Fausia se fale i Finnish

Anonim

Fale mai Finnish Glude Timber: O foliga o mea gaosi oloa, faʻamatalaga o le faiga o le fausiaina, lelei le lelei o tekonolosi

Fausia se fale i Finnish 12858_1

O matou tagata faitau e naunau lava ma lelei le faʻaaliga "Finnish Wooden House", faʻaalia se tuʻufaʻatasiga o le lelei lelei o fausiaina ma le au tekonolosi ma sili ona lelei o le tusiata o laupapa tusiata. Sa matou filifili e mautinoa e moni. O loʻo tuʻuina atu le tala i le auala e fausia ai le fale o le Finnish mai le pa gau.

Fausia se fale i Finnish

E uiga i le auala o le faʻavaeina o le fale o loʻo faʻatinoina ia i matou ma o a ni faʻafitauli matuia o loʻo feagai ma le fagogaina o geo - tautala i le aʻoga o Geo - ("NDD", №3). O le Faavae na avea o ni mea moni: pipili-lipine, ma le monolithic stab o loo i luga o le lipine, ua taofia mai lalo. O le vaega manaʻomia o auiliiliga mo le lumanaʻi fale i luga o le poloketi a le atunuʻu "na gaosia e Rovaniemi (Food), o le tilivaina na faia e lana faiga faʻapaʻaga a le kamupani penisini (Lusia).

O le a le mea e muamua amata ona amata?

Mai le taimi o le tuʻuina o le faʻatulagaga aʻo leʻi amata le amataga o le fausiaina o le fale na pasia e tusa ma le 4 masina. I lea taimi, o le fale na fuafuaina e le ogaumu a Rusia, ma denish na galueina uma mea ma fausia se polokalame mo se laina otometi. Ina ua faalauiloa le fale i le gaosiga o le muamua saunia o le taimi muamua o le getd, o se faʻamatalaga faʻapitoa na muamua tuuina atu se talaaga faʻapitoa, pe a na o le tau o le umi o le umi o le umi pu (mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le uta). Le isi, na aoina le aufana i fasi ma teu.

O le uluaʻi mea o le tekonolosi o loʻo i lalo o le iloiloga o loʻo faʻaaogaina vaega mai se chlud timber o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa i luga o le laga o le lasii o puipui.

Muamua i mea uma

Faavae. Lenei e tatau ona avea o se sima faʻapipiʻi ma le mataua o tulaga e le sili atu nai lo le 5mm, e na ona faʻamatala: E le faʻaaogaina e le Frone le laupapa faʻapipiʻi ma le faʻasaina le utu i lalo o le 'au. Latou faʻaaogaina le masani o le pa puipui o le laupapa (porbrus), ae o le antisesssitic ma le faʻaeteete faʻagasolo mai itu uma. O le mafuaaga lena e taua tele ai o le pa pipisi gata e faʻapipiʻi saʻo ma mulimuli ane i taimi uma lava i le mafanafana ma le mama. O sootaga i le lelei o lona sitaili o le pito sili ona faigata: o le saʻo o le tulimanu o tulimanu ma faʻaputuputu e masani ona siakiina e le laser.

Aua ua filifilia le paolo, i lalo o le pale tuulafoaiina, na filifilia ai le Rubbedid i lalo o ulu o le kamupani o le kamupani kusipalu (Finland), e sili atu le talitonuina o le faafitauli .

Fausia se fale i Finnish
Ata 1.
Fausia se fale i Finnish
Ata 2.
Fausia se fale i Finnish
Ata 3.
Fausia se fale i Finnish
Ata 4.

1-4.TeCtology pards a le fonotaga. O le pito i luga o le tutotonu o le pa o le pa o le fusi, i le ogaoga o le tagata e sili ona atoatoa-o le a le paolo o le a tupu ai, le talitonuina o le sootaga). E le faʻamalosia le faʻamalosia, aʻo tumau pea le saogalemu o vevela-sefe meatotino. O le faʻauiga, na faʻatulagaina le pale i le laupapa laupapa, o loʻo feʻe i latou i totonu o le pa mo le 25-30 mm.

Foliga o togato ma ipu. E mafua mai i le scandinavia tu i luga o le fausiaina o le log cabins. O pito o le pamu o le Groove i le pito i luga o le pa e faʻavae i luga o le chamfer i totonu o le lapoʻa lapoa, ufiufi o le grove i itu uma o le puipui "spike" o Sa lafi foi i tua o latou. E le gata i lea, o purikes o loo i totonu o le pu ulumatua, ma o loʻo i lalo ifo o le taavale solofanua i le pito i luga, e le faʻatagaina ai timuga e felelei ai i le togavao. Ae e le o le togafiti uma. O le geometry o loʻo i le va o le plukes o le grove i le palealii e matua faigata lava. Laasaga Groove: I le ogatotonu loloto, ma luga o pito o le Mill. A faʻaputuputu se fale i totonu o le manava, o le le fiafia o le tagata lava ia e faʻaʻailo ai le psyl (muamua - muamua. O se matua loloto le groove groove o loʻo fai ai le lautele o lipine o le fiva vaʻa, o loʻo taofia e le pupper puipui. Ina ua maeʻa le Fono Aoao, o se mea e leʻi tatalaina, o le lamena o Labyrinwywards ma le tolu laina o faʻamau ua mauaina. E i ai ni loka tutusa i le vaega o le tulimanu.

Fausia se fale i Finnish
Ata 5.
Fausia se fale i Finnish
Ata 6.
Fausia se fale i Finnish
Ata 7.
Fausia se fale i Finnish
Ata 8.

5. O pa na nonoa i le pito i tua na faʻapipiʻiina le ipu potu.

6. O pa o loʻo faʻaalia i le lautele o le tatala i luga o le pipili o le pipili.

7. Taʻiala o fale taʻitasi na aoina a latou lava pito sili atu o le auvae, faʻapipiʻi ma le saogalemu i luga o pale o luga.

8. Ina ia taofia le suia o mataupu taua o mataupu, na faʻapipiʻiina e ala i matati filo i le pito i lalo o le fono i le togavao.

O le ata o le foloa muamua luga o luga e le masani ai. Na aoina o ia mai le faʻapipiʻiina o laupapa i le koluse o le 25050mm, o loʻo i ai pea le fale gaosi muamua e tipi i le tele. Mai ia i latou, ma le fesoasoani o uamea elemene ma faʻo, faʻafiafiaga a le 'au talita, lea na faʻapipiʻi i le pito i luga o le tipi mai itu e lua. O sea talipupuni ma puipui puipui ma latou.

Fausia se fale i Finnish
Ata 9.
Fausia se fale i Finnish
Ata 10.
Fausia se fale i Finnish
Ata 11.

9.kakas o pito i luma ma le feʻaveaʻi o le fola i totonu o le foloa lona lua o loʻo faʻaleleia ma laupapa laupapa ma se vaega o le vaega o le 150150m, o le mea lea na o mai ai le vaega o le scress. Faatasi ai ma le tele o le mafutaga, o le rafter vao o le utupoto na faʻapipiʻi i tulimanu, ma i luga o le pale o le brouschery ongn, o le a taofia ai le suia o le rafter.

10-11. O le gaska o le taufetuli faapipii i le lagolagoina koluma i proubons ma uʻamea ma tulimanu i totonu o puipui puipui.

Fausaga fausaga. O pito i luma ma le i totonu o loʻo i totonu o le foloa o le foloa faʻavae o loʻo i ai se uluaʻi vaega faʻavae: i le va o vaega (e fa i totonu o le laupapa ma le kolosi o loʻo i lalo (150150m) e uiga i le 400mm. O nei pou ma avea o se lagolago mo le tolu fagofi malosi ma le koluse vaega o 400150mm, i le taimi, na avea ma lagolago, na avea ma lagolago mo aseta laupapa.

Filifilia o le Mekasini "Fale Fou"

Manuia

O le pito i fafo o le lamellas i le kulud timber ua faʻataʻoto ina ia mafai ai le arc o aʻoga faalelalolagi ona agai atu i le ogatotonu o le pa. O tagata gaosi oloa e talitonu o le vaega i totonu (kernel) o le laʻau e sili atu le puipuia mai faʻamaʻi, e pei ona sili ona mamago ma mafiafia.

O le afifi e aofia ai elemene uma e tatau ai mo le Fono Aoao, mai le puipui i le malaga. O le falefaigaluega ua tipiina i se mea saʻo, o lea e te le tau faʻaaogaina se mea.

O le uluaʻi ituaiga o ata o ni pulupulu ma faʻafesoʻotaʻi fasi ipu faʻatasi ai ma faʻamau sili ona faʻaititia ai le tui o faʻavae ma le ono o le timu i totonu ia i latou.

O le uluaʻi metotia o loʻo faʻapipiʻi ai le intergeneration overlap faʻafaigofie le faiga o le faʻagaioia ma taofia ai le suia.

Le-fofo faʻafitauli pe a o le faʻaopoopoga faʻavaʻa ma taualuga fausaga ma feololo uamea elemene aveese lo latou fuatia o puipui o le fale o le fale.

Tagai i le "Ivad", Nu. 5, p. 290, pe

Weltter Welt IVD.R.

Faitau atili