Faasolosolo ma le faalava

Anonim

Hydromassage Panels: Tomai o mea faigaluega, tulimanu, puipui ma lautele faʻataʻitaʻiga, ituaiga o nissage nozzales

Faasolosolo ma le faalava 12851_1

I le faasologa o meaʻai o le taʻele, hydromassage, poʻo le taʻele, o le fale (rack) e manaʻomia se mea aoga i le va o le taʻele masani ma taʻele. O ona tulaga lelei e manino lava. E manino. O le Mobile lenei ma le lautele filifiliga mo le faletaele o soʻo se tele ma mamanuina. O le vaega e mafai ona faʻapipiʻi eseese, o le mauga i luga o le faletaele pe faʻapipiʻi i totonu o le vai taele (cab) o isi gaosi oloa.

O le masini e aofia ai le fale, o se palu ma isumu. I luga o le fale autu o loʻo iai ni fale o taʻele: itu (i le tulaga o ni auvae), pito i luga (i le ituaiga o papatusi, o le ulu, faʻapea foi ma le tusi taʻele. O faʻataʻitaʻiga o le puʻupuʻu e talafeagai pe a le tuʻuina le fale i le faletaele, ma o le tagata e manaʻo e faʻalautele le lelei o le taele. O le Hydromassage Pannel o loʻo tuʻuina ese atu i le faʻaaogaina o le pa pupuni ma alavai, aemaise lava pe a, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa i totonu o le faletaele pe ufiufi. O le autu autu o le Hydromassage Pannel faʻatusatusa i le Break Breate o le lelei aafiaga o nissage auvae.

Faasolosolo ma le faalava
Ata 1.

Jacuzzi.

Faasolosolo ma le faalava
Ata 2.

Grohe.

Faasolosolo ma le faalava
Ata 3.

Roca.

Faasolosolo ma le faalava
Ata 4.

Titan.

1. Faiga Faʻatasi o loʻo iai le Potun Stunned Coan ma le Faʻataunuʻuina.

2. Ata Aromassage Panel AquaTower 2000 mo le puipui o le pa ma le aluminum cotting, taele barbell ma le fata na tietie i tua o le laulau. Tau: E tusa o le 35 afe rotabs.

3-4. Faʻamamaina o faʻamaʻi O le AQUIKIT ONOPS (3) faʻataʻitaʻiga e tosina ai le le aoga o le mafaufauina; Colonna Abaco (4) ua teuteuina i se vaega o fafie.

Ituaiga o vai olaola

I le faʻapipiʻi metotia, o le taʻele potu e vaeluaina i tulimanu, puipui ma le lautele. O le tulimanu faʻataʻitaʻiga o loʻo nofoia le tele o avanoa, e sili atu lo latou faigata i le faʻapipiʻi, o loʻo foliga saʻo i le itu taumatau o le tasi i le isi, e seasea lava.

O le Hydromassage panels eseese i le puleaina metotia (nusipepa ma tusi lesona), o le numera o le vai taele (na o le tusi lesona faatasi ma le mugala).

Na o le amataga

Faasolosolo ma le faalava

O le manatu o James Delifiepolo, i Rusia, o laupepa taele ua le i ausia ai le tumutumu o le lauiloa o le lauiloa o le lauiloa, pei o Europa. Ae ui i lea, o le seti o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i totonu o le atunuʻu maketi tautala e fiafia i lenei oloa mai tagata faʻatau. E le gata i lea, e mafai ai ona maua le filifiliga talafeagai e leai lava se mea taugata, ae faapea foi i totonu o le 'Demomoratics "Prof. O le tulaga o loʻo iai le tulaga o loʻo tuʻufaʻatasia o panels ma tekinolosi faʻatagaina oe e filifili se fata i le taʻele.

O le tuʻuina atu o lau faletaele ma le potu taʻele, o le a e maua se atoatoa-faʻalavelaveina lelei le malosi ma le hydromages aafiaga. Ua lauiloa o le Hydromassage o le malosi malosi le aafiaga tutusa ma akupraser. O Jormaltal Jings o le vai malolo maso, aveese le vevesi ma tiga foi. O le Hydrokalsage e le gata o le soifua maloloina, ae faʻapea foi ma le taʻutaʻua o le fiafia, lea i le lalolagi, e manaʻomia i tagata uma. E faigofie ona e tausia le Hydromassage panels. Tele kamupani - tagata gaosi oloa o le faletaele ma tane tanels fautuaina latou o lona uiga faapitoa o le tausiga o nei oloa.

O le faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le faletaele e faʻaalu i le faʻauigaina, o loʻo iai i le pito i lalo o le vaega i luga o le upega tafailagi. O ia oloa o loʻo i le vaega o le fomaʻi (Lusia), jacazzi, teuco (ogatitaly), tulaga lelei, Siamani Siamani) ma isi tagata gaosi.

E masani ona i ai ni faʻataʻitaʻiga, ae manaia isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nofoa (Kohler, ISA), o le vae o loʻo i ai (fomaʻi tusi, Teuco), o se fusi (TouCzi, tulaga lelei) ma le tele o le fata.

Valivali ma le malamalama

Faasolosolo ma le faalava
Pharo / HansGrothew tele masani, gaosi oloa faʻafesoʻotaʻi a latou taʻele taʻele ma se galuega o le malamalama vali, foia ma e le naʻo le sili atu. O lenei malamalama e suia ai le mamanu o le laupepa ma faʻatagaina oe e suia le faletaele moli moli mau. Ae o le mea autu o le auala o chromotherapy. Mo se faʻataʻitaʻiga, Hansa (Siamani) e i ai foi se faʻataʻitaʻiga, i le ogatotonu o le pito i luga o le vai taele o le a fausia ai le moli.

O le vai taualumaga i lalo o le televave timuga o le tele o timuga (toetoe a uma lanu o le nuanua) liliu i chromotherapy ma, faʻamoemoe i le lanu filifilia, malolo pe, ua faʻapipiʻiina. O le vaega ua setiina e valivali le lio, o lea e mafai ona e filifilia ou te fiafia i ai leo.

Faasolosolo ma le faalava
Pharo / Hansgroe-pei o le galuega o loʻo faʻaogaina i le sili atu o le sili ona faʻaaogaina (Kohler). Ina ia mafai e le lanu o le lanu ona foliga matapogia, ma o le faiga sa sili ona manaia, tagata gaosi faataga e fautuaina i ai i le aoauli pogisa.

O loʻo i ai le faʻatau ma faʻataʻitaʻiga ma le vave fofoa. O nisi taimi o lenei filifiliga ua filifilia e le aunoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Moonlight" Brand Fofo (Apollo). O tua atu e pei o se isi filifiliga e ofoina e tagata gaosi oloa mo o latou laulau o soʻo se vasega, e aofia ai le tumau.

O le mea e le faʻaaogaina ai ni mea gaosi oloa mo le teuina mai o mafuaʻaga mafuaʻaga! Alumini, Acrylic, ituaiga uma o le palasitika, polyester, tioata, taua, taua fafie (gase o se taimi sili ona manaia, teak). Ae o le faʻatauvaʻa tele o le plumpic o le tamaoaiga, lelei mai le manatu o le faʻavae ma le tumama, aua e faigofie ona le tausia. Lauiloa ma Aluminim, e sili atu ona taugata nai lo acryla, ae aoga ma matagofie.

O Nrazzles e fuafuaina e fai ia tala i le tagata a tagata. Le aofaʻiga eseese - 2-8 fasi. Latou eseese i le Ituaiga: Rooter (Rowling, faia se faifai pea lapotopoto gaoioi o le vai o le vai, lea o lagona matagofie), e fefiloi ai le ea).

Filifiliga o Tagata Faitau

Faasolosolo ma le faalava
Bateco. Bateco.

O le Distonia Gousetarer gaosi oloa mai le mafiafia o le agrylic pepa. Ole mea lea e mafai ai ona e toe faʻafoʻiina le paʻu o le glossy ma toetoe a leai se lanu leiloa. Faʻataʻitaʻiga O le mea lea. Maualuga - 156cm, lautele - 33cm. Tau: mai le 25 afe rubles.

Filifilia o le mekasini "Manatu o lou fale"

Faasolosolo ma le faalava
Roca. Roca.

O le gaosi oloa e ofoina atu se atoaga o le maualuga-lelei fale malolo meafaigaluega. I le tele o oloa o loʻo i ai le Hydromassage Panels. Tau vaega - mai le paketi e sui ai. Faʻataʻitaʻiga O le a o le vai e mafai ma le fa o 'auvae. Tau: 40 afe Norbles.

Filifilia o le mekasini "Saloni-totonu"

Faasolosolo ma le faalava
Pharo / Hansgroe. Pharo / Hansgroe.

O Farao o se tasi o tala fatu a le Siamani, e popole tele i le Siamani Hansgrohou Ands- o nisi o taʻitaʻi o le lalolagi atoa-meafaigaluega maketi. O le oloa o loʻo aofia ai le 'auʻaunaga ma panels, o loʻo faʻaali ai ma steam cabins, o le hydromassage vai taele. Faʻataʻitaʻiga Lagi. Tau: mai le 100 afe o Rubles.

Filifilia o le Mekasini "Fale Fou"

Faasolosolo ma le faalava
Teuco. Teuco.

O tagata gaosi gaosiga o se tasi lea o malumalu o le Gybal Hydrossagesage foliga. E faigofie ona faʻapipiʻi ana vaegataufaatasia, fesoʻotaʻi lelei, ma se isi, ua iloga ona latou foliga mai e matagofie. Faʻataʻitaʻiga P546. Tau: E tusa o le 55 afe o rubles.

Filifiliga o le mekasini "Talitonuga Tali"

Faasolosolo ma le faalava
Iakopo faauluulu. Iakopo faauluulu.

Lauiloa Farani gaosi oloa e iloa lelei lelei o le Hydromages mo se tagata o onapo nei o se mea manaia lagona, mafanafana ma le malosi. Faʻataʻitaʻiga U (Fafie Chrome Aluminium). Tau: mai 90 afe rubles.

Vaai i le "Iva", nu Nu 9, nu 290, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili