Filifiliga filifiliga

Anonim

Faʻavae faʻavae mo le fausiaina o se auala vevela i luga o le suauu tifani, i le mea e tatau ona e gauai atu pe a filifilia se bottuge

Filifiliga filifiliga 12841_1

O le faʻamafanafana i luga o le dieseset fulafula o le kesi. Ina ua faʻaitiitia mea mo tapenaga taʻavale Tree Theel, fiafia i taumafa i le faʻaaluina o tagata fai ipu. O a ni faʻavae faʻavae o le fausiaina o se faiga manaia i luga o sea suauu ma le mea e tatau ona faʻalogoina i le taimi o le potu o le atunuʻu?

Filifiliga filifiliga
O loʻo faagasolo le Autola o le Malosiaga o le Malosiaga, Lelei, tikeri o le otometi o le faʻatulagaina o le vevela o le vevela o loʻo faʻagaioia i le suauu poʻo le suavai e le lelei i le kesi. Ae ui i lea, o le fufulu i luga o vai vai e masani ona tau le tau le sili atu taugata. Maualuga-tulaga (o le mea lena, talafeagai mo polaroni o aso nei) suauu o Diech i totonu o le matou atunuu, o le 18-24 Rubles. mo le 1l. O le vevela faʻapitoa o lona faʻatulagaina o le 43mj / kg, poʻo le, o le a amanaia le le lelei, 35mge / l. Afai e te ave le CPD o le BOPSR i luga o le Trull Briverter mo le 89%, matou te mauaina o le taimi o le susunuina 1l e maua mai e 31mj o le malosi. O iunite masani o le 8.6 kwh. O lea, i le tau o le 1 lau maseu, 20 rubble. O le tau o le 1 kwh o le malosi o le HOWH na faʻatau atu i nofoaga vevela i le taimi o lona afi o le 2.33 rubles. O lea, mo laumua ma le DHW, o le fale o le 350m2 i le ogatotonu o Lusia i nei tau o le a lafoina ai se mea manaia pe tusa o le 75 afe. Mo le vevela o le vaitau (faalagolago i le lelei o le vevela o le fale). Peitai, e ui i le tau maualuga, faʻamafanafana i luga o le suauu i totonu o le tatou atunuʻu (faʻaopopo i le faiga i luga o le kesi autu) o loʻo tumau pea.

Boilers i luga o le Diesend Friel: Pros ma Ele

Faamatalaga:

le agavaa e otometi ai ona otometi le faʻatinoga ma le faʻatonutonuina o le kamutalama ai

E mafai ona e filifilia se boliler mo le taʻele o se fale atunuʻu i ona po o le sikuea;

Mo a latou faʻapipiʻi, e le manaʻomia ni pemita faʻapitoa (pei o le faʻapipiʻiina o kesi o kesi);

Maualuga maualuga

Mimiti:

Manaʻomia se tane faʻapitoa mo suauu tiʻetiʻe i le 2-5 tone;

Mo le boeir, o se potu ese ma le sili atu e taua;

O le Boiler e manaʻomia le maualuga-lelei taimi ma le faʻaaogaina o le tausiga.

Tatou mafaufau?

E tusa lava ma le lami e pei o lafela, o loʻo ia faʻamafanafana i le poto eletise (i totonu o nuʻu, i totonu o gafa, mo se faʻataʻitaʻiga, o lona tau e sau i le 4.5 ‖h. Mo le 1 kwh). O le vevela ma le eletise e sili ona manaia ma siosiomaga faauo. Peitai, o nei faʻamoemoe taua mo le eletise eletise i Rusia, ae maise ile itulagi mamao mai le ogatotonu, e leai se isi lamatiaga. Aisea? O le mea moni e masani ona masani ai (tele taimi mo le vevela vaitau) ma mo se taimi umi (i nisi taimi (o nisi taimi vaiaso) i le umi o tagata e leai se eletise e leai se eletise e leai se eletise. Afai o lona, ​​o le uiga lelei o le eletise eletise e lamese: nai lo le tufa 220VV- 120 pe o le 250. O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi mai le masani e le o le talitonuina o le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o ni eletise. IESSL FAIGOFIE O LE AIGA O LE AIGA I VAIALAGA E LE MAFAI ONA FAALATALATA LE 2KW DOW ESEESE (LEAI SE MEA E LE FAIGOFIE O LE FAAFITAULI FOU.

O le faʻamafanafana ma le fusuaga o le fusuaga e matua taugofie nai lo le tiʻetiʻe. E sili le vevela o le vevela o le vevela, ok ma Beach firewood, maua ai le tele o le vevela nai lo pine, afu poo le olipevi poo le olipe Fanua 60% (masani) Juardity, lea, o le mea moni, o loʻo masani ona tele mea e faʻataugofie ma faʻaoga mo manaʻoga o le faʻamalieina, faʻataga mo le 1.5 KWh pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1Kh pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1KH pe a susunuina 1'ʻa. Saunia le 1kk o Birch fua o fua faatatau, faʻataʻitaʻiga, i totonu o le 'aufaatoaga e tusa ma le 2,8 22 17 لباس. Aisea la ua faʻapefea ona avea ma taimi lelei mo taimi tuai, aua le faʻaaogaina mo le fofoina o meaola o le nofoaafi? Ala, o le faʻagasologa o le susunuina o le afi muʻesega i le tulaga o le atunuʻu e le tatau ona otometi: tusa lava pe o le "umi-taʻalo o le boray i le 2 taimi o le borayr suauu, vela vao. O lona uiga, o le a e manaʻo e faʻaalu le mamafa o le taimi ma le matua galuega faʻapolofesa, ma e le talafeagai le tulaga lelei o le tele o atinae i fafo atu o le taulaga.

Filifiliga filifiliga
Ata 1.

De dietrich.

Filifiliga filifiliga
Ata 2.

Ferroli.

Filifiliga filifiliga
Ata 3.

De dietrich.

Filifiliga filifiliga
Ata 4.

Vaavaai.

1-2. O Brilers Aso Nei i le Trusen Riel Series GT120 (De Darttrich) (1) ma GN1 (FERRO) (FRODLI)

3. GTU Serio Boiler (de Dietrich) i le potu i lalo o le fale.

4. Mo le faʻafitauli o-leai se suiga, o le bolil hooder e tatau ona faʻatumauina masani.

Ia mataala: filifili suauu

Mo le faʻamafanafana o le faʻaaogaina o le suavai suauu booler na o se maualuga-lelei ma talafeagai tiʻetiʻe uila. E tusa ai ma le State Paleni, taumafanafana, taumalulu, taumalulu ma Arctic Truck Thoal E tatau ona avea ma sui i le maketi suauu. Taumafanafana ("l") ua fuafuaina mo le faʻagaioiga i le vevela vevela e le maualalo ifo nai lo le -5s, taumalulu ("30s. Ma le mea mulimuli, o le Atika Trusel Riel ("a" faʻamaumau faʻatino gaioiga i le fā faʻa-fiti. I le faʻataʻitaʻi, manatu, o se le aoga tulagalua o le suauu ma le tele o tulaga e maitauina tulaga masani. E le taliaina e faʻafefiloi le taʻaloga o le taumafanafana afi ma kesi o penisini o penisini (penisini) e faʻaaoga ai lenei paluga i le taumalulu; E le mafai foʻi ona faʻaoga le ogaumu mo le taʻele. Aua le ave le suauu tiʻetiʻe i se tau maualalo (taugofie tele nai lo le kesi), a leai e te ono seasea maua le vevela pamu ma isi vaega o le suauu gaoi.

O leisi faʻaosoosoina filifiliga o le vevela o le faʻaaogaina o se pellet fafie na muamua aliali mai i le luasefulu seneturi. (Pellets e matutu na faaitiitia i lalo ifo o le maualuga o le mamafa i totonu o fatuga ma foliga foliga matagofie o le penitala). O le tau o le vevela na maua e ala i le susunuina o le 1kg pellets e tusa o le 1.5 taimi i lalo ifo pe a fai o se pei o se pei o se pei o mago o se mea e mama. Ma le lava le toe faʻasaina o lenei povi mea i le potu i lalo o le fale (pe i se hergiatic malosi i le isi itu), o le vevela augatupulaga e mafai ona asia e le sili atu nai lo 1-2 taimi i le vaiaso. Ae peitai, ma le taugofieina o fana fana, e faigata ona malosi: O le fale o le fanua o le laumua o Bellet Fuel na gaosia i Rusia i taua tele e le tupu. Tele o pallets alu i fafo atu export - i Siamani, Ausetalia, IT.D. O a matou mea o le a o matou atunuʻu e faʻatau atu i mea uma (i nisi itu latou te leʻi lagona lava e uiga ia i latou).

Masalo o le na o le tasi le avanoa i le suavai-fagufagu e vevela mo le tele o tagata atiae o loʻo i totonu o le vevela o loʻo faʻatumuina ai se kesi taua. O le ogalaau, talu ai o le faʻaulufaleina mai o le vaomatua o le faʻamalologa-aspane, o loʻo taofia i lalo o le kesi i lalo ole kesi (Gazaders), o loʻo faʻaalia e le maualuga maualuga o le tau Boane o le paluga o le 15-30% taugofie nai lo le taimi e faʻaaoga ai le suauu tiʻetiʻe). Ioe, ma e fesoʻotaʻi ma lenei ase paʻu tatou te lapataʻia. O le kesi kesi, na savali i le eleele latalata i le faamoega o aiga, mo ni mafuaaga, e fesoʻotaʻi ma isi tagata e ona poa, o se osofaʻiga faʻafuaseʻi na o ia lava. E leai se tasi e faʻatusatusaina le amo ma le suauu tiʻetiʻe ma le pomu: o le tele talu ona iloa lelei e le tamaititi o le suolala i le suolars.

Heat i luga o le Kasa autu tau le tagata faʻatau i le Moscow Region na o le 0.2-0.3 rubles. Mo le 1 kwh vevela. O le ituaiga o ato e mafai ai ona fau se potu o le potu, lea o le a aoga tele e aunoa ma le auai o se tagata i luga o le sosolo, otometi. Peitaʻi, o le iai o le kesi paipa i le latalata i le upega tafailagi e le o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni faʻafitauli. Na maua nenefu i taulaga tuai, le mea sa fai ai le paipa paipa o paipa, sa le lava lea o le kesi e fesoʻotaʻi ai i se isi fale, mo se tupe tele. Ua mafai e AESley ona fesoʻotaʻi, o le isi faʻafitauli o le paʻu i le kesi o le kesi i le taumalulu. O Methane i le paipa foliga mai, ma e le mafai ona faʻaaoga mo le vevela, talu ai o le faʻafitauli o le kesi i luma o le burner e le lava, ae le o le mea e mafai ai ona galue, ma ia solia le vave (roors).

A o le filifilia o le kesi vevela, o le tagata atiae faʻamoemoe o le maualuga o le kesi mai le alatanu i le alavai i le fale. Tele tupe maua e totogi ai le poloketi a le potu Boliler. A aunoa ma le faʻamaonia ma malilie faatasi ma le galuega talafeagai faʻamaumauga o auaunaga, o le kesi kesi ua faʻasaina. O nei tau e faʻaititia ai le aoga o taugofie o le totogi i le taimi o faʻagaioiga.

Filifiliga filifiliga
Ata 5.

Luko.

Filifiliga filifiliga
Ata 6.

BULERUS.

Filifiliga filifiliga
Ata 7.

Varllant.

Filifiliga filifiliga
Ata 8.

Nova florida.

5-7. CHU (Wolf) 'apamemea ma le Premio / Th (5) Hinged Burner (5), e pei o Legano g (6) ma Fasipepa.

8. LYRA C (nova Florida) ma se fausia-i Burner ma se tafega mafanafana mo DHW.

O le mea lea, o le suavai suauu bolile o se masini tauvaga lelei mo le vevela o le atunuʻu, pe a fai e leai se kesi autu, e le mafai ona faʻatauina mo le tau malulu o le kesi e le saogalemu i le kasa mo le booler meafaigaluega. Ia, afai o le sapalai o le kesi laina i le upega tafailagi ua naʻo le fuafuaina (tatou fai mai, pe a uma le 2 tausaga), e talafeagai foʻi e maua ai se suavai suauu booler. Ina ua uma ona tuʻuina le fale i le fale, o le a mafai ona fufulu le ogaumu ma chimney mai le paʻu, faʻapipiʻi le kesi kesi, toe toe faʻafouina le otometi ma agai atu i le vevela. E leai ni suiga i le tulaga o le Boiler potu (vagana ai le fesoʻotaʻiga kesi ma le faʻasaoina o le suauu faiga) o le a le manaʻomia.

E fia le faʻatau e faʻatau?

Sei o tatou taumafai e fuafua le tele o le diesel "e maua ai le vai o le suavai broile booler mo le vevela vaitau i le fale o le 200m2. O le a matou agaʻi mai i le mea moni o le vaitausaga o le 7 masina, o le Booil e faʻagaioia uma le atoaga o le taimi atoa, ma o le Darld e leʻi taumafaina le ki. Pe a ma le Heatting 10m2 lelei le potu malolo manaʻomia pe tusa o le 1KW mana. O le mea lea, mo le fale o le 200m2, e te manaʻomia se 20kw poler. Afai o le tuʻufaʻatasiga na galue pea, mo le 1 masina o le a fai ai le vevela o le stating system: 20kvt24h30 aso = 14400 toso le malosi o le Hermal. Peitaʻi, talu ai sa matou malilie o le Boiler e na o le afa o le taimi lea, 14400 o le tataʻau e tatau ona vaeluaina i le 2-taimi00. Faʻalauteleina mo le 7 masina o le tauluga o le vaitau, matou te maua le 50400 fasioti tagata mo le taufai o le tau. Mo le gaosiga o le 1 kwh o le malosi o le malosi o le tino e tusa ma le 0.1 ogalaau o Darsel. O lea, o le tafe o ato afi mo le tau mafanafana e tusa ma le 5 afe.

O le le masani ai o le taumafaina o le suauu tiʻetiʻe mo le burner o soʻo se fale o le aiga e mafai ona fuafuaina e tusa ai ma le faʻamatalaga mulimuli (L / H) = BWIT) 0 (KWHR) 0 (KWET

E tusa ai ma mea o le kamupani "abc o le vevela"

Ae e te le i totogia

O lenei aso, o le tau o le potu bolir i luga o le suavai suauu ma vevela system ma se matagaluega o le lafii ma ofu mafanafana mo se vaega o le atunuu, faapipiiina ma le nofoaiga) rubles. (i le fua faatatau o le 1850 rubles. Mo le 1m2 verted eria mo fale e Metara 250-500M2). O le Bouler House mo le fale ma se vaega o le 250-300m2 ma le suauu faʻatauga ma o se laʻititi "paketi" o le o le a le tau o le -0-350 afe. WTU aofaʻi e aofia ai le tau o se suavai suauu booler ma se burner ma otometi system, e tusa ma le 20-35% o le tau o le boair potu). I le alofa, sefe i le filifiliga o masini ma fausaga ma faapipiiina faʻalapotopotoga, lea o le a filifilia, faʻatu ma le faʻa-le-tausiga, aua e te iloa faʻafitu, pei ona e iloa, ona e le saʻo lava, aua e le aoga le tausiga, ona e le aoga, pe a e iloa, ona e le saʻo lava, aua e te iloa ai, aua e te iloa ai, aua e te iloa le faʻatoanū.

O le tagata faipule faʻapitoa e mafai ona filifilia le boeler talafeagai mo le faʻamamaina o se atunuʻu fale ma elemene o le fusiina ma e aunoa ma se saini i lalo o le vaega, ma o lea, e mafai ona faia faia se fuafuaga taua i luga o le faiga o le polokalama. O le mea mulimuli o le a mafai ona faia lenei iloa pe a i ai le itiiti ifo o le moni poto o le faiga ma ona vaega, aemaise o fale teu ma vai suauu, fau fale.

Filifiliga filifiliga
Ata 9.

Vaavaai.

Filifiliga filifiliga
Ata 10.

Ferroli.

Filifiliga filifiliga
Ata 11.

Ferroli.

9.Vitola 200 cored ma le vitocell 300 boeirr (vieresmann).

10-11. BF SERY BF (FERROLI): 300 ma 500l ma le fausia-i le thermometer (10) ma le 100, 150 ma le 200l aunoa ma le lerumometer (110 ma le 200L

Faamatalaga mo le filifilia o meafaigaluega boiler

O le fale e lua-fale gaosi fale e fausia mai le pane pa o le 150150mm, e aunoa ma le faaeleʻaina. O le nofoaga vevela o le 200m2, o le vevela leiloa o le fale e tusa o le 25kw. O le mea o se tasi o le faʻamafanafana o le gedour geodinators. O le faʻamafanafana o le kapoti o le faifai pea, kasa sapalai i le upega tafailagi i le lumanaʻi e le fuafuaina.

O le potu i lalo o le potu o Pisinoa e i sosoo ma le faletaavale, eria - 7m2 (32.33m). Manaʻomia le faʻapipiʻi o le ponaivi i le polero.

Suavai: E toatolu tagata nonofo i le fale (tuagane matutua e lua ma le tamaititi), o loʻo masani ai), e faʻafiafiaina ai le vai vevela.

Fusue moli Felk Tacks: O asiasiga a le tane i le upega tafailagi e tatau ona faia e le sili atu i le 4 taimi i le tausaga.

Faafefeleina Lake

Sa fai mai le Botole Botole mai le tane ma le suauu, lea e mafai ona tu i fafo o le fale (faʻataʻitaʻiga, i se lautele, pe na suia i le taulaga o le booner. O le pule o le a tatau ona masani ai (masani le sili atu nai lo 2 taimi se vaitau) toe faatumuina. E sili le faʻatonuina o le tasi pe sili atu tone i le taimi e tasi (faʻalagolago i le volume o le tane) - o le tagata faʻatau atu i le uati o le a lafo atu ia te oe. O le mea autu o le avanoa i le avanoa o le le toe tufatufaina o le uaina o le uafu o le tane o le tane. O le sili ona manaʻomia o le faitau aofai o tagata e faʻaaogaina e 1000-1500l, ae sili atu viominius tane o loʻo avanoa foi le faʻatau atu - seʻia oʻo i le 18-20. Peitaʻi, o le a mafai e fatu se tulaga lautele ma mai tane laiti, tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi ma le fesoasoani a le solo o pepa. E i ai le 1000l tane e uiga i le 10-15 afe rubles. mo le 1pc. O le faʻapipiʻi i le eleele, e mafai ona e faʻatauina se tane o le tumau faʻamalosi tino, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o Labko 10000 (Labko, o loʻo apili ai le 10 afe. A faʻapipiʻiina i luga o le nofoaga vevela o le atunuʻu, o le muamua o le faʻalogo uma i polythylene tane (o loʻo faia e faʻaaoga le arnity). E i ai faʻataʻitaʻiga o Trio-Tank, Trio-Scortank (Dehoust, Siamani) faʻataʻitaʻiga. O le tele o le tele o tane o le kamupani "aon" (Rusia) tuʻuina atu foi - o nei oloa ma se agavaʻa o le 2T e faigofie ona feaveaʻi i le faitotoʻa. O se vaega o le tele o tane e tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o le faʻasaʻo-afifi mafai ai ona e faia se malosi o le tele o voluma voluma (mo le tele o sefulu o tone o togitogiga o le tonesa o le tonesa o le tonesa o mata). E le naʻo le tasi le omea-Pepe - ae o le lua foi-fochnous, ma o nisi taimi ma le faaseʻe o le faʻapipiʻi uʻamea (rotay) e puipuia ai le tane, , ma e le mafai, masani aua neʻi e faʻatupuina le vevesi ma foliga o le manogi i totonu o le atunuʻu.

Filifiliga filifiliga
Ata 12.

BULERUS.

Filifiliga filifiliga
Ata 13.

De dietrich.

Filifiliga filifiliga
Ata 14.

CTC.

Filifiliga filifiliga
Ata 15.

Baxi.

12-13.Alet o otometi o le suavai suauu boolers: potu pule rc20 (budusus) (12); Polokalame o le tau - o le tau o le tau o le Diematic3 faasologa o panels (Dedetrich) (13).

14. O le WIRBEX 20-200 ma le Hinged Burner (a) ma le CTC 1100 Aegir ma le fale-i le boleris xinim (B) (B) (15).

Mai le tane i luga o paipa laiti, o le Solard e tautua tuʻu saʻo i le Burner, pe i totonu o le Brainmediate na faʻapipiʻi i le potu Bolir. Ata o le faʻafesoʻotaʻi o le pamu tanu ia Baku faalagolago i le mea o iai. Afai o se mea e sili ona taua i luga o le pamu axis (e oʻo i le 10m), faʻaaoga le sitaima o loʻo faʻaaogaina i lalo o le gaioiga o le kapeti, ma le mea mulimuli ua faʻaoʻo i luma o le afi ma le faʻamamaina o le suauu ma le le aoga o mea e le aoga) ma faʻaaogaina le fausia-i le pamu pamu. O le faʻaputu o le soʻotaga malosi o le suavai suauu suauu suauu e lava e siitia ai le mamafa o le pamu mai le matua o le pamu tanu, o le a manaʻomia le tane. Ona faʻaaoga lea o le le talafeagai i le tane tane ma se faʻaopoopoga o le pamu ma se mana o le tele o le tele o le dazen waget faʻapipiʻi i le potu bolirs. O le maʻitaga lea, o le pamu e filifilia e filifilia ai le aofaʻi o suauu manaʻomia mo le vevela ma le DHW.

Faʻasao-afifi sootaga polokalame mo le agavaʻa o le 2000l

Filifiliga filifiliga
Anaion mo le faʻatulagaina o suauu e le faʻatagaina mai le tane ma se tisiki o loʻo tumau i le potu i lalo o le fale pe o le mea o loʻo faʻaaogaina i le suavai (2) O le Apansage NECZZE manaʻomia mo se Tank feʻau ma se siosiomaga (3), o le falai mai o fulafula o loʻo faʻamamaina i le toese o le fusuʻaga o le fula (5). Faʻalogo i le faʻaaogaina o le tau le siʻitia o le ea i le pito i luga o le-duo (6) le manaʻoga e faʻaaoga avanoa (4) ma le (5) mou atu. O le suauu laina suauʻu (7) e le o aofia i totonu o le faʻamau afifi mo le faʻafesoʻotaʻiina o le koneteina, e masani ona faʻatautaia eseʻese, fuafua i le mamao o le tane ma le poler.

Faatasi ai ma le "auala" faʻapipiʻi, o le suauu laina "Burner" poʻo le "teuina-interdead tane o le ki luga o le suauu ma E faigata tele ona pamu i luga o sapalai o suauu. Ma le isi, vai, e pei lava o loʻo masani ai i le iniseli, o le a pa'ū, ona oso aʻe lea o le polesi, ma e foliga mai, i le sili ona gau. Ina ia aloese mai ai, o nisi taimi e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina faʻapitoa-faʻatonutonuina o le faʻauiga o le vevela (vevela) e faʻamalolo ai le laina suauu.

O le vai mai le numera o le a tatou muta i nisi auiliiliga i luga o le ata o le vai-suauu o le vai ua gaosia e le Kuderus, o le Virwolin) .

Ole peleni ole potu e tau ai le potu i luga o le suavai suauu *

Igoa o oloa Iunite. suia Aofai o Tau e aofia ai VAT, Rub. Aofaiga o loʻo i ai i le VAT VAT, RUB.
Boiler LoganO G125-25 se tasi ma le fausia-i le Driver Burner PC. tasi 93 297. 93 297.
Logingax Lt 135/1 Tank Souter Sorter PC. tasi 58 698. 58 698.
Management System Lokamatic 2107 "ru" PC. tasi 30422. 30422.
Faletupe Puipuiga o Bank V / N SG160s 3/4 8 Bar PC. tasi 5289. 5289.
KSS / G1115 / G125 Bouler Puipuiga Vaega PC. tasi 5511 5511
Laina kulupu G115 / G125-LT 135/16/200 PC. tasi 14 886. 14 886.
Seti mo le fesoʻotaʻi o le faʻalauteleina o le tane ank as / g124 / g115 / g125 PC. tasi 5289. 5289.
Fuel Tank St 1000l PC. tasi 21 888. 21 888.
Faapipiiina-afifi Lang, Ituaiga G PC. tasi 8235. 8235.
Pusa mo fesoʻotaʻiga Tank V / N AS1 PC. tasi 1113. 1113.
Vave disconnect sootaga r 3/43/4 PC. tasi 1415. 1415.
TOFOTOFO FOʻI R 1 / 2G1 (apamemea) PC. tasi 382. 382.
Pamu Logafic Buz 15 PC. tasi 5642. 5642.
Faapipiiina mo le faʻalauteleina o tane PC. 2. 603. 1206.
Membrane faalauteleina Tank 35/3 PC. tasi 2578. 2578.
Membrane faaopoopoina Tank dhw 12/10 PC. tasi 4342. 4342.
Atoa 260 5900.
* - E tusa ma Blotherus, i le faaiuga o Tesema 2008.

O le faatonu o faatonu Movines Mor Burerous, FRROCHUCH, Ferroli, o le torllant, viessmann mo fesoasoani tapenaina mea ma saunia ata.

Faitau atili