Mai le taimi ua tuanai i le lumanai

Anonim

Lua-fale fote foloa ma se vaega o le 151 m2: omea papatusi i luga o puipui ma se uati ma se cuckoo atiae le autu o le fale

Mai le taimi ua tuanai i le lumanai 12855_1

Moscow eria o le nuʻu "Soviet tusiata", o loʻo i lalo o le kolomny, taʻitaʻi lona talaaga mai le ogatotonu o le 30-HGG. Xxv. O le asera o le taimi ua faasaoina iinei. O le tele o fale o loʻo iai fale laupapa ma le tele o faʻafitauli, laiti mustic ma moli moli ma moli mama i upu o le taumafanafana o le taumafanafana. O le kaʻia o loʻo avea ma amataga i le faia o se fale o le a matou taʻuina.

Filifilia o le Mekasini "Fale Fou"

Popole i le tamaoaiga o le tusiata ma le mamafa fofo. O lenei fale e faʻavao, lea ua faʻaititia e le fausiaina ma le 10% faʻatusatusa ma le fausiaina o le pa) O le leai o se mea e ono mafaufau lelei ai le fale. O le mea na o le mea uma ina ia valaʻauina ai le foaʻi a le tusiata: o le tele-tausaga le matua-matua avanoa, potu aʻoga, faʻafitauli.

Elena Yakuba, faatonu-tagata-pule o le mekasini "fale fou"

Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 1.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 2.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 3.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 4.

1. O faʻamalama o faʻamalama o faʻamalama e feteʻenaʻi ma le paʻepaʻe puipui, galue o se mea teuteu elemene.

2. Faʻatupu le magalafu e aofia ai piliki ma faʻapipiʻi i le maʻa. O le a aofia ai le asu le a le ulaula i le plasterboard.

3-4. O le vaega tipi o le tulaga o le tulaga o le tulaga e matua faʻaititia e ala i le ova mai o le laʻau o le fola o le fola.

Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 5.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 6.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 7.
Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Ata 8.

5. O le lanu o meaafale vaivai o le fiafiaga ma le fiafia i luga o le amber tone o laupapa papa ma le fogafale ma fola.

6.Cabinlinet-Dewreshop o loʻo faʻamalamalamaina faʻafetai faʻafetai i se faamalama tele. O se tamai faitotoa na faia i luga o le mataupu faavae o le tapunia tauaso e agai atu i le potu teu i lalo o le faasitepu.

7. I totonu o le umukuka o loʻo ufiufi i laupapa laupapa. Lenei, faʻapea foʻi ma faleʻoloa uma e lua, ua eletise laʻau mafanafana o Devini.

8.Apa ma i totonu o le fale atoa, i le potu malolo le numera o meaafale e laititi. Aua o ia, sa latou filifilia se mamanu e atagia ai se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga o se moega ma se laulau kofe. O le faitotoʻa mai le faitotoʻa e agaʻi atu ai i se kuka kuka, puipuia mai le tau o le tau o le tau ma le lautele o le taualuga.

Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. O le potu malolo

2. umukuka

3. Kapeneta

4. Alatele

5. Terrace

6. Sassoel

Mai le taimi ua tuanai i le lumanai
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. potumoe

2. Faleoloa

3. potu malo

4. Sassoel

5. Kuoa

6. Pantaya

Aofaiga atoa - 151M2.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le tulaga ese o le siosiomaga o le atunuʻu nuʻu, o loʻo faʻaleaogaina laʻu fanau, e masani lava, na i ai lana matafaioi i le taliaina o tofiga. Ou te manaʻo e fai ma le poto se fale fou i le tala faʻasolopito ma le siosiomaga masani. Na fanaina ma faʻatinoina lona fale-vasega. Sa matou taumafai e suʻe le paleni talafeagai i le va o le tau o le fausiaina ma le tusiata o le fale, lea, i loʻu manatu, faʻatautaia, faʻatautaia. Mai i le tele o ituaiga fale laupapa, na filifilia se faatagata. O le ituaiga fau o le fausiaina o se tamai mamafa o le fausiaina, lea na mafai ai ona faʻamalieina luga o le faʻavae, e le mafai, e le o le soloia o le fausiaina, lea ua faʻaititia ai le taimi fausiaina. Lua tagata faigaluega e faʻapipiʻi i galuega uma (sima ma kamuta), e ese le ioe o le ioe, o le faʻapipiʻiina o elelaiga eletise, vai ma le se suavai na faʻatinoina e le faʻapitoa faʻapitoa. Fausiaina ma maeʻa nofoia 18 masina.

O le ogatotonu o le ola i totonu o le fale na avea ma fatu, tuueseeseina o le lua vaiaso-vaiaso avanoa i le lua sone ma se potu malolo. "Tutotonu" Faʻateʻaina o le vevela o mea (ma le maota ma ogaumu, Farani) saunia se toniga o le vevela o le ea i totonu o le ea i totonu o le fale i le fale atoa Na avea le fale ma matua mafanafana tele. Le totonu o le fausiaina, pei lava o ituaiga mai fafo, e matua faigofie. Meafale MyKa (Suetena), o le tele o le tele o galuega, ata, teuteu o papatusi ...

Alexey Fishentko, Architect

Tagai i le "Ivad", Nu. 7, Nu. 7 216, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili