Fanua Laupapa

Anonim

Lua tusi aoga poloketi o se togafiti o 14 eka. I le avea ai ma se faavae, na avea ai faʻavae o le fausiaina o se togalaʻau o laufanua na ave ma aumaia ai elemene o le masani ai.

Fanua Laupapa 12820_1

Faatasi ai ma le "umukuka" o fale gaosi o fale o le matou tagata faitau ua leva ona masani. O le aso tatou te ofo atu ai e mafaufau i poloketi vitio e lua o le atunuʻu o le 14 eka. E manaʻomia le fausiaina o se fanua laufanua pe a fai e te manaʻo i lau atunuʻu e pule i le soʻotaga lelei ma sa matagofie i soʻo se taimi o le tausaga. E faigata tele le faia o sea poloketi e sili atu ona tatau ona faʻasino i faʻailoga faʻapitoa-laufanua.

Mamanuina - o le muamua ma, atonu, o le mea sili ona fatufatu o le fatuina o se laufanua. Muai Faia Suʻesuʻega Galuega: Tagata faʻapitoa atiaʻe tuaoi tonu o le teritori, eleele, tulaga, tulaga, e le mafai foi ona iloa ai le tino o laʻau ma le faʻamamaina o le heropiation. Ona faʻataʻalo lea o le manatu o le lumanaʻi laufanua, fuafua lona sitaili (laufanua, masani pe masani ai ma elemene o laufanua, atunuʻu). A uma lena, o le atotuga lava ia lava: fuafuaina le nofoaga o sone autu, filifili po o a elemene "manava" laufanua. Ma e tatau ona tilotilo atu soʻofaʻatasi ma le vaʻai atu i le tasi ma le isi ma avea o "tamaʻi pilita" o le tasi laufanua laufanua atavali.

Fanua Laupapa

Fanua Laupapa

O se tamai fale e aofia ai ni taua se lua o eseese tulaga o loʻo i latou, o fefaʻatauaʻiga uma na ia faia le taualuga taualuga. Faavae-Faʻamalosi sima, koluma ituaiga, loloto o mea na tupu - 1.5m. O le telrace e faia e pei o le fale moe i le fale.

Aʻo leʻi faia e le tagata tusiata se poloketi, ae o le tatau ona ou timeai mo se mea ma mo tagata e ona le upega tafailagi, faʻalogo ma faʻamatala uma a latou manaʻoga. E tele taimi o miti a le au a le au o talimalo, "Ia matagofie, ae le o se laʻau e tasi e fuga mai", "Matou te mananaʻo i le vaitaele, faʻatoʻaga ma le tele o lanu." Ae ui i lea, o nisi taimi o se mea ua fuafuaina mo se mea faʻapitoa ma se laupapa laupapa i luga o le fale puipui i le tino, o le rosary ma se auala o jasmine vao. Masalo na nofoia e le pule o le atunuʻu sooupu a le atunuʻu o latou ata muamua pe teuina ma ata na filifili e tatau ona avea mo se faʻataʻitaʻiga. O vaega tusia o le fale, taele, faletaavale o loʻo faʻatinoina foi: E tatau ona fai le faʻatoʻaga e fale i luga o fale. I le avea ai o se tulafono, i le iuga o talanoaga muamua, o laufanua laufanua tusiata tusiata e lua, tolu pe fa Filifiliga ma le tagata e faia le ata mulimuli. A maeʻa ona faatinoina se poloketi fuafuaga, lea na faia ai le vaega o tulaueleele mo naʻo, i le talosaga a le 'aufaʻatasi mo tupe faʻaopoopo, e mafai ona atiaʻe mo fugalaʻau taʻitasi.

Fanua Laupapa

Fanua Laupapa

Mamanuina poloketi 1. FAAMATALAGA

1. Le leoa le fale (11.77.9m)

2.bank (9.56m)

3. Garage (76m)

4. Toe faaleleia le nofoaga i le faletaavale

5. Passtain ma se tulaga mo faʻafiafiaga

6. O le fafaga ma le tafe (o le vaitafe o le vaitafe e faia i le pvc ata, o matafaga o loʻo teuteuina e pei o se togavao, o le willows e totoina i le vaitafe)

7. I luga o le amataga i luga o le vaitafe

8.Bistting ma le pato (taualuga-lattice, ufiufi i polycarboate pepa)

9. O le malae taalo a tamaiti na fausia e ofu laupapa (elemene o le 'upega tafaʻilagi: sili atu "ast's Nest" o le "kamupani Finnish Lappset Lappset

10. Ia ma se nofoa mo faʻafiafiaga

11.LODA SHRUBS (CHANDANDS)

Uafu i moega ma le edging mai fafie

O.rett mo Wurly Gturts, Aktndia Actite ma Coatmas Hybrid

14. O le Mumu Mumpe (Geoplasty)

15.OBADA laʻau (Apple laʻau, plum)

16. Aofai

Fuafuaga Polokalama 2. Faamalamalamaga

1. Le leoa le fale (11.77.9m)

2.bank (9.56m)

3. Garage (76m)

4. Passisi ma se tulaga mo faʻafiafiaga

5. Faʻafeiloaʻi mo le fiafia i laʻau, faoa i le Rose e mafaufau ma Coatmas CoDesse de Bouchaad

6. O Len Finantnerine na faia o le natura maa uiga masani

7. Gorgeus togalaau ma teuteu teuteu (tatalo, otmeal), permengal) (Tiute IDR) ma Juniper

8.Bistring ma le pato (taualuga - vaivai le tale)

9. eleele (moega o le palu foliga, iliili e fuliina i le ala)

10.Baby Player (taʻaloga faigata "foliga" kamupani lappset)

11.ROLF i le nofoa

12.LODA SIGER (Apple Little, Geeses)

13.OOODS Wall (maualuga- 30-80Cm)

14. Aoina

15. Faʻatinoina "taga" i luga o le ulufale auala (fanua i luga o le fanua lapepi)

Fanua Laupapa
Ata 1.
Fanua Laupapa
Ata 2.
Fanua Laupapa
Ata 3.

1. O le saoasaoa o laau (Spyy Sporce, Pine masani, Thuja Western Smaragd, Juniper)

2. O laʻau lelei ma laʻau (laufanua ma le palu, paluni o le tau, o le dablox bubble, dend white sibinica, barbaris hydonge)

3. Tausia:

Laon, fugalaʻau (tautotogo: Cropcuses, Tuilus, Medicarus, o le Zibold, Koarpathe Mounkan, Chidbey

O le a matou taʻuina mai se fuafuaga o le 14 eka, o ana aiga o se aiga ma tamaiti e toʻalua (ataliʻi-aʻoga-tama-tausaga ma teine ​​o le aʻoga Preschool). O le mea lea, a maeʻa faʻavasegaina fanua faʻataʻapeina laufanua, na maeʻa galuega uma o falemeli. O le fale o se tamai sikuea o loʻo fausia mai le pa faʻapitoa. O le pito mamao o le vaega o le palu o le taele ma faletaavale. O le Gazebo ma isi fale o le a fuafua ina ia ogatasi ma fale laupapa (fale, taele) ma le pa laupapa ma le pa o le laupapa.

Fanua Laupapa
"Tuputupu ae"
Fanua Laupapa
Laulau laufanua V. Berezina
Fanua Laupapa
www.morguefile.com.
Fanua Laupapa
Ata O.voronina

Fanua Laupapa

E faigofie atu le filifilia o le mamanuina o fale o le na maua, ole lalagaina luga ole ata ole mea e uma ona uma i se nofoaga tutusa. I tafatafa o le fale mai le musterifield Timeber, o le a tausia lelei e le au Gazebo ma Pergote. Vaai foi ma le totoʻa. EANE, Eleele natura, mo se faataitaiga, Mahagon Red-Brown leo. O le lattice puipui faia le fausaga foliga faigofie. E mafai ona faʻatino le taualuga mai le tutusa mea i le taualuga o le fale, mai le uʻamea paʻu.

O le suʻesuʻega o le nofoaga o loʻo faʻatusatusa i ai, ma eseese i le vaega autu o le sili atu nai lo le 10-20cm, o nei faʻafitauli e mafai ona faalumaina i le mafiafia o le 20-30 cm. Peitaʻi, mai le faʻatulagaina o le fale i le auala, e i ai se suiga taua o le 80CM, faʻamalosia le fausiaina o sitepu ma le faʻatutuina o puipui. O loo i luga o le nuu i luga o le mauga, o le loloto o le eleele vai o le 1.5m, e leai se aoga mo se alavai alavai. Ona o le mis i le auala, timuga ma lolovaina vai e tafe masani i le ogatotonu o le afa o le solofanua. O le vai o le aiga mai fale ma ofu taele e lafo mai i totonu o le Soadow Sorwy System. E totonuga o le suavai.

Fanua Laupapa
Ata K. Filippova, n.serbrikova
Fanua Laupapa
O le tusitala o le poloketi - o le kamupani "Center-A-stroy"

Ata e.lichina

Fanua Laupapa
Ata M.romakin
Fanua Laupapa
"Pix"

Fanua Laupapa
SMoobyteelie Sipine (i poloketi o loʻo iloiloina, E mautinoa lava e faʻatumu laupapa) e tatau ona faʻatumuina i ituaiga o elemene e mafai ona fiafia i tamaiti o eseʻesega tausaga. E masani ona naunau tagata e uiga i taʻaloga taʻaloga: O le aso o le tamaititi e toe faʻafoʻiina i le Knight, Faiva pe o taeao e avea ma MowGli White. Aʻoga o le aʻoga i le mamalu o taʻaloga malie (Tolu-Up, ae aʻe i luga o le maea, "tautaliga" i le lima) ma le atamamai).

Laulau laufanua fausaga na atiaʻe ni poloketi se lua o le nofoaga. I le faavae, na iai le faavae o le fausiaina o se togalaʻau a laufanua na iai ma o nisi ua mai vaega o le soʻotaga na saofaga. O auiliiliga e ese mai ai auiliiliga, ae e tutusa latou foʻi, talu ai o le fausiaina o le teritori e faʻailoa mai ai le sili ona mafai ona amanaʻia, lanu e fia maua ai se pato. Tamoe moega ma se malae taalo). O le vaitaʻele ma le foloa o le platfomfot ua filifili e lafo i tafatafa o le taele e faia e faigofie ona ave ai le vai. O le Gazebo ma le BarbeCue e sili ona talafeagai e tuu mea uma i le taele, - O le toe nanaina o le puipui, fausia e tuaoi i le tuaoi ma le barpecce.

Fanua Laupapa
Ata O. Voroonina
Fanua Laupapa
Ata M. Rolakina
Fanua Laupapa
Ata M. Rolakina
Fanua Laupapa
Ata O. Voroonina

Fanua Laupapa

Vili i se sui o le togalaau. E laʻititi i le nofoaga, e faʻataʻamilomilo moega i se faigata tuaoi ma e mafai ona faʻatumau i luga o le eleele. Vai ma le mafiafia o se moega se moega e faʻaalu ai. Afaina le aso nei tuʻuina atu laʻau ma matagofie matagofie-beets, pa ie, seleri, salati. Mo tamaiti, o pi o loo tupu, sunflower, tonenia. O mea e te maua ai le totoina o laʻau (radishes, salati, dill) e talafeagai le totoina o faʻatoʻaga tetele i ala cousles: chorots, zutchini, beets.

Mai le faitotoa ulufale i le faletaavale e lautele (tusa o le 3.5 m) auala. O le ogatotonu o le upega tafailagi sa tuua ma talepe iinei o se lanumeamata lanumeamata - o loʻo faʻaaogaina mo faʻafiafiaga ma faʻagaioiina taʻaloga. O le tele o laupapa ma laau, fugalaʻau, fugalaʻau ma fualaʻau o fualaʻau ua filifilia e faʻailoa ai le mea moni o le eleele i luga o le vaega o loʻo i luga o le vaega o loʻo iai. E lua paina tuai ua latalata tele i le fale (e tusa ai ma tulaga o lenei mamao e tatau ona sili atu i le 5m) ma leiloa le tino, tipi i lalo. Ina ia mafai ona sefe le avanoa, o se malologa latalata i le fale na faalauteleina (120c nai lo le tulaga o le 70-90m) ma liua i se ala. I le mea na fausia ai se solomuli i se tasi poloketi, na fuafuaina se palo malu malu, ma i le isi, ma na fausia ai le puipui o le puipui.

Fanua Laupapa
Ata O. Voroonina
Fanua Laupapa
Aristo.
Fanua Laupapa
Sunny vaitaele.
Fanua Laupapa
Ata O. Voroonina

Fanua Laupapa
Ata e le E. Blue Break Place Streate faataamilo i le vaitaele poʻo le teuteuga faʻasao gafa ma le maʻa poʻo le puipui mai le laupapa. Peitaʻi, o filifiliga e talafeagai: laupapa toso Salesi o le a liua ai ma fale i luga o le upega tafailagi, ma luga o maa-faatasi. Afai ua siitia le tulaga i luga o le eleele ma fausia o se podium, e tatau ona e mafaufau i ai se auala faigofie ma faia ni sitepu. Ae le i filifilia se fofo mo lau '' upega tafaʻilagi ma faia i se galuega faʻataʻitaʻi, e aoga le iloa oe lava i le mea ua leva ona faʻatinoina.

Faitau atili