E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga

Anonim

O sima sipela o se lauiloa tali mo le faia o le umukuka. Latou te aoao? O le a le aoga e aoga pe a filifilia? Na latou taliina nei ma isi fesili i le tusitusiga.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_1

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga

E masani lava na talitonu o le tupua mai i totonu o ceramracs o le a fuafuaina mo faletaele. Peitai, i le maliu o maila masani mo le umukuka, na amata manino lava e leai. E le maualalo le va o le vaseina o le stateless state ma maa, ma i se mea ma maitauina ma le mautinoa sili atu latou. O le a matou faamatalaina ni vaega o mea faigaluega ma mea e te faalogo i ai pe a filifilia.

Mea uma e uiga ia fufulu mai cereamtics

O le a le mea ua gaosia mai

Pros ma faaletonu

Tulaga o Filifiliga

- metotia o faapipiiina

- fua

- lanu ma foliga

- mea faigaluega

Ceramic atigi na faia o

O Ceraracs omea oloa, o loʻo faʻaopopoina ai ni faʻapipiʻi eseese. O le paluga o loʻo faia, ona susunuina i le ogalaau. Fuafua i luga o le faʻavaeina o mea mata poʻo ni ituaiga o mea e iloga. Mo le gaosiga o le fai togafiti, e toʻatolu o latou e masani ona faʻaaogaina.

  • Le manatu. White Clay o loʻo fefiloi ma le kaneta ma quartz oneone. Mai i nei mea mata, o mea toʻoʻoʻo lea ua mauaina, o loʻo manaʻomia ona aofia i le sipuni. O le taugofie lea o le tele o clamiccs. I le mamao, o loʻo ufiufi i le fesoʻotaʻiga o le 'upega tafaʻilagi, e faʻaleagaina ai le ituaiga meafaigaluega.
  • Pupuni. E faia mai le fefiloi o kaolin clay ma oneone ma laufanua. E aliali mai lava le mafiafia o mea ma se lamolemole lamolemole lamolemole. E le manaʻomia se faʻaopoopoga. E faigofie ona fufulu ma fai se taimi umi. O le le lelei ua manatu o se tau maualuga.
  • Popcevin maasiasi. O le faʻavae o mea e faʻaseʻe ai mea o le mea o le fatu. Lea e sili ona faʻatumauina le malosi, ofa teteʻe mai ma isi uiga faʻatino. O le poletiviwing ma mea e tutusa ma se maʻa masani, e mafai ona vali ma sili sili ona lelei i soʻo se lanu.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_3

  • Faʻafefea ona suia le faʻafefiloi i le umukuka i le 4 faigofie sitepu

O loʻo manaʻomia ma le leaga o le ceramrac o le umukuka mo le umukuka

Ceramic pesini e tele lelei.

faamoemoe

  • Faapolokiki. I le gaosiga faʻagasologa, naʻo le leai o vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina.
  • Maualuga le talitonuina ma umi auaunaga olaga. Afai tatou te le aofia ai aafiaga poto, latou te tautua ai sefulu tausaga.
  • Manaia vaaiga latou te taofiina i le taimi atoa. O se tuusaunoaga o se mea e le mafai ona iloa, o le a le umi o le taimi e ufiufi ai ma manifinifi.
  • Tetee i le susu, o le agisivi o chemistry ma vevela mata.
  • Manaia le leo o le tino. Ceramicccics steles leo. O le mea lea, e leai se mamana o mama mai le atigi vai, pei o shinless Steel.
  • Faigofie tausiga. O le konetineta e faigofie ona fufulu ese mai le filogia. Latou te le tuai i luga o se lamolemole lamolemole.

O ipu Cermic e le atoatoa, e i ai ma agavaa.

Miscuses

  • O le tele o le taimi e mafua mai i maualuga maualuga o mea. Taua le mamafa e faigata ona feʻaveaʻi ma faʻapipiʻi. O meaafale faavae e tatau ona tatalia ai le tele o le siki.
  • Fufusi. O se malosi malosi e mafai ona vaeluaina le oloa. O le mea lea, e tatau lava ona faʻataʻitaʻia faʻaeteete i le faʻagasologa o faʻagasologa o faʻagaioia, ma aemaise lava peʻa faʻapipiʻi.
  • Toe faaleleia le mafai. Ua le mafai ona toe faʻaleleia le paso, naʻo le sui.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_5

  • O le talafatai o le countertaps mo le umukuka: O le mea e tatau ona e iloa e le faia se mea sese ma le filifiliga

Tulaga o Filifiliga

E faigofie ona filifili se atigi samala, ae e tatau ona e faia ni mataupu taua se fa.

1. Faʻapipiʻi metotia

O le magoto e mafai ona ofi i totonu o le laulau pe faʻapipiʻi i luga o luga. Faamatala filifiliga taitasi.

Onthedent design

Na maua lona igoa mo le faʻaaliga o le faʻapipiʻiina. O le pesini e sili atu le maualuga i le iuga, tapunia atoatoa mai luga. E masani lava o se faʻatagofie foliga, o fua e fetaui ma le tele o le faʻavae. Mai le tasi pe i itu uma e lua atonu o "apaau", o lea ua taʻua o le palapala i luga mo le faʻamamaina o ipu poʻo fualaʻau. O le pili e faigofie ona faʻapipiʻi. Avanoa i elemene mamanuina elemene e le faigata, o le fea e faʻafaigofie ai le tausiga ma le toe faʻaleleia. O le le atoatoa o le faʻalavelave o faʻalavelave ma le ono mafai ona maua ai le suavai i le va o le tumbda ma le magoto pe a faʻaaogaina le leaga-tulaga o mea leaga-tulaga.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_7

Curling system

O le pesini ua faʻaofi i totonu o le pu ua sauni i le galuega. I le taimi lava lea, o ona itu e mafai ona tapunia ma le matauila i lalo pe i lalo ifo i lalo ifo. O le Plus e manatu o se tele o ituaiga, e tusa ai, talu ai o le faʻaofiina e mafai i meafale o soʻo se ituaiga. E talafeagai le mea aoga, e aoga tele, aua e vave tuʻuina atu i ni mea eseese: ma le faʻamama mo le faʻamamaina, tipi laupapa mo le faʻamamaina, tipi laupapa. O le sili ona taua o le le lava o le mortise o loʻo manatu o le faʻavasegaina faʻapipiʻi.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_8

2. fua ma numera o potu

O le mea muamua e iloa ai o le loloto o le ipu. O le tulaga masani o loʻo manatu o le 15-18 cm. O le a le lava lava ipu, ae e le talafeagai mo le fufuluina o paleti ma lapoʻa. Afai i le umukuka e masani ona tapena tele, e sili atu le faʻatauina o se fufulu loloto. O le loloto e itiiti ifo nai lo le 15 cm. E le tatau ona e filifilia - o le vai o le a lele i le nofoaga o galuega. O fua o loʻo filifilia i luga o le tele o le umukuka ma le gaioiga o lona faʻaaogaina. Mo potu laiti, o le puʻupuʻu filifiliga e tusa o le 45 cm. Mo le sili atu le sili ona faʻaaogaina le umukuka Mai le mea o le galue e te faʻaaogaina ai le magoto, o le aofaʻi o vaega o le a faʻalagolago i ai. E lava le tasi mo i latou e sauni e seasea ma faʻaaoga le vaituloto.

Afai e tele naua le tele o ipu e sauni ai ma faʻaputuputu, o le mamanu ma ni pesini e lua e talafeagai. E masani lava ona tutusa i luga ole itu. O loʻo iai pea le "taimi" E i ai foʻi ni a latou potu e lua, ae o le lona lua e faʻaluaina e laʻititi. Ua faʻaaogaina i oloa le tumau, fufulu fualaʻau. O faʻataʻitaʻiga ua gaosia ma e tolu lala. E le saʻo le vaega o potu puipui. E i ai le faigata ma le tulimanu nofoaga. I le ata - cerammic magoto mo se umukuka ma ni ipu.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_9
E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_10
E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_11

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_12

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_13

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_14

3. Valivali ma foliga

O le faaleaoni, o atigi taufaasese o pulumu paepae. O lenei ua i ai oloa o ni ata eseese e faʻatau atu. O le pigment ua faʻaopopoina i mea mata mata, o mea ua valiina atoatoa, poʻo le vaega o lanu lanu e sili atu. O le fefiloi o loʻo filifilia i le leo o le plumping poʻo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga i totonu o se uamea lomiga. Matagofie tele clamics ma le atavali. Nei o le faapitoa faataitaiga. O i latou e lima-faia ma le lima, ona ufiufi lea ma le aisa ma toe mumu. O le faʻagasologa e matua faʻaletonu, le tau o le valiina o oloa e maualuga.

Pefu ma foliga eseese. Faʻamatala ni filifiliga lelei.

  • Faatafafa. Talafeagai mo le vaapiapi chanttertops. Ona o le lelei o foliga, o le agavaʻa o mea faigaluega ua faʻasao.
  • Sikuea. Talafeagai mo ni meafale. E tusa ai ma iloiloga, o se faʻaopoopo o le sikuea cloracle o fufuluina mo le umukuka ua manatu o le puʻupuʻu. I le taimi lava e tasi e matua momomo lava.
  • Tafatolu, pe i foliga o se trapezum. Faaaogaina mo tulimanu ulu. Fetaui, ae le o taimi uma e talafeagai mo le talimalo.
  • Faataamilo. Fetaui mo ni ulu o soo se tele. Ae i lea taimi lava e manaʻomia ai le amanaia e uiga i lona agavaʻa o le a sili atu nai lo le sikuea.

Atigi pusa e gaosia e se galuega. E taua tele o le matagofie o mamanu e le taofia ai le fiafia.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_15
E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_16

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_17

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_18

4. Isi mea faaopoopo

Ina ia faia le magoto, e faigofie ona faʻaaoga, gaosi oloa e maua ai faʻaopoopoga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoga. E mafai ona lamolemole pe pala. E faigofie ona mago le ipu po o ni mea mama. O le platforms e mafai ona avea ma se tasi feololo ma le magoto, i lenei tulaga ua faʻaigoaina o "apaau", pe faʻatumauina i luga o le ipu. O le fufuluina na faʻasaʻoina e aunoa ma latou pe faʻaaoga se tasi pe lua vaega faaopoopo.

O mea e tatau ona aofia ai laupapa e faʻaofi i totonu o le pu i luga o le magoto. E mafai ona siʻitia i latou ile togalaʻau, o loʻo filifilia le tulaga e sili ona talafeagai. O luga o se laupapa se lisi ma e lelei i le oti iʻa po o aano o manu, suka o fatu. O le ato-colanterer o se isi aoga masini - fuafuaina mo le faʻaleagaina oloa poʻo le faʻamamaina o fualaʻau ma fualaʻau. O ona tulaga e fetaui ma le magoto. Ua faʻasaʻo i luga o le fat, ae o le mea e te i totonu.

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_19
E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_20

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_21

E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga 12830_22

Ceramics e matagofie, talitonuina ma tautua. O nei mea uma e mafai ona tausisia le tulafono o le taotoga ma se filifiliga saʻo. E taua le faʻalogo e le gata i le fausaga o le faʻataʻitaʻiga, ae faʻapena foʻi i luga o uiga faʻapitoa. E sili le filifilia o tagata faatau lauiloa. E te manaʻomia le tausisia o tulaga lelei ma le saogalemu.

  • 5 miti umukuka (tagata uma iinei na mafaufau i fafo: ma mamanu, ma teuina)

Faitau atili