Malolo i le soifua maloloina!

Anonim

I le faaiuga o le luasefulu seneturi O le Iapani na fausia ai le nofoa ma se afi. E mafai e lona nofoa ona vivii, ma o fitafita na mafai ona tootuli ma leso pito i tua. O le aso, o le nofoa matagofie o le mafai ona suia ai le lima o le au tomai faapitoa masseur

Malolo i le soifua maloloina! 12829_1

I le faaiuga o le chv. O le Iapani na fausia ai le nofoa ma se afi. E mafai e lona nofoa ona vivii, ma o fitafita na mafai ona tootuli ma leso pito i tua. O le aso, o le nofoa matagofie o le tele lea o le sui lima o le masseur-polofesa.

Malolo i le soifua maloloina!
Senana tagata uma manaʻo ia matagofie, maloloina, malosi, malosi ma lelei. E foliga mai o le a matua faigofie ona e ausia lea: Ua lava le faia o le taeao taaloga, aau i le vaitaele, alu i le vaipuna, alu i le vaipuna. Aemaise aoga o mea na tutupu mo i latou e oo mai i se olaga malolo, o le ituaiga o mea leaga. Peitai i luga o le taaloga, ma vave lava i le asiasiga i le Maseur, e toatele e leai sa leai se taimi. O nofoa o Gayssors e fesoasoani e faʻateleina ai le leo o le tino, aveese le faʻaputuputu o le tino ma maso mimita, aveese le tiga i le sounds, e tusa ai ma le tasi o tagata atamamai, E pei lava o le vaiaso o tafaoga. OT, O le mea na fai ai le nofoa taui, o le a tatou talanoa e uiga i le tomai i Ona "lima".

O le a le mea e lafi ai i tua atu o le galuega?

Malolo i le soifua maloloina!
Aiga, o loʻo mauaina se aliʻi tau, muamua iloiloina se seti o polokalame ma inisinia faʻapitoa o le tino ma ana tagata taʻitoʻatasi. O le Puna o le faʻagaioiga o elemene uma o le uili o fafo o le mana e oʻo atu i le 0.25kw. Latou te fesoasoani e faʻaali le nofoa nofo lelei, aveʻese fuainumera, faʻasolo atu ia Rollers. O afi e mafai ona fa, ono pe sili atu, ae o latou numera i lenei tulaga e le o lona uiga o le uiga. Nai lo lea, o le faʻaituau tekonolosi faʻaigoaina o le tekonolosi, o nai tamaiti laiti. O le filifiliga atoatoa o le tasi afi.

O le node autu o soʻo se laina nofoa afi ma rollers, o le numera o tagata eseese (fa pe ono). O papa e faia i mea poto, lea e mafai ai ona e faia se maasiasi ma i le taimi lava e tasi loloto loloto. O le uluaʻi poloka poloka na o le siʻitia i luga-lalo i tua, o loʻo maua ai le faigofie tele. O lenei ua avea nei ma faiga ma mafai ona feoai i ni itu se tolu, e pei o le "alualu i luma" faʻataʻitaʻiga EP30002 (Pananoc (aiga).

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 1.

UT.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 2.

Tagata i totonu.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 3.

Tagata i totonu.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 4.

Pananic

1. Puipuiga mo vae vae o loʻo mafai ona suia le malosi o le faʻaalia (12 tulaga). Tau, mai le 80 afe rubles.

2-3. Model Sogno, i le atinaʻeina o le mea lea sa auai ai le tagatavaai sa o ia, o se faʻataʻitaʻiga o le matagofie ma tekinolosi. O le rollers i totonu o le sili atu i le Esgonomic. O le mamao i le va oi latou e fetaui ma le mamao i le va o le faʻasino ma limamatua, e ese mai, latou te toe faia le talaaga tamatamailima. O le gaoioi o le module ma rollers faʻalogo i fafo atu o le faʻaliliuga ma faʻataʻamilosaga gaioiga o le pulumu. Tau, mai le 300 afe rubles.

4.ER-1270 saunia uma ituaiga o le pito i tua ma mageso, aofia ai le faʻaloaloaina o le ICR ma le ea-faʻamalosi o le malosi (tolu tikeri o le malosi).

Faasee "tamatamailima" faʻataʻitaʻiina uma metotia lauiloa: Patting, Palu, tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasiga o le paoa, ma le patati) E i ai le tulaga ese o le atinaʻeina o le atoa "massage lima" (i le tasi massage nofoa eP30002). Ma lana mataupu, e mafai ona e filifili e faatosinaina le "limamatua", "pama" po o le "motost".

Ou te manaʻo e faia se faʻamuamua i le isi ituaiga o le faʻaola-pneumatic device (o le ea o vaʻa ma potu o loʻo fesoʻotaʻi). O le Sourebagn sui o le tele o le galue malosi maso o lima, cavar, supa ma toso. Na o le faʻafetai i le masini Pneumatic i le aliʻi na aliali mai o ia tulaga ese "o le faʻamalosiʻau o le spine, vae ma lima, puʻeina ma le malosi o le 'eleʻele).

Mafiafia

Malolo i le soifua maloloina!
Lotas e ui i le eseese o ituaiga o meaʻai, o le nofoa o loʻo ofoina atu i le tagata faʻaaoga e fai ai lana lava polokalama ae ia manatua. Tele faʻataʻitaʻiga o nofoa puipui o loʻo faʻatumuina i isi masini ua mamanuina e faia ai le masini ma le fiafia. I le amataga, o le fausiaina-i le MP3 tagata taalo na toetoe lava a toetoe lava a le tele o le uiga o le Taitai o Mass, ae e le gata i le auala e sili ona fiafia ai i le auala o musika. O le faʻataʻitaʻiga vaega e mafai foi ona aofia ai le DVD player ma se vai tioata tioata. Peitaʻi, ia faʻailoa mai na faʻateleina filifiliga le tau o le nofoa mo le 10-25 afe rubles.

Toetoe lava o nofoa uma e faaauupegaina i le ea. O a latou mea e sili atu, o le tele foʻi o itu ole "ea" ea "polokalame i luga o filifiliga, tulaga ma maua ai itu tuʻuina atu. Faʻataʻitaʻiga, i fesoʻotaʻiga eseese o Massage Taavale Taji Minimi (Iapani) i lalo o le Ueleta, 24-35 Vaʻaiga Paʻu o 120 (6 mo vae, 12- Mo lima). O nofoa nei e ofuina ai lo latou "onosaʻi".

O le tulafono, ia ausia le iʻuga manaʻomia, o le tuʻufaʻatasiga o aʻafiaga ma vailaʻau e manaʻomia. O lona uiga o le taulia o inisinia auai i le faiga faatasi, sui ma felagolagomaʻi. Sei o tatou fai mai e faʻaleleia le toto o le toto i Caviar, faʻaaoga le tekonolosi o sui o le siʻitia i le itu o le itu i tua, "o loʻo iai le metotia" i Siatsnu. O poloka o le Play-Pneumatic Barce Cars Passonic tuʻufaʻatasia Peneumatic Papacatic ma le tulaga o loʻo taumafai ma le gatete aʻafiaga o rollers.

Fetuunaiga fofo

Malolo i le soifua maloloina!
Ssadapomo nofoa e itiiti ifo le tele o le tele o le tele o massage masini - ituaiga uma o mala ma aluga. O le mea muamua o loʻo fuafuaina mo le sosoʻo o le otaota ma tauau, o le lona lua o loʻo faʻaaoga e faʻaosofia ai le ua, o loʻo aʻafia ai le ua, sulugatiti, O loʻo tuʻuina atu i latou e ala i le feteʻenaʻiga (Lusia), Cadada, HMF (OBA Siamani), Lotus (Saina). Ioe, e mafai ona latou faia se vaega o galuega a le Taitai o Massgias Man, o se tulafono, o se malologa filemu. Peitaʻi, e leʻi leva talu mai nei masini na amata ona faʻapipiʻi ai Rollers (Cadida), o le fea e mafai ai ona faia se otaota kesi. O le Cape e mafai ona faʻaaogaina uma i le fale ma i totonu o le taʻavale. O lenei sini o loʻo sapalaiina ma se isi auala eletise e mafai ai ona e galue mai luga o le ala o le taʻavale luga o le taʻavale ma se voraget o le tele o mata o le sikaleti. O faʻasalaga uma e faʻatonutonu mai i le nofoaga malulu. O latou tau e eseese eseese i le tele o le 4000-8500 O le tele o tagavai e faia i se le-vavaeeseina mamanu mamanuina.

E faigata ona e mafaufau i se suavai e leai se vevela, o lea na ofo ai e tagata mamanu o nofoa o nofoa. O lea, ia faʻateleina le mafanafana o le pito i tua ma taofi le faʻamalolo le paʻi atu o lima mafanafana o se tagata. Ae e le na o se lagona manaia. O le mafanafana e fiafia ai maso, faʻaleleia le toto o le toto.

Tele taimi e masani ai i nofoa vevela, o le ea-faʻamalosiʻau ma shiatsu o loʻo o mai i le taimi o fuʻa vae. Mo lenei, mo faʻataʻitaʻiga, o le nofoa o Dr-6100 (Sany, Iapani) o loʻo fausia i se pito i lalo o se nofoaga faʻapitoa o le faʻamafanafana ma le faʻapitoa.

Talu ai o fetu o auala o nofoa puipui e aafia ai le tino i le malu, o le mulimuli o loʻo faʻaalia i avega maualuluga. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona faia i mea o nei aso ma faʻateleina le faʻaosoina o le teteʻe. O loʻo latou atamamai tele (le faʻauigaina i lalo o le faʻafitauli o le tele o faʻalavelave), ma le toaga o loʻo mafai ai ona latou "manava". Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻatauina se nofoa faʻataʻitaʻi ma le paʻu paʻu paʻu, ae e le malamalama ai. O le filifiliga o lanu e laiti - masani le kamupani kamupani e le sili atu nai lo le lua pe tolu filifiliga (tatou fai atu uliuli, efuefu ma beige).

Matou polokalame

Uma masini masini o loʻo faʻamau i totonu o le nofoa o le Massgiaina o le faʻafanua "Brain". Mo tagata amata, o le "SMART" faʻatumu o le a ofoina atu le tele o faʻamatalaga o se auala faigata (o le autu o le mea e malolo ai, faʻamalosi, faʻamalosi). Azlash poto masani tagata faaaoga, o le a e alualu i luma manuia le polokalame o le masini, filifili le sili sili ona lelei ituaiga o massage. I lea mataupu, e naʻo se vaega o taʻavale o taʻavale e mafai ona faʻamalosia, mo se faʻataʻitaʻiga, "faʻasologa" e tau na o le ua po o vae pe tapē le anufe-faʻamalosi.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 5.

Ata K. Manko.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 6.

Sasada.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 7.

Lotus.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 8.

Pananic

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 9.

Fujiiryoki.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 10.

Pananic

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 11.

Pananic

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 12.

Pananic

5. Faʻatonutonuina o le tulaga o le nofoa o loʻo mafai ai ona e faʻaliliu ese atu i le tulaga faʻapipiʻi, o lona uiga, liliu i totonu o se nofoa manaia e sili atu ona manaia.

6. O le Qutatrometi Mastery sa faʻaaogaina e se Roller Massage Tekonolosi, o lea e aoga foʻi le aveeseina o le vaivai. E fa rollers ma le taʻamilosaga o loʻo faʻamalosia ai le tua ma tauau, vavae ese le pito i luga ma lalo vaega. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le vibromassage.

7-8. Ma le Lotus ma Panasac nofoa, o le omiga i luga o vaega eseese o maso o vae o vae o vae, ma o le emo e alualu i luma o le shiatsu.

9. O le ulutala o le tua ma le vae lagolagoina e mafai ona fetuʻunaʻi faʻaaogaina le vaega faʻatonutonu. Faʻataʻitaʻiga o cyber-malolo skk-1800.

10. E taua le filifilia o se tulaga talafeagai e mafai ai ona e malolo.

11-12. O lenei nofoa (faʻataʻitaʻiga ep-300002) avatu ia te oe le sili ona lelei e mafai ona tuʻuina atu le sili atu tomai faʻapitoa.

Faʻaseseina e Fetufaaiga, ma i tulaga lautele lautele, o le malosi o le galuega ma le saoasaoa o le liliuina o vaʻa. I le taimi lava e tasi, e manatua e le komipiuta a polokalama e te fiafia ai, ma e mafai ona e toe taʻu atu i soʻo se taimi e ala i le fetaomi atu o le ki o le pule i le vaega Pule.

Tagata uma eseese e ese mai i le tuputupu aʻe, maeʻa, foliga o le fausaga o le tui .d. O lea la, sea galuega e pei o le mafai ona faʻavaeina le autu o le Anthropometric faʻamaumauga (tuputupu aʻe, mamafa) e taua tele. Anekters fou faʻataʻitaʻiga - cyber-syber-مان (fujaiyoki), robotick (aiga), o loʻo fuafuaina le tino o le tino) o le feteʻenaʻi i totonu o maso e mo i latou o le a avea ma sili atu aʻafiaga i taimi o faʻafitauli.

Lapataiga Muamua

I le faʻatauina o se nofoa o le Massmage, aua neʻi galo o lenei o se mea e faigata ai le eletise ma se mana faʻaaogaina o le 0.2-0.35kw ma le faʻaaogaina, e manaʻomia le mulimuli i puipuiga. E le mafai ona faʻapipiʻi se taʻitaʻi i potu susu, faʻamamaina se suavai i luga, ufiufi i nofoa, lolomi, ma isi, ona e ono faʻaleagaina le vaega o le feʻaveaʻi o le auala.

Ia mautinoa le saogalemu eletise eletise, e faʻaaoga le eleele i le taimi o le faʻagaioiga o nofoa puipui. E tusa ai ma Eurostandards, e tatau ona fesoʻotaʻi i le mana grid e ala i le puipuia o le masini tapuni (uzo).

Ma le isi, o lo oi ai numera o fomai saienisi. Inisinia massage sauniga (ae ui i lea, o le masani ai) e afaina ai i tagata ma ogaoga faʻamaʻi pipisi ma faʻateleina vevela. E le mafai ona faʻaaoga le faʻailoga i lena nofoa ia i latou ua tusia ni masini eletise, o teuteuga maimoa mai ai i luga o fafine ma tamaiti e puipuia ai tamatamaʻilima. A o le i faʻatauina se Tangias Taid, e tatau ona e talanoa ma lau fomaʻi pe a fai o oe le malosi o le Spine, maʻi, o le vanimonimo. O le player, o le taimi o masini maka e faʻatapulaʻaina le 30 minute i le aso. O le mataupu silisili "o le tele, e sili atu" e le aoga ai iinei.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 13.

Manogi.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 14.

Fujiiryoki.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 15.

Fujiiryoki.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 16.

Aiga.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 17.

Manogi.

Malolo i le soifua maloloina!
Ata 18.

Pananic

13. Faʻataʻitaʻiga MP-5 o loʻo tuʻuina atu i se filifiliga atoa Audio / vitio, e maua ai se avanoa e le gata i le fiafia i lagona faʻasolitulafono, ae e maua foʻi lagona vaʻaia, ae e le maua foi lagona vaʻaia. Nofo i totonu o se nofoa massage, e mafai ona e vaʻai i le DVD ata tifaga poʻo musika musika.

14. O le Pusa Pulea ma le faʻaaliga e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona siaki uma tulaga o le faʻafitauli o le lologa.

15. Syber-malolo faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua se tele: tolu-loloto tino o le tino tino, 509vides massosicals (500 vaega, sipela mo fesoʻotaʻiga ma le ea). E i ai le galuega "ogaoga inisinia". O le tau e mai le 200 afe rotabs.

16. Faamaoni Management Pangals faʻataʻitaʻiga D1 o le a fesoasoani e filifili se tasi o ono soifua maloloina otometi soifua maloloina polokalame poʻo se tasi o polokalame e lua ma musika pei o musika.

17.elenang Model SM-Z09 e matua manaia lava. E masani ona ia saunia mo se talanoaga ma oe, ogatasi ia te oe ma manatua lou manaʻo. Siaki le sili atu talafeagai ma amata se sauniga. Tau, 87 afe Norbles.

18. Talimalo EP-1082 o le a i ai i le manaʻoga i soʻo se siosiomaga. O loʻo tuʻufaʻatasia le fuafuaga o loʻo tuʻufaʻatasia i le auala tele ma le maualuga o le lofituina. Laʻitiiti Fua (Faʻasao le pito i luga) Faʻatagaina oe e tuʻu se nofoa i luga o se tamai eria.

Ma le faatauina!

O nofoa muamua o nofoa e taugata tele. Peitai o le aso latou te le o le taugofie. O le tau o le faigofie Iapani faʻataʻitaʻiga o 100-150 afe o rubles. E pei ona faʻaopopoina galuega faʻaopopo (otometi fetuunaiga o le umi o le pito i luga, o le saogalemu o le IDR), faʻapea foi ma le faʻateleina o le tau o le tau Faapitoa faʻataʻitaʻiga ma maketi fou o le a tau le 300 afe rubles. ma sili atu. O le faʻatulagaina o le faʻaogaina o nofoa puipui i Saina i loʻo i ai le aoga lelei i tau, ae lelei lava - i le lelei. O le nofoa o Saina e tusa ma le 50-115 afe afe. O le tau tutusa o le vaega ma taiwanise nofoa.

Fiafiaga le fefe

Massmage togafitiga ma le fesoasoani a se tomai "lima" o le ropota arpor o loo i ai le aoga o le tino atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaosofia le galuega a le cardiovasculart system, faʻateleina le toto toto, faʻateleina le toto i le nofoaga na tele ma faʻaleleia atili ai le taumafataga o le aano o le aano o le aano o le aano o le aano o le aano o le aano o le aano. Ma maso maso, o le latou gaioiga faʻateleina, o le leo o loʻo faʻavasega, feteʻenaʻi ma le tiga ua aveeseina, e faʻaleleia atili le toto. O le faletalimalo robot robot cussage e aveese le popole, insomnia, toe faʻafoʻiina se lagona lelei, aua o le feteʻenaʻiga tele o le ani-yomsines o le ani-yoryysm. E aafia foi le anoanoai o paʻu uma, ma faʻalelei atili ai.

Manatu o se faapitoa

O le a le mea e tatau ona totogi muamua pe a faʻatau se nofoa faʻapitoa? E taua tele le gaioiga o le fuafuaina o le malosi-malosi manatu ma le pito sili ona maualuga voltage (o le-taua o le tino faitautusi). O le alualu i luma le alualu i luma o le taualumaga e faʻalagolago i le saʻo faʻailoga: o le filifiliga o le polokalame ma le faʻasologa o metotia massages, o le malosi ma le tele o mea. O le saʻo faʻapitoa e mafai ai ona e filifilia se polokalame maka e le gata i se tagata faʻaaoga faʻapitoa, ae foi ile taimi nei.

O le iai o polokalama faafomaʻi ua faʻaalia i nofoa o nofoa, faʻatasi ai ma tagata mamanuina, inisinia, polofesa na auai e fomaʻi.

E le o le faʻauiga taua mo le filifilia o le maggige nofoa-Iapani gaosiga. O lona uiga e le gata i le gaosia o vaega, ae faʻapea foi o le aʻoaʻoina o nofoa o loʻo faia i Iapani.

E le gata i lea, o le a ou fautuaina oe e mataala pe faʻapefea ona o loʻo o loʻo o le nofoa i totonu o lau totonu. O le fou ata tifaga foliga sili ona lelei ma le masani ai, ae o nisi taimi e faigofie lava ona latou mafaufauina le vateatea nai lo se potu malolo (teches).

Kschastina, mo le alofa o vasega o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia se nofoaga aoga i le potu malolo poʻo le potumoe. O le mea moni, latou te le ese eseʻese i le lautele o galuega, ae o tulaga o le lelei o le otaota o le tua ma vae e le maualalo i le supernovinki maketiina o nofoa puipui.

Lyudmila koloktov, maketiina ofisa o le sili atu o le tele o kamupani

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "feteʻenaʻi ma le feteʻenaʻi", "Sakra", "vaega o faafiafiaga", vaega o kamupani "mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili