Faatofuina i le puao

Anonim

O le Sourt Shediciers mumūm: ituaiga ituaiga, faʻavae o gaioiga, faʻamatalaga faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia

Faatofuina i le puao 12853_1

I le taumalulu, ona o le maualalo o le suavai suluia o le ea, o tagata nofoia o aso nei ma le atunuʻu o loʻo masani ai nai lo le taumafanafana, o loʻo feola ma feola ma feoai aulelei fugalaau oti. O le muimui a le Mus wurdiother age atherurur, e mafai ai ona feagai ma nei faafitauli.

Mo le tausisia o le suluisina o le suluiva na fautuaina e fomai, 45-85%, i le potu malolo o le vasega i totonu o le potu vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻaolaina le 30M2. I le taimi muamua, o le tele o ipu ma vai-Talo, tioata apalaau apamei e puipui ai "fale Lokohoun, sa latalata i papa. Lenei aso, o ia masini e faʻamalieina ai le mafaufau, pei o se tulafono, e le mafaitaulia ma le le taua. Ulufale muamua tagata Rusia mo le suia o latou na o mai e maua mai le Heroral Hordifiers o loʻo taumafaina le eletise eletise mai le fesoʻotaʻiga. O le mea e sili ona alofagia e tagata Rusia, mea faigaluega e faʻaaoga ai le faʻavae o le malulu malulu o loʻo mataga. O le tautolima o le pito i luma o le eaa i fafo e le sili atu i le potu, ma e masani lava ona sili atu nai lo le laititi, lea e sefe atoatoa. O le malosi o le taumafaina o masini e le sili atu nai lo le 50-200W / h.

Faatofuina i le puao
Ata 1.

Tusiata E. Alofa

Ata K. Manko.

Faatofuina i le puao
Ata 2.

Venta.

Faatofuina i le puao
Ata 3.

Tusiata t. Timespars

Designer m.shenberga

Ata K. Manko.

Faatofuina i le puao
Ata 4.

Cuckoo Lioot.

2. O le "taʻavale taʻavale '' 'O le ea o Venta le SAILIMULI MULIMULI MA MANUU MA LE FAʻAFETAI MA LE VAI.

3-4. O faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa e le masani ona tausia ma le tutusa o le laʻititi siosiomaga o le ea i totonu o le potu. Sili atu nai lo mea manaʻomia e mafai ona ausia naʻo le latalata i masini e faʻapipiʻi i luga o le fola i le ogatotonu o le potu, puipui po o luga o le laulau.

Muamua o mea uma, e taua lona mataala atu i le faʻanoanoa-mamana galue i luga o le faʻavae o le malulu o le mataga mataga. Incsisten Air Searation Molecles Dismith e tupu pe a ia "o loʻo tulia i le mea e oso ai i le vai susu (" i le va o le vailaʻau oona "). I le mea na tupu, o le efuefu ma le alegens ua mautu i le mauaina o se vaega i totonu o le vai ma le fetuʻutuʻu susu ma ua vave fufulu i le vai. E tusa lava pe na o le tele o le timu ua kilia le taulaga: ua toe nofo efuefu i alalaumu susu, pe a maeʻa le timu i le alavai.

O meaolamamoli-masima aumaia le ulaula i totonu o le potu i le maualuga o le 50-60% i le 22 s, pe a maeʻa le faʻamamaina o le paʻu. Mo le 1h ua faʻaumatia i le 300-600g susu. O masini e tatau ona tasi, a leai ei ai ni ituaiga le manaia a o liliu atu.

O se mea ese atoa, nai lo le mea e mama ai, o le auala o le faʻateleina o le aʻafiaga o le susu i totonu o le potu o loʻo faʻaaogaina i le umrasora] o loʻo faʻaaogaina i umratureers. Ole vai ua paʻia o loʻo olopalaina i ni vaega laiti ma le ao o le mea lea na paʻi mai i totonu o le potu e faʻafefiloi ai le ea ma vave. O lea, o le amoresound oona o loʻo tuʻuina atu i le potu o le 200-550 g / h o se paga (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga). O le vailaʻau suamalie o latou e mafai ona avea ma 40-90% (o le tau o seti ma faʻatonutonuina le ea tuʻufaʻatasia pe mamao ese le ea, mo le vevela o le flora o le flora oona) . O masini e galulue tele, ae e le faʻamamaina le ea, ma e foliga mai e le mafai ona faʻaaogaina mo manuleleʻavale.

Manatu o se faapitoa

I loʻu manatu, o se faʻalavelave i aso nei ma se taulaga o loʻo iai i le taulaga poʻo se atunuʻu e tatau ona faigofie e mafai ai ma talafeagai, e aunoa ma le faʻalavelaveina o faʻamama .p E manaʻomia le tagata faʻaaoga e i ai le avanoa e sasaa ai i le masini o se vai popo faigofie ma aua le fefe i lena taimi, pe a maeʻa le taotoga ma totonu o loʻo iai Faʻaaogaina le faigofie le ultrasosonic o vailaʻau leaga. Uma le ea i totonu o le ea i totonu o loʻo fuafua e faʻamalieina ai, ae le gata i le nofoaga e faʻapipiʻi ai. O loʻo lisiina uma uiga o loʻo tusia i le "Air Smanks" Venta.

Dr. Franz Tereter, Venta-Luftwascher Maketi Maketi

I totonu o le au gaosi oloa o le le gaoia-ea patu, matou te matauina le kamupani venta (Siamani), le ea), plaston (staston (spatzaire). O le lava kamupani e tasi e maua ai le ultrasounders, lea e maua ai foi le tagata Siamani (Siamani), electrolux (sweden), cuderis (Koreis (Korea), Porkria) O le tau o le aiga e faʻamoemoeina e faʻalagolago i le faʻatinoga ma le timu mai le 1/25 rubles. (Paketi ultrasound masini) seʻia oʻo i le 20-25 afe rubles. (Mamana le malosi o le "Air Smanks").

Filifiliga o Tagata Faitau

Faatofuina i le puao
Vinik. Vinik.

Vitek ituaiga filifilia na tagata faʻatau e talitonu o le le lava o le le fiafia o le ea e le gata o le ea e le gata ua maualuga, faʻamalieina, ae o le mea sili ona aoga.

Ultrasonoc hevedififier Vitek vt-2324 E tau e tusa o le 2 afe rubles. Vai taumafaina o le 400 ml / h, ma Fua - 270180125mmm. I le faʻaopopoga i le aulelei mamanu, e faigofie ona faʻaaoga le masini. O le mafaufauga faʻatonutonu o loʻo tuʻuina atu, faʻapea foi ma se puipuiga o faiga, o se lapataiga mekasini o le taimi lea e sasaa ai vai.

Filifilia o le mekasini "Manatu o lou fale"

Faatofuina i le puao
Venta. Venta.

"O le fufuluina o le ea" e fiafia ai Venta le siʻitia o le manaʻoga o tagata faʻatau. E matua talitonuina, maua le mausali mamanuina, faigofie ona faatumauina. Gaosi oloa a le tagata gaosi - 10 tausaga!

"Magoto le ea" Venta lw44. E tau pe a ma le 15.9 afe. Ua fuafuaina mo le potu potu (Modisturing / faamamaina) 68 / 40m2. Fua mea faigaluega - 420300330mm. O le lelei o le faʻamamaina ma le faʻamamaina o le ea ua ausia ona o le tele o le vaega o papatusi o le talipalau (sili atu nai lo le 4m2), o loʻo faʻatusatusa i luga o le vai i le vai taele e lua.

Filifilia o le mekasini "Saloni-totonu"

Faatofuina i le puao
Malulu. Malulu.

O le taugofie femalagaiga o le ea, o le tele o faʻataʻitaʻiga a le aiga o le tekonolosi, e aofia ai le gamut o le pili ma matagofie ma matagofie le tamaoaiga o le ea.

Matau-hendicifier-mama Airmarctuaff hp-501 tau e uiga i le 4,2 afe rubles. Suavai taumafaina o le masini - 200-400 ml / h, Fua - 370145320mm. O le mea e faʻamamaina ai-mama o loʻo faʻaaogaina ma se fausia-i le hygrometer, o se gaioiga faʻa-nei, o se galuega o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le ansibactal.

Filifilia o le Mekasini "Fale Fou"

Faatofuina i le puao
Boneco. Boneco.

I lalo o le Boneco Brand, Plaston Gaosi o le tele o le tele o le tele o aso nei maualuga-test his-test didissionas, faamatalaina e le mamanuina o mamanuina ma le manaia foliga.

Ultrasonoc hevedififier Ponaivi 7135. E tau le 5.5 afe o onarbles, vai taumafaina - 400-550 ml / h, Fua - 380220350mm. O lenei masini faʻaonaō faaonaponei e faʻaaututoaina ma se pule eletise, vai tisino vai, o le itula e iva-itula le taimi faʻatulagaina, o se faʻailoga e faamama ai .D.

Filifiliga o le mekasini "Talitonuga Tali"

Faatofuina i le puao
Cuckoo Lioot. O le leona.

Korea Court Cuckoo Liot SIOCK SICKS BRODER MA LUGA LELEI O LE TAGATA MERIOD SMADIVERS, e fetaui ma tekonolosi lata mai i tekonolosi ma mamanu.

Ultrasonoc hevedififier Liot lh-6511fn-r tau e uiga i le 6.7 afe o Rubles, vai taumafaina - luga i le 550 ml / h, Fua - 320210280mm. O le masini e i ai se ata mataina, o se faʻamatalaga faʻaeletise ua tuʻuina atu, o se faʻaaliga manino, o le avanoa o le tuʻuina atu i se malulu poʻo se vailaʻau faʻapitoa "moe"

Tagai i le "Ivad", Nu. 10, p. 258, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili