Galuega matagofie

Anonim

E te manatu o le ipu ipu o se sili atu? Faitau lenei tusitusiga - ma atonu e te suia lou manatu, faʻapea foʻi ma le mafai ona filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai ma aʻoaʻo e uiga i le atamai "fesoʻotaʻiga" ma le masini

Galuega matagofie 12831_1

E te manatu o le ipu ipu o se mea sili? Matou te mautinoa o le feagai ai ma le fufuluina o ipu o sili atu? Faitau le tusitusiga paia - ma atonu e te suia lou manatu, faʻapea foi ma le mafai ona filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai ma aʻoaʻo e uiga i ituaiga "fesootaiga" ma le masini.

E masani ona tatou le mafaufauina e uiga i le faatauina o se fufulu fufulu. E tusa ai ma fuainumera, i totonu o mea faigaluega i le fale, o le vaega o Sales o nei masini i Rusia e na o le 5%. O le le le faʻatauataloina o le tele o tagata: o le toʻatele o tagata e mautinoa o le tau o le "punou" e le talafeagai ma o se mea faigofie e pei o le fufuluina o le umukuka. Peitaʻi, o loo e le mafai ona oʻo atu i le ipu faasili ma papatusi i luga o nei iuga, pei o le fesoasoani a le masini, o le ipu o le faʻamamaina o le eleʻele, ae le gata i le faʻamamaina. I le maeʻa ai, i le vevela maualuga (55-70c) microbes oti, ina ia faʻateʻaina e le masini fagu a tamaiti ma kani. Ae e lē o mea uma lena. A o e iloa, taimi o tupe tupe, ma o le iunite o le a faasaoina mo oe sili atu nai lo le 200h i le tausaga. O le a mafai ona e faʻamalosia le matagofie o ou lima, aua latou te le tau faʻafesoʻotaʻi ma ni vailaʻau e afaina ai le paʻu. O isi mea faʻaavanoa e mafai e faʻaopopo le tasi: Faatasi ai ma le anoanoina, o le a taofi oe i totonu o le aiga, o le tasi o le feeseeseaiga sili ona sili ona manaia o le aiga. Ua filemu i le fale ua saunia! I le male, o le iunite e sefe ai le 8 afe. ​​Tele vai i le tausaga pe a faʻatusatusa i le tusi o le pu mumu; A iai sau laupepa, o lona uiga e sefe ai tupe. Fiafia i masini? Ona faitau lea, o le a matou taʻuina mea latou te tupu.

Galuega matagofie
Ata 1.

Selemen.

Galuega matagofie
Ata 2.
Galuega matagofie
Ata 3.

Tolopo

Galuega matagofie
Ata 4.

Indit.

1-2. O le oona o aso nei ua sauni e fufulu e oʻo i le tele o matatimole tioata. E i ai se polokalama faʻapitoa "mo le tele o le vevela (tusa ma le 30 ° C

3. Smarttouch isox (Blomberg) ua faaopopoina i le lima fufuluina polokalame, e aofia ai ma le tumama. O le fua o le ato e iai se fagu pia.

Fitu Tusi Autu

Afai na e filifili mulimuli ane e aveese le onotonous o le anotosous sphywashing gaioiga, muamua mafaufau lelei e uiga i le ituaiga o le lumanaʻi. Vavae ese tuufaatasiga tuufaatasiga - D3120 (DEPO, SWEDEN), DFDN 1500 (Beko, Turkey), BOSCH, BOSCHER0 Afai o oe na o le fuafuaina e amata toe faʻaleleia le umukuka pe suia le meafale nofoaga, e mafai ona e faʻatau se masini fausia (faʻatasi ai ma le tagata mamanuina, snb69t1 (NEff, Siamani uma), Gv63331 (Gorenje, Slovenia).

Galuega mafanafana

O nisi ata o loʻo faʻaogaina i luga o le vevela o le vevela-tane, o loʻo iai i le puipui o le taʻavale fufuluina o le taʻavale fufuluina. E tautua e faʻamamago ipu, ae o loʻo ia te ia se isi tulaga - Fai le mama e sili atu le mafanafana mo ipu. I le maeʻa ai uma, o le le lava le leai o se mea i totonu o le "punou" o loʻo taoto i le mea moni o le vai malulu (10c) o loʻo tautua i ipu leaga. Ioe, i taimi uma na faʻateia, ae o le fufuluina o taimi uma, o mea faitino ua sili atu maaleala. Ina ia 'alofia lenei, faaaʻoaʻoga, i le polosi ma eriemets, o mea leaga ua faatoilaloina ma le mafanafana o vai. I le taimi o le fufuluina o faʻagasologa, popo le vai (10c) e sasaa i le vevela vevela. Quclock taamilosaga vai inu i luga o le 55c. ona o le vevela o le fesuiaiga ma puipui o le fufuluina potu ma na o le taimi mulimuli o le rigin E aliali mai lea e sili atu le toese mo le ipu.

Ina ua mavae lena, o le taimi e alu ai i le tele o le tele o ituaiga. Ua vaevaeina meaʻai i lalo o le 'auʻaunaga (806008M), Sopope (lautele-45cm) ma le puʻupuʻu (pe tusa o le laulaufaiva. O le numera o seti o ipu tuʻusaʻo faʻalagolago i le itu, e sauni e talia le iunite - 10-14, 6-8 ma le 4 seti. Masini o le tulaga muamua e lelei mo se aiga tele, sekone lua ma le spolopped avanoa, ma o le lona tolu o le a avea ma fesoasoani i se aiga o le lua. O le ala lea, o le tulaga masani o ipu ipu e tolu ituaiga eseese, o se ipu, o se ipu, ipu ma le mapu, o salati.

Galuega matagofie
Ata 5.

Bosch.

Galuega matagofie
Ata 6.

Tagata.

Galuega matagofie
Ata 7.

Gorenje.

Galuega matagofie
Ata 8.

Gorenje.

5. O le Momoaina SMS 63m02e (a) ma SMS 69m0 (BOSCH) (B) le "afa utaina" galuega e mafai ai ona fufulu mea. E mafai ona e tuʻuina se laʻititi tele ipu i ato uma, o le a sapalai mai vai mai le rocker uma.

6-8. Fausia le DEHWASHERS: SX 69 T1 (neff) (6) ma le DFG 2070p2B (Goldrenc (Goldrencb O le tau o lenei ituaiga o masini e masani lava 20% sili atu nai lo ese. E mafai ona latou nanaina atoa i tua o le fale poʻo se vaega (o le faitotoʻa o le faʻaputuga e vaʻaia).

Ma, ma le nofoaga ma le "tuʻinaese" ua faʻapea, o lea ua mafai ona matou alu saogalemu i le faleoloa. I luma le ki i luga o le tau tags, faʻaopopo atu i le tau tele o le masini, o le tolu o tapulaʻa o loʻo faʻaalia: Malosiaga le toe faʻaaogaina ma le faʻamamaina o ipu. E pei ona iai i isi vaega o mea faigaluega a le aiga, 6 Latina mataʻitusi e saʻo iinei, mai le sili ona faʻailoga e g-maualalo. MONI MONI, "DOEWNHY" vaega i le vasega i lalo ifo, o lenei leai. O le taumafaina o le mana, o mea uma e manino: O mea laiti o le taʻavale "ai 'ai", o le sili sili ona taugofie o le a avea ma tala eletise na e mauaina. Fai mai, 1h taotoga o le masini ma se lautele o le 60cm o le a tau ai oe i le 1,74 rubles. I le vasega a ma i le 2,41 rubles. I le vasega C. fufulu uiga e faʻaalia ai le lelei o le iunite o le iunite ma eseese vailaʻau. Ua fuafua lava e pei o mea uma: I le fale suesue, o tagata o meaʻai eseese o meaʻai (fuamoa, suauʻu, o aano o manu, faʻauiga idor e apalai i ipu.) Ona mago ai lea mo le 2h. A maeʻa ona fufuluina i le taʻavale, o le faʻaleaga ola e suʻesuʻeina ma faʻatusatusa i le faʻailoga o se faʻapitoa faʻapitoa masini, o loʻo faʻaalia ai le mautu i le fufulu taʻitasi. Ina ua maeʻa le tele o le "tagata suʻesuʻe", o faʻamatalaga e tusa ai ma le suʻega o le suʻega na faia se suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻi ai se taʻavale taʻavale taʻavale. O mea uma e tupu ma le faʻamago, e tupu mea uma, ae ae le o le filogia o le tele o vai o loʻo totoe i ipu.

Tulafono utaina ipu

Galuega matagofie
Fesili i le pito i lalo o le ato e sili atu ona ave le fagu, falai pani, pallets.

I le pito i luga e tatau ona tuʻu faʻamalamalamaina, ipu tioata, ipu, Papatusi.

O fata, e sili atu le aoga o le au pepe, e sili atu le aoga o pulou e tuu ai se ato i luga o itu, siakiina latou te le faalavelave i le liligiina o le tala.

O le sili ona tele ma le le masani-tulaga sarucepans ma farying pank tuu i luga o le gagau i totonu o le ato i lalo.

Pato, salati ia.p. tuu i lalo.

Critlery tuu i totonu o se ato faʻapitoa ma se 'au i lalo, o le eseʻesega o naifi, lea e tatau ona tuʻuina e ala i le taulimaina poʻo le ūʻoloa.

O matatioata ma tioata mo le saogalemu o loʻo faʻapipiʻiina i tagata faʻapitoa, ma kani mo le saogalemu o loʻo tuʻuina i le ato.

Ina ia mafai ona faʻaleagaina tioata ma vae uumi, ua latou tuʻuina i le faʻapipiʻiina o le ato i totonu o le ato mo tioata.

Polokalama Taiala

Vaninnyny Oldwowers e oʻo atu i le 10-12 eseʻese mamafa polokalame. E talitonuina na nai lo mea e sili atu, o le faigofie lea o le filifilia o le sili filifiliga mo ituaiga uma o ipu. Ae o le faʻataʻitaʻi, e pei o se tulafono, e fiafia tagata i le tolu: "O ipu taʻavale malosi" (mo le tele o ipu), "o le paoa faʻafefiloi). O le muamua na tupu i se vevela o pe tusa o le 70s. E mafai le fufulu mea uma, e aofia ai ma meaʻai o loʻo iai ma le stachs anotusi (pateta, pasta, cereals ID). O le lona lua o tafega i le 65s, o se meaai manaia foi. O le lona tolu (i le 55C) e tusa ma le 2 taimi vave nai lo le lona lua. Fesoasoani Mail E aunoa ma ni faafitauli a le auupega laiti teisi teisi.

Galuega matagofie
Ata 9.

Ardo.

Galuega matagofie
Ata 10.

Indit.

Galuega matagofie
Ata 11.

Tolopo

9.O le DBAwand masini DW60 AES (ARDO) (A) ma le eletise eletise ua fuafuaina mo le 12 seti o ipu. Lima lima lima fufuluina polokalama. Faʻataʻitaʻiga DW60 Ael (Ardo) (B) sili atu "alualu i luma". E faʻaea lava i le 10 siki o polokalame, e iai le fata faʻapitoa mo naiki ma umi mea e mafai, malolo ergonomic bogles. E mafai le faia o le 'afa utaina ma tolopoina le amataga o le amataga o le galuega i le taimi talafeagai.

10. Faʻataʻitaʻiga DFG 051 S (A) ma le DFG 050 (B) (Indestit) o ​​loʻo i ai i le 12 seti ipu.

11.Faaʻaina DFN 6832 B (BEKO) e faia i le Laʻasaga lona valu, e valu o le fufuluina o polokalame.

I le tele o faʻataʻitaʻiga e i ai le "maamaue fufuluina", lea e tupu i le 45s, ma o lea e lelei tele mo le fufuluina o le tioata ma le tino vevela). E moni, e le aveeseina le ogaoga filogia.

Galuega matagofie
E mafai e le electroaf ona ogatasi ma "o le a mulumulu" ("le fiafia"). Afai o le ipu ua polokaina tele i le gaʻo, o meaʻai mumu. O le a e ki le polokalama, o le masini e mafai ona faʻasaoina, ma naʻo le mea e mafai ona faʻasaoina i le vao autu. O lenei auala e aoga foʻi e faʻafouina ai ipu umi tu i le kapoti.

Avot "Otometi fufulu" e mamao ese mai masini uma. O le iunite tutoʻatasi fuafuaina le numera o ipu utaina, o le tikeri o le filogia, faʻavae i luga o nei faʻailoga, seti le vevela, vai, ma le aofaʻiga o mama.

Galuega matagofie
Ata 12.

Bosch.

Galuega matagofie
Ata 13.

Bosch.

Galuega matagofie
Ata 14.

Aeg

Galuega matagofie
Ata 15.

Electrolux

12-13. I totonu o le Desshwosther Hotterwater (BOSCH), o le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o se vaega faʻapitoa i le pito i luga o le vai

14-15. FOLAFOLAGA FAAPITOA, faʻapea foʻi ma le atoa-tele, e mafai ona vavaeʻese ma faʻapipiʻi. O le fatafata o le fatafata faʻafaigofie utaina / laʻei.

I le amataga, na amata ai ona faʻailoa mai e le au gaosi oloa o le mataupu o le tino ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le DQF754xe1 faʻataʻitaʻiga (de Drancettrich, France), e mafai ona e setiina le "faʻailoga mo le pito i luga taʻavale. O lea, o le a mafai ona fufuluina ma le o le umi le fufuluina o se gase ma se pia. E le gata i lea, afai e te manaʻomia le fufulu na o le palapala, ona faʻaititia lea o le taumafaina o le vai i se taʻamilosaga. E faʻatagaina foʻi ona galue ma le tulaga maualalo.

Afai ua e galo se mea e tuʻu i totonu o se pulumu, e mafai ona faalavelave i lana galuega, tuu le mea e manaʻomia, tapuni le faitotoʻa o le a toe faʻafoʻiina le faitotoʻa.

Vai, afi ma apamemea paipa

E foliga mai o le sili ona faigata i tua - o le taʻavale ua faʻatauina, o le totonu o lau umukuka ma o loʻo faʻatali mo le fesoʻotaʻiga i le vai sapalai ma se eletise eletise.

Galuega matagofie
Ata 16.

Taeina.

Galuega matagofie
Ata 17.

Taeina.

Galuega matagofie
Ata 18.

Mimiti.

Galuega matagofie
Ata 19.

Bosch.

16-17. I lea taimi, e tatau ona e faʻamamaina le faʻatumu poloka. Ina ia faia lenei mea, o le microfilter e mafai ona tatalaina le system, toso ese mai le poloka e tolu lua, vaeluaina ma fufulu uma i vai mafanafana. O lenei mea uma e mafai ona faia e Ia lava.

18. O le mea atoa faʻalilolilo o loʻo i ai le faʻauiga I le faʻaopopoga i ai, o le masini e otometi ona fetuunai le polokalama ma o se faʻaiuga e faʻaola ai eletise, vai ma vaiemu.

19. O le SMS69t02e (BOSCH) o le a fetaui i le 14 seti o ipu. O le masini otometi ona iloa le ituaiga o le lepela e te utaina i ai, ma mo le taamilosaga o le magoto e na o le 10 lita o vai.

Nei foi, ae le o mea uma e faigofie. Tatou amata i le faasologa, ma muamua e uiga i le vai. O le taʻavale e fesoʻotaʻi ma le asini i le vai sapalai mo le sapalai o le malulu vai ma i le lifi - mo le palapala. Siaki atu o le vai sapalai ma 'au o le vai e le suia. E masani lava o le "Desrowshers" ua fuafuaina mo le sapalai o le malulu vai. Peitai, e i ai le vai e faʻaalu se taimi ma faʻaalu le eletise. O nisi tagata gaosi oloa ofoina faʻataʻitaʻiga - CSF 456 m (lole), lz 705 Ix Expray (Wortrolux, ma le mafai ona sapalai vai vevela. I le taimi lava e tasi, o le fufuluina o tupu vave, ona e mafai lava ona sefe le taimi, e masani lava ua ese mo le lafi.

E le o le mataua

Galuega matagofie
O Boscheherometric Hash, o se faiga e fesoʻotaʻi ai i le sapalaiina o le vai, fatuga ma se laina o le malosi ma le puipuiga o le "O fanua autu" mai isi. O loʻo i ai pea i nisi taimi o masini o loʻo faʻapipiʻiina polokalama otometi puipuia: Suafa (Mileer), Aqua-Parg, Siamani Afai o le fufuluina o le potu tioata po o le malupuipuia, o le a latou polokaina le vai sapalai ma masima i le pusalepau, ma fai mai lenei manino manino lenei faailo.

Galuega matagofie
E le mafai e le eletise, e mafai ona tasi i le tasi le vaega pe a fai o le vai vai i totonu o le vai sapalai e le sili atu 60s, latou te le uuina vaega o le sao o le auala. Ae e tusa ai ma tulaga Rusia tulaga, o lenei vevela i le taulaga o le 60-75, ma o le mea lea e le mafai ona fesoʻotaʻi ai le iunite. E moni, e mafai ona e faʻaogaina le paleiga: O le a palu palu vevela ma malulu vai, ae le faʻatagaina le vai i le vevela 60s e paʻu i totonu o le taʻavale. Ae ui i lea, o lenei masini o le a lavea tele lau atotupe: O lona tau e tusa ma le 4 afe rotabs. E foliga mai e foliga manaia se tasi e faʻaaoga le vai vevela i totonu o le atunuʻu, aua e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le masini i le vai vevela e le faigata ona faia le vevela manaʻomia. E i ai leisi tagata fia iloa: Talu ai o le ipu ipu i totonu o le vai vai vevela ua fuafuaina mo vai tafe 50-60s, e na o le vevela, ae e malu. O lona uiga o nisi auala e ono le avanoa pe leai se faʻataʻitaʻiga, "fufulu malu o le a le pasi le C ° C, pei ona masani ai, a o le 55C.

O tagata e ona o fale o lea atunuʻu e aoga e saili ai lena mea mo le faʻafesoʻotaʻi o le ipu vailaau, o le sili ona lelei o le vai o le plumping e tatau ona avea 0.05-15-15. Afai o le mamafa e le itiiti ifo, o le taimi o le tane atonu e le mafai ona faʻatumuina i le tulaga manaʻo, o le a oʻo atu i le le lelei fufulu lelei.

Galuega matagofie
Taeina. Desshwasher masini:

1-pito i luga ato mo papatusi, ipu, tioata mataina.

2-Luga Rocker;

3-maualalo rocker;

4-Skick ato mo cutilery;

5-pito i lalo ato mo ipu tetele

(mafai ona fetuunai i le maualuga);

6-disccharge pamu;

7-crownsupletible flated poloka;

8--Filiifua mo pupuga;

9-faitotoa (tatala)

Faateleina le faʻapipiʻi o le ipu ipu o le akin i le fesoʻotaʻiga na fufuluina. E tatau foʻi ona amanaia le avanoa i le suavai i le vai ma le suʻi e tatau ona i totonu o le 1.5 m, ae o nisi tagata gaosi mea e mafai ona faʻalautele le 'au i le 3M.

Siaki atu o le uaea o le fale ma isi mea talafeagai. O le socket o loʻo fesoʻotaʻi ai le masini e tatau ona fesoʻotaʻi ma se paʻu o fesoʻotaʻiga, ma o le uaea ma le 'apamemea e sili atu ona o le koluse o le sili atu 1.5mm2). O le vaega (sili atu le leai o se mea e tatau ona fesoʻotaʻi ai e ala i se masini puipuiga masini, ua fuafuaina mo le faʻatupuina o le 16a (le sili atu i le 0.1. E le tatau ona faʻaogaina fetuunaiga ma faʻalautele maea. E sili atu le faʻasalalauina o le faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻiga o le Center Center Tagata tomai faʻapitoa e aumaia se faʻamaoniga mo la latou galuega.

Lotomalie

Ina ia faʻaaogaina atoatoa le '' oti, e tatau ona e maua pea se mama, fufulu ma toe faʻaleleia masima i lima lima. O le rinser e faafaigofie ai le tafe o vai mai le ipu ma fatuina se ata puipuia. Masima taoto mo le malu malu. Sili atu ona faʻamatalaina pe aisea o le manaʻomia o le manaʻo, ae e aoga lava o le le mafai ona faʻaaoga mea na manaʻomia mo le fufuluina o le palapala. Ona o ia, o le ea o le ea e mafai ona aliali mai i totonu o le pamu o le pamu, o se taunuuga o le sapalai vai i le rocker ua taofia.

O le a le mea e le mafai ona fufulu

I totonu o le ipu vai, e mafai ona e fufuluina toetoe lava i ni ipu - mai i tioata maʻaʻai tioata e lafo ai uʻamea ma le faʻatusatusaga. Ae e ui lava i le fausiaina, o nisi mea e le o luga o nifo.

Crystal e fefe i vai vevela, e mafai ona fufuluina i se vevela e le maualuga atu nai lo 50s. Maoti ma e sili ona taua ma matagofie faʻataʻitaʻiga o loʻo sili atu le faʻamalieina malosi.

Ona o le fesoʻotaʻiga o le skinless beeel ma faʻamaʻi, e mafai ona faʻapogisaina, ma nofoaga ua fausia i luga.

Mo siliva fufulu le tele o ituaiga faʻalavelave, pe a faʻafesoʻotaʻi ma sulfur-o loʻo i ai oloa (fuamoa, moli, fualaau aina o nisi taimi pogisa. Ma le isi, siliva e uliuli e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ma isi faʻamoemoega, shinless steel e sili ona lamatia mo ia.

Na o le vevela-o le palasitika ua faatagaina. Ae e le fiafia le tuʻuina i totonu o le ato pito i lalo (o le faʻamafanafana elemene e tapunia). O le palasitika e mafai ona suia le lanu ona o toega o valivali meaai (kapeti, tamato ia.p.).

O mea fafie e le fufuluina foi i se vai taele. E mafai ona latou gagau ma mago.

O le tele o attulles o cutlery i lalo o le gaioiga o le vevela e masani ona faaleagaina.

E le mafai ona fufulu ipu omea omea, talu ai o le omea micropartir na ofi ai le faamama o le masini.

E le manaʻomia e fufulu le tina o le penina ma le apa.

O ipu teuteu ma mea gaosiga o oloa e sili atu ona faʻamalosia e faʻamamaina lelei.

O le atavali i Saina e mafai ona lele pe a uma ona magoto pe a faʻaaoga i luga o le tele ma e aunoa ma le puipuiga. E sili le setiina o se polokalame puʻupuʻu ma le maualalo vevela.

  • 13 aitema e le mafai ona fufuluina i le fale teu oloa

O le tuʻufaʻatasiga o le vai Lusia o le mea e tatau ai ona faʻaaoga le tele o auala e puipuia ai ma aveese le fua i le '' oti. O le sili ona lauiloa o le masima. E manaʻomia mo le toe fetuunai o le leai o le ulufale e toe faʻaleleia le vai, e le faʻatagaina le vai, ae le faʻatagaina le fua e fausia ai. O le resin o loʻo i totonu o le koneteina, ma le atoa seti ua taʻua o le telefoni feʻaveaʻi. O le faʻavae o gaioiga o ni faʻamatalaga: mai le vai o loʻo oso mai i se pepe exerenger, o le resin e mafai ai e le magsium ma magsi nai lo le faʻamalosi tino). O le mea lea e malu ai le vai. O loʻo manino lava e le gata ai sodio. O mea la e tatau ai ona tumu pe a manaʻomia. Susu ma o le a fesoasoani i le saʻeʻe masima, utaina i totonu o le koneteina i le pito i lalo o le sela fufuluina potu. Toe fai le toe faaleleia i le taimi mulimuli o le ipu o ipu. O le valeloa valeloa na taofia le tumu i le vai masima. I le taimi lea, o totone fatu lafoia e aveese le kalisiu eons ma saturate sodium wdion.

Galuega matagofie
Ata 20.

Selemen.

Galuega matagofie
Ata 21.

Bosch.

Galuega matagofie
Ata 22.

Whirlpool

20. Faʻataʻitaʻiga SF 25M250 ru (SIEMENS) e ala i sensors, filifili le sili atu fufulu polokalame mo au ipu.

21-22.P. O panels ua natia i le faitotoʻa o le faitotoʻa (21) ma e le o vaʻaia i le tulaga tapunia poʻo le i totonu o le fofaga (22). O le faʻaali faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le faiga filifilia ma le taimi nei o le fufuluina.

O le taua o le vai o le vai e mafai ona maua i le aoga tino pe saili e ala i le faʻatau atu o se faʻailoga faʻaaliga. Toe manatua ai le lisi o nei faʻamaumauga ma le laulau o le faʻatonuga (o loʻo i totonu o le faʻatonuga o le masini) e tatau ona tuʻu i luga o le Pule Faʻatonu e manaʻomia le tele o le masima. O le taimi lata mai o le tele o le tele o le 1.5kg mo le 20 maila. O le faʻailoga o le a vave o le a muta le masima (o le a malamalama i luga pe faʻapipiʻi) ina ia mafai ona e toe faʻatumu ona faʻasaina.

O nisi faʻataʻitaʻiga e maua ai le saʻolotoga o le filifiliga: faʻaaoga le mea leaga, tinser ma le masima tuʻusaʻo pe faʻatau se laulau "3 i le 1" i le 1 "i le 1" o se tulaga lautele vaega uma e toatolu. Ia mataala, e faʻatagaina laulau e faʻapipiʻi e tuu ai i na masini e maua ai se avanoa faapena. A leai, afai e le o faatatau i le polokalame o le galuega e le tutusa ma le faʻatulagaina o le faʻateʻaina o le tolu vaega o le taʻamilosaga, ma o le a leai se aoga. Faʻamolemole matau: Afai o le taʻavale, o le aluga o le vai, alu aʻe i totonu o le avanoa e aunoa ma le masima, e le mafai lea, ona faʻaaoga lea o le Noble. A e liliu i le galuega "3 i le 1", e liliu ese le iunite le taotoga o le-fesuiaʻiga e fesuiaʻi, ma le mea e puipuia ai foliga o le fua, e na o le tino.

Mea lilo

O le ipu o loʻo fesootai, uma uma faʻatupeina ua tumu i totonu, ma ua oʻo iai mo le galuega. Ae ia tatou vaʻai pea i totonu o le masini e aofia ai ma o loʻo tupu ai le galu.

O le iunite e fufuluina ipu i le fesoasoani o le suavai o le sulugatiti, vailaau i se vevela. O le Stink faiga e amata i le muaʻi laʻa (pe a fai o loʻo aiaia ai e le tagata filifilia): O le masini e ave le vai mai le suavai ma ni anufe ma manifinifi ma le manifinifi ma manifinifi o le vai. Jets, faalagolago i meaai o totoe ma lololo. Faʻatasi ai ma mea sili ona tele o meaʻai, o le tafega e momoli atu i totonu o le pusa olo. Ona toe faaleleia ai lea e le masini le vai, fufulu ai ma e faʻaopopoina le mea lilo. O lenei vaitafe e lafoina i ipu, faʻafefeteina o le ie mama, tui i le fufuluina o togi, toe foʻi i ipu ma toe mama. Ave ese mai le vai paipa i le averesi 10-20 lita o le vai, e ala i pamu mo le tele o taʻavale fufulu, o le masini ua tipiina le tele o afe limu. O le tali lea e mafai ai e le vai ona sefe le vai. O le manava manava pamu alavai i totonu o le pusa. O lea ua o mai le taimi le mama. O le taʻavale e toe fuatai le vai, sasaina i le fili, ma o le tafe matala toso ipu, mulimuli ane, vaʻai, agaʻi i totonu o le fofo. O le taamilosaga o ipu o le a mago.

Ae o le a le mea o lenei galuega uma? O le vevela o loʻo faʻatinoina e le tubular (tanoa) poʻo le 'aisa vevela. O le muamua e tu i le pito i lalo o le fufuluina potu i lalo o le pito i lalo o le sprinkler, o le lona lua na natia i lalo o lona pito i lalo. Le mana o le sterter e mafai ona oʻo atu 2.8 kw. Vai i le rocker o se pamu e i lalo o le pito i lalo o le mea pueata masini. O le aofaʻi, o le tino ma le nofoaga o pu ua fuafuaina ina ia mafai ai ona malemo mai le Jeshes mai le au a le Rozzles na mafua ai le Rocker Rocker.

E masani ona faʻaaoga le vaipuna i totonu o le mea faigaluega e maua ai le faʻapipiʻi i le pito i lalo o le vaipuna. O le "Desshwoshers" faʻaaogaina le tele o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le tino ma le tele o faʻamama: mesh stanless steel, bilfilter, cree. Ae ia le ola i le faʻamamaina o latou lava, e tatau ona e mulimuli i ai - pe a maeʻa le sefulu taamilosaga, oe manaʻomia le fufuluina o le poloka, ma aveesea meaʻai o loʻo totoe mai le muamua o totoe i taimi uma. O le tele o le vai pe a maeʻa le fufuluina o le fufuluina i le Seled system faʻaaoga le pamu, ma e le faʻatagaina le toe faʻafoʻiina o le alatoto.

Galuega matagofie
Ata 23.

De dietrich.

Galuega matagofie
Ata 24pi.

Whirlpool

Galuega matagofie
Ata 25.

Whirlpool

23. Afifi masini o le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ai le bittrituch o shinless steel. E mafai ona masani ona masani ona mapuʻe masini, o le aisa tele o loo i ai i le vaai, ma ua nana le laulau le faitotoʻa o le faitotoʻa.

24. Malosiaga (WhirLpool) 32 ulu o loʻo i ai i le pito i tua o le potu o le fufuluina o le ogaumu, tautua vai i lalo o le maualuga o le mamafa. Ole mea lea e mafai ai ona sili atu lou faʻatinoina i le filogia malosi, E faigofie lava ona aveesea foi meaai mu. Talu ai o le vai i lalo o le mamafa o loʻo sapalaiina i le tasi sone, o le a puipuia le ipu maaleale o loʻo i ai i le ato lapisi, mai le faʻaleagaina.

25.B ipu o le eletise eletise (Whirlpool) faʻapipiʻiina oe-faamamaina faamama. O lona uiga e te le tau tauʻaveina le masini ina ia mautinoa le faʻatino o faʻamama.

I le taimi e faia ai e se tagata polofesa galuega, o le a ia aumaia seʻia oʻo i le iʻuga. O le meaʻai ipu vai, e le gata i le fufuluina o ipu, ae o loʻo pese foi. E tolu auala sili ona masani ai mago. Mo le mataupu, o le ea o le vevela o le ea o loʻo tautua i le masini potu. Aua le faia se paʻu palapala i luga o ipu, e faʻapipiʻiina le pepa umia ea, lea e tatau ona faʻamamaina o loʻo faʻamamaina. O le auala lona lua o loʻo faʻaaogaina le vevela vevela i le potu potu. Ina ua uma ona fufuluina ma fufulu, o le vevela o le ipu e tusa ma le 65s. O le alofa mama o le vevela o le vevela e liligiina vai malulu, ma le pa (aofaiga mo le mea pueata ma le vevela vevela) ua malulu. O le faʻamamaina o fuainumera i luga o le ma tafe i alavai. Inciale, o le auala lona tolu o le Turbossushi: O loʻo tu i luga o le puipui i tua o le mea pueata, na fatuina e le FAN o se faʻamalosi o le potu o le ea i totonu, faʻavaveina faʻamago.

Mafuaaga o le le fiafia

E le o galue le taavale:

O le plug ua le mafai ona faʻaofi i totonu o le auvai;

Le atoatoa le eletise.

O le faitotoa o le ipu ua tapunia tapunia;

poloka vai i totonu o le fale;

Fase poloka.

E le sala le vai:

Tapunia vai sapalai alatoto;

O le fagaloa o le manu e le saʻo le fesoʻotaʻi pe faʻatauvaʻa;

le lava le faʻamalosi i le taʻaloga;

Faamama o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻaputuputu o le plug hose.

O le mativa foliga o ipu:

Teisi le faʻapipiʻiina;

Le saʻo le polokalame filifilia filifilia.

ua tumu le numera o le rocker;

ie puipui o le HES;

le lava le mamafa o le vai;

Leai se masima i totonu o le koneteina.

Pisia ma o feanu i luga o ipu:

vai malosi;

Fufulu ato o le iunite ua ova tele i ipu;

leai se mea e fufulu;

E le lava screent.

I luga o le taamilosaga atoa o le fufuluina, fuafua i luga o le fuafuaga filifilia lau 0.5-2.5 itula. I le maeʻa ai o le faaiuga o le galuega, aua le faavave e aveese le tauofo lea e faʻamalieina mo le 15 minute.

Paketi

E ui lava e le o ni masini sili ona lauiloa, ae o loʻo i ai i le laina o toetoe o tagata gaosi uma o le tele o mea faigaluega: bosch, o Siamani), zanissi , Caliki, Seeletopega, Hansa IT.D. O le tau o loʻo faia i le tele o tapulaʻa: fua o galuega, tele o galuega, tafe vai saoasaoa tulaga ma le palapala eletise. Lauiloa fatuga mautinoa mautinoa e sili atu ma le faʻatuatuaina o le faʻatinoina. O le tulaga maualuga ma le vaapiapi e mafai ona faʻatau mo le 10-30 afe rubles. E i ai faʻataʻitaʻiga ma mo le 50 afe o rubles., Ae o iunite uma o le manatu iloga ma isi gaioiga faaopoopo. O le tau o le puʻupuʻu "ipu ''" - 10-15 afe o rubles.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i le kamupani "Bsh o le BASHICETY", SOYO, o le Blomberg, Sasaʻe Formrool, Dreen Coretrich mo fesoasoani tapenape mea.

Faitau atili