Avanoa i le leaga

Anonim

Lua-fausaga maa fale, 260 m2. Slender Geometric ituaiga o le fausiaina e mafai ona faʻatulagaina e le tatalaina o le natura o le laufanua ma ma le faʻaaloalo

Avanoa i le leaga 12842_1

Avanoa i le leaga

Avanoa i le leaga
Mai le potu malolo e ala i se faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona e alu i luga o se mea tatala laupapa e latalata i le fale
Avanoa i le leaga
O le ogaumu o se tamai afi afi na tipiina i itu uma e lua. O loʻo i le va o le Paʻau i le va o le potu malolo ma le tofi, faʻamataʻo le tele o taʻaloga mai potu uma.
Avanoa i le leaga
O le vaaiga o le sitepu, amata mai le faitotoʻa o le tambura, faʻaauau le faʻamalama-faʻaali, ma ona o lenei fale e foliga mai e manino
Avanoa i le leaga
O le uluai pusa, ua faʻatulaga i le va o tagata faigofie e toʻalua, tautua o se ituaiga o tuaoi vavaeʻese le umukuka mai le 'ai o le' eseʻese vaega ma le potu malolo
Avanoa i le leaga
O le umukuka ua faatulagaina se nofoaga manaia o le taeao o lo o faapipiiina mama mama meaa.
Avanoa i le leaga
I le potu tele o le muamua fogafale ma le umukuka fola e faʻapipiʻiina ma simiramini tiles ma ua faʻaauauina i le vevela vai. Paranacial glazing mafai ona e fiafia i le matagofie vaaiga. Faamalama faamalama o loʻo feagai ma se pini o le vaomatua, lea e amata toetoe lava o le tulaga o ia lava
Avanoa i le leaga
O le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe o paʻepaʻe ma lanu uliuli o loʻo faʻaogaina i le mamanu o le maota o le Matai. O lona itu o ia o loʻo nofoia se moega ma luga o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le malosi ma le laupapa. Peitai, e ui i le taofiofia o le tulaga, o totonu o totonu o loʻo faʻatumuina i le uluaʻi teuteu teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamuamua i le puipui ia o loʻo lata ane le ulu o le laupapa, faʻatagaina oe o le faʻaauau o le potu, natia e se masani

E le masalomia, o le toʻatele o le a malilie o le nofoaga manuia o le atunuʻu o le afa o le afa o le manuia. O lea la, e taua tele le galuega aʻo leʻi faia se avanoa lelei mo le ola, ae i le tapulaa maualuga o lona tulaga, faʻaaoga le leaga uma.

O le nuʻu lea o lenei atunuʻu o loʻo i ai i le pito o le vaomatua o le puaʻa. Ona o le mea moni o mea totino na faʻaloaloa i luga o le vaomatua, ma o la latou teritori o loʻo i ai se vaʻaiga matagofie o le maualuga o le maualuga o pa. O tagata ua fuafuaina na tausia le mea moni o le mea moni o fanua uma e faigofie ona maua, saunia se auala avanoa mai le isi itu o le vaomatua fuainumera. O se tasi o nei nofoaga ma faʻatauina tagata e ona le fale o le a matou taʻuina.

Faafanua vala

I le amataga lava o galuega i luga o le poloketi, sa tatau ona amanaia foliga o le teritori o fea o le fausiaina e tatau ona faia galuega. O le nofoaga o loʻo faʻaloaloa i le itu i sasaʻe, lea e tuʻufaʻatasia ma lona laʻititi tele na fatuina ai se faʻafitauli. Sa taua le faʻatulagaina o le fale ina ia tumau ai le lava avanoa saʻo. E faʻavae i luga o lenei tulaga, o le faʻavae autu o le fale na filifili e fai se lua-tala, o loʻo tuʻuina atu o se faʻavasegaga talafeagai e tusa ai ma le pepa aloaia. I luga o le eleele fola sa manatu e 'ai le sone o le lautele, mo potu lona lua. O lenei, ina ia sili atu le ata o le fausaga o le fale sili atu le manaia, faʻapea foi ina ia faʻateleina ai le aoga o le lua o loʻo faʻapipiʻiina mo le falemaʻi.

Ia ausia le sili ona lelei o le faʻailoga o le sui o le sui, o nofoaga taʻitasi, na tuʻuina i latou i le itu i sisifo o le fale ma o loʻo alu i le tele o faamalama ma le Samtila i Sisifo, sisifo. Latou te vaʻavaʻai i le pito o le vaomatua, ina ia mafai ona maua ai se foliga matagofie mai pupuni fou o pupuni mai telefoni.

Savalivali i le ea

Avanoa i le leaga

O le le masani ai decoat grallery o le fogafale lona lua o loʻo tu saʻo i luga o le sui sui. Tuuina atu i lenei tulaga, na filifilia ai e le au tusitala le poloketi e faʻaopopo sina taʻaloga ma i le taimi tutusa mafaufau, fai le foloa ma le pa. Ina ia faia lea mea, mai le faaputuga teu faatau ua faia ai se faʻavaʻa e pei o se ituaiga o fale tusitusi, sa faʻatinoina i le taulaga faʻatasi: na faʻatino mai i le uʻamea laupapa. O lea, i taimi uma, tuʻua ai ou lava potu, e nonofo i ai le fale pei o le faʻamamafa i luga o le eleele i le maualuga o le tele o mita.

Faʻateʻa ma le faʻaupuga

O foliga le lelei o le fausiaina o le fausiaina, o loʻo faʻamamafaina laina mau o loʻo faʻamamafa e le tatalaina o le natura o laufanua ma le taumatematega.

Talu ai o le eleele i le nofoaga e iloga i le oneone-papa fausaga, o le faʻavaeina o se koluma ituaiga o loʻo kuka iinei, sili atu le tamaoaiga i le lipine faʻamalosi. Monolithic faʻamalosia sima faʻapitoa o loʻo faʻaputuputu 2.5m. O le vaega pito i luga o le Faavae o loʻo faia e se sima faʻamalosia sima ma le maualuga o le 60cm, o se vaega o loʻo avea ma faʻavae maualalo.

O puipui o le fausaga e aofia ai curamzite sima pito i luga (200mmm). I fafo, latou te fusia i luga o wararale wal papatusi a le isover (Finelani) ma le mafiafia o le 150mm. O loʻo faʻaaogaina le faʻaiuga o mea o loʻo faʻaaogaina ai ni ituaiga e tolu: o loʻo ufiufi i le puipui o le foloa lona lua), e pei o le fola muamua), o loʻo ufitia i le laupapa o le tasi-faleoloa vaega o le fale. Tony Lang Rovano Puipui Puipuiga o le mumu i le mumu-enaena, latalata i le paolo o le piliki o feagai. I se tulaga lautele, o le faaiumaina o le pito i lalo o le fale e feteʻenaʻi ma pa paepae sa mafai ai ona faʻamamafaina lelei le faʻavae o le fausiaina. I le taimi lava e tasi, o le laupapa laupapa ona o lona foliga vaaia e maua ai le malamalama o le tasi tala, lea e le mafai ona faia pe a na ofi i totonu o fualaau faasaina. Ia faamamafa atu le talafatai o le talafatai ma le mama a le laina, tusitala o le poloketi na saunia uma ai le fausiaina o le fale e tasi-fasi fale. O le taualuga e i ai le rafter mamanu ma laupapa laupapa. O le mafanafana o loʻo faia o le maʻa papa ma le mafiafia o le 250mm. Faapipiiina o le taualuga o le taualuga o mea e sili ona lelei o le uamea laupapa laupapa na o le anti-condensate ata.

Manaia Lauga

O le sitepu i totonu o le totonu o le fale o onapo nei ua le toe faia na o se tautua galuega. O lea la i le mataupu lea, na fausia ai e le tusiata se mamanu faapitoa o le apefai, lea na faʻatagaina ona le fiafia i ai le tele o le potu avanoa. I le taimi muamua, na tulaʻi mai ai i le lagona, o le tele o laʻasaga e tautau ai le ea, aunoa ma le lagolago. Ae peitai, e i ai le tamai mea lilo. Laʻasaga e foliga mai na faia mai le fafie, ae o le mea moni o se pusa papa o le maple laupapa, o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i puipui e lua. O le vaega o le itu o le tulaga ua fusifusia i le va o latou lava ma fale talimalo e fusifusia ai le mamanu i le tasi tasi. Ona o nei e sao, o falemaʻi e toetoe lava a le mafai ona le mafai ona iloa, o loʻo avatu i le sitepu e faigofie. Ia taʻalo foi le malamalama na faia i le pito i lalo o tulaga taʻitasi. O LE FAAMAONI O LE AUAUNAGA FAAFITAULI LUMOLETINF.

Fuafuaga manino

O le faaputuga o le fale e faamatalaina e se manino manino fausaga. Ua paʻu'ū atu i totonu o le fale e ala i se puʻupuʻu o tambiour, mai lea e mafai ona e alu i ai i le fale tekinolosi (o le fale teu oloa o loʻo faʻapipiʻiina, o le taupulepulega ma tamai povi e faʻaauupegaina). O le tuiina o le tambour, saili i latou lava i le lobby, mai le mea o iai ni auala se lua - i le umukuka ma le potu lona lua. E le gata i lea, i le itu tauagavale o le faletele o loo i ai se faletaalo, nutimomoia. I luga o le eleele fola e i ai se suʻesuʻega, o loʻo aofia ai tuʻusaʻo mai le potu malolo.

O le fogafale lona lua e vaevaeina i ni vaega se lua: i se tasi e lua tamaiti, i luga o le isi itu, mataitu potu ma le faletaele. O lo o i luga o lenei fola o loʻo i ai foʻi se potu taʻele o le fanau i le taʻele.

Malamalama i soo se mea

O le totonu o loʻo taia le tele o le malamalama ma le ea. Malamalama, Lima mai le Window Windows, e tumu i le avanoa atoa. Ioe, o le tele o le puipui i fafo i le lautele o le fale na faliu i totonu o se lua-pailate tosoina, feagai ma le togavao. Ina ia faʻamautinoaina le manaʻomia o le malosi o le fausaga, o lenei vaega o puipui puipui ma se uʻamea faʻapipiʻi, lea na faʻalapotopotoga ma teuteuina i le laupapa laupapa. O faamalama o faamalama o loʻo i potu nonofo ai (e mafai ona vaʻaia i totonu o le potu potumoe, tasi o le fanau, faʻapea foi foi i le ofisa.

O le lagona o le ea ma le malolo o le avanoa o loʻo lagolagoina ma le lanu lanu o totonu. O puipui o loʻo tipiina ai le ogalaau na vali ai le ogalaau, ona o le tele o le tele o le fale o loʻo faʻavaveina o ai. O le faʻafuaseʻi o leo o loʻo filifilia ai meaafale i luga o le potu malolo, faʻapea foi ma nofoa i le potu 'ai ma le umukuka. O le fola o se oak array e aofia ai ma le matua lanu lanu, tuʻuina i tagata e ona ma malo i le mafanafana o le mafanafana o se laʻau masani, atoa. O le mea lava e tasi e tutusa ai le faʻaevalu o le laupapa i totonu o le potu malolo, faia faʻaaoga le faʻaogaina o maʻa meaafale. O sea mea fou na fesoasoani ai le fofo e mafai ai ona fausia se ofu malulu i lenei sone, e manaia le malolo, e fetaui lelei ma le afi mumu.

E le gata i lea, o loʻo faʻaalia i totonu o le totonu o le totonu o le fale lautele o le fale. Ole laulau e 'ai ma se laulau tioata i luga, o loʻo faʻaalia i le lanu uliuli, ma i le tutusa uliuli laupapa, o le fata e mo le swodio ma le vitio e sili atu). O faʻapena a le vaseina, o loʻo i le taimi lava lea e tasi e iloa atoa.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Avanoa i le leaga
Fuafuaina o le fogafale muamua 1. Garage .......................................... .. 130m2

2. Hall ............................................... .... .... 13m2.

3. Alu .............................................. 14M2

4. Fale talimalo o le fale talimalo ............................ 36m2

5. Ola ..................................... 18,8M2

6.Sanzel .......................................... 3,4m2

7. Renny .................................. 21,3m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Avanoa i le leaga
Fuafua o le fogafale lona lua 1.Galine .......................................... ..2.8m2.

2. Sun .............................................. 16m2

3. Manaʻo i le potu faiʻai ..................... 12m2

4.Sanzel ............................................... ............ .4m2.

5.baby ............................................... 17M2.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .......................... 260m2

Mamanu

Fale ituaiga: poloka, sima

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Aloaia Ituaiga, loloto - 2.5m, faʻamalosia sima laupapa (60cm)

Pam: Ceramzit sima poloka (200mmm), o le Crey Consures - Minera Woluvers (150mm), fafo deceat cperster, laupapa

Overlap: Faamalosia sima sima

Taufafa: tasi-lima, Stropile Worged, Wooden Rapters, Steam Barter ata tifaga, o le Hormal Coosul Boolwol (250m) Tototoai omea

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Kasa o le kesi: suavai kesi o le kesi

Seserage: bioochemical faiga

Heatting: kesi vai vai

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: kaseti ituaiga, fogafale faia e tusa ma le poloketi a le tusitala

O le teuteuga o totonu Pam: Plaster, Suavai vai vali vali, meafale pusa

Fola: Oak Bundif, Ceramic Tile

Tausiga: Plasterboard, Meafale Donell

Meaafale: fausia-i ai- e se tasi galuega

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 209m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 60m3 570. 34 200.
Oneone base masini, lapisi 9m3 420. 3780.
Masini o le boronobulited faaputuga ma le viliina o lelei ma tumu i faaputuga sima 10m3 3500. 35,000
Sima laupapa laupapa laupapa 24m3 3800. 91 200.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 90m2. 380. 34 200.
Isi Galuega seti - 38 700.
Atoa 237 080.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 34m3 3900. 132 600.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 9m3 - 11 760.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 90m2. - 26 100 100.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 52 300.
Atoa 222 760.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Tagofia o puipui i fafo ma vaega mai poloka 97m3 1600. 155 200.
Masini o le faʻamalosia sima pipi, jumpers seti - 15 800.
Faapipiiina Papatusi o Maualuga 209m2. 220. 45 980.
Masini o Monolithic Plots 2m3 4300. 8600.
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 57 300.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 180m2. 590. 106 200
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 640m2. 90. 57 600.
O le faʻapipiʻi o pa puipui, piliki kuka, faʻauma i laupapa papa seti - 193 000
Hydro ma le SyPorizootion masini 640m2. 40. 25 600.
Bitsumen triles coting masini 180m2. 390. 70 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 19 500.
Faatumuina o avanoa e ala i le faʻamalama poloka, faʻapipiʻi o fale faʻapipiʻi seti - 67,000
Isi Galuega seti - 185,000
Atoa 1 006 980.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 97m3 3700. 358 900.
Masonry Fofo, Glue fefiloi seti - 45,300
Papatusi o le Uiga o Luga 209m2. 1400. 292 600.
Mamafa mamafa 2m3 3900. 7800.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 69,000
Pa o le palu 10m3 - 165,000
Paro-, matagi-, hydralic ata 640m2. - 22 400.
Mineravavite Faasalaga 640m2. - 67 200.
Bimuminius tale, donborny elemene 180m2. - 65 700.
Alavai alavai (paipa, gutter, tulivae, clamp) seti - 24 200.
Laupapa faamalama poloka ma le lua-glazed Windows, afifiina fausaga seti - 248 600.
Isi mea seti - 340,000
Atoa 1 706 700.
Inisinia faiga
Autonomous vai sapalai masini seti - 33 800.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 580,000
Atoa 613 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 36 200.
Plumping ma eletise eletise seti - 895,000
Atoa 931 200.
Faauma galuega
Vali, Sipiina, Faasaga i le Fono ma Afafine seti - 2 036,000
Atoa 2 036,000
Apalai mea i luga o le vaega
Oak Massif, Demudwall, Porcelain Chineware, starcase, o poloka faitotoʻa, decives oges, eseese, tiga, matutu, tiga fefiloi ma isi mea seti - 6,200,000
Atoa 6,200,000
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili