Lua suiga i se mataupu tuuina atu

Anonim

Faʻaleleia o se tamaʻi faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa ma faʻapitoa. E pei o le "avanoa" avanoa, faʻatupu se siosiomaga lelei, matou te faʻaali atu ia te oe i le faʻataʻitaʻiga o le toʻalua tamaʻi togalaau "tuaoi"

Lua suiga i se mataupu tuuina atu 12825_1

O le lauiloa o Dacha Caday na mafua ai le siʻitia o le maualuga o le atinaʻeina o tupuaga. O le mea lea, o le fanua faʻaputuga fanua o le tamaʻi nofoaga e masani ona "Faʻapipiʻiina" i le fale i se masani masani, e manaʻomia le mafaufau lelei ma le faʻapolofesa. E pei o le "avanoa" avanoa, faʻatupu se siosiomaga lelei, matou te faʻaali atu ia te oe i le faʻataʻitaʻiga o le lua laʻititi laiti fafine "tuaoi".

O poloka i atunuu o loʻo iai le fale masani, o se tulafono, e le iloga, e le iloga i le tele o fuafuaga fausaga. Faatasi ai ma latou alualu i luma, e taua le faʻatumauina pea o le tuʻuaʻi i le loto i luma o le lumanaʻi ma tagata taʻitoʻatasi ma tagata taʻitoʻatasi. O galuega autu (aemaise lava pe a fai o le sikuea e laititi) - o le saʻo o le faʻaaogaina o mea uma e manaʻomia, faʻapea foi ma le faʻapitoa filifilia o mea tau fualaau.

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 1.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 2.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 3.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 4.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 5.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 6.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 7.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 8.

1. O le maualalo o matafaga o le vaipanoa i le va o maa e noatia i le paolo hebucticas o tagata. O Bastons ma le le faʻamaoni o lo o iloga i latou tetele, o faʻataʻitaʻiga, faʻailoga tusi, o faʻasalalauga ma 'au o loʻo lafiola lata ane. USADovoy afi, iv faanatinati.

2. Le fiafia Bench Hivens i le va o le Malosi o Vaʻaiga o le Hydrangea i le Laʻau ma paranesi o le Kerisimasi Eli.

3. O le taumafanafana o laʻau o laʻau e faʻapitoa lava i le talaʻaga o le maa o oneone, lea na fausia ai matafaga ma Rocaraium.

4. Ma ni afu a vaipamu e alu ese ai vaipuna i totonu o povi o le juniper costack. Lalo ua fetaomi faasaga i Microbiota maa. Faasaga i le pito i tua o vaomatua Fono, Rogers Kythangante ua faamamaluina.

5. O le palugalu i le pito i luma o le sone o le mea moni ma le mamalu. Thuja Western Smoragd Teuteuga se tulimanu malosi o le fale. O le "lagolago" FIR "KONIKA" ma Thuja Western Danika. Microbiota, Belching Belch, Hoss, pine ma loyers faia le pito maualalo.

6. O le orez ma laugutu tele o se mea e foliga mai ai se aulotu.

7. O le itulagi o Quometric ituaiga o le ata o le pito i luma sone e faamamafaina ai le tulaga o le pulupulu o le Bow-ola, tuaoi mai le Brimenit Kaizinik. I tua atu, o se vaega o le vaega mai le pamu o le kalbolist "Dolisolo" ma le map o le Ostolist "DrummMondi".

8. Le aofia ai, o le pa o le pa ma le fai mai o paʻepaʻe "Organtiissimo". Latalata i le itu i sisifo "Manaragd".

E ese le masaga o le ...

I le tulaga, o le laufanua o le laufanua mo galuega "maua" lua tutusa tuaoi. O mea ia o ni togafiti e matua faʻamavae. I le ogatotonu o le tasi, i itu e i ai itu vaapiapi o ni fuaitau. I luma o le fausiaina ma mo le lata mai tulaga. O sea le mautonu "tuʻuga ma fuafuaina le nofoaga o sone autu: o le solo, i luma o le fale, faʻalilolilo, i tua atu.

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 9.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 10.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 11.

9. Tagi - ata tifaga. Ua faamalosia lona itu itu i maa o feagai ma maa fuaiupu lelei. O le puna o le vaitafe i Rokaia e nana e lala o le Juniper Coack.

10. O le laau ua amata ona sili atu le malosi talu mai le ogatotonu o le taumafanafana. Lush Bushes ma White Balls faʻaiʻu le laina o le paluga, faʻaloaloa i luga o le pa. O le talaaga o le ata o le taupou virgin

11. Lisi o le paluga i luga o le pa, e aofia ai tolu saua. Nizhny - mulilua o le laugatasi (talimalo, georaums, yavily), lipine shrub "babyFinger". Ogatotonu-pulupulu masani, pubousnik, hyducoangua laau, bubbler kalulililite. O se vaega o le pa o le a vaaia e ala i alofilima vine. O papa maualuluga e seasea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laina o le vaʻa o loʻo talia.

O vaega o le lafoa o fanua uma e oʻo i le itu faʻaona i aso nei, o loʻo faʻaaoga ai le Herody New Sworges, o le New Swords Corication ma le mumū o loʻo avea ma over. EmeldAld Genenes o Laʻau faʻamamafa le taugofie ma le manaia foi o le nofoaga. E fetaui ma le laina o le laina o le fola o le folasaga o nofoaga atofaina ma se faletaavale ulufale. O fanua o pepa e aofia ai laʻau, faʻapipiʻi, lipine, chestnuts, faʻapea foi ma shrubs ma valivali ata vali.

Faamalamalamaga o le muamua togalaau

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Muamua togalaau o le togalaau 1. O 'lafumanu

2. Soa ta fugalaau

3. "Kerisimasi"

4. Faafefiloi

5. Vaeluaina

6. Rocarum

7. Barbecue eria

8. O laau tuai

9. Autu

10. Dom

O le sone tumaʻoti o le kenerargarte na avea ma sili ona manaia ma eseʻese ituaiga o viʻiga ma "faʻatumuina". Lenei e mafua mai le gata i le eseʻesega o manaʻoga o tagata e ana, ae faʻapea foi "faʻafeagai" tulaga o le moli. I le mamao, o le nuu i Saute o le muamua togafiti o le tele o laʻau tetele ma linden, fatuina o se mafiafia paolo. Sa mapu mai le togalaau ma fale tuaoi. O le togalaau lona lua o loʻo i luga o le pito o le auala ma toetoe o le aso atoa o loʻo tatala i le la o le la.

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 12.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 13.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 14.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 15.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 16.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 17.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 18.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 19.

12-13. O le vaega o loʻo saunia o le vaega lona lua, faʻapea foi ma le muamua, e i ai le faʻamalologa memetric. I le aluga o pa, o loʻo totoina mea e fai i le paʻepaʻe "Organtistisima" ma le "Maja" (i le itu tauagavale), Roaszus Rosa (taumatau). Tautinoga, pei o le pullisk, rows tuya sisifo ma se faamaneta mai le 'au a le' au, vaifofo, juniper. O le eseesega o se tele tele o laau. Chestnuts, o le LIPA tuputupu ae iinei. Matagofie lanu lanu viona rurona maple o se maʻai le "tupu mumu".

14. O itu uma e lua o le ala i mea laiti puʻupuʻu, o le togavao o Quintta Iapani o loʻo iai. I le tautotogo o o latou lala na maua i fugalaau mumu.

15. E fitu teine ​​teine ​​vine e foliga mai e foliga mai.

16. O le vaʻai atu i le tulaga faʻapitoa o le tautua o laʻau o le tautua.

17.klemas.

18. O le le tauemu, jabalia.

19. O le mauaina o le sone tumaʻoti o se sipine stede, faia o le pulupulu oneone. O le taualuga a le taualuga ma le faʻamaoni o laʻau o loʻo totoina iinei (Pine mauga, Juniper, Barbaris) ma Albine Kidys.

Galue ma ata

Tele mea manogi o laʻau ma e oʻo lava i vao e le onosaʻia le malamalama leaga, e faʻatapulaʻaina malosi le filifiliga o mea faʻatau. Mo lenei mafuaʻaga, o le vaega tumaʻoti o le uluaʻi faʻatoʻaga o se mutia, lea i se paolo malu e mafai ona e faia taʻaloga. Teuteuina o ana laulaau tele o se tagata 'au o le tino, ma le maofa i luga o le mutia. I le itu tauagavale e faasaga i le tauaiga o le papupuni o le pa, o le "Kerisimasi" o loʻo oso aʻe ai, i le itu taumatau. Latalata i le 'ai o se nofoa malolo. O le pule a lenei nofoaga faafiafiaga o se mea e taofia ai vaituloto ma le rocker, o loo i ai i le itu taumatau. Sa fausia le mauga maualuga mai le taofiga o puipui ma poloka papa. I le va o maa e ala i le tafe o le vaitafe ma tagata pulupulu ola. O lenei vaega tele o loʻo faʻailoa atu i le auala afi ma le pa puipui ma le parbecuue tulaga ma faia lenei vaega o le tamai mamoe faʻapitoa ma le matagofie.

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 20.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 21.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 22.
Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Ata 23.

20. O le Blooming Badean ma Tiallla pule i le Chein Mustik Dayik, o le taumafanafana na suia i le Iris swamp, lilyniki, ma cerelis).

21. O le matagofie o le susu a le togalaau a le togavao e foliga sili ona teuteu lelei i le fata o moega.

22. Accounts decorate le pa ma faʻatasi ai ma tusitusiga e fausia ai se ata lanu pupula.

23. O taimi o tagata malaga, pe a fai ua e tausia i latou, sasaina o lāofu tuai, e le sili le leaga tele o ia nai lo se isi teuteuga mautu, pe a faitioina le au tuaoi mumu.

I le itu la

O le le lava o laʻau maualuga ma le malamalama tele o le vaega tumaʻoti o le togalaʻau lona lua na faia e talafeagai mo le masini o fugalaʻau ma le alter o loʻo tiʻetiʻe ai.

Itu taumatau sa nofoia ai se mea ua saunia lelei. O moega iinei o loʻo ola aʻe ma le fesoasoani o le faʻatumauina o puipui mai faʻamalosi faʻapitoa, lau faʻatulagaina i maʻa masani, ma le avanoa i le va o le televave. O lenei metotia faʻatagaina oe o loʻo iai se kapeta o le faʻatoʻaga e mama, e pei o le vai ma ni faʻaopoopoga o le lalolagi e faigofie ona pasia le tamaʻi povi.

O le taulaga iliili, o loʻo i ai i se vaapiapi vaa i le va o le pa o le fale ma le pa, e fausia ai se uafu o le lio. E sili atu le mafiafia nofoaga, ma e filifilia laʻau mo ia e le faʻamalosi ma ata faʻapitoa.

Lua suiga i se mataupu tuuina atu
Faaiuga Lona Lua Faamalamalamaga o le lona lua togalaau

1. Fale olaola

2. Soa ta fugalaau

3. "Kerisimasi"

4. Faafefiloi

5. Iliua le faanoanoa.

6. Rocarum

7. Obricca

8. Taaloga mo Faafiafiaga

9. Autu

10. Dom

Tamai togafiti

I totonu o le Disponner Fofo o nofoaga e lua, e mafai ona e maua ai mataupu lautele o le uiga o le uiga o le fuafuaina o tamai togalaau. O tusi e aofia ai le tagofia o laau autu autu o laʻau ma le fausiaina o laʻau ma le fausiaina o ni vaega e aʻafia ai i latou, e aofia ai pa mameu, faʻaaogaina o se ala o le 'aiga o le taeao; Afai e mafai, o le toniga o toniga o mea na faʻaaogaina o loʻo i luga o le "savali solo i le fale" auala. O le togalaau, ma laau fua ma mea maina, pe a fai o latou ituaiga ma ituaiga ma foliga faaeteete o "sili ona lelei, e mafai ona teuteuina i le togalaau.

Faitau atili