Faʻafefea ona faʻamasani saʻo

Anonim

I le itu o nei o loʻo i ai, o le uaea na fananau mai i le Pounnn, o loʻo tamoe i luga o le puipui o le Eyeliner i le o le a foliga ese ma le le talafeagai. O le a matou iloa le mea ma le auala e nana ai.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo 12839_1

O le fale o onapo nei poʻo fale mautotogi e le mafai ona mafaufau i ai e aunoa ma le suavai, o le suavai, o fale faigaluega ma eletise. Enisinia meafaigaluega o o tatou afioaga, ua atili ai ona faigata, ma matou te le o faia moni i se fesoʻotaʻiga o paipa, uaea ma uaea. O le a tatou le saisai i totonu ma le "prinitine" pepa ...

Ua leva na maliu ai le taimi, e matua lelei lava o faataatitia i saisai o saito a totonu ma na popole i le savali ma le manino lelei. O le a matou faamatalaina lenei tala lea e uiga i le auala e nana ai solo solo ma tulafono, ma e sili ona taua, e le o le afaina ai o le saogalemu o le fale nonofo.

Tele faafitauli

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Effies o le itu o loʻo i ai nei na fananau mai i le pyinn, o le savali i luga o le pa o mata o le laumata o le a foliga ese ma le le talafeagai. O Amee, i le tele o fale masani o paipa autu o loʻo ufiufi ai paipa, ma e tatalaina vave, ma toe masani lava i se vale ese mai i puipui. O nisi fale gaosi fale teu fale na amata ona uma sapalai suavai ma fiafia i faiga i kuata kuata. I lea tulaga, o paipa o loʻo faia i totonu o se fale mautotogi mai le osofaʻiga i le itu o le litaea, ma faʻafefea ona nana, le tausiga o le e ona. E le mafai ona faia e fale i fale o fale ma fale uma e aunoa ma ni sipala sili ona vaivai i luga o le ea (fua fua, ae ua maua foi i ni tamai potu). A faʻapipiʻiina le vae vaevaega, e masani ona manaʻomia le nana paipa ma faʻafefeteina ma le faʻatonutonuina o fesoʻotaʻiga i le va o poloka vavae ese. Ae, o le mea moni, o le mea sili o le ita na momoli mai.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata e le A. MessertV Pubnene ma poloka fale o le masani ai o mala ma uaea o loʻo faʻatulaga i totonu o le tetecal tegaga ma faʻapitoa e maua ai ni fomaʻi ma vaega. E faigofie ma le saogalemu, o se vaega o le koluse o le ola "masani" uaea i nisi taimi e le lava le le lava o le malosi o le aiga, ma le tele o tagata nofoia. Mai lima o manumalo, e le afaina le mataupu ma le numera o fafo, ma o latou nofoaga, pei o le nofoaga o moli pito i luga o moli. O le faʻaaogaina o le eletise eletise e tatau ona mou atu toetoe a "mai le maosia" e tusa lava poʻo fea lava e foliga mai ua i ai iina. (Matou te tosina mai le aufaitau o le au faitau i le mea moni o le faʻalauiloaina o suiga i le faiga o mea intra-quarters fesootaiga, e aofia ai ma le eletise eletise, ua toe faʻaaogaina ma manaʻomia le faamaopoopo ma tino o fale ma malosi.) E tusa lava pe o oe O le le suia o le uaea, e aunoa ma le tatalaina o ni uaea fou - mo televise antenna, telefoni, initaneti - leai se auala e faia. Aesli i au fuafuaga e faia ai natia, feteʻenaʻi, ma galuega e tatau ona usitaia ai ni tulafono.

Uma i tulafono

E faasa ona fausia paipa kesi ma puipui, maalili, tata i puipui ma tapunia faatasi ma Ceramoric i pou. O le kesi paipa e tatau ona avanoa mo asiasiga ma tausiga.

Mai le faaiuga a le malo o le ascow

Mai ia Novema 2, 2004 Nu.15588-PP

Tala e uiga i lelei

Fesootaiga, faataatia i le mafiafia o puipui, vaeluaina ma koluse (i tagata palota faaletulafono, e le mafai ona mafai ona "ai" le nofoaga e puipuia ai. Ae faʻapena foʻi ma le fausiaina o fale tumaoti, e seasea lava tuʻufaʻatasia e le lavelave o tekonolosi ma, faʻapitoa lava, o le maualuga o le tau o faʻataʻitaʻiga ma galuega fausiaina. A o fale masani, i le toe faaleleia o tulaga: uaina uila vili mai, ma atili ai loa ma paipa i tagata o loʻo iai nei, aliae le mafai. O le mea lea, i le tele o la la tulaga, o fesoʻotaʻiga fou e latalata i sala o le au faifaatoaga, vavaeʻese pe tapunia i puipui. Peitai, e manaʻomia le amanaia o lenei metotia o le mafai ona mafai ona mafai ona taliaina i nisi mataupu (voor fale mai piliki ma atoa poloka, i totonu o le mafiafia), i isi o le mafiafia solia o le fausiaina o mataupu. I tua uma, o fale lagolago o loʻo feagai ma fale maualuga maualuga o le faʻavaeina o le masani lea, ma faʻateʻaina vaega o le lagolago i soʻoga. O le tafe o vaega o le overlap e le taliaina i luga o fale-o-tulai i luga o fale.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 1.

Ata P.nikolaeva, A.buko

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 2.

Ata R.Shealoredv

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 3.

Ata R.Shealoredv

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 4.

Ata R.Shealoredv

1. O le mafiafia-ato uila uʻamea crowur e faʻaaogaina i le puipuiga o le uaea i le uaea o le paʻu. O le mea lea, o le tulaga lamatia o uafu malaia i le taimi mulimuli o galuega na faʻaalu ai ma le faʻagaioiga o le potu ua faʻaititia.

2-4. E tusa ai ma aiaiga o loʻo faia ai le faʻaaogaina o se uafu. Puipuia le uaea mai le faʻaleagaina i le taimi o le faʻapipiʻi faiga e mafai ai ona fetuʻutuʻutu mai le uʻu-faʻapipiʻi pvc, lea ua mautu i le Groove, ona faaaogā ai lea.

Uma i tulafono

I vaega o faʻasologa o faʻataʻitaʻiga, e le faʻatagaina le masini i le siisila ma lalo o le pa i totonu o le pa ma papatusi laupapa o le faʻaaogaina o le eletise, paipa uaea.

Mai le tusi a le malo o Moscow "i luga o le taualumaga mo toe faʻatulagaina

nofoaga i fale nofomau i Moscow "

Mai ia Fepuari 8, 2005 №73-pp

Ua maeʻa le uaea eletise, ma ua tapunia i totonu o puipui, e tatau ona tuu i luga o le tafailagi, faʻasolosolo pe tutusa i luga o puipui o le potu. Ua tafiesea le ua uaea, e aunoa ma ni tusi faaputuputu, e mafai ona tuuina i luga o le auala puupuu.

GRST R 50571.15-97 "Poloketi Faapipiiina o fale"

E masani ona tautua

O se isi mea i luga o le pipii o fetuu i totonu o papalagi ma papatusi o vaega maualuluga o loʻo avea ma ipu lilo o fesoʻotaʻiga i lalo o puipui, i tua atu o puipui o puipui i totonu o le puipui, i totonu o puipui o puipui i totonu o le fausia-i le fausiaina ma mea uma pusa. O le savali i puipui ma le mafiafia o vaega e tele taimi, e maualuga le fua o tupe, o le auala muamua na matua faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina. Tatou nonofo lelei i sili atu aʻoaʻoga masani.

I le fola fusi E mafai ona e faʻatulagaina paipa ma ni uaea. O le uaea i Rosettes ma tamoʻe o loʻo latalata i tulaga papaʻu, e le o faʻavaivaia ai le vaega, ma o le eyeliner e aveʻesea ai le puipui i luga o puipui. pusa. Ae o lenei metotia e eseese le faaletonu. Muamua, faʻaleagaina le uaea ma paipa i le taimi o le faʻapipiʻiina o le fola e le aofia ai. Ina ia aloese mai le faigata, manaʻomia se fauga fauga e faia ai le galuega, o se auiliiliga faʻapitoa o le uaea fou (e aunoa ma se fuafuaga e mafai ona faʻamatuʻuina o le fola o le fola. O le fuafuaga, maka maka le liusuavai o fesoʻotaʻiga i luga o le ata. Lona lua, o le sima fusi o le a le mafai ona nana ai paipa o se lapoa lapoa (rewer), aua o le tele o le mafiafia o le faʻaʻaisa o le faʻaaogaina o tupe). Afai o loʻo ia te oe lava le faanatinati e manaʻomia e lalafi i lalo o le fola o le faleʻoloa paipa, mo le fausiaina o se "motu" umukuka meafaigaluega, o le filifiliga sili ona lelei (vaʻai "IVD ", 2008, Nu. 5, Nu. 31) Paul i luga o le fetuunai po o se mago mago. O le podium e mafai ona faia se mea e manaʻomia ai le maualuga, ma le fesoasoani a isi tekinolosi e aunoa ma le tele o faigata ma le faʻateleina o le fola o le a e mauaina i lalo o le fola o oe maualuga o le taualuga. Matou te faamanatu ia te oe o le tafe fola e le mafai ona tagofia i le "susu" sone, ma i luliga i nei tulaga e manaʻomia e faʻaogaina ai le sua sukalati.

Uma i tulafono

O le nana o le laga o le Steel paipi o loʻo fesoʻotaʻi i luga o filo, ma le tuusaunoaga o le carbon e faʻapipiʻi ai vaipuna vai malosi "e le faatagaina.

Snap 2.04.01-85 "Vaivai Vailaau ma le Swoge System"

O le kesi o paipa na faia o popemer paipa e tatau ona saunia mo le nanaina: i le foloa, i tua atu o pupuni, i tagata ese

Snip 41-01-2003 "vevela, ventipration ma le ea o le ea"

Ma le mulimuli: i le nuu ma lalo o le fusipau uaea i le faʻaluaina o le paʻu, e mafai ona mafai ona tuʻuina ma e aunoa ma puipuiga faʻaopoopo, o le a e faʻaititia ai le ono mafai ona faʻaleagaina i le uaea i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le mafai ona maua mascot fausaga. Afai e te manaʻo e mautinoa le suia o le uaea, naʻo paipa lamolemole e talafeagai pe mai le pvc.

Faatoega o fesoʻotaʻiga i le tino pule E manatu e sili atu le saogalemu - e le masani ai se lamatiaga e faʻaleagaina ai pe a maeʻa ma faʻaumaina nofoaga. Peitai, e tatau ona tauave i le mafaufau e Tongle Seables mo tauaei mai tauaga o mea ma laupapa laupapa, o le polystatrey foloa e faigata tele ma taugata. Ina ia mautinoa le saogalemu o afi, taoto le uaea iinei na o le paipa uamea. (O lenei tulafono e faasino i le eletise uaealaina i totonu o ni fausaga mai ni mea faʻapipiʻi.) I lea tulaga, o le mafiafia o le paipa puipui e faʻatatau i le vaega o le uaea. Mo eletise eletise mo le faʻamaloloina o le cloped (faʻapea foi ma i tua o puipui) mai le GLC, Gvl ma isi mea e le o ni mea na faia e le NG ("ma le Skiss Pass ma le vaa vaevaeina ").

Matau le mamao

O tulafono o le masini o le eletise o le eletise, e manaʻomia pe a tuʻufaʻatasia le vaʻa o le vai o le vai poʻo le vevela, ma ua tatau ona puipuia le 50 i se mamao o le itiiti ifo 250 mm i auala taʻitasi mai le paipa (masani mo lenei ua faʻaaogaina e le uʻamea (o le mamao e tatau ona sili atu i le 100mper O lenei pulega ma fesoʻotaʻiga i lalo o puipui o puipui, i tua atu o le mafanafana ma le fola na atagia mai i le va o le paipa i le 2 taimi).

O le eletise uaea e faigofie ona lalafi i tua o le taualuga o le tuufaatasia o taiala o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le tumutumu. Aloese mai le lafoaia o le ea o le ea, faʻamalolo ma faʻalautele faiga e sili ona lelei. Soʻo se fesoʻotaʻiga natia i tua o le pepelo (seʻi vagana ua le mautonu ma tafiesea o mea e le mafai ona maua mai i mea e le talafeagai), e manaʻomia le malupuipuia i puipui po o luga. (Matou te fautuaina e toe faʻaaogaina i puipui, aua o loʻo tau le tulaga o le faʻasologa i le 400mm, ma se tele o pu i lalo o le faila.)

Afai o le maualuga o le potu e muamua laiti, e aoga le faʻamalosia o le pa'ū i le taualuga, e faʻateleina ai le fofo vaʻaia o le potu ma tuʻuina avanoa tele mo totonu (mo se faʻataʻitaʻiga).

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 5.

Fotor.selofulsev

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 6.

Fotor.selofulsev

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 7.

Ata V. ACASHOVA

5-6, o le nonoa o le fola na tuʻuina mai e le gata i paipa taʻitasi, ae o le faʻaputuga foi mo le faʻamamaina o faitotoʻa pali.

7. Taia le toe fausiaina o le fale ma le fausiaina fou i le ma le mafiafia o le laupapa laufanua, atonu e uu le vai sapalai ma suavai taufaaolaina.

Pepelo mai le drywall Faʻatagaina e le gata i le vave televave faʻatusatusa i le faʻapipiʻi masani, ae o loʻo lilo foi, e toʻatele ni fesoʻotaʻiga i totonu o loʻo lilo. Ioe, i fale mautotogi laiti, o se auala e faigata ona faʻailogaina o le mea autu e uiga i le leiloa o nofoaga nofo ai. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o le lotoifale o le HCL Clamp e mafai ona maua iinei. Faʻataʻitaʻiga, o le a mafai ona nana le ogatotonu o paipa na ave i fafo (ma i le taimi e tasi faʻafailele le lautele o le faʻamalama. I le taimi e tasi, na o le 0.2M2 sikuea sikuea sikuea) o le a faia taulaga.

Afai o loʻo e fuafua e faʻalautele fesoʻotaʻiga i lalo o le Plasterboard Cormim, e manaʻomia le faʻaaogaina naʻo le RACE Debiles (e masani ona sefeina le avanoa, o le aofaʻiga o loʻo iai o loʻo i ai o loʻo iai i totonu pu. E le manaʻomia le alu i fafo i le taimi o le tatalaina i lalo o fesootaiga, talu mai lena taimi lava taimi, muamua, ua vaivai le poto masani, e ono faʻaleagaina ai le uaea o le uaea uaeala. I le tulaga lava lea e tasi, e le mafai ona e nanaina i lalo o le ogalaau, o pusa tipi o le asping o uaea e tatau ona avanoa i taimi uma mo asiasiga.

O fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻatino i totonu o le vaega o loʻo iai. Mo lenei, o loʻo iai foʻi fofo faʻapitoa faʻatekonolosi, faʻataʻitaʻiga, o le C116 System ("Knaf Gyptum", o loʻo maua ai le avanoa, o loʻo maua ai le avanoa mo le paʻu o le paipa. O le mea itiiti o le mafaufau o le vaega o le 220mm, o le ea o le ea i lalo - 49db (o se tulaga maualuga e maua ona o le patipati o le glc mai batalt base).

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 8.

Ata e D.Minkina

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 9.

"Knaufi gypsum"

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 10.

Fotor.selofulsev

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 11.

Ata e D.Minkina

8. Afai o loʻo i ai se vaega o le tuʻufaʻatasia i le va o le puipui ma le mamago o le digwall, o le uatia o le uaea e puipuia e se palu pusa uʻamea.

9.Faʻavea vaega mai GLC Cable e faʻapipiʻi i le paipa uʻamea.

10. I totonu o le atigipusa o glc, e faigofie lava ona nana le paipa vai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laina i le palu.

11. o le Sale o le Subsoned Rounds sport o tulaga tutusa. Ua faia i latou o le slulvanzed steel (i lalo o le vali poʻo le faʻapipiʻi) pe o le valiina PVC (PVC onto).

I le pusa mai le glk, Pei o se tulafono, ua ave le paipa o fefaʻatauaʻiga, vai ma le muʻialele a le ea (mulimuli tatou te maua, o loʻo seasea lava iai le mea moni. O ia fausaga e mafai ona vavaeʻese i le auala lava e tasi e pei o luga o le mea lea latou te latalata i ai, pe tuʻuina atu ia i latou le ituaiga faleoloa, pine aʻe. I le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tomai tusiata na saunia e lenei mea, o se auala mama e masani ona suia ai le totonu o le teuteuga moni i totonu o le teuteuga moni.

Pusa ma le mea lilo

O nisi taimi o le filifiliga sili ona lelei o le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga i totonu o le auala matala, mo se faʻataʻitaʻiga, i fale tipi lea o loʻo faigata tele ma taugata. Pe faʻapea foʻi 'Ia, i totonu o ou fale puipui, na faʻamafanafanaina e le ogaumu poʻo auala eletise, ma faia le fale, ma o lenei o le a latou faʻauʻuina le fale ma le vai vevela. O totonu o fale mautotogi i lenei auala e masani ona masani ona faʻaaoga pe a manaʻomia ona e tuʻuina se uaea fou i le pito o le toe faaleleia.

Manaomia suega

I le tulimanu ua filogia o paipa, o nofoaga o fesoʻotaʻiga o le vaimbil. O le hydralic aseta e tatau ona maua, aua o le taimi e tatau ai ona latou asiasia i laua. Iconfud, i taimi uma i taimi uma e tatau ona i ai le fetuunaiga ma le soona oso mai o vaovae. O paipa o paipa ma tutusa node e naʻo le nanaina o loʻo tuʻuina mai i totonu o le paʻu, pusa poʻo isi faʻavaʻa, lea e tatau ona e maua ai faitotoʻa (O lea e faaigoa ia Decorators). E filifilia le filifiligau mulimuli pe a manaʻomia le tuuina atu o le leai o le leai o le leai o le leai o se felauaiga i totonu o le pusa, faʻataʻitaʻiga, e ave lelei le vevela mai le paipa vevela i le vai vevela.

O tulaga masani autu o le tatalaina o pepa faʻapipiʻi e faigofie ona faʻapipiʻiina ma malamalama malamalama i fesoʻotaʻiga. E mafai ona e faia i taimi uma latou toe iloiloga, sui i le faʻaleagaina, faʻapipiʻi se tala fou poʻo le laʻei.

Atonu o le sili ona faigofie ma e le gata i lea, o le lautele o lona uiga o le resitalaga e tuʻuina atu i se tasi o loʻo faataatitia - pusa pusa ma le au o polyvilleng. O lenei palasitika, faʻatusatusa i le tele o isi (Polyamis, Pousesters, Poyolefins), e le lagolagoina le aʻoaʻiga. Afai e te masalosalo o se oloa, na o le afi o le moli o le moli i se vaega laititi o le talaaga: Aunoa ma le aafiaga o le tatalaina o le afi pvc o le a vave alu i fafo. O loʻo gaosia e le Plassos Boxes le tele o kamupani o loʻo gaosia se lautele o le eletise, eFAPal (Potukale), o le le-obocerom), o le sili atu o le PRDC - Mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea, Rehu (e ova i Siamani). E faapena ni oloa e le gata mai le PVC, ae mai le alumini - Nordic Amimini (Filland), Schneader Score ("Rusia talaaga" (Rusia).

O faʻamatalaga o le PVC o loʻo valivali i mass o paʻepaʻe, kulimi, efuefu, faʻapea foi ma lanu uliuli lanu enaena. I le amataga, o le taimi na aliali mai o pusa ma eletise e faʻauluu ma ata faʻataʻitaʻiina o le ata o le laʻau o le laʻau: salati (Polani), ma le numera o laminate e mafai ona oʻo i le 15.

Uma i tulafono

I fale ma fausaga fausaga e faia i ni mea faʻapitoa o kulupu g2 ma (poʻo) g3 (o nei vaega e lua e aofia ai le tele o faʻaumaina o loʻo faʻamatuʻuina ma faʻamatuʻu mea. - ed. Puipuia Sheath ma Copper Cross-Fuaiupu e le sili atu nai lo le 6mm2 i le PVC INEPERS I le faatinoga o NG (NUMERA (NUMERA (NUMERA LE FAAFITAULI, MA LE FAAFITAULI) AE LE FAAFETAI MA LE LOTO MA LE FAAFETAI) AOAO) AE LE FAAFETAI MA AFAI (NUMERA (NOFOAGA FANga; Natia Gaskket i lalo o le tapaa o uaea ma uaea i totonu o le fale puipui ma le 'apamemea e le o le koluse e le sili atu nai lo le 6mm2 i le itu o le ng pe ls i luga o le doster.

Sp 31-110-2003 "mamanu ma faʻapipiʻi

Eletise eletise o tagata nofomau ma fale lautele "

O pusa o loʻo aumaia ai le tele o vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se vaega o le Eleni e aʻoaʻo mai le 10785mm), pe a faʻatagaina ai le suavai. O le filifiliga o le Preanw vaega e fetaui lelei, o latou maualuga e masani ai le tele o le 60-80mm, ma o le tulaga le mafiafia o le 30-40mm (o le prom-vaega o le vaega e le sili atu nai lo le tele o kapeti taitasi). Matou te tosina mai lou mafaufau i le mea moni o tagata gaosi oloa fautuaina e faʻatumu le avanoa i totonu o atigipusa e le sili atu nai lo le 70% - e faʻafaigofie faʻapipiʻi ma maua le vevela mago ma maua le vevela mago ma maua le vevela uaea. E le gata i lea, a o loʻo tuʻuina i le pusa e tasi o le telecommunication ma le mana uaea, e tatau ona latou vaeluaina (ina ia aloese mai le faʻaleagaina o pusa faʻapitoa ma le lua pe sili atu auala.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 12.

Ata V.nepledova

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 13.

Aitupe

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 14.

Legao.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 15.

Rehu.

12. I nofoaga o le tufaina atu o vaega, o le faʻamafanafana paipa e tatau ona puipuia i le mafaufau o Polyedylene, o lea foi e le o le faʻaleagaina o le pa puipui ma le faʻapipiʻiina o le sikaipato.

13-15. Avanoa pusa ma electro-technonical Plinthes mai le PVC e mafai ai ona faʻasaʻo ai se numera tele o le uaea uma.

O le faʻamatalaga autu (moni, o le pusa) e aofia ai le lua vaega - o le vai ma le faʻaaogaina o le pusa - 2 ma le 3m, e faigofie ona tipi ma le uamea ma le uamea Ma o le faʻamatalaga ua mautu ma le sitepu o le 200-400mm ma le fesoasoani o fao. (E leʻi leva, ua tulaʻi mai le pusa o le tagata lava ia, o loʻo potopoto i minute. Ae peitai, o le faʻapipiʻiina o le le-neura.) E le fautuaina oe O loʻo faʻatulaga foi le eletise. Avot pronthes mai le alumini o se mea ese: E leai ni latou faʻapitoa "kilipa", faʻapipiʻi i le puipui o loʻo taʻalo le sala.

Uma i tulafono

I totonu o le ventiplation auala ma maina, o le gau o uaea ma uaea e le faʻatagaina ... o potu lalagaina o potu lalagaina ma potu malolo e tatau ona faʻaaogaina, pei o se tulafono, ua natia. E le faʻatagaina ona faʻaaoga uaea puipuia i totonu o le uʻamea uʻamea, faʻapea foi ma le gaea o uaea i uʻamea uʻamea.

Sp 31-110-2003 "mamanu ma faʻapipiʻi

Eletise eletise o tagata nofomau ma fale lautele "

"Unwed" pusa ma le PROVE e faʻaulufaleina ma paʻu o paʻu e faʻaaoga lelei lelei i le puipui (o le slot i le va o le proced "). O le faʻaogaina o le eletise eletise ma pusa e masani ona aofia ai ni filifiliga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu latalata i le pluth ma tuʻufaʻatasia ma le lanu ma mamanu. Ma soʻo se faiga e aofia ai elemene mupimu i totonu - I totonu o le totonu ma fafo atu, Tes, Pisinisi, faʻafetai i le aoina, faʻafetai lea e maua ai le faʻavae o le faʻavae.

Telecommunication Networks, faʻapea foi ma tagata eletise ua fuafuaina mo le laititi o le avega o loʻo i ai, i le faʻaluaina o le faʻamalosiʻau, i totonu o le laupapa callel o le polofesa o le au faigaluega calvan. O ia oloa o loʻo i le tele o kamupani tele o kamupani e gaosi ai le fale ma le lamia.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 16.

Egger.

Faʻafefea ona faʻamasani saʻo
Ata 17.

"O le lalolagi o le talaaga" pyinth ma le cable channel mai le mdf (16), faʻapea foi ma le olimipinim (17), o se tulafono, e sili atu. Ona o lenei, i soʻo se taimi e mafai ai ona fai le suʻega o le uaea ma, pe a talafeagai, sui i ai.

Otootoina

E nana le fesoʻotaʻiga fale, e tatau ona alu i osigataulaga: Leiloa o sikuea, potu, mea ogamumu, telefoni. Ma ou te manaʻo e faʻaititia nei mea leiloa i le itiiti ifo. E malilie Briga o le a malilie e faʻataunuʻuina soʻo se tasi o ou manaʻoga ma o le a le luluina i luga o fautuaga. Ae talitonu ia te aʻu, e uiga i le "matai", oe le mafai ona manumalo. Maimau pe a na o le taimi mulimuli ane, o lou mafaufau le mafaufau e faʻalavelaveina lava i mafaufauga e uiga i le fufuluina o le fola, puipui ", i le afi, lologa poʻo isi faʻafitauli. Faaiuga: E tatau ona na ona e faʻafesoʻotaʻia le faʻauiga kamupani o loʻo iai se laisene i le tulaga manaʻomia o galuega (lea e mafai ona e fesili ai). O le fofo na fautuaina e tagata tomai faʻapitoa agavaʻa, ma i le taimi lava e tasi o nisi taimi e faʻafaigofie ma sili atu taugata nai lo le mauga "pei o se 'auʻaiga" pei o se mataʻu.

Faapitoa le tau o le satia o gasket ma le faʻaseʻe ai fesoʻotaʻiga i se masani lua-potu potu fale
Ituaiga galuega Aofai o tau, olo. Tau atoa, olo.
Fausia pusa mai glcs hide hitting paipa 3. 4500. 13 500.
O le Faletalimalo i le falesa tasi 6000. 6000.
Kesi i totonu o le atigipusa pusa o le tele o le vertulation tasi 8000. 8000.
Suia o le eletise eletise seti - 32 000
Apalai mea i luga o le vaega
Hypus Free pepa susuga le susu 12,5mm 18m2 220. 3960.
Faamatalaga tusitala 38 pose M. 80. 3040.
PACKUCE MA LE POLOKALAMA 90kg - 900.
Stainless Steel Duct seti - 12,000
Uaea ma vaega seti - 18 500.
Atoa 97 900.

O faatonu faafetai i le kamupani "Ardris", "" Mefbou "," Lalolagi Fautuaga "," Ecoplation mo le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani i le fesoasoani

Faitau atili