Cinema ma le mafanafana

Anonim

O le fale faafiafia o le fale ua le toe avea ma mea taugata. Matou te ofoina atu ni filifiliga mo le faʻatulagaina o le fale o le fale o le Fale o loʻo i totonu o le Spacious

Cinema ma le mafanafana 12833_1

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana
Ata e E. Kullibaba

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

O le fale faafiafia o le fale ua le toe avea ma mea taugata. O le faatasi ai o lona fale e faʻaalia ai le mafaufau o 'au i tega tekinolosi faʻavaivaia. Adlagiy o se gasologa o le connoissear maualuga-lelei ata i luga o le pupuni - o le faitotoʻa i se itu fou, o le mafai ona maua ni lagona malamalama. E maua e tagata le mafai ona feiloai ma uo.

Cinema ma siva

O tagata e ona o lenei mausa o le alofa e faʻatulaga itu mo a latou uo. Gostina ei ai se fale tifaga fale ma le iloa meafaigaluega. Vitio ma togalepe masini e le o iai i le potu potu, a o totonu o nofoaga o le ogaugi muamua. O le faailo mai le nofoaga mamao e ulufale ai i le sensor fausia i totonu o le pa (o le-e taʻua o mata), e lafo ai le faʻatonuga i le isi potu ma le mea faigaluega. O le Vtinotoe na o le poloketi, natia i totonu o le puipui NICH SPOWOOfer, o se gau o le magafagafa i luga o le lua uamea ua uma foi). Ma o le potu malolo na foliga mai e sili atu, o pa e lua - faʻaiʻu le podium ma le vaega o itu i tafatafa o le magalafu - mai le fola i faʻata.

tasi. O vaega o le olaga o le olaga na aafia ai ma le tele le fuafuaga ma le maatasia o le fale mautotogi. I le afiafi, o le potu sili e matala e liliu i se siva fola. O le a le tele lena o le tele o se nofoaga moe: O se paʻepaʻe masani e sui ai le sili ona leaga o le potaress (3,22m) i le maualalo podium. I taimi o pati faauo, ua faʻaoga o ia e malolo i malo nai lo le nofoa ma Sofas, e leai.

2. Lua moli auala o loʻo tuʻuina atu: o le autu (haloseen moli ma apphodes) ma le vavalalata o moli i le foliga o polo ma le tele o le pito i tua (Padium, Patā, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Portal, Paleni, Pati, Patā, Patā, Pafu).

3. O tagata e ona nei, e mafai ai ona e mauaina se ata sili ona lelei i luga o le fale tifaga fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le EH-TL5000 faʻataʻitaʻiga (Epson, Iapani) saunia se iugafono o le 19201080p i se maualuga maualuga o le maualuga - 75000: 1. E faigofie ona fesoʻotaʻi le polokalama e fesoʻotaʻi i ituaiga mea, TV (HD TV tekonolosi e lagolagoina), DVD Player, Gamling faamafanafana. E faigofie ona faʻapipiʻi, ae le o se mamao ese mai le lau poʻo le mea tonu i le ogatotonu, talu ai o le poloketi e mafai ona faʻapipiʻiina le le lelei o le univa, le vaalele tafailagi.

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

Leaga Le Faaalia

O le lautele mata o loʻo tautau i luga o le pa autu o le potu malolo pei o se afstract arvas - o se tautala e paʻi atu i le ata o le fale mautotogi. E manino lava, o se alii talavou faatoʻa talavou e masani ona ia faʻaaogaina e le alualu i luma o tagata ma le taulaʻi i le tulaga masani o le mafanafana. Totototo House Stopy Na te maitauina le ata i luga o le ata tele, o lo o galue i le fusuʻaga ma faʻafefeteina foi le aʻoaʻoina.

E matagofie tele na faʻatautaia e le tusiata faʻapitoa o mea i le tagata mamanu. I se tulaga, i a latou poloketi, na faia ai le faatoaga na fai i le falefaigaluega, lea ua faʻapipiʻiina ai le poloketi ma sofa. O le Cooler Strey o loʻo tautau i lalo o le taualuga vave aumaia le paolo o le lotoa i totonu.

tasi. O le pito i lalo o le moega (i luga o le ata pito i luga e mafai ona vaaia i le isi, "aso" o lona tulaga) o loʻo faia ai le pa o palu. E pei o se pa o le pa. O le teuteuga o le sikuea sikuea i luga o le le-vae, o fea o moega e fiafia i le po.

2. O le Blackut na manaʻomia mo le fale faʻa-fale o loʻo tuʻuina atu e le laconic Roman pupuni mai le moli-fufula ie.

3. O le nofoa i lalo o le podium o loʻo faʻaaogaina mo le teuina, e iai le plywood dracks 1m loloto.

fa. Mo mea o loʻo iai i le fale ma le leo tele, o se mea moni podum, mafai ona liliu i totonu o se potu fai teine ​​teine. I le aoauli, ua nana le moega i le nuʻu Niche, ma mo le po faʻafetai i le Uʻega Faapolofesa, e taamilomilo solo. I le taimi lava e tasi, o le ogalaau o loʻo faalagolago i luga o le Wasecent Carrier Wall ma le podium, o le faʻavaʻa o loʻo malolo i luga o le fogafale o loʻo faʻaleleia.

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana
Ata K. Rudashko

Cinema ma le mafanafana

Faletua-le vaaia

Homembad Heatter, aunoa ma le mea e le mafai e se alii talavou ona faʻailoa mai ai lana nofoaga fou. E ui o le piliki "le lua tautua" fale o le 50s. Xx i totonu. E laititi le ata, o tusiata na mafai ona maua le avanoa e faʻataunuʻuina ai le manaʻo tele o lē e ona. O le lelei o le toe gaosia fale o loʻo i le leai o le leai o ni tuʻutuʻuga ma pou. Na fesoasoani ia fausia se numera maualuga o sone aoga i luga o se tamai nofoaga: o le ulufale ulufale, o se ofisa, o se umukuka ma se fale tifaga i le fale. O lea, o le matata na o loʻo i ai i luga o le fata a Bar, o i luma o le vavaeʻeseina o le umukuli mai le potu malolo. Nofoaga puʻupuʻu, pe sili atu, o le tuʻufaʻatasiga o le lua sone, o le mea moni, faʻailoa mai ai nisi o ia lava-o le lotofuapalai o le pa o le Bartartart pe e le aveeseina ipu mai ai.

tasi. O le mafaufau o le lisi o le laga ua natia i totonu o se nichh o le tele-maualuga le pito i luga o le alavai.

2. O le pule na te aveina le poloketi, o le vc, o se tagata taalo DVD, o le tagata e faataapeina, ma "ma" le malamalama "le moli i le fale mautotogi (US). O le vitio mo le faʻafetai atoatoa o le a faʻaopopoina e faʻaopopo ai le faʻamaloloina o le le mautonu e le malamalama malosi.

3. Aua o le au failauga o loʻo iai se nofoaga i lalo o le nofoaga o loʻo iai le nofoaga. O le subwoofer ua nana mo le sofa. Ayyle koluma o i tua o le pito i tua na taofia ai le taualuga.

fa. O se faʻaseʻe sofa ua liliu i le po i totonu o se nofoaga moe, ma i le afiafi o le aiga "O ata tifaga o tagata faigaluega" e fiafia iai.

lima. O vaega o loʻo faʻaaogaina ituaiga e lua o teuteuga teuteu ma faʻapitoa fafo fafo mo le malamalama. Na tuʻuina atu i latou i le fesoʻotaʻiga avanoa, ma o le mea lea latou te le tosina mai ai.

Fautuaga Faapitoa

tasi. Fai atu i le tagata faʻatau e uiga i tekonolosi e faʻavae i luga o le poloketi. Faʻalenatura lanu toe gaosia ma le mafanafana vaʻaia e aunoa ma le popole mo le mata faʻalagolago i lenei.

2. Fiafia i tau. O le tau o le fale gaosi poloketi e mai le 30 afe afe rubles. O se faʻataʻitaʻiga talafeagai ma le maualuga o iugafono e mafai ona faʻatauina mo le 50-60 afe o rubles. O le tau atoa o le auala mai le 100 afe o le tolu. O le taimi muamua-vasega stockers - 150-200 afe o Rubles.

3. Aoao le umi o le poloka o le poloketi. O le vaega o aiga o le atunuʻu e mafai ona fausia se 60-inisi le ata mai le mamao o le 1.5m. AU 2,5M E mafai ona e mauaina se ata o se diagonal i le 3m, e sili ona faigofie i potu laiti.

Elena zhigulyeva, Sui Pule Sili Pule o le pule o le EPSON

Cinema ma le mafanafana
Ata V. Neftudo

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

Cinema ma le mafanafana

I le tamai potu

O lenei poloketi o se faʻamaoniga sili e mafai ona faʻatulaga le fale talimalo e oʻo i se tamaʻi fale (laititi le vaega o le 36m2).

O le poloketi o loʻo i lalo o le pito sili ona faʻalealuga i tua o faitotoʻa o le falelauasiga, i le tutotonu o le auala, e ala i le kapeteni atoatoa ma le solomuli i le kapeti. O le isi itu o le potu i luma o le faamalama o le a liliu le mata ma se diagonal o 106 inisi. O numera e manaia: o lona lautele o le 2.4 m, maualuga o 1.4m. Peitai, e ui i lea o le tele o le aoga o le potu, o le mamao ese mai le masini faaaoga i le pupuni e taua - 4.7m. O le Dric Drive o loʻo nana mo le laʻasaga o le lakapi o le Plaster. Ona tua o ia, i lalo o le ulutala, o satauro mo pupuni ua faʻapipiʻiina foi ma o faaiuga o auala o le sapalai ma osofaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina. I le auala, o se malamalama-fufusi foliga ua filifilia mo le mafiafia o pupuni ("Breenkout").

O le Tusitala o le poloketi, o ia o le e ona fale, na toetoe lava a le mafai, faʻafetai i le fuafuaina tonu ma mamanu lelei, faia se avanoa sili ona lelei, lautele. O le fale maulalo e le gata ona lelei, ae fai foʻi se ofisa.

tasi. WEXIC SWEY SWEY BW (Siamani) ma le lua Sipaniolo (Siamani) sa faaaogaina e le tulaga ese fale tifaga. Le tulaga atoa o le acoustics o le 0.8 kw.

2. O le potu malolo e vavaeeseina mai le fausia fale ma totonu o le potu ma le fale puipui ma le "ofisa" ma le le lelei pupuni, ae e le mafua ai le malosi o le ie puipui. O le osofaiga o Eaves o loʻo tuʻuina atu i se ofu sima ma toetoe lava na afaina ai.

3. Taitket Linoleum ma se lanu uliuli ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu - lelei fola mo se ofisa fale.

Faitau atili