Tua o puipui o le taulaga

Anonim

Lua-faleoloa poloka le taulaga ma se vaega o le 122 M2: O tagata autu o le vaega o le i totonu o le i totonu o le lotoifale o le pepa ma le lanu

Tua o puipui o le taulaga 12854_1

I fafo, o lenei fale e pei o le lua mataua o vai pei o se tuaoi tuaoi tuaoi ma le Lacontic Bric Supship, o faitotoa e masani ai. Ae o le ata e sili ona tupu pe a e ulufale i totonu. O le fale o le lautele na fausia e ofo ai, o aso nei ma i le taimi lava e tasi o le potu malolo, i le mamanu lea e aliali mai ai le fomu autu. O totonu o le fale fou na mauaina tagata taʻitoʻatasi, o se ituaiga o manatunatuga o uiga o tagata e ona.

Filifilia o le mekasini "Manatu o lou fale"

O se ata manino, mafaufau lelei na manaʻomia mai le mamanuina o tala fatu ma le fiafiaga, liliu i lenei tamaʻi fale i se tamaʻi fale mafanafana tele aiga mo le olaga. Le i ai i le mamanu o le pito i totonu o le lanu pupula-mumu-moli i luga o le muamua fola i le vaega o le sui o le vaega o le vaega o le faaeega o le faasolitulafono uiga.

Tua o puipui o le taulaga
Ata 1.
Tua o puipui o le taulaga
Ata 2.
Tua o puipui o le taulaga
Ata 3.
Tua o puipui o le taulaga
Ata 4.

1. O le faʻaaliga o le vavaeʻese vaega mafai ai ona e iloa le avanoa o le sui o le sui o le nofoaga atoa.

2. O le ulu o le ulu o le fale o loo feagai ma le auala. O le isi auala e faʻaauupegaina ai ma le cozy coundyard ma le vao ma se siosiomaga i fafo ma se laupapa laupapa.

3. O le potu '' '' potu 'olo i totonu o le fale faʻasaina o le tino ma se osofaʻiga faʻalilolilo na faia mai Merwall. Woodplates ma le moli moli mamanu mamanu o loʻo tu i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe.

Tua o puipui o le taulaga
Ata 5.
Tua o puipui o le taulaga
Ata 6.
Tua o puipui o le taulaga
Ata 7.

4. Mata o le lamolemole alu i totonu o le umukuka. Faapipii le tulaga o le tulaga i le va o latou o le "Island" o le Bar Rack, i tua atu o le Weeker Warchen amata. Meafale ma le fausia-i fale falefaigaluega o loʻo tuʻuina atu i le puipui.

5. O le tele o paketiramimic Windows e sili atu le lelei o potu nofomau o le fogafale lona lua.

6. Lima i le Matai potumoe, muamua laei ma fausia-i lamepa e mafai ona avea ma po moli.

7. Faʻatinoina le faʻatulagaina mai i totonu o le chramic ni i le ata o le Lotus decorate le totonu o le faletaele.

Tua o puipui o le taulaga
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. umukuka-ulufale

2. Le potu malolo

3. nesosel

4. faletaavale

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Tua o puipui o le taulaga
Fuafuaga o le fogafale lona lua1. Potumoe

2. potumoe

3. nesosel

4. Tulou

5. Faletusi

6. Le fale

Aofai o le eria - 122m2

Faamatala le tusitala o le poloketi

Amataina Galuega i luga o le poloketi, ou te taumafai i taimi uma e faamasani ma le tagata faʻatau, e saili poʻo le a lana mea o fai, o le a lana mea e fiafia ai i tusi, o mea e pei o ia. A maeʻa uma, o le totonu o loʻo i totonu o vaega o le mafaufau. E tofu le tagata ma le vaaiga i le olaga, malologa, faafiafiaga.

Tagata e faaaogāina auaunaga o lenei totonu, o se ulugalii talavou, faaalu le tele o le taimi i le galuega. O le tasi na manaʻomia e fausia se siosiomaga mo malologa ma malolo pe a maeʻa le aso faigaluega. Ua avea ma faigata ma manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa manaʻomia le faʻaauau o le vateatea le avanoa. I le taimi e tasi e le tutusa ai se tasi e tasi suʻesuʻega, pei o le itu o le fale e laʻititi tele. O le sili ona le masani ai manatu i le fuafuaga na amata ona avea ma se ata vaaia i le tele o le umukuka i le aluga o le faʻata faʻaata. O i tua, a o mafai ai ona matou nanaina le kapeneta, i le fale gaosi (mea o loʻo faʻaalia mo le potu e fusi ai. Na aveese le vaega o totoe o le fola muamua mo le potu 'ai ma le potu malolo.

Matua mautu ma manino lanu lanu. O le talaaga na paʻepaʻe, na ia faʻalauteleina le manava. Na ave e le la-moli o se ausilali e fai ma ausilali, lea na avatua le avanoa. O lenei tuʻufaʻatasiga o lanu, i loʻu manatu, e matua talafeagai lava mo tagata e umia le fale i luga o le fale. O le fogafale lona lua o se teritori tumaoti, o le mea sili ona taofia o le Monochrome mamanu e iai le potumoe, ua foia i le Beige lanu, ma le malosi o le lanu i le potu malo ma le faletaele.

Alofa Boutyuk, Defigner

Tagai i le "Ivad", Nu. 7, Nu. 7 230, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili