagata leaga ona o le le lelei-lelei faʻapipiʻi, o se tupe atoa o le matagaluega e tatau ai.

O le sitepu i luma

Afai o le leaga o le mativa i tulaga o le lalolagi global crisis e leʻi faʻasalaina o lou tagata ma le malamalama, matou te manaʻomia e faʻatau ai se mea lelei Tamoe i luga o le Ozone-saogalemu freon r410a. O mea leaga na iai i le R410a o le a tau le 20% sili atu taugata nai lo le tutusa ituaiga i luga o le masani faafoliga r22. Tau mo le tutusa e vaeluaina polokalame ma i totonu o le puipui o puipui o puipui-ituaiga fetuutuunai mai 25-40 afe rotabs. Mo le masini ma se tulaga malulu o 2.5 kw (o lenei mana e lava mo le 15-25m2 potu i se masani masani-tulai mai). Peitaʻi, o taugata e faʻamaonia lelei i latou lava. Ole mea e mafua ai, o le katini faʻailoga o loʻo gaosia mo Rusia ma isi atunuʻu i lalo o le faʻatonutonuina o tagata atiaʻe i le R410A na pa'ū. O le mea lea, vaʻai mo le masini i luga o le R410- Ona o le ono mafai ona ova atu mo le taugofie o le ea o le ea o loʻo aoina i le Saina (Albe se lelei) fale gaosi).

O le amio e oʻo i le aufaʻatau o loʻo vaeluaina polokalame (sili atu tonu, o masini ma le faʻaaogaina o le tagata e puipuia ai le tau ma le lagolago saʻo i lenei tulaga. Fesoasoani, e sili atu le mafanafana i le algorithm "aofia ai i luga o le malosi atoa / le atoatoa" e le mafai "e le mafai ona". O le faʻamalosi o faiga i le amataga e le manaʻomia le tele o le amataga o le taimi e mafai ai ona susunuina le uaea tuai. Ioe, ma o ona tulaga lelei pito i tua i fafo e fetaui lelei manaʻoga o manaʻoga o meaola i le malulu ma le mafanafana, lea e faʻailoa ai le faʻatupeina o tupe a le tagata faʻatau.

Vaeluaina faiga i luga o le Freon R410a e ese mai masini i le R22, Commureressors. O le iʻuga, o lo latou poloka i totonu e masani ona aveʻese e se mamao mamao mai fafo (nisi faʻataʻitaʻiga - e oʻo i le 25-30m i luga). E talafeagai tele pe a o le Windows o le potu malulu e le amanaiaina le auala o le fale, le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le poloka i fafo, o le mea lea o le a ave i le isi sui. E le gata i lea, o tagata le lava o loʻo i ai e sili atu ona fetuunai mea e sili ona fetuunai e galue i le maualalo o le vevela.

O le tutusa o le tagata e tutusa-ituaiga vaeluaina-faiga o loʻo faagaoioia i luga o le R410a Forton, e faʻatusatusa ai le tasi ma le isi naʻo le tau e le saʻo. Faʻataʻitaʻiga o le mana manaʻomia e faʻatusatusa le malosi malosi, leo le leo, fetuutuunai i le maualalo o le vevela, o le mafai ona tuʻuina atu ai le ea-malulu i totonu o le potu.

Taugofie ma le ita

O le le malamalama o le le lelei o le tagata e le mafai ona i luga o le R410a mafai ona iloiloina le maualuga (e faʻatatau i le isi pe a faʻatusatusa i le Internect Actives o Eer ma Code. Eer ma le Cop Data e tuu i totonu o le tusi folau a le meaaoga. Afai e te vaevaeina le tau o le 1 kwh eletise i le eer faʻailoga, e mafai ona e aʻoaʻoina le tau maualalo o le 1kw o le malulu mauaina o lenei mea faigaluega. Ia, afai tatou te tufatufa atu i luga o le compi, saili le tau o le 1 kwh vevela pe a vevela le potu ma le ea malulu. Iochlage, ma vevela e aoga tele. E moni lava, mo se faataʻitaʻiga, o le maualuga maualuga o le Eers e toʻatasi o loʻo vaeluaina polokalama e le 2,5kw na faʻatau atu i Lusia aso nei ua oʻo i le aso 5, ma le levāina. O ia faʻailoga (o le sili i le 2008 i le alamanuia) na faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o le URUU Sarara (Daikin). O le faʻaititia o tuaoi o le sailiga mo le faʻamalosia lelei faʻataʻitaʻiga, matou te matauina o le maualuga maualuga o le ea o loʻo i luga o le Air conditiors fuʻa, pasoni

Afai e te le mauaina ni faʻamatalaga e uiga i le eer ma le kolosi o le masini, vaʻai i le itiiti ifo o faʻamatalaga i luga o le vaega o lona malosi malosi (latou masani ona faʻailoa i luga o le afifi). O mea faigaluega a le aiga uma, e aofia ai mandivio tagata, ua vaevaeina i ni vaega ni vasega e le iloa e tusi mai le (sili) i le g (sili ona leaga). Category a condiviors o loʻo i ai le pule> 76 ma le EER> 3,2- I luga o nei oloa ma e aoga na folau pe a filifilia.

I le faʻaopopoga i le malosi o le malosi (ma, o lona uiga, o le tau o le faʻagaioiga o le ea malulu) e aoga le faʻatusatusaina o tagata talosaga i le tuaoi o le vevela o le vaega o le vevela O le uiga o le tele o taimi e le o le maualuga vevela i luga o le auala, o le auala saogalemu o le masini "i le malulu" e mafai (e ui o le vevela o le "o le 'au vevela O le pito o le vevela), ma le mafai ona vaeluaina faiga e faamafanafana ai le potu ma aua le solia i le vevela i lalo ole 0C.

O isi itulagi, aemaise i le itu i saute, o le vevela o le vevela o le leaga e leaga, o le mea lea o fale o loʻo vevela e faʻaaogaina i le vaeluaina. Ioe, o Frosts e le o le faʻaaogaina le faʻaaogaina o tamaoaiga. O le mea moni o le taimi e galue ai "mo le faʻamafanafana" i lalo o tuutuuga o le maualalo o le vevela, o le Schon taamilosaga o le vevela o le vaega o le vevela ma le lelei faʻaitiitia o le vevela ma le lelei ua faʻaititia ai le vevela vevela o le vevela ma le lelei faʻaitiitia o le vevela ma ua faʻaititia le vevela o fafo. O le maualuga o le utu e maua ai le lelei e maua pe a vevela le ea i luga o le auala e tusa ma le 3c.

Tele tagata faʻatau na finau o le faʻaaogaina o le vaeluaina-system i le malulu e matua faʻasaina atoa, o lona malepe i se faʻagaioiga o le faʻaaogaina. Peitai, i le le lava tulafono a le ea, o loʻo faʻaaogaina le tapulaʻa o le vevela o le tagata gaosi i -15 ...- 20 ° C, o lenei mea e faasino i le au itiiti.

Yves moni, matou te faia e fai atu (faʻavae i luga o lau oe lava poto masani o le faʻaaogaina o ia mea faigaluega) e mafai e se lelei ona feololo le ea i le R410A. O se numera tele o le taufaasese - Fefe o le faʻaleagaina o lona malosi pe a amata ona o le mafiafia o le suauʻu. Lenei e mafai ona moni mo faʻataʻitaʻiga i luga o le R22, "tumu i le" minerale suauu: ona o le tele o taimi ua uma ona tupu i le afi -10 ... - 20 e mafai ona latou oso ai le afi o le afi. Ava i luga o le ea malulu i luga o le freon r410a o loʻo faʻaaogaina le suauʻu manogi. E tusa ai ma tagata poto masani, o lona Vercosity i le faʻamalosi o le poloka mai fafo faʻateleina e naʻo le -45c, e tutusa uma i -70s.

O le lamatiaga autu i le taimi o le taotoga o le ea malulu i lalo o tulaga o le maualalo o le vevela o le laga o le aisa i le poloka mai fafo. I le taimi lava lea, o le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le masini o se faʻaiuga o le tapunia faifai pea mo le fafo o le iunite o loʻo fuafuaina i luga o le vevela fetuutuunai. O le faʻaleagaina o le ea malulu o loʻo galue mo ni nai minute i luga o le malu o le potu e aumai le vevela i le 'aisa i fafo o le aisa ma / pe ynei. Ona faʻatautaia lea o le masini "i le vevela" seʻi vagana le isi i le vevela o le pito i fafo o loʻo toe foʻi mai, pe a uma ona toe tupu i se faiga le mafai.

I totonu o faʻataʻitaʻiga o puipui puipui o loʻo vaeluaina spotms i luga o le R410a, ua fuafuaina mo le vevela i le faʻaititia o le faamalama, e mafai e se tasi ona faʻailoga i le itu o le ea i le itu i matu o le sami. auala i -15c. A o latou galuega lelei atoatoa i le malosi o le aisa, faʻataʻitaʻiga i le taumalulu i siama. Upt i -15s galuega "i luga o le faʻamafanafana" O loʻo i luga o le '' '' auʻaunaga o le Fitit o Fujitsuga (mai Asya ma Asyz Stracks Daikin Daiki. Mo Rac-10sh1 / Ras-10sh1 (B) (H) Hitxl-G / RXL-G (DOXINK) I le au tagata mativa uma, o le MitiBihishi Energy, o le igoa maualalo maualalo o le vevela o le -22, ma i le sili ona lelei o le "Zubadan o lo o lagolagoina ai i -15c .

Ia faaeteete: pepelo

Matou te le fautuaina le faʻatauina o metotia tau i se kamupani tasi aso, lea na aliali mai i le vaitaimi o le faʻateleina o manaʻoga mo kamupani kamupani. O le uati o le kamupani e mafai ona faʻatau atu faʻaulufale mai e le faʻatagaina pe lafoai le masini. Aloese mai le faʻapipiʻiina o vaitau faʻapipiʻi.

Ts-s-c!

O le mea sili ona taua mo le filifilia o tagata e le mafai ona (peitaʻi, ma o le aga masani) o le leo o le leo o lona pito i totonu o le poloka i totonu. Faʻatusatusa Cund Conditions i le leo o loʻo i ai ma le itiiti ifo le saoasaoa o le saoasaoa (o nisi paʻu paʻu e maua ai le po faʻapitoa o le orner o le iunite i totonu). O le saʻo le tau o le pisa o loʻo tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, i tusi folau faʻamaumauga o tagata o le ea. O le saʻo faʻatusatusaga o le a mauaina pe a fai e te faia ni tulaga tutusa mo le fuaina o le leo o faʻataʻitaʻiga eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, o le iunite i totonu o le i lalo o le iunite i totonu).

O le faʻaititia o le ioe ona maua ai ni manatu taua se lua: Muamua, o le aofaʻiga atoa, ma lona lua, o le saʻo o le gaosiga o vaega.

O le alualu i luma manuia i le faʻaititia o le leo e mafai ona taunuʻu i le eletise eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, o poloka totonu o le MSZ-GE25VA o lenei kamupani e ono le sili ona laʻititi o le tulaga o le leo o le leo - 19DB. O le Slygonol Street Exchange o loʻo faʻaaogaina ma se vaega tele ma maualalo ea O le faaeeina sili atu o le tau o le tau o le ea e maua ai le ea e tafe i le maualalo saoasaoa taimi. Galue lelei i le faʻaititia o le pisa o latou paʻu paʻu ma tagata faʻapitoa mai le Daikin. O le Fan ma fesuiaʻiga BLADS (Zigzag Fea) ma le vevela o le pepa o loʻo faʻapipiʻiina i le ftks25B faʻataʻitaʻiga tulaga o le 20-22db.

A o le filifilia o se tagata le vaeluaina vaega, e aoga tele le taliaina o le leo o le iunite o fafo, aemaise lava pe afai o tuaoi popole o loʻo masani ona moe ma tatala Willow Windows e te moe ai i lalo o le Windows e moe ai ia te oe. O le mea e tatau ona fuafuaina e le tagata o le mea e tatau ona mamanuina le poloka i fafo atu e faʻaititia ai le ea i le ea malulu ma faʻaititia le pisapisao i le paʻu o le paʻu o le paʻu. I le tuʻuga o le Extraction o le pito i fafo poloka RXR28E (URUU Sarara, Daikin), o le leo o le malu o le potu e naʻo le 46b. Ia, i le Ftxs-D / RXS-e faʻataʻitaʻiga, o le kamupani lava e lava e i ai le leoa ma le leoa le taotoga, lea e faʻatagaina e faʻaititia ai le leo o le pito i fafo.

E uiga i le mana

O le paʻu o le ea e tatau ona atoa (ae le o le sili atu) faʻamalieina manaʻoga o lou potu i le malulu pe mafanafana. Le lava le malosi o le ea malulu o le a galue i se faʻamalosia auala ma o le a i fafo atu o le faʻasologa vave, ma malosi malosi o le a faʻatumuina lau taga pe a faʻatau. O le iloiloga o le fuafuaina e mafai ona faʻatinoina tutoatasi, faʻavae i luga o le vaega o le ea-malulu potu: 1 M2 e tatau ona i ai le 0.1kw o le malu o le ea malulu. O le saʻo lelei fuafuaina o le a fesoasoani e taofi se pule o le kamupani o le a e faʻatonuina le ea paʻu, faʻalogo ma le faʻamaoni i lana fautuaga ma fautuaga.

Tulaga faatonuina

I lo tatou manatu, pe a tuʻusaunoaga uiga faʻapitoa o le faʻaaogaina o inverver o loʻo vaeluaina faiga, e le mafai ona e amanaia ituaiga eseese o 'au mea, o loʻo fuafuaina e faʻatatau i se tulaga faʻapitoa. O le mea lea, o le spaset-scrams faamama puipuia lelei pepa faʻapipiʻi o le vevela vevela o le sili atu le lelei o le iunite mai le tele-vavaeeseina e pei o le poplar flaeves. (Mo naʻo lenei, sa muamua tuʻuina i lalo o le ea). Peitaʻi, e mafai ona finau e faʻamamaina le ea i totonu o le potu atoa mai le tamaʻi vaega o le poloka i totonu o le vateatea lautele.

Afai e te manaʻomia tele se suauʻu ea, o le ea o le ea o le ea e mafai ona faʻafiafiaina le ea i totonu o le ea mai le tapaʻa mai le tapaa o le tapaa, O ia uta faʻamama o loʻo i luga o faʻataʻitaʻiga o le ea malulu o le ea: Daseika (Toshiba), Souriu Sarara (daikin Boarter (Milkiy Swork) ma isi.

Tele o tutoʻatasi o tagata atamamai masalosalo i le lelei o le vaeluaina-faiga o masini mo le okesene o le okesene masini (o loʻo tuʻuina atu i le uafu o le okran, ma le faʻafitauli o le ea le foia o ia ma le vevesi). E faʻapena foi i le faʻaputuga o le ea ma le leaga moliaga o aitalafu (condidio compiraotes i le le aoga iona, ma le paleni e mafai ona lagolagoina O le Bipolalar Ionazer), vitamini C Vaega (o le lelei ma le saogalemu o ia "togafitiga" e masani ona le suia).

Ala ma AS, leai se aoga leai se aoga (e tuu ai le malie) O nisi o galuega ua iloa lelei ai le tele o tagata gaosi oloa, ae e le taofia ai latou mai le faaauauina o le aufaitau e maua ai le filifiliga mulimuli O se faʻataʻitaʻiga faapitoa i le mea moni o nisi ituaiga o filifiliga tulaga ese pe o latou maualuga aofaʻiga ...

Ia, o le a le mea e te manaʻo ai e te faʻamoemoe i lenei uiga mai le Saina meafaigaluega e leai se igoa? E masani ona le faia mea uma i soʻo se isi masini, ae e le o se mea matamuli o le pepelo o le ea o le ea e matua valea lava! Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pili o le pai conditio kalomi mafai ona faʻapipiʻiina i le nofoaga sima o le ilizazer, ma le polokaina o loʻo mafua ai aʻafiaga o aʻafiaga o le aʻafiaga. Ae o le a e le maua se ininazer i le ea malulu.

... a o le isi tagata o loʻo tulaʻi mai i luga o le ki o le ki ma le faʻalavelaveina o le moli o le o loʻo amata ai le auala malulu i luga o le ea. Lenei mea ole a tupu ona o le tagata faʻaaoga lelei-faʻaaoga e fomaʻi. O se tagata e manaʻomia le manaʻomia mo le mea moni ma, e aunoa ma le manaʻo i se aʻafiaga tonu, o ia lava o se lagona o se auala faalauteleina ma faʻaleagaina ...

E le tatau ona fautuaina ma faatusatusaina o le ea i luga o le ea. O le mea moni, o mea uma e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le faʻamalologa o le ea o le ea, e faigofie lava le lanu, ma le ata o loʻo i ai i le le toe faʻataalaloina. Auto mai galuega e taua tele na o mea uma o loʻo i ai i luga o le ea o le ea, igoa: o le filifiliga o le faiga (mafanafana, alavai, alavai poʻo le faʻatupuina o le paʻu), e faʻatonu ai le ea (e faʻatonutonu ai le ea (e faʻatonutonu ai le ea. Amata ma taofi le masini. O loʻo toʻatele pea lava latou tiute e masani lava ona tumau le faʻaaogaina, e le iloa e le tagata faʻatau le poto pe galo ai pe tusa o la latou taimi i vaitaimi o faʻagaioiga.

Malu puipuia

O le malosi o le malosi o le split system e faigofie ona iloa e le mataitusi tusi o le a e mauaina i luga o le afifiina po o le fale gaosi igoa.

AH, faapipiiina, Oi, Mauga! ..

O la matou fautuaga ia te oe: Vave i luga ma le faʻapipiʻiina o le ea malulu aʻo le i amataina le sili atu vevela aso vevela, aua le tolopoina lana faʻatau. Nei mo le 7-10 afe rubles. O loʻo matua moni lava le mauaina o se mea leaga o le a faʻataunuʻuina le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i mea faigaluega, faʻamalieina lelei ma faʻatasi ai ma se faamaoniga. Ae a e filifilia mea e faia, matou te fefefe ai i ata vali, lea i tala e lua o le mea e faʻaleagaina e oʻo lava i le tele "alualu i luma" auala. O se faʻailoga o le koniki o le o loʻo mafai ona avea ma tusi faʻamaonia o le kapeti (poʻo le itiiti ifo i se tasi o tagata o le 'auʻaiga) o atinaʻe o le tau o le tau).

Afai e te nofo i se toe faaleleia poʻo le toe faaleleia i le lumanaʻi i le lumanaʻi, o le a e le faia, ae i le taimi lava e tasi e aunoa ma se sp-stac compur i le atoa faʻapipiʻi o le meafaigaluega. E masani ona faia i luga o le aso lava lea e tasi pe a oʻo mai le ea "ia te oe i le fale mautotogi, o le Brict o le lua pe tolu oklers. Afai e sologa lelei mea uma, e puleaina faapitoa mo le 3-4. Peitai, pe a fai o faʻafitauli a le fili (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻu le Ala mai i puipui i fafo atu, o loʻo i ai ni eletise e le mafaamatalaina, lautele le malosi: o le le atoatoa Fale o vaomatua), o le gaioiga e ono tolopoina, i nisi taimi mo 2-3 aso.

Totogi?

O le a le mea o le a sefe? Filifili le tausaga talu ai o le vaalele o le ea. E le aoga, ae o nisi taimi e le o ese mai le fou, ae o le gaosi oloa e maua ai se isi tupe e mafai ona e mauaina pe a oka se ea i luga ole laiga.

O le faʻapipiʻi atoa o le ea malulu, ae ui i lea, e le o se fofo lelei. O le mea moni o le mea moni o loʻo i le va o poloka o poloka o le masini e tatau ona toso i le pusa palasitika, e le faʻamalosia i lona ituaiga. Lelei, pe a fai o le vaega o le pusa e laititi, ae o nisi taimi e tatau ona taʻitaʻi ai i luga o le puipui i le isi itu o le potu ... sili atu pe itiiti ifo o le tino o le Braddiods latou te tuʻufaʻatasia ma le poloka i totonu. Peitai, e masani ona faigata ona latou faʻatau i Rusia, tau lava i lalo o le faʻatulagaga (3-5 masina o faʻamoemoega), mo ni tupe se aoga.

E le gata i lea, o le paipa mo le faʻamalosi o le faʻamalosi mai i totonu o le pito i totonu o le ea e tatau ona aveeseina i le auala, latou te le manaʻo i le paʻu o tagata savavali. Ioe, ma e le mafai ona fesoʻotaʻi le ea le ea malulu i le iʻuga o le vaipuna e latalata i le poloka, "O le tautau i le isi 1-1,5 kw i luga o le" pito i luga.

Afai e te faʻafouina se fale mautotogi, faʻapipiʻi le ea malulu e sili ona lelei i le lua tulaga. O lenei metotia o le a faʻatagaina e faia e aunoa ma pusa i totonu ma i le taimi lava e tasi o le a le aʻafia uma le teuteuga o le potu.

Ole vaega muamua o ia lava le fuainumera aʻo leʻi amataina le galuega (faʻapipiʻi, faʻapipiʻi o masini mamani .1. Faatulagaina Brivide i le taimi lava e tasi e faʻapipiʻi ai le iunite i fafo o le ea malulu i luga o le puipui o le fale. Mai le vaega i fafo i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le totonu o le totonu o le 'apamemea o le a le mafai ona faʻapipiʻiina le apamemea (e tatau ona lafo atu ai le suavai Otometi '' '' ie puipui i totonu o le fale mautotogi (pe i luga o le sitepu) mo se isi masini mo le sploat system, o le a aveʻesea ai le pa puipui o le sami.

Mo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga i totonu o fale mautotogi, e masani lava ona faʻaaoga le avanoa i tua atu o se siʻusiʻu o le potu i tua atu o le potu) poʻo le loloto o le 4-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i le 6-6 cm, tipi i luga o le potu. Manatua o lo latou tutu i talimalo puipui e faʻasaina; Ae ui i lea, i faiga faataʻitaʻi, aunoa ma se masini, pe a ma le laititi le mautonu o totonu e fesoʻotaʻi ai le avanoa i tua o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o le sifi i totonu, e le mafai ona faia. O loʻo iai i le vaega o fesoʻotaʻiga ua tapunia i le faʻapipiʻi ma tuu ese le sosolo o le Wizard, o lea e na o le ulo ma se eletise e tatau ona vaʻaia i luga o le puipui.

O le vaega lona lua o le faʻapipiʻiina o galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le ea malulu o loʻo faia i le faʻaiuga o le faʻamaeaina o puipui. E aofia ai le fesoʻotaʻiga o le utupoto mai le u o puipui o tubes i le faʻaaogaina o le i fafo ma totonu o fafo o poloka, faʻapea foʻi ma galuega eletise. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le ea malulu e tatau ona pulea le matai e faʻatulaga ai le plumping, faʻafesoʻotaʻi le faʻamaloloina o le paipa i le potu e le manogi i le potu seʻe, aʻo leʻi faia le foeuli e tatau ona avea ma loka vai). Ona - Faʻateleina ma tilivaina o le ea malulu i le e ona.

Afai o loʻo e fuafua e faʻapipiʻi se split system i totonu o lou fale i le lua itu, o ou tiute e aofia ai le tagata faʻatau o le a aofia ai "faʻaleaganuʻu" galuega. O lona aano o loʻo iai i le puipuia o le probela poʻo le brizodes o le au folau, eletise eletise .p. , O fafaga fao ma isi mea leaga i nofoaga o le lalagaina o tagata palota mai le puipui o 'apamemea mai le pa o' apamemea mai le pa o 'apamemea o le mea lea o le a tatau ona teuteu le aʻa ma faʻateleina ma faʻaaoga le faʻaaogaina.

Faitau atili